Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια ναι ίσως έχετε δίκιο για την πεθερά μου για τα ρούχα κτλ αλλά για την "προίκα" του μωρού να μην με ρωτήσει?! :/ Δηλαδή παιδί μου είναι!!! Εγώ την είπα την μάνα μου άστην να πάρει οτι θέλει απο πραγματα κτλ κ εσύ πάρε μου όλα τα ρούχα μεγαλύτερα για να βαζει μετά που θα πάω στη Σάμο!! Θα ξέρω ότι είναι της μαμάς μου κ τα έχω εγκρίνει! (Κακία....!) Ναι με πείραξε που ενω είχαμε συνεννοηθεί κ για την κουβερτα κτλ πήρε χωρίς να με ρωτήσει... Πφ.... !!!! Anywayyyyy... Calma Τατιάνα δεν σε βλέπω καλά!! :tongue:

Ο μικρός κορίτσια σήμερα ένιωθα ότι θα έβγαινε! Πραγματικά με πόνεσε υπερβολικά πολύ με τα γυρίσματα του κ τις κλωτσιές του και τον ένιωσα πολύ κάτω που είπα δεν μπορώ να κουνηθώ, θα γεννήσω!! Ευτυχώς ήμουν λάθος!!! Ηρέμησα κάπως τώρα φυσικά, όταν κοιμάται είναι καλά!!! :)

tassoula μου στενοχωρέθηκα με αυτο που είπες για την μικρή σου αλλά αφού όλα καλά με το ποδαράκι της μετά πάλι καλά!! Αχου τι ταραχη θα πήρες..... :( φτου φτου όλα να πάνε καλα τώρα!! Είμαι +8!! Ναι πήρα 1.5-2 κιλά σε λιγότερο από 10 μέρες! Τραγική!! Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να ανέβω πλέον στην ζυγαριά.... Δεν θα ανεβαινω μονη μου αλλά μόνο στον γιατρό!!

effie μου άστα βράστα!2 κιλά περίπου σε λιγότερο από 10 μέρες... Πολλά είναι!! Ελεγα να μη βάλω άλλα!! Και όχι τιποτα τρωω πολύ ψωμί!!! Το χειρότερο δηλαδή!! Δεν τρωω πολύ κρέας, ούτε πολύ φαγητό! Τρωω 2 φρουτα την ημέρα σιγουρα, σαλάτα οπωσδήποτε και μην ξεχάσω καθημερινά το γλυκό!, αλλά αυτό το ψωμί να μην έτρωγα!! Πλεον

με το παραμικρό που τρωω εγω νιωθω λες κ έφαγα γουρουνόπουλο!!

αγάπη αυτό θα κάνω.. Πολύ ασχολήθηκα με αυτό άντε!! :) έχω ένα ρουχαλάκι που θα βάλουμε στην έξοδο......κουκλος θα ειναιιιιιι!!

hope μου οι γνώσεις μου θα σου δωθούν ευχαρίστως πάνω σε αυτό το θέμα!! :tongue: διατριβή μπορώ να κάνω! Χαχαχα

celine μου κι ότι σε σλεφτόμουν σήμερα!! Πως είσαι κοπέλα μου!! Έλεγα ότι θα είχες γεννήσει μέχρι τώρα γι αυτο και δεν μπαίνεις... :/ γλυκιά μου μπράβο σου που άντεξες μέχρι τώρα!! Τίποτα δεν έμεινε γλυκιά μου!!! Δεν μπορείς άλλο ε? :/ υπομονή ...με 3 μωράκια και δες που έφτασες!!!! :) μεγάλωσε η κοιλίτσα? πως ειναι τα αγοράκια σου??

Ααααααα... Ξέχασα να σας πω! Σήμερα είχα νέο από την δούλειά!! Απο 1/10 μάλλον θα πληρωθω!! Αχ Παναγία μου μακάρι να μπορέσω να πάρω μια ανάσα!!!! :D

Έφτιαξε λίγο το κέφι μου!! Για να δουμε θα πραγματοποιηθούν τα λόγια τους!?!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλές μου!Τι κάνετε?Καλή ψηφοφορία σε όσες πάνε στις κάλπες!Εύχομαι να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα,αν και δεν είμαι αισιόδοξη!Απλώς αναμένω να ακούσω και επίσημα την λέξη ''πτώχευση'' μέχρι το τέλος του 2015!

Το πρωί είχα 2 έντονες συσπάσεις,αλλά μέχρι εκεί!Ήρθε,μετά από 1,5 χρόνο ο αδερφός μου Ελλάδα!:D!Περιμένω με ανυπομονησία να ρθει και σε μένα,έχω να τον δω από Φεβρουάριο που είχα πάει Γερμανία!

