Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Εγώ έχω το χθεσινό τουρλού, αφού δεν τελείωσε κρίμα δεν είναι? βράζω και για τον αδερφό μου μακαρόνια και voila ετοιμο το τραπέζι!! Κριθαράκι εεεε?!? ποπο!!! Θα πω την μαμά να φτιαξει για αυριο! Αλλά με μοσχαράκι κ στην κατσαρόλα!! :tongue: Γεμιστά αύριο είπε η μαμά θα κάνει , πριν της μιλήσω όμως για το κριθαράκι! Χααχαχαχαχ!! Καλή όρεξηηηη!!

Hope μου εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο!! Μετά την γέννα σε βλέπω οφθαλμός εναντίων οφθαλμου!! :tongue:

Καλη ορεξη κοριτσια!Λατρευω τα φαγητακια σας,και μου δωστε ιδεες για το τι να μαγειρεψω τις επομενες μερες!

Ετσιιιιι,μετα τη γεννα θα παρω το αιμα μου πισω!Χιχιχιχι!

Περαν απο την πλακα,δεν τους τη στερησα ποτε!Και δεν εχω σκοπο να το κανω!Ειναι υπεροχοι ανθρωποι,ειδικα αυτος ο πεθερος μου!Σαν δευτερος πατερας μου!Με βοηθησαν και με βοηθουν!Ομως πολλες φορες δημιουργουν πανικο χωρις λογο.:?

Τασουλιτσα μου,δεν σε επιασαν παλι συσπασεις,σωστα?

Τι θα κανεις τελικα με την μικρη?Της εξηγησες πως θα αναγκαστεις να λειψεις καποιες μερες γιατι θα φερεις την ΜΠΕΜΠΑΑΑΑΑΑ (:mrgreen:)σπιτι?

Ξεκινησατε να βγαζετε την πανα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hope της το λέω αλλά δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει!!! Είναι νωρίς για κόψιμο πάνας νομίζω, τώρα κλεισαμε 20 μηνών!!του χρόνου!!

Συσπάσεις είχα καιρό αλλά χωρίς πόνους περιόδου, γιαυτό και τρομαξα.

Δεν ενημερωνω ακόμα τον γιατρό μου, θα περιμένω να δω τι γίνεται!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλε εκπομπη της τηλεορασης καταντήσαμε με τα φαγητα!! Εμεις σημερα ειχαμε τους γιγαντες που εκανα χθες και μου βγηκαν κομματακι αλμυροι!! Επειδή εχω κρατησει και για τους δικους μου που θα ερθουν θα κανω σαλτσα χωρις καθολου αλατι και θα τους αφήσω να παρουν πολλες βράσεις μπας και τους σώσω!!

Βρε κοριτσια αλήθεια, εχω κουραστεί να πηγαινω σουπερ μαρκετ!! Επειδη δεν μπορω να ψωνίζω ολα τα πραγματα μαζί, παω λιγα λιγα.. τα νευρα μου!! Μέσα στο σκ θα κάνω και μια κρεατοσουπα και θα βάλω και κανα γιουβέτσι στον φουρνο μιας και το αναφερατε!! ή κανα παϊδάκι στο φουρνάκι μιας και μου το θυμησε ο μπεμπης:-D :-D..

Πάντως κορίτσια πέρα απο την πλάκα οσες εχετε πεθερικά που δεν χωνονται ή να κανουν κακο ειστε πολυ τυχερές!! Εμένα ο πρωην μου ειχε μια μαμά μαλαμα!! Δεν την ειχα δει ποτέ γιατι δεν εκανε να ταξιδευει, αλλά εφταναν συνεχεια σακοι ολοκληροι με πεσκέσια!! Και ακομα και να μην ειχε να φάει που λέει ο λογος, απο το πουθενά δημιουργούσε!! Τώρα ο μπαμπας του παιδιού ειναι ορφανός απο πολυ μικρός απο μητέρα και έχει εναν τελείως αδιάφορο πατέρα και σόι και να πω την αλήθεια στεναχωριέμαι που δεν εχω νιώσει απο αυτους το της οικογένειας, επειδή εγω το έχω παρα πολυ!

