Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κρίμα που έχασε η εθνική βρε κορίτσια στεναχωρηθηκα!!!

Στο γιατρό όλα καλά επιβεβαιωσαμε την ημερομηνία 06/10 το πρωί. Θα μπω μέσα από την προηγούμενη. Η μικρή μου είναι 2500 γρ. και όλα πάνε καλά. Ξεκούραση μου είπε για να φτάσουμε την ημερομηνία που θέλουμε. Επίσης με το ζάχαρο δεν αγχωνεται το θεωρεί καλό απλά να συνεχίσω την διατροφή.

Πάω να δω μήπως και καταφέρω να κοιμηθώ!!!!

Φιλάκια

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασούλα μου προγραμματισμένη?? πολύ καλά είναι το νινί σου!! :) άντε καλή υπομονή!!

Κρίμα που δεν προκριθηκαμε τι να πει κανεις δεν πειραζει!! Καλά τα πηγαμε πάντως!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

tatkono μου όχι καμία σχέση, απλά είναι αγάπη μεγάλη λόγω σπουδών! Με γεια τα καινούργια σας ρουχαλάκια!!! Ωραία τα πλεκτά, μου έφερε κ εμένα δώρο η μαμά μου ζακετούλα, κορδελίτσα κ μπαλαρινάκια! Μήπως να μαθαίναμε κ εμείς πλέξιμο να φτιάχναμε διάφορα;;!! Χιχι :-P

Tassoula μου μπράβο που πάνε όλα καλά, ξεκούραση τώρα όσο μπορείς! Κρίμα για την εθνική μας κ ήμασταν τόσο κοντά...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Vanz εγώ σκέφτομαι να το πάρω από ένα συγκεκριμένο σάιτ στο Ίντερνετ, που ειναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο γιατί και εγώ τις πωλήτριες δεν τις πολυ-εμπιστεύομαι. Επίσης ξέρω ότι στηρίζουν την πλάτη και είναι πιο ξεκούραστα για εμάς και το μωρό. Επίσης οι κρίκοι που χρησιμοποιούν είναι ειδικοί για αυτή τη δουλειά και δοκιμασμένοι για βάρος.
Εδω ειμαι κοριτσια ,δεν γενναω ακομη!Καθε Δευτερα γυριζω το βραδυ πτωμα στο σπιτι αφου ειμαι ολη τη μερα στους δρομους,γιατρος,μαια κλπ

Η μικρη εχει κατεβει αρκετα χαμηλα αυτη τη φορα αλλα ο τραχηλος μου αντεχει ακομα,ειναι παλικαρι,οποτε συνεχιζουμε...

Για μαρσιπο που λετε,εχω δοκιμασει τα παντα κ ψηφιζω αστερακι ring sling κ για αργοτερα λιγο που θα βαρυνει το μωρο mei tai. Οι καλυτερες αγορες που εχω κανει,τωρα θα παρω κ αλλο ενα σλινγκ γιατι θελω κι αλλο χρωμα :mrgreen:

http://www.babywearing.gr/

Εγω εχω παρει απο αυτη τη σελιδα Μαρακι,μπες να δεις τα βιντεακια για να καταλαβεις πως ειναι.Παντως δεν εχουν καμια σχεση με αυτον που εβαλες

Γεια σας κι απο μενα ! Διαβασα αυτα που γραψατε, μπηκα και στο σαιτ αλλά πάλι ακρη δεν βγαζω ! Ηρθε η ωρα να παω σιγα σιγα απο κοντα να τους δω... Παντως με τις πληροφοριες που μοιραζομαστε εδω κλίνω πιο πολύ σ αυτους τους μαλακους - sling? - ειδικά αν τους δοκιμασω και δω οτι στηριζετε καλά η πλάτη μου !

vanz,εεεε,είσαι τρελήηηη!Χιχιχιχι!Καλά καλέ,γενική?Ξεκουράσου τώρα,καλά?Αν και δεν είναι υπέροχη η αίσθηση καθαριότητας που νιώθεις μετά!Ανάθεμα σε.....ζηλεύω!

