Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι ρίχνει έξω!!!!!!!!!! Έχω τρομάξει!!!! Έχουν ανοίξει οι ουρανοί και ρίχνει το χαλάζι και την βροχή!!!! Και κλασσικά εμένα ο νους μου παει, αν σπάσουν τώρα τα νερά με τέτοια θεομηνία γέννας σπίτι...... Εσάς ρίχνει;;;;;

Θα γεννησω σε δημόσιο και αν δεν το κανονισω από τώρα την αναισθησία θα μου κανουν ολική. Πρέπει να είναι κάποιος που ξέρει και είναι μόνο μια αναισθησιολογος. Η ραχιαία είναι σαν την επισκληριδιο, δεν καταλαβαίνω την διαφορά πάντως κανουν την ίδια δουλειά, ίσως αλλάζει το σημείο που τρυπανε!!! Πάντως η αναισθησιολογος μου είπε θα μπορώ να γυριζω, αλλά δεν θα μπορώ να κάτσω σε καθιστή θέση την πρώτη μέρα. Για 12 με 24 ώρες μπορεί να έχω και λίγο πονοκέφαλο... Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι πως θα θηλασω σε ημιξαπλωτη θέση, θα πρέπει κάποιος να με βοηθήσει. Μετά απο 24 ώρες θα μπορώ να σηκωθω. Επίσης μου είπε οτι θα καταλαβαίνω ότι με πειράζουν και με ανοίγουν κ.λ.π. αλλά δεν θα ποναω.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερούδια αγαπες μου!! Ετοιμαζομαι να φυγω για τα μαθηματα!!

Εχω δει τοσες φορες στον υπνο μου οτι γεννησα, που θα γενναω και θα νομιζω οτι βλεπω ονειρο!! Σημερα ειδα οτι θηλαζα και τον δικο μου και ενα ξενο παιδι που δεν ειχε μανουλα και που ειχε γινει σα μπαλονι απο το πολυ γαλα που ηπιε!! Κατι πρεπει να κανουμε με τα ονειρα.. εχουν ξεφυγει τελειως!!

Βρε κοριτσια δηλαδή εγω με 5 εσωρουχα 0 και 5 εξωτερικα ειμαι καλυμμένη;; και τα υπολοιπα να τα παρω 3μ ? ή να παρω 2 ακομα 0 απο το καθένα; και μιας και το ανεφερε η vanz μικρα πετσετακια πρεπει να παρω για ποδαρακια κλπ και ενα μικρο λεκανακι για τοπικο πλυσιμο..

Εδω εβρεξε το βραδυ , τωρα το παλευει!! Παω να φυγω δεν θα βρισκω να παρκαρω!! φιλιααααααααα

διορθωση: ξεκινησε να ψιχαλίζει!! Εχω σηκωθει απο τις 7 να λουστω κανω μπανιο και με τις ψιχαλες θα πάω με το μαλλι της τρελης!! γκρρρρρρ

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Μην πάρεις αλλα 0 πάρε 1-3 η 0-3 δεν πειράζει να είναι λίγο μεγάλα, μικρά να μην είναι. Τα μεγάλα γυρνας το μανικακι αν χρειαστεί. Εγώ έχω μόνο 2 body-φορμακια 0 για το μαιευτήριο. Τα υπολοιπα είναι 0-3 .

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια καλημέρα! Είπε να βρέξει και το παρακανε!

Εγω με τον θηλασμό δεν εχω ξεκινησει ακόμα γιατι πρέπει να του το μετράω για να ξερω τι πινει και το βγαζω με θήλαστρο! Σήμερα έχουμε παιδιατρο και θα της πω να τον ξεκινησω σιγα σιγα. Εμενα παντως αρχισε να βγάζει μια μερα μετα την γεννα και μονο σταγόνες και σιγα σιγα κατέβηκε. Μην αγχώνεστε ολες θα έχετε.

Οσο για τα παμπεράκια εγω ετσι τα αποκαλω ολα ακομα καιι τα υφασματινα δεν αναφέρομαι σε μάρκες γιατι σιγουρα δεν ξέρεις πιο θα ειναι καλο για το μωρο. Φιλια σε ολες παω να ετοιμασω το γάλα.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες κοριτσάκια!!!!

Είπαμε να δροσίσει λίγο, αλλά το παράκανε σήμερα! Βροχή, αέρας, αστραπές... Ούτε το καταχείμωνο έτσι, χθες ιδρώναμε σήμερα κρυώνουμε!!! :tongue::tongue: Ξύπνησα άρον άρον από τον δυνατό αέρα και βγήκα να μαζέψω τις τέντες!!

tassoula δεν το ήξερα ότι υπάρχουν δύο ειδών αναισθησίες. Θα ρωτήσω και τον γιατρό...

