Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Δεν προλαβα να κοψω τα χαπια και ξεκινησαν οι συσπασεις!Δεν πηρα τον γιατρο,δεν ειναι συντονισμενες!Την Δευτερα εχω ξανα ραντεβου!Κοριτσια,εχει μαυρισει η ψυχη μου με τους προσφυγες!Βλεπω τις εικονες μεσα στη βροχη,με τα παιδια στις αγκαλιες των γονιων να προσπαθουν να προστατευτουν και βουρκωνω.Ψυχουλες,τι φταινε?Έστειλα πριν λιγες μερες φαρμακα και καποια ειδη πρωτης αναγκης,αλλα σκεφτομαι να στειλω κι αλλα πραγματα!Οσο μπορουμε να βοηθησουμε!

Αχ αυτοι οι αντρες!Τι γυμνασια κανουν?Η Κατερινα,τοποθετήθηκε πολυ σωστα!Αν και λυπαμαι,που ολα αυτα συμβαινουν σε μια τοσο ωραια περιοδος της ζωη σας!Αλλα,οπου υπαρχει ηρεμια,θα υπαρχει και κατανοηση!Οχι τσακωμοι!Αποδεδειγμενα,η ενταση,φερνει μονο ενταση!Και ο καθεις χανει το δικιο του!Ας μην βλεπουμε το ποτηρι μισοαδειο,αλλα μισογεματο!Και παντα να εισαστε/ειμαστε ειλικρινης απεναντι στον αλλο!

Τατιανα μου,και γω μπριζες έβαλα όταν ξεκίνησε η μικρή να μπουσουλαει!Στοπ στος πορτες δεν εβαλα ποτε,οπως ποτε δεν εβαλα προστατευτικα γυρω απο τα επιπλα,δεν μαζεψα ποτε τιποτε απο θεμα διακοσμητικων,αλλα και η μικρη μου ποτε δεν μου εκανε ζημιες!Απορω η 2η πως θα ειναι!

Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!Μπορει και ο αντρας σου να νιωθει πιεση που δεν σε εχει κοντα του!

Και η δικια μου νυχτοπουλι καλε!Οπως και η πρωτη!Η μεγαλη μου,μεχρι και τωρα ξυπναει για νερο!Πολυ νερο αυτο το παιδι!

Vanz μου,ειδες που δεν ηταν τιποτα η εξεταση?Βεβαια αυτο που ειπε η Τασουλα,πως η κολπικη εξεταση με το χερι μπορει να επισπευσει τη διαδικασια,ισχυει!Αλλα,μην σε αγχωνει!Καθε τραχηλος ανταποκρινεται διαφορετικα!Εχει μαλακωσει?

Μαριρεν μου,μεγαλωνει ο μπεμπακος σας?Ποσο χαιρομαι που τον εβαλες στο στηθος!Αντε βρε κοριτσι μου,καλους θηλασμους να εχετε!Να σου πω,ισως καταλαβα και λαθος βεβαια,αλλα στο σπιτι τον εχετε,σωστα?

Οσο για τον εαν κουραζεται στο στηθος,ειναι λογικο!Η ροη απο το μπουκαλι ειναι πιο ευκολη!Οταν ομως μεγαλωσει και δυναμωσει θα τρωει καλυτερα απο στηθος!Εσυ οσο τον εχει στο στηθος να του γαργαλας λιγακι πατουσακι,αυτακι,να ξυπναει!

Νεραιδουλα μου,εισαι καλυτερα?

Αχ κοριτσια,περαν απο την ευκολια που εχουν τα γουλοπανα,εμενα υπαρχαν φορες που εφευγε σαν ρουκετα η γουλια!Εχουμε λερωσει τα παντα!Χεχεχεχεχε!Οποτε να ξερετε πως δεν θα αρκεστουν μονο στο πανακι!:tongue:

Βρε Κατερινα,δεν παει η μητερα σου να την διαβασει κανενας παπας?Μηπως το κλιμα δεν τη σηκωνει?Να ρθει προς Αθηνα μερια?Τι να πω βρε κοριτσι μου!Να ειναι καλα,αυτο ευχομαι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Επειδη γραφω απο το κινητό δεν βλεπω τα ονοματα σας για αυτο θα απαντησω ετσι και θα καταλαβαιτε.

