Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Δύσκολο το να μην εχεις εναν ανθρωπό σου κοντά... Αλλά κ τι να κανεις?! Βασικά εγώ αυτό που λέω είναι καλύτερα μακριά κ δεν πειράζει ας δυσκολευτώ!! :/ ασχετο τώρα που είμαι στην μαμά! :tongue: μακάρι κοπέλα μου να την αποκτήσετε την μονοκατοικία!! Και ενα σκυλάκι μετά και σε όποιον αρέσει!! :tongue: έτσι έκανα κι εγώ και φυσικά τον λάτρεψαν μετά!!! Χαχαχαχαχαχα!! :)

Εμείς εχθές είχαμε φασολάκια, σήμερα έκανα με την αδερφή μου τουρλού στο φούρνο (η καημένη όλες τις ζαλάδες που έχω αυτή της επομίζεται!) και αύριο κάτι μου λέει πως θα έχουμε κάτι πάλι λαδερό!! :) ασε ξεκίνησαν οι δικοί μου δίαιτα-διατροφή (από τώρα για τον γάμο!) και ακολουθώ κι εγώ!!!! Αποφεύγοντας ευτυχώς τα πολλά λίπη και έξω!! Μην πάρουμε κ πολλά κιλά!! Βέβαια το γλυκό καθημερινά δεν το αφήνω!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δύσκολο το να μην εχεις εναν ανθρωπό σου κοντά... Αλλά κ τι να κανεις?! Βασικά εγώ αυτό που λέω είναι καλύτερα μακριά κ δεν πειράζει ας δυσκολευτώ!! :/ ασχετο τώρα που είμαι στην μαμά! :tongue: μακάρι κοπέλα μου να την αποκτήσετε την μονοκατοικία!! Και ενα σκυλάκι μετά και σε όποιον αρέσει!! :tongue: έτσι έκανα κι εγώ και φυσικά τον λάτρεψαν μετά!!! Χαχαχαχαχαχα!! :)

Εμείς εχθές είχαμε φασολάκια, σήμερα έκανα με την αδερφή μου τουρλού στο φούρνο (η καημένη όλες τις ζαλάδες που έχω αυτή της επομίζεται!) και αύριο κάτι μου λέει πως θα έχουμε κάτι πάλι λαδερό!! :) ασε ξεκίνησαν οι δικοί μου δίαιτα-διατροφή (από τώρα για τον γάμο!) και ακολουθώ κι εγώ!!!! Αποφεύγοντας ευτυχώς τα πολλά λίπη και έξω!! Μην πάρουμε κ πολλά κιλά!! Βέβαια το γλυκό καθημερινά δεν το αφήνω!!

Αχαχαχαχα!Ξεκινησαν για τα καλα οι ετοιμασιες ετσι?

Ελα βρε,τα λαδερα ειναι τελεια!Βοηθουν και στην δυσκοιλιοτητα!:-D

Λοιπον,μιας και εισαι ποντια,εμενα ξερεις τι με ανακουφιζει στις αναγουλες?

Και μην γελασεις,''τανωμενος σορβας''!Και τωρα που το λεω,εχω και γιαουρτι στραγγιστο,λες να κανω το απογευμα?Γιαμιιιιι!

Τατιανα μου,θεληση να υπαρχει και ολα τα καταφερνει ο ανθρωπος!Ασε που οποτε τους χρειαζομαι,οι ανθρωποι ερχονται αμεσα!1,5 ωρα ειναι ο καθεις!Δεν λεω οτι δεν εχουμε τις δυσκολιες μας,αλλα δοαξα σοι ο Θεος!

Ξερεις ποιοι μου λειπουν πιο πολυ?ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ!Τα κοριτσια μου!Αυτες ηθελα περισσοτερο απ ολους να ειχα εδω!Μην με παρεξηγησετε!Οι γονεις μου ειναι πανω απ ολα,αλλα σε δυσκολα και καιρα θεματα στη ζωη μου,αυτες με συμβουλευαν πιο σωστα,χωρις αγχος,χωρις υπεκφυγες!:cry:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Vanz πολυ καλα τα νεα σας, 3 κιλα εεεε;;;; μπραβο το τρωει το φαγακι του.

Ναι μαγδουλα μου, δεν το περιμενα κι εγω !!!

vanz κοριτσακι μου.. θες να ερθεις απο το σπιτι μου να κανεις γενική;; να μη σου στερήσω τετοια χαρά!! :lol::lol::lol: πάρε και την Hope παρέα!! Εμενα μου αρεσει να σας βλέπω χαρουμενες!! :-P

Με γεια το καροτσακι!!! Δεν ειναι υπεροχη η αισθηση;; εγω οταν το πηρα συνειδητοποιησα οτι θα εχω κανονικό μωρό και οχι κουκλα οπως παλια!

Χαίρομαι απιστευτα που η μπεμπα σου απο μόνη της έδωσε λυση σε αυτό που σε στεναχωρουσε!! Σημαινει οτι απο τωρα αγαπαει τη μανουλα της και ειδε οτι δεν ηθελε καισαρική!! Να σου ευχηθώ να γεννήσεις τότε που πρώτον θα βγαλεις μια υγιεστατη γκομενάρα και δευτερον να εχεις τους δικους σου μαζί!!

Για το σκυλάκι δεν ξερω τι να σου πω.. δεν θέλω καν να το σκεφτομαι, παντως και εγώ ειμαι υπερ του να μεγαλωνουν παιδάκια με ζωάκια..

vanz μου είναι δυνατόν?? πίσω από την κουζινα?? κουρτίνες?? :eek: κουράστηκααααααααα!!! Αχου μωρέ το μωράκι σας είναι μεγάλοοοο! Έτοιμοοοο! Δηλαδή μέχρι την πητ πόσο θα φτάσει?! Κρίμα να μην είναι κοντά σου ο αντρούλης σου... :-( αν δεν μπορει ομως διαφορετικα......ποσο δύσκολα!! Ελπίζω πάντως κ ο αντρας σου κ φυσικά ο γιατρός σου να σας προλάβουν!! :tongue:

Στα δικά μου τώρα, κορίτσια βάρυνα υπερβολικά.. Πήγα μέχρι την αγορά να πάρω νυχτικάκια κ εσωρουχάκια κ μετά να πάρω κάτι καλύμματα για τον καναπέ και δεν μπορώ άλλο!! Που να πιάσω να κάνω γενικη εγω?!? (vanz για σενα χτυπαει η καμπάνα!) χαχαχ!! Νιώθω ότι θα βγει νωρίτερα... Κάτι άλλαξε...! :/ έχω τσακίσει κάθε γλυκό που κυκλοφορεί!! :tongue: επίσης έχω να κάνω κάποια κουτιά αποθήκευσης και λέω να τα παρατήσω!! Δεν έχω κουράγιο!!η υπομονή μου έχει εξαντληθεί με την δουλειά μου και τα χρωστούμενα (μου λένε θα τα παρω καλό καλοκαίρι του 2016!!!!!!!) κ η ψυχολογία μου είναι ποτε ετσι ποτε αλλιως!!! Ευτυχώς και ευχαριστώ το Θεό για αυτό η εγκυμοσύνη πάει πολύ καλά!! Την αλλη εβδομαδα γιατρό παλι!!

