Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Σας εχω πει πόσο χαρουμενη είμαι σήμερα;; Κατι η αλλαγη του καιρού, που αν και δεν ειμαι φαν της βροχής, τη χρειαζομουν.. κάτι που ακουσα τη μαία το πρωί και δεν πήγα στο γραφείο το απογευμα και κάθομαι είτε ξάπλα με το σκυλοπαιδάκι μου και παίζουμε είτε γυρνάω χωρίς λογο στο σπιτι και απλά ακουω μουσική!! Πόσο μα πόσο ωραίο συναισθημα είναι αυτό.. να ξεκουράζεσαι και να λες ενα θα κοιτάξω τον εαυτό μου και αυριο θα κάνω οτι δεν εκανα σημερα.. Μου ειχε λειψει και το παιχνιδι με τη μικρουλα μου που εχει παραμεληθεί!!

Hope! μου μας μιλησε για τα βλαστοκύτταρα και μας ειπε την γνώμη της, απο εκει και πέρα μας είπε ειτε το κάνουμε είτε όχι, να ενημερωθουμε απο την ακαδημία Αθηνών, κάτι που γινεται και μέσω ιντερνετ!! Αυτο που πραγματικά θα αισθανομουν καλά εν μέρη να το κάνω ειναι να φύλαγα μεσεγχυματικά στελεχιαία κύτταρα, τα οποια μπορούν να χρησιμοποιηθουν από ολους τους κοντινους συγγενείς σε περίπτωση ανάγκης, αλλά το κόστος φυλαξης ειναι περιπου στα 1000 ευρώ, ποσό αδύνατο να το δώσω.. Πάντως για βλαστοκυτταρα θα το συζητήσω για να δώσω δωρεάν στην δημόσια τράπεζα.. ουτως ή αλλως είμαι δωρήτρια οργάνων, δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνω..

Αυτό για το σώμα... αχ πως το περιμένω.. θα βαλω 4 ατομα να με τραβανε.. απο ενα χερι και ενα ποδι ο καθενας μέχρι να συνέλθω!

tassoula μου δεν θα πω ψέματα, δεν ειχα πιει καφέ.. ήμουν με ένα χασμουρητό στο στόμα, αλλά ολες αυτές οι πληροφορίες που μπορει να φαινονται απο λογικές μέχρι και ανουσιες, σε κάνουν να νιωθεις καλά!! Λυπάμαι που δεν ειχα πάει νωρίτερα! Οσον αφορά τη μαία που δεν θα την έχω δίπλα μου εννοείς στον τοκετό ή τώρα στις ασκήσεις; γιατί και στα δύο θα έχω απο οτι κατάλαβα.. Θα μας δειξουν ασκησεις που θα χωριστουμε σε 2 γκρουπ 6-7 ατομων οποτε ολες θα εχουμε τον χρόνο μας.. στον τοκετό μας είπε οτι υπάρχει μέσα η προϊσταμένη μαία, χώρια οι υπολοιπες και θα είναι διπλα μας και μάλιστα ανάλογα με το πως τα πάει η γυναίκα αναλαμβάνουν να διώξουν και κόσμο απο το δωμάτιο (πχ δεν αφηνουν συντροφους να μπουν αν εχουν ταμπλετ ή λαπτοπ, ή διωχνουν οσους ειναι μέσα και δεν προσφέρουν τιποτα στην μανουλα). Για τον καθετηρα δεν θέλω να σκέφτομαι τιποτα.. ουτε για τους πόνους.. προς το παρον θέλω να νιωσω σιγουρη γι αυτο που πάω να κάνω γιατι δεν το εχω και πολυ με τους πονους :oops: Μη το σκεφτεσαι ουτε εσύ!! Αλλωστε η δευτερη γεννα ειναι πολυ πιο ευκολη απο την πρώτη!!

TatKono μου δεν είμαι καλη στο να σου εξηγήσω για τα βλαστοκύτταρα.. Η διευθυνση ειναι αυτή: http://hcbb.bioacademy.gr/ Τσέκαρε τα αρθρα και μπορείς να τηλεφωνήσεις κιολας!!