Εφούλα μου,μην αγχώνεσαι μάτια μου!Αργά ή γρήγορα θα μπείτε σε ένα πρόγραμμα!Θα φύγει το άγχος του πρωτόγνωρου και θα τα αντιμετωπίζεις όλα πιο ήρεμα!Εάν σου πω τι έκανα εγώ όταν έμεινα την πρώτη φορά μόνη με την κόρη μου!Ο άντρας μου και η πεθερά μου είχαν πάει για ψώνια,και από το άγχος μου με έπιασε....εεε...χμμμμ...''κόψιμο''!Και για να μην αφήσω το μωρό μόνο και αρχίσει και κλαίει και δεν ξέρω τι να κάνω,το πήρα μαζί μου!Στην αγκαλιά το μωρό και γω να κάνω.....:roll::oops:!Είμαι τραγική!

Αγάπη μου,μου θυμίζεις την κουνιάδα μου!:D!Και αυτή μέσα σε δευτερόλεπτα έκανε μπάνιο,γιατί ο άντρας της δεν ήξερε πως να κουμαντάρει το παιδί!Ή θα έκανε αργά το βράδυ!Ευτυχώς,ο σύζυγός μου,τα κατάφερε πολύ καλά με το μωρό!Αλλά ήταν και ήσυχη η δικιά μου,οπότε όταν ήθελα να κάνω μπάνιο ή οτιδήποτε άλλο,την έβαζα στο ριλάξ,και δίπλα μου!:DΑχ κοριτσάκι,να σκέφτεσαι πως είμαστε αρκετές με δεύτερα παιδιά!Μια χαρά θα τα καταφέρουμε!Άλλες έχουν 2 και 3 παιδιά και τα βγάζουν πέρα!Η μόνη πιο σοβαρή δυσκολία για μένα θα είναι το θέμα ύνπου!Δεν θα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε την ημέρα,τουλάχιστον για μας που θα έχουμε τα μικρά μας στο σπίτι!Αλλά και αυτό πόσο θα διαρκέσει?:-D

CelineEng,τι κανεις κορίτσι μου?Ποσο χαίρομαι που βλέπω νέα σου!Εμ,πως να μην νιώθεις βάρος!3 έχεις,να είναι γερά!Πώς είναι τα μωράκια σου?Να μην αγχώνεσαι!Καταλαβαίνω πως θα είναι ζόρικα,έχω φίλη που γέννησε πρόσφατα τρίδυμα!Θέλει να έχεις βοήθεια στην αρχή!Τώρα τα μωρά της είναι 3ων μηνών,πλέον έχουν μπεί σε πρόγραμμα!Όλα να πάνε καλά!Αγοράσατε τελικά σπίτι?

Τατιανιτσα μου,δεν είναι κακίες αυτά που λες!Σε καταλαβαίνω απόλυτα,πίστεψε με!Και μένα πολλές φορές δε με ρωτούσαν τι ανάγκες έχω για το μωρό!Αλλά,όταν ηρέμησα από τις ορμόνες,είδα ξεκάθαρα πως κανείς δεν είχε κακό σκοπό!Εγώ μεγαλοποιούσα καταστάσεις!Ακόμη και τώρα,που δεν μου φέρνουν την μικρή,και γω θυμώνω,σκέφτομαι μήπως δεν είναι σωστό!:roll:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που θα πάρεις τα λεφτά!Μακάρι να μην αλλάξει κάτι!Ο αρραβώνας πότε είναι?Να σου πω,μήπως αυτό που αισθάνθηκες ήταν η αλλαγή του μπέμπη προς τα κάτω?Μήπως πήρε θέση!Όχι απόλυτα για άμεσο τοκετό,να μην σε αγχώσω!

Τασούλααααα,γελάω με αυτά που γράφεις!Χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!Είναι σα να βλέπω τον εαυτό μου!Αφού πλέον τις πιο πολλές φορές κάνουμε μαζί μπάνιο!Τι να τα κάνεις μωρέ!Σκέψου την ανάγκη τους να μας έχουν συνεχώς δίπλα τους!:)

Η Κατερίνα μας από πότε έχει να δώσει παρών!Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Φιλιά στα μωράκιαααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Τα μικρά ειναι λίγο μικρά για την εβδομάδα τους αλλα πολύ ζωηρά και πολύ καλα. Είμαστε 33 εκατοστά και ζυγίζουμε ανα μέσω όρο 955 γραμμάρια! Όλες οι μετρήσεις μας ειναι πέραν του ικανοποιητικού.