Βρε vanz μου,το fornet τι είναι?:oops:!Τις τελειώσατε τις δουλειές?

Χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη,Θεσσαλονίκη που μένεις?Εμένα το πατρικό μου είναι Δυτική Θεσσαλονίκη!

Καλορίζικο το καροτσάκι σας!Πιστεψε με,το πολυκαρότσι θα σας εξυπηρετήσει αφάνταστα!Η μικρή πήρε φόρα στην ανάπτυξη!Κορίτσαρος!

Αχ βρε κορίτσι μου,εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα,ούτως ώστε να έχεις και τους 2 κοντά σου!:roll:

Όσο για την απώλεια του σκυλιού,θεωρώ και γω πώς δύσκολα παίρνεις άλλο όταν δένεσαι με ένα!Έχω πολλά περιστατικά στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον με απώλεια σκυλιών,αργούσαν να πάρουν άλλο ή δεν έπαιρναν ποτέ!

Αλλά βρε κορίτσια,με κάνατε και ζήλεψα πολύ με τα σκυλιά!!!!Θέλω και γω!!!!:-D

magda TS,εαν μπεις στον μήνα σου,δεν θα χρειαστεί θερμοκοιτίδα!Μωρέ,πως αντέχει ο οργανισμός σου έχοντας διαστολή?

Και θα σας εξηγήσω που δυσκολεύομαι να το κατανοήσω!Στην πρώτη μου κόρη,πήγα με πόνους στον γιατρό,όπου με κολπική εξέταση είδε πως ο τράχηλος είχε εξαλειφθεί και μου λέει"Φεύγεις κλινική,γεννάς''!Σε 2 ώρες είχα πλήρη διαστολή!

Μπορεί δηλαδή μια διαστολή να κρατήσει μέρες?:confused:

Κορίτσια μου,αυτη την πολυθρόνα λέτε?https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B1&espv=2&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwYXhhOL9xwIVxBIsCh1FpQEQ#imgrc=ppiakYA9FpmrrM%3A

Σ ευχαριστώ Kitty μου! Για γενική μεσα !!!!! Τα κέφια πως πανε με αυτα που λεγαμε (τα οικογενειακο-αντρικα) ?

Tatkonouli ο γιατρός είπε 3500 καπου θα φτάσει και πάνω απο 52-53 εκατοστά ! Για να δουμε, κουβεντα για καισαρική... :) Εσυ το σκεφτεσαι για σκυλακι?

Hope ενταξει εσκασα πολυ γελιο μολις ειδα την ερωτηση σου με τη σχετικη φατσουλα απο διπλα ! Το fornet ειναι ενα σπρει - απο τη μαμα μου το ξερω - που ψεκαζεις τον φουρνο απο μεσα - ειναι καυστικο - το αφηνεις και μετα το καθαριζεις και γινεται καινουριος ! Σχαρες, γκριλ ακομα και τα ματια αν εχουν μαυρισει λιγο - σε μας μαυριζουν ευκολα γιατι μαγειρευει κι ο αντρας και καταλαβαινεις - όλα γινονται καινουρια χωρις τριψιμο ! Αχαχαχαχα σαν διαφημιση ακουγομαι... Παντως ειναι μια δουλεια που την κανεις ας πουμε μια φορα το εξαμηνο..

Δεν τις τελειωσαμε .. συραμε χτες βιβλιοθηκη, ξεσκονισμα, καθαρισαμε τοιχους για σκονες, καδρα, συναρμολογησαμε καροτσι, πλυναμε ενα ακομα χαλι, τριψαμε άλατα, απολυμαναμε κουζινα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πολλά πολλά ... σε καποια στιγμη τα εφτυσε και αρχισε να λουφαρει και συνεχισα μονη μου ... τον λυπηθηκα αλλα μετα με επιασε εμενα το παραπονο οτι δεν νοιαζεται και τετοια χαχαχαχαχα ! οτι να ναι ! Μας μένει να καθαρισουμε τζαμια, μπαλκονια τελικο πλυσιμο και το καθαρισμα φουρνο μικροκυματων!

Καλα ετσι οπως τα γραφω ειναι λες και το σπιτι κατερεε πριν . Κι ομως το ωραιο ειναι πως αν το εβλεπε κανεις, γυάλιζε. Ασχετο αν εγω θελω να τα εχω όλα φρεσκα.. αισθανομαι οτι η μπεμπα ειναι κοντά !

Θέρμη μενουμε κι ειναι καινουριο.. ολα καθαρα, χωρις κρυφες γωνιες, αεριζω όλη μερα , μοσχοβολαει λουλουδια η θερμη !

Για τα σκυλακια κοριτσια προσοχη ! Ειναι τελειο, εγω μια ζωη ειχα παντα ζωακια.. απο σκυλακια, γατουλες μεχρι παπακια, σκατζοχοιράκια κι ενα αγριο γερακι που μου εφερε ο μπαμπας μου χωρις κλουβι , ελευθερο ! Τρελα, τα λατρευω ! Αλλα Η ΕΥΘΥΝΗ ειναι τεραστια! Οποτε προσοχη !! Εγω μετανιωνω που δεν παρειχα ολες τις ανεσεις στο σκυλακο μου κι ειμασταν τον τελευταιο καιρο σε διαμερισμα - που νοικιασα για χαρη του, μεγαλη ιστορια- και με τρωνε οι τυψεις ....

Α και κάτι τελευταίο θα πάρετε πολυθρόνα θηλασμού;;; εγώ θέλω πολύ αλλά είναι ακριβές. Πάντως είχε κοπεί η μέση μου και τα χέρια μου στην πρώτη μου κόρη.

Αυτήν την πολυθρόνα, την απλή από τα ΙΚΕΑ, θέλω και εγώ βρε κορίτσια... αλλά το σκέφτομαι και λίγο... Δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει να κάθομαι στο κρεβάτι, έχω και το μαξιλάρι θηλασμού αλλά και πάλι θα είναι άνετα;;;

Αύριο έχουμε γιατρό... Αλήθεια κολπικά πότε ξεκινάει να μας εξετάζει;;; Τρέμω λίγο....

