Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariren τι καλά που τον έχετε πλέον στο σπίτι σας!!! Και μπράβο που είναι ήσυχο μωράκι, έτσι θα μπορείς να έχεις και εσύ ένα πρόγραμμα. Να ξεκουράζεσαι και να μας στέλνεις νέα σου!

Kitty μου τα μωράκια τα ντύνουμε όπως θα ντυνόμασταν και εμείς... Το θέμα είναι να δούμε και πόσο θα αλλάξει και ο καιρός γιατί τώρα έχει ζέστη ακόμα και έτσι αναλόγως θα πράξεις. Μην αγχώνεσαι με τα νούμερα και εγώ 2 μεγέθη πήρα, πιο πολλά βέβαια 3 έως 6 μιας και ο γιατρός είπε ότι θα βγει το μωρό ψηλό.

Αγάπη σίγουρα θα χρειαστούμε καμιά συμβουλή για το θηλασμό... και εγώ για αποκλειστικό σκέφτομαι, να πάνε όλα καλά βέβαια πρώτα! Αυτό με την κούνια που λες δεν ξέρω τι είναι, κάτι σαν ρηλάξ;;;

Για να βάλεις τικεράκι θα μπεις σε ένα σάιτ με τικεράκια, όπως το lilypie από τα πιο γνωστά και αφού διαλέξεις, βάλεις τις πληροφορίες σου κλπ (στο τελευταίο στάδιο θα πατήσεις εκεί που λέει Forum signatures: και μετά PseudoHTML, UBBCode and BB Code για να σου δώσει το σωστό λινκ) μετά θα πας στον πίνακα ελέγχου του προφίλ σου και θα βάλεις το λινκ που θα σου έχει δώσει εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής!

Hope μου κάνε το γνωστό κόλπο, 'πονάω, υποφέρω, δεν αντέχω άλλο, κάποιος πρέπει να με βοηθήσει, δεν κάνει να κουράζομαι στην κατάστασή μου' και τέτοια.... :tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα παρεακι!Τι μου κανετε?Εμεις καλα!Φαγαμε παγωτακι και αραζουμε!;)

Τατιανα μου,ποσο ανωμαλος μπορει να ηταν αυτος που φερθηκε ασχημα στο σκυλι σου,ωστε να φοβαται!Το καημενουλι!Τι τους φταινε τα ζωα?Θα μου πεις,αυτοι ανηκουν στο πιο τρομακτικο ειδος,ανθρωπομορφα ζωα,και δυστυχως υπαρχουν πολλα στην κοινωνια μας!

Πως ειναι η γιαγιακα?Ευχομαι να ξεπερασει τα οποια προβληματα υγειας,ή εστω να βελτιωθει η κατασταση,να ζησει τις χαρες σας!

Κατερινιω μου γλυκια,τι καλη που εισαι!Βοηθας τους γονεις σου,ενω αλλοι στην κατασταση σου θα ειχαν αδραξει της ευκαιριας και θα καθοντουσαν σπιτι!Μπραβο κοριτσι μου,σεβεσαι και εκτιμας,δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα!

Και χαιρομαι που βλεπω να υπαρχει μια κινητικοτητα μεταξυ εσενα και του πατερα του παιδιου!Ελπιζω να καλυτερευουν τα πραγματα μερα με τη μερα!Το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!

Απο προσωπικη αποψη θα σου πω,πως ρουχαλακια Νο ''0'' δε θα χρειαστεις πολλα!Τα μωρα μεγαλωνουν πααααααρα πολυ γρηγορα!Θυμαμαι η κορη μου,σε διαστημα 2 μηνων ειχε βαλει 11 ποντους!Ψηλωνουν και βαζουν κιλα αποτομα,και μετα σταματουν παλι για καποιο διαστημα!

Οσο για το τι θα το φορας στο σπιτι,οπως ειπε η Εφη μας,οπως θα ντυνοσουν και συ!Με πολλα ρουχα θα αρχισει να δυσανασχετει!Εγω την ειχα με εσωρουχακι και φορμακι!Και φυσικα μια πολυ ψηλη πικε!Στην ουσια βαμβακερη πανα!

Να φανταστω,βαλιτσα δεν ετοιμασες!:tongue:

Ηρθε η μαμα απο το νησι?

Αγαπη,ενταξει,τι να πω για τους ''καλοθελητες'' που ελεγαν να δωσεις ξενο γαλα στο παιδι!Αν ειναι δυνατον!Καταρχας,υπαρχει πιο φυσικο πραγμα απο το να θηλασει η γυναικα?Απο την αλλη,τι ζορι τραβαει ο καθενας με τι θα ταισω εγω το παιδι μου!Ελεος δηλαδη!

Εφουλα μου,καλη μου,το πηρα αποφαση!Δεν θελω να τους βγαλω απο το προγραμμα!Το εχω βγαλει ηδη απο το μυαλο μου!Δε θελω να γινομαι κακια,γιατι εχοντας νευρα η μια σκεψη διαδεχεται την αλλη,και ολα τα βλεπεις τα στραβα!Τα ειπα σε σας,ηρεμησα,σκεφτηκα με λογικη,και νιωθω καλυτερα!

Πρεπει να χαιρομαι που ειναι σε καλα χερια,περναει καλα,και φυσικα που μου την κρατουν τοσες μερες,ενω αλλοι δεν βοηθουν σε τιποτα!:)

Τι κανεις κοριτσακι μου εσυ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εφουλα μου,καλη μου,το πηρα αποφαση!Δεν θελω να τους βγαλω απο το προγραμμα!Το εχω βγαλει ηδη απο το μυαλο μου!Δε θελω να γινομαι κακια,γιατι εχοντας νευρα η μια σκεψη διαδεχεται την αλλη,και ολα τα βλεπεις τα στραβα!Τα ειπα σε σας,ηρεμησα,σκεφτηκα με λογικη,και νιωθω καλυτερα!

