Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κα;ι εγώ αυτή στα ικεα θέλω να πάρω αλλά θα είναι για θηλασμό;; τα χέρια θα είναι στο υψος που πρέπει για να μην κουραζονται;; επίσης μήπως παρά είναι άνετη για την δουλειά που την θέλουμε;;; εμένα στην πρώτη μου κόρη ήθελα η πλάτη μου να είναι ίσια και εβαζα μαξιλάρια.

Κανένα βιβλίο καλό να μου προτεινετε κορίτσια;;;

Όταν είχα νοσηλευτεί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη για πρόωρες συσπάσεις διάβαζα την Θεανώ την λύκαινα της πόλης που το στορυ ηταν για τους πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης κ.λ.π. και αυτή την γυναίκα την βίασαν και έχασε το μωρό της και σκότωσαν τον άντρα της....... Μιλάμε για κλάμα στο μαιευτήριο, και να έχω και τις συσπάσεις...... Μα καλά τι διάβαζα στην κατάσταση μου!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βρε κοριτσια.. μονο εγώ σκέφτομαι την κουνιστή πολυθρόνα και με φαντάζομαι να με παιρνει προς τα πισω και να τρωω τουμπα;;

TatKono τι να κανω καλε που εχω καταγωγή απο Ζακυνθο;;; Ασε που φανταζεσαι 3 ονοματα και 2 επώνυμα αν τελικά πάρει και του μπαμπα του;;; μια ωρα θα κανουν για να τον φωνάξουν στο σχολειο :lol::lol:

Οσον αφορά τα χρηματα απο τη δουλειά σου βαλε δικηγόρο ή βρες που μπορεις να κανεις καταγγελια και απειλησε τους.. Εγώ οταν ηθελα να πετυχω κάτι, εστελνα ενα προειδοποιητικό e mail οπου εγραφα με λεπτομέρειες το τι γινοταν και για ποιον λογο το εστελνα και τι ηθελα να πετυχω και το εστελνα στην εταιρία που με ενδιεφερε + μερικους δημόσιους οργανισμους που ηταν υπευθυνοι για τετοιου είδους ζητήματα (πχ συνηγορος του πολιτη). Εγραφα απο κάτω ενα: επιφυλάσσομαι παντως νομιμου δικαιωματος μου, ώστε να ειμαι καλυμμένη για να κινηθώ νομικά και το εστελνα σε ολους μαζί ωστε να καταλαβουν οτι δεν αστειευομαι! Ε απο εκει και πέρα ακρη εβγαινε και μάλιστα πολυ πολυ γρηγορα!! Να φανταστειτε οσοι φιλοι ειναι για καταγγελίες που εχουν δικιο εμενα παιρνουν τηλέφωνο!! Στο τέλος θα βαλουν την φωτο μου εξω απο διαφορες εταιρειες και οργανισμους και θα μου απαγορεψουν την εισοδο!! :lol::lol:

Για τα γλυκά δεν μιλάω! δεν μιλάω! Αλλά μη μιλήσει και καμια σας στον γιατρό μου!! Αυτα τα πτι φουρ τα εχω τσακισει!! Ενα καθε μερα χωρια καποιο αλλο γλυκάκι ενδιάμεσα! Το παραξενο ειναι οτι αν δω σε φωτο κατι πολυ σοκολατενιο αηδιάζω!

Με γεια τα ψωνια σου! Κοιτα.. οσο περνάει ο καιρός λογικό να βαραινουμε!! Εγώ απο τις 8 προσπαθώ να κανω πεντικιουρ, αποτριχωση με την μηχανη και να βαψω νυχάκια ποδιων.. εεε δεν αντεχω!! τα εχω φτύσει! και ο μικρός κλωτσάει τοσο πολυ σα να μου λέει: μανα δεν κοβεις τις χαζομάρες που για να κανεις εσυ beaute θα ταράζεις εμενα;

tassoula μου δεν θα κανεις καθολου καρδιοτοκογράφο; ουτε καν για να δεις αν πλησιάζει η ωρα της γεννας ή οχι; ή δεν καταλαβα καλά εγώ οτι γι αυτο γινεται;;

neraidoyla μου ευχαριστώ πολυ! Δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν μεγέθη.. Αραγε αν παω μετά που θα γεννησω με τον μπέμπη θα μπορέσω να δοκιμάσω διάφορους να δω τι με βολευει;; θα μπω στην ομαδα να δω!!

effie.k μου εγώ παντως την Τριτη που θα εχω μπει στον μηνα μου θα μου παρει δειγμα για καλλιεργεια.. τώρα δεν ξέρω αν θα με εξετασει κιολας.. ειναι και κατι που δεν το εχω συζητήσει! Παντως φανταζομαι οτι αναλογα με το τι θα δει στον υπερηχο και στον καρδιοτοκογράφο θα πράξει.