Kitty προσοχή σήμερα στους δρόμους!!!!

Επίσης στα ικεα έχει ένα πακετάκι με 10 μικρές πετσετούλες τετράγωνες γύρω στα 3-4 ευρώ.... εγώ πήρα πολλές από αυτές, για προσωπάκι, ποδαράκια όπως λες, κλπ... αλλά και για μένα θα τις χρησιμοποιήσω να πλένω το στήθος ξεχωριστά. Πολύ βολικές νομίζω... Ρίξε μια ματιά!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! Χαλασμός!!! :tongue: τι ήταν αυτό?! Αλλά το ευχαριστήθηκα κοιμηθηκα πολύ πολύ χαλαρά κ ωραία!!! (Είμαι κορίτσι της βροχής!!! Χιχι) πονααααααωωωω... Εχθές είχα λίγες συσπάσεις,ηρέμησαν γρήγορα ευτυχώς και τώρα πάλι λίγο πονάω, αλλά μπορεί να είναι το εντεράκι μου.... :/

αγάπημου ευχαριστούμε για την βοήθειααα!! :) εγώ έλεγα θα πάρω 6-7 εσωρουχάκια γιατί δεν θα χρειαστώ πολλά αλλά μάλλον θα πάω να πάρω κ άλλα!! :tongue:

τασσουλίτσαααα όχι τώρα!! :tongue: τώρα θα πάρω και 3-6 (η μαμά βασικά μπορεί να πάρει 6-9 την εχω ικανή! Χαχα) γιατί μόλις 40ησω θα φύσουμε Σάμο κ δεν ξέρω πότε θα ξανα έρθουμε..πιθανόν χριστούγεννα.. Αλλά για να μην το ρισκάρω κ μείνω χωρίς κανένα ρούχο θα πάρω και 3-6!!! Μετά στα χριστούγεννα κοντά θα πάρω σιγουρα 6-9 και κοντά στον Μάρτιο τα 9-12!!! Δεν ξέρω πότε θα μπορώ να ανεβαίνω για να ψωνίσω κιόλας... Στο νησί δεν έχει κ πολλά κ είναι κ λίγο τι ακριβά!! :/ καλά στην πορεία βέβαια θα φανεί!!

vanz μου δεν ξέρω τι ύψος έχεις αλλά άμα είχες κ 1.60-1.65 με 50 κιλά ήσουν πολυυυυυ αδυνατη!! Δεν πειράζει έβαλες να πάρεις κάποια να γίνεις γυναίκα με ποθητές καμπύλες (έτσι δικαιολογούμαι συον άντρα μου χαχα!) και όπως είπες μετά την γέννα θα τα χάσειιιιςςς! :) μετά το μωρ;

Κι φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα σε νοιάζει ιδιαίτερα κ θα τα χάσεις χωρίς να καταλάβεις!

Την επισκληρίδιο ραχιαία δεν την κάνουν ?! :/ σε βάζουν κάνεις κούρμπα στην πλάτη, στην κάνουν στην ράχη και σε πιάνει τοπική! Η ολική νομίζω έχει απαγορευτεί στις εγκυμοσύνες... Δεν είμαι και σίγουρη αλλά κάτι τέτοιο συζητούσα με την μαμά μ...

kitty προσεχε στον δρόμο!! Καλό μάθημαααα!! (Με το τρελό μαλλί! Χαχα)

μαρία μουυυ τι ωραία που έχεις γαλατάκιιι...:) εντάξει όλα με το μωρό?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

εφάκι και στα τζάμπο έχει γουλόπανα πολύ πολύ οικονομικά τα 8τεμάχια.. Εγώ από εκεί πήρα κ αν δω οτι είναι λίγα θα πάρω κ άλλα!

ναι, τα πήρα και εγώ αυτά! Συμφέρει και για τη δουλειά που τα θέλουμε γιατί να τα ακριβοπληρώνουμε αλλού! Απλά αυτές στα ικεα είναι πετσετούλες σαν αυτές που χρησιμοποιούμε για τα χέρια πχ και είναι ότι πρέπει για να τις βρέχεις και να πλένεις το προσωπάκι του μωρού ή το ποπουδάκι!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα ! Τι ωραια δροσια ! Επιτέλουςςςςςςςςςς!