Πρεπει να χαιρομαι που ειναι σε καλα χερια,περναει καλα,και φυσικα που μου την κρατουν τοσες μερες,ενω αλλοι δεν βοηθουν σε τιποτα!:)

Τι κανεις κοριτσακι μου εσυ?

hope μου, ο καθείς όπως μπορεί τελικά βοηθάει και τελικά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την όποια βοήθεια, μικρή ή μεγάλη! Καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι, τα νεύρα δεν ωφελούν πουθενά.

Σήμερα δεν θα πάω για περπάτημα, έκανα δουλειές σπιτιού και είπα να μην κουραστώ παραπάνω, συν ότι αύριο που δεν δουλεύει ο σύζυγος θα κάνουμε μία εξόρμηση σε μαγαζιά, βόλτα, καφέ! Αχ! τώρα που μπορούμε... Ευτυχώς δεν είμαι πολύ του έξω για να μου λείψει πολύ, αλλά είμαι σίγουρη κάποια στιγμή θα το έχω ανάγκη...

Ανυπομονείτε να γεννήσετε;;; Εγώ αρκετά αλλά πιο πολύ νιώθω ότι θα μου λείψει η όλη φάση της εγκυμοσύνης, η κοιλίτσα, το μωρό να 'χορεύει' μέσα, η ασφάλεια ότι είναι προστατευμένο εκεί...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

hope μου εντάξει δεν τους πιστεύω απλά αυτούς τους ανθρώπους! Μα τι σου έφταιξε το ζωντανο? μέσα στην αυλή είναι και δεν έρχεται πάνω σου, πρεπει σόνι κ ντε να το πληγώσεις?? :'( άκαρδοι κ ανελέητοι.... Τι να πω? ελπίζω να βρω ποιος το έκανε για να τον ξεφτιλίσω λίγο τον άνθρωπο αλλά μπροστά σε κόσμο για να δουνε τι σόι άνθρωποι κυκλοφορούνε! Και κάνω συνειρμούς φυσικά κ φαντάζομαι ανθρώπους που σηκώνουν χέρι κ σε παιδιά κ γυναίκες και συγχίζομαι πιο πολύ! Αχ μακάρι να ηρεμήσει ο σκυλάκος μου! Ήδη είναι λίγο καλύτερα για να δουμε!

κατερίνα μου μην σε αγχώνει κΘόλου για το τι φοράς στο μικρο σου στο σπίτι! Όπως είσαι άνετα εσύ θα είναι κ το μωρό!! Άμα βλέπεις ότι ιδρώνει το ξεντύνεις! Άμα δεις ότι δεν ηρεμεί για να κοιμηθεί ψιλοκρυώνει... Κ εγώ από συμβουλές μαμάς κ φίλων τα άκουσα! Όλα θα τα μάθουμε σιγά σιγά!!

Καλά δεν θα πιστέψετε τι έκανα!! Ολόκληρη θεσνικη γυρισα (απο εκει που μενω στην άλλη άκρη!) για να πάρω σοκολατόπιτα από ένα μαγαζί που κάνει την πιο ωραία σε όλη τη Θεσνικη!! Δεν έπρεπε να την αναφέρουμε εχθεεεεες!! :tongue:

Και έγινε κ το θαύμα!!! Πήρε τηλ η πεθερά μου και μιλησε με την μαμά μου καιιιιι.....της είπε ότι δεν θα πάρει τίποτα άλλο!! Πήρε πολλά κτλ κτλ! (Λετε να της ειπε τπτ ο άντρας μου?!:confused: ) και της ειπε η μαμά μ ότι θα πάρει μεγαλύτερα ρουχαλάκια γιατί θα φυγουμε κτλ!! Πραγματικά αν θέλει να πάρει κ άλλα ας πάει σε κάτι πιο πρακτικο...! Η καλή μου θα τα πλύνει κιόλας.... Τώρα στενοχωριέμαι που την "κακολόγησα" να το πω........ :/

Σήμερα είχα την πρώτη ένδειξη ότι πλησιάζω στην ημερομηνία γέννας!! Το ένα στηθος μου ξεινησε να ΤΡΕΧΕΙ!! Και όχι τιποτα είχαμε κ τραπέζι και με λέει η μαμά μην ξεκινήσει τώρα κ δε μπορούμε να το σταματησουμε!! Χαχαχα!! Χάρηκα πολύ η αλήθεια είναι!!

Να σας πω την αλήθεια εγώ θέλω να γενήσω περιμένω πως κ πως! Γιατί θα είμαι ξανά με τον άντρα μου κ θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας... Θ ηρεμήςω από τα νεύρα και θα πάρω επιτέλους αγκαλιά τον γιό μου!! Θα μου λείψει μόνο το να τον νιώθω στην κοιλίτσα μου... Να κουνιέται κ να με πονάει!! :tongue:

Θέλω να κλάψωωωωωω...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγνωμη κιόλας... δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά, αλλά εγώ κουβαλάω έναν άγγελο!! Εβαλα 3 πλυντηρια (τα δυο του μωρου) επλυνα 3 νεροχυτες πιάτα-ψηστιερες-μπωλ κλπ.. εκανα κατι ψιλομαζεματα κλπ ξαπλωσα μιση ωρα το μεσημέρι και εκεί που αλλο μωράκι θα με ειχε ταράξει στις κλωτσιες, το δικό μου κάνει υπομονή ενώ επρεπε να μου ειχε πει αντε και μπιπ μπιπ μπιπ μάνα!!

Σας μιλάω ειλικρινα μιας και ειχαμε κουβέντα για πεθερές,στεναχωριέμαι απιστευτα που ειναι ορφανός ο αντρας μου (ναι καλε... τον ειπα αντρα μου, γιατι 2 μέρες τώρα φέρεται παραπάνω απο άψογα! :lol: ).. Αν ζουσε η πεθερά μου εκτός που θα είχε και αυτος εναν δικο του ανθρωπο, που δεν εχει κανέναν, θα είχα και εγώ ένα στηριγμα..

