Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα -καλησπέρα. Γεννησα και εγω το προωρακι μου. Μαλλον ειμαι η δευτερη αν δεν κανω λαθος. Ολα καλα γεννησα γρηγορα κ ανωδυνα θα ελεγα. Εχθες 18_9. Ο μπεμπης ειναι στο οξυγόνο προς το παρον. Απο κιλά καλα 3400. Αυτα προς το παρον. Θα σας ενημερωσω συντομα. Και στις υπόλοιπες με το καλό κ με γερά μωρακια. 😘φιλιαα

Να σου ζήσει κουκλα μου !!!!!!!!! Συγχαρητηρια !!!!!!

Εγώ δεν έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν έχω κάνει και σε αυτή μέχρι ώρας. Να πω την αλήθεια έχω μια κρέμα και ενα λαδακι που βάζω αλλά όχι πιστά. Όποτε το θυμάμαι. Και εγώ απο εφηβεία έχω έντονες σε ποπο και γοφούς.

Έπεσα ξερή για ύπνο στις 12.30 και τόση ηταν η χαρά μου. Ξύπνησαν σε μια ώρα και τώρα το μάτι γαρίδα!!!

Καλέ Κατερίνα πότε θα σταματήσεις την δουλειά;;; και μετά πότε θα ξεκινήσεις πάλι;;

Κορίτσια όσες δουλευετε θα πάρετε το 6μηνο;;

Σοκολατοπιτα γιαμ γιαμ η αγαπημένη μου!! Φάτε τώρα που μπορείτε γιατί μετά με τον θηλασμό δεν κανει η σοκολάτα.... Να χάσουμε και τα κιλά μας!!

vanz μου εντάξει!! Απλά παραιτούμαι με σένα κορίτσι μου!! Δεν ξανα ασχολούμαι!! Χαχαχαχαχα! Μα ειναι δυνατόν?! Είσαι σίγουρα έγκυος?!? :tongue: και τον άλλο μήνα γεννας?! Παππαπαπαπαπαπα!! Πάντως κι εγωλ το έχω με τα πόδια άλλα όχι πόνο, μόνο ότι πρήζονται! Έτσι κι εγώ προσπαθω να τα έχω ψηλά και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ!! :) σοκολατόπιτα... Και ζεστή.... Με παγωτό.....ποποπο!! :):tongue:

Καλέ kitty όντως μήπως να σταματήσεις?! Λέω εγώ τώρα......! Μπαίνεις και στον μήνα σου!!

Κορίτσια όσο για τις ραγάδες επειδή έχω μιλήσει με γιατρούς κ γιατρούς και ρώτησα, και διάβασα (αφού πρώτα μου το ανέφερε η ξαδερφη μου), δεν παίζει ρόλο αν θα βάλεις κάτι την πιο ακριβη πχ άμα βάλεις!! Άμα το συγκεκριμένο μέρος του σώματος σου έχει προδιάθεση τότε δεν τις γλιτώνεις με τίποτα!! Εγώ πχ όπως εσείς έχω στον ποπό κ στους γοφούς , το ίδιο η μαμά κ η αδερφή μου (κ η αδερφή μου έχει ποδάρες και στον γοφό σχεδόν καθόλου κιλά!)! Έχουν όμως και οι 2 στα "παχάκια" ή "ψωμάκια" που λέμε! Η μαμά μου μετά από 4 γέννες και η αδερφή μου επειδή από την μέση κ πάνω πέρνει κιλά! Και ενώ έχουν και οι 2 κοιλιά καμιά δεν έχει ραγάδα εκεί!! Ούτε εγώ δεν έχω στην κοιλίτσα! Έκανα 2 στα δεξια και 2 στα αριστερα "ψωμακια"!! Η ξαδερφή μου από την άλλη όπως και η μαμά της έχουν στην κοιλιά κ πουθενά αλλού, και ενώ η ξαδέρφη μου αλοιφόταν με πάρα πολλές και διάφορες κρέμες κ λάδια!! Εγώ έβαζα baby oil και βοηθούσε στην ξηροδερμία και στην φαγούρα!! Πλέον το σταμάτησα σε συχνότητα ! :) και δεν εχω κάνει καμιά ραγάδα από τοτε! :) αυτή η άποψη μου ! Τώρα ο καθείς ότι νιώθει κ ότι επιθυμεί! :)

Άσχετο αλλά ο μικρός με έχει ταράξει στις κλωτσιές ! Και πως τυχαίνει όταν είμαι με κόσμο να ανεβαίνει ψηλά κ να μην με αφηνει να ανασανω!! Καλέ τι τέρας θα βγαλω?!? :tongue: πλάκα κανω φυσικά! Πως το περιμένω τογιαβρί μου!! Δεν μπορώ να το πιστεψω ακόμα!!