Μια χαρα υπνος, λεω κι εγω ξαπλωμενη θα το ευχαριστηθω για πρωτη φορα, πραγματι ολα τελεια, μεχρι που μεσα στη νυχτα αρχισε αλλο βιολι...! Για πρωτη φορα ξυπνησα απο την πεινα ! Μα αν ειναι δυνατον! Εφαγα ολο το ψυγειο απο το απογευμα και πεινασα μεσα στον υπνο μου????

Κρατήθηκα !

Αυτο με τη ραχιαία που νιωθεις να σε ανοιγουν και να σε πασπατευουν χωρις βεβαια πονο δεν μου ακουγεται και πολυ ευχαριστο... ανατριχιασα λιγο... ετσι ειναι και στη κλασικη επισκληριδιο? Ας μου πει καποια κοπελα που εχει κανει?

Tatkonouli 1,73 ειμαι...

Όσο για τα πετσετακια του ικεα τα εχω παρει για την κουζινα αοπ παλια.. συμφερουν ... αλλά δεν απορροφουν αρκετα... τα περναω δηλαδη πανω απο παγκο με λιγες σταγονες νερο για παραδειγμα και δεν το παιρνουν. Βεβαια τωρα πλεον εχουν γινει χαλια με λεκεδες που δεν βγαινουν και πανε για πεταμα

Πηρα του Jumbo κατι ροζακια για μωρο και τα δοκιμασα κι ειναι πολυυυυ πιο απορροφητικα. Τιμες παλι 1 ευρω τα 2 , κατι τετοιο..

Διαφημίσεις

Καλήμερα και καλή εβδομάδα καλές μου!Από μια,άκρως,δροσερή Κοζάνη!Εχθές είχε τρομερό αέρα και πολύ βροχή!Είμαστε καλά σε γενικές γραμμές!Όλο το απόγευμα είχα συσπάσεις,ευτυχώς ανώδυνες,και φυσικά δυσκολία στη βάδιση μιας και η μπέμπα πίεζε πολύ!Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που θα πάρω τα χάπια!:)

Απ'το διαβάζω σχεδόν σε όλη την Ελλάδα ο καιρός ήταν άστατος!Φθινόπωρο καλέ!

Αχ,κορίτσια,όντως ρουχαλάκια ''00'' δεν θα χρειαστείτε πολλά!Καλύτερα,όπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια,να πάρετε 0-3 ή 1-3!Δεν θα δυσανασχετεί και το μωρό!Το ριλάξ,επίσης σωτήριο!Είχα και γω στην κόρη μου,θα το χρησιμοποιήσω και τώρα!Όπως επίσης,είχα πάρει και παρκοκρέβατο!Και αυτό με βόλεψε!Είναι το κλασσικό πάρκο,με ένα επιπλέον,αποσπώμενοω τμήμα στο πάνω μέρος,όπου εφαρμόζεις στρώμα!Το είχα μόνιμα στο σαλόνι και εκεί είχα όλη μέρα τη μικρή,και το βράδυ στο κρεβάτι της!

Τατιάνα μου ,άνοιξαν οι βρύσες?Χεχεχεχε!Τι καλά!Πάντως να θυμάσαι,οτι αυτό δεν είναι πάντα σημάδι τοκετού!Εγώ έχω γάλα από τον 5ο μήνα!Απλώς μην πειράζεις το στήθος!

Κατερινιώ μου,έλιωσα όταν διάβασα πως αποκάλεσες τον πατέρα του παιδιού ''ο άντρας μου''!:)!Άντε μωρέ κορίτσι μου!Χαίρομαι να διαβάζω μόνο θετικά από δω και πέρα!Τι κάνει ο άγγελος σου?Έτσι να είναι και όταν γεννηθεί!:eek:!Μην αγχώνεσαι με την βαλίτσα και τα πράγματα του μωρού!Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι καλή μαμά!Χαζούλα!Μην το ξαναπείς!Η λίστα θα σε βοηθήσει περισσότερο να οργανωθείς!Πως πήγε το σεμινάριο?

Τασούλα μου,άκουσα το πρωί στις ειδήσεις για τους φοιτητές!Φαντάζομαι πόσο συγκλονισμένοι θα είστε!:cry:!

Vanz μου,τι θα κάνεις καλέ χωρίς πλυντήριο?Ωχ,Παναγία μου!

Καλά ψώνια σε όλες σας!

Μαριρεν μου γλυκιά,καλους θηλασμούς κορίτσι μου!Καλό κουράγιο!

