Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγω σημερα σηκώθηκα, ενω πεινούσα πάλι μεσα στον υπνο μου, και πριν το μεσημερι ξαναξαπλωσα κλασικά. Εχει γίνει σύστημα, συνέρχομαι μεσημέρι. Ο καιρ'ος απολυτα φθινοπωρινός και μ αρεσει, με ηρεμει. Παρολο που εχω μια πολύ γλυκια διαθεση σημερα νιωθω πως ειμαι ετοιμη να εκραγω. Ειμαι ετοιμη να αρπαχτω με τον αντρα μου, δεν δινω καμια σημασια στο σπιτι, δεν μαγειρεψα, δεν εστρωσα κρεβατι, αδιαφορω, ειμαι αλλου. Και δεν εχω ορεξη να φαω.... τιποτα... τι να πω..

Σκεφτομαι πολυ τη γεννα, αυριο εχω σεμιναρια μηπως μαθω τιποτα... γιατι ρε κοριτσια εγω δεν εχω ασχοληθει ουτε με μαθηματα ανωδυνου, ουτε εχω μαια, ουτε εχω κανει εξετασεις, πολυ χιπικη φαση....

Σημερα εχω επίσης γιατρο για κολπικη και μου εχει μπει στο μυαλο οτι θα με σκαλισει, θα πονεσω και θ αρχισει ο τοκετος... Συν οτι ειδα κι ενα εφιαλτη οτι αφησα τη μπεμπα μου μολις γεννηθηκε εξω σ ενα πεζουλι - αν ειναι δυνατον! - και τη θημηθηκα μετα απο ωρες και την βρηκα ημιλιποθυμη απο τον ηλιο και τη θηλασα κ εγινε καλα και μιλουσαμε τα λεγαμε.... ο Χριστος κι η Παναγία... τρελαθηκα

Επίσης σημερα ολοκληρωσα και τις αποστολες για δειγματακια δωρεαν... επαιξα ετσι λιγο στο ιντερνετ, να δω αν θα μου στειλουν .. καποιες εταιρειες ανταποκριθηκαν πολυ αμεσα και περιμενω τωρα... μη φανταστειτε τιποτα κουτες.. στελνουν μικρα πραγματακια αλλα θα εχει ενδιαφερον...

Vanz μου,τι θα κάνεις καλέ χωρίς πλυντήριο?Ωχ,Παναγία μου!

Καλά ψώνια σε όλες σας!

Γεια σου Hope μου, περιμενω μαστορα κι ελπιζω....

Αααααα καλά vanz μου ενώ το έγραψες ούτε το θυμόμουν για το ύψος!! Καλέ ήσουν παααααρα πολύ αδυνατη!! Πάλι καλά πήρες κάποια κιλάκια!! Ευτυχώς!! ;)

vanz καλως ορισες στο κλαμπ που τρωει τη νυχτα!!! Αυτό συμβαίνει γιατι κατι δεν εχεις φάει καλά για βράδυ!! Ειτε ποιότητα ειτε ποσοτητα!!! Σε αυτό που επέμεναν οπωσδηποτε οι ενδοκρινολόγοι ειναι ότι πριν τον υπνο να πινουμε ενα ποτηρι γαλα να μας κραταει (οχι οτι το εκανα ποτέ.. αλλα οφειλω να στο πω μηπως δεν εισαι τοσο γαϊδουρα οσο εγώ και το κανεις :P )

Για το πλυντηριο δεν θέλω να αναφερθώ!!

Vanz 50 κιλά και 1,73 υψος;;; εισουν κόκκαλο!!! Πολύ αδύνατη ρε συ. Οπότε χρειαζοσουνα λίγα κιλακια!! Εγώ ειμουνα 50 αλλά είμαι 1,62 και αδύνατη με ελεγες!!!