Παω να συνεχίσω το beaute!! Τα λεμε.. φιλια σε ολες

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Αυτήν την πολυθρόνα, την απλή από τα ΙΚΕΑ, θέλω και εγώ βρε κορίτσια... αλλά το σκέφτομαι και λίγο... Δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει να κάθομαι στο κρεβάτι, έχω και το μαξιλάρι θηλασμού αλλά και πάλι θα είναι άνετα;;;

Αύριο έχουμε γιατρό... Αλήθεια κολπικά πότε ξεκινάει να μας εξετάζει;;; Τρέμω λίγο....

Καλησπέρα εγκυουλες! Δεν σας γράφω συχνά γιατί κουράζομαι πολυ απο τη δουλειά και σας διαβάζω μόνο και μετα κοιμάμαι...

Ήθελα να σας πω οτι για το θηλασμο ειναι σημαντικό το μαξιλάρι θηλασμού για να στηρίζεται καλα και αναπαυτικά τόσο το μωρο όσο και τα χέρια σας! Εγω στην πρώτη μου κόρη χρησιμοποίησα μια καρέκλα πλατιά γραφείου πιυ εχω και με βόλεψε! Κολπικά στην πρώτη μου εγκυμοσυνη με εξέτασε μια φορά στην 38 η εβδομαδα και είχα διαστολή και μετα απο μια εβδομαδα γέννησα!

Όλες κοιμάστε?!? πως έγινε?! Μόνο εγώ βρυκολακιάζω?! Χεχε!!

Καλά Κατερίνα έχεις ξεφύγει σε άλλο επίπεδο εσύ!! Χεχεχε!! Μα μποτε?!? και νυχάκι με την κοιλιά τούρλα?! Για κανένα μα κανένα λόγο!! Περιμένω αρχές του μήνα να με περιποιηθούν εμένα και μέχρι τότε δεν κοιτάζομαιμστον καθρέφτη ένα πράγμα!!χαχαχαχ!! Αχου το παιδάκιιιιι...μέχρι να τον φωνάξουν να σηκωθει στον πινακα.......αστα να πανε! Χαχαχχαα!! Βιβλιαράκι άμα θέλεις από ξένο συγγραφέα να διαβάσεις "11 λεπτά" του Paulo coehlo και από Έλληνες διάβασε το "Όσα αντέχει η ψυχή" για να διαβάσεις και το "Με λένε Ντάτα" που είναι η συνέχεια, της Λένα Μαντά! Το Τελευταίο απλά ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μετά το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι! Έχει να κανει με τη ζωη μιας κοπέλας η οποία επιλέγει η ιδια να μπλεχτεί με την έκδοση των γυναικων αλλά την πολυτελή,και πως γυρίζει τον κόσμο για να μάθει τα καλύτερα! Το 11 λεπτά πάλι έχει να κάνει με εκδιδόμενες (πολύ τέτοιο θέμα έπεσε αλλά πραγματικά είναι αυτά που με ταρακούνησαν!).. Μιλάνε και τα 2 πραγματικά λες και έχουν μιλήσει με γυναίκες και σε κάνουν να είσαι επιφυλακτικός αλλά κ περίεργος με πολλά!! Επίσης σε αστυνομικό με ρομαντζο πάλι θα σου πρότινα της Λένα Μαντά "5 κλειδιά" το οποίο ο άντρας μου που δεν διαβάζει έπαθε πλάκα και το έλεγε παντού μετά! :tongue: (όχι δεν έχω κόλλημα με την συγκεκριμένη απλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι συγκινητικό κ ελαφρύ σε τέτοια περίοδο κ η συγκεκριμενη ειναι ειδανικη!)