Απο τη μία σου έρχεται απότομα όταν διαβάζεις τι μπορουν να κάνουν με τα κυτταρα, από την άλλη όμως δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει το κακό και θα ηταν μια βοήθεια.. ειναι δικοπο μαχαίρι.. Διαβασε τα άρθρα και θα καταλάβεις τι εννοω!!

Αλήθεια τι εγινε με τους φοιτητές; τι εχασα;;

mariren μου πήγατε παιδίατρο; όλα καλά;;

effie.k μου θα πάω να κοιτάξω στα ικέα!! Σε ευχαριστώ!! Και εχω και ασχετη απορία μιας και βρεθηκαμε, εχω πάρει αυτα τα πανακια για τις γουλιές απο τα τζαμπο και καποια σελτεδάκια που απο κατω ειναι αυτο το αδιαβροχο υλικό.. τα εχω πλύνει απο χθες και σκέφτομαι... αυτά σιδερώνονται;;

Αγάπη Αγάπη εννοεις για ρηλάξ την παιδική αιώρα;; εχω ακουσει τα καλυτερα!! Παντως επειδή κάποια κοπέλα (δεν θυμαμαι ποια :oops:) ρωτησε για τις μπαταρίες, εχω ακουσει απο τις μισες μανάδες να λενε τα καλυτερα για την δόνηση στο ρηλαξ και τις άλλες μισές να λένε οτι δεν την ηθελαν με τιποτα τα παιδιά τους!!

vanz καλως ορισες στο κλαμπ που τρωει τη νυχτα!!! Αυτό συμβαίνει γιατι κατι δεν εχεις φάει καλά για βράδυ!! Ειτε ποιότητα ειτε ποσοτητα!!! Σε αυτό που επέμεναν οπωσδηποτε οι ενδοκρινολόγοι ειναι ότι πριν τον υπνο να πινουμε ενα ποτηρι γαλα να μας κραταει (οχι οτι το εκανα ποτέ.. αλλα οφειλω να στο πω μηπως δεν εισαι τοσο γαϊδουρα οσο εγώ και το κανεις :P )

Για το πλυντηριο δεν θέλω να αναφερθώ!! Στο δευτερο σπιτι μου δεν εχουμε πλυντηριο.. ή ολα τα φέρνω εδώ για πλυσιμο ή πεφτει στο χέρι!! Εντωμεταξύ η κόρη του άντρα μου που είναι στην εφηβεία εχει δικό της τροπο που πλένει τα ρουχα.. βαζει τα ρουχα στην λεκάνη.. βαζει παγωμενο νερο και απο πανω ριχνει τη σκονη, ουτε ζεστο νερου ουτε να ανακατέψει.. τιποτα.. τα γέλια που κάνω καθε φορά που βλέπω την λεκάνη έτσι!! Της λέω οτι δεν εχει μαγικες ικανοτητες η σκονη για να καθαριζουν τα ρουχα αλλα δεν το καταλαβαινει :lol::lol: οπότε πάλι απο την αρχη!!

πάντως η καλη ψυχολογία και η καλη διάθεση απο ολους τους γυρω κάνει καλό και σε εμας.. το βλέπω εγω που τωρα ειμαι στα μελια.. ολο χαζογελάω!!

ααα και επειδή λεγαμε για πεθερές.. μωρέ οι μανάδες μας τι ειναι.. όταν είπα στη μαμά μου οτι στο μαιευτήριο το μωρό θα το αλλάζω μόνο εγώ και ο μπαμπάς του και μια φορά θα έρθει αλλο ενα ατομο να βρεθεί στην αλλαγη για να ξέρει και αυτό, αλλα μόνο ενα ατομο που δεν θα κρινει και δεν θα λέει τα δικά του.. + το οτι μονο ο πατέρας επιτρέπεται να μπει στον τοκετό και κανείς άλλος γιατί εκείνη την ώρα ειναι που γινιέται μια οικογένεια και οι μαναδες κλπ δεν εχουν θέση, γιατί άλλος ειναι ο ρολος τους... έγινε τουρκος η μάνα μου.. και αν την ακουσει κανεις ολο λέει: εγώ ειμαι διακριτική και δεν ανακατεύομαι :lol::lol::lol: Την λατρευω μωρέ.. ειναι μανα και πατερας και τα παντα.. αλλά μου αρεσει να την πειράζω!!