Κα;ι εγώ αυτή στα ικεα θέλω να πάρω αλλά θα είναι για θηλασμό;; τα χέρια θα είναι στο υψος που πρέπει για να μην κουραζονται;; επίσης μήπως παρά είναι άνετη για την δουλειά που την θέλουμε;;; εμένα στην πρώτη μου κόρη ήθελα η πλάτη μου να είναι ίσια και εβαζα μαξιλάρια.

Κανένα βιβλίο καλό να μου προτεινετε κορίτσια;;;

Όταν είχα νοσηλευτεί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη για πρόωρες συσπάσεις διάβαζα την Θεανώ την λύκαινα της πόλης που το στορυ ηταν για τους πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης κ.λ.π. και αυτή την γυναίκα την βίασαν και έχασε το μωρό της και σκότωσαν τον άντρα της....... Μιλάμε για κλάμα στο μαιευτήριο, και να έχω και τις συσπάσεις...... Μα καλά τι διάβαζα στην κατάσταση μου!!!!

Εδώ και εγώ κλασικά!!!

Λοιπον έχω διαβάσει τα 5 κλειδιά και το όσα αντέχει η ψυχή αλλά όχι το με λένε Ντάντα γιατί δεν με τράβαγε η υπόθεση. Αφού το λες και η Μαντά είναι αγαπημένη μου θα το πάρω. Θα έχω στο νου μου και το 11 λεπτά. Ευχαριστώ πολυ!!!

Σήμερα το παρακανα έφαγα πίτα γύρο και παγωτό!!!!

Τελευταία φορά γιατρό έχω στις 29/09 και από ότι κατάλαβα δεν θα με βάλει καθόλου καρδιοτοκογραφο μέχρι την γέννα.

Πήρα τηλέφωνο την μαία για τα μαθήματα και μου είπε οτι άργησα πολύ και έχει ελεύθερο ραντεβού αρχές Οκτωβρίου. Με αποθάρρυνε και δεν παω καθόλου. Θα δω τι θα κάνω αν χρειαστω βοήθεια, θα δώσω κανένα 50ρικο στην μαία εκεί να έρθει να με βοηθήσει.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω έχω χάσει τον ύπνο μου δεν μπορώ άλλο έτσι....

Κάθε βράδυ μουδιάζουν τα πόδια μου, πονάει η κοιλιά μου λες και έχω ενα τόνο πέτρες, πονάει η μέση μου..... Κοιμάμαι 1 ώρα και ξυπναω με πόνους λες και κάποιος με κλωτσαγε παντού με δύναμη!!! 20 μέρες υπομονη λέτε ή έχετε βρει κανένα κόλπο για τον ύπνο;;;

Εμεις θα φάμε φακές, τις οποίες μαγείρεψα προχθες το βράδυ!!! Τίποτα δεν πάει χαμενο!Για πείτε,εσείς? Μπας και πάρω καμία ιδέα για Αύριο!

Κοριτσια δειτε τι ωραιες κι αυτες :

http://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/poluthrones/ufasmatines-poluthrones/polythrona-48658/50854/

http://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/poluthrones/ufasmatines-poluthrones/polythrona-48668/49451/

http://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/poluthrones/ufasmatines-poluthrones/polythrona-49003/56783/

Ακριβες όμως.. Λετε να βολευαν παραυτα?

Για βιβλιαρακια εγω τωρα με την εγκυμοσυνη περασα παλι ενα χερι οτι ειχα και ξεμεινα .. οποτε γραφτηκα στη δημοτικη βιβλιοθηκη.. δανειζομαι τα παντα, οτι πεσει στα χερια μου... επεστρεψα προχες το κλασικοτατο "εγκλημα και τιμωρια" και ενα πιο συγχρονο με τιτλο "τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο" που μιλαει για τις προσπαθειες ενος ζευγαριου να συλλαβει. Δεν μ αφησαν να παρω αλλα γιατι ειχαν μια εκδηλωση και σημερα το σκεφτομαι να παω να παρω αλλα πολυ ανηφορ αρε κοριτσια και δεν μπορω να περπαταω πολυ πια.

Κι εγω στον υπνο νιωθω σαν καγκουρω που εχει μεσα στη κοιλια βαρος..! γυρναω πλευρο κουνιεται το σακουλι και πονος! Σημερα ξαπλωσα 5 , σηκωθηκα 10 για νερο, εφαγα πρωινο, πονουσα και ξαναεπεσα μεχρι τις 2.. τι να κανουμε? υπομονη!

Εμεις διαλεξαμε Μαρια- Αντωνια σαν ονομα. Μαρια απο τη μαμα μου - Αντωνια για ψυχολογικους λόγους, το διαλεξα εγω , εχει να κανει με το δωρο αυτο που μου εκανε ο Θεουλης γιατι για μενα δωρο απροσμενο ειναι η μπεμπουλα μου !!!

Πωπω φλυαρια σημερα !!! Απο φαγακι λαζανια εχω απο χτες με βραστο κοτοπουλακι μεσα, τριμενο κολοκυθακι και τριμενη ασπρη μελιτζανα! Δικια μου συνταγη απο το μυαλο μου για διαιτα !!!!!

Φιλακια κοριτσακια !!!!

Μωρέ Τατιάνα τι λέω και δεν με διορθώνεις?? Τα 11 λεπτά εννοουσα οτι πήρα. Το βραδακι θα το ξεκίνησω με τις αϋπνίες μου!!!

Εγώ είμαι πολύ τυχερή μένουμε σε πολυκατοικία αλλά είναι οικογενειακή. Δηλαδή στον 1ο όροφο έχει γραφείο ο άντρας μου, στον 2ο μένουν τα ξαδέλφια μου, στον 3ο η θεία και ο θείος μου, στον 4ο εγώ και 5ο-6ο μεζονέτα η μάνα μου!!! Οπότε έχω μεγάλη βοήθεια χωρίς να χρειάζεται να μετακινουμαι!!!! Ειδικά η κόρη μου γυρνάει απο την μια γιαγιά στην άλλη!!!

Βέβαια με ενοχλεί που όταν βλέπει το σπίτι μας κλαίει αλλά έχω αποδεχτεί ή τουλάχιστον προσπαθώ ότι έχει ο καθένας τον ρόλο του.