Με κολασατε με τα φαγητά και τα λαχταριστα κέικ!Σε σένα αναφέρομαι vanz!Έλεος!Γουργουριζω!

Εχετε θεμα με αρθριτικα καλες μου?Υπάρχουν ειδικές σταγόνες που ανακουφίζουν από τους πόνους!Σας έχουν συστήσει κάτι ανάλογο?

Όσο για τις ραγαδες,εαν δεν εμφανισες έως τώρα vanz μου,δε νομίζω να εμφανισεις!Είναι στο δέρμα!Και γω δεν εμφανισα ούτε στην πρώτη ούτε και τώρα!Και είχα πάρει ειδική αλοιφή την οποία χρησιμοποίησα ελάχιστα!Θα την βάλω στους γλουτούς,που έχω και γω θέμα!Όχι ότι περιμένω θαύματα, αλλά να βγάλει τα λεφτά της!

Καλησπέρα κοριτσια ! Tatkonouli είμαι, στο ορκιζομαι ! Δεν ειναι οτι ειμαι και σιφουνας . Ενταξει καθομαι ενδιαμεσα , εχω και βοηθεια. Σημερα ας πουμε όλη μερα καθομαι ! Ξυπνησα αργα, εφαγα πρωινο και ξανα κρεβατι. Δεν εχω ορεξη για τ-ι-π-ο-τ-α.. Εχει τοση ζεστη που τρεχει ο ιδρωτας στο μετωπο...

Με τοσες ραγαδες κοριτσια σε ποπο και γλουτους - ριγε ειμαι απο την εφηβεια - ελεγα οτι στην εγκυμοσυνη θα γινει η κοιλια σουρωτηρι... κι ομως ! τιποτα ! ειναι τελικα και στο σημειο του σωματος όπως λετε !

Nα σου ζησει με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας, μεγαλος ο κυριος και βιαστικος!!!!!!

Ο γιατρος μου συνεχιζει τα χαπια μεχρι 37 εβδομαδες για να μην θεωρητε προωρο, η κορη μου που γεννηθηκε 36,3 την θεωρουσαν προωρη δεν χρειαστηκε θερμοκοιτιδα αλλα εκανε υψηλο ικτερο.

Αχ με κολασατε με την σοκολατοπιτα..... Εγω τρελενομαι για προφητερολ και για τριγωνα πανοραματος....αληθεια η Θεσσαλονικες προτεινετε ζαχαροπλαστιο να στειλω το συζυγο οταν γεννησω

Μπορεί να μην είχα σοκολατόπιτα εχθές vanz :tongue: αλλά έκανε κάτι λουκουμάδες η θεία μου με μερεντούλα ήταν ότι πρέπει!!! Λουκούμιιιι! :tongue:

magda ts ανάλογα για τι θέλεις κορίτσι μου!! Για τρίγωνα είναι ένα κ μόνο μαγαζί στο Πανόραμα στην κεντρική στρόγγυλη πλατεία στο δεξί σου χέρι το γωνιακό (δεν θυμάμαι την ονομασία καθόλου!!) .. Για προφιτερόλ τώρα....... Για μένα είναι ένα συνοικιακό μαγαζί στν Τριανδρία ο Αυγερινός ή το blè δεν θυμάμαι κ πως γράφεται αλλά είναι ακριβό!