Πεθαίνω Hope, τρελαίνομαι ! Δεν υπάρχει η αίσθηση ! Τωρα αυριο βαζυμε μπρος και το υπολοιπο σπιτι ! Όλα τα βαριά: τραβηγμα κουζινα, fornet (όχι εγώ, είναι επικινδυνο), ψυγεία, φουρνοι, κουρτίνες, ολαααααα !!! Χαχαχαχα ποιος θα μου το λεγε οτι θα γουσταρα δουλειες ! Μετά όμως θα αράξω και κακα τα ψεματα , για κανενα διμηνο-τρίμηνο δεν θα χρειαστεί να εχω το νου μου να πλύνω κουρτίνες ή να τραβηξω τη κουζινα για να καθαρισω απο πισω.....

Καλημέρα κορίτσια! :-)

Βλέπω ότι όλες ετοιμαζεστε σιγα σιγα :-) σας διάβασα ολες αλλά δεν Θυμάμαι ποια είπε τι γιατί εχω χρόνο οταν βγαζω το γαλα και δεν μπορω να γράψω σε μία μία χώρια. Ομως χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Εμείς ηταν να βγούμε σήμερα αλλά Επειδή ειχε κάνει παλι ικτερο προχτές και μεχρι χτες ηταν στην λάμπα και Επειδή δυσκολευόμαστε με το φαι γιατι κοιμάται Συνέχεια με αποτέλεσμα 3 μερες να μην πάρει βάρος και να αρχισει χτες να βάζει λίγο. Ζητήσαμε να μείνει 2 μερες ακόμα και πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα τον πάρουμε σπίτι.

Σας φιλω. Παω να του βγαλω το γάλα γιατί μας περιμένει!

Mariren μου πως σου φαίνεται ο θηλασμός? Η κοιλίτσα σου πώς είναι σε σχεση με πριν?

Εγω τελικά με μαια δεν ξερω τι να κανω!! Ισως παω απο βδομάδα να παρακολουθησω στο Ελενα κανενα σεμινάριο.. αλλιως με 200-300 ευρώ η μαία, πόσα θα δωσω και στον γιατρο; δεν γινεται!! Πρακτικά!!

Φιλάκια σε ολες σας!! Να προσεχετε!!

Kitty μου περαστικά στη μανούλα σου ! εγω πηγα γιατρό σημερα και τον ρωτησα και για τη μαια, μου λέει θα ειναι εκει στη κλινικη η μαία, θα σε προσέξει , θα σε καλύψει, για να πάρεις δική σου δεν υπάρχει λόγος! Και μην υπολογίζεις χρήματα λέει θα σου χρειαστούν , κράτα τα !!!

Κρίμα που έχασε η εθνική βρε κορίτσια στεναχωρηθηκα!!!

Στο γιατρό όλα καλά επιβεβαιωσαμε την ημερομηνία 06/10 το πρωί. Θα μπω μέσα από την προηγούμενη. Η μικρή μου είναι 2500 γρ. και όλα πάνε καλά. Ξεκούραση μου είπε για να φτάσουμε την ημερομηνία που θέλουμε. Επίσης με το ζάχαρο δεν αγχωνεται το θεωρεί καλό απλά να συνεχίσω την διατροφή.

Πάω να δω μήπως και καταφέρω να κοιμηθώ!!!!

Φιλάκια

Με το καλό tassoula ! Ειναι και λίγο ανακουφιση να ξέρεις οτι πας προγραμματισμένα? Πώς σου φαίνεται?

Κατα τ ' άλλα κορίτσια εμεις πηραμε σημερα καροτσακι !!! Τετοια χαρα δεν λέγεται ! Χαχαχαχα αληθεια! Ειναι πολυκαρότσι, αυτο που ειχα βάλει στο ματι, σε πολυυυυ καλή τιμή, βολικό απερογραπτα, το κοιτάω και το χαίρομαι.

Πηγαμε γιατρο επισης, προετοιμασμενη για την πρωτη μου κολπικη εξεταση αλλά το μετανιωσε ! Την αλλη βδομαδα λέει! Οκ.... Κάναμε υπερηχογράφημα, πάνω απο 3 κιλά η μπεμπούλα μου και ψηλή ! Επίσης έχει κατεβει αρκετα και κοιτάει πλάγια κι οχι προς τα πισω που ειναι και το ιδανικό οποτε ο γιατρός συνέστησε κι άλλο περπάτημα και να κοιμάμαι σε ποικίλες θέσεις , χωρίς να φοβάμαι πλέον το δεξί πλευρό και να το προτιμήσω !