Έχω μεγάλο άγχος τι θα γίνει με την κόρη μου τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο. Δεν εχουμε κοιμηθει ποτε χώρια και δεν ξέρω που είναι καλύτερα να μείνει!! Αλήθεια hope εσύ τι θα κάνεις;;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι;; μήπως γεννάνε;;;

Εγώ ξέρω οτι η διαστολή μπορεί να τραβήξει λίγες μέρες αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές. Τότε γιατί όταν δεν προχωράει η διαστολή βάζουν τεχνητούς πόνους;; για να μην στρεσαριστει το μωρό;; η αυτό είναι στην περίπτωση που έχουν σπάσει τα νερά;;; πάντως μια φίλη μου είχε διαστολή 3 την άφησε να φύγει και γέννησε μετά από 2 μέρες μέσα σε 2 ώρες με οξύ τοκετό. Πήγε στο μαιευτήριο με 7 διαστολή.

Τα σκυλακια η αλήθεια είναι οτι θέλουν αυλή. Η Έλλη μου έτσι λένε την σκυλίτσα μου μεγάλωσε μαζί μας σαν το πρώτο μας παιδί. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί απο μικρά και την αγορασαμε μαζί πριν 12μιση χρόνια το 2003 και συγκατοικησαμε!!!θέλω πολύ οι κόρες μου να την θυμούνται στην ζωή τους αλλά το βλέπω δύσκολο....

Σήμερα έχει σεμινάριο στα mothercare και λέω να πάω, είναι θηλασμού. Σε 2 ώρες είναι αλλά σκέφτομαι την διαδρομή!! Μετά θα πάω jumbo να πάρω γιογιό για την μικρή.

Hope μου σε καταλαβαίνω πόσο μπορεί να σου λείπουν οι κολλητές σου!!! Εγώ μια έχω και είναι όλο αυτό το διάστημα δίπλα μου!!! Λέω μια γιατί ενώ είχα και άλλες, μετά την πρώτη μου γέννα άρχισαν να εξαφανίζονται. Αλλάξανε μάλλον τα ενδιαφέροντα μας... Πολύ στεναχωρηθηκα στην αρχή αλλά τώρα είμαι καλά και το έχω αποδεχτεί, θα το βιώσουν και οι ίδιες κάποτε και θα με θυμηθούν.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τανωμένος σορβας ε?!? χαχα!! Τι μου θύμισες τώραααα... Χωριό!! :) εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να φάω λόγω δυσανεξίας αλλά μαρεσει πολύ πολύ έτσι όπως μυρίζει!! Η μαμά μου κάνει συχνά!! Ε αφού σου κάνει καλό να το κάνεις γιατί όχι!?! :D (άλλο που δε θέλουμε εμείς! Χαχαχα) εμένα πάλι κορίτσια τα πατατάκια με ρίγανη με ανακουφίζουν!! Στις αρχές είχα αδειάσει όλους τους πάγκους των σουπερ μαρκετ από δαυτα!! Κι ομως ελτρωγα κ ηρεμούσα! Το μοναδικο που έτρωγα βασικά κ μετά φρουτάκια!! Εγώ για το βράδυ τι να φαω....?! :confused: όλο και κατι θα αγγαρέψω την μαμά! Χαχα! Αχ κοριλτσι μου σε νιωλθω απόλυτα! Εγώ που λείπω από την πόλη μου από τα 18 και βρίσκομαι με την κολλητή μου κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα (και αν!) είναι πολύ βαρύ!!!! Εύχομαι ναναι πάντα καλά, όπου κι αν βρίσκεται η μία κ οπου κ αν βρίσκεται κ η άλλη κ ας μιλάμε κ στα τηλ αραιά κ που!! Φτάνει που ξέρουμε η μια την αλλη κ οτι ένα τηλ δρόμος είναι!!!! (Τρόπος του λέγειν!)

vanz μου εγώ έχω ένα σκυλάκι σαν το χάτσικο (ακιλτα ίνου) εδώ και κοντά 2 χρόνια! Μετά από αυτόν δεν πρόκειται να πάρω άλλο!! Και δεν θα απαγορευσω φυσικά στα παιδιά μου αν κ όποτε θελήσουν να πάρουν!! :) Είχα όλη μου τη ζωή σκυλάκια,3 στο πατρικό κ αυτό είναι το 1ο ΔΙΚΟ μου κ έτσι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης!! :) ποπο κορίτσι μου εσύ τεντωθηκες με τις δουλειές! Μπα σε καλό σου! Τι σουπερ δυναμεις εχεις? πες κ σε μας!!! :D Μαρία Αντωνία ευλογημένα ονοματάκια!! Με το καλό γλυκιά μου!!

Όσο για το φαγητό που έκανες με λίγωσες καλεεεε! Μου τρεχουν τα σάλια!! Μωρε μπράβοοοο!! :) (εδώ ολόκληρο σπιτι πες καθαρισα σε αυτό θα κολλήσω?!)

Διαφημίσεις

Τασσούλα γι αυτό είπες θα πας μετά στην Μαντά?! :tongue: που να καταλάβω η έρμη!! Χαχαχα!! :) άντε τέλεια!! Καλή αρχή!!! Πες μου εντυπώσεις!! Τι εννοείς κλαίει οταν βλέπει το σπίτι σας? :/ η μικρή? γιατι?! :/ Για μένα εάν ο καθείς ξέρει τα όρια του (δηλαδή να μην μπαίνει η πεθερά όποτε θέλει σπίτι μου, ακόμα κ η μάνα μ.....θέλω να κυκλοφορω και λίγο με το βρακί,τροπος του λεγειν, ανθρωπέ μου!!!) τότε θα μου άρεζε κ εμένα πολύ να είμασταν πάνω κάτω έτσι όπως λες να έχω λίγη βοήθεια!! Η μάνα μου δεν είναι άτομο κουραστικό (βασικά εγώ δεν την άφησα να με κάνει οτι θέλει μέσα στο σπίτι μου, και μου λέεει την γνώμη της αν και όταν την ρωτήσω!!), αλλά την πεθερά μου, όπως κ να το κάνουμε δεν μπορώ να την πω κάτι εγώ όσο και να μιλάει, και αν μιλαει... Είναι πεθερά όχι η μαμά μου! Καταλάβατε πως το εννοώ πιστεύω!! Ευτυχώς και ο αντρας μου θέλει μετά να μείνουμε μόνιμα Θεσνικη οπότε, θα έχω λίγο πιο κοντά την μαμά και την πεθερά 1 ώρα δρόμος! Πιο ευκολα δεν αφηνεις το παιδί σου στη μαμα σου? :/ ποπο αρχισα κακιες?! :/ μια χαρά είναι η πεθερά μου αλλά εντάξει ως εκεί!! :)

Γεια σας κοριτσάκια! :P:p:p

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό. Όλα καλά και το μωρό έφτασε τα 3 κιλά... Μου μίλησε για τα σημάδια του τοκετού και για το τι πρέπει να περιμένω από εδώ και πέρα, καθώς και ότι πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για πάν ενδεχόμενο!