Βρε κορίτσια γιατι οποτε τους ρωτάω στον υπέρηχο πόσο υψος εχει το μωρό δεν μου λένε ποτέ; μονο βάρος μου λένε! Αυριο μετά το μάθημα θα πάω μια βόλτα να ψωνίσω και άλλα ρουχαλάκια... αλλά τι να πάρω; από θέμα μεγέθους.. αν ειναι λιγο μεγαλυτερα θα μπορεί να τα φοράει το μωρό; και αν ειναι μικρά;; εκεί έχω το θέμα.. Οσον αφορά το πως ντυνομαστε εμείς δεν μπορώ να ειμαι αντικειμενική.. Στο ιδιο σπιτι οι μισοι τουρτουρίζουν και οι αλλοι μισοι κυκλοφορούν σαν την Μέριλιν που κατέβαινε απο τον στυλο!! :lol::lol:

TatKono μηπως έπεσε καταλάθος στη τσαντα με τα γλυκά κανένα τριγωνο πανοράματος ή κανένας κορνές; αν επεσε δικό μου ειναι!! :mrgreen:ψ:mrgreen:

Κοιτα γενικά αυτό με το δεν ψωνίζω άλλο, είναι καλό γιατί κατάλαβε οτι το παράκανε.. Με αυτά που είδα να κάνει η μαμά μου, κατέληξα στο συμπερασμα οτι όσο πιο καλή μαμά είσαι, τόσο κακιά πεθερά γινεσαι!! Χωρίς να το θέλεις πάντα.. Ειναι το ενστικτο.. αυτο που λέμε δεν μεγάλωσα εγω το παιδί μου για να ερθει ο αλλος-η αλλη να μου πάρει τα πρωτεια και να ανακατευτεί στη ζωή του!! :lol::lol:

Αλήθεια ξεκίνησε να τρέχει το στήθος;; θα βάλεις κάτι επάνω;; (πόσο ασχετη μπορεί να είμαι;)

Αγάπη Αγάπη και εγώ παρόμοιο έχω πάρει για να κοιμάται ο μπέμπης.. μετα μετατρεπεται σε καρότσι!! Μόλις γεννήσω θα του πάρω και ένα ρηλαξ της φισερ που εχω δει το οποιο ειναι απο νεογέννητα μέχρι 18 κιλά και εχει και δόνηση.. για να το έχω στο σπιτι να τον παιρνω παντου μαζί μου οπου κάνω δουλειά..

Ψυχολογικά λογικό είναι να πιεστούμε όλες.. και όσες θέλουμε να θηλάσουμε αποκλειστικά αλλά και οσες δινουν ξένο γάλα.. Εγω παρακαλάω να μην χρειαστεί να δώσω ξένο, αν και νιώθω το στηθος μου οτι δεν εχει αλλάξει υπερβολικά.. δεν το νιωθω πχ σα να εχει γεμίσει γάλα ή εστω να αλλάζει.. βεβαια θα δείξει τι θα γινει..

Αντε με το καλό αυριο ο γιατρός να δεις το νινάκι σου!!

effie.k μου με το καλο να πάτε βολτιτσα και για ψωνια με τον αντρα σου.. Θα δεις ποσο θα αλλαξει η διάθεση σου...

Τωρα για το κατα πόσο ανυπομονώ.. δεν ξέρω.. απο τη μια κλεινω τα ματια και τον φαντάζομαι να τον έχω αγκαλιτσα.. απο την άλλη παρακαλάω τον Θεό να τον κρατήσει ολες τις μερες μέσα, ώστε να ετοιμαστούν όλα στην ώρα τους!! Να πω την αλήθεια θέλω να γεννήσω και εκτός απο το μωράκι μου, να νιώσω και το σώμα μου πάλι νορμάλ!! Μου εχει λειψει να τεντωθω!Ξερω οτι ακουγεται χαζό αλλά μου έλειψε!!

Hope! μου εννοειται βαλίτσα δεν ετοιμασα!! Το μονο που εκανα περασα με ενα πανακι μια μεγάλη βαλιτσα εστρωσα ενα σεντόνι μου που το ειχα πλυνει με του μικρου και μέσα εβαλα τα πρωτα σεντονάκια, πανες, πετσετουλες του μικρου που στεγνωσαν.. τα εκλεισα.. αυριο θα μαζεψω τα υπολοιπα, θα βάλω και τα νέα που θα πάρω και αυριο το βράδυ; μεθαυριο; θα τα σιδερώσω να τα έχω έτοιμα! Επίσης αυριο θα πάρω και λιστα απο τη μαία με ολα τα απαραίτητα για να έχω μαζί μου και θα παρω και πανες του μικρου, πανες λοχειας δικες μου, θα διαλέξω ρουχα που θα πάρω μαζί μου και θα τα πλυνω με το βρεφικό.. και σε 2-3 μέρες θα είμαι έτοιμη απο αυτά! Ελπίζω!

Πάντως όχι.. αχάριστη δεν είμαι για να κάθομαι, αν και να πω την αμαρτία μου θα ήθελα πολυ να είχα λιγο παραπάνω χρόνο να χαρώ την εγκυμοσύνη μου.. να την χαρώ με διάφορες ανέσεις, με χαζολοίδια κλπ.. αλλά δεν πειράζει! Δοξάζω τον Θεό που μπορώ και κάνω ακομα πράγματα και που εστω και με αυτές τις συνθηκες θα γίνω μανουλα..