Όσο για τις καταγγελίες δεν το συζητώ εμένα να δεις!! Και φυσικά ήδη έχω βάλει πολλούς στη θέση τους!!! Περιμένω τώρα να κινηθεί νομικά απέναντί μου η wind και το θερμοπαρακαλώ για να κινηθώ κι εγώ και να μου δώσουν κ αποζημίωση!! Είναι δυνατόν να μου κάνεις φραγή χωρίς προειδοποίηση (ενώ εσύ ο ιδιος μου ειπες να μην πληρωσω τους λογαριασμους μεχρι να διορθωθει το λαθος ΣΟΥ) ενώ σου έχω πει πόσες φορές ότι ειμαι έγκυος και σε νησί που δεν έχει κ την καλυλτερη ιατροφαρμακευτική περιλθαψη?! Και έχω και ταξίδι κ με αφηνεις χωρίς κινητο?!? άσε άσε!! Σε νιώθω πολύ!! Ίδιες και απαράλλαχτες σε αυτό το θέμα!! Χαχα !! Με την δουλεια περιμένω μέχρι τις 20 του μηνα αν θα μου βαλουν ενα ποσο διαφορετικα με δικηγορο, δεν εχει αλλιως!!!

Αυτάάάάά! Μιλάω πολύ αλλά δεν νυστάζωωωω!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εδώ και εγώ κλασικά!!!

Λοιπον έχω διαβάσει τα 5 κλειδιά και το όσα αντέχει η ψυχή αλλά όχι το με λένε Ντάντα γιατί δεν με τράβαγε η υπόθεση. Αφού το λες και η Μαντά είναι αγαπημένη μου θα το πάρω. Θα έχω στο νου μου και το 11 λεπτά. Ευχαριστώ πολυ!!!

Σήμερα το παρακανα έφαγα πίτα γύρο και παγωτό!!!!

Τελευταία φορά γιατρό έχω στις 29/09 και από ότι κατάλαβα δεν θα με βάλει καθόλου καρδιοτοκογραφο μέχρι την γέννα.

Πήρα τηλέφωνο την μαία για τα μαθήματα και μου είπε οτι άργησα πολύ και έχει ελεύθερο ραντεβού αρχές Οκτωβρίου. Με αποθάρρυνε και δεν παω καθόλου. Θα δω τι θα κάνω αν χρειαστω βοήθεια, θα δώσω κανένα 50ρικο στην μαία εκεί να έρθει να με βοηθήσει.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω έχω χάσει τον ύπνο μου δεν μπορώ άλλο έτσι....

Κάθε βράδυ μουδιάζουν τα πόδια μου, πονάει η κοιλιά μου λες και έχω ενα τόνο πέτρες, πονάει η μέση μου..... Κοιμάμαι 1 ώρα και ξυπναω με πόνους λες και κάποιος με κλωτσαγε παντού με δύναμη!!! 20 μέρες υπομονη λέτε ή έχετε βρει κανένα κόλπο για τον ύπνο;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια!Αχ αυτος ο υπνος βασανιστηριο,με ξυπναει κ απο τις 7:30-8 η μικρη..φρικη!Και εγω ετσι νιωθω σαν να εχω πετρες στην κοιλια.

Για την κολπικη εξεταση που λετε καθε γιατρος κανει τα δικα του..εμενα μου εκανε στις 37 εβδομαδες κολπικο υπερηχο,οχι με το χερι κ φυσικα καθολου δεν πονεσα.Κατα τα αλλα βγηκαν κ οι εξετασεις που ειχα κανει (οι τελευταιες) ολα καλα,ευτυχως!Για το κολπικο ειχα ενα αγχος αλλα ειναι πεντακαθαρο,γιουπι!

Δεν θυμαμαι ποια ειπε για μαξιλαρι θηλασμου αλλα ναι βολευει πολυ!Υπαρχει κ ενα πρατηριο παιδικων στην Αθηνα (motherbaby καπως ετσι) που στο δινουν δωρο ακομα κ αν δεν αγορασεις τιποτα,το πηρε μια φιλη μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέρα γλυκούλες μου!Τι κάνετε?Προσπαθώ να γράψω από χθες,αλλά κάθε φορά που καθόμουν στον υπολογιστή,ζαλιζόμουν!Από το πρωί είχα υπόταση και άπνοια!Κατάσταση που βελτιώθηκε το βράδυ!Σήμερα νιώθω καλύτερα!