Αυτό που με προβλημάτισε είναι που είπε ότι καλό θα ήταν να μπορούσα να γεννήσω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες γιατί αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα και πιο εύκολο. Δεδομένου ότι το μωρό είναι μεγάλο αν φτάσουμε μέχρι το τέλος λέει θα δυσκολευτώ πολύ επειδή ούτε ψηλή είμαι ούτε πολύ ανοιχτή λεκάνη έχω... Με τρόμαξε λίγο...

Η περιτύλιξη ακόμα, μου είπε δεν είναι κάτι αγχωτικό και εκείνη τη στιγμή μόνο θα δούμε τι γίνεται και πως, γιατί εξαρτάται από το μήκος του λώρου, κάτι που το βλέπουν μόνο εκείνη την ώρα...

Μου είπε να ξεκινήσω περπάτημα, μία με μιάμιση ώρα καθημερινά και ότι τώρα θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα. Κολπικά μου είπε την επόμενη φορά γιατί είναι πολύ ψηλά ακόμα το μωρό, όπου θα μου κάνει και καλλιέργεια...

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αυτή θέλω και εγώ... Λέω να πάω καμιά βόλτα ΙΚΕΑ να την δοκιμάσω...

Όσο για το μαξιλάρι θηλασμού αυτό από τα Motherbaby έχω και εγώ, είχα πάει στις αρχές της εγκυμοσύνης και μου το έκαναν δώρο χωρίς να ψωνίσω κάτι... Όποια κοπέλα είναι Αθήνα ας πάει!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Φτου σας να μην σας βασκάνω!!!! Και καθαριζετε και μαγειρευετε και εχετε κέφια!!!

Εγώ σημερα είμαι σχεδον ολη μέρα ξάπλα!! Ουτε γραφείο πήγα και πέρα απο το να τηγανισω λιγο το μεσημέρι, να πλυνω κατι πιατακια και να φτιαξω γιγαντες γι αυριο δεν εχω κανει τιποτα!!! Χθες το βραδυ ίσως απο τη πίεση του σκυψε, τεντωσου, κανε χαζομάρες για να φτιάξεις τα ποδια, είχα συσπάσεις! ή τουλάχιστον ετσι τις ενιωθα εγώ.. και κανα δυο πονάκια χαμηλα.. κανα δυο σουβλιές στη μέση.. οποτε σημερα κοτα η Κατερινουλα μη γινει καμια χαζομάρα!!

Επίσης πήρα στο Ελενα για σεμινάρια ανώδυνου τοκετού! Εχω 4 δίωρα μαθηματα απο την Δευτερα μεχρι την Πέμπτη.. Το κακό είναι ότι θα πάω μόνη μου και θα μου βγουν πάλι τα ψυχολογικά μου και τα παράπονα μου, πάνω που ειχα αρχίσει να τα μαζεύω!!

Αγάπη Αγάπη κοιμήσου κοριτσακι μου οσο μπορείς και αφού μπορείς γιατι μετά θα ριξουμε ξενύχτι!!

TatKono βρυκολακιάζουμε πολλές!!! Αυτό να σκεφτεσαι και να παιρνεις κουράγιο!! Οσον αφορά το μποτέ, δεν μπορώ, απλά δεν μπορώ!! Μου φτάνει πλέον που δεν βαφομαι κανονικά περα απο λιγη μάσκαρα! Δεν μπορώ να αφήσω και τελείως τον εαυτό μου.. δεν ειμαι ουτε της υπερβολής, αλλά και να κυκλοφορώ με τριχα σαν του Βαμβακουλα, απαπαπαπα...

Πες στον άντρα σου οτι με τα 5 κλειδιά και εγώ σοκαρίστηκα και συγκινήθηκα που σε αυτά τα πράγματα ειμαι αναίσθητη!! Γενικά η Μαντα μου αρέσει.. εχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία της, αλλά έχω ένα κακό.. όταν ξεκινήσω κατι πρέπει να το τελειώσω ΑΜΕΣΑ!! Εχω διαβάσει την βιογραφία του Βαμβακάρη σε ένα απογευμα!! Αφού σηκωσα το κεφάλι κάποια στιγμή και νόμιζα οτι ειμαι στη Σύρο ή σε κάποιον τεκέ στα Καμινια!!

Αυτό με το σκυλάκι λες και ακούω τον δικό μου είναι!! Πρώτα ξεκινάει τα Σισσυ μου Σισσακι μου και να οι αγκαλιές και να τα φιλιά και αφου η μάνα σου με εχει εγκαταλείψει και εισαι η μόνη που με αγαπάς έλα να σε πάρω να κοιμηθούμε μαζί το βράδυ.. και μόλις του λέω καμια φορά (οχι οτι θα του το αφηνα το παιδι πάντα, αφου τον ξέρω) ότι πάρτην.. αλλά θα της βάλεις νεράκι, φαγάκι, θα την παει κάποιος και καμια βολτα και το πρωί θα μου την φέρεις.. αλλάζει γνωμη!!

Τωρα για τον γάμο να σου πω την αλήθεια καλά κανατε.. Εγώ δεν θα μπορούσα ουτε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά και όλοι οι άσχετοι δεν κάνουν καλό! Οχι μονο στην τσέπη, αλλά γενικότερα!! Γενικά έχω επιλέξει να έχω πολλους γνωστούς μεν αλλα σε απόσταση δε, γιατι ανακατεύονται εύκολα οι άλλοι στη ζωή σου!!

Και μιας και το θυμήθηκα, εσυ δεν κάνει να κάνεις διατροφή!!! Χρειάζεσαι κανονικό φαγητό οχι μόνο ζαρζαβατικά!! Ειναι αναγκαία και η πρωτεϊνη και οι υδατανθρακες για τα μωράκια μας!!

tassoula συγνώμη... θες να μου πεις οτι η "γουρουνια" σου ήταν μια πιτα γυρο και ενα παγωτό;; θυμηθείτε να μη σας πω ποτέ τι τρώω εγώ!! :rolleyes: Δεν τρώω βέβαια τεράστιες ποσότητες αλλά απο ποιότητα τα 2 γευματα απο τα 5 και καλα που πρέπει να κανουμε, είναι χαμένα απο χέρι!!