Magdouli γιαμ γιαμ λουκουμαδάκια !!!! Θεσσαλονικη εχει πολλά καλά ζαχαροπλαστεια. Δεν θα εγραφα ονοματα αλλα αφου βαλανε οι αλλες κοπελες να σου πω κι εγω. Το ble ΄ήταν καλο αλλα ειχε ξεσπασει ενα σκανδαλο για κακομεταχειριση των υπαλληλων του και κανεις δεν παταει εκει. Οπότε εχει πεσει κι η καταναλωση...καταλαβαινεις..δεν στο προτεινω.. Το plaisir ειναι πάντα σταθερη αξια, όπως κι ο Τερκενλής στην Αριστοτέλους. Κατα τη γνωμη μου παρόλα αυτα τα πιο φρεσκα και ευφανταστα γλυκακια πλεον τα βρισκω στην "εστία". Τα θεωρώ κορυφή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεραιδούλα μου δεν θέλει να βγει με τίποτα!! :tongue: χαχα!! Υπομονή τι να κάνεις?! Και η ζεστη όντως δεν παλεύεται! Έχω ανοιχτό aircodition εχθές και σήμερα γιατι ίδρωνα κ δεν μπορούσα να ανασάνω! Εντάξει είπαμε δεν θα τρελαθώ κ από την ζέστη!! (Σχετικά κέντρο που μένω κ εγώ έχει πολύ κάψα!

Μάγδα μου μπράβο σου κορίτσι μου τα έχεις καταφέρει μια χαρά έως τώρα!! Δεν έμεινε πολύς καιρός!! Θα τα καταφέρεις! Όλα καλά να πάνε!! :) όσο για τα γλυκά Τερκενλή θα σε έλεγα για το γεμιστό το τσουρέκι του (λιώνω πεθαίνω τρελαίνομαι!!!!!,:twisted:) και για Χατζή για σιροπιαστά!!!τα υπολοιπα δεν μου αρεσουν! Έχω κάνει διατριβή κορίτσια!!! Χαχχαχαχα !! Σορρυ hope μου προσωπική άποψη και χωρίς παρεξήγηση! :) είναι τι αρέσει στον καθένα!! :tongue: το plaisir έχει οτιδήποτε σε τούρτα και σοκολάτα πολύ πολύ ωραία το παραδέχομαι!!!! Όσο για τις αμαρτίες τι να κάνω όλες λέτε κ λέτε, εγώ να μην πω να σας δελεάσω?! :twisted: η διαβολική γυναικα!! Χαχαχαχα!! Προχθές ήθελα να φαω γυρο , υπερβολικά πολύ, παρηγγειλα από την αδερφή μου αλλά μετά της το ακύρωσα, είπα μην γουρουνιάσω στις 00:30-01:00!!! Και έτσι το γυρίσαμε σε κρουασαν !! Πως το αλλαξα δεν γνωριζω μην ρωτάτε!! :)

Εμένα που λέτε με έπιασε η μέση μου... Προσπαθώ να ξαπλώνω όσο μπορώ αλλά δεν γίνεται πιάνομαι!!

Ρε κορίτσια τα νεύρα μου.... Βασικά στενοχωριέμαι πολύ γιατί μου χτυπάει άσχημα.... Λοιπόν... Όταν έρχεται το πρώτο παιδί στην οικογένεια δεν θέλεις να τα πάρεις όλα στο παιδί σου, να τα δεις όλα, να διαλέξεις, να λες ολτι του το πήρα εγώ? ε λοιπόν έχω πάρει πολύ λίγα σχετικά με την πεθερά μου! Και ενώ της είχαμε πει ότι η κόρη της θα πάρει κουβέρτα ισπανίας πηγε πήρε κ αυτη! Όχι ότι δεν χαίρομαι ή θα της πω μην πάρεις εγγόνι σου είναι αλλά εντάξει ένα μέτρο... Της είχα πει να κάνει τα σεντονακια κ την κουβερτα αγκαλιάς, τα έκανε αυτά, πήρε πολλά ρουχαλάκια, εσωτουχάκια, σαλιάρες (ενώ της είπα 5 φορές μην πάρεις άλλες γιατί έχω πάρει λέει θα πάρω και άλλες!)... Με λίγα λόγια εγώ δεν πρόκειται να πάρω τίποτα για τον γιό μου, ούτε η μάνα μου σαν η άλλη γιαγιά αλλά μόνο η πεθερά! Πφφφ.... Δεν ξέρω είμαι παράλογη?!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Marrypoppins συγχαρητήρια να σας ζήσει το μωράκι σας με υγεία! κι εγω αναρωτιέμαι για το πρόωρο που είπες και γιατι το έβαλαν στο οξυγόνο;;; Πήγα σε ένα σαμιναριο τις πρόοδο άλλες στην κλινική που θα γεννήσω και μας είπε η Μαια οτι κάτω απο 35 θεωρείται πρόωρο!