Hope μου τωρα ξαναπάω στη δουλειά!! Κανονικά ειναι 8.00-13,00 και 17,00-20,00 αλλα λογω εγκυμοσυνης πάω στις 9 το πρωί!! Ειδα σημερα και ενα παιδί που ειχα να τον δω πολυ καιρό και μολις του ειπα οτι ειμαι εγκυος και μπαινω σε 3 μερες στον μηνα μου, κοιτάζει εμενα, την κοιλια και τα χανει και αρχιζει κατι αναρθρες κραυγες μέχρι που μου ειπε και τι κάνεις εδώ;; θα επρεπε να εισαι ξάπλα!! Και αλλος αντρας μου εχει πει οτι πρέπει να ειμαι ξάπλα!! Τι στο κέρατο, στον υπνο νομιζουν οτι τα κανουμε τα παιδιά;; :lol::lol:

Φιλιααααα σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

effie.k μου,τι καλος ο γιατρος!Μου αρεσε που σε προετοιμασε για τον τοκετο,λιγοι το κανουν,και μετα ερχονται τα συμπτωματα και τρεμεις σαν το ψαρι γιατι δεν ξερεις τι ειναι!Μια χαρα η μπεμπουλα!

Κοιτα,και γω ειμαι μικροσωμη με στενη λεκανη,αλλα ειχα ευκολο τοκετο(η μικρη μου ηταν 3.200)!Ομως περπατουσα παρα πολυ!Οποτε,να τηρησεις αυτο που σου ειπε ο γιατρος!Και να θυμασαι πως απο δω και περα τα μωρα δεν παιρνουν πολυ βαρος!Αλλα περιπου 50 γρ!

Και εμένα αυτό μου είπε... Αν τύχει και γεννήσω τις προσεχείς δύο εβδομάδες, θα είναι πολύ εύκολο για μένα και κάπου εκεί στα 3200 θα είναι το μωρό... Πάντως σε μια βδομάδα πήρε 200 γρμ... Δεν το ήξερα ότι θα παίρνουν πιο λίγο πλέον... Χθες περπάτησα για μισή ώρα, κανονικό προς γρήγορο περπάτημα, και γύρισα σπίτι δεν μπορούσα παραπάνω... Δεν ενδείκνυται και η περιοχή. Πολλές ανηφόρες... Εσύ πόσο περπατούσες;

Βρε κοριτσια αλήθεια, εχω κουραστεί να πηγαινω σουπερ μαρκετ!! Επειδη δεν μπορω να ψωνίζω ολα τα πραγματα μαζί, παω λιγα λιγα.. τα νευρα μου!! Μέσα στο σκ θα κάνω και μια κρεατοσουπα και θα βάλω και κανα γιουβέτσι στον φουρνο μιας και το αναφερατε!! ή κανα παϊδάκι στο φουρνάκι μιας και μου το θυμησε ο μπεμπης:-D :-D..

kitty μου γιατί παιδεύεσαι και δεν κάνεις όλα σου τα ψώνια κανονικά και να λες να σου τα φέρνουν σπίτι;... Κρίμα είναι να πηγαινοέρχεσαι συνέχεια!

Εμείς σήμερα φάγαμε ψαρόσουπα. Με το κριθαράκι μου δώσατε ιδέα για αύριο, αλλά με λαχανικά, γιατί δεν τρώω κρέας.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Vanz μου και εσένα τα ίδια σου έχει πει δλδ;;; Να αρχίσουμε καμιά προσευχή να έρθουν νωρίτερα τότε τα μωράκια γιατί εγώ έχω τρομάξει λίγο με το μετά...

Funny_Good_Morning_Baby_Images-13-600x300.jpg

Κοιτα εφουλι η μονη διαφορα δεν μου ειπε για 2 εβδομαδες - ετσι κι αλλιως 3 μεινανε max - αλλα μου ειπε περπατημα, με προετοιμασε με πολλες λεπτομερειες, ψηλο παιδι, κολπικα την αλλη βδοαμδα, κτλ. Καντο το περπατημα - καλα οχι απαραιτητα μιαμιση ωρα - αλλα καντο οπως σου ειπε ο γιατρος, ξερουν ^_^