Σα να ζέστανε πάλι ο καιρός!Πως είναι προς τα κάτω?

Πάω να διαβάσω τα νεάκια σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα γλυκές μου!! Κοιμηλθηκα 4-5 το πρωί και ξύπνησα πριν καμιά ωρίτσα! Ευτυχώς ξεκουράστηκα λίγο αλλά ξυπνούσα συνέχεια με ενα βαρος στην κοιλιά !! Ποπο..

Τασσούλα μου δεν θα σας βοηθησουν ούτως ή άλλως οι μαίες? που γεννας? :/

Αχ κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω.. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό... Υπομονή..!! Τωρα εγώ βάζω ενα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια αλλά μη φανταστείς ότι κάνει δουλειαα! (Ξυπναω συνεχεια!)

Νεραιδούλα μου ευτυχώς με ηρέμησες λίγο! Γινεται να κανει την κολπική χωρίς χέρι? :) εννοω έτσι γίνεται?! Ακουγα κ ακουγα για το χέρι κ με επιασε ενα κάτι ! Δεν τον ρώτησα κιόλας!! :tongue: για το μαξιλάρι ήθελα να πάρω κι εγώ αλλά κρατήθηκα λέω δεν γίνεται να ξοδέψω εξτρά .. :/ και με μαξιλάρι θα την βολέψω!! :/

Χοπ μου γλυκιά μου γιατί έτσι?! Ο σίδηρος?! Πήρες τον γιατρό σου μήπως πρέπει να κάνεις αιματολογικές? :/ αφού είσαι καλυλτερα παλι καλά αλλά πρόσεχε κορίτσι μου! Και ειδικά να μην μένεις μόνη!!! Να έχεις κάποιον να σε προσέχει!!

Διαφημίσεις

TatKono μου,λατρεύω το σκυλάκι σου!Μετά το shar pei,το δεύτερο που θα διάλεγα είναι αυτό?Αλήθεια,όταν έρθει ο άντρας σου,το σκυλί που θα το αφήσει?Εκτός κι αν το πάρει μαζί!:rolleyes:

Εννοείτε να ξεκινήσεις να βλέπεις/ετοιμάζεσαι για την γαμοβάφτιση!Με τον ερχομό του παιδιού δεν θα έχεις τον απαιτούμενο χρόνο!Οπότε τώρα που μπορείς να κοιτάς!

Ε,λοιπόν ο υιός σας,θα γιορτάζει την ίδια μέρα με την μεγάλη μου κόρη!Την Δημητρούλα μου!Την 2η κορούλα μας,θα την ονομάσουμε Αριάδνη!Όνομα που αποφασίσαμε από κοινού με τον άντρα μου!Και μάλιστα σαν αύριο θα γιορτάζει(δεν μπορούσα να μην βάλω χριστιανικό όνομα:rolleyes:)!

Οσο για τα πλεχτά,μου αρέσουν κι εμένα!Έχω αρκετά τέτοια δωράκια,τα οποία εκτιμώ διότι είναι προσωπικός κόπος!Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα καταπιαστεί με το πλέξιμο,αλλά έμεινα στην εκμάθηση κασκόλ!:lol:Χαχαχαχα!Σε πολύ πρώιμο στάδιο!

Τασούλα μου,χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με την εξέταση,κυρίως που δεν αγχώθηκε με το σάκχαρο!Τι καλά που ξέρεις πότε θα γεννήσεις,εκτός κι αν σας έρθει πιο νωρίς!Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο?

Με όποιο τρόπο και να γεννήσεις,να πάνε όλα καλά!

Καλά βρε Τασούλα μου,τι πήρες και συ να διαβάσεις?Χαχαχαχα!Φαντάζομαι ψυχολογία μετά!Αυτό που διαβάζω τώρα είναι ''ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε''!Έχει χιούμορ!Ενδιαφέρον και περνάει ευχάριστα η ώρα!Τα έχω στη αποθήκη όλα μου τα βιβλία και πραγματικά δεν θυμάμαι κατι πιο ελαφρύ!Όλα ανήκουν στην αστυνομική λογοτεχνία!Εάν διαβάζεις τέτοια,μπορώ να σου πω!