Εγω θα γυρίσω πίσω στη δουλειά 4 μήνες περίπου μετα την πητ που δήλωσα ήδη γιατι έτσι ειναι ο νόμος στην Κύπρο...παλιό νόμος δηλαδή! Και να θελεις να θηλαζεις αποκλειστικά δεν σε βοηθούν!

Με την κορούλα μου ευτυχώς είμαστε σε καλο δρόμο με το κόψιμο της πάνας. Άρχισα πριν απο 1μηνα και δυσκολεύτηκα πολυ αλλά μετα που άρχισε να πηγαίνει στον παιδικό μας βοήθησε και η δασκάλα. Βασικά ντρεπόταν η μικρή να τα κανει πάνω της και αναγκάζεται να τα λεει στη δασκάλα και την πηγαίνει ενώ στο σπιτι ακόμη μπορεί να ουρήσει καμία φορά στο πάτωμα... Το βράδυ όμως δεν την εκπαίδευσα ακόμη γιατι έχουμε το κλιματιστικό όλο το βράδυ και δεν κανει να την βγάζω απο το κρύο στο ζεστό αέρα για να την πάω τουαλέτα.

Εγω κορίτσια δεν νοιωθω καλα απο την Παρασκευή ειδικά νοιωθω τρομερή κούραση και πόνο στη μέση. Και την κοιλιά μου να με ενοχλεί καθώς επίσης και να με πονάει το έντερο μου απο τη δυσκοιλιότητα... Εγω ειμαι η τελευταία απο όλες σας που εχω πητ στις 31/10 αλλά πραγματικά θα τρελαθώ αν μου πάρει μεχρι τότε...

Ποιός σκέφτεται ότι θα αφήσεις 2 μηνών μωρακι!!! Στην πρώτη μου κόρη πηγαινα για δουλειά και εκλεγα που την αφηνα!! Την δουλειά τους να κάνουνε!!!

Δεν αγχωνομαι για την κόρη μου είναι μικρή ακόμα ας κλείσει τα 2 και βλέπουμε.

Πλεον τις γυναίκες τις αφήνουν και μέχρι 42 εβδομάδες.

http://pediatros-thes.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-39-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

Μου τρέχουν τα σάλια με τα γλυκά σας!! Καποιες έχουν και ζάχαρο βρε κοπελιές..... μην μας κολαζετε!!!!

Νεραιδουλα 38 εβδομάδων ε;; μην κολλωσεις καθόλου, άσε το μωρακι να αποφασίσει αφού είναι και ο γιατρός σου υπέρ!!! Πας για vbac???

Εγω εχω λυσσαξει με τα γλυκα,καθε μερα θελω... κ εκει που ειχα καταφερει να κρατησω τα κιλα μου στα 10-11, με εχει πιασει τετοια τρελα (ψυχολογικο ειναι νομιζω,γιατι οσο περναει ο καιρος αγχωνομαι..) εφτασα τα 15 κ ανεβαινω!

Τασσουλα αν μας κανει τη χαρη η μικρη κ αντεξει κ εφοσον υπαρχουν κ οι υπολοιπες προυποθεσεις ναι θα προσπαθησω για vbac, ο γιατρος μου κανει.Οσο για τις 42 εβδομαδες δικιο εχεις αλλα ελπιζω να μην φτασω εκει,δεν αντεχω..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Neraidoula μακάρι να τα καταφέρεις για vbac στο εύχομαι ολόψυχα να ζήσεις το θαύμα της γέννας!!! Ζηλεύω και εγώ θα το επιχειρουσα αλλά δεν γίνεται λόγω ινομυωματος. Στην πρώτη μου κόρη που προσπάθησα φυσιολογικά δεν κατέβαινε γιατί είχε κολλήσει στο ινομυωμα το ποδαράκι της το οποίο μας βγήκε στραβό αλλά μέχρι να βγούμε από την κλινική είχε φτιάξει!!

Τέλεια τα τσουρέκια τερκενλης!!! Πάλι καλά που δεν ζω Θεσσαλονίκη δηλαδή με τόσα πολύ έχετε!!

Αγάπη πόσο είναι η κορούλα σου;; εγώ του χρόνου θα την βάλω σταθμό οπότε απο άνοιξη θα ξεκινήσουμε λέμε να κόβουμε πάνα!!

Τατιάνα με την μέση πόσο σε καταλαβαίνω κοπέλα μου και εμένα η ξάπλα δεν βοηθαγε οπότε υπομονή!!!