vanz μου,τψηλο μωρο θα βγαλεις,πραγματι!Εαν σκεφτεις πως ο μεσος ορος ειναι τα 51 εκατοστα!Κοπελαρα μωρε!Καλεεεεεε....το fornet σαν υλικο καθαρισμου το ξερω!Αναθεμα σε,νομιζα πως ηταν καποια ηλεκτρικη συσκευη!Χαχαχαχαχαχα!Το χρησιμοποιουσα και γω καποτε,αλλα με ενοχλησε η μυρωδια και εκτοτε,ζεσταινω τον φουρνο και αφου κρυωσει λιγακι,βαζω λευκο ξυδι και λιγο απορρυπαντικο πιατων!Ωραια περιοχη η Θερμη!Το πατρικο μου ειναι στον Ευοσμο!Οσο για την καθαριοτητα,να σου πω την αληθεια,αφου ξεκινησες γενικη,ας γινουν ολα!Και αν σκεφτεις,πως σε πολλα αντικειμενα,που δεν τα δινουμε ιδιαιτερη σημασια,ποσα βακτηριδια αναπτύσσονται,θα ειμασταν πιο υστερικες/προσεκτικες!Πχ,εγω δεν εδινα μεγαλη σημασια σε πληκτρα υπολογιστη,τηλεκοντρολ,τηλεφωνο!Κι ομως ποση βρωμια συσσωρευεται εκει!Ωραιο το ονομα σας κοριτσι μου!Με το καλο!Αλλωστε πως να μην το παινεψω,και μενα Μαρια με λενε!:tongue:

Hope μου ! Τι γελιο με το φορνετ! Ναι αυτο ειναι , μυριζει ασχημα αλλα κανει δουλεια! Αυτη τη φορα δεν το πλησιασα ! Κατι αλατα τα εβγαλα κι εγω με ξυδακι και σ ολα τ αλλα οινοπνευμα! Το τι βγηκε απο τα τηλεκοντρολ δεν λεγεται !!!!

Μαρια ειναι το αγαπημενο μου ονομα ! Ευλογημενο ! Να το χαιρεσαι !

Και μη μασας με τη μικρη σου ! Βαλτε τα κατω , μιλα τους και δες τι σε βολευει καλυτερα κι εσενα αυτη τη περιοδο, δες λιγο και την ευκολια σου !!!!

vanz μου απο ενστικτο θα έμενα μαζί του.. απο λογική δεν μένω.. κατα τ αλλα τον κοιτάζω και λιώνω και μετά απο τσακωμους μας γελάω σα το χαζό.. και βαθιά μέσα μου ξέρω οτι ειναι ο αντρας μου! Μπορεί να μην μου αρεσει, αλλα είναι... Απλά ξέρω και το καλο; το λογικό; το σωστό να το πω ετσι για το παιδί!!

Χαιρομαι που είσαι αποφασισμένη να ασχοληθεις μονο με το μωράκι σου μετά!! Εγω σκέφτομαι πως θα συνδιάσω τη ζωή μου να μπορώ να τον έχω μαζί μου σε ολα! Δεν θέλω να δει τη μαμά του να αφοσιώνεται μόνο σε αυτόν, γιατί φοβάμαι οτι μεγαλώνοντας θα του δημιουργησω μια "υποχρέωση" να κανει και αυτος τα αντιστοιχα για μένα και θέλω να ζησει τη ζωή του οσο μπορεί!!

Τα σεμινάρια ξεκινάνε την Δευτερα.. οτι μάθω θα σας το πω... αν και να πω την αλήθεια πρώτη φορά που δεν ηθελα να πάω μονη γιατι δε νιωθω τοσο καλά τις δυνάμεις μου και ειναι και η πρωτη φορά που αναγκάζομαι να πάω... Το συμπαν μου την είχε φυλάξει!! :lol::lol:

Kitty μου το εχεις ! Η συζητηση αυτη ξεκινησε μερα που εισουν στα down σου αλλα βλεπω πως το χειριζεσαι σωστα, ετσι νομιζω! Δεν βλεπω εγωισμο οποτε ολα καλα! Δωσε ευκαιρια και σ αυτη την οικογενεια που δημιουργεις τωρα με τους δικους σου ορους και τη δικη σου φορμα ! Οι οικογενειες παγκοσμιως πλεον παιρνουν πολλές και διαφορες μορφες !!!