πολλα βροχερά φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεραιδουλα περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό και τον τοκογραφο!!! Κάθε δευτέρα φαντάζομαι οτι σε κρατάνε και γεννας!!!

Vanz 50 κιλά και 1,73 υψος;;; εισουν κόκκαλο!!! Πολύ αδύνατη ρε συ. Οπότε χρειαζοσουνα λίγα κιλακια!! Εγώ ειμουνα 50 αλλά είμαι 1,62 και αδύνατη με ελεγες!!!

Κατερίνα για τα βλαστοκυταταρα αν έχεις την δυνατότητα κανε τα δωρεά!! Είμαι και εγώ υπέρ. Το είχα ψάξει και εγώ για δωρεά αφού γεννησα σε δημόσιο αλλά για επαρχία θέλει ολόκληρη διαδικασία για να φτάσουν στην Αθήνα αφού εδώ δεν υπάρχει χώρος φύλαξης και είναι δική σου ευθύνη να φτάσουν!!! Μα αν είναι δυνατόν δημόσια νοσοκομεία και να μην έχουν οργανωθεί σε αυτό τον τομέα. Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε τμήμα ποου να ασχολητε, να ενημερώνει, να κανει την λήψη και αν όχι την φύλαξη τότε την αποστολή.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κατερίνα μου σίγουρα θα έχεις βοήθεια απο μαία στον τοκετό, δεν σε αφήνουν έτσι!!! Θα δώσεις καιτο κάτιτι και θα σε προσέξουν. Εγώ απλά εκφράζω την δική μου ανασφάλεια γία τον θηλασμό. Θέλω να τόσο πολύ να τα καταφερω που μου έχει γίνει εμμονή!!! Δεν πρέπει να σας μεταφέρω και εγώ τα άγχη μου έχετε ήδη τα δικά σας!!!

Μέχρι και με την αναισθησία αγχωθηκα για το αν θα μπορέσω να θηλασω μετά..... Ξέρω ξέρω πρέπει να χαλαρωσω απλά επειδή είναι όπως ειπες η δεύτερη φορά δεν θέλω να γίνουν τα ίδια λάθη !!!

Μου έχει ανοίξει η όρεξη απίστευτα πολύ και όλη την ώρα!!! Νιώθω οτι δεν μπορώ να κρατηθω αυτές τις 15 μέρες!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

κατερινούλααα μπράβο κορίτσι μουυυυ! Έσυ να είσαι πάντα να χαμογελάς!!! :) ευχαριστώ για το σαιτ θα το ρίξω ένα βλέφαρο!! :tongue: τα σελτεδάκια από τη μια σιδερώνονται από την άλλη όχι! Τα πανάκια ναι!

τασσουλίτσα μου πως γυρνάς από την θάλασσα και πεινάς πάντα?!? εεεε έται είμαι εδώ και 4-5 μερες κι εγωωωω! Δε μπορωωωωωω.. Πρεπει να κρατηθούμε όμως κιουρίες στο ύψος μας!!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπερα κοριτσια!Δεν ξερω γιατι αλλα εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα αυτες τις μερες..δεν εχω ορεξη για τιποτα!Και καθε Δευτερα που σερνω τη βαλιτσα μου μεχρι τον γιατρο και γυριζω πισω..πφφφ βαρεθηκα,θελω να γεννησω!Οπως καταλαβατε τα νεα μας ειναι τα ιδια,ολα καλα.Θα σας διαβασω αυριο αναλυτικα που θα ειμαι πιο ξεκουραστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι απο μένα! Στείλτε λίγη δροσιά και προς τα κάτω βρε πιυ έχουμε λοιωσει στη ζέστη-υγρασία-σκόνη απο τη Συρία και Αφρικη

Θα προσπαθήσω να σχολιάσω κι εγω οτι θυμάμαι και ειναι σημαντικό για εμένα απο όσα γράφετε όλη την ημέρα γιατι δεν σας προλαβαίνω! Σε μιάμιση εβδομαδα όμως που θα αρχίσει η αναρρωτική μου θα εχω-ελπίζω-χρόνο να μπαίνω πιο συχνά στο ποστ!