Εγώ νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολική με την πεθερά σου. Το κάνει από χαρά αλλά και αυτή θα πρέπει να σε ρωτάει τι θες και για μένα το καλύτερο θα ηταν να πηγαίνετε μαζί. Από το να μην σου πάρει τίποτα σαν κάποιες άλλες, ονόματα δεν λέμε.....

Υπάρχουν τοοοοοοσα πολλά πράγματα για τα μικρουλια που θα βρει η μαμά σου να πάρει κάτι άλλο!!! Ε και αν δεν σου αρέσει κάτι της πεθεράς άλλαξε το.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Αλήθεια βρε κορίτσια με τόσα γλυκά που τρώτε ποσά κιλά είστε;; εγώ +11 χωρίς γλυκά....

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

πάλι για γλυκά μιλάτε;;; :tongue::tongue: μα καλά δεν μας λυπάστε καθόλου εμάς που δεν τρώμε καθόλου;;;!!! :P:p χαχα Πάντως εγώ από τερκενλή τρελαίνομαι για τα κουρκουμπίνια!!! αχ!!!!

και έχει δίκιο η tassoula, πως διατηρείστε γιατί εγώ έχω πάρει πολλά κιλά χωρίς να τρώω γλυκά, ψωμιά, κρέας, τυριά, και... και... Σήμερα έφαγα μία πιτούλα μόνο με πατάτες και ντομάτα και πάλι ένιωθα σαν να είχα φάει ένα γουρουνόπουλο!!! :tongue::tongue:

Και με αυτή τη ζέστη τι θα γίνει;;;!!!! Μας έχει εξαντλήσει! Τα μωρά μας θα έρθουν με καλοκαιρινό mood τελικά ή φθινοπωρινό;;!!!! :tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Νεραιδούλα μου δεν θέλει να βγει με τίποτα!! :tongue: χαχα!! Υπομονή τι να κάνεις?! Και η ζεστη όντως δεν παλεύεται! Έχω ανοιχτό aircodition εχθές και σήμερα γιατι ίδρωνα κ δεν μπορούσα να ανασάνω! Εντάξει είπαμε δεν θα τρελαθώ κ από την ζέστη!! (Σχετικά κέντρο που μένω κ εγώ έχει πολύ κάψα!

Μάγδα μου μπράβο σου κορίτσι μου τα έχεις καταφέρει μια χαρά έως τώρα!! Δεν έμεινε πολύς καιρός!! Θα τα καταφέρεις! Όλα καλά να πάνε!! :) όσο για τα γλυκά Τερκενλή θα σε έλεγα για το γεμιστό το τσουρέκι του (λιώνω πεθαίνω τρελαίνομαι!!!!!,:twisted:) και για Χατζή για σιροπιαστά!!!τα υπολοιπα δεν μου αρεσουν! Έχω κάνει διατριβή κορίτσια!!! Χαχχαχαχα !! Σορρυ hope μου προσωπική άποψη και χωρίς παρεξήγηση! :) είναι τι αρέσει στον καθένα!! :tongue: το plaisir έχει οτιδήποτε σε τούρτα και σοκολάτα πολύ πολύ ωραία το παραδέχομαι!!!! Όσο για τις αμαρτίες τι να κάνω όλες λέτε κ λέτε, εγώ να μην πω να σας δελεάσω?! :twisted: η διαβολική γυναικα!! Χαχαχαχα!! Προχθές ήθελα να φαω γυρο , υπερβολικά πολύ, παρηγγειλα από την αδερφή μου αλλά μετά της το ακύρωσα, είπα μην γουρουνιάσω στις 00:30-01:00!!! Και έτσι το γυρίσαμε σε κρουασαν !! Πως το αλλαξα δεν γνωριζω μην ρωτάτε!! :)

Εμένα που λέτε με έπιασε η μέση μου... Προσπαθώ να ξαπλώνω όσο μπορώ αλλά δεν γίνεται πιάνομαι!!