vanz μου δεν μπορώ κοπέλα μουυυ! Εδώ λες τράβηξες βιβλιοθηκη! Έλα Παναγία μου! Εγώ το μαξιλάρι τραβάω να γυρίσω από την άλλη και βρίσκομαι λαχανιασμένη να λέω γιατί άλλαξα πλευρό!!! :tongue:

Χιχιχιχι (διαβολικο) !! Εξαντλουμαι, ναι! Ναι αλλα... μετα εχω σκοπο να κατσω τοσο πολυ που αντε γεια! Εχω κανει μια φωλια στο παιδικο τελεια, εκει θα τη βγαλω, φαι δεν θελω, να δεις μετα αν θα ακουμπησω πιατο ή σκουπα !!!! Εχω αγωνια, καλε, φαντασου οτι δεν εχω ξαναπιασει μωρο στα χερια μου, θελω να αφοσιωθω εντελως και μονο εκει !

Τώρα ξαπλωσα λίγο να χαλαρωσω. Ήρθε η μάνα μου και κάναμε δουλειές στο σπίτι. Επιτέλους έγινε λαμπικο!!!! Απλά Κουράστηκα αρκετά και είχα και τους πόνους τους χθεσινοβραδινους!!! Πάω να φάω γεμιστά και μετά τα λέμε πάλι!!!!

Καλα τασουλακι εσυ με τα πονακια μην πολυασχολεισαι κιολας ! Ξεκουρασου!

Να σας πω κι εγω για φαγακια? Σημερα ειχαμε κοσμο κι εφτιαξα ενα βουνοοοοοοοο κεφτεδακια, πατατοσαλατα, ρυζακι, κατι αλμυρα κεκακια σαν μαφιν που ειδα στο ιντερνετ απλα τ-ε-λ-ε-ι-α, σαλατουλα μαρουλι, καροτο, πιπεριτσες πρασινες-κοκκινες δικο μου σπιτικο τουρσι και μπιφτεκακια σε φορμακια με γαρνιτουρα πουρε απο πανω σαν ταρτακια !!!!! Και καπακι σοκολατοπιτουλα ζεστη μολις την εβγαλα απο το φουρνο ! Τελευταιο τραπεζι ! Παει ! Το χαρηκαμε, εχει φαγητο και γι αυριο αλλα τελος, εκανα δηλωση ! Τα εχω φτυσει ! Καθομαι τωρα και μονο τα δαχτυλα μου μπορω να κουνησω κι αυτα λιγο δυσκολα γιατι με ταλαιπωρει ελαφρια αρθριτιδα εγκυμοσυνης.... Του χρονου παλι !

(μετα πως να μη βαλω κιλα... :? )

Διαφημίσεις

Να σας πω κι εγω για φαγακια? Σημερα ειχαμε κοσμο κι εφτιαξα ενα βουνοοοοοοοο κεφτεδακια, πατατοσαλατα, ρυζακι, κατι αλμυρα κεκακια σαν μαφιν που ειδα στο ιντερνετ απλα τ-ε-λ-ε-ι-α, σαλατουλα μαρουλι, καροτο, πιπεριτσες πρασινες-κοκκινες δικο μου σπιτικο τουρσι και μπιφτεκακια σε φορμακια με γαρνιτουρα πουρε απο πανω σαν ταρτακια !!!!! Και καπακι σοκολατοπιτουλα ζεστη μολις την εβγαλα απο το φουρνο ! Τελευταιο τραπεζι ! Παει ! Το χαρηκαμε, εχει φαγητο και γι αυριο αλλα τελος, εκανα δηλωση ! Τα εχω φτυσει ! Καθομαι τωρα και μονο τα δαχτυλα μου μπορω να κουνησω κι αυτα λιγο δυσκολα γιατι με ταλαιπωρει ελαφρια αρθριτιδα εγκυμοσυνης.... Του χρονου παλι !

(μετα πως να μη βαλω κιλα... :? )

Λίγη σοκολατόπιτα και από εδώ παρακαλώ!!! :-P :-P :-P

Αχ αυτό με τα δάχτυλα το έχω κι εγώ αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα είπε ο ντοκ!