Η αληθεια ειναι οτι ημουν παρα πολυ αδυνατη στην εμφανιση αλλα γερη, με πληρη διατροφη , χωρις να μου λειπουν φρουτα, λαχανικα, κρεας, ψαρια... ειναι το σκαρι μου ετσι... όλων στην οικογενεια βασικα... και απο τα υπερηχογραφηματα εχει φανει κι η μικρη ψιλολιγνη μου λενε οι γιατροι... Θα ηθελα να γυρισω στα κιλα μου... μακαρι... και για τα ρουχαλακια μου κυριως

Καποτε ειχα φτασει 44 κιλα μετα απο μεγαλη στενοχωρια κι ηταν αφυσικο.. νομιζα τα 55 ειναι το ιδανικο για μενα

Καλά καλέ που είστε όλες?! Βαρύ το πάπλωμα ή γεννάτε?! :rolleyes:

Μόλις μου ήρθαν η κουβέρτα του μπέμπη οι πετσετούλες τα επιθέματα......και ξεκίνησα τη βαλίτσα! Τι κάνετε εσεις?

Tatkonouli αντε με το καλο να την τελειωσεις τη βαλιτσα.. εμενα μου λειπουν ακομα να βαλω μεσα τα χαρτια της γραφειοκρατιας, καμια καλτσουλα, κατι τελευταια...

Παντως βλεπω,ολες το ριξαμε στο φαι και στα γλυκα,ετσι?Χαχαχαχα!Καλα κανετε!Εγω βρε κοριτσια,εχω το εξης προβλημα,και θελω να μου πειτε εαν νιωθετε το ιδιο!Οτι κι αν φαω,δεν μπορω να νιωσω τη γευση του.Νιωθω σα να τρωω σιδερα!:rolleyes:!Αφου το τελευταιο μου γευμα ειναι το μεσημεριανο!Απο κει και περα ενω λιγουρευομαι,δεν μπορω,νιωθω μια απαισια γευση στο στομα!Και μη ρωτησετε για τα κιλα!Σταθερα 13!Δεν επηρεαζονται!:D

Hope μια χαρά, σταθερη στα κιλα σου... οσο για τη γευση ναι ε? Περιεργο... Λένε οι εγκυες εχουν εντονοτερη γευση και οσμη.. εμενα όλουα αυτους τους μηνες όντως η αίσθηση της οσμής έχει δυναμώσει..

Κοριτσια να ρωτησω κατι... Μετά τον Οκτωβρη που θα γεννησουμε όλες τι θα γίνει με το topic ? Θα ερημώσει ε? :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανουλες και μωρακια!!!!

Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, κοιμαμαι χωρίς προβλήματα οκ ξυπναω για τουαλέτα συχνά και μετά όμως ξανά κοιμάμαι!!! Φτου φτου μην το ματιασω αλλά νομίζω οτι συνέβει γιατί το μωρό κατέβηκε και νιώθω τις κινήσεις του λίγο πιο πάνω από τον αφαλο και όχι στο στομάχι-διαφραγμα!!!

Vanz καλά κάνεις και είσαι αλλού και αδιαφορεις για τις δουλειές. Κάτσε ξεκουρασου γιατί οι 2 πρώτοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι, θα λες οτι δεν σε φτάνει το 24ωρο!!!

Κάνε και το σεμινάριο σου αύριο και ηρέμησε, δεν θέλει άγχος. Μαία θα υπάρχει εκεί που θα γεννήσεις και είναι δουλειά τους να σε βοηθήσουν οπότε μην αγχωνεσαι!!! Από οτι κατάλαβα δεν έχει καμία δικιά της μαία εκτός απο την νεραιδουλα που θέλει να κανει vbac οπότε επιβάλεται!!

Που πήρες για δειγματακια να παρουμε και εμείς;;; τηλεφωνικα ή με e-mail???

Tατιανα καλά ψώνια κορίτσι μου, εγώ έχω βγάλει και την κάρτα από orchestra και με βολεψε πάρα πολύ!!! Να μας πεις τι πήρες!!! Για τις μπριζες είναι πολύ νωρίς ακόμα να τις καλύψεις, όταν μπουσουλισει και μετά, μην δυσκολεψεις την ζωή σου από τώρα!!!

Hope μιλάμε οτι σκέφτομαι τον καθετήρα από τώρα και όχι την καισαρική, ελπίζω να μου έχουν κάνει την αναισθησία πρώτα!!! Στην πρώτη γέννα μου εσκουζα και φώναζε δεν μπορώ ναρκωστε με πρώτα!!! Μου κραταγαν 2 το ένα πόδι και 2 το άλλο γιατί ασυναίσθητα τα εκλεινα και δεν τους αφηνα!!!

