Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια φαντάζομαι κοιμαστε!!!

Έχω λίγο φοβηθεί γιατί με έχουν πιασει έντονοι πόνοι περιόδου που έρχονται και φεύγουν!!! Λέτε να γενναω;;; βέβαια η μπεμπα κάνει πάρτυ μέσα στην κοιλιά!!!

Θα παρακολούθησε λίγο τους πόνους, μπορεί να είναι και το έντερο....... Και είπα οτι σήμερα θα κοιμηθώ!!!

tassoula καθε ποσα λεπτα ειναι τα πονακια?

Χαχαχα όχι δεν γενναω ακόμα τουλάχιστον!!! Τα πονακια τα έχω πλεον διαφορετικά.

Δηλαδή ξαφνικά μουδιάζει όλη η κοιλιά..... Κάθε λίγο και λιγάκι αλλά όχι συγχρονισμένα.

Λέτε να με πείραξε η σαλάτα που έφαγα;;;

Και εσείς κορίτσια αϋπνίες σήμερα ε;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Καλε τι εχασα;;

tassoula μου ολα καλα κοπελα μου;; πως εισαι;; για τη μικρη καλά κανεις, γιατι απο εκει που εχει μαθει εναν αλφα τροπο ζωής το να της τον αλλαξεις σε συνδιασμο με το μωρο δεν θα ειναι καλο!!

Εμαθες κανα κολπακι απο το σεμιναριο να το μοιραστεις μαζι μας;; :-D

Αγάπη Αγάπη μου φροντιζε τη μικρουλα σου!! Ατιμο πραγμα οι εφιαλτες!!

TatKono μου αν νιωθεις οτι θες να κανεις ενα ταξιδι με τον αντρα σου να το κανεις!! Μη σκεφτεσαι αν θα το εκανε αυτος για σενα (και στο λεει ενα στριμαδι αυτο!) σκέψου τα αλλα που εχει κανει για σενα και αποφασισε το!! Εγω τον μπεμπη μου τον επιασα σε ενα διημερο στην Πατρα που ειχα κανονισει μόνη μου κατι σαν κρυφο δωρο στους δυο μας για τα 2 χρονια που θα κλειναμε μαζι.. και ηταν και οπως το εζησα και οπως κατεληξε οτι καλυτερο εχω κανει! Οσον αφορα το ονομα του παιδιου θελει να το δηλωσει στο επωνυμο του κανονικα, απλά εχει γινει λαθος στον δημο και ειναι ακομα στην οικογενειακη του μεριδα η πρωην γυναικα του.. εε και το θεωρω λογικό το να μην παιρνω οικογενειακη μεριδα του παιδιου μου με το ονομα αλλης γυναικας στη θεση της συζυγου :mrgreen:

Κοριτσακια μου οσον αφορα τον 12θεισμο και την αρχαια Ελλαδα θελει πολύ κουβεντα!! Εγω που ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα, γιατι γενικα σαν ανθρωπος δεν μου αρεσει το παρελθον, σεβομαι απολυτα τα πιστευω του αλλου, αρκει πρωτον να μη βριζει τα δικα μου πιστευω (πραγμα που πολλοι κανουν) και δευτερον να ειναι ξεκαθαρος απο την αρχή, ωστε να ξερει ο αλλος και να αποφασισει!!

Και εγω στην αρχη νομιζα οτι ηταν μια λατρεια για την αρχαια Ελλάδα, μου την εσπαγε βεβαια που ασχολιοταν μονο με αυτο σαν ενδιαφερον αλλα οκ.. Ομως.. υπαρχουν κατι ωραιες ομαδουλες στο φεις που σε φανατιζουν (οκ δεν ειναι μικρο παιδι να τον παρασυρουν και βρισκουν και τα κανουν) και το κακο δεν ειναι οτι σε φανατιζουν υπερ του 12θεισμου μόνο, αλλα σιγα σιγα βαζουν στο μυαλο σου οτι για ολα τα στραβα στην ανθρωποτητα φταιει ο Χριστιανισμος... και ναι μεν εχουν κανει πολλα ασχημα διαφοροι στο ονομα του Χριστου, αλλα οπως πολλά εγκληματα εχουν γινει στο ονομα της αγαπης.. Στην προκειμενη περιπτωση με ενοχλει οτι μολις μου ειχε πει που πιστευει του ειχα πει να χωρισουμε γιατι θα μας βγει προβλημα στο μελλον αφου εγω πρωτον ηθελα γαμο και παιδια βαφτισμενα και δευτερον στο σπιτι και μου ειχε πει οχι..θα τα κανουμε αυτα αφου ετσι εχεις μαθει και εσυ και ολοι και εμενα μου φτανει να ξερω που πιστευω, δεν προκειται να κανω κατι αλλο.. και 2 χρονια μετα εχω τον εκβιασμο, αν με αγαπάς και εσυ οπως σ αγαπαω εγω που θα ερθω για γαμο στην Εκκλησία, θα ερθεις να μου κανεις το χατηρι! χωρια που του εχει γινει εμμονη ολο αυτό!!