Πρωτο για τα βλαστοκύτταρα βρε κορίτσια ειναι πολυ σημαντικό κατα τη γνώμη μου να τα ρωτήσουμε σε δημόσια τράπεζα γιατι όλο και κάποια ψυχή μπορεί να σωθεί κάποτε απο αυτά!

Όσον αφορά για την επισκληριδιο και ραχιαία για όσες σκοπεύετε να κάνετε ψάξτε το λίγο να ενημερωθείτε online! Α! Και η ολική αναισθησία ΔΕΝ έχει απαγορευτεί! Απλά οι γυναικολόγοι πρωτιμουν την επισκληριδιο γιατι τελειώνουν πιο γρήγορα! Υπάρχει σχετικό ποστ για την επισκληριδιο στο parents.org πολυ ενημερωτικό απο τις εμπειρίες των άλλων γυναικών! Η επισκληριδιος σε συντομία γίνεται οταν θελεις να γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό και σου βάζουν ένα καθετηρακι στον επισκληριδιο χώρο του σπονδύλου κάπου στον 5ο σπόνδυλο νομίζω και φέρουν τη σύνδεση στον ώμο σου για να μπορούν να επαναλάβουν τη δόση του φαρμάκου και αργότερα! Την ραχιαία ή spinal την κάνουν στην καισαρική νομίζω σε πιο κάτω σπόνδυλο απο τον 5ο και νεκρώνεις λίγο πιο κάτω απο το στήθος και στα πόδια! Αφού την κάνουν σου βάζουν τον καθετήρα τον οποίο δεν αισθάνεσαι καθόλου! Να το έχετε αυτο υπόψη εάν θα πάτε για ραχιαία... Ολα αυτά τα διαβαςα Και σας τα μεταφέρω οπως τα θυμάμαι! Εγω προσωπικά εχω φοβία με την ένεση στο σπόνδυλο και εαν μη κακό χρειαστεί καισαρική θα προτιμήσω ολική κατι που το είπα ήδη στο γιατρό μου....

Ειναι καλο κορίτσια να κάνετε το πλάνο τοκετού σας απο τωρα!

Δεν ξερω εαν η αιώρα ειναι η κούνια που σας έλεγα πάντως το ριλαξ αιωρείται πάνω στην κούνια!

Mariren μου μα γιατι δεν θηλάσει ακόμα το βρέφος σου κορίτσι μου;;;; Το θεωρώ απλά απαράδεκτο που δεν σου έδωσαν το οκ ακόμη. Μίλησε με κάποιο σύμβουλο θηλασμού να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει καλύτερα... Σου εύχομαι καλή υπομονη!

Πήγα στο γιατρό σημερα όλακαλά είπε και ο μπέμπης έβαλε 700gr μεσα σε τρεις εβδομάδες!

Κορίτσια έφαγα πααααρα πολύ και τώρα υποφέρω!!! Ποναω τοοοοσο πολύ που νομίζω οτι θα σκασω!!! Πφφφφ τι το ήθελα;; δεν θα μπορώ να κοιμηθώ!!!

Εγώ έκανα ολική στο πρώτο μου παιδί αλλά επειδή δεν κατάλαβα τίποτα, θέλω να κάνω περιοδική αναισθησία αν το λέω καλά, δηλαδή ραχιαία αφού αυτή γίνεται στο νοσοκομείο που θα γεννησω.

Νεραιδουλα υπομονή κορίτσι μου!!! Τι σου είπε ο γιατρός;; καθόλου διαστολή ακόμα;;;

Κοιτά είσαι 38η εβδομάδα οπότε πολύ σύντομα θα γεννήσεις!! Απλά θέλει παιδί μου να είναι μωρακι Οκτωβρίου!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κατερινάκι πόσο όμορφα αυτά που μας έγραψες από το σεμινάριο!!! Αρκετά από αυτά δεν τα γνώριζα!

Εγώ έχω σεμινάριο το Σάββατο για το θηλασμό σε ενα κέντρο μητρικού θηλασμού και ανυπομονώ να πάω!

Τελικά λέω να πάρω και εγω ρηλάξ είδα ότι πολλές απο εσάς σας βόλεψε πολύ!