Η κοιλιά μου ειναι λες και ειναι δημόσιας χρήσης, οποίος με δει βάζει τα βρωμοχερα του πανω της. Το κάνουν και σε εσάς;

Πια δεν μπορω να κανω πολλά πολλα, και στο γραφείο πια δεν κανω εξωτερικά ραντεβού.

Τακονο μην παραπονιεσαι! Ειμαι συν 20 καλή μου και βέβαια και εγω τρώω απο όλα. Για πολύ καιρό πρόσεχα μεχρι που μια μερα είχε η μαμα μου κλειστό παγωτό στην κατάψυξη και το έφαγα όλο! Ενα τεράστιο οικογενειακό. Απο κει πήρα την κατηφόρα.

Effie μου απο που να αρχίσω με τους προβληματισμούς! Άστα καλυτερα γιατι θα βαλω τα κλάματα άρματα ξανά σκεφτώ. Είδα τα γεννητουρια και τρόμαξα! Εγω κανονικά ειμαι του Δεκέμβρη μαμα οπότε να μου ευχεστε να αντέξω.

Tassoula μαζί σου στο μπάνιο για να κάνει μπάνιο η γιατι νιώθει ανασφάλεια για το αλλο παιδάκι; Με τρομάζει που θα εχω τρία και όταν θα καταλαβαίνουν εαν θα υπάρχουν ζήλειες. Εδω κάνει κρύο!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Hope μου! Πόση δύναμη μου δίνε να ξερω οτι υπάρχουν και άλλες γυναίκες με τριδυμα που τα κατάφεραν. Βοήθεια θα εχω τη μαμα μου συνέχεια.

Το σπίτι το αγοράσαμε απο κοινού αν και ο καλός μου δεν εχει επιστρέψει ακομα. Άλλος ένας λόγος που δεν θελω να γεννήσω, για να γεννήσω μαζί του.

Να σας ρωτήσω λίγο. Ο γιατρός μου, μου έδωσε την επιλογή του φυσιολογικου τοκετού εαν και εχω τριδυμα, και με ενθαρρύνει οτι ανα πάσα στιγμή θα εχει έτοιμο χειρουργείο εαν κατι παει λάθος. Δεν ξερω τι να κανω βέβαια φοβάμαι πολύ και θελω λίγο όσες ξανά γεννήσατε ή είστε καλα διαβαςμενες να μου πείτε τις γνώμες σας, πολύ θα με βοηθήσουν!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια!!! :P:p:p

Tatkono μου κόψε το πολύ ψωμί!:tongue::tongue: Παχαίνει το άτιμο! Και εγώ είδα διαφορά όταν το έκοψα, όχι εντελώς όμως γιατί χρειάζεται και αυτό! Μπράβο που θα πάρεις τα λεφτά σου, να πάρεις μια ανάσα τώρα που είναι και ο καιρός και οι καταστάσεις έτσι...

Hope μου δηλαδή εντάξει, χαχαχαχα, γελάω αλλά με βλέπω να κάνω τα ίδια!!!

Αλήθεια κοριτσάκια, όσες έχετε ήδη παιδάκια, πως τα μεταφέρατε μέσα στο σπίτι, το ριλάξ το χρησιμοποιήσατε από την αρχή, από νεογέννητο; Κάνει; Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω τώρα ή αργότερα... Σκεφτόμουν ότι για λίγο μπορώ να χρησιμοποιώ και το καθισματάκι του αυτοκινήτου, εννοώ για λίγο να κάθεται το μωρό μέσα -γιατί ξέρω ότι πάνω από δυο ώρες δεν κάνει, πρέπει να είναι ίσια η πλάτη τους-, μιας και μεταφέρεται παντού μέσα στο σπίτι και είναι και κουνιστό κάπως...