Εγώ έχω αυτό το ριλαξ κούνια και όπως είπα με βολεψε απίστευτα

http://www.4umarket.gr/p-463294/rilaks-kounia-portable-swing-in-flora-bella-fashion-bright-starts.html

Μου το είχανε κάνει δώρο και τον πρώτο καιρό εκεί την έβγαζε η μικρή και εγώ έκανα τις δουλειές μου!!! Μέχρι και τα βράδια όταν είχε πολύ γκρίνια της εβαζα στο ριλαξ μέσα στην κούνια της και ηρεμουσε!!!

Επίσης ηρεμουσε και της άρεσε και το mobile για εμένα είναι καλή αγορά η δώρο!!! Εγώ είχα ενα που γυρναγε και είχε μουσική και φως και χαζευε μέχρι να κοιμηθεί!!!

Εγώ με τις γεύσεις δεν έχω θέμα, μήπως με τα φάρμακα σου συμβαίνει αυτό;; με το ασβέστιο ή τον σίδηρο;; τι να πω...

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

vanz μου γλυκιά μου ξύδι σε όποιον έχει πρόβλημα που κάθεσαι κ ξεκιυράζεσαι! Αν είναι δυνατόν κοπέλα μου σε λίγες μέρες γεννάς έκανες κ όλο το σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα!! Γρρρρρ... Συγνώμη αλλά τρελαίνομαι με κάτι τέτοια!!!! Να πας να κάνεις και το σεμινάριο κ να ηρεμήσεις καλή μου!! Δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι για τιποτα θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις! Και μετά θα λες ναι το έκανα! :) τα δειγματάκια από που?! Εμένα η νουτρίσια μόνο ένα τσαντάκι για τα πρώτα χαρτιά του μωρού μου έστειλε ενώ η λιμπερο που είχαμε μιλήσει κ στο τηλ ενώ μου είπε θα μου στείλει δεν μου έστειλε τίποτα! :/

Πως πήγε ο γιατρός? όλα καλά?

τασσούλα μου χαίρομαι που είσαι καλά κ μπορείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κοιμάσαι!! Ευτυχώς δρόσισε κιόλας!! ;) και εγώ την έβγαλα την κάρτα κ πήρα ένα ζακετάκι πλεκτό έτσι λαδί με κίτρινο, παρόμοιο χρώμα παντελονάκι λ ένα απλό μπλουζάκι άσπρο και κάτι δωράκια που ήθελε η μαμά!! Έβαλα και κάποια άλλα στο μάτι , μετά την γέννα βουρ για ψώνια πάλι!! (Να δούμε πόσος θα βγει!). Λες να αφήσω για αργότερα τις πριζες? να μην με αγχώνουν ε??