Βρε αγάπη μου,εκεί που είπες να ηρεμήσεις λίγο απο την δουλειά,έχεις τις αυπνίες?Σκέψου πως όταν γεννηθεί ο μπέμπης,θα έχεις ήδη προπονηθεί στους βραδινούς θηλασμούς/γεύματα!:-D!Χαχαχαχα!Παρηγοριά στον άρρωστο!

Βρε vanz μου,το fornet τι είναι?:oops:!Τις τελειώσατε τις δουλειές?

Χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη,Θεσσαλονίκη που μένεις?Εμένα το πατρικό μου είναι Δυτική Θεσσαλονίκη!

Καλορίζικο το καροτσάκι σας!Πιστεψε με,το πολυκαρότσι θα σας εξυπηρετήσει αφάνταστα!Η μικρή πήρε φόρα στην ανάπτυξη!Κορίτσαρος!

Αχ βρε κορίτσι μου,εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα,ούτως ώστε να έχεις και τους 2 κοντά σου!:roll:

Όσο για την απώλεια του σκυλιού,θεωρώ και γω πώς δύσκολα παίρνεις άλλο όταν δένεσαι με ένα!Έχω πολλά περιστατικά στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον με απώλεια σκυλιών,αργούσαν να πάρουν άλλο ή δεν έπαιρναν ποτέ!

Αλλά βρε κορίτσια,με κάνατε και ζήλεψα πολύ με τα σκυλιά!!!!Θέλω και γω!!!!:-D

magda TS,εαν μπεις στον μήνα σου,δεν θα χρειαστεί θερμοκοιτίδα!Μωρέ,πως αντέχει ο οργανισμός σου έχοντας διαστολή?

Και θα σας εξηγήσω που δυσκολεύομαι να το κατανοήσω!Στην πρώτη μου κόρη,πήγα με πόνους στον γιατρό,όπου με κολπική εξέταση είδε πως ο τράχηλος είχε εξαλειφθεί και μου λέει"Φεύγεις κλινική,γεννάς''!Σε 2 ώρες είχα πλήρη διαστολή!

Μπορεί δηλαδή μια διαστολή να κρατήσει μέρες?:confused:

Kitty805,σαν κοπλιμέντο να το πάρεις το ''τρελοκομείο''!Το λέω με όλη μου την καλή διάθεση!Φαίνεται πως ανήκεις στην κατηγορία ''η ψυχή της παρέας''!:DΠως είναι η μανούλα?Πότε θα σας έρθει τελικά?

Όσο για τους άντρες,ναι είναι μικρά παιδιά!Χθες λέω του δικού μου να του φτιάξω κολατσιό για τη δουλειά,αλλά ήθελε να το κάνει μόνος του να μην κουραστώ!Βάζει να βράσει αυγά,τα οποία δεν θέλουν και πολύ χρόνο!Κόντεψε να καεί το μπρίκι!Ευτυχώς το είδα εγκαίρως!Και μετά μου λέει,θα τα πάρω έτσι στη δουλειά,βαριόταν να φτάξει ένα σάντουιτσ!Έλεος!

Αλλά ναι,είναι γλυκούληδες!

Εφουλα μου,ειμαι σίγουρη πως θα επιλέξετε πολύ ωραίο όνομα για την μπέμπα σας!Όσο για την κολπική εξέταση,στην πρώτη μου κόρη,με χέρι,με είχε εξετάσει μεταξύ 36ης και 37ς εβδομάδας,ίσα ίσα να δει εάν ο τράχηλος είναι μαλακός!Στην 2η,πρώτη φορά ήταν στην Β επιπέδου,με το ''ματσούκι''(:lol::-P!Και έκτοτε,από τότε που ξεκίνησα συσπάσεις με κοιτούσε κάθε φορά!Αυτή όμως ήταν η τελευταία!Πάντα είναι και στην κρίση του γιατρού!Δεν είναι όμως κάτι!:D

Νεραιδουλα μου,καλά βρε,τραχανά θα απλώσει η κόρη σου!Πφφφφ,ευτυχώς η δικιά μου ξυπνάει γύρω στις 10!!!Ωωωωω ναι!!!!Κάτι που θα με εξυπηρετήσει και με την μπεμπούλα!:mrgreen:

Πως τα πας κορίτσι μου εσύ?