Καλή Κυριακή σε όλες!!! :cool::cool:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

CelineEng μου,νομιζα πως ησουν και συ Οκτωμβριου!:)

Μια χαρα ειναι απο βαρος!Εξάλλου,πιθανοτατα,δε θα εχουν το ιδιο βαρος που θα εχουν τα δικα μας,γιατι εμεις εχουμε 1 μονο στην κοιλιτσα!Ετσι και της φιλης μου,γεννηθηκαν μικρα!Ειναι απολυτα λογικο!Και επισης η φιλη μου εφτασε μεχρι τον 8ο μηνα!Παρα πολυ καλα!Αχ,αυτο με το χαιδεμα στην κοιλια,μου το κανει μια γειτονισσα,καθε φορα που με βλεπει,και μου τεντωνεται το νευρικο!Και οχι απλα να την αγγιξει,να χαιδευει με δυναμη για οση ωρα θα μιλαμε!Ελεος!Οποτε ναι,μου το εκαναν,και νευριαζα,αλλα ειμαι και βλακας και δεν ελεγα τιποτα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Effie μου απο που να αρχίσω με τους προβληματισμούς! Άστα καλυτερα γιατι θα βαλω τα κλάματα άρματα ξανά σκεφτώ. Είδα τα γεννητουρια και τρόμαξα! Εγω κανονικά ειμαι του Δεκέμβρη μαμα οπότε να μου ευχεστε να αντέξω.

celine μου θα αντέξεις!!! Είμαστε δυνατές και κρύβουμε απεριόριστη δύναμη μέσα μας για εμάς και τα μωρά μας! Η φύση έχει προνοήσει για όλα, να μη φοβάσαι!!! Να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και όλα καλά θα πάνε! Τα μωράκια θα σου δείξουν το δρόμο και θα τα αντέξεις όλα!!! Υπομονή μόνο και θετικές σκέψεις!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα γλυκές μου!! Τι ωραία που είμαστε γερές όλες και τα μωράκια μας!! :) και που έχουμε κάποιον να μιλάμε!! :) Μόλις γύρισα απο την ψηφο! Τι να κάνεις χρειάζεται κ αυτό (όχι ότι θα καταφέρουμε κάτι αλλά ετσι να πουμε οτι κανουμε κάτι κ εμείς...).. Κορίτσια σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι σπάσανε τα νερά πονούσα μέχρι να πάω στην κλινική κ μετά καθόμουνα με τον γιατρό μου ο οποίος φελούσε με την καταστασή μου κ με έλεγε κάτσε κάτσε έχεις ακόμα περιμένουμε τις συσπάσεις!! Δεν γέννησα όμως ποτέ!! :/ Και ο πεινασμένος.........;) χαχα

hope μου καλως να τον δεχτείς γλυκιά μου!! :) τι υπέροχα που νιώθεις!! Η απόλυτη ευτυχία όταν τον πάρεις αγκαλιά τον αδερφό σου μετά από τόσο καιρό!! (Ταλαιπωρημένη από τις αποστάσεις ξέρω πως είναι να κάνεις να δεις την οικογενειά σου κοντά 1 χρόνο! :/ ) ποιος στη χάρη σου περιμενεις κ το μωράκι....αντε αντε φτου φτου!! :) όσο για τις πεθερές ξέρω μωρέ πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο και οι δυό μας...! Ρίχτο στις ορμόνες κι εγώ αυτό κάνω!! Χαχαχα!! Ο αρραβώνας έγινε το Σάββατο που μας πέρασε πολύ ωραίος ήτανε πολύς χορός!! Αλλά ταλαιπωρήθηκα μωρέ από το άγχος της κουνιαδας μου πιο πολύ και γύρισα σπιτι την κυριακη το βραδυ και έλιωσα στον ύπνο!! Άσε που η γιαγιά του άντρα μου δεν είναι κ πολύ καλά είναι στο νοσοκομείο και την ταίζουν με σήριγγα και ψιλοστενοχωριέμαι... Έχει κ ασυναμία στον άντρα μου, κ όλοι την περιμένουν... :( Θα αντέξει να δει κ το δισέγγονο κ μετά, αυτό περιμένει η καημένη... :/

Εκτός από αυτό κάτι πρέπει να έγινε με το σκυλάκι μου κ κάποιος ξένος έξω από το σπίτι κάτι τον έκανε κ φοβάται να πλησιάσει τις πόρτες του σπιτιου κ άμα κάποιος μας πάει να βγάλει κάτι από την τσέπη του τραβιέται.... :( δεν μπορώ ρε κορίτσια πόσα άλλα?! :/

celine μου ενταξει είσαι (κι εγώ νομιζα ησουν οκτώβρη!) πολύ καλά πάτε για τον μήνα που είσαι!! Θα τα πας περήφημα!! Πάντα οι μαμάδες ενώ λένε δεν αντέχεται κ δεν μπορώ κ πως θα το κάνω, βρίσκουν το κουράγιο μη φοβάσαι!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για την γέννα.... :/

Όσο για το χάιδεμα μου τη δίνει στα νεύρα, ειδικά από κάποιους που στο "παίζουν" ή που ζηλεύουν!! Ναι στους ανθρώπους που θέλω θα τους αφήσω να νιώσουν το μωρό! Οι άλλοι όλοι απλά με νευριάζουννννμμ!! Ευτυχώς κανα δυο ρωτάνε πριν ακουμπήσουν!! Λες και είναι το Βόρειο Σέλλας ένα πράμα!! Παπαπαπα!!