Κορίτσια δεν είμαι καλαααααα... :( ο άντρας μου δεν ξέρω τι έχει.. Είναι στον κόσμο του... Δε μιλάμε σχεδόν καθόλου και νιώθω ότι δεν θέλει να μαθαίνει για μένα.... Δηλαδή του τα λέω εγώ μόνη μου και μου λεει ένα απλά "οκ"... Όσο για την ανυπομονησία που έχω για την γέννα, που ετοίμαζα βαλίτσα ή τα ρουχαλάκια ή όλα τα σχετικά, δεν του την περνάω καθόλου... Μόνο τον νοιάζει ότι θα κάνει γιο... :/ ήρθανε τα πραγματάκια του έστειλα φωτο και φάνηκε ότι δεν του άρεσε καθόλου γιατί είναι αντί μπλε φυστικί με καφέ.. Και μετά μου λέεει γιατί δεν πηλρες μπλε? :/ δηλαδή οκ η μαμά σου όλα μπλε τα πήρε, ναι γιο θα κάνεις δεν χρειάζεται να είναι οοοοολα μπλε! Όταν σε έλεγα να μπεις να δεις για κουβέρτες ή να τα δούμε μαζί με έγραψες, τώρα που μου άρεσε και χαρηκα δεν σε ενοιαξε καθόλου, και πάλι έκανες παράπονα... Δηλαδή τι να πω τώρα εγώ? του λέω έτοιμη η βαλίτσα μου λέει "με το καλό"... Ούτε πως είμαι εγώ ψυχολογικά ή σωματικά.. Καμιά φορά θα ρωτήσει για την κοιλιά και πως πάει... (Όποτε δεν έχει τι να κάνει)... Κουράστηκα ... Νιώθω μόνη φυσικά σε όλο.... Τις ετοιμασίες, την χαρά.... Κατάλαβα ότι απλά δεν υπάρχω γι αυτόν και ότι απλά θα του φέρω τον διάδοχο στη ζωή και τελείωσε.... :/ τι σας λέω τώρα και εσάς.... :/ προσπαθώ τόσο καιρό να ξεχαστώ αλλά δεν γίνεται τίποτα.... :/ καθημερινά κοιμάμαι με δάκρυα στα μάτια.... Πφφφ... Τεσπα.... Μπορεί να είναι κ οι ορμόνες...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Tatkonouli και tasoula, ναι τα αφηνω, δεν εχω δυναμη... ειδικά αυτο με τους αντρες... τα εχω ξαναπει εδω μεσα... μη παραστενοχωριεσαι tatkono... εγω σημερα και μονο σημερα δεν επλυνα τα πιατα - που τα ξερετε, και τη κουνια και τη ντουλαπα του μωρου μονη μου τα συναρμολογησα και το δωματιο μονη μου εβαψα - οχι μονο το νοικοκυριο - και επειδη δεν εχει πιατα, τρωει για βραδυνο φιστικια και κορν φλεικς... τι να πεις... που πριν ερθω να μεινουμε μαζι μια χαρα τα επλενε τα πιατα του.. και του γραψα και γραμμα τις προαλλες χαχαχαχα θυμαστε? μια μερα κρατησε.... τελοσπαντων , κι εγω εκλαιγα όλους αυτους τους μηνες αλλα τωρα???? κρατιεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...... και βλεπουμε........

Κατα τ αλλα πηγα γιατρο σημερα... με ειδε κι απο κατω και δεν ηθελα καθολου αλλα τελοσπαντων τι να κανεις? το κεφαλακι της μπεμπας μου ειναι πολυυυυυυυυυυυ χαμηλα. δεν εχω διαστολη αλλα τοσο χαμηλα που ειναι το παιδακι και μεσα σε 2 ωρες μπορει να αρχισει διαστολη. Ετσι μου ειπε.. η μπεμπα κοιταει ακομα προς τα δεξια κι οχι προς τα πισω μου, τον απασχολει αυτο, αλλα οκ...χαλαρα... το καλο ειναι πως βλεπει φυσιολογικο τοκετο πια σαν πιθανοτερο ενδεχομενο !! :)

Εσεις κοριτσακια? Σας εχουν πει για τη θεση του μωρου???

Πωπω αυτοί οι άντρες τι μας κάνουν!!! Μωρέ είναι λίγο στην φύση τους νομίζω έτσι αδιάφοροι!! Εμένα ο άντρας μου στο πρώτο παιδί ούτε ασχολήθηκε με τα ρουχαλακια, σεντονακια, κουβερτουλες και όλη την προίκα του μωρού!!! Το μόνο που τον ενδιέφερε ηταν πόσα χάλασα!!!!:tongue: τι να πεις μετά;;;

Όμως έμεινε όλα τα βράδια μαζί μου στο νοσοκομείο, άλλαζε το μωρό και ας μην ήξερε και το τάιζε με το μπιμπερο κάθε 2 ώρες που μας λέγαν οι γιατροί λόγω ζαχαρου!!! Οπότε αυτό είχε μεγαλύτερη σημασία για μένα.

Καλά τώρα στο δεύτερο δεν το συζητώ όχι απλά δεν έχει ασχοληθεί με το αν χρειάζεται κάτι για το μωρό αλλά μου βάζει και χέρι όταν θέλω κάτι να πάρω!!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Προσπαθώ να βλέπω την θετική πλευρά οτι αγχωνεται αν θα μπορεί να προσφέρει στις κόρες του μια καλή ζωή οπότε του έχει βγει η τσιγκουνιά!!!