Οποτε κοριτσακια μου προσοχη οταν βλεπετε καποιον να πορωνεται με κατι. οτι και αν ειναι αυτό.. εγω και με τον Χριστιανισμο να πορωνοταν παλι θα ειχα θεμα..

Σας ειπε που πρωι πρωι μου μυριζει κοτοπουλο ψητο;; ξαναγυρισαμε στο πρωτο τριμηνο;;

Αντε καλημερες!! Καλη δουλεια!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

vanz μου εγώ έχω ένα σκυλάκι σαν το χάτσικο (ακιλτα ίνου) εδώ και κοντά 2 χρόνια! Μετά από αυτόν δεν πρόκειται να πάρω άλλο!! Και δεν θα απαγορευσω φυσικά στα παιδιά μου αν κ όποτε θελήσουν να πάρουν!! :) Είχα όλη μου τη ζωή σκυλάκια,3 στο πατρικό κ αυτό είναι το 1ο ΔΙΚΟ μου κ έτσι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης!! :) ποπο κορίτσι μου εσύ τεντωθηκες με τις δουλειές! Μπα σε καλό σου! Τι σουπερ δυναμεις εχεις? πες κ σε μας!!! :D Μαρία Αντωνία ευλογημένα ονοματάκια!! Με το καλό γλυκιά μου!!

Όσο για το φαγητό που έκανες με λίγωσες καλεεεε! Μου τρεχουν τα σάλια!! Μωρε μπράβοοοο!! :) (εδώ ολόκληρο σπιτι πες καθαρισα σε αυτό θα κολλήσω?!)

Tatkonouli !!! Σε καταλαβαινω με τον σκυλακο ! Κι εγω δεν μπορωωωωω να παρω αλλο ! Δεν θα υπαρξει αλλος σαν κι αυτον ...

Σουπερ δυναμεις κλαιν ! Καθομαι 5 λεπτα , κανω κατι 5 λεπτα! Υποφερω ... η εικονα μου πρεπει να ειναι τραγικη με την κοιλαρα και τη σφουγγαριστρα χαχαχαχα ! αλλα μια ο γιατρος που ειπε να κινουμαι και μια το οτι θελω να ειναι ολα τελεια για να ασχοληθω μονο με το μωρακι μετα και τσουπ! γινονται οι δουλειες ! Δεν θελω να με αποσπα τιποτα μετα ! Παει με χασατεεεε !

Γεια σας κοριτσάκια! :P:p:p

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό. Όλα καλά και το μωρό έφτασε τα 3 κιλά... Μου μίλησε για τα σημάδια του τοκετού και για το τι πρέπει να περιμένω από εδώ και πέρα, καθώς και ότι πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για πάν ενδεχόμενο!

Αυτό που με προβλημάτισε είναι που είπε ότι καλό θα ήταν να μπορούσα να γεννήσω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες γιατί αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα και πιο εύκολο. Δεδομένου ότι το μωρό είναι μεγάλο αν φτάσουμε μέχρι το τέλος λέει θα δυσκολευτώ πολύ επειδή ούτε ψηλή είμαι ούτε πολύ ανοιχτή λεκάνη έχω... Με τρόμαξε λίγο...

Η περιτύλιξη ακόμα, μου είπε δεν είναι κάτι αγχωτικό και εκείνη τη στιγμή μόνο θα δούμε τι γίνεται και πως, γιατί εξαρτάται από το μήκος του λώρου, κάτι που το βλέπουν μόνο εκείνη την ώρα...

Μου είπε να ξεκινήσω περπάτημα, μία με μιάμιση ώρα καθημερινά και ότι τώρα θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα. Κολπικά μου είπε την επόμενη φορά γιατί είναι πολύ ψηλά ακόμα το μωρό, όπου θα μου κάνει και καλλιέργεια...

Φιλιά σε όλες!

Effie μου πωπω! Σαν να διαβαζω την δικια μου φαση ! Ολα ιδια ! Να δεις που θα γεννησουμε και την ιδια μερα !

Φτου σας να μην σας βασκάνω!!!! Και καθαριζετε και μαγειρευετε και εχετε κέφια!!!