Πάντως δεν μου ξαναανεφερε καισαρικη και μαλιστα μου ειπε πολλα για τον φυσιολογικο τοκετο και να προετοιμαστω με τα σεμιναρια, και να μη φοβηθω τον πονο, κτλ κτλ !!

Το δυσαρεστο είναι οτι κοντα στη ΠΗΤ μου τελικα οχι μόνο θα λείπει ο γιατρός μου αλλά κι ο άντρας μου ... καναμε τα πάντα αλλά δεν μπορεί να αλλάξει , οποτε αν παρω ολο το μηνα στις 11/10 δεν θα τους εχω κοντα μου... αλλα τι να κανεις? για καλο ειναι , θα το παιξω παλικαρι !!!!

Λέγατε για σκυλάκια... περσυ τετοιο καιρο εχασα μετα απο 15 χρόνια τον σκυλάκο μου απο γερατειά σε συνδυασμο με πολλές ασθενειες... ηταν ασχημη εμπειρια και δεν περναει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ που να μην τον σκεφτομαι στις τελευταιες του μερες... μετα ηρθε το μωρακι κι ευχομαι να μπορουσα να αλλαξω τα δεδομενα και να προλαβαινε ο Ρουντακος μου να γνωρισει τη μπεμπα, και να μεγαλώσει το παιδι με ζώο... αλλα τωρα ουτε λογος για νεο σκυλάκι.. πονεσα πααααρα πολύ απο την απωλεια του.. στο μέλλον οταν μεγαλώσουμε ίσως γατούλα...

Τελικά όχι δεν μπορώ να κοιμηθώ και νυσταζω τοοοοοοοοοσο πολύ που έχω μεγαλο εκνευρισμό!!!

Μόνο εγώ φαίνεται οτι πάω σε προγραμματισμένη καισαρική ε;;;

Μακάρι όλες να έχετε τις γέννες που επιθυμείτε!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Τασσουλα και εγω εχω αυπνιες απο τις 4 μεχρι της 5:30, μαλλον το αγχος θα ειναι.Απο μαρσιπους σκεφτομουν το babasling γιατι δεν βολεψε;

Νεραιδουλα τι ειπε ο γιατρος για τον τραχηλο; εαν εξαλειφθει μετα γενναμε;

Κοριτσια σας διαβαζω αλλα γραφω απο κινητο και ολο χανω αυτα που εγραψα,

Με γεια τα ψωνια μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω, τα υπολοιπα οταν σαραντησω.

Vanz πολυ καλα τα νεα σας, 3 κιλα εεεε;;;; μπραβο το τρωει το φαγακι του.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σημερα μπηκα στο μηνα μου και την Παρασκευη θα μπω στις 36 εβδομαδες, μετα θελω να πιστευω οτι δεν θα χρειαστουμε θερμοκυτιδα, την Παρ εχω γιατρο μακαρι να μην εχει μεγαλωσει η διαστολη.

Εχθες το βραδυ ειχα τσιμπιματα στον τραχηχο και εννιωθα ενα τσουξιμο, τωρα ειμαι καλα.

ΠΗΤ εχω 16 Οκτ.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Τασσουλα και εγω προηγηθεισα καισαρικη ειμαι,αλλα δεν θα παω προγραμματισμενα.Ο γιατρος μου λειτουργει λιγο διαφορετικα,θα περιμενουμε το μωρο να αποφασισει ποτε ειναι ετοιμο.

Μαγδα το μηκος του τραχηλου στη φαση που ειμαστε εχει σχεση κυριως με το ποσο γρηγορο τοκετο θα εχεις.Εισαι πολυ τυχερη,αυτο να σκεφτεσαι.Αφου μπηκες στο μηνα σου μη φοβασαι καθολου.Υπαρχουν γυναικες με διαστολη απο την 36η εβδομαδα και τελικα γεννανε στις 40,δεν ειναι ολες το ιδιο οποτε δεν μπορεις να προβλεψεις ποτε θα γεννησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέραααααα κοριτσακια μου... οχι καλεεεε δεν ειμαστε γλωσσοκοπάνες! Απλά μέχρι να γεννήσουμε θα έχουμε γεμίσει το ποστ με καμια 100αριά σελίδες!!! Και μετά να δειτε ησυχια που θα πέσει ή μηνυματα τυπου: Είμαστε καλα ΣΤΟΠ δεν κοιμόμαστε ΣΤΟΠ τα λέμε οταν παει το παιδι παιδικό :lol::lol:

Σας ευχαριστώ για τις ευχες για τη μαμά μου.. Σημερα της ανεβηκε και η πιεση.. κατι οι αλλαγες του καιρού, κατι που βλέπει το προσωπο της και το ματι της μαυρισμένο, την έχει πάρει απο κάτω! Ηθελαν να γυρισουν νωριτερα (αυριο συγκεκριμένα) αλλά τη νικησαν το οτι δεν μπορει να κανει δουλειές και να μαζεψει το σπιτι κανονικά πριν φυγουν συν το οτι πως θα ταξιδεψω με μαυρισμένο μάτι και θα με βλέπει ο κοσμος!! (ναι οκ.. ειμαστε ψωνάρες στο σοι αλλα τωρα βγηκε και ενα καλο!)

Hope! μου :-* αυτο με το τρελοκομείο το παιρνω σαν κοπλιμέντο.. Παντα μου αρεσε να κανω τους αλλους να γελάνε! Τώρα τελευταια έχω την ικανοτητα να τους κανω ή να γελάνε ή να τρεμουν απο τα νευρα τους, αλλα τι να κάνουμε.. και τα δύο ταλέντα ειναι :twisted::lol:

Όσον αφορά τους δικους σου, ξέρω πόσο δυσκολο ειναι να σε βάζουν στην μέση και εσύ θελοντας και μη να επηρρεαζεσαι, αλλά όσο μπορείς να είσαι αντικειμενική όταν σου μιλάνε και αν δεις οτι σε πιέζουν τόσο πολύ λεγε ενα: ναι εχεις δικιο, εγω τι φταιω ομως να τα ακουω;! ή αν δεν βρισκεις ακρη ουτε με αυτο αστους να μιλάνε και εσυ απο μέσα τραγουδα το αγαπημενο σου τραγουδι!! Προσεχε ομως μην ακους λαϊκά οπως εγώ και σου ξεφύγει κανένα ώπα!!

Τα σκυλάκια ειναι πανέξυπνα.. νιώθουν και καταλαβαίνουν τα πάντα!! και φυσικά ζηλεύουν κιολας!! Και φυσικά μη λέμε χαζομάρες.. και εμεις το ιδιο θα καναμε στη θεση τους στην αρχή.. πχ αν εκει που ειχαμε την αποκλειστικότητα καποιου που αγαπάμε μας εφερνε καποιο αλλο ατομο στο σπιτι, στο δωματιο μας, στη ζωή μας και ασχολιοταν μονο με αυτό και εμας μας εκανε στην ακρη, τι θα κάναμε;; Γι αυτό το μόνο σιγουρο είναι ότι δεν πρέπει να βγαλεις το σκυλάκι απο τη νέα σου ζωή γιατι τοτε θα αντιδρασει ασχημα.. οχι να το αφηνεις μονο μαζι του βεβαια, αλλα οχι να καταλάβει την απορριψη.. ασε που τα οφέλη για το μωρό που μεγαλώνει με το σκυλάκι ειναι τεράστια!!

tassoula μου το ιδιο κανει και η κορη της κολλητής μου.. οτι δεν της αρεσει φωνάζει τη τεκιλα το σκυλάκι τους και της το δινει!! :-P Και η τεκιλα ειναι καθαροαιμο πιτ μπουλ και ενώ ολοι φοβομασταν στην αρχή μην εχει καμια αντιδραση ασχημη, τώρα τα μικρά το τι της κάνουν και αυτή απλά παιζει μαζι τους και να φροντιζει!!

Αντε με το καλο να ερθει η ημερομηνία σου!! 20 μερουλες εμειναν!! ολα καλα θα πανε!! Για τον υπνο δεν ξέρω τι να πω.. δεν εχω βρει κανενα κολπο που να προκαλει υπνο συνεχόμενο .. Απλά υπομονή..

neraidoyla μου να σε ρωτησω.. οι μάρσιποι εχουν να κανουν και με τον σωματοτυπο της μητέρας;; πχ. εγω ειμαι σχεδον 1.80 υψος και υπερβαρη.. συνεπως εχω και στηθος και κοιλιά απο φυσικου μου.. θα μπορέσω να πάρω Ring Sling οπως εσείς ή δεν θα βολευουν λογω σωματοτυπου;

TatKono μου να χαιρεσαι το σκυλάκι σου!! Ειναι πανεμορφες αυτες οι ρατσες!! Και να κανεις υπομονη για τον αντρα σου!! Ξερω ποσο σου λειπει, μακαρι να ειναι εκει να τον παρει πρωτος αγκαλιά!! Αντε και με το καλό να παρεις και την κουβερτουλα!! Και με το καλο να κανονισεις την γαμο βαφτιση..