Αυτό με το χέρι δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί πρέπει ο γιατρός δηλαδή να δει που βρισκόμαστε;;; όταν έρθει το μωρό θα τον ενημερωσουμε!!! Εγώ νομίζω οτι επισπεύδουν την διαδικασία έτσι. Πολλές γνωστές μου όταν έφαγαν χέρι μέσα σε 2 μέρες γέννησαν. Επίσης vanz να ξέρεις οτι ο γιατρός μπορεί να γυρίσει το μωρό και να αλλάξει την θέση του, το θέμα είναι αν θα το κάνει!! Εσύ να επιμεινεις για φυσιολογικό τοκετό πάντως!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Πωπω αυτοί οι άντρες τι μας κάνουν!!! Μωρέ είναι λίγο στην φύση τους νομίζω έτσι αδιάφοροι!! Εμένα ο άντρας μου στο πρώτο παιδί ούτε ασχολήθηκε με τα ρουχαλακια, σεντονακια, κουβερτουλες και όλη την προίκα του μωρού!!! Το μόνο που τον ενδιέφερε ηταν πόσα χάλασα!!!!:tongue: τι να πεις μετά;;;

Όμως έμεινε όλα τα βράδια μαζί μου στο νοσοκομείο, άλλαζε το μωρό και ας μην ήξερε και το τάιζε με το μπιμπερο κάθε 2 ώρες που μας λέγαν οι γιατροί λόγω ζαχαρου!!! Οπότε αυτό είχε μεγαλύτερη σημασία για μένα.

Καλά τώρα στο δεύτερο δεν το συζητώ όχι απλά δεν έχει ασχοληθεί με το αν χρειάζεται κάτι για το μωρό αλλά μου βάζει και χέρι όταν θέλω κάτι να πάρω!!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Προσπαθώ να βλέπω την θετική πλευρά οτι αγχωνεται αν θα μπορεί να προσφέρει στις κόρες του μια καλή ζωή οπότε του έχει βγει η τσιγκουνιά!!!

Αυτό με το χέρι δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί πρέπει ο γιατρός δηλαδή να δει που βρισκόμαστε;;; όταν έρθει το μωρό θα τον ενημερωσουμε!!! Εγώ νομίζω οτι επισπεύδουν την διαδικασία έτσι. Πολλές γνωστές μου όταν έφαγαν χέρι μέσα σε 2 μέρες γέννησαν. Επίσης vanz να ξέρεις οτι ο γιατρός μπορεί να γυρίσει το μωρό και να αλλάξει την θέση του, το θέμα είναι αν θα το κάνει!! Εσύ να επιμεινεις για φυσιολογικό τοκετό πάντως!!!

Καλέ ποια σεντονακια και ρουχαλάκια?? Ουτε καν... Το οικονομικό πανω απόλα.. και για να μην σκασω εγω απο το κακό μου - εχουμε και παιδι στη κοιλια λεμε! - τα ανέλαβα τα εξοδα μονη μου κακην κακως.. πληρωνω γιατρο και ψωνια... αλλααααα ετσι φιλοτιμουνται καλη μου... δεν μου φτανουν οποτε τωωωωωρα μου ειπε οτι βαζει κι αυτος στην ακρη για οσα ερχονται... τοκετος κτλ... αααααχ τι να πω... πραγματικα ακουγεται ασχημο οταν τα γραφουμε... αλλα εγω νιωθω οτι μεγαλωνω ενα γιο κι ας με περναει 15 χρονια...μια με το καλο μια με πονηρια μαθαινειιι... οσο εχω ορεξη καλη μου θα προσπαθω.. εχω κι εγω μια γλωσσα που αν την ανοιξω... του ειπα μια φορα με γλυκο τροπο "εισαι αδιαφορος ενω εχω μεινει εγκυος κι ουτε λογος να παντρευτουμε πια για να κοιταμε πανω απο ολα την ζαχαρενια σου και την ανεση σου... Αυτο θες να το κανει αυριο μεθαυριο καποιος στη κορη σου? Αν ζουσε ο πατερας μου και τα μαθαινε πως πιστευεις θα σε αντιμετωπιζε? Στα ματια μου παντως φαινεσαι ανεπαρκης.." και μαζευτηκε και καταστενοχωρηθηκε και μετα εγινε γλυκας και μετα μετανιωσα κι εγω.. αλλα καποια πραγματα να λέγονται εστω και πλαγιως....

Κανε κι εσυ υπομονη.. αφου ειναι οργανωτικος και βλεπει το μελλον καλο ειναι...