Για τον άντρα μου και εγώ χαίρομαι που πλέον δεν τσακωνομαστε, εστω και 2 μέρες.. και που προσπαθεί και αυτός παραπάνω.. Βέβαια.. να πω την αμαρτία μου.. του κάνω του ανθρώπου αυτά που μου κάνει και αυτός και με πειράζουν, αλλά τα κάνω πού αθωα.. Ισα να δει οτι και εγώ εχω δικιο και οτι το να γεμίζεις ανασφάλειες τον άλλον δεν ειναι καλό, γιατί καποιος αλλος θα ειναι στην γωνία και θα διεκδικήσει :wink:

Είδες που τελικά είναι καλυτερο να λέμε οτι νιωθουμε πανω στα νευρα μας εδώ, πάνω στα παράπονα μας και μετά να ηρεμούμε;; Τελικά ειναι πολυ ωραία η παρέα μας... και λέμε αυτά που νιώθουμε και η μια δεν παει να κανει κουμάντο στην αλλη και δεν υπάρχει περιπτωση η μια να πιάσει την πεθερα/μάνα/αντρα της άλλης και να της καρφώσει αυτά που λεμε!! :lol::lol:

Κάποια ρώτησε αν γυρισε η μαμά.. όχι.. τελικά δεν θα έρθουν ουτε την Δευτερα λογω μια εκτακτης δουλειάς και θα έρθουν Τριτη.. Να πω την αλήθεια με έχει πιάσει λιγο το παράπονο οτι γιατί να καθίσουν 2 βδομάδες ενώ ξέρουν οτι μπηκα σημερα στον μηνα μου και δεν εχουν γινει καποιες δουλειές, αλλά απο την άλλη εχουν κάνει ηδη τοσα πολλα για ολα μας που θα ημουν αχάριστη να τους στερησω τις διακοπες.. και τώρα που εγιναν ετσι τα πραγματα με τη μαμά μου και δεν μπορεί να κάνει και δουλειές, έχω πελαγώσει!!! Σκέφτομαι οτι ηδη δεν ειμαι καλή μαμά αφου απο χαζομάρα μου δεν έχει το παιδί μου έτοιμα τα πραγματα του και μια τελειως ηρεμη και χαμογελαστή μαμα που θα του δινει απο την θετική της ενέργεια!!

Αλήθεια εχετε αραξει και βλέπετε εκλογες; εγω ανοιξα λιγο ειδα εξιτ πολλ και την ξαναεκλεισα.. Αφου δεν αλλάζει κατι γενικότερα, γιατί να συγχίζομαι

φιλιά σε ολες!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Σήμερα είχα την πρώτη ένδειξη ότι πλησιάζω στην ημερομηνία γέννας!! Το ένα στηθος μου ξεινησε να ΤΡΕΧΕΙ!! Και όχι τιποτα είχαμε κ τραπέζι και με λέει η μαμά μην ξεκινήσει τώρα κ δε μπορούμε να το σταματησουμε!! Χαχαχα!! Χάρηκα πολύ η αλήθεια είναι!!

Αλήθεια;;; Πολύ;; Έχεις πάρει επιθέματα;

Βρε κορίτσια γιατι οποτε τους ρωτάω στον υπέρηχο πόσο υψος εχει το μωρό δεν μου λένε ποτέ; μονο βάρος μου λένε! Αυριο μετά το μάθημα θα πάω μια βόλτα να ψωνίσω και άλλα ρουχαλάκια... αλλά τι να πάρω; από θέμα μεγέθους.. αν ειναι λιγο μεγαλυτερα θα μπορεί να τα φοράει το μωρό; και αν ειναι μικρά;; εκεί έχω το θέμα.. Οσον αφορά το πως ντυνομαστε εμείς δεν μπορώ να ειμαι αντικειμενική.. Στο ιδιο σπιτι οι μισοι τουρτουρίζουν και οι αλλοι μισοι κυκλοφορούν σαν την Μέριλιν που κατέβαινε απο τον στυλο!! :lol::lol:

kitty μου, καταρχήν δεν πρέπει να κουράζεσαι τόσο!!! Είναι σημαντικό να είμαστε ξεκούραστες για τον τοκετό!

Τώρα όσον αφορά το ύψος, επειδή είχα και εγώ αυτή την απορία, ρώτησα τη γιατρό που μου έκανε το ντόπλερ και μου είπε ότι σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να μετρήσουν το μωρό γιατί είναι κουλουριασμένο και είναι δύσκολο να ξέρουν εκατοστά! Καλά ψώνια αύριο και όπως είπε και η hope καλύτερα λίγο μεγαλύτερα γιατί θα μεγαλώνουν με απίστευτους ρυθμούς. Και εγώ τα 0 που πήρα είμαι σίγουρη ότι αν, αν λέω τα φορέσει θα είναι για πολύ λίγο!!! Βέβαια πήρα κάμποσα, πιο πολύ γιατί ήταν γλυκούλικα με ωραία σχεδιάκια!!! :tongue::tongue:

Εκλογές;;;!! Απαπα γιατί μήπως έχουν και τίποτα καινούργιο να μας πούνε! Άραγμα και διάβασμα!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσάκια μπήκα να σας πω οτι τα ρουχα που ειδα να συζητάτε ειναι σχετικά. Εμένα ο μικρος που τον πήρα 2270 σπίτι τα ρουχαλάκια τα 0 ενω του ηταν μεγαλα μετά απο 3 μερες στο σπιτι νομιζω οτι μεγαλωσε και του είναι ισα ίσα. Κοντούς δεν μας λες γιατι γεννηθηκε 48 πόντους. Εγω τωρα που θελω να αλλαξω κατι ρουχαλάκια θα τα παρω για 3 μηνων. Εντάξει βέβαια ενα θα σας πω παρτε πολλα παμπερς δεν τα προλαβαίνω! Χαχαχα κατουραμε και οχι μονο τα παντα! Δεν προλαβαινω να πλενω! :) εγω πάντως κορίτσια του φοραω την μερα ζιπουνακια με κοντο μανικι και τον σκεπαζω με πανουλες και το βράδυ του φοραω μακριμανικο μονο στα χέρια και τον σκεπαζω με πικε κουβερτουλα. Παω για να βγαλω το γαλα γιατι εχει ταισμα φιλια σε ολες!