Όσον αφορά το ονομα το μωρό θα ονομαστεί Διονύσης (του μπαμπα μου) και Χαραλαμπος (απο ενα ταμα που ειχα απο τα 13 μου!!!) ο μπαμπας του ακομα μου χτυπάει το οτι αποφάσισα μονη τα ονοματα και αυτός θελει να παρει και τριτο ονομα αρχαιοελληνικό, αλλα δεν γινεται το παιδι να κυκλοφορεί σαν Ισπανος πριγκιπας!! Η πρωτη κορη του εχει το ονομα της μαμας του, το θεωρώ λογικό να πάρει ονομα απο το δικο μου σόι τώρα, μιας και ειναι το πρωτο μου.. ο μπαμπας του ειναι απων αλλωστε απο τη ζωή μας για να πω οτι τέθηκε ζητημα απο ποιον απο τους δυο παππουδες θα επαιρνε.. του ειπα βεβαια, οτι αν καναμε δευτερο παιδί θα διαλεγε αυτός ονομα.. αλλα γι αυτο δεν το διαπραγματευομαι! Να πω την αληθεια εγω προτιμώ το Χαραλαμπος για να φωνάζω το παιδι.. ή Χαρης ή Μπαμπης αλλά δεν μου πάει καρδια να μην τον φωνάζω με το ονομα του μπαμπα μου.. Προς το παρόν εγώ τον φωνάζω Ακη... οι μισοι Διονυση, οι υπολοιποι Ντενη και καποιοι αλλοι Νιονιο.. Σκεφτομαι οτι οταν με το καλο γεννηθει θα αποφασίσω πως θα τον φωνάζω..

effie.k μου αν εχεις υπομονή να μαθεις να πλέκεις, μαθε!! Εγω δεν αλλαζω με τιποτα αυτά που μου εχει πλέξει η γιαγια μου και ηδη εχω μια θεια που εχει πλέξει κάτι!! Να πω την αληθεια η γιαγιακα μου η συγχωρεμένη εχει πλέξει απο μια τεραστια μαυρη σακουλα στο καθενα μας, επειδή δεν θα ηταν στο γαμο μας, σαν δώρο.. απο αυτά θα πάρω μια κουβερτουλα ή κατι αλλο για το μωρό.. για καλη τυχη.. πω πω τι μου θυμισες..

Αλήθεια εχεις καποιο συγκεκριμένο ονομα στο μυαλό σου;;

vanz κοριτσακι μου.. θες να ερθεις απο το σπιτι μου να κανεις γενική;; να μη σου στερήσω τετοια χαρά!! :lol::lol::lol: πάρε και την Hope παρέα!! Εμενα μου αρεσει να σας βλέπω χαρουμενες!! :-P

Με γεια το καροτσακι!!! Δεν ειναι υπεροχη η αισθηση;; εγω οταν το πηρα συνειδητοποιησα οτι θα εχω κανονικό μωρό και οχι κουκλα οπως παλια!

Χαίρομαι απιστευτα που η μπεμπα σου απο μόνη της έδωσε λυση σε αυτό που σε στεναχωρουσε!! Σημαινει οτι απο τωρα αγαπαει τη μανουλα της και ειδε οτι δεν ηθελε καισαρική!! Να σου ευχηθώ να γεννήσεις τότε που πρώτον θα βγαλεις μια υγιεστατη γκομενάρα και δευτερον να εχεις τους δικους σου μαζί!!

Για το σκυλάκι δεν ξερω τι να σου πω.. δεν θέλω καν να το σκεφτομαι, παντως και εγώ ειμαι υπερ του να μεγαλωνουν παιδάκια με ζωάκια..

magda TS μου μην αγχωνεσαι! Ολα καλα θα πανε! ουτε θερμοκοιτίδα ουτε τιποτα!! Θα προσέχεις και θα εχεις το μωράκι σου αγκαλιά απο τη πρωτη στιγμή!! Ειμαι σιγουρη!!