Και ναιιιιι,θέλω και γω να γεννήσω κορίτσια!Νιώθω πως αυτή η εγκυμοσύνη κράτησε πολύ!:shock:!Και Κατερινα μου,λες πως θέλεις το σώμα σου να επανέλθει,και δεν είναι κακό!Και γω το θέλω!Να μπορώ να κοιμάμαι όπως θέλω,να μην φοβάμαι να κάνω οποιδήποτε κίνηση και να περπατώ κανονικά και όχι σαν ΠΑΠΙΑ!!!!:eek:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου γυρισα!! Θέλω να σας πω τόσα για το πρώτο μάθημα!

Καταρχήν ο καιρός ειναι υπεροχος ετσι.. και πιο υπεροχος ηταν μέχρι να μπω και να βγω απο το αμαξι, γιατι δεν εβρεχε!!!

Πανακια για γουλιτσες έχω πάρει και εγώ απο τα τζαμπο και μάλιστα πανέμορφα!!! Απλά ελεγα λευκά πετσετάκια για τοπικά! Να μπορω να τα βαλω και σε καυτό νερό!!

Σας ειπα που μολις μπηκα σπιτι μου επεσαν στο κεφάλι 4 12αδες χαρτί υγείας;; (μη γελάσετε, ο πατέρας μου ειναι λιιιιιιιγγγοοοο υπερβολικός με καποια πράγματα!) και τώρα πονάει η κεφάλα μου!!

Λοιπόν.. δεν ξέρω ποια εχει κάνει μαθήματα ήδη, αλλά στο Ελενα είναι υπερ του φυσικού τοκετού και οταν λέμε φυσικού εννοούν χωρίς καθολου φάρμακα.. Δηλαδή δεν υπάρχει συμφωνία απο την αρχή για επισκληρίδιο.. Μας είπε βλέποντας και κάνοντας ανάλογα με την γυναίκα που έχουμε και πως αντιδρά!! Εννοειται υπερ του θηλασμού και μάλιστα μας είπε να απαιτήσουμε να το γράψει ο ιδιος ο γιατρός στον φάκελλο μας ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! Μας μίλησαν και τα βλαστοκύτταρα, ότι σώζουν ζωές, αλλα όχι τις δικές μας.. όσο πιο ξένος είναι κάποιος τοσο μεγαλυτερη επιτυχία θα έχουν και μας προέτρεψε να ενημερωθουμε απο την ακαδημια Αθηνων ώστε να μας εξηγησουν ακριβώς το τι γινεται!! (το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να τα κάνω δωρεά!). Επίσης για όσες θελήσετε να τα κρατησετε ή να τα κανετε δωρεά, ειναι παρανομο να σας ζητησουν χρηματα για την λήψη!! Εχει γινει μεγάλη φασαρια γι αυτό το θέμα!!

Μας εξηγησε επισης για τα μεσεγχυματικά στελεχιαία κύτταρα, τα οποια αυτά ειναι για προσωπικη μελλοντική χρήση σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ανάγκη και μάλιστα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και απο τα υπόλοιπα παιδιά αλλα και απο στενους συγγενείς! (τα λέω γρηγορα γρηγορα μη τα ξεχασω!)

Και πάμε στις οδηγίες.. Δεν θέλω να πω για ποιες χτυπάνε οι καμπανες, αλλά ηταν κάθετη η γυναικα ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!! Συγκεκριμένα είπε, στο τρίτο τριμηνο ατομα που δεν εχουν πλυνει ουτε πιάτο στη ζωή τους κάνουν γενική και μάλιστα σε σημείο υπερβολικό! Τρέλα ειναι θα περάσει γιατί το κάνουν ολα τα θηλαστικά, να προετοιμάζουν την φωλιά τους! Επίσης είπε ότι το πρόγραμμα που έχει η μαμά απο την 32 εβδομάδα μέχρι τη γέννα το κρατάει και το μικρό μέχρι και 2 μήνες μετά τη γέννηση του.. Αρα, οχι ξενυχτια μανουλες και πολυ πολυ ηρεμία!!!

Επίσης σε αυτό που ήταν κάθετη είναι στο τι θα ζήσει ο καθένας μας στον τοκετό και στη διαμονή στο μαιευτηριο!! Αυτό που μας εξηγησε χιλιες φορές, είναι ότι θα μπουμε στο μαιευτήριο ζευγάρι με κάποιον και θα βγουμε οικογένεια! Οποτε να αφήσουμε στην άκρη για άλλους ρόλους τις μαμάδες, τις πεθερες,αδελφες κουμπάρες κλπ.. και να το παλέψουμε με τον σύντροφο μας και να μην τον αφήνουμε απέξω! Επίσης να κλεισουμε τα αυτιά σε οσες μας μεταφέρουν κακές εμπειρίες απο τις γεννες τους, ή ιστορίες κλπ..