εφάκι μου άντε να δούμε.....!! Μπορω να το κόψω?!

Γειά σας κορίτσια! :)

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νεα μας. Εμείς βγήκαμε την πέμπτη! Ο μικρός τρομερός! Ποσο τυχερη νιώθω. Μέχρι τωρα ειναι ησυχος και την νύχτα αν δεν τον ξυπνησω δεν σηκώνεται για φαι. Να δουμε θα συνεχίσει έτσι? Όμως πολύ κουραση ειδικά την νύχτα κουτουλαω!

Κατερίνα περαστικά στην μητέρα σου.

Marypoppins να σου ζησει με το καλό να πάρετε τον μικρο σπιτι.

U85pp3.png

Ειναι υποχρεωση ολων μας να ψηφισουμε!Τωρα θα μου πεις,τι και ποιον,αφου ολοι αποδειχθηκαν ανικανοι!Αλλα να εχουμε λογο σε αυτη την κοινωνια!Και κυριως να ειμαστε ενωμενοι!

Εγω σημερα ειπα να καθαρισω το μπανιο!Και νιωθω σα να καθαρισα ολο το σπιτι!:tongue:Κανω οτι μπορω,εννοειτε τα χαμηλα,χθες για παραδειγμα καθαρισα τα ντουλαπια της κουζινας,ομως τα κατω,οποτε και καθομουν στο πατωμα!Πως θα πεισω τον αντρα μου να σκουπισει/σφουγγαρισει το σπιτι?Δεν το συζητω για τα μπαλκονια,θα με βρισει!Θα μου πει πως ειναι μια χαρα!:roll:Μου φαινεται,απο βδομαδα θα ξεκινησω να τα κανω!

Tatkono μου,δε ξερω γιατι ξεσπαμε στις πεθερες!Χωρις αυτο να σημαινει πως τσακωνομαστε με αυτες!Προσωπικα,ντρεπομαι που εχω σχολιασει σε τριτους την πεθερα μου!Ειναι αξιαγαπητη,παντα προθυμη να μας βοηθησει!Αλλα επηρεαζομαι και απο γνωμες αλλων,θαρρεις και δεν εχω λογο σκεψης!Εν πασει περιπτωση,οσες εχουμε νορμαλ πεθερες χωρις να δημιουργουν ουσιαστικα προβληματα,ας της εκτιμαμε,γιατι υπαρχουν και αλλες...μη χειροτερα!

Στην περιπτωση τη δικη μου,απλως υπερισχυσε το γεγονος της ελλειψης της μικρης!Θα ερθουν στη ζωη τα παιδακια σας και θα με θυμηθειτε!:roll::)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! :)

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νεα μας. Εμείς βγήκαμε την πέμπτη! Ο μικρός τρομερός! Ποσο τυχερη νιώθω. Μέχρι τωρα ειναι ησυχος και την νύχτα αν δεν τον ξυπνησω δεν σηκώνεται για φαι. Να δουμε θα συνεχίσει έτσι? Όμως πολύ κουραση ειδικά την νύχτα κουτουλαω!

Κατερίνα περαστικά στην μητέρα σου.

Marypoppins να σου ζησει με το καλό να πάρετε τον μικρο σπιτι.

Κοριτσακι μου....ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!Χαιρομαι παρα πολυ για σας!Γερος να ειναι ο μπεμπης σας!Να ζησει μονο χαρες στη ζωη του!Οποτε μπορεις να ξεκουραζεσαι ματια μου!Φιλια στα πατουσακια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερουδια κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;; Καλη Κυριακή να έχουμε!

effie.k μου, δεν μου πάει καρδιά για λιγα πραγματα να τους λέω να ερχονται! Ασε που ετσι οπως τρέχω με την δουλειά δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω καθε μέρα!! Χθες ξεκινησα απο το να κανω ξεκαθαρισμα στο ψυγείο, μετά καλόπιασμα στον πατέρα του παιδιού για καρμπονάρα (τρεχα σουπερ μαρκετ σαν την τρελή!) και τελικά καταλήξαμε 7 το απογευμα να τρωμε στο σπιτι, αφου ειχα πάει παλι για ψωνια και τελικά εκανα πανσετες με πατατες τζατζικι και χωριάτικη!!

