Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα -καλησπέρα. Γεννησα και εγω το προωρακι μου. Μαλλον ειμαι η δευτερη αν δεν κανω λαθος. Ολα καλα γεννησα γρηγορα κ ανωδυνα θα ελεγα. Εχθες 18_9. Ο μπεμπης ειναι στο οξυγόνο προς το παρον. Απο κιλά καλα 3400. Αυτα προς το παρον. Θα σας ενημερωσω συντομα. Και στις υπόλοιπες με το καλό κ με γερά μωρακια. 😘φιλιαα

6Ogwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα -καλησπέρα. Γεννησα και εγω το προωρακι μου. Μαλλον ειμαι η δευτερη αν δεν κανω λαθος. Ολα καλα γεννησα γρηγορα κ ανωδυνα θα ελεγα. Εχθες 18_9. Ο μπεμπης ειναι στο οξυγόνο προς το παρον. Απο κιλά καλα 3400. Αυτα προς το παρον. Θα σας ενημερωσω συντομα. Και στις υπόλοιπες με το καλό κ με γερά μωρακια. 😘φιλιαα

Να σας ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο! Ναι, η δεύτερη είσαι από το γκρουπάκι μας! Από αλλού τα περιμένουμε τα γεννητούρια από αλλού μας έρχονται! :-D προωράκι γιατί όμως αφού είχες μπει στο μήνα σου και από κιλά μια χαρά... Περιμένουμε όποτε μπορέσεις λεπτομέρειες! Με το καλό και στο σπίτι σας!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren..................αγοράκι......3/09

MARYPOPINS............αγοράκι......18/09

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

tassoula...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 6/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ποπηηηη....να σας ζήσει!Να είναι γέρο και ευλογημένο!Καλό σαραντισμο!Η αλήθεια είναι πως αναρωτιέμαι και γω γιατί το αποκαλεις πρόωρο!:rolleyes:!

Κι άλλο μωρακι στην παρεα!

Μαριρεν μου,εσείς άραγε επιστρεψατε σπίτι σας?

Με κολασατε με τα φαγητά και τα λαχταριστα κέικ!Σε σένα αναφέρομαι vanz!Έλεος!Γουργουριζω!

Εχετε θεμα με αρθριτικα καλες μου?Υπάρχουν ειδικές σταγόνες που ανακουφίζουν από τους πόνους!Σας έχουν συστήσει κάτι ανάλογο?

Όσο για τις ραγαδες,εαν δεν εμφανισες έως τώρα vanz μου,δε νομίζω να εμφανισεις!Είναι στο δέρμα!Και γω δεν εμφανισα ούτε στην πρώτη ούτε και τώρα!Και είχα πάρει ειδική αλοιφή την οποία χρησιμοποίησα ελάχιστα!Θα την βάλω στους γλουτούς,που έχω και γω θέμα!Όχι ότι περιμένω θαύματα, αλλά να βγάλει τα λεφτά της!

Τασούλα μου,εγώ θα το πάρω το 6μηνο!Ευτυχώς ή εργοδότρια μου μας το επιτρέπει, διότι έχω ακούσει κι άλλους που δεν το επιτρέπουν!Εσύ?

Μωρέ,όντως είναι μικρή ή κορούλα σου!Νόμιζα ήταν πιο μεγάλη!Πως τα έχω μπερδέψει όλα στο μυαλό μου!Εδώ ή δικιά μου που είναι 2,5 και υποτίθεται βγαλαμε την πάνα,μου είπε ή πεθερά μου,πως ξεχάστηκε κάποιες στιγμές και ουρησε κάτω!Καλά,για τα κακά ούτε λογος να τα κάνει στο γιογιό!Για μενα τελικα,η πιο καλη ηλικια ειναι τα 3!Βλεποντας απο γνωστες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Nα σου ζησει με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας, μεγαλος ο κυριος και βιαστικος!!!!!!

Να σας ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο! Ναι, η δεύτερη είσαι από το γκρουπάκι μας! Από αλλού τα περιμένουμε τα γεννητούρια από αλλού μας έρχονται! :-D προωράκι γιατί όμως αφού είχες μπει στο μήνα σου και από κιλά μια χαρά... Περιμένουμε όποτε μπορέσεις λεπτομέρειες! Με το καλό και στο σπίτι σας!

Ο γιατρος μου συνεχιζει τα χαπια μεχρι 37 εβδομαδες για να μην θεωρητε προωρο, η κορη μου που γεννηθηκε 36,3 την θεωρουσαν προωρη δεν χρειαστηκε θερμοκοιτιδα αλλα εκανε υψηλο ικτερο.