Το θήλαστρο το νοικιασα απο το νοσοκομείο ειναι σαν αυτα που εχουν εκει αλλα σε μικροτερο μεγεθος για να το κουβαλάω οπου θελω. Αλλα ειναι το ιδιο δυνατο με τα επαγγελματικα των μαιευτηριων και πολυ καλο.

Τον εβαλα στο στήθος απο προχτές αλλα επειδη κουραζεται και κοιμαται του δινω και απο το μπουκαλι για να βλεπω τι πινει. Μονο το δικο μου του δινω αφου παιρνει βαρος.

Μπραβο κοριτσι μου!Υπεροχα που πινει μονο το δικο σου γαλα!

Τα νοσοκομειακα,εχω ακουσει πως κανουν πολυ καλη δουλεια!

Μπραβο και παλι!Φαινεται ποση δυναμη εχεις!Ετσι να συνεχισετε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope τα ιδια ειμαι ..εχω παρα πολλες συσπασεις αλλα ο τραχηλος μου δεν μικραινει με τιποτα!Δεν ηρθε η ωρα του ακομα μου ειπε ο γιατρος!Και εμεις τη Δευτερα θα παμε παλι να μας δει

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Λοιπον,εκανα την πρωτη μου προσπαθεια να σκουπισω/σφουγγαρισω!:-D!

Νεραιδουλα,τι ταλαιπωρια βρε κοπελα μου!Ημαρτον,εχεις απο τον Μαιο με συσπασεις,και καταλαβαινω απολυτα ποσο κουραστικο ειναι!Σου διαλυει το σωμα!

Αλλα και αυτος ο τραχηλος...Περπατας καθολου?Μηπως να ξεκινησεις καιιιι...γκουχου γκουχου.....:mrgreen:......λενε οτι βοηθαει!Ο γιατρος της κουνιαδας μου,οταν μπηκε στον μηνα της,και καθε φορα που πηγαινε για εξεταση της ελεγε να ερχεται σε επαφες!Για να μαλακωσει ο τραχηλος!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον,εκανα την πρωτη μου προσπαθεια να σκουπισω/σφουγγαρισω!:-D!

Νεραιδουλα,τι ταλαιπωρια βρε κοπελα μου!Ημαρτον,εχεις απο τον Μαιο με συσπασεις,και καταλαβαινω απολυτα ποσο κουραστικο ειναι!Σου διαλυει το σωμα!

Αλλα και αυτος ο τραχηλος...Περπατας καθολου?Μηπως να ξεκινησεις καιιιι...γκουχου γκουχου.....:mrgreen:......λενε οτι βοηθαει!Ο γιατρος της κουνιαδας μου,οταν μπηκε στον μηνα της,και καθε φορα που πηγαινε για εξεταση της ελεγε να ερχεται σε επαφες!Για να μαλακωσει ο τραχηλος!:rolleyes:

Περπαταω οσο μπορω,κανω δουλειες,ανεβοκατεβαινω τις σκαλες με τα ποδια,κανω ασκησεις στη μπαλα που μου εδειξε η μαια αλλα δεν...Ειναι παρα πολυ κουραστικες οι συσπασεις γιατι μου προκαλουν δυσφορια τρομερη,ουτε να κοιμηθω μπορω φυσικα !