Ρε κορίτσια τα νεύρα μου.... Βασικά στενοχωριέμαι πολύ γιατί μου χτυπάει άσχημα.... Λοιπόν... Όταν έρχεται το πρώτο παιδί στην οικογένεια δεν θέλεις να τα πάρεις όλα στο παιδί σου, να τα δεις όλα, να διαλέξεις, να λες ολτι του το πήρα εγώ? ε λοιπόν έχω πάρει πολύ λίγα σχετικά με την πεθερά μου! Και ενώ της είχαμε πει ότι η κόρη της θα πάρει κουβέρτα ισπανίας πηγε πήρε κ αυτη! Όχι ότι δεν χαίρομαι ή θα της πω μην πάρεις εγγόνι σου είναι αλλά εντάξει ένα μέτρο... Της είχα πει να κάνει τα σεντονακια κ την κουβερτα αγκαλιάς, τα έκανε αυτά, πήρε πολλά ρουχαλάκια, εσωτουχάκια, σαλιάρες (ενώ της είπα 5 φορές μην πάρεις άλλες γιατί έχω πάρει λέει θα πάρω και άλλες!)... Με λίγα λόγια εγώ δεν πρόκειται να πάρω τίποτα για τον γιό μου, ούτε η μάνα μου σαν η άλλη γιαγιά αλλά μόνο η πεθερά! Πφφφ.... Δεν ξέρω είμαι παράλογη?!

Καλή μου μην αγχώνεσαι για τα πραγματάκια που σου πήρε η πεθερα γιατι θα τα χρησιμοποιήσεις τον πρωτο καιρό και μετα θα πρέπει να αγοράζεις συνέχεια καινούργια γιατι τα βρέφη αναπτύσσονται με ραγδαίο ρυθμό! Εςυ να αγοράσεις κάποια για να θυμάσαι οπως ειναι το ρούχο εξόδου του βρέφους απο την κλινική!

Τασουλα μου η κορούλα μου ειναι σχεδόν 3 ετών βασικά θα τα κλείσει το Δεκέμβριο. Αρχίσαμε την εκπαίδευση τήρηση πάνας απο 2 1/2 ετών!

Για τις ραγάδες κορίτσια εγω εχω διαβάσει οτι ειναι κληρονομικό δηλαδή σν έβγαλε η μαμα σας οι αδελφές κοκ

Κορίτσια μου,τελικά επικρατούν πολλές απόψεις για το τι σημαίνει πρόωρο και το πέρας τον 40 εβδομάδων!Και εγώ στη σχολή αλλιώς τα διδάχθηκα!Τέλος πάντων,είναι στην κρίση του κάθε γιατρού!Γερά να είναι μόνο!:D

Τασούλα μου,ειλικρινά σε σκέφτομαι πολύ,μιας και θα γυρίσεις τόσο νωρίς στη δουλειά!Σκέψου εγώ,στην πρώτη μου κόρη,γύρισα στη δουλειά,όταν ήταν 10 μηνών περίπου!Με άδεια λοχείας και 6μηνο!Και ομοίως,κάθε φορά που έφευγα,έκλαιγα!Όχι να είναι μια σταλιά βρέφος!Παλιοκράτος!Θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρό,όσον αφορά τέτοια θέματα,στον ιδιωτικό τομέα!

Τατιάνα μου,αχ καλή μου,όπως σου είπε η Αγάπη,τα ρουχαλάκια που σου πήρε,αμφιβάλλω εάν τα βάλει πάνω από 3 μήνες!Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!Που θα χρειάζεσαι συνεχώς νέα!Και μην ζητάς συγνώμη καλέ!Δεν θυμάμαι πιο είναι καλύτερο σε τι!:tongue:!Οπότε,όταν κάνω την βάφτιση,θα σε εμπιστευτώ,φαίνεται οτι το κατέχεις!:-D

Έφη μου,αυτό με το καλοκαιρινό ή φθινοπωρινό mood...είσαι θεά!Και γω έχω μπερδευτεί!Αφού είχα βάλει και κουβέρτα αγκαλιάς,την οποία μάλλον θα βγάλω τελικά!:confused:!Και σκέψου,είμαστε Κοζάνη,που πρώτους μας υποδέχεται ο χειμώνας και τελευταίους μας αφήνει!:tongue:Και παρόλαυτα έχουμε παρα πολυ ζεστη!Σκεψου εσεις εκει κατω,ή Θεσσαλονικη!