Εγώ σημερα είμαι σχεδον ολη μέρα ξάπλα!! Ουτε γραφείο πήγα και πέρα απο το να τηγανισω λιγο το μεσημέρι, να πλυνω κατι πιατακια και να φτιαξω γιγαντες γι αυριο δεν εχω κανει τιποτα!!! Χθες το βραδυ ίσως απο τη πίεση του σκυψε, τεντωσου, κανε χαζομάρες για να φτιάξεις τα ποδια, είχα συσπάσεις! ή τουλάχιστον ετσι τις ενιωθα εγώ.. και κανα δυο πονάκια χαμηλα.. κανα δυο σουβλιές στη μέση.. οποτε σημερα κοτα η Κατερινουλα μη γινει καμια χαζομάρα!!

Επίσης πήρα στο Ελενα για σεμινάρια ανώδυνου τοκετού! Εχω 4 δίωρα μαθηματα απο την Δευτερα μεχρι την Πέμπτη.. Το κακό είναι ότι θα πάω μόνη μου και θα μου βγουν πάλι τα ψυχολογικά μου και τα παράπονα μου, πάνω που ειχα αρχίσει να τα μαζεύω!!

vanz μου τι υπέροχα ονοματα και τα δυο!! Εχεις σκεφτεί αν θα τα συνδιάσεις κάπως ή θα την φωνάζεις με ένα απο τα δυο!!

Αυτό με τις δουλειές, σε θαυμάζω!! Ειλικρινά!! Εγώ δεν θα είχα τέτοιες αντοχές και όρεξη!!

Για τα δικά μου, εγραψα ήδη πιο πάνω ένα ακομα θέμα που έχουμε.. Εχει ξεκινήσει απο την πλευρά του μικρά βηματάκια ειδικά τωρα που βλέπει οτι τελειώνει ο χρόνος, αλλά τα θεωρώ βηματάκια της πλάκας!! Το να μου λέει απλά ένα, έλα να τα ξαναβρούμε, ή ελα να μεινεις σπιτι μας και την ίδια ώρα όταν τον ρωτάω αν έχει καταλάβει αυτά που μας κρατανε χωρια και αν εχει καταλάβει και τα δικά του λάθη, γιατι εγω τα δικά μου του τα ειπα και του ειπα μαλιστα οτι εχει δίκιο, μου απαντάει ενα γενικό οτι ποτέ δεν φταίει μονο ένας στα λάθη και ως εκεί! Ε τι να το κάνω; να ξεσπιτωθώ και να έχω τα ίδια θέματα; Δεν λέει.. η προσπάθεια του ειναι παιδιού να κουκουλώσουμε οσα μπορούμε.. Δεν μπορώ ομως τώρα έτσι με το παιδί να μπω σε αυτή τη διαδικασία.. Ακόμα δεν εχει κάνει τιποτα όσον αφορά ενα ζητημα στον δημο για να παρει το παιδί το ονομα του, ή δεν έχει κάνει κατι με την εφορία του, ωστε σιγα σιγα ενα ζητημα να τελειωνει.. Είμαι τελείως αρνητική πια απέναντι του.. οχι απο έλλειψη αγάπης, αλλά επειδή δεν βρίσκω άκρη μαζί του.. εχω χάσει καθε ιχνος εμπιστοσυνης..

Να πω την αλήθεια, λόγω του χτυπηματος της μαμάς μου επειδή ειναι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τελικά και μέχρι τελος του μήνα που θα παει να κανει και την δευτερη αξονική, δεν κάνει να κουράζεται, δεν κάνει να βγαινει σε ηλιους κλπ.. σκέφτηκα και του το είπα κιολας οτι ισως χρειαστεί να πάω να μεινω για τις πρωτες 40 μέρες εκεί, μεχρι να μπορέσει να φτιαχτει το δωμάτιο εδώ και να γινει γενική στο σπιτι, γιατι ηταν να γινει αυτη την εβδομάδα και οπως ηρθαν τα πραγματα απο Οκτωβρη θα μπορέσουμε, αρα αδυνατον εγω απο στιγμή σε στιγμη να γενναω και να ειναι ενας πανικος στο σπιτι.. Μου ειπε αμέσως ναι, αλλά απο την άλλη δεν είναι τίμιο να αναστατωσω τη ζωή του, τη ζωή του παιδιου του για 40-50 μέρες και μετά να παρω το μωρό να φυγω.. Ειλικρινά πάλι δεν ξέρω τι να κάνω! Προς το παρόν τα έχω βάλει με το ξερό μου το κεφάλι και το σύμπαν!! :lol::lol:

Χαιρομαι ειλικρινά που διαβάζω οτι εσύ με τον αντρα σου τα πηγαινεις καλυτερα πλέον και σε βοηθάει!! Δεν εχει σημασία το πόσο, σημασία έχει οτι το κάνει μέχρι εκεί που μπορεί.. και εδώ που τα λέμε και εμεις οταν χαλαει κατι στο σπιτι αυτους αφηνουμε να βγαλουν μονοι τους το φιδι απο την τρυπα!!