Με τον ντοκ ειχε πλακα γιατι επειδη ξερω απο αυτα και του εχω θαρρος του λεω "δεν πιστευω να σκαλισουμε το συστημα και να γεννησω τιποτα αυριο ? " γελουσε .. λεει μπορει, δεν πειραζει , κι αν γεννησεις καλο ειναι , να ξεμπερδευουμε και με δουλευε.. τελοσπαντων ηταν προσεχτικος αφου του το πα κι εγω 100 φορές....!

Το ματιασα κορίτσια και σήμερα δεν είναι καλή βραδιά!!!

Είναι πολύ κινητική η μπεμπα και νομίζω κάποιες φορές ότι θα βγει από κάτω!!!

Επίσης έχω πονακια τα οποία βέβαια είναι σίγουρα από την φακή που έφαγα το μεσημέρι!!! Τι το ήθελα το όσπριο;;

Λοιπον για να ξέρετε λένε οτι ώρες είναι ξύπνιο το μωρό στην κοιλιά, θα είναι και μετά την γέννα!!! Οπότε για παρακολουθηστε το!!! Εμένα πάντως θα είναι νυχτοπουλι!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μανουλες τι κανετε?

Εμεις είμαστε καλά. Μας είδε η παιδιατρος χτες και μας βρήκε πολυ καλους. Μας περίμενε μικρότερους λογω προωροτητας αλλα μας βρηκε μεγαλους και καλους. Μου ειπε οτι μολις παει 3.5 κιλά μπορω να τον παω σπίτι. Και συνεχίζουμε το μητρικό γάλα και τον ξεκινησα στο στηθος σιγα σιγα να το μαθει γιατι μολις παρει το βαρος που θελουμε δεν θαχρειαζεται να το μετραω. Θα δουμε. Για την ωρα το ψαχνει και μολις προσπαθειση κανα δυοφορες κουράζεται και κοιμαται!

Εντωμεταξύ τρελαίνομαι γιατι αρχισαμε να κάνουμε μπουτακια και πωπουδακι!

U85pp3.png

Α! Γουλοπανα πάρτε αρκετά γιατι δεν τα προλαβαινεις!

Οσο για τη διστολη για καποιο κοριτσι που ρωτησε εμενα μετα το 5 έγινε τελεια δηλαδδη ετοιμος για να βγει το μωρό!

U85pp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Αυτός ήταν ο ύπνος για μένα σήμερα! Πολύ ωραία ε?! Ξεκινήσαμεεεε!!

vanz μου κ τασσουλίτσα μου ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ κ περνάω... Μόνο που εγώ του το έχω πει πολλές φορές ότι παιδί περιμένουμε μην σε βγάλουμε από τις συνήθειέ σου και μετά του λέω βγες και ξενύχτησε όσο θες τώρα μετά θα σε δω που θα σου μπει (μετα συγχωρέσεως!) το αυγό στο ποπουδάκι!! :tongue: νευριάζει λίγο αλλά έτσι είναι.... Εχθές πάντως του μίλησα ότι νιώθω μόνη κ τα περνάω μόνη μου και και και , και έτσι άρχισε τις γλύκες "εγώ είμαι εδώ, και μην στενοχωριέσαι δεν εμεινε πολύ σε λίγο θα είμαστε μαζί" κ πάτησα τα κλάμματα! Ευτυχώς για το οικονομικό πλξρώνει εκείνος όλα τα έξοδα στο σπίτι κ εγώ κρατάω τα λεφτά για τη γέννα!! (Τσιγκουνιά μόνο στο τι θα ψωνίσω εγώ! :tongue:) Λέει κάθε φορά εντάξει θα δούμε αλλά μετά από 2 μέρες μου λέει "μήπως να το πάρουμε?" ! Χαχα πολύ γέλιο ώρες ώρες αλλά κ σπαστικοοοο! Έτσι τον αφήνω να νομίζει ότι κάνει κουμάντο! :tongue: έτσι δεν πρέπει να είναι?! Χιχι! Πλάκα κάνω εντάξει... Άντρες! Αχ αχ..