Για τον υπνο δεν ξέρω τι να σου πω.. απο τη μια θα σου έλεγα οποτε βρισκεις ευκαιρια και μπορεις να κοιμάσαι εστω και 1-2 ώρες συνεχομενες κάντο.. απο την άλλη αν χορταινεις λιγο λιγο υπνο μέσα στην ημέρα, ίσως να μην μπορεις να κοιμηθείς χειρότερα το βράδυ!! Παντως και πονοι και βάρος και χυπήματα και ολα υπάρχουν!!

Αλήθεια γιατί κλαιει η μικρή οταν βλέπει το σπίτι σας;; Πάντως αν τα πηγαινετε καλά σαν σόι ειναι ωραίο αυτο το συστημα μια πολυκατοικία ολοι μαζί!! Εγώ ετσι μεγάλωσα σχεδον.. στον ενα οροφο εμεις και στον πρώτο η λατρεμενη μου θεια, η γιαγια μου στο αλλο και η νονά μου στο αλλο.. κανονική πολυκατοικία ηταν αλλα ειχαμε βρει ολοι σπιτια εκει και ειχαμε και καλους γειτονες!! Ετσι και η μαμα μου ειχε βοηθεια.. και εμεις πηγαινοερχομασταν με ασφαλεια μεσα στην πολυκατοικία και έχουμε υπεροχες αναμνησεις!! Βεβαια.. το παν ειναι να τα πηγαινετε καλα και να μην χωνεται ο ενας στις δουλειες του αλλου!!

Αν και νομίζω εκείνα τα χρονια ηταν αλλιώς ('80-'90), είχαμε πιο μεγάλη υπομονή σαν ανθρωποι.. πιο μεγάλη ηρεμία.. τώρα κιχ να κάνει ο διπλανός σου πέφτεις να τον φας!!

Τελικά πηγες στο σεμινάριο;;

neraidoyla μπράβο για τις απαντήσεις!!! Για το υπνο δεν ξέρω τι αλλο να πω.. στην επομενη που θα πω υπομονή νιώθω οτι θα με μουτζώσει!!

Hope! μου καταρχήν προσεχε με την υπόταση!! Ισως ειναι και απο τις αλλαγες του καιρού!! Σε αλλες κανει υπερταση σε αλλες υπόταση!!

Το Αριάδνη είναι υπέροχο όνομα.. Τώρα που είπες χριστιανικό όνομα είναι ένα απο τα σοβαρά προβλήματα που έχω με τον μπαμπα του παιδιού!! Αποφάσισε στα 34 του ότι θέλει να γινει 12θειστής και ενώ ήξερε απο την πρώτη στιγμή τα πιστεύω μου (Φαντάσου πρώτη φορά που πήγα σπίτι του που δεν είχε τιποτα μέσα γιατι πάνω που είχε μετακομίσει, του είπα: ααα δεν έχεις ουτε εικονίτσα, ουτε καντηλάκι, να σου φέρω;; και αντι να μου πει, όχι ξέρεις κάτι δεν πιστεύω, μου είπε ένα ναι.. και του πήγα και μια εικόνα της Υπαπαντής απο την Εκκλησια που εχει παντρευτεί η μαμά μου, η γιαγια μου και ολο μου το σόι που λέμε!) και ένας απο τους λόγους των χωρισμών και των τσακωμών είναι αυτός.. Ενώ μόλις μου είχε πει τα πιστευω του, εγώ του είχα πει. κοιτα σε αγαπάω, εισαι η ζωή μου, αλλά δεν μπορώ να ζω με κάποιον που έχει τοσο διαφορετικά πιστεύω γιατί θα δημιουργηθεί πρόβλημα μετά στην οικογένεια.. Του ειχα πει μαλιστα κατα λέξη, οτι δεν πιστευω στον πολιτικό τον γαμο και θελω να παντρευτώ θρησευτικά και να βαφτίσω κανονικά τα παιδάκια μου.. Η πλάκα ήταν οτι είχε συμφωνήσει και το ειχε καταλάβει οτι αφου εχω μεγαλώσει έτσι ειναι λογικό.. Απλά τώρα που τα εφερε η ζωή έτσι στα 36 του έχω και εναν συναισθηματικό εκβιασμο, αν με αγαπάς θα παντρευτουμε και με τους 2 τρόπους και θα δώσουμε και αλλο ενα ονομα στο παιδί!! (πω πω πως τα καταφερα πάλι και εκανα μια απαντηση ανω κατω, μονο εγώ μπορω!! :lol:)

Σκυλάκι καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα γιατι οντως θα ειναι σα να έχεις δίδυμα! Αλλα μολις βρεις τον ρυθμο σου, πάρε και θα δεις πόσο καλό θα ειναι και για εσας και για το μωρό!! Αλλά σκεφτείτε το σοβαρά!! Κριμα ειναι να ερθει σπίτι, να μαθει σε οικογένεια και μετά να βρεθει στον δρόμο ή πεταμένο σε ενα μπαλκονι μόνιμα!!

Τωρα που είπες για τα αυγά του άντρα σου.. Εχω κάψει 2 φορές στη ζωή μου βραστά αυγά!! Εχει σκάσει το μπρικι και εχουν πεταχτει κάτω!! Οχι καλε... δεν εγινε επειδή ειμαι γλωσσοκοπάνα και μιλουσα στο τηλέφωνο και τα ξέχασα!! :lol: Μωρέ μακάρι ολα αυτα που εκαναν να ειναι τοσο αθώα όσο το να πανε να καψουν κανένα αυγουλάκι ή να βαριουνται να κανουν σάντουιτς!!

Σου ευχομαι το ονειρο για μονοκατοικία να βγει αληθινο, απλά πρόσεχε να μην είναι μεζονέτα!! Απο προσωπική πείρα είναι πολυ κουραστική!! Και αυτό που λένε οτι το σπίτι ειναι πιο καθαρό έτσι, δεν ισχύει πάντα, γιατι βαριεσαι να πηγαινεις τοσες φορές την σκάλα πάνω κατω που εχεις μετακομίσει τα μισα σου πράγματα στο ισογειο!!