Και κάτι τελευταίο που δεν το ήξερα.. το μωρό μας, δεν αναγνωρίζει την φωνή μας!! Καμία γυναικεία φωνή! Αναγνωρίζει τους χτυπους της καρδιάς μας! Σε αντίθεση, με την φωνή του πατέρα τους, που την αναγνωρίζουν.. Και επειδή αναγνωρίζουν τη φωνή του πατέρα τους, μπορούν να καταλάβουν και απο τους χτύπους της καρδιάς μας το πως μας κάνει να νιώθουμε! Πχ.. εγω που οποτε μιλαγα με τον πατέρα του, εκλαιγα, το μωρό μου ένιωθε οτι αυτή η φωνή με στεναχωρεί, άρα οταν με το καλο γεννηθεί οταν ακουσει τη φωνή του το πιο πιθανόν είναι να μην τον θέλει τόσο και να τσιτώνει επειδή ενιωθε τη στεναχωρια μου.. ή τ αντιστροφο.. οταν ακουω τη φωνή του μπαμπα του, αν νιωθει οτι νιωθω καλά, μετά θα τον αναζητά και αυτός..

Αυτά πάνω κάτω.. πάω να μαγειρέψω .. Ξερω οτι μπαινω σαν σιφουνας, αλλα δεν προλαβαινω!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κατερινα μου,μα τι ομορφα ολα αυτα που σας ειπε?Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας ανθρωπος που αναφερε τα ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ!Παιδια,ειναι τοσο σημαντικο!Σωζει ζωες!Στην Ελλαδα οταν ακουει καποιος ''βλαστοκυτταρα'' το μυαλο του παει στα λεφτα και οχι αδικα!Ζητουν τα υπέρογκα ποσα για την φύλαξη!Λοιπον,και παλι μπραβο!Σας εδωσε υπεροχες συμβουλες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Πολύ ωραία πράγματα σας είπε Κατερίνα μου, εμένα μου ανεβάζουν το ηθικό!!!! Εδώ εγώ που είμαι δεύτερο μανούλα και πάω σε σεμινάρια. Το κακό είναι οτι δεν θα την έχεις δίπλα σου την μαία όταν θα πρέπει από την θεωρία να περάσεις στην πράξη.

Ραχιαία και επισκληριδιο είναι σχεδόν το ίδιο. Εγώ θα έχω και το σωληνάκι της επισκληριδιου για ενα ή δύο εικοσιτετράωρα.

Κορίτσια το χειρότερο μου ξέρετε τι ήταν από πόνο;;; ουτε η καισαρική ούτε η τομή, ούτε οι συσπάσεις της μήτρας που κάνει με τον θηλασμό. Το χειρότερο μου ηταν ο καθετήρας....... Απαπαπα και μόνο που τον σκέφτομαι!!!! Στο βάζουν ενώ είσαι νορμαλ ουτε ναρκωμενος ουτε τίποτα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αααααα καλά vanz μου ενώ το έγραψες ούτε το θυμόμουν για το ύψος!! Καλέ ήσουν παααααρα πολύ αδυνατη!! Πάλι καλά πήρες κάποια κιλάκια!! Ευτυχώς!! ;)

έφη μου κατάλαβα τι πετσετούλες λες!! Τέτοιες έχω πολλές σπίτι αγορασμένες νωρίτερα... Λετε να βολέψουν..?

hope καλη μου ευτυχώς ήταν ανώδυνες οι συσπάσεις σου! Ριλάξ και εσύ με μπαταρίες? παρκοκρέβατο πήρ κι εγώ αν κ η μαμά μ λέει ότι πιθανόν δε θα με βολέψει, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα βολέψει με το μαγειρεμα ή να θέλω να κάνω κάποιες δουλίτσες κτλ! Ριλαξ εχω απλό, λέτε να πάρω με μπαταρίες?

Για το στήθος με έπιασε μια φαγούρα κ για νη μην ξυθώ ίχα που το χάιδεψα-πίεσα λίγο και ξεκίνησε! :tongue: δεν ξανα πειράζω! Λες να μην έχω μετά? πφφφ...

Τι εννοεις για τους φοιτητες.? έγινε κάτι στην Ελλάδα κ δεν το πήρα χαμπάρι??

Κατερινάκι τέλειο το σεμινάριο?! :) τι ωραία που έμαθες τοσα :) Όσο για τα βλαστοκύτταρα εγώ δεν ξέρω τίποτα.... Τι ειναι? τι κάνεις?λ

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...