U85pp3.png

Εντάξει βέβαια ενα θα σας πω παρτε πολλα παμπερς δεν τα προλαβαίνω! Χαχαχα κατουραμε και οχι μονο τα παντα! Δεν προλαβαινω να πλενω! :)

χαχαχα :P:p:lol::lol::lol: τι γλυκό που μου ακούγεται όλο αυτό, βέβαια μετά δεν ξέρω τι θα λέω:tongue::tongue:!!! Αλήθεια Μαίρη μου με το θηλασμό πως τα πάτε;...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

kitty μου μωρέ μπράβοοοο!! Τι ηρεμος που είναι!! Μακάρι κ όταν γενηθεί να είναι το ίδοο ήσυχος!! :) εμένα πάλι ακόμα κ μια βόλτα για καφέ να πάω με πεθαίνει!! Αστα!! Χάρηκα πάρα πολύ που πάνε καλά τα πράγματα ανάμεσα σε σενα κ τον αντρούλη σου!! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι!!! :)

Όσο για τους γονείς σου αφού είσαι καλά δεν έχει σημασία, άστους να ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα θα γίνουν σιγα σιγά! Είναι πολύ ωραιο για τους δικούς σπυ να ξέρουν ότι το παιδί τους είναι εκεί δίπλα τους!! :) δυστυχώς τριγωνο δεν είχε αυτή τη φορά!! Την επόμενη θα σε στείλω πακέτο!!! ;) Για την "πεθερά" γενικά τώρα ελπίζω να μην γίνω και εγώ μια σαν τις "7 θανάσιμες πεθερές"!!! Πολύ γέλιο αλλά αν έχεις μια τέτοια.........απαπαπαπαπαπα!! Για την μέτρηση του μωρού στο ύψος μετά από την μεγάλη εξέταση στον 5ο ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι είναι δυσκολο πλεον να μετρηθεί σωστά και έτσι το μετράμε μόνο σε βάρος! Και κοιτάνε για την αναπτυξή του κ το ύψος του από το μηριαίο οστό!

μαριρέν μου σε φαντάζομαι γλυκιά μου να τρέχεις δεξια

Κ Αριστερά!! Αχουυυυ.. Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται!! Η συμβουλή σου είναι πολύτιμη αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια πάνα θα τον βολέψει! Θα δούμε μετά!!

Κορίτσια για το στήθος σταμάτησε μόνο του ευτυχώς μετά απο 2' κ δεν χρειάστηκε να βάλω τιποτα!! Τα επιθέματα μου έρχονται μέσα στην εβδομάδα, της αβεντ παρήγγειλα γιατί της chicco δεν με ενθουσίασαν και από μία φίλη!! Να δούμε τώρα!! Έλεγα να μην παραγγείλω γιατί δεν ήκερα αν θα τρέξει! Τώρα που το είδα ελπίζω να συνεχίσει να τρέχει κ μετά την γέννα!! (Να ξέρετε δεν βγαίνει από αρχη λευκό γάλα αλλά ένα διάφανο που πάει να ασπρίσει! Πρόγαλα νομίζω λέγεται!)! Για τα ρουχαλάκια σχεδόν όλα τα πήρα 3-6 γιατί από την 1η εξέταση με είπε ο γυναικολόγος ότι θα βγει ψηλό μωρό! Έτσι λέω άδικα θα πάρω μικρότερα!και τώρα θα πάρω μόνο 6-9 και όταν ξανα ερθω θεσνικη θα πάρω για 9-12 να βρίσκονται!!

Εκλογές είδα στις 8:30 περίπου είδα ποιος προηγειται κ έβαλα το Ε εχει ελληνική ταινία! Δεν μπορώ να βλέπω την ιδια ιστορια να επαναλαμβάνεται!!

Διαφημίσεις

Γλυκα μου κοριτσακια τι κανετε? Εγω μολις τελειωσα και τις τελευταιες δουλειες της γενικης και καααααααααθομαι... Εγκαινιαζω μια νεα εποχη χωρις δουλειες του σπιτιου (μεχρι να ερθει η μπεμπα εννοω).. μονο τα βασικα !!!

Για τα ρουχαλακια να σας πω εγω τι εχω μετα απο ερευνα και με σχετικη δυσκολια στο οικονομικο:

• 1 εσωρουχακι 0-3 μηνων - θα παρω άλλα 2
  • κανενα εσωρουχακι 3-6 μηνων - θα παρω προς το παρον 2-3
  • 3 φορμακια με μακρυ μανικι 0-3 μηνων
  • κανενα φορμακι με μακρυ μανικι 3-6 μηνων - θα παρω προς το παρον 2-3
  • 2-3 πανες αγκαλιτσας
  • 6 πανακια για γουλιες (σαν πετσετακια, οχι τιποτα ιδιαιτερο)
  • 6 σελτεδακια
  • 6 μικρες πετεσετουλες - πανακια για ποδαρακια, ποπουλι, κτλ
  • 2 μεγαλες πετσετουλες για σωμα κι ενα μπουρνουζακι
  • 2 σεντονακια για τη κουνια - θα παρω κανα 2 ακομα
  • 1 κουβερτουλα φλις
  • 2 σαλιαρες

Και το καροτσακι με το καθισμα του αυτοκινητου... τιποτα αλλο... ουτε ριλαξ, ουτε πολυθρονα, ουτε λικνο.... σνιφ... θα τα καταφερω !!!

Κατα τ αλλα χτες μας χαλασε το πλυντηριο! Τα εφτυσε! Πολλα νευρα γιατι το χρειαζομουν ! να δουμε απο αυριο τι θα πει ο μαστορας...