Οσο για το αλλο,μου το ειπε κ ο γιατρος κ η μαια αλλα ο αντρας μου φοβαται,επειδη το μωρο ειναι χαμηλα,ημαρτον δηλαδη!Του λεει ο γιατρος βοηθα βρε λιγο την κατασταση,δεν τρελαθηκα λεει!Γυρναει ο γιατρος κ μου λεει,κανενα γειτονα :tongue:δεν εχεις;

Γεια σας κορίτσια πως είστε απόψε;

Neraidoula υπομονη και ολα θα γίνουν σιγά σιγά! Πάντως πολλοί ειναι οι άντρες που φοβούνται το σεξ ειδικα τους τελευταίους μήνες γιαυτο μην σε ανησυχεί..Σου είπε καθόλου ο γιατρός για καισαρική αν δεν εχεις σύντομα διαστολή ή θα περιμένει μεχρι κ την 40η εβδομαδα;

taktono μου υπομονη βρε και μην στεναχωριέσαι για κανένα άντρα στην κατάσταση που είσαι! Το είπαμε και άλλη φορά οτι οι άντρες δεν μπορούν να βιώσουν την πατρότητα απο τωρα. Περίμενε μετα τη γεννά αντίδραση! Προσέξτε κορίτσια η ψυχολογία μας πρέπει να ειναι καλή και τωρα αλλά και μετα τη γεννά! Μην στεναχωριέστε έτσι εύκολα!

Νεραιδουλα εμένα αν είχε πει έτσι ο γιατρός στον άντρα μου, θα με κυνηγούσε όλη μέρα από πίσω και θα μου έλεγε ότι ηταν καο οδηγίες γιατρού!!! Π:tongue:

Εδώ με κυνηγάει τωρα!!!

Κορίτσια πονάει πολύ το στομάχι μου από Χθές και δεν είναι η φακή.... Επίσης έφαγα μια μπουγάτσα το πρωί και το ζάχαρο ανέβηκε 150!!!:shock: τρομαξα πολύ και τέρμα δεν ξανά τρώω κάτι που δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός!!!

Hope είσαι σε καλό δρόμο αυτό επιθυμούμε τωραυ, να κάνεις συσπάσεις για να μαλακώσει ο τράχηλος και να γεννήσεις εύκολα!!! Και κλείσε την τηλεόραση είναι δυνατόν να βλέπεις στην κατάσταση σου για τους πρόσφυγες;; να βοηθησεις ναι όπου μπορείς!!!

Κατερίνα πως είναι τώρα η μανούλα;; και εγώ θα τους έκανα μήνυση γιατί θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο σοβαρό είτε στην μητέρα σου είτε σε κάποιον άλλο!! Αμάν αυτή η ανευθυνότητά έρχονται στην χώρα μας και κάνουν οτι θέλουν!!! Ας το έκανε αυτό στην χώρα του όμως και θα τον σκιζανε!!! Εσένα σημασία έχει η μανούλα που είναι καλά και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ!!!

Μαριρεν και εγώ το νοσοκομειακό είχα νοικιάσει στην πρώτη μου κόρη της Medela, πολύ καλό!!! Πόσο πίνει το μωρό σου και κάθε πότε;;; εσύ πόσο συχνά κάνεις αντλησεις;; εμένα δεν έφτανε να καλύψει τις ανάγκες του μωρού βέβαια κάτι δεν θα έκανα σωστά και είχα μόνο το ένα στήθος να αντλω!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα το τελειωσα το 11 λεπτά, καλό ηταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Τώρα διαβάζω και εγώ πάλι το σπίτι στο ποτάμι. Ελπίζω να αντεξω μέχρι τέλους γιατί θα πέσει πολύ κλάμα!!!

Βρε κορίτσια γεμισα κυτταριτιδα τις τελευταίες μέρες πάρα πολύ στα πόδια, έχετε και εσείς;; νομιζω είναι φυσιολογικό!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Οσο για το αλλο,μου το ειπε κ ο γιατρος κ η μαια αλλα ο αντρας μου φοβαται,επειδη το μωρο ειναι χαμηλα,ημαρτον δηλαδη!Του λεει ο γιατρος βοηθα βρε λιγο την κατασταση,δεν τρελαθηκα λεει!Γυρναει ο γιατρος κ μου λεει,κανενα γειτονα :tongue:δεν εχεις;
Νεραιδουλα εμένα αν είχε πει έτσι ο γιατρός στον άντρα μου, θα με κυνηγούσε όλη μέρα από πίσω και θα μου έλεγε ότι ηταν καο οδηγίες γιατρού!!! Π:tongue:

Εδώ με κυνηγάει τωρα!!!