Κορίτσια μου,αυτη την πολυθρόνα λέτε?https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B1&espv=2&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwYXhhOL9xwIVxBIsCh1FpQEQ#imgrc=ppiakYA9FpmrrM%3A

Αν ναι,τις χρησιμοποιούμε στην κλινική που δουλεύω για τους ασθενείς που έχουν κινητικά προβλήματα,και είναι πάρα πολύ καλή!Εγώ δυστυχώς δεν έχω χώρο,αλλά η τακτική που αναφέρατε με τα μαξιλάρια είναι πολύ βολική!Έτσι περνούσα εγώ τις ώρες θηλασμού!

Όσο για το mei tai,νεραιδουλα μου,πρεπει να είναι τέλειο!Αλλά είδα την τιμή και μου ρθε κάπως!Πρέπει όμως να αξίζει!Σε σχέση με αυτο που έχω εγώ!

Λες να τα διαθέσω?Πφφφφ!:roll:!Μου βάζεις επικίνδυνα διλήμματα!:lol:

Αγάπη μου,γιορτάζεις σήμερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope εγώ στην θέση σου δεν θα επελεγα αυτή την χρονική περίοδο να πάρω σκυλάκι!!! Θα είναι σαν να εχεις δίδυμα!!! Θέλει και αυτό εκπαίδευση...... Συν του οτι σε 7 μηνες το παιδί σου θα μπουσουλαει. Εγώ έχω βάλει κάγκελα στο παιδικό δωμάτιο να μην μπαίνει η σκυλίτσα και γεμίζει τρίχες..... αλλά δεν μπορώ να απαγορεψω στην μικρή να παίζει-σερνεται κ.λ.π. στο πάτωμα όλου του σπιτιού!!! Αν και τα παιδιά βάζουν τόσα πολλά στο στόμα τους όπου επαθα ανοσία απο ενα σημείο και μετά, το σκυλάκι μου ηταν πιο καθαρό :P

Μπέμπα περιμένω όχι μπέμπη πως σου έχει κολλήσει;;;

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά και να ξεκινήσει νωρίτερα ο τοκετός. Όπως και να έχει μονο καισαρική μπορώ να κάνω!!

Τατιάνα πήρα τα 11 κλειδιά!!! Δεν μπορώ που δεν μπορώ να κοιμηθώ ας διαβάζω τουλάχιστον!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρία , τον Ρίκο μου (έτσι τον λέμε!) τον πήραμε μαζί μας θεσνικη οταν ανεβηκαμε με καράβι, στον πολιτικό (Ιούνιο) κ έμεινε εδώ μαζί μου!! :) χαίρεται την φύση (όντας μονοκατοικία το σπίτι!) και χαίρομαι κ εγώ μαζί του! Τον πήρα μαζί μου γιατί ο αντρας μου μονος κ με τη δουλεια κουραζότανε-βαριότανε (από το καθισιό! Anyway) να τον πηγαίνει βόλτες! Ασχετα που μετά τον έπιασε το απαρηγόρητο "δεν έχω κανέναν σας μαζί!!"! Τι να πεις? άβυσσος η ψυχή των αντρών!!! Αχ γιαβρί μου, να την χαίρεστε την Δημητρούλα σας!!! Με το καλό να έρθει κ η Αριάδνη λοιπόν!! Φανταστικό όνομα!! Δεν το έχω ακουσει πολλές φορές και μαγευτηκα!! :tongue::D όσο για το πλέξιμο άσε! Εγώ δεν είχα φτάσει ούτε εκεί!! Κάτι μαξιλαράκια που περνάς απλά την κλωστή και ουλτε αυτά κατάφερα να κάνω!! Χαχα!! Ακαμάτα παιδί μου!!

Τώρα να σας πω για τον γάμο ΕΥΤΥΧΩΣ συμφώνησαν κ τα πεθερικά μου για κλειστό κύκλο!! Ουφ... Μειώθηκαν στο μισό τα έξοδα!! Ανακούφισηηηη!! :) εντάξει δεν λέω θέλω να βγω νυφούλα με τους 2 μου άντρες κ να με χαρούν Αλλά όχι και ο ξάδερφος του ξαδερφου της νυφης του ξαδερφου!! Τραγικο?!

(Πάλι πολυλογώ! Σταματήστε μεεεεε!)