Αλήθεια βρε κορίτσια με τόσα γλυκά που τρώτε ποσά κιλά είστε;; εγώ +11 χωρίς γλυκά....

Tassoula μου τον εχω ξαναπει τον πονο μου : απο 54 ειμαι πλεον 75 τωρα , 1,73 υψος ... ο γιατρος με βρηκε κομψοτατη τις προάλλες :roll: ... all right ! τι να πω! Να δω πως θα τα χασω... και δεν τρωω γλυκα, αλλο που τα φτιαχνω. Εφαγα παγωτο κατα περιοδους μεα στη εγκυμοσυνη αλλα ως εκει... ψωμιιιιιιιιιιιιι και ξερο ψωμι... εκει την πατησα !!! στα τοστακια και τα σαντουιτσακια !!!! + 11 εισαι σουπερ !!!!

Εγω σημερα ειπα να καθαρισω το μπανιο!Και νιωθω σα να καθαρισα ολο το σπιτι!:tongue:Κανω οτι μπορω,εννοειτε τα χαμηλα,χθες για παραδειγμα καθαρισα τα ντουλαπια της κουζινας,ομως τα κατω,οποτε και καθομουν στο πατωμα!Πως θα πεισω τον αντρα μου να σκουπισει/σφουγγαρισει το σπιτι?Δεν το συζητω για τα μπαλκονια,θα με βρισει!Θα μου πει πως ειναι μια χαρα!:roll:Μου φαινεται,απο βδομαδα θα ξεκινησω να τα κανω!

!:roll::)

Hope μου θα τον πεισεις! το παρακανω εγω, το παρακανεις κι εσυ ομως ! Πρεπει να βοηθανε! Εμενα σημερα μετα απο ψηφο, με πηγε για καφεδακι και το απογευμα πηγε για ψαρεμαααα.... τελειωσα τις δουλειες και λεω τωρα θα γυρισει και θα γινουν παλι ολα ... αντε να μη πω! χαλια! καπως πρεπει να τον ψησω να διατηρηθει αυτος ο παραδεισος καθαριοτητας , πως , πως ... χαχαχαχαχα και του εγραψα ενα γραμμα...! τον περιμενει στον υπολογιστη του επανω! γλυκουλιιιιι, ωραίο, τα εξηγω ολα με ηρεμια, τον ευχαριστω για τη μεχρι τωρα βοηθεια, το ποσο σημαντικο ειναι για μενα, του ζηταω τι να αναλαβει, κτλ. Με το καλό! :wink: Πως σου φαινεται σαν ιδεα?

Βρε vanz δεν βαρεθηκες για τραπεζώματα;; Ειλικρινά μπράβο σου!! ειδικά με τα αλμυρά μαφινς δεν ξέρω αν θα σου ξαναμιλήσω!!! :lol::lol:

Όσον αφορά τις ραγάδες εγώ είχα απο πριν υπερβολικες και παντου γιατί εχω καταστρέψει το σώμα μου.. πολλες διαιτες, πολλά κιλά πάνω κάτω.. Τωρα απλά εχω βγαλει μερικές παραπάνω.. αλλα ο βρεγμενος δεν φοβαται το νερό!!

Μπα, καλα ηταν ! Ειδα και κοσμο! Απο δω και περα τελος !!!! Στην κοιλιτσα εβγαλες?

Για τον άντρα μου και εγώ χαίρομαι που πλέον δεν τσακωνομαστε, εστω και 2 μέρες.. και που προσπαθεί και αυτός παραπάνω.. Βέβαια.. να πω την αμαρτία μου.. του κάνω του ανθρώπου αυτά που μου κάνει και αυτός και με πειράζουν, αλλά τα κάνω πού αθωα.. Ισα να δει οτι και εγώ εχω δικιο και οτι το να γεμίζεις ανασφάλειες τον άλλον δεν ειναι καλό, γιατί καποιος αλλος θα ειναι στην γωνία και θα διεκδικήσει :wink:

Είδες που τελικά είναι καλυτερο να λέμε οτι νιωθουμε πανω στα νευρα μας εδώ, πάνω στα παράπονα μας και μετά να ηρεμούμε;; Τελικά ειναι πολυ ωραία η παρέα μας... και λέμε αυτά που νιώθουμε και η μια δεν παει να κανει κουμάντο στην αλλη και δεν υπάρχει περιπτωση η μια να πιάσει την πεθερα/μάνα/αντρα της άλλης και να της καρφώσει αυτά που λεμε!! :lol::lol:

Καλυτερα λιγο μεγαλυτερα τα ρουχαλακια ! Οταν ρωτησα κι εγω για το υψος μου ειπαν στη κλινικη οτι δεν χωραει κιολας πλεον το μωρακι στην οθονη του υπερηχου για να μετρησουν υψος..

Ειδες? Να τα λεμε εδω κι ολα μια χαρα ! Αντε ηρεμη να εισαι κι ΑΝ αξιζει να του δωσεις και του πατερουλη ευκαιρια με υποχωρησεις κι απο τις δυο πλευρες!

Καλά δεν θα πιστέψετε τι έκανα!! Ολόκληρη θεσνικη γυρισα (απο εκει που μενω στην άλλη άκρη!) για να πάρω σοκολατόπιτα από ένα μαγαζί που κάνει την πιο ωραία σε όλη τη Θεσνικη!! Δεν έπρεπε να την αναφέρουμε εχθεεεεες!! :tongue:

Να σας πω την αλήθεια εγώ θέλω να γενήσω περιμένω πως κ πως! Γιατί θα είμαι ξανά με τον άντρα μου κ θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας... Θ ηρεμήςω από τα νεύρα και θα πάρω επιτέλους αγκαλιά τον γιό μου!! Θα μου λείψει μόνο το να τον νιώθω στην κοιλίτσα μου... Να κουνιέται κ να με πονάει!! :tongue:

Θέλω να κλάψωωωωωω...