Μπράβο σου πάντως για το κουράγιο σου να ετοιμάσεις τόσα πράγματα... Και μετα μάζεμα, καθάρισμα...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Λίγη σοκολατόπιτα και από εδώ παρακαλώ!!! :-P :-P :-P

Αχ αυτό με τα δάχτυλα το έχω κι εγώ αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα είπε ο ντοκ!

Μπράβο σου πάντως για το κουράγιο σου να ετοιμάσεις τόσα πράγματα... Και μετα μάζεμα, καθάρισμα...

Όση σοκολατοπιτα θες !!!

Στη στελνω ιντερνετικα ! http://www.imommy.gr/syntages/sweets/article/6246/h-pio-eykolh-kai-laxtaristh-sokolatopita/

(Χιχιχιχιχι τα πιατα δεν τα επλυνα εγω !!!! ) Μολις τα τελειωσε ο αντρας !!!

Τα δαχτυλακια σε πονανε κι εσενα, ε? Ποδια?

Κρατάω τη συνταγή! Δεν έχω φτιάξει ποτέ αν και μου αρέσει πολύ σα γλυκό!!!

Εσύ ξεκουράσου τώρα, ας κάνουν και οι άντρες κάτι!! :-Ρ :-Ρ

Αχ και χέρια και πόδια και γόνατα... Υπομονή!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κρατάω τη συνταγή! Δεν έχω φτιάξει ποτέ αν και μου αρέσει πολύ σα γλυκό!!!

Εσύ ξεκουράσου τώρα, ας κάνουν και οι άντρες κάτι!! :-Ρ :-Ρ

Αχ και χέρια και πόδια και γόνατα... Υπομονή!!!

Πανευκολη ειναι, οικονομικη κι ετοιμη σε 30 λεπτακια! Σου ειπε κι εσενα ο γιατρος οτι θα περασει μετα τη γεννα? Εγω εχω κι ιστορικο αρθριτιδας στην οικογενεια μαμωτο.. γιαγια, μαμα...

Διαφημίσεις

Ναι, μου είπε να μην ανησυχώ θα περάσει! Πάντως υπάρχουν στιγμές που ούτε να τα λυγίσω δεν μπορώ. Εσένα τι σου είπε που έχεις και ιστορικό;

Ναι μου ειπε θα περασει κι οτι η πραγματικη αρθριτιδα θα με απασχολησει σε μεγαλυτερη ηλικια πιθανοτατα.. τωρα λογω προδιαθεσης ειναι λιγο πιο επιβαρυμενη η κατασταση μου.. πραγματικα ουτε να τα λυγισω κι εγω, ειδικα πρωινες ωρες..

Να ρωτησω και κατι αλλα ολα τα κοριτσια.. αφου γενναμε ολες την ιδια περιοδο μπορουμε να ξερουμε και τι παιζει.. σε αυτη τη φαση πως ειστε απο ραγαδες? εχετε βγαλει? φαινονται? θα βγουν μετα?

εγω με αμυγδαλελαιο απο την αρχη της εγκυμοσυνης δεν πιστευω στα ματια μου.. δεν εχω βγαλει αν και εχω τρομερη προδιαθεση , ο πωπος ειναι γεματος απο την εφηβεια αλλα οκ , τον κρυβω ! τωρα η κοιλια ανεγγιχτη και λεω φτου φτου! λετε να βγουν μετα? το λιγοτερο βεβαια μπροστα στα νινακια μοας απλα ετσι ρωταω !!! :tongue:

Και εγώ με αμυγδαλέλαιο από τις αρχές και δεν έχω βγάλει τίποτα. ΑπΒ΄ όσα έχω διαβάσει πρέπει να συνεχίσουμε την ενυδάτωση και μετά τον τοκετό, γιατί συνεχίζει το σώμα να έχει προδιάθεση για ραγάδες.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Και εγώ με αμυγδαλέλαιο από τις αρχές και δεν έχω βγάλει τίποτα. ΑπΒ΄ όσα έχω διαβάσει πρέπει να συνεχίσουμε την ενυδάτωση και μετά τον τοκετό, γιατί συνεχίζει το σώμα να έχει προδιάθεση για ραγάδες.