Τασσούλα μου, κι εγώ στην αρχη αγχωνόμουν για την καθαριότητα κ τις τριχες κτλ αλλά ο σκύλος προσφέρει πολλά πολλά αντισώματα!! Συν αυτό που είπες τόσα κ τόσα τρώνε βάζουν στο στόμα τους από κάτω, το σκυλάκι του σπιτιού που είναι καθαρό και με εμβόλια κτλ είναι το μικρότερο κακό!! :) εγώ βέβαια όταν τον ξανα κατεβάσουμε στη Σάμο (απο τον καινούριο χρονο γιατί τώρα που θ κατεβουμε δε θα εχουμε χωρο στο αυτοκ) θα τον έχω στο μπαλκόνι όταν το μωρό θα είναι ξυπνητό (τεράστιο είναι!) και όταν κοιμάται θα τον έχω μαζί μας μέσα! :)

Κορίτσια πολύ ζαλάδα σημερα! Και πολλές αναγούλες!!!

Τι καλό θα φάτε σήμερα??

Μωρέ ο αιματοκρίτης μου είναι καλός!35,5,για εγκυμονούσα τέλειος! Σκέψου πως όλη μου την εγκυμοσύνη την έβγαλα με 1 σίδηρο την ημέρα,συγκριτικά με την 1η που έπαιρνα 2!Να έχω κάποιον να με προσέχει???? Χαχαχαχαχα!Καλοοοο!Δεν έχω κανέναν εδώ Τατιάνα μου!Οι γονείς Θεσσαλονίκη,τα πεθερικά Γιάννενα!!

Καλεεεε,τι νοσηλεύτρια είμαι?Μόνο για τους άλλους?Προσφέρω βοήθεια και στον εαυτό μου!Λίγο ή πίεση του μωρού,λίγο ότι ατόνησε το αναπνευστικό λόγω ακινησίας,δεν θέλει και πολύ!Μονοκατοικια,ε?Το όνειρο μου να αποκτησω μονοκατοικία! Ισως στο μέλλον να το καταφέρουμε!

Τασούλααααα μου!Βρε συ,όλο μπέμπη λεω!Έχεις δικιο!Δε ξέρω πως το συνδιασα έτσι!:oops:!Συγνωμηηηη!

Ναι μωρέ, από ένα σημείο και μετά τα παιδιά βάζουν τα πάντα στο στόμα τους,αλλά καλά κάνεις και παίρνεις τα μέτρα σου!

Αχ κορίτσι,όνειρο θα μείνει ή αγορά σκυλιού! Μένω σε πολυκατοικία, και φυσικά δεν δέχονται σκυλιά! Αλλά και οι δικοί μας,μας το ξεκαθάρισαν πως εάν πάρουμε σκυλί δε θα πατήσουν το πόδι τους εδώ!:-(

Εμεις θα φάμε φακές, τις οποίες μαγείρεψα προχθες το βράδυ!!! Τίποτα δεν πάει χαμενο!Για πείτε,εσείς? Μπας και πάρω καμία ιδέα για Αύριο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τώρα να σας πω για τον γάμο ΕΥΤΥΧΩΣ συμφώνησαν κ τα πεθερικά μου για κλειστό κύκλο!! Ουφ... Μειώθηκαν στο μισό τα έξοδα!! Ανακούφισηηηη!! :) εντάξει δεν λέω θέλω να βγω νυφούλα με τους 2 μου άντρες κ να με χαρούν Αλλά όχι και ο ξάδερφος του ξαδερφου της νυφης του ξαδερφου!! Τραγικο?!

(Πάλι πολυλογώ! Σταματήστε μεεεεε!)

Κορίτσια πολύ ζαλάδα σημερα! Και πολλές αναγούλες!!!

Τι καλό θα φάτε σήμερα??

Κορίτσι,πλέον,οι περισσότεροι προτιμούν τους κλειστούς γάμους!Και νομίζω,εκτός απο το οικονομικό,το χαίρεσαι πιο πολύ!Από το να έχεις τον κάθε άσχετο,μόνο και μόνο γιατί του έχεις μια υποχρέωση και έκτοτε δεν ξέρω καν τι κάνει και που ζει!

Καλά λεω, αυτό το τελευταίο τρίμηνο είναι το πιο κουραστικό!

Να φας κάτι ελαφρύ καμαρι,και πολλά υγρά!Εάν μπορείς φυσικά!Αμάν,σε σκέφτομαι και μου έρχεται και μένα αναγουλα,σκεπτόμενη και το πρώτο τρίμηνο!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...