Κορίτσια και εγώ τελευταία πεινάω πολύ, προσπαθώ να κρατιέμαι αλλά το στομάχι έχει αντίθετη γνώμη! Σήμερα παραστράτησα, ήπια παγωμένη σοκολάτα και έφαγα κουρκουμπίνια! :-P

neraidoyla κάνε υπομονή και σκέψου θετικά! Εφτασε πια ο καιρός λίγο έμεινε και όλα θα πάνε κατ' ευχήν!

Και εγώ αγχώνομαι με τις διαδικασίες προετοιμασίας, καθετήρας -ούτε που ξέρω που μπαίνει, πότε, για πόσο...- κλύσμα, επισκληρίδιο και τα σχετικά...

Σήμερα νιώθω το σωματάκι του μωρού να κατέβηκε πιο χαμηλά... Το παρατήρησε και ο σύζυγος. Να δούμε τι θα πει και ο ντοκ την Πέμπτη.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλά καλέ που είστε όλες?! Βαρύ το πάπλωμα ή γεννάτε?! :rolleyes:

Μόλις μου ήρθαν η κουβέρτα του μπέμπη οι πετσετούλες τα επιθέματα......και ξεκίνησα τη βαλίτσα! Τι κάνετε εσεις?

Διαφημίσεις

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις ειμαστε καλα!Το πρωι με συνοδευσε ο αντρας μου στο μικροβιολογικο οπου και εκανα τις τελευταιες μου,απαιτουμενες,εξετασεις!Εχθες ηταν και η τελευταια μερα που πηρα τα χαπια,και σημερα ξυπνησα με ενα περιεργο αγχος!:confused:!Νιωθω θαρρεις και ειναι η πρωτη φορα και δε ξερω τι να περιμενω!:confused:

Βρε κοριτσια,ποσο σας ζηλευω που εχετε τη δυνατοτητα να πηγαινετε σε σεμινάρια!Εδω στην Κοζανη δεν κανουν!:?Τασουλα μου,αναφερες τον καθετηρα,και ειλικρινα,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω!Οπως ηδη εχω αναφερει,γεννησα φυσιολογικα χωρις να κανω επισκληριδιο!Οι πονοι,δυνατοι,αλλα με σωστες αναπνοες,υποφερτοι!Γενναω,δευτερη γεννα ο πλακουντας,και μετα εκει που ειμαι χαλαρη,πονος!:confused:!Ρωταω τον γιατρο τι κανει,και μου απαντησε πως μου εβαζε καθετηρα(να βγουν οσα ουρα ειχαν μεινει για να ξεκινησει να με ραβει)!:shock:!Σοκ!Ξαναγενναω,του λεω,αλλα αυτο δεν το υποφερω!:)

Κατερινα μου γλυκια,εγω σιδερωνω τα παντα!Ακομη και αυτα τα αδιαβροχα!Αλλα με προσοχη,οταν δεν το εχεις ξανακανει!Εννοω,να μην κολλησει ή λιωσει!Τα δικα μου τα εχω δοκιμασει και ειναι ενταξει στο σιδερωμα!Ποσο χαιρομαι που σε ''ακουω'' ευδιαθετη!Ετσι,να το κρατησεις!Οσο για τον τροπο πλυσιματος της εφηβης,ενα εχω να πω...πως τα φοραει μετα?Μπλιαχ!:?!Ειχες ρωτησει με ποσο διαστολη γενναμε?Οταν λοιπον ο τραχηλος φτασει να εχει διαστολη 10 τοτε η γυναικα ειναι ετοιμη για εξωθησεις!

Οσο για το τι εγινε με τους φοιτητες...ακουσα στο πρωνο του ΑΝΤ1,πως σκοτωθηκαν 3 φοιτητες στην Πατρα,οταν το αμαξι που επεβαιναν επεσε στη θαλασσα,χθες ξημερωματα!Πφφφφ...κριμα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Το ριλαξ/κουνια που εχω ειναι αυτο:http://www.snif.gr/showproduct/3961270/fisher-price-open-top-rainforest-kounia-rilax--m67Η δικια μου δεν φαινοταν να δυσανασχετει,εχει και τη μουσικουλα του!Βεβαια μου το εδωσε η κουνιαδα μου,οποτε δεν ειχα την ευχέρεια να σκεφτω εαν θα ηταν πρακτικο ή οχι!Ομως μας ικανοποιησε ολους το ιδιο!;)Η ενημερωση βλαστοκυτταρων ειναι ελλειπης και στην πολη που μενω,οπως επισης πρεπει να τα στελεις ο ιδιος!Και ναι Τασουλα μου,ολα αυτα ειναι τραγικα,εν ετη 2015,με ασθενειες που μαστιζουν ολοενα και περισσοτερα παιδια!Αυτα ειναι τα μειονεκτήματα της επαρχιας λοιπον!