Βρε vanz δεν βαρεθηκες για τραπεζώματα;; Ειλικρινά μπράβο σου!! ειδικά με τα αλμυρά μαφινς δεν ξέρω αν θα σου ξαναμιλήσω!!! :lol::lol:

Όσον αφορά τις ραγάδες εγώ είχα απο πριν υπερβολικες και παντου γιατί εχω καταστρέψει το σώμα μου.. πολλες διαιτες, πολλά κιλά πάνω κάτω.. Τωρα απλά εχω βγαλει μερικές παραπάνω.. αλλα ο βρεγμενος δεν φοβαται το νερό!!

tassoula μου δεν δουλεύω κανονικά, δεν εχω ουτε ικα ουτε τιποτα.. ουσιαστικά επειδή είμαι άνεργη και για να μην κάθομαι στο σπιτι και αφου υπάρχουν αναγκες στα γραφεία, κάθομαι εκεί και τρέχω!! Αυτη την εβδομάδα λόγω των μαθημάτων αναγκαστικά θα ειμαι μονο το απογευμα στη δουλειά!! Υπολογίζω οτι τα νερά θα μου σπάσουν και εγώ θα δουλεύω! Απλά θα χαλαρώσω τις ώρες πιο μετά! Δεν μου πάει καρδιά αφού η οικογένεια μου κάνει ολα τα εξοδα για το μωρό εγώ να μην κάνω τιποτα! Τώρα το πότε θα γυρίσω, δεν ξέρω.. βλέποντας και κάνοντας!! Κανονικά πριν το δίμηνο όχι! καμια βολτα μονο με το μωρό.. να πηγαινουμε να πινω κανεναν καφέ και να φευγω.. μετά ίσως το πάω σιγά σιγά πχ, να καθομαι μια ώριτσα με το μωρό μαζί, να μπορώ να ανεβαινω στο παταρι να το θηλάζω, να το αλλάζω.. αλλά βέβαια αυτά τα λέω τώρα!! Τοτε δεν ξέρω! Θα ειναι και χειμώνας!

TatKono μου καλά κάνει ο μικρός!! Αστο το παιδί να παίξει!!! Καμιά φορά οταν μου κάνει και εμένα τετοια νουμερα ή τον νιώθω στον ομφαλιο σα να τον τραβάει, γυρνάω και ρωτάω δυνατά: τι θα γινει τώρα; βρηκες πάλι παιχνιδάκι; και με κοιτάνε σαν τρελή για το που μιλάω :lol::lol:

Οσον αφορά το θέμα της πεθεράς δεν είσαι παράλογη!! Εγώ αν αφηνα τους δικους μου δεν θα ειχα πάρει τιποτα στο παιδί! Θα αγοραζαν και αποφάσιζαν για ολα! Σας εχω πει ανα διαστήματα τους καβγαδες που έριξα! Μην βγαζεις ταμπελάκια.. και πηγαινε τα για αλλαγή πολλά! Και πες συγνώμη αλλά το παιδί έχει ήδη πράγματα αγορασμένα και πλυμένα, δεν αλλάζονται! Και ειναι κριμα να πανε χαμένα!! Αααα και συγχαρητήρια για την πληρωμη!! :cool::cool:

Τωρα για τη γιαγιά του άντρα σου σημασία έχει να τρώει εστω και με σηριγγα! Μακαρι να ειναι καλα να δει το δισεγγονο της!

Για το σκυλάκι τι να πω; Αν ανακαλύψεις ποιος στον φοβισε τσάκισε τον!!

MARYPOPINS Να σου ζήσει ο παίδαρος!! Γερός και τυχερός να ειναι!! Απο κιλά σουπερ ο μπομπιρας!! Στο οξυγόνο γιατί το εβαλαν το παιδί; (ειμαι ασχετη).. Με το καλο να τον πάρετε σπιτι!!

Hope! Παρούσα!! 2 μέρες τώρα δεν έχω καθίσει λόγω δουλειάς, μαγειρεμάτων και ενός άντρα μέσα στα πόδια μου να προσπαθούμε να βρουμε λύση..