Αχ με κολασατε με την σοκολατοπιτα..... Εγω τρελενομαι για προφητερολ και για τριγωνα πανοραματος....αληθεια η Θεσσαλονικες προτεινετε ζαχαροπλαστιο να στειλω το συζυγο οταν γεννησω

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Marypopins να σου ζήσει το μωρακι σου και να το έχεις γρήγορες κοντά σου!!! Καλη λοχεία!!! Να μας πεις για τον τοκετό σου όταν μπορέσεις!!!

Πρόωρο θεωρείται πλεον ενα μωρό απο 38 εβδομάδων και κάτω.

Hope δεν θα το πάρω το εξάμηνο γιατί και ο εργοδότης δεν το δίνει και θα πρέπει να τσακωθω γιατί είμαι υπεύθυνη του τμηματος μου, και δεν με συμφέρει οικονομικά. Θα προσπαθήσω όμως να πάρω την άδεια που μου χρωστάνε που είναι 2 μήνες.

Η μικρή μου λέει μόνο τα κακά της αλλά ακόμα τα κάνει πάνω της. Της πήρα μειωτη για την λεκάνη αλλά όταν την βάζω κλαίει!!! Λες να πάρω γιογιό;;;

Μάγδα μου ξάπλα να πάρεις χρόνο κι άλλο είναι κρίμα να έχεις το μωρακι σου μακρυά έστω και για λίγες μέρες!!!

Η νεραιδουλα που είναι;;; μήπως γέννησε;;

Χθές επιτέλους κοιμηθηκα καλύτερα. Εννοείται οτι ξυπνουσα για τουαλέτα αλλά μετά ξανακοιμομουν!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κυρίες μου!!!πως είστε?? καλά τα νεάκια σας ακούω και πολύ χαίρομαι!!

marypopins να σου ζήσει το μωράκι σουυυυ! Καλότυχο στη ζωη του και γερό!! Καλή λοχεία σου εύχομαι και γρήγορα να πάρεις το μπεμπάκι σπιτάκι σας!! :)

Μπορεί να μην είχα σοκολατόπιτα εχθές vanz :tongue: αλλά έκανε κάτι λουκουμάδες η θεία μου με μερεντούλα ήταν ότι πρέπει!!! Λουκούμιιιι! :tongue:

magda ts ανάλογα για τι θέλεις κορίτσι μου!! Για τρίγωνα είναι ένα κ μόνο μαγαζί στο Πανόραμα στην κεντρική στρόγγυλη πλατεία στο δεξί σου χέρι το γωνιακό (δεν θυμάμαι την ονομασία καθόλου!!) .. Για προφιτερόλ τώρα....... Για μένα είναι ένα συνοικιακό μαγαζί στν Τριανδρία ο Αυγερινός ή το blè δεν θυμάμαι κ πως γράφεται αλλά είναι ακριβό!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα!Πόσα γράψατε γλωσσούδες;;;:tongue:

Ποπάκι μου να σου ζήσει ο μπέμπης,γερός και καλότυχος να είναι!

Εγώ δεν γέννησα ακόμα..φοβερό;;Εκεί που ήμουν πρώτη υποψήφια με βλέπω τελευταία:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αισιως και απο μενα!Τι κανετε?Εμεις καλα!Ξαναεθιξα το θεμα της κορης μου στον αντρα μου και μου ειπε πως και ο ιδιος βαρεθηκε να τους το λεει συνεχεια,με μονη απαντηση απο το μερος τους ''βαριομαστε να ρθουμε και να ξαναφυγουμε και να ξαναρθουμε''!Αιιιντε μην πω καμια κουβεντα πρωι πρωι!

Τασουλα μου,γιατι το κανουν αυτο?Αναρωτιουνται ποσο ευκολο ειναι να αφηνεις ενα μωρο 2 μηνων για να πας για δουλεια?Και στην κορη σου εγινε το ιδιο?Και υποτιθεται ο νομος ειναι υπερ της μητερας!Τι να πω!Για κατι τετοια ευγνωμονώ την εργοδοτρια μου!Και μαλιστα εχει επιτρεψει και 9μηνο!Αλλωστε,απο θεμα οικονομικου και ενσημων,δεν πληρωνει τιποτα,αρα δεν την απασχολει ως προς αυτο το κομματι!Μονο καλο κουραγιο θα σου πω κοριτσι μου!

Καλα Μαγδα μου,ευγε στον γιατρο σου,που ενω εχεις 1 διαστολη(:shock:) δεν σε βαζει στην κλινικη!Δεν λεω τιποτε αλλο!Να πανε ολα καλα!

Εγω θα ελεγα περαν απο γνωστο ''Τερκενλη'',απο ''Χατζη'',που εχει και παραδοσιακα γλυκα,ή ''plaisir''!Τρελενομαι για τα γλυκα του,και επειδη την βαφτιση θα την κανουμε Θεσσαλονικη,σκεφτομαι να παρω απο εκει τα γλυκα για την βαφτιση!Να σου πω,αλλα δεν θυμαμαι,λειπω και χρονια απο Θεσσαλονικη!