τασσούλα ποπο άμα ισχύρι αυτό που είπες θα σε τρελάνει το μικρό σου!! Παπαπα... Έλα μωρέ πες πως δεν ισχύει!!! Εμένα πάλι ο δικός μου, 12 το βράδυ τον νιώθω τελευταία φορά κ μετά 6 το πρωι!! Πως το παθαίνει κ είναι ήσυχος τη νύχτα δε ξέρω!.! Το μεσημέρι από την άλλη οοοοοόλη την ώρα στριφογυρνάει!!

μαριρέν μου γλυκιά μουυυυ πόσο χάρηκααα! Τι καλά που σας πάνε τα πραγματάκια φτου φτου!!! Κοντεύεται το βάρος?? από την λαιμαργία του το μωρό βγάζει γαλατάκι και χρειαζόμαστε γουλόπανα? δεν μπορώ να καταλάβω.... :/

Κορίτσια 10 κιλααααααα πήραααααα! Φτάνειιιιι! Διατροφήήήή! Δεν κατάλαβα πότε πήρα τα 2 κιλά μέσα σε 1 βδομάδα!!! Ποπο..... Σήμερα κ αύριο να προσέξω λίγο γιατί την Πέμπτη έχω γιατρό τι έχω να ακούσω!!

Καλημερεςςςς!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τατιάνα τα γουλοπανα τα βάζουμε στον όμο μας κάθε φορά που τρώει το μωρακι και το ρευουμε!!! Ε συχνά μπορεί να κανει μικρή γουλιτσα μαζί με το ρέψιμο. Φαντασου τώρα οτι το νεογέννητο τρώει το λιγότερο 8 φορές την ημέρα, οπότε υπολόγισε πόσα πανακια θέλουμε!!!! Εγώ έχω ήδη 20 και πάλι σκέφτομαι αν μου φτάνουν :shock:

Μαριρεν τι καλά που το προωρακι σου μεγαλώνει και αναπτύσεται γρήγορα!!! Το ταιζεις αποκλειστικά γάλα μαμάς, φτάνει;;; ή κάνετε μικτή διατροφή;; αλήθεια τι θηλαστρο έχεις;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερουδια ΣΤΟΠ!

χαθηκα αλλα τρεχω σε μαθηματα, γιατρο, ψωνια, γραφείο ΣΤΟΠ

Ο παιδαρος μου ειναι 2,600 πλέον, αλλα μου τον εβγαλε 35εβδομαδων ενω ειμαι 36, αλλα μου ειπε η γιατρος οτι πλεον δεν ειναι αξιοπιστες αυτες οι μετρήσεις! Καλεεεε εμαθα και για τον τραχηλο μου.. πρωτη φορα! το τι χαρα εκανα που εμαθα... κυριος.. ουτε καν να εχει δωσει δειγματα τοκετού!!

Εντωμεταξύ στεγνωνω τα μαλλια μου τωρα στο δωματιο μου και ετοιμαζομαι να φυγω, γι αυτο δεν θα γραψω προσωπικά στην καθεμια... αλλά...

ηρεμήστε! Μην τσακωνεστε!! Και σας τα λεει η καβγατζου της παρεας! Οπως εχουμε εμεις ορμονες εχουν κι αυτοι.. όπως εμας μας βγαινει γκρινια στους πιο πολλους βγαινει κλεισιμο στον εαυτο τους και αδιαφορία! Ναι και εγω θελω να τους αρχισω στα χαστουκια οταν ακουω ή ζω τετοιες καταστασεις, αλλα μετα σκεφτομαι οτι δεν θα αλλαξει κατι! Σκεφτειτε οτι σε λίγες μερες θα κραταμε αγκαλια τα μωρακια μας και σκεφτειτε πόσο θα αδιαφορειτε εσεις αν εχει μουτρακια ο αντρας σας ή αν σας ειπε καλημερα ή οχι!!