Παρε βαθιές ανάσες για τα πεθερικά.. βαθιές ανάσες και σκέψου οτι ερχεται ο καιρός που θα παρεις την εκδικηση σου :twisted:

Οσον αφορά το ποτε γεννιεται ενα παιδί έχω ακουσει τα άπειρα τοσο καιρό! Οι μισοι λένε οτι αφου μπαινεις στον μηνα σου γεννας και αμεσα.. οι αλλοι μισοί λένε οτι στις 40 βδομάδες, μια γνωστή μου που εκανε αγορια πριν 35 χρόνια της ελεγε ο γιατρός οτι ειδικά στα αγορια αν πάρει 9 μέρες απο την ΠΗΤ το παιρνουν με το ζορι γιατι δεν κάνει.. καποιες γνωστές μου μετά απο παρακολουθηση βεβαια γεννησαν 42 εβδομάδων.. ο καθένας οτι θέλει λέει..

Με το καλο να δεχτεις τον αδελφούλη σου!!

magda TS μου δεν ρωτάμε σε γκρουπ με γκαστρωμένες για ζαχαροπλαστεία Θεσσαλονίκης!! :tongue: :tongue: Δειξε έλεος!!

Ο μικρός μεγάλωσε!! Στην πόση διαστολή γεννάμε;; γερός να βγει το παιδάκι μου!!

neraidoyla είδες τελικά;; απο εσενα το περιμέναμε, αλλά... :lol::lol: Για τη ζέστη μη το συζητάς!! Ευτυχως εδώ δροσισε λιγο σημερα!!

Αγάπη Αγάπη κανε υπομονή κοριτσάκι μου.. τωρα αλλάζει παλι το σώμα μας και βαραινει!! Οταν δροσισει και λιγο και δεν εχει αυτη την υγρασία δεν θα πονάς τοσο!!

CelineEng μου καλως ηρθες πάλι!! εσυ κοριτσάκι μου εχεις ταλαιπωρηθει πιο πολυ απο ολες με τα τριδυμα!! Οτι και να σου πουμε για υπομονή κλπ θα ειναι σα να σε κοροιδευουμε!! Ενα μεγάλο μπραβο παντως γιατι θεωρώ οτι με 3 παιδιά εχεις παρει λιγα κιλά!!

Οσον αφορά το ποιος αγγιζει την κοιλιά.. τι μου θυμισες.. πρέπει να έχουν πιάσει την κοιλιά μου ολη η Αθηνα, ο Πειραιάς και τα περίχωρα ...

Και καλοριζικο το σπιτι!!! Μονο χαρές να ζησετε στο σπιτακι σας!!

Οσον αφορά τα τριδυμα, μια ξαδέλφη μου που γεννησε πριν 3 χρόνια 3 αγοράκια, το ένα το εχει μονιμα στη μαμά της.. της τα εδινε μάλλον εναλλαξ.. τωρα ξεκινησαν σταθμό.. Βέβαια τα έχει κάνει κακομαθημένα τρελά! Τα εδιωξαν απο τον σταθμο γιατι μολις δεν γινοταν το δικο τους χτυπιοντουσαν κατω και το κεφάλι τους στον τοιχο.. Κατα τ αλλα, αφού κατάφερε αυτή να μεγαλώσει 3 αγοράκια, πίστεψε με εσύ δεν θα εχεις κανένα προβλημα (ξέρω οτι ακουγεται σαν κακία, αλλά καποιες απλα δεν το εχουν!)

mariren μου ευχαριστώ!! Ποσο χαιρομαι που ακουω τα νέα σας!! Να τον φιλήσεις απο ολες μας τον πριγκιπα σου!!

Οσον αφορά τα κιλά.. δεν ζυγιζομαι!! Δεν ζυγιζομαι!! Θα ζυγιστώ στον γιατρό, γιατί να μου ανεβάσω την πιεση από τώρα;;

Ειμαι σιγουρη οτι κάτι ξέχασα, αλλά να σας πω την αμαρτια μου μολις ειδα και δευτερη γέννα στην παρέα μας, τσακιστηκα να παω να βγαλω ξεβγαλμα στο πλυντηριο και πάω να πλυνω τωρα τα ρουχα του μωρου!!! :lol::lol:

Θα μπω και πιο μετά!! Φιλια σε ολες και στα μωράκια σας!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Μα ναι και εγώ είπα τόσα πράγματα κ είναι μια γλύκα η πεθερά μου κ κάθε φορά προσπαθεί για το καλύτερο, να μην με αφήσει να κάνω δουλειές, γυναίκα μάλαμα!! Να με συγχωρέσει ο Θεός!!! Θα τα αλλάξω μόνη μου τα ρουχάκια κ θα τους τα κόψω εγώ μου φαίνεται!! Στην τελική στη Σάμο δεν θα ξέρουν τι κάνω! Χααχχααχα!! :twisted:

Ευχαριστώ πολύ για την γιαγιά μακάρι όλα να πάνε καλά!! :)

Για τον σκύλο δε το συζητω!! Άμα μάθω ποιος το έκανε ε και αλίμονο του!!!!!!!!!!