Σας ειπε που πρωι πρωι μου μυριζει κοτοπουλο ψητο;; ξαναγυρισαμε στο πρωτο τριμηνο;;

Αντε καλημερες!! Καλη δουλεια!

Kitty πως πανε τα πονακια σημερα , εφυγαν? Κοτοπουλο ε? μιαμ ! κανονικα 1ο τριμηνο, εγω εχω κι ανακατωσουρα στο στομαχι και θελω να φαω πορτοκαλια :shock:

Λοιπον για τα υπολοιπα μου φαινεται πως εχεις ήδη παρει καποιες αποφασεις και ειμαι μαζι σου. Σε αυτα συνηθως το ενστικτο δεν πεφτει εξω... προφανως την εκανες τη προσπαθεια σου, ειδες οτι δεν σε καλυπτει και πηρες τις αποφασεις ... το ιδιο εκανα κι εγω οποτε με δικη μου αποφαση κι ευθυνη εμεινα μαζι του και βλεποντας... ξερεις πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το αποτελεσμα αλλα περισσοτερο με το τι θεωρουμε εμεις σωστο πλεον για τα παιδακια μας.. και σ αυτη την φαση εμπιστευομαι 100% το ενστικτο μιας μανας ;)

Τα σεμιναρια πως ηταν ? εχω βαλει ενα την Τριτη κι ανυπομονω ! την μικρουλα λεμε σκετο Μαρια να την φωναζουμε !

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εμεις ξημερωσαμε καλα!Σημερα μπαινω στον μηνα μου,αν και το τικερακι θα δειξει απο αυριο 36 εβδομαδων!Δοξα σοι Ο Θεος,πηγαν ολα καλα!Κοριτσια,ειμαι πολυ θυμωμενη!Την μικρη μου,οπως εχω αναφερει,την εχω στα πεθερικα μου,στα Γιαννενα,εδω και 2 βδομαδες!Μερες τωρα λεω στον αντρα μου,να μου την φερουν για να την δω!Μου λειπει παρα πολυ!Σημερα που ξαναμιλησαμε για το ιδιο θεμα,ειπε η πεθερα μου στον αντρα μου οτι θα ειναι πολλες οι μερες που θα πρεπει να καθησουν εδω,αλλιως θα πρεπει να πηγαινοερχονται,πραγμα που το θεωρουν δυσκολο και οτι η μικρη περναει καλα κατω!

Εγω παλι,δεν μπορω να φερω τον πατερα μου απο Θεσσαλονικη(η μητερα μου δουλευει δυστυχως),το Σαββατο ερχεται ο αδερφος μου Ελλαδα,ο οποιος την επομενη βδομαδα παντρευεται με πολιτικο,ετσι λοιπον απο Δευτερα εχουν κανονισει συναντησεις μεταξυ γονιων για γνωριμια κτλ!

Τι να κανω?Μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα.Δηλαδη κοιτουν μονο την παρτη τους?Το πως το βιωνω εγω εδω δεν το κοιταει κανενας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

tassoula μου, λάθος συναγερμός τελικά... μάλλον το έντερο θα ήταν από την πρασινάδα...

Vanz μου και εσένα τα ίδια σου έχει πει δλδ;;; Να αρχίσουμε καμιά προσευχή να έρθουν νωρίτερα τότε τα μωράκια γιατί εγώ έχω τρομάξει λίγο με το μετά...

Kitty μου κοτόπουλο ε;;; Παράπονο το έχω που ποτέ δεν μου μύρισε κάτι έτσι για να έχω να ταλαιπωρώ το σύζυγο και να τον στέλνω να μου φέρνει! :tongue::tongue:

hope μου με το καλό όλα! Αλλά δεν κατάλαβα δεν μπορούν να την φέρουν για λίγες μέρες και μετά να ξαναπάει, έτσι να την δεις και εσύ λίγο;;;

Καλημέρες!!!!