Για τις κολλητές δεν ξέρω τι να πω.. Ειχα μια απο το δημοτικό που στα 22 μου τελειωσαμε την φιλία μας επειδή εγω εφυγα και πηγα Ζακυνθο μονιμα,και αλλαξαν οι ζωές μας!! Τωρα εχω δυο πολυ καλες φιλες, η μια Πατρα ή αλλη Νάξο.. μου λείπουν πολύ να βγουμε να βρεθουμε.. δεν ειναι το ιδιο να ειναι κοντά και το ιδιο να ειναι μακρια!!!

vanz μου τι υπέροχα ονοματα και τα δυο!! Εχεις σκεφτεί αν θα τα συνδιάσεις κάπως ή θα την φωνάζεις με ένα απο τα δυο!!

Αυτό με τις δουλειές, σε θαυμάζω!! Ειλικρινά!! Εγώ δεν θα είχα τέτοιες αντοχές και όρεξη!!

Για τα δικά μου, εγραψα ήδη πιο πάνω ένα ακομα θέμα που έχουμε.. Εχει ξεκινήσει απο την πλευρά του μικρά βηματάκια ειδικά τωρα που βλέπει οτι τελειώνει ο χρόνος, αλλά τα θεωρώ βηματάκια της πλάκας!! Το να μου λέει απλά ένα, έλα να τα ξαναβρούμε, ή ελα να μεινεις σπιτι μας και την ίδια ώρα όταν τον ρωτάω αν έχει καταλάβει αυτά που μας κρατανε χωρια και αν εχει καταλάβει και τα δικά του λάθη, γιατι εγω τα δικά μου του τα ειπα και του ειπα μαλιστα οτι εχει δίκιο, μου απαντάει ενα γενικό οτι ποτέ δεν φταίει μονο ένας στα λάθη και ως εκεί! Ε τι να το κάνω; να ξεσπιτωθώ και να έχω τα ίδια θέματα; Δεν λέει.. η προσπάθεια του ειναι παιδιού να κουκουλώσουμε οσα μπορούμε.. Δεν μπορώ ομως τώρα έτσι με το παιδί να μπω σε αυτή τη διαδικασία.. Ακόμα δεν εχει κάνει τιποτα όσον αφορά ενα ζητημα στον δημο για να παρει το παιδί το ονομα του, ή δεν έχει κάνει κατι με την εφορία του, ωστε σιγα σιγα ενα ζητημα να τελειωνει.. Είμαι τελείως αρνητική πια απέναντι του.. οχι απο έλλειψη αγάπης, αλλά επειδή δεν βρίσκω άκρη μαζί του.. εχω χάσει καθε ιχνος εμπιστοσυνης..

Να πω την αλήθεια, λόγω του χτυπηματος της μαμάς μου επειδή ειναι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τελικά και μέχρι τελος του μήνα που θα παει να κανει και την δευτερη αξονική, δεν κάνει να κουράζεται, δεν κάνει να βγαινει σε ηλιους κλπ.. σκέφτηκα και του το είπα κιολας οτι ισως χρειαστεί να πάω να μεινω για τις πρωτες 40 μέρες εκεί, μεχρι να μπορέσει να φτιαχτει το δωμάτιο εδώ και να γινει γενική στο σπιτι, γιατι ηταν να γινει αυτη την εβδομάδα και οπως ηρθαν τα πραγματα απο Οκτωβρη θα μπορέσουμε, αρα αδυνατον εγω απο στιγμή σε στιγμη να γενναω και να ειναι ενας πανικος στο σπιτι.. Μου ειπε αμέσως ναι, αλλά απο την άλλη δεν είναι τίμιο να αναστατωσω τη ζωή του, τη ζωή του παιδιου του για 40-50 μέρες και μετά να παρω το μωρό να φυγω.. Ειλικρινά πάλι δεν ξέρω τι να κάνω! Προς το παρόν τα έχω βάλει με το ξερό μου το κεφάλι και το σύμπαν!! :lol::lol:

Χαιρομαι ειλικρινά που διαβάζω οτι εσύ με τον αντρα σου τα πηγαινεις καλυτερα πλέον και σε βοηθάει!! Δεν εχει σημασία το πόσο, σημασία έχει οτι το κάνει μέχρι εκεί που μπορεί.. και εδώ που τα λέμε και εμεις οταν χαλαει κατι στο σπιτι αυτους αφηνουμε να βγαλουν μονοι τους το φιδι απο την τρυπα!!

effie.k μου αντε με το καλο!! Γι αυτό που σου ειπε ο γιατρός δε νομιζω οτι το ειπε για κακό.. Εσυ περπάτα όπως και να έχει για να έχεις ευκολη γέννα και ολα τα αλλα θα έρθουν!! Το μωρό ήδη είναι μια χαρά απο θέμα βάρους!!

Περιττο να σας πω οτι ξεκινησα να γραφω το μηνυμα όταν εβαλα τους γιγαντες στον φούρνο και κοντευουν να γινουν και τωρα το τελειώνω :lol::lol: Φιλια σε ολες σας.. ειμαι σιγουρη οτι θα τα πουμε και πιο μετά, γιατι καποια θα κανει τη χαζομάρα να φαει ενα μικρο πιατακι γιγαντες για βραδυ που της μυριζουν τοση ωρα!! :mrgreen: :mrgreen:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Effie μου ποσών εβδομαδων είσαι τωρα θύμισε μου;

Kitty μου δεν ειναι οτι ρίχνω τον ύπνο αλλά απο την κούραση μου κοιμάμαι εύκολα μόλις ξαπλώσω και μετα αρχίζει το ζόρι με το να τρέχω στην τουαλέτα ανα δίωρο περίπου και να ξυπνάω επειδή η μικρή μου ξυπνάει γιατι έχει εφιάλτες τα βραδυα και θελει να κοιμάται μαζί μας...

Χαχαχα Κατερίνα τι μονόλογος ήταν αυτός?! :tongue: αφού τα θυμόσουμ όλα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!! Για τα σεμινάρια που θα πας δεν βαριέσαι? δεν θα ταλαιπωρηθείς? η απόσταση? δρόσισε καθόλου αθήνα? Μακάρι βέβαια να μην ταλαιπωρηθείς γιατί πιστεύω θα σου φανούν χρήσιμα όσα ακούσεις!! Μωρέ κι εγώ δεν είμαι της υπερβολής αλλά δεν μπορώ να βάψω νύχια, δεν έχω υπομονή, δεν μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου κέτσι περιμένω την κομμώτρια μόλις μπω στον μήνα μου, και γενικά βάφομαι μόνο όταν έχω σε κανενα γάμο να πάω κτλ! Δηλαδή 1 φορά στο τόσο! Χαχα! Τι να κάνω? ευτυχώς είναι μακριά ο άντρας μου και δεν θα με βλέπει!! Μην αλλάξει κ γνώμη !! Και για μένα ο πολιτικός δεν μετράει, είναι μόνο χαρτιά, τα οποία πλέον αυτά μας είναι αναγκαία για τα πάντα! Όσο για τα βιβλία εντάξει σε παραδέχομαι! Λίγες τα καταβροχθίζουν τα βιβλία έτσι!! Και εγώ μια απο αυτες!! :) το "Λευκή ορχιδέα" το διάβασα σε 2 μέρες!! Καλέ εγώ τους αφήνω να κάνουν την διατροφή τους! Εγώ τρώω και το ψωμάκι μου κ τα μακαρονάκια μου κ τις κρέπες μου !! Τώρα την κυριακή θα έχουμε και ενα ψησιματάκι στην αυλή.....θα πάνε κ θα έρθουν τα σουβλάκια!! Χαχαχαχαχ!! Ας φάνε σαλατίτσα οι δικοί μου!! Χαχαχα!!