Ααααα και επειδη αναφερθηκαν τα ονοματα μας... Ειμαι η Κατερινα.. χαρηκα!! αλλά για να μην παρεξηγηθουμε, δεν εχω καλη μνημη με ονοματα κλπ.. γι αυτό μην παρεξηγηθειτε αν δεν θυμάμαι ονοματα, οπως δεν θα παρεξηγησω και εγώ αν δεν θυμάστε το δικο μου.. Ακουω και στα: ψιτ εσύ, καλε κοπελιά... εσυ με το μαλλι αφάνα!! Εδώ παντως αν φωνάξω ενα Μαιρη ολο και καποια θα γυρισει!! :D

Σας αφήνω να κλεισω σιγα σιγα το γραφείο αν και σημερα ήταν ημέρα πιο χαλαρά δεν εχει.. αν δεν με ξυπναγε ενας συνεργατης-φιλος του μπαμπα του παιδιου, που πηρε να ψαρέψει να δει τι γινεται... ακομα θα κοιμομουν.. όχι όχι.. ηρθε και ο μπαμπας του παιδιου να με δει και με σηκωσε αρον αρον να κατεβω στο γραφείο..

Πάντως βρε κορίτσια εχει πλάκα πως οι αντρες εξαρτώνται σε πολλά απο εμάς.. ηρθε τωρα ο αδελφος μου που θα παει στον γιατρό να του γράψει εξετάσεις για τον θυροειδή, να με ρωτησει τι εξετάσεις να του γραψει ο γιατρος.. Και οταν του ειπα: εγώ θα σου πω;; μου απαντησε αυτός μπορεί να μην ξέρει!! :lol: :lol: Ε εκει τον επιασα στο δουλεμα, οτι εγώ σαν επιστημονας με μια TSH και εναν υπέρηχο θα ημουν ευχαριστημένη!! :-P :-P

Σα μικρά παιδιά μωρε.. αντε να τους κρατησεις κακια!!

πω πω.. παλι με επιασε η λογοδιάρροια μου.. φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Εγώ θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο και θέλω να είναι ο γιατρός μου οπωσδήποτε. Παρόλα αυτά αν προκύψει κάτι μου έχει πει οτι θα έρθει αν δηλαδή γεννησω πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία. Επίσης θέλω να κάνω επισκληριδιο που μόνο προγραμματισμένα γίνεται αλλιώς ολική. Και εγώ θα ήθελα να περιμένω πότε θα αποφασίσει η μικρή αλλά και 38 και 3 νομίζω είναι καλά......

Το babasling δεν με βολεψε καθόλου ήθελα άλλο ένα άτομο να μου το φτιάχνει και να μου το δένει. Μόνη μου δεν μπορούσα να το φτιαξω και επίσης ποναγε η μέση μου.

Εμένα μου αρέσει αυτό έχει καμία κοπέλα άποψη;

;http://www.zbaby.gr/marsipoi/232--mei-tai.html

Γενικά μου αρέσουν οι μάρσιπο αυτής της εταιρείας. Πείτε μου γνώμες!!

Μάγδα μου μην αγχωνεσαι ξεκουρασου και οτι είναι να γίνει θα γίνει. Το καλό είναι οτι μπηκες στον μήνα σου οπότε δεν έχεις άγχος.

Εμένα ο γιατρός μου είπε χθες που τον ρωτησα για καρδιοτοκογραφο οτι δεν έχει νόημα, μετά τις 35 εβδομάδες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ούτε χάπια ουτε νοσηλεία απλά όταν έρθει γέννας!!! Απλά ξεκούραση να πάρουμε όσες περισσότερο μέρες μπορούμε.

Α και κάτι τελευταίο θα πάρετε πολυθρόνα θηλασμού;;; εγώ θέλω πολύ αλλά είναι ακριβές. Πάντως είχε κοπεί η μέση μου και τα χέρια μου στην πρώτη μου κόρη.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασσουλα δεν ξερω για τον μαρσιπο που λες λεπτομερειες αλλα μοιαζει με το μει ται που εχω,φαινεται βολικος...Babasling εχει η κουμπαρα μου αλλα δεν βολευει καθολου,πρεπει αλλος να σε βοηθαει για να το σφιξεις πισω ετσι που ειναι..και αυτη δεν το χρησιμοποιησε τελικα κ πηρε αστερακι.Βεβαια καθε μια ξερει τι την βολευει περισσοτερο.