Γλυκουλα Tatkonouli !!!! Να δεις πως θα περασουν οι μερες !!! Συγνωμη με τη σοκολατοπιτα!!!!!

vanz μου κι εγώ μια από τα ίδια για τα ψώνια μην αγχωνεσαι!! Είναι όσα χρειάζεσαι στην αρχή! Μην ξεχάσεις την σκάφη για το μπανακι και τα είδη υγιεινής! Εγώ ξεχνάω συνέχεια το θερμόμετρο!! Πρέπει να το θυμηθώ κάποια στιγμή!! Κι όσο για την σοκολατόπιτα μην το ξαναπειιιιις!! Μια χαρά ήταν!! :tongue: και εγώ 173 ύψος και δυστυχώς ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 77 και έφτασα 85!!! Άσε τρελάθηκααααααα! Και όχι τιποτα πριν τα 77 που ημουνα (το καλοκαιρι που μας πέρασε) ήμουν 67 και μέσα σε 4 μήνες πήρα 10 κιλά! Τα οποία δε τα πηρα στην εφκυμοσυνη!! Χαχα!! Ασε μετά την γέννα και για τον γάμο πρέπει να φτάσω ξανά τα 65-67!!!! Θα σας ενημερώνω και τότε!! Χαλάλι λέω τώρα έγκυος είμαι....

Καλά για το πλυντήριο φαντάζομαι εσύ φταις! Χαχα! Αφου όλη την ώρα δουλειές έκανες πάω στοίχημα ότι τα έπαιξε το καημένο!! :tongue: σε πειράζω!!

Κορίτσια μου γλυκά όσον αφορά το θηλασμο μην ανησυχείτε καθόλου γιατι ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει το μεγεθος του στήθους σας τωρα με το μετα που θα άρχισει η ορμόνη να παράγει γάλα! Να ξέρετε οτι το γάλα μπορεί να κανει και 3 η περισσότερες ημέρες να αρχίσει μετα τη γεννά γιαυτο μην σας παραμυθιάσουν στην κλινική οτι δεν έχετε γάλα και δώσουν ξένο η τσάι στο βρέφος σας για όσες θελετε να θηλασετε αποκλειστικά! Στις κλινικές έχουμε να αντιμετωπίσουν άλλο πόλεμο όσον αφορά τον αποκλειστικό θηλασμο γιαυτο να πάτε προετοιμασμένες! Θα σας βοηθήσει πολυ να διαβάσετε στο parents.org.gr την ενότητα του θηλασμού. Στην αρχή βέβαια θα έχετε το πρωτογαλα μόλις γεννήσαμε η την έπομενη ημέρα το οποίο ειναι κιτρινωπο στο χρωμα και αρκούν μόνο 3σταγονες για να χορτάσει το βρέφος!

Επίσης για τα ρουχαλάκια σας πρωτεινω απο προσωπική πείρα να πάρετε μεγεθος 0-3 και να έχετε γύρω στα 10 τόσο εσωτερικΑ οδό και εξωτερικά ολόσωμα γιατι ισχύει αυτο που είπε και η mariren οτι τα λερώνουν με τα κακακια τους συνέχεια και δεν προλαβαίνουμε να τα πλένουμε! Εγω τα έπλενα αμέσως στο χέρι με πραςινο σαπούνι για να στεγνώνουν να α σιδερώνω και πάλι απο την αρχή!

Νομίζω η Effie με ρώτησε για την κούνια μεσα στο σπιτι; Ειναι κατι σαν ριλαξ το οποίο ειναι κρεμασμένο σε μια κούνια και έχει μηχανισμό που δουλεύει με μπαταρίες και κουνιέται πέρα δώθε το βρέφος και παίζει και μουσική! Το βρήκα απίστευτα χρήσιμο! Δεν ξερω στην Ελλάδα πιυ θα το βρήκε αλλά αν το ψάξετε online κατι θα βρείτε για να καταλάβετε τι εννοώ!

Οπως καταλάβατε δεν εχω ύπνο απόψε και δεν ξερω πως θα ειμαι αυριο στη δουλειά...!

Πωπω δεν σας προλαβαινω!!! Όσο διάβαζα και έλεγα να απαντήσω αυτό λίγο πιο κάτω είχε απαντηθεί!!!

Εγώ θα συμφωνησω στα νούμερα 0-3 τα οποία θα σας βολεψουν μέχρι να σαραντησετε σίγουρα!!!

Τατιάνα τι εννοεις θα πάρεις και 6-9 και 9-12;; μηνών;; θα πάρεις ρούχα για του χρόνου το καλοκαίρι;; γιατί;; εγώ λέω να μην πάρεις ασε να δεις τι θα σου φέρουν!!!

Εμένα το ριλαξ στην πρώτη μου κόρη με βολεψε παααααρα πολύ. Την αφηνα εκεί και κουνιόταν με μουσικουλα και κοιμόταν. Έκανα και καμία δουλειά. Επίσης χρησιμοποίησα πολύ και το κάθισμα του αυτοκινήτου σαν καρεκλακι.

Vanz μια χαρά η λίστα με τα πράγματα μια σου, επίσεις κορίτσια πολλά γουλοπανα, πολλαααααα!!!

Για το υψος του μωρού όντως δεν μπορούν να το μετρήσουν!!!

Εγώ σήμερα πήγα για το τελευταίο μου μπάνιο στην θάλασσα και το ευχαριστηθηκα πάρα πολύ!!