Tatkono,και συ καλη μου να μας βουτηξεις στην αμαρτια?Εν τω μεταξυ,ηθελα τοσο πολυ να φαω γυρο χθες,μου ανοιξε την ορεξη η Τασουλα,αλλα νικησε η καουρα!Εαν ειμαι πιο καλα σημερα θα παρω!:twisted:

Καλα,πως αλλαζει η ιατρικη μερα με τη μερα!Εδω ελεγαν πως οταν μπεις στον μηνα σου,ενα μωρο θεωρειτε τελειομηνο και τωρα εαν ειναι κατω απο 38 εβδομαδων θεωρειτε προωρο?Θα τρελαθω τελειως!

Τι να πιστεψεις και τι οχι!Οπως επισης λενε πως το μωρο και να παραει μια βδομαδα απο την ΠΗΤ δεν πειραζει!Υπερβολικο!Απεριγραπτο εγκλημα,πολλες επιπλοκες!:confused:

Πραγματι η Νεραιδουλα,δεν εχει δωσει παρων!Και γω λεω,μηπως γενναει/γεννησε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα!Πόσα γράψατε γλωσσούδες;;;:tongue:

Ποπάκι μου να σου ζήσει ο μπέμπης,γερός και καλότυχος να είναι!

Εγώ δεν γέννησα ακόμα..φοβερό;;Εκεί που ήμουν πρώτη υποψήφια με βλέπω τελευταία:shock:

Χιλια χρονια θα ζησεις κοπελια μου!Καθε φορα που βλεπουμε απουσια σου αυτο σκεφτομαστε!Βρε συ,και γω σε βλεπω εν τελει να γεννας τελευταια!Μωρε,μπραβο πεισμα η δικια σου!Ποτε εχεις γιατρο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η μικρή μου λέει μόνο τα κακά της αλλά ακόμα τα κάνει πάνω της. Της πήρα μειωτη για την λεκάνη αλλά όταν την βάζω κλαίει!!! Λες να πάρω γιογιό;;;

Αχ,Τασουλα μου,ευχομαι να σου κοψει και τα κακα ευκολα!Γιατι τα πιο πολλα παιδια,αργουν να τα κοψουν!Εγω πηρα γιογιο,περιπου οταν εγινε 2 χρονων!Την εβαζα να καθεται,της εξηγουσα πως εκει θα κανουμε τσισα/κακα,και φυσικα πηγαιναμε μαζι τουαλετα!Καλα το τελευταιο δε θα μπορουσα να το αποφυγω!Εδω,κοσμο εχουμε στο σπιτι και οταν παω τουαλετα,ερχεται απο πισω,ανοιγει την πορτα και καθεται!Προσωπικες στιγμες μηδεν!

Ισως το κενο που δημιουργειτε να την τρομαζει την καημενουλα!Αλλα,αργοτερα που θα το συνειδητοποιησει πιο καλα,ισως και η ιδια της να θελει να κανει στην λεκανη της τουαλετας!Εμενα πλεον μου ζηταει στην λεκανη και οχι τοσο στο γιογιο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χιλια χρονια θα ζησεις κοπελια μου!Καθε φορα που βλεπουμε απουσια σου αυτο σκεφτομαστε!Βρε συ,και γω σε βλεπω εν τελει να γεννας τελευταια!Μωρε,μπραβο πεισμα η δικια σου!Ποτε εχεις γιατρο?

Τη Δευτερα παλι..πωπω κοριτσια νιωθω μια κουραση,μια εξαντληση,χωρις να κανω τιποτα!Ειμαι σν ζομπι..δεν πεφτει κ η θερμοκρασια λιγο να δροσιστουμε,εδω ειναι ακομα κατακαλοκαιρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Ποιός σκέφτεται ότι θα αφήσεις 2 μηνών μωρακι!!! Στην πρώτη μου κόρη πηγαινα για δουλειά και εκλεγα που την αφηνα!! Την δουλειά τους να κάνουνε!!!

Δεν αγχωνομαι για την κόρη μου είναι μικρή ακόμα ας κλείσει τα 2 και βλέπουμε.

Πλεον τις γυναίκες τις αφήνουν και μέχρι 42 εβδομάδες.

http://pediatros-thes.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-39-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

Μου τρέχουν τα σάλια με τα γλυκά σας!! Καποιες έχουν και ζάχαρο βρε κοπελιές..... μην μας κολαζετε!!!!

Νεραιδουλα 38 εβδομάδων ε;; μην κολλωσεις καθόλου, άσε το μωρακι να αποφασίσει αφού είναι και ο γιατρός σου υπέρ!!! Πας για vbac???

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...