Εγώ κορίτσια είμαι στα 13 κιλά!Στην πρώτη είχα βάλει 20!!!!:cool:!Κιουρια λέμε!Και μετά τη γέννα,κάνω και μια ωραιότατη κατακράτηση!Χεχεχε!Αφού,όλες έβγαιναν από την κλινική με -5 με -10 κιλά και γω βγήκα με -3!:confused:!Μόνο η κόρη μου ήταν 3200!Χαχαχαχα!Σε 6 μήνες ήμουν -2 από αυτα που είχα ξεκινήσει!Οπότε,θα φύγουν καλές μου!Ας φάμε τώρα ότι τραβάει η ψυχή μας,διοτι μετά ούτε τουαλέτα δεν θα προλαβαίνουμε να πάμε!Λέμε τώρα!!!!:cool:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Στην πρώτη μου κόρη που προσπάθησα φυσιολογικά δεν κατέβαινε γιατί είχε κολλήσει στο ινομυωμα το ποδαράκι της το οποίο μας βγήκε στραβό αλλά μέχρι να βγούμε από την κλινική είχε φτιάξει!!

εγώ του χρόνου θα την βάλω σταθμό οπότε απο άνοιξη θα ξεκινήσουμε λέμε να κόβουμε πάνα!!

Τι λες Τασουλα μου?Μωρε το καημενο,να στραβωσει το ποδαρακι του?Ευτυχως επανηλθε μετα!

Θα την ξεκινησεις σε καλη ηλικια,και καλη εποχη!Να θυμασαι παντα ομως τα πισωγυρισματα!

Αν και αυτο που ανεφερε η Αγαπη,θεωρω πως ισχυει!Στο παιδικο,εχουν τον τροπο τους οι δασκαλες και τα παιδακια ειναι πιο προσεκτικα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου,τελικά επικρατούν πολλές απόψεις για το τι σημαίνει πρόωρο και το πέρας τον 40 εβδομάδων!Και εγώ στη σχολή αλλιώς τα διδάχθηκα!Τέλος πάντων,είναι στην κρίση του κάθε γιατρού!Γερά να είναι μόνο!:D

Τασούλα μου,ειλικρινά σε σκέφτομαι πολύ,μιας και θα γυρίσεις τόσο νωρίς στη δουλειά!Σκέψου εγώ,στην πρώτη μου κόρη,γύρισα στη δουλειά,όταν ήταν 10 μηνών περίπου!Με άδεια λοχείας και 6μηνο!Και ομοίως,κάθε φορά που έφευγα,έκλαιγα!Όχι να είναι μια σταλιά βρέφος!Παλιοκράτος!Θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρό,όσον αφορά τέτοια θέματα,στον ιδιωτικό τομέα!

Τατιάνα μου,αχ καλή μου,όπως σου είπε η Αγάπη,τα ρουχαλάκια που σου πήρε,αμφιβάλλω εάν τα βάλει πάνω από 3 μήνες!Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!Που θα χρειάζεσαι συνεχώς νέα!Και μην ζητάς συγνώμη καλέ!Δεν θυμάμαι πιο είναι καλύτερο σε τι!:tongue:!Οπότε,όταν κάνω την βάφτιση,θα σε εμπιστευτώ,φαίνεται οτι το κατέχεις!:-D

Έφη μου,αυτό με το καλοκαιρινό ή φθινοπωρινό mood...είσαι θεά!Και γω έχω μπερδευτεί!Αφού είχα βάλει και κουβέρτα αγκαλιάς,την οποία μάλλον θα βγάλω τελικά!:confused:!Και σκέψου,είμαστε Κοζάνη,που πρώτους μας υποδέχεται ο χειμώνας και τελευταίους μας αφήνει!:tongue:Και παρόλαυτα έχουμε παρα πολυ ζεστη!Σκεψου εσεις εκει κατω,ή Θεσσαλονικη!

Εγώ κορίτσια είμαι στα 13 κιλά!Στην πρώτη είχα βάλει 20!!!!:cool:!Κιουρια λέμε!Και μετά τη γέννα,κάνω και μια ωραιότατη κατακράτηση!Χεχεχε!Αφού,όλες έβγαιναν από την κλινική με -5 με -10 κιλά και γω βγήκα με -3!:confused:!Μόνο η κόρη μου ήταν 3200!Χαχαχαχα!Σε 6 μήνες ήμουν -2 από αυτα που είχα ξεκινήσει!Οπότε,θα φύγουν καλές μου!Ας φάμε τώρα ότι τραβάει η ψυχή μας,διοτι μετά ούτε τουαλέτα δεν θα προλαβαίνουμε να πάμε!Λέμε τώρα!!!!:cool:

Τι μου θύμησες με αυτο που είπες ούτε τουαλέτα δεν υα προλαβαίνουμε να παμε! Παναγία μου θυμάμαι οταν ήταν η ώρα να κανω κανένα μπανάκι το βράδυ και ήμουν με το άγχος και ούτε το απολάμβανα γιατι έκλεγε η Μπέμπα και ο άντρας μου δεν ήξερε τι να κανει να τη σωπάσει και φώναζε κι αυτός αργείς ακόμα να τελειώσεις; Παναγία μου τι εχω να τραβήξω πάλι και με ένα ακόμα παιδι μεγαλύτερο! Ο Θεός βοηθός...!

Τι μου θύμησες με αυτο που είπες ούτε τουαλέτα δεν υα προλαβαίνουμε να παμε! Παναγία μου θυμάμαι οταν ήταν η ώρα να κανω κανένα μπανάκι το βράδυ και ήμουν με το άγχος και ούτε το απολάμβανα γιατι έκλεγε η Μπέμπα και ο άντρας μου δεν ήξερε τι να κανει να τη σωπάσει και φώναζε κι αυτός αργείς ακόμα να τελειώσεις; Παναγία μου τι εχω να τραβήξω πάλι και με ένα ακόμα παιδι μεγαλύτερο! Ο Θεός βοηθός...!

Αχ! Με αγχώνεται!!! Και τι θα κάνω που θα είμαι και μόνη μου τόσες ώρες!!! Με βλέπω να μπαίνω με το ρινγκ σλινγ και το μωρό παρέα στο μπάνιο... ή αλλιώς με βλέπω να λανσάρω ράστα μαλλί αν δεν μπορώ ούτε να λουστώ... :tongue::tongue: :lol::lol::lol:

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας. Ειμαι η κοπελα με τα τριδυμα που έμπαινα πιο παλιά στις αρχές, που μένει στην Αγγλία. Μερικά ονόματα τα αναγνωρίζω αλλα βλέπω και άλλες κοπέλες και πολύ χαίρομαι!

Τωρα που ηρέμησα είπα να αρχίσω να ξανά μπαίνω.

Η κοιλιά μου εχει γίνει απίστευτα αφόρητη και εχω πάρει 20 κιλα. Άλλες 4 βδομάδες και μετα ας γεννήσω λεει ο γιατρός εαν δεν αντέχω αν και προτιμότερο ειναι να αντέξω.

Βλέπω λέτε για τα "καλα" του μετα της γέννας και λίγο διστάζω να γεννήσω ειναι η αλήθεια. Ψυχολογικά ειμαι ενα ρακος ήδη εχω να κοιμηθώ απο τον Ιούλιο.

Θα προσπαθήσω να μην ξαναχάθω εκτός εαν γεννήσω!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Celine καλώς ήρθες και πάλι!!!!σε σκεφτόμουν ας είσαι καλά εσύ και τα τριδυμακια σου!! Κράτα γερά καλή μου φαντάζομαι πόσο δύσκολο θα είναι με 3 μωρακια. Πες μας λεπτομέριες πόσο βάρος έχουν τα μικρά σου;;;

Εμένα ακόμα η μικρή μπαίνει μαζί μου στα μπάνιο, ΠΑΝΤΑ!!!! Έχω πάντα κοινό για όλα. Τον άντρα μου να δείτε που την κλείνει απέξω και η Ηλέκτρα χτυπάει την πόρτα και κλαίει....

Η ζέστη δεν παλευεται άλλο.... Λέω αύριο να πάω για το τελευταίο μου μπάνιο, αν με πάει ο αντρουλης μου!!!

Καλή ψήφο κορίτσια για αύριο!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Celine καλώς ήλθες και πάλι! Αναρωτιόμασταν τι κάνετε όσες χαθήκατε κι αν έχετε ήδη γεννήσει! Έχουμε ήδη δυο γεννητούρια στην ομάδα μας! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου και ο,τι σε προβληματίζει. Έτσι κάνουμε όλες εδώ τα μοιραζόμαστε και κάπως νιώθουμε καλύτερα! Όλες λίγο πολύ κάτι έχουμε, αλλά όλα καλά θα πάνε, υπομονή! Πως είναι τα τριδυμάκια σου;;;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...