Κιττυ στο σλινγκ της συγκεκριμενης μαρκας υπαρχουν μεγεθη,εσυ χρειαζεσαι το πιο μακρυ που ειναι για ψηλες-μεγαλοσωμες μαμαδες.

Αν θελετε να δειτε φωτογραφιες,λεπτομερειες και να μιλησετε με αλλες μαμαδες που εχουν αστερακια υπαρχει ομαδα στο φεισμπουκ.

Babywearing-Asteraki slings θα τη βρειτε στην αναζητηση

Επισης οσες ειστε Αθηνα μπορειτε να πατε να δοκιμασετε αν σας βολευει,αυτη που τα φτιαχνει εχει ειδικο χωρο για τον σκοπο αυτο κ σου δειχνει πως μπαινει κλπ κ μετα αν εχεις αποριες σου τις λυνεις ολες μεσω σκαιπ.Εγω ειχα δοκιμασει απο μια φιλη μου κ τωρα το δικο μου το δανειζω στις επομενες που γεννανε,δεν ειμαστε κ κοντα να σας το εδινα

Εγώ θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο και θέλω να είναι ο γιατρός μου οπωσδήποτε. Παρόλα αυτά αν προκύψει κάτι μου έχει πει οτι θα έρθει αν δηλαδή γεννησω πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία. Επίσης θέλω να κάνω επισκληριδιο που μόνο προγραμματισμένα γίνεται αλλιώς ολική. Και εγώ θα ήθελα να περιμένω πότε θα αποφασίσει η μικρή αλλά και 38 και 3 νομίζω είναι καλά......

Το babasling δεν με βολεψε καθόλου ήθελα άλλο ένα άτομο να μου το φτιάχνει και να μου το δένει. Μόνη μου δεν μπορούσα να το φτιαξω και επίσης ποναγε η μέση μου.

Εμένα μου αρέσει αυτό έχει καμία κοπέλα άποψη;

;http://www.zbaby.gr/marsipoi/232--mei-tai.html

Γενικά μου αρέσουν οι μάρσιπο αυτής της εταιρείας. Πείτε μου γνώμες!!

Μάγδα μου μην αγχωνεσαι ξεκουρασου και οτι είναι να γίνει θα γίνει. Το καλό είναι οτι μπηκες στον μήνα σου οπότε δεν έχεις άγχος.

Εμένα ο γιατρός μου είπε χθες που τον ρωτησα για καρδιοτοκογραφο οτι δεν έχει νόημα, μετά τις 35 εβδομάδες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ούτε χάπια ουτε νοσηλεία απλά όταν έρθει γέννας!!! Απλά ξεκούραση να πάρουμε όσες περισσότερο μέρες μπορούμε.

Α και κάτι τελευταίο θα πάρετε πολυθρόνα θηλασμού;;; εγώ θέλω πολύ αλλά είναι ακριβές. Πάντως είχε κοπεί η μέση μου και τα χέρια μου στην πρώτη μου κόρη.

Αν δεν εχεις αλλες επιλογες καλα ειναι 38+3,επισης ξερεις ποτε θα γεννησεις κ δεν θα τρεχεις πανικοβλητη :D

Εγω κανω συνεχεια καρδιοτοκογραφο κ ντοπλερ λογω της προηγηθεισας κτ για να μπορουμε να δινουμε χρονο στο μωρο αφου εχουμε σιγουρευτει οτι ολα ειναι καλα κ το μωρο αντεχει (οχι τοσο για τις συσπασεις που οντως δεν εχει νοημα να τις ελεγχεις πλεον,οσο για τους παλμους του μωρου,αν δυσφορει,πεφτουν οι παλμοι του κλπ)

Για τον θηλασμο ειχα μια κουνιστη πολυθρονα απο ικεα,τις κλασσικες τους κ με βολεψε αρκετα,εβαζα κ μαξιλαρι θηλασμου κ ολα καλα

effie μου σε ευχαριστώ πολύ!! Πόσο χάρηκα που είναι σχεδόν έτοιμα όλα! Μονο να τα πλένω και να ετοιμάσω την βαλίτσα έμεινε!! :) άμα έχεις εσύ κουράγιο γλυκιά μου ναιιιι να μάθεις! Εγώ χαίρομαι που τα πέρνω!! Χαχαχα!! Ασε που κάποτε ξεκίνησα κ τα σταμάτησα!! Για άλλα πραγματάκια δεν έχω πρόβλημα να κάθομαι και να τα φτιάχνω!! :tongue:

vanz μου είναι δυνατόν?? πίσω από την κουζινα?? κουρτίνες?? :o κουράστηκααααααααα!!! Αχου μωρέ το μωράκι σας είναι μεγάλοοοο! Έτοιμοοοο! Δηλαδή μέχρι την πητ πόσο θα φτάσει?! Κρίμα να μην είναι κοντά σου ο αντρούλης σου... :( αν δεν μπορει ομως διαφορετικα......ποσο δύσκολα!! Ελπίζω πάντως κ ο αντρας σου κ φυσικά ο γιατρός σου να σας προλάβουν!! :tongue:

tassoula μου είναι άλλη αίσθηση να ξέρεις πότε γεννάς και άλλο το να περιμένεις!! Έχεις λιγο.τερο άγχος και θαπεράσει πιο εύκολα ο καιρός!! :) εύχοαμι όλα να πάνε καλά!! :) κουνιστή πολυθρονα σκεφτόμουνα να πάρω κι εγώ γιατί είναι πράγματι πολύ βολικές αλλά δεν μπορούμε οικονομικά!! Ισως στην επόμενη εγκυμοσυνη!! :) πάντως όσες μπορούνε επειδή όλες μα όλες μου οι γνωστές έχουν πάρει, τις συνιστώ ανεπυφύλακτα!! Και αυτές από τα Ικεα ειχαν ολες!! ;)

magda μου καλή γέννα να έχεις!! :) ετοιμα όλα?! :) και αντιστροφα ο χρόνος μετράειιιιι !!!

kitty ή μάλλον Κατερίνα χάρηκα!! :) έχω λιώσει στο γέλιο με τα λόγια σου! Να σαι καλά!! :):tongue: άσε άσε μας έχει πιάσει πάρλα!! Και τι να κάνεις σάματε?!? :) ευχαριστώ πολύ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τον χαίρομαι τον σκυλάκο μουυυυυ!! :) ήταν η χαρά μου μέχρι τώρα,! :) μετά από τον μπέμπη μας είναι η 2η χαρά μου!! :) Ευχαριστώ για τις ευχές σου, ότι Ποθείς γλυκιά μου!! :)

Καλά καλέ Νιονιο?!? μα νιονιος?!? χαχαχα!! Και τα 2 ονοματάκια είναι υπέροχα!! Τα 3 ναι ολντως παραπέμπει σε τετοιο στυλ και σε σαπουνοπερα της αργεντινης!! Χαχαχα!! :tongue:

Στα δικά μου τώρα, κορίτσια βάρυνα υπερβολικά.. Πήγα μέχρι την αγορά να πάρω νυχτικάκια κ εσωρουχάκια κ μετά να πάρω κάτι καλύμματα για τον καναπέ και δεν μπορώ άλλο!! Που να πιάσω να κάνω γενικη εγω?!? (vanz για σενα χτυπαει η καμπάνα!) χαχαχ!! Νιώθω ότι θα βγει νωρίτερα... Κάτι άλλαξε...! :/ έχω τσακίσει κάθε γλυκό που κυκλοφορεί!! :tongue: επίσης έχω να κάνω κάποια κουτιά αποθήκευσης και λέω να τα παρατήσω!! Δεν έχω κουράγιο!!η υπομονή μου έχει εξαντληθεί με την δουλειά μου και τα χρωστούμενα (μου λένε θα τα παρω καλό καλοκαίρι του 2016!!!!!!!) κ η ψυχολογία μου είναι ποτε ετσι ποτε αλλιως!!! Ευτυχώς και ευχαριστώ το Θεό για αυτό η εγκυμοσύνη πάει πολύ καλά!! Την αλλη εβδομαδα γιατρό παλι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

προσθέτω και τη Μάγδα μας...

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren.................αγοράκι.....3/09

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

tassoula...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 6/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

MARYPOPINS............αγοράκι......ΠΗΤ 13/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αυτήν την πολυθρόνα, την απλή από τα ΙΚΕΑ, θέλω και εγώ βρε κορίτσια... αλλά το σκέφτομαι και λίγο... Δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει να κάθομαι στο κρεβάτι, έχω και το μαξιλάρι θηλασμού αλλά και πάλι θα είναι άνετα;;;

Αύριο έχουμε γιατρό... Αλήθεια κολπικά πότε ξεκινάει να μας εξετάζει;;; Τρέμω λίγο....

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...