Κοιτα να δεις... κανει δουλεια .. χαλαρα συνεχιζω και μετα, ειμαι ενθουσιασμενη

Εγώ δεν έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν έχω κάνει και σε αυτή μέχρι ώρας. Να πω την αλήθεια έχω μια κρέμα και ενα λαδακι που βάζω αλλά όχι πιστά. Όποτε το θυμάμαι. Και εγώ απο εφηβεία έχω έντονες σε ποπο και γοφούς.

Έπεσα ξερή για ύπνο στις 12.30 και τόση ηταν η χαρά μου. Ξύπνησαν σε μια ώρα και τώρα το μάτι γαρίδα!!!

Καλέ Κατερίνα πότε θα σταματήσεις την δουλειά;;; και μετά πότε θα ξεκινήσεις πάλι;;

Κορίτσια όσες δουλευετε θα πάρετε το 6μηνο;;

Σοκολατοπιτα γιαμ γιαμ η αγαπημένη μου!! Φάτε τώρα που μπορείτε γιατί μετά με τον θηλασμό δεν κανει η σοκολάτα.... Να χάσουμε και τα κιλά μας!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

vanz μου εντάξει!! Απλά παραιτούμαι με σένα κορίτσι μου!! Δεν ξανα ασχολούμαι!! Χαχαχαχαχα! Μα ειναι δυνατόν?! Είσαι σίγουρα έγκυος?!? :tongue: και τον άλλο μήνα γεννας?! Παππαπαπαπαπαπα!! Πάντως κι εγωλ το έχω με τα πόδια άλλα όχι πόνο, μόνο ότι πρήζονται! Έτσι κι εγώ προσπαθω να τα έχω ψηλά και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ!! :) σοκολατόπιτα... Και ζεστή.... Με παγωτό.....ποποπο!! :):tongue:

Καλέ kitty όντως μήπως να σταματήσεις?! Λέω εγώ τώρα......! Μπαίνεις και στον μήνα σου!!

Κορίτσια όσο για τις ραγάδες επειδή έχω μιλήσει με γιατρούς κ γιατρούς και ρώτησα, και διάβασα (αφού πρώτα μου το ανέφερε η ξαδερφη μου), δεν παίζει ρόλο αν θα βάλεις κάτι την πιο ακριβη πχ άμα βάλεις!! Άμα το συγκεκριμένο μέρος του σώματος σου έχει προδιάθεση τότε δεν τις γλιτώνεις με τίποτα!! Εγώ πχ όπως εσείς έχω στον ποπό κ στους γοφούς , το ίδιο η μαμά κ η αδερφή μου (κ η αδερφή μου έχει ποδάρες και στον γοφό σχεδόν καθόλου κιλά!)! Έχουν όμως και οι 2 στα "παχάκια" ή "ψωμάκια" που λέμε! Η μαμά μου μετά από 4 γέννες και η αδερφή μου επειδή από την μέση κ πάνω πέρνει κιλά! Και ενώ έχουν και οι 2 κοιλιά καμιά δεν έχει ραγάδα εκεί!! Ούτε εγώ δεν έχω στην κοιλίτσα! Έκανα 2 στα δεξια και 2 στα αριστερα "ψωμακια"!! Η ξαδερφή μου από την άλλη όπως και η μαμά της έχουν στην κοιλιά κ πουθενά αλλού, και ενώ η ξαδέρφη μου αλοιφόταν με πάρα πολλές και διάφορες κρέμες κ λάδια!! Εγώ έβαζα baby oil και βοηθούσε στην ξηροδερμία και στην φαγούρα!! Πλέον το σταμάτησα σε συχνότητα ! :) και δεν εχω κάνει καμιά ραγάδα από τοτε! :) αυτή η άποψη μου ! Τώρα ο καθείς ότι νιώθει κ ότι επιθυμεί! :)

Άσχετο αλλά ο μικρός με έχει ταράξει στις κλωτσιές ! Και πως τυχαίνει όταν είμαι με κόσμο να ανεβαίνει ψηλά κ να μην με αφηνει να ανασανω!! Καλέ τι τέρας θα βγαλω?!? :tongue: πλάκα κανω φυσικά! Πως το περιμένω τογιαβρί μου!! Δεν μπορώ να το πιστεψω ακόμα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...