Επίσης πήγα και βρήκα την αναισθησιολογο για την επισκληριδιο και κανονισαμε να είναι αυτή. Επίσης μου είπε ραχιαία οτι θα μου κάνει, πρέπει να το ψαξω λίγο αυτό. Από λεφτά 150- 200 ευρώ. Θα κανει και άλλη κοπέλα ραχιαία;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

vanz μου κι εγώ μια από τα ίδια για τα ψώνια μην αγχωνεσαι!! Είναι όσα χρειάζεσαι στην αρχή! Μην ξεχάσεις την σκάφη για το μπανακι και τα είδη υγιεινής! Εγώ ξεχνάω συνέχεια το θερμόμετρο!! Πρέπει να το θυμηθώ κάποια στιγμή!! Κι όσο για την σοκολατόπιτα μην το ξαναπειιιιις!! Μια χαρά ήταν!! :tongue: και εγώ 173 ύψος και δυστυχώς ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 77 και έφτασα 85!!! Άσε τρελάθηκααααααα! Και όχι τιποτα πριν τα 77 που ημουνα (το καλοκαιρι που μας πέρασε) ήμουν 67 και μέσα σε 4 μήνες πήρα 10 κιλά! Τα οποία δε τα πηρα στην εφκυμοσυνη!! Χαχα!! Ασε μετά την γέννα και για τον γάμο πρέπει να φτάσω ξανά τα 65-67!!!! Θα σας ενημερώνω και τότε!! Χαλάλι λέω τώρα έγκυος είμαι....

Καλά για το πλυντήριο φαντάζομαι εσύ φταις! Χαχα! Αφου όλη την ώρα δουλειές έκανες πάω στοίχημα ότι τα έπαιξε το καημένο!! :tongue: σε πειράζω!!

Tatkonouliiii απο 77 σε 85 η αύξηση των 8 κιλων ειναι σχεδον μηδαμινη! Αρα μην υπολογιζεις κιλα εγκυμοσυνης, τα 5 απο τα 8 θα φυγουν με την γεννα.. Αρα επιστρεφεις εκει που εισουν και βλεπεις απο κει και περα...

Εγω περσι το καλοκαιρι ημουν 50-51 καχεκτικο - αλλα δουλευα 14ωρο ορθια γι αυτο - εβαλα 4-5 και μετα τσουπ εγκυος! Ε, απο 50 σε 75-76 ρε φιλεναδαααααα.. αχ βαχ ! χαχαχαχα

Παω να ξεπατωσω το πλυντηριο να ξεδωσω! Ουπς ξεχασα, το χαλασα!!! (ετσι ε??? ε, μπορει να το φορτωσα λιγοοοοο.... :oops: )

Επίσης για τα ρουχαλάκια σας πρωτεινω απο προσωπική πείρα να πάρετε μεγεθος 0-3 και να έχετε γύρω στα 10 τόσο εσωτερικΑ οδό και εξωτερικά ολόσωμα γιατι ισχύει αυτο που είπε και η mariren οτι τα λερώνουν με τα κακακια τους συνέχεια και δεν προλαβαίνουμε να τα πλένουμε! Εγω τα έπλενα αμέσως στο χέρι με πραςινο σαπούνι για να στεγνώνουν να α σιδερώνω και πάλι απο την αρχή!

Νομίζω η Effie με ρώτησε για την κούνια μεσα στο σπιτι; Ειναι κατι σαν ριλαξ το οποίο ειναι κρεμασμένο σε μια κούνια και έχει μηχανισμό που δουλεύει με μπαταρίες και κουνιέται πέρα δώθε το βρέφος και παίζει και μουσική! Το βρήκα απίστευτα χρήσιμο! Δεν ξερω στην Ελλάδα πιυ θα το βρήκε αλλά αν το ψάξετε online κατι θα βρείτε για να καταλάβετε τι εννοώ! οΏ½οΏ½

Οπως καταλάβατε δεν εχω ύπνο απόψε και δεν ξερω πως θα ειμαι αυριο στη δουλειά...!

Πωπω δεν σας προλαβαινω!!! Όσο διάβαζα και έλεγα να απαντήσω αυτό λίγο πιο κάτω είχε απαντηθεί!!!

Εγώ θα συμφωνησω στα νούμερα 0-3 τα οποία θα σας βολεψουν μέχρι να σαραντησετε σίγουρα!!!

Τατιάνα τι εννοεις θα πάρεις και 6-9 και 9-12;; μηνών;; θα πάρεις ρούχα για του χρόνου το καλοκαίρι;; γιατί;; εγώ λέω να μην πάρεις ασε να δεις τι θα σου φέρουν!!!

Εμένα το ριλαξ στην πρώτη μου κόρη με βολεψε παααααρα πολύ. Την αφηνα εκεί και κουνιόταν με μουσικουλα και κοιμόταν. Έκανα και καμία δουλειά. Επίσης χρησιμοποίησα πολύ και το κάθισμα του αυτοκινήτου σαν καρεκλακι.

Vanz μια χαρά η λίστα με τα πράγματα μια σου, επίσεις κορίτσια πολλά γουλοπανα, πολλαααααα!!!

Για το υψος του μωρού όντως δεν μπορούν να το μετρήσουν!!!

Εγώ σήμερα πήγα για το τελευταίο μου μπάνιο στην θάλασσα και το ευχαριστηθηκα πάρα πολύ!!

Επίσης πήγα και βρήκα την αναισθησιολογο για την επισκληριδιο και κανονισαμε να είναι αυτή. Επίσης μου είπε ραχιαία οτι θα μου κάνει, πρέπει να το ψαξω λίγο αυτό. Από λεφτά 150- 200 ευρώ. Θα κανει και άλλη κοπέλα ραχιαία;;

Αχ ωραιο ακουγεται το ριλαξ.... Για να δω τι θα καταφερω αν παρω μαρσιππο...

Tassoulaaaaa τι κουμαντα ειναι αυτα? απο τωρα κονε με αναισθησιολογο? σε ιδιωτικο γεννας? και κανονιζεις απο τωρα? τι ειναι η ραχιαιααααααααααα ???? :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...