Κορίτσια αγχώνομαι... Ειναι μακριά ο άντρας μου δεν μιλάμε πολύ στο τηλ και νιώθω μόνη και ότι κάτι δεν πάει καλά..... Ήθελα να του κάνω δώρο εκπληξη για μετά το γάμο ένα ταξιδάκι αλλά σκέφτομαι ώρες ώρες "αυτός θα το έκανε για μένα?".... Τι να κάνω μωρέ? :/ σκέφτομαι χαζομάρες απο τις ορμόΝες ε?? πφφφφ.... Τεσπα!

Όσο για το 12θειστης που είπες κοπέλα μου εντάξει ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει εκεί που θέλει αλλά από τη στιγμή που ήξερε για σένα δεν εχει λόγο να μιλήσει! Θα μου πεις πατέρας του ειναι αλλά όπως είπες δεν έχει κάνει κ καμιά κίνηση να το δηλώσει το παιδί!! Και στην τελική οδήγησε εσύ το παιδί σου προς τον Θεούλη όπως έκαναν οι μανάδες ολονών και το παιδί στο πέρασμα του χρόνου βλέπει και κάνει!! Μιλάω λίγο απότομα συγνωμη Αλλά έχω πολλά νεύρα με τέτοια θέματα!!!

Αγάπη είμαι 36 εβδομάδων και 1 ημέρα... Ακόμα και τώρα μου είπε ο γιατρός να γεννιόταν το μωράκι θα ήταν πολύ καλά, από βάρος κλπ...

TatKono μου σύντομα θα είστε παρέα με τον άντρα σου και το μωράκι σας παρέα... Μην αγχώνεσαι, το έχω περάσει και εγώ σχεδόν όλο το καλοκαίρι ήμασταν μακριά και μιλούσαμε και μόνο μία φορά στο τηλ γιατί δεν επιτρεπόταν από τη δουλειά του... Άσε... Αλλά όλα περνάνε... Και άμα θες να του κάνεις δώρο έκπληξη να το κάνεις, άσχετα με το τι θα έκανε αυτός. Εξάλλου δεν σκεφτόμαστε και δεν ενεργούμε όλοι το ίδιο, ο καθένας έχει τον τρόπο του να δείχνει στον άλλο πράγματα!

Kitty μου καλό θα ήταν -προσωπική μου άποψη πάντα- να έμενες με το μωράκι σε ένα οικείο και θετικό για σας περιβάλλον, ειδικά τώρα στις αρχές που θα θες και κάποιον δικό σου εκεί τριγύρω. Καταλαβαίνω ότι η μαμάκα σου δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον θα είναι δίπλα σου... Δεν πειράζει αν δεν είναι όλα έτοιμα, θα τα κάνετε σιγά σιγά... Προτεραιότητα πλέον θα έχει το μωρό.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κατερίνα μέχρι να διαβάσω όλα αυτά ξέχασα τι ήθελα να σχολιασω!!!

Η μικρή μου κλαίει όταν βλέπει οτι σταματησαμε στο δικό μας όροφο γιατί δεν θέλει να κάτσει σπίτι της. Θέλει να παει βόλτα στο γραφείο του μπαμπά της να παίξει με την μολυβοθηκη, μετά να πάει στην μια την γιαγιά να ποτίσουν τα λουλουδακια και μετά στην άλλη την γιαγιά να την πέρνει αγκαλιτσες πολλές!!!! Οπότε όταν σταματάω στον δικό μας όροφο και βλέπει την πόρτα πατάει τα κλάματα, την ακούν οι γιαγιάδες βγαίνουν έξω και φτου και απο την αρχή!!! Δεν θέλω να της χαλαω χατήρι της μικρής μου!!! Στην αρχή τσαντιζομουνα αλλά δουλεύω την μισή μέρα σε αστατα ωράρια οπότε αυτη είναι η καθημερινότητα της μικρής. Μισή μέρα μαζί μου, μισή με τις γιαγιάδες!!! Απλά τώρα που δεν δουλεύω δεν μπορώ να τους την στερω !!!

Πήγα στο σεμινάριο τελικά και η μαία ηταν πολύ καλή και μου έδωσε το τηλέφωνο της αν θα χρειαστω βοήθεια στον θηλασμό να έρθει σπίτι να με βοηθήσει!!! Καλύτερα που πήγα μου ανέβηκε το ηθικό!!

Και εγώ έτσι ειμουνα με τα βιβλία τα διάβαζα μέσα σε 2 μέρες.......... μέχρι που έκανα παιδί!!!

Κατερίνα ξεκούραση κορίτσι μου, οι δουλειές δεν σταματάνε ποτέ.

Με το θέμα θρησκείας είναι τόσο φανατικός;; και εμένα ο άντρας μου έχει μια τάση στον 12θεισμο χωρίς βεβαίως να πιστεύει οτι υπάρχει ο Δίας..... Πιο πολύ σαν ιστορία της χώρας του και ενδιαφέρων για την τότε εποχή αλλά οτι είναι για το καλύτερο των παιδιών δεν το συζητά καν. Απλά είμαι και εγώ μεγαλωμένη χωρίς έντονο το θρησκευτικό στοιχείο στην οικογένεια μου οπότε δεν έχουμε θέματα τέτοια!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια φαντάζομαι κοιμαστε!!!

Έχω λίγο φοβηθεί γιατί με έχουν πιασει έντονοι πόνοι περιόδου που έρχονται και φεύγουν!!! Λέτε να γενναω;;; βέβαια η μπεμπα κάνει πάρτυ μέσα στην κοιλιά!!!

Θα παρακολούθησε λίγο τους πόνους, μπορεί να είναι και το έντερο....... Και είπα οτι σήμερα θα κοιμηθώ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...