Νεραιδουλα μου,αχ βρε κοριτσι μου γλυκο,τι να σου πω για να σε κανω να νιωσεις πιο καλα!Ποσο υπομονη να κανεις?Ησουν και συ τοσο καιρο κλεισμενη μεσα,επειτα περα δωθε Αθηνα για τον γιατρο,ειναι κουραστικο ολο αυτο!Σκεψου πως κοντευεις καλη μου!Μονο αυτο!Μια ανασα!:D!Παιξε με το κοριτσακι σου να ξεχαστεις!

Παντως βλεπω,ολες το ριξαμε στο φαι και στα γλυκα,ετσι?Χαχαχαχα!Καλα κανετε!Εγω βρε κοριτσια,εχω το εξης προβλημα,και θελω να μου πειτε εαν νιωθετε το ιδιο!Οτι κι αν φαω,δεν μπορω να νιωσω τη γευση του.Νιωθω σα να τρωω σιδερα!:rolleyes:!Αφου το τελευταιο μου γευμα ειναι το μεσημεριανο!Απο κει και περα ενω λιγουρευομαι,δεν μπορω,νιωθω μια απαισια γευση στο στομα!Και μη ρωτησετε για τα κιλα!Σταθερα 13!Δεν επηρεαζονται!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μόλις μου ήρθαν η κουβέρτα του μπέμπη οι πετσετούλες τα επιθέματα......και ξεκίνησα τη βαλίτσα! Τι κάνετε εσεις?

Με το καλο κοριτσαρα μου να ετοιμασεις τα πραγματα σας!Και καλοριζικα τα ψωνια σας!

Λυπηρη η ειδηση!Αλιμονο σε αυτους τους γονεις!Καλο παραδεισο να εχουν!

Οσο για το παρκοκρεβατο,τι να σου πω,εμενα με βολεψε σε οοοοοοοοσα ανεφερες!Εκανα αυτα που ηθελα με την ησυχια μου!

Και επειτα την εβγαζα και την αφηνα κατω!ειχα στρωσει σε μια γωνια του σπιτιου μια χοντρη κουβερτα με μαξιλαρια γυρω γυρω και την αφηνα να παιζει,διπλα της και γω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! :) αυτό σκέφτομαι να κάνω κι εγώ, επειδή θα βάλω την μεγάλη τη βελέτζα μέσα στο δωμάτιο του μπέμπη (πιανει όλο το δωμάτιο) στην μια γωνια που είχα όλα τα αρκούδια μου λέω να βάλω την πάντα του κρεβατιού στον τοίχο (προκατ ειναι το σπίτι δεν είναι κρύος ο τοίχος) και από κάτω έτσι μια πικέ κουβερτούλα ή ένα πλεκτό που εχώ...

Για τις πρίζες κορίτσια έχετε βάλει προστατευτικά? εμένα επειδή είναι ΟΛΕΣ οι πριζε χαμηλά λέω πριν τις γιορτές να βάλω οπωσδήποτε! Όπως και τα στοπ στην πόρτα... Οι ήδη μανουλίτσες έχετε??

νεραιδουλα μου στο περίπου ακόμα δε σε είπε τίποτα ο γιατρός?! Την επόμενη φορά μάλλον γεννάς δηλαδή.... Τι ταλαιπωρία γλυκιά μου.... Αχου... Ποπο αυτό το πήγαινε ελα και με την βαλίτσα.........:/ υπομονη γλυκια μουυυυ! :*

Σας φιλώ κοριτσάκια μου τρέχω με κάτι τελευταίες δουλίτσες για σήμερα! (Εξορμηση με τη μαμα στα orchestra!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...