Funny_Good_Morning_Baby_Images-13-600x300.jpg

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

vanz μου,τψηλο μωρο θα βγαλεις,πραγματι!Εαν σκεφτεις πως ο μεσος ορος ειναι τα 51 εκατοστα!Κοπελαρα μωρε!Καλεεεεεε....το fornet σαν υλικο καθαρισμου το ξερω!Αναθεμα σε,νομιζα πως ηταν καποια ηλεκτρικη συσκευη!Χαχαχαχαχαχα!Το χρησιμοποιουσα και γω καποτε,αλλα με ενοχλησε η μυρωδια και εκτοτε,ζεσταινω τον φουρνο και αφου κρυωσει λιγακι,βαζω λευκο ξυδι και λιγο απορρυπαντικο πιατων!Ωραια περιοχη η Θερμη!Το πατρικο μου ειναι στον Ευοσμο!Οσο για την καθαριοτητα,να σου πω την αληθεια,αφου ξεκινησες γενικη,ας γινουν ολα!Και αν σκεφτεις,πως σε πολλα αντικειμενα,που δεν τα δινουμε ιδιαιτερη σημασια,ποσα βακτηριδια αναπτύσσονται,θα ειμασταν πιο υστερικες/προσεκτικες!Πχ,εγω δεν εδινα μεγαλη σημασια σε πληκτρα υπολογιστη,τηλεκοντρολ,τηλεφωνο!Κι ομως ποση βρωμια συσσωρευεται εκει!Ωραιο το ονομα σας κοριτσι μου!Με το καλο!Αλλωστε πως να μην το παινεψω,και μενα Μαρια με λενε!:tongue:

tassoula μου,πως εισαι κοριτσι-βρυκολακακι?:)Περασαν οι πονοι?Ματια μου,συσπασεις ειναι αυτα!Να παρατηρησεις την επομενη φορα τον χρονο και την συχνοτητα!Μωρε η ζουζουνα σου,ειναι της βολτας,ετσι?Ποσο μου αρεσει που ζειτε σε οικογενειακη πολυκατοικια!Και το ιδανικο,που τα πατε καλα και ο βοηθαει ο ενας τον αλλον!Ετσι ειναι και η μια απο τις κολλητες μου!Εμεις δεν θα μπορουσαμε να το κανουμε ποτε,γιατι η μανα μου ειναι μαλωμενη με τα αδερφια της,δυστυχως,αλλα εγω δεν κραταω κακια σε κανεναν!

Αχ κοπελια,ρωτας τι θα κανω με την μικρη οταν θα ειμαι στο μαιευτηριο?Οτι αποφασισουν οι αλλοι!Γιατι μαλλον πρεπει να παω με το προγραμμα τους.:|

Κατι τετοιες στιγμες βριζω την τυχη μου,που τους εχω ολους μακρυα.Αλλα ειπαμε,βαθειες ανασες.Θα ειναι για λιιιιγο!Οποιος μου την ξαναπαρει,θα βγαλω νυχια και δοντια!Ο Θεος να με συγχωρεσει!

Χαιρομαι που πηγε καλα το σεμιναριο!

TatKono μου,και γω στις αναγουλες και τους εμετους ηθελα να τρωω πατατακια με ριγανη!Χαχαχαχα!Μαλλον οι υδατανθρακες σε συνδιασμο με το αλατι λειτουργουσαν ευεργετικα!Να σου πω κατι Τατιανα μου,δεν λες κακιες!Το θεμα δεν ειναι η λεξη ''πεθερα'',αλλα εχεις να αντιμετωπισεις ενα ξενο ατομο!Ασχετα εαν πλεον εχεις ενταχθει στην οικογενεια του!Στην μανα θα μιλησεις διαφορετικα,στην πεθερα θα σκεφτεις τι θα πεις και πως θα το πεις!Δεν ειναι κακο!Και κανεις δεν λεει πως ειναι κακες γυναικες!Για παραδειγμα,εγω δεν εχω το θαρρος να πω στην πεθερα μου να μου φερει την μικρη,ενω στην μητερα μου θα της ελεγα να την φερει αυτη τη στιγμη που μιλαμε!

effie.k μου,τι καλος ο γιατρος!Μου αρεσε που σε προετοιμασε για τον τοκετο,λιγοι το κανουν,και μετα ερχονται τα συμπτωματα και τρεμεις σαν το ψαρι γιατι δεν ξερεις τι ειναι!Μια χαρα η μπεμπουλα!

Κοιτα,και γω ειμαι μικροσωμη με στενη λεκανη,αλλα ειχα ευκολο τοκετο(η μικρη μου ηταν 3.200)!Ομως περπατουσα παρα πολυ!Οποτε,να τηρησεις αυτο που σου ειπε ο γιατρος!Και να θυμασαι πως απο δω και περα τα μωρα δεν παιρνουν πολυ βαρος!Αλλα περιπου 50 γρ!