Πειτε με τροπο και πονηρια αυτο που θελετε.. και δωστε πρωτες μια αγκαλιά να ηρεμησουν τα πνευματα.. η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες γουσταρουμε παρακαλι και αν δεν το κανουν νευριαζουμε... και ας φταιμε εμεις!! :mrgreen: (αλλα κοριτσια, αυτα μεταξυ μας, μην μας παρουν τον αερα!! :P )

Θυμαστε για τη μαμα μου;; ε δεν γλυστρισε και επεσε..εκανε ηλιοθεραπεια και απο πανω ηταν ο δρομος (υψος 3μετρα περιπου), ενα 25χρονο αγγλακι, απο αυτα που καβαλανε γουρουνες στα νησια και οποιονπαρει ο χαρος, επεσε πανω της μαζι με τη γουρουνα. αντι για πρωτη εβαλε οπισθεν και επεσε πανω στη μανα μου. Το οτι ζει ειναι θαυμα!! Το οτι δεν εσπασε κατι ειναι θαυμα!! Ελπιζω στην Παναγια οπως την προστατεψε την ωρα του ατυχηματος, να δωσει και να μην εχει τιποτα μονιμο.. Προσπαθω να μην ξεσπασω για το μωρο μου που καταλαβαινει τα παντα! προσπαθω να μην κανω εικονες...

Να εκτιμαμε την υγεια μας.. και ολα τ αλλα ειναι για καταναλωση!!

Στεγνωμα αφανα τελος ΣΤΟΠ

Φιλια και καλημερα σε ολες ΣΤΟΠ

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα κοριτσια!Εχετε γραψει παρα πολλα καλε,τι ορεξη ειναι αυτη,μπραβο!Δυσκολο να γραψω για την καθεμια ξεχωριστα γιατι δεν θυμαμαι ποια εγραψε τι..

Καπου διαβασα για βλαστοκυτταρα;Εγω δωρεα τα ειχα κανει στη δημοσια τραπεζα γιατι το ποσο που ζητουσαν για ιδιωτικη φυλαξη εφτανε το ποσο της γεννας και δεν υπηρχε η δυνατοτητα..

Αρχισαμε τις κολπικες εξετασεις βλεπω;Ειμαστε πολυ κοντα στον τοκετο,το εχετε συνειδητοποιησει;;;;

Για τα πανακια που λετε ειχα παρει αρκετα απο τζαμπο και επισης με ειχαν βολεψει κατι λευκα πανακια απο mothercare τα οποια ειναι βαμβακερα,μεγαλα κ τα διπλωνεις οσο θελεις αναλογα τη χρηση που θελεις,απο πανες αγκαλιας μεχρι πανακια για τον ωμο.Παντως ημουν σχετικα τυχερη σε αυτο το θεμα,η κορη μου δεν λερωνε,δεν εβγαζε πολλες γουλιες.

Μαριρεν,δεν τον εχεις βαλει ακομα στο στηθος τον μπεμπινο;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Επειδη γραφω απο το κινητό δεν βλεπω τα ονοματα σας για αυτο θα απαντησω ετσι και θα καταλαβαιτε.

Το θήλαστρο το νοικιασα απο το νοσοκομείο ειναι σαν αυτα που εχουν εκει αλλα σε μικροτερο μεγεθος για να το κουβαλάω οπου θελω. Αλλα ειναι το ιδιο δυνατο με τα επαγγελματικα των μαιευτηριων και πολυ καλο.

Τον εβαλα στο στήθος απο προχτές αλλα επειδη κουραζεται και κοιμαται του δινω και απο το μπουκαλι για να βλεπω τι πινει. Μονο το δικο μου του δινω αφου παιρνει βαρος.

U85pp3.png

Ευχαριστώ για την ενημέρωση κορίτσια!! :) δεν ήξερα τίποτα για αυτά αλλά έμαθα! Χιχι!! Και άλλα πανάκια λοιπόν!! :tongue:

Κατερίνα μου για το θέμα των αντρών ΣΤΟΠ!χαχαχα! Όσο για την μαμά σου έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Παναγία και Χριστέ μου! Ελπίζω να είναι καλά η γυναίκα να μην έπαθε τίποτα και να ξεπεράσει σύντομα και τη σωματική βλάβη όσο και την ψυχολγική!! Και αυτό το πιτσιρίκι αν ειναι δυνατόν!! Τόσο χαζό και απρόσεκτο Θεέ μου?! Αααααχ μην ταράζεσαι όμως εσύ σωστά τα λες...όλα για τηνυγεία τη δική σου κ του μωρού σου! Ευτυχώς την βλέπεις καλά αυτό να λες!! Α και επίσης να το κυνηγήσετε το αγγλάκι! Νομικά λέω.... Εγώ στη θέση σας θα το έκανα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...