Χαχαχαχαχαχα!:mrgreen:!Τι να πρωτοσχολιασω?Καλα,ο γιατρος σας νεραιδουλα απλα υπεροχος!Υποκλινομαι!

Τασουλα μου μου,καπως ετσι ηταν σε καποια φαση ο αντρας μου!Εγω φυσικα ανένδοτη!Καλα συμβουλευω εδω,εγω για να το κανω αυτο...με τιποτα!Φοβαμαι πολυυυ!Οι συσπασεις,στις εβδομαδες που ειμαιι/ειμαστε ειναι απολυτα φυσιολογικες!Ποιος τραχηλος να μαλακωσει?:-D!Την προηγουμενη Δευτερα ηταν ηδη στο 1,5!Χεχεχεχε!Τωρα που σταματησα τα χαπια και ξεκινησαν πρεισσοτερες?Εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια,όπου συσπαση και μειωση τραχηλου!:)Ρωτησες για το στηθος που εχει προβλημα?Αχ βρε Τασουλα μου,ξερω πως δεν πρεπει να τα βλεπουμε αυτα!Αν και δεν ειναι απλως πως με στεναχωρουν,αλλα με εξοργιζουν!Και περισσοτερο αυτοι που σπευδουν να επικρινουν την ολη κατασταση!Τι υβρις και τι χλευασμος στο facebook!Τελος παντων!

Σκεφτηκες τι θα κανεις με την μικρη τις ημερες που θα εισαι στο μαιευτηριο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!:mrgreen:!Τι να πρωτοσχολιασω?Καλα,ο γιατρος σας νεραιδουλα απλα υπεροχος!Υποκλινομαι!

Τασουλα μου μου,καπως ετσι ηταν σε καποια φαση ο αντρας μου!Εγω φυσικα ανένδοτη!Καλα συμβουλευω εδω,εγω για να το κανω αυτο...με τιποτα!Φοβαμαι πολυυυ!Οι συσπασεις,στις εβδομαδες που ειμαιι/ειμαστε ειναι απολυτα φυσιολογικες!Ποιος τραχηλος να μαλακωσει?:-D!Την προηγουμενη Δευτερα ηταν ηδη στο 1,5!Χεχεχεχε!Τωρα που σταματησα τα χαπια και ξεκινησαν πρεισσοτερες?Εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια,όπου συσπαση και μειωση τραχηλου!:)Ρωτησες για το στηθος που εχει προβλημα?Αχ βρε Τασουλα μου,ξερω πως δεν πρεπει να τα βλεπουμε αυτα!Αν και δεν ειναι απλως πως με στεναχωρουν,αλλα με εξοργιζουν!Και περισσοτερο αυτοι που σπευδουν να επικρινουν την ολη κατασταση!Τι υβρις και τι χλευασμος στο facebook!Τελος παντων!

Σκεφτηκες τι θα κανεις με την μικρη τις ημερες που θα εισαι στο μαιευτηριο?

Ο δικος μου τραχηλος παλι 3,5 εκατοστα ο ατιμος δεν λεει να μαλακωσει,ουτε να μικρυνει!Μα να σου λενε κανε σεξ με συνταγη γιατρου κ να αρνεισαι...απαπαπα που τον βρηκα;Μου λεει θελεις να χτυπησω το κεφαλι του παιδιου;Δεν εχεις γεωτρυπανο του λεω,ηρεμισε:D

Γεια σας κοριτσάκια!

Όλες λίγο πολύ καλά είσαστε βλέπω!!!

Εγώ ούτε συσπάσεις, ούτε πόνους, ούτε τίποτα!!!