Kitty805 μου,τι να πω για την εκδηλωση θαυμασμου ως προς τους 12θεους!Εγω το θεωρω ανουσιο,για καποιους ειναι σημαντικο!Εαν δεν γινει φορτικο ως προς εμενα,τοτε ας πιστευει ο καθεις οπου θελει!Σαφεστατα και αν ζουσα με καποιον που εχει τελειως διαφορετικες θρησκευτικες προτιμησεις,θα μου ηταν δυσκολο,το ομολογω!Αλλα σημασια εχει να σεβεται ο ενας τα πιστευω του αλλου!Πολλα ζευγαρια,προτιμουν να μπουν στην αιρεση ή να ενταχθουν στην θρησκεια του αλλου!Δεκτο και αυτο!Για παραδειγμα ο αντρας μου δεν πιστευει σε θαυματα κτλ!Δεν πιστευει στη εξομολογηση!Αλλα δεν με αποτρεπει να πιστευω εγω σε ολα αυτα,ουτε με κατακρινει!

Ξερω πεντηκοστιανους που αναιρουν τα παντα απο τον Χριστιανισμο,προσπαθωντας να σε πεισουν να μπεις και συ στην αιρεση τους!!Λυπαμαι,αλλα τετοια ατομα δεν τα θελω!

Δεν μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με την Εφουλα σε οσα σου ειπε!

Απο την αλλη,δεν ειμαστε μικρα παιδια!Ενηλικοι ειμαστε,και πρεπει σε αυτη την ηλικια να εχουμε σθενος και πηγμη!Μιλαμε για θεματα που αφορουν την ζωη μας μελλοντικα,εαν δεν μπορουμε να τα λυσουμε,και απλως σηκωνουμε το χαλακι και τα βαζουμε απο κατω,εεεε,δεν λυνονται,υπαρχουν και θα ξαναβγουν στην επιφανεια!Τι να πως βρε κοπελα μου!Δεν ξερω εαν μπορω να τον δικαιολογησω,ειλικρινα,χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,αλλα ουτε και να σου χαιδεψω τα αυτια!Ευχομαι ολα να αλλαξουν!Χαιρομαι ομως για σενα,γιατι πατας γερα στα ποδια σου και βλεπεις τα πραγματα ρεαλιστικα!

Αγαπη,δεν ξερω εαν το ψευδωνυμο που χρησιμοποιεις ανταποκρινεται στο πραγματικο σου ονομα,και χθες ηταν εορτη(Αγαπης,Πιστεως,Ελπιδας,Σοφιας),εξου και αναρωτιμουν εαν γιορταζεις!;)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope μου με το καλό όλα! Αλλά δεν κατάλαβα δεν μπορούν να την φέρουν για λίγες μέρες και μετά να ξαναπάει, έτσι να την δεις και εσύ λίγο;;;

Τι να σου πω βρε Εφη!Δεν το συζητω,οι ανθρωποι ειναι πανω κατω,γιατι οι δικοι μου δεν μπορουν,αλλα ελεος,εχω να την δω 2 βδομαδες!Θα ρθουν,λεει,οταν γεννησω!Δηλαδη,εαν εγω παρω ολον τον μηνα,θα δω την κορη μου μεσα Οκτωμβριου?Νιωθω αχαριστη που μιλαω ετσι,νιωθω θυμο που σκεφτονται ετσι.Ολα μαζι...Αφου σκεφτομαι του χρονου το καλοκαιρι που θα πιασω και παλι δουλεια,να φερω γυναικα να μου προσεχει την μικρη(την μεγαλη θα την στειλω παιδικο),δεν θελω να εχω υποχρεωση σε κανεναν γιατι τελικα σε καβαλαν!Τι να πω.Ειμαι εγωιστρια,ειμαι θυμωμενη?Πολλα ειμαι τωρα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μην βγειτε σημερα απο το σπιτι.. πολλά νευρα παιζουν!! Καθομαι στο γραφείο και μετράω περαστικους που ουρλιάζουν στο τηλέφωνο ή στους διπλανους τους!!

vanz μου απο ενστικτο θα έμενα μαζί του.. απο λογική δεν μένω.. κατα τ αλλα τον κοιτάζω και λιώνω και μετά απο τσακωμους μας γελάω σα το χαζό.. και βαθιά μέσα μου ξέρω οτι ειναι ο αντρας μου! Μπορεί να μην μου αρεσει, αλλα είναι... Απλά ξέρω και το καλο; το λογικό; το σωστό να το πω ετσι για το παιδί!!