Κατερίνα μου κι γώ έτσι κάνω με τον μικρό όποτε αρχίζει τις τρελες! Χαχαχα πλάκα έχει!!

Μαριρέν μουυυυυυυ χαίρομαι που επιτέλους τον πήρατε σπίτι!!!φτου φτου όλα να πάνε καλά κ να είστε πολύ πολύ όμορφα!! Φιλάκια στα πατουσάκιαααα!! :*

Εγώ από βδομάδα (γιατί τωρα έχουμε ενα τραπέζι!) θα ετοιμάσω την βαλιτσούλα! Τα ρούχα του μπέμπη δεν τα βιάζομαι γτ έχω την μαμαααααα!! :)

Κορίτσια ξαναματα αγχωθηκα!! Εβαλα το πρωτο πλυντηριο τα σεντονάκια του!! Θα ξαναπάω για ψώνια!!

Οι παλιες ας βοηθήσουν.. εχω ΠΗΤ 20/10 εχω 5 εσωρουχάκια είτε κοντομανικα είτε μακρυμάνικα, 2 μακρυμανικα ελαφριά και 2 πιο χοντρα μακρυμάνικα, νουμερο 00!! και απο εκει και πέρα εχω και καποια 3μηνων εσωρουχα και εξοδου!

Πως ξέρω οτι κάνουν στο παιδί αυτά που πηρα; πάνω λένε 48-53cm τα 00 αρα θα του ειναι μικρά;

Πόσο το ντυνουμε το παιδί στο σπίτι; Ειδικά οταν ειναι μωρό και ειδικά αυτη την εποχή; Στο σπιτι πχ θα το εχω με εσωρουχάκι και απο πάνω μια πικέ κουβερτουλα ή μια πιο χοντρή; ή θα το ντυνω κανονικα εσωρουχο ρουχο;;

ουφ θα σκάσω :(

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπέρα εγκυουλες! Να μαι κι εγω σημερα! Νοιωθω τι ίδιο να μην επαναλαμβάνομαι... Αυριο εχω ραντεβού στο γυναικολόγο μου και ανυπομονώ!

Όσον αφορά κορίτσια μου για το μετα της γεννάς και ειδικά μεχρι να Σαραντισουμε δε. Θέλω να σας τρομάξω με αυτά που γράφω αλλά να σας προετοιμάσω όσες θα βιώσετε πρώτη φορά τη μητρότητα οτι δεν θα ειναι ολα ρόδινα φυσικά λογω των ορμονών που αλλάζουν αλλά και λογω του βρέφους που υα πρέπει να ενταχθείτε σε νέο προγράμμα. Και φυσικά όλες χρειαζόμαστε βοήθεια και ψυχολογική στήριξη τις πρώτες εβδομάδες ΕΙΔΙΚΑ απο το σύντροφο μας!!!

Εγω ίσως να δυσκολεύτηκα περισσότερο γιατι θηλασα αποκλειστικά και μεχρι να εμπεδωθεί ο θηλασμός, 6 εβδομάδες μετα τη γεννά, κουράζουμε σομόν υπερβολικά. Επίσης είχα τον πόλεμο νεύρων απο τους δικούς μου επειδή δεν έδινα ξένο γάλα στο βρέφος! Ευτυχώς με στήριξε πολυ ο άντρας μου και άντεξα! Για όσες θελετε να θηλασετε τα παιδάκια σας πάντως να ξέρετε οτι ειμαι διαθέσιμη για οτι θελήσετε να με ρωτήσετε!

Δεν θυμάμαι πια ρώτησε για τη μεταφορά του βρέφους μέσα στο σπιτι αλλά εγω σκέφτομαι πως θα εφαρμόσω στο καρότσι ένα carry cot στο οποίο θα το βάζω να κοιμάται και τα βραδυα αλλά και θα το κατάφωρα και με αυτο μεσα και έξω απο το σπιτι. Αυτο φυσικά εννοείται με την προϋπόθεση να αρέσει του μπέμπη το carry cot διαφορετικά την πατήσαμε! Η κόρη μου ας πούμε επειδή είχε κολικούς απο τη 2η ημέρα γέννησης της την βάζαμε στην κούνια (οπως αυτές που έχουν στις παιδικές χαρές αλλά αυτή η κούνια του σπιτιού έχει κατι σαν ριλαξ) και κοιμόταν εκεί την ημέρα.!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...