Το μωρό πρέπει να έχει κατέβει λίγο πιο χαμηλά, έτσι νομίζω αισθάνομαι τις κινήσεις του, για να δούμε τι θα μας πει και αύριο ο γιατρός!

Περπάτημα και γκούχου γκούχου όπως λέει και η hope! :tongue::tongue:

Επίσης δεν θυμάμαι ποια το είπε αλλά τρόμαξα λίγο με τον καθετήρα!... :shock::shock:

Εντάξει Κατερίνα αυτό που έπαθε η μαμά σου, απλά δεν υπάρχει!!! Και σκηνοθετημένο να ήταν πάλι απίστευτο, ευτυχώς που δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό!

Αχ πεινάω.... τι είναι αυτό πάλι τώρα στο τέλος;;!!! :confused::confused:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ο δικος μου τραχηλος παλι 3,5 εκατοστα ο ατιμος δεν λεει να μαλακωσει,ουτε να μικρυνει!Μα να σου λενε κανε σεξ με συνταγη γιατρου κ να αρνεισαι...απαπαπα που τον βρηκα;Μου λεει θελεις να χτυπησω το κεφαλι του παιδιου;Δεν εχεις γεωτρυπανο του λεω,ηρεμισε:D

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!Μα τι πλακα που εχουν!Πως ειναι δυνατον να φτασουν το κεφαλι του μωρου?Χαχαχαχαχα!!!!Κριμα μωρε κι αυτοι!Σκεψου ποσο αγχωνονται σε αυτο το θεμα!

Τι να σε πω βρε κοπελα μου!Ελα να αλλαξουμε τραχηλους!:tongue:!Και τον δικο σου θα τον φερω στα ισια του!Πφφφφ....τι να πω,κανε και τις ασκησεις,και βλεπεις!Λες να σε παει καισαρικη γι αυτο και μονο?Αν και εχεις 2 βδομαδες μπροστα σου,μεχρι την τελικη(δεν το λεω για καλο φυσικα,ξερω ποσο θα σε κουρασει)!

Εφη μουυυυ,μην τρομαζεις καλε για τον καθετηρα!Απλως η αισθηση ειναι λιγο περιεργη!Σε μενα,το εβαλε ισα για να μου βγαλει τα ουρα!Αλλα με ετσουξε αρκετα!Διολου απιθανο να κατεβηκε κι αλλο το μωρο!Οταν περπατας εχεις ενοχλησεις χαμηλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εφη μουυυυ,μην τρομαζεις καλε για τον καθετηρα!Απλως η αισθηση ειναι λιγο περιεργη!Σε μενα,το εβαλε ισα για να μου βγαλει τα ουρα!Αλλα με ετσουξε αρκετα!Διολου απιθανο να κατεβηκε κι αλλο το μωρο!Οταν περπατας εχεις ενοχλησεις χαμηλα?

ναι, ναι! μόνο αυτό νιώθω όταν περπατάω, μια μικρή ενόχληση χαμηλά, κάτι σαν σπρώξιμο... Είναι καλό σημάδι λες;;;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

ναι, ναι! μόνο αυτό νιώθω όταν περπατάω, μια μικρή ενόχληση χαμηλά, κάτι σαν σπρώξιμο... Είναι καλό σημάδι λες;;;;

Πιθανον εχει κατεβει αρκετα η μπεμπα Εφη μου!Και δεν ειναι αναγκη να εχεις συμπτωματα συσπασεων απο πριν!Στην πρωτη μου κορη,τις πρωτες συσπασεις τις ενιωσα το απογευμα που γεννησα!Πιο πριν τιποτε απολυτως!Οποτε μπορει και συ ξανικα να νιωσεις κατι και απλως να πας να γεννησεις!

Κοριτσια,πριν λιγο που πηγα τουαλετα ειχα πολυ λιγο ροζ στο χαρτι,ισα που φαινοταν!Θα το παρακολουθησω κι αν δω πως γινεται πιο εντονο,φευγω στον γιατρο.:confused:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...