Χαιρομαι που είσαι αποφασισμένη να ασχοληθεις μονο με το μωράκι σου μετά!! Εγω σκέφτομαι πως θα συνδιάσω τη ζωή μου να μπορώ να τον έχω μαζί μου σε ολα! Δεν θέλω να δει τη μαμά του να αφοσιώνεται μόνο σε αυτόν, γιατί φοβάμαι οτι μεγαλώνοντας θα του δημιουργησω μια "υποχρέωση" να κανει και αυτος τα αντιστοιχα για μένα και θέλω να ζησει τη ζωή του οσο μπορεί!!

Τα σεμινάρια ξεκινάνε την Δευτερα.. οτι μάθω θα σας το πω... αν και να πω την αλήθεια πρώτη φορά που δεν ηθελα να πάω μονη γιατι δε νιωθω τοσο καλά τις δυνάμεις μου και ειναι και η πρωτη φορά που αναγκάζομαι να πάω... Το συμπαν μου την είχε φυλάξει!! :lol::lol:

Hope! μου κάνε υπομονή και εξηγησε τους οτι θελεις το παιδι σου!! Οτι ξέρεις οτι περνάει καλά, αλλα το χρειάζεσαι και εσύ!! Και αν δεις τα σκουρα απειλησε τους.. φερτε μου το παιδι μου αλλιώς θα απαγαγω και εγω τον γιο σας και θα σας πω ποτε θα τον ξαναδειτε!! Πέρα απο την πλάκα ομως, παρε την πεθερά σου τηλέφωνο και πες της, βρε κυρα ταδε μου, σε παρακαλώ καντε ενα κόπο για το παιδί, μετά δεν θα μπορώ να το απολαυσω όπως τώρα λόγω του μωρού!! Απλά και ειλικρινά ή αν δε νιωθεις τοσο πολυ ανετα μαζι της μιλησε με τον αντρα σου και πες του, ειμαι και νιωθω μόνη.. θελω και εγώ το παιδί μου.. και βρειτε μια λυση!! Ξερω οτι τωρα έχεις πιο πολυ ανάγκη απο αγαπη και φροντίδα και αυτό σε κανει να βγαζεις παραπονα.. αλλα μια λυση θα την βρειτε!!

Οσον αφορά τον 12θεισμό, να σου πω την αλήθεια παντα σαν μυθολογία το εβλεπα.. πλέον το σέβομαι παραπάνω γιατί θεωρώ οτι αυτό ειναι το σωστό για τα πιστευω του καθενός.. Απλά δεν περιμενα οτι στο σπιτι μου θα ειχα τετοια διλήμματα.. Εγώ πλέον ξεχωρίζω τους ανθρωπους απο τις πραξεις τους και οχι τοσο πολυ απο το τι πιστευουν, εχω δει Χριστιανους να κανουν πράξη οτι τους συμφερει ή να εκμεταλλευονται τη θρησκεία, οποτε οχι, δεν θα τους ηθελα ουτε αυτους σπιτι μου.. Ουτε εμενα με αποτρέπει να πιστευω ή να με κατακρινει προσωπικά.. αλλά ειναι χιλια δυο αλλά.. Εγώ δεν μπορώ απο τη μια να παω σε Εκκλησια να παντρευτώ και μετά να πάω να παντρευτώ και με αλλον τρόπο, ειναι σα να αναιρώ το μυστηριο!

effie.k μου αλήθεια δεν σου μυρισε τιποτα;; εγω τον ειχα τον κακομοιρη να τρεχει συνεχεια για πιτσινια... πολύ πιτσινι στο πρωτο τριμηνο.. θυμάμαι ενα βραδυ 12 η ωρα γυρναγε απο δουλειά με τον αδελφο μου και δεν ειχαν φάει και του στελνω μηνυμα θελω πιτσα και πιτσινια και εψαχνε να βρει στο περιπτερο!! μη ξαναθυμηθω τα κλαματα που εκανα για το σπανακορυζο!!

Παντως κοριτσια απο το πρωί μου μυρίζουν διάφορα!! Ευτυχως ολα σε φαγητό, οχι γλυκά και σκατολοϊδια!! Κατι ειναι και αυτό!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Να μαι κι εγώ!!! :) Μια γλυκιά καλησπέρα (τέτοια ώρα που αξιώθηκα να καθίσω σαν άνθρωπος!:tongue:) σε όλη την παρείτσα μας!! Τι κάνετε κορίτσια?! Ποπο βλέπω όλες κάτι έχουμε να πούμε!!! Πως ανοίγεται ο άνθρωπος πάντως σε ανθρώπους που δεν τους έχει δει από κοντά...μιλάει πιο ελεύθερα!!

tassoula μου μας τρόμαξες σε κάποια φάση! Χιχι!! Συσπάσεις κ πάλι συσπάσει εχεις ε?? υπομονή κοπέλα μου δεν έμεινε πολύς καιρος! Συχνη επικοινωνια με τον γιατρό κ ολ θα πάνε καλά!! Άσε εχθές κοιμήθηκα πάλι στις 4!!! Αμαν δεν ηρεμώ!!

kitty μου μου φαίνεται θα το κάνω το ταξίδι κι ότι γίνει!! :) θα το κάνω για μένα! Χαχα! Όχι εντάξει έχει κάνει κ αυτός για μένα μην είμαι αχάριστη!!! Όσο για τον 12θεισμο συμφωνώ με την hope μας! Δεν σχολιάζω περαιτέρω γιατί δεν έχει ουσία!!

vanz μου δεν μπορώ κοπέλα μουυυ! Εδώ λες τράβηξες βιβλιοθηκη! Έλα Παναγία μου! Εγώ το μαξιλάρι τραβάω να γυρίσω από την άλλη και βρίσκομαι λαχανιασμένη να λέω γιατί άλλαξα πλευρό!!! :tongue:

hope γλυκιά μου εγώ θα απευθυνόμουν στον άντρα μου! Λίγο ναζάκι από εδώ λίγο από εκεί, λίγο δε με καταλαβαίνεις (για να μην πάω εγώ στην πεθερά απευθείας και φανώ κακιά) , ο άντρας μου κατευθείαν θα το έκανε!! Χαχαχα!! Πολλές φορές έτσι την "έβαλε" στη θέση της! Μα είναι δυνατόν κ αυτή? παιδιά έκανε δεν ξέρει τι παει να πει να σου κρατάνε μακριά τα παιδιά σου?! Στην τελική χτύπα το εκεί!! Μου στερείς το παιδί μου!! Μα ΕΛΕΟΣ!!!

Όσο αυτό που είπες για τα πεθερικά έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι! Στη μαμά βάζεις κ μια φωνή παραπάνω!! :tongue:

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ηδη νιωθω πιο ηρεμη κοριτσια!Το αναφερω εδω και μερες,πως θελω να δω το παιδι,πραγμα το οποιο μεταφερει ο αντρας μου σε αυτους!Αλλα,απο τη στιγμη που βλεπω να δημιουργουνται εμποδια και προβληματισμοι,ας την φερουν οποτε θελουν!Δεν θελω να δημιουργω προβληματα.Αλλωστε,μεγαλοι ανθρωποι ειναι,και ειναι και οι ιδιοι γονεις.Θεωρω πως καταλαβαινουν το πως νιωθω.

Τελος παντων,ας μας εχει καλα Η Παναγια,θα γεννησω και επειτα θα την εχω για παντα διπλα μου!

Τατιανα μου,οσο για το ταξιδι που ανεφερες,να το κανεις!Και μην σκεφτεσαι τι θα εκανε αυτος για σενα!Οι περισσοτεροι αντρες κρατουν και κατι για τον εαυτο τους,εννοωντας,πως μπορει να θελουν να κανουν εκπληξη στην καλη τους,αλλα να θελουν να βρουν την καταλληλη στιγμη και οχι να ταζουν και μετα να το παιρνουν πισω!

Το ταξιδι θα σας αναζωογονησει!

Κατερινιω μου,εγω υποστηριζω την αποψη πως το τριτο τριμηνο ειναι η ''υπενθύμιση'' ολης της προηγουμενης εγκυμοσυνης!

Εισαι στη δουλεια ακομη?

Σημερα το μενου εχει κριθαρακι με μπιφτεκια στο φουρνο!

Εσεις τι καλο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τώρα ξαπλωσα λίγο να χαλαρωσω. Ήρθε η μάνα μου και κάναμε δουλειές στο σπίτι. Επιτέλους έγινε λαμπικο!!!! Απλά Κουράστηκα αρκετά και είχα και τους πόνους τους χθεσινοβραδινους!!! Πάω να φάω γεμιστά και μετά τα λέμε πάλι!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εγώ έχω το χθεσινό τουρλού, αφού δεν τελείωσε κρίμα δεν είναι? βράζω και για τον αδερφό μου μακαρόνια και voila ετοιμο το τραπέζι!! Κριθαράκι εεεε?!? ποπο!!! Θα πω την μαμά να φτιαξει για αυριο! Αλλά με μοσχαράκι κ στην κατσαρόλα!! :tongue: Γεμιστά αύριο είπε η μαμά θα κάνει , πριν της μιλήσω όμως για το κριθαράκι! Χααχαχαχαχ!! Καλή όρεξηηηη!!

Hope μου εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο!! Μετά την γέννα σε βλέπω οφθαλμός εναντίων οφθαλμου!! :tongue:

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...