Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Βρε Kitty,Περαστικά σας κορίτσι μου!Πως είναι?Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα!Φαντάζομαι πόσο επηρεαστηκες!Μιλησες μαζί της,ή δεν την αφήνουν να έχει επικοινωνία?Πότε θα γυρίσουν?

Σου έχω πει πως τρελενομαι για τον τρόπο με τον οποίο γραφείς!Είσαι τρελοκομείο!Και εγω το αγαπώ αυτό!Λες το σκυλί να μην σας αφήνει να ακουμπησετε τον μπέμπη?Ειναι και θηλυκια,ισως της βγει το ενστικτο!Σωστή ή σκέψη για το ρουχαλακι!Έχει ο αδερφός μου αμερικανικό μπουλντόγκ! Οπότε μιλάμε στο skype,μιας και ο αδερφός μου ζει στο εξωτερικό, το σκυλί ζηλεύει απίστευτα!Κοιτα να δεις,τι συναισθήματα βγάζουν και αυτά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα η σκυλίτσα μου στην αρχή μύριζε συνέχεια το port bebe που την είχαμε προσπαθούσε να καταλάβει τι είναι. Όταν κατάλαβε αδιαφορούσε δεν την πλησίαζε για πολύ καιρό μόνο την μύριζε που και που. Τώρα πια κάθετε και την χαϊδεύει η μικρή και την φιλάει. Δεν μπορώ να πω οτι το σκυλάκι παίζει μαζί της αλλά είναι και μεγαλο!!! Το μόνο που έχω οτι τρώει η μικρή παει και της το τρώει από το χέρι..... Καλά πολλές φορές της το δίνει και η ίδια αν δεν της αρέσει!!!:P

Kitty περαστικά στην μανούλα σου πω πω τι έπαθε!!! Όσο για τον ύπνο σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Neraidoula πόσο είναι τώρα το μωρό;; μπράβο που πάει καλά να πάρει όσο πιο πολύ γίνεται!!!

Hope μια χαρά και το δικό σου μωρό και απο κιλακια!!! Εγώ νομίζω οτι θα φτάσεις την ημερομηνία την επόμενη!!!

Κορίτσια φοβερή αϋπνία δεν ξέρω τι να κάνω....... Δεν μπορώ να βολευτω με τίποτα και χαζευω στο internet.

Τελειωσα την βαλιτσουλα η οποία είναι έτοιμη να σκάσει!!! Εφτιαξα και μια μικρότερη για την ώρα της γέννας με τα πρώτα ρουχαλακια κ.λ.π.

Αύριο το απόγευμα έχω γιατρό και μετά τον αγώνα οπότε το βράδυ τα νέα μας!!!

Έχω πολλές συσπάσεις τώρα το βράδυ......

Το πρωί εκανα δουλειές στο σπίτι με ρυθμούς χελώνας. έχω και την μικρή που τα σκορπαει όλα και την σκυλίτσα που μαδάει απίστευτα πολύ αυτή την εποχή!!!

Neraidoula εγώ σκεφτόμουν mai tai το έχεις δοκιμάσει;;;

Αποστείρωση και εγώ επιτόπου αν χρειαστεί που εύχομαι όχι!!!

Και εγω εχω απειρες συσπασεις αλλα ο τραχηλος δεν ανοιγει!Η μικρη ειναι 3 κιλα περιπου,απο εδω κ περα δεν θα μου την ξαναμετρησει ειπε σε βαρος,μονο ντοπλερ στον πλακουντα κανουμε να δουμε αν τρεφεται σωστα κ καρδιοτοκογραφημα.Το μει ται το λατρευω αλλα με βολεψε μετα τους 3-4 μηνες που το μωρο ειναι μεγαλουτσικο,επισης ειναι ζεστο οτι πρεπει για χειμωνα.Αντιθετα το σλινγκ ειναι πιο ελαφρυ υφασμα,θελει περισσοτερη εξασκηση να το μαθεις (δεν ειναι τιποτα σπουδαιο) κ βολευει στο θηλασμο κ σε μικρα μωρακια απο νεογεννητα

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέρα κορίτσια! :-)

Βλέπω ότι όλες ετοιμαζεστε σιγα σιγα :-) σας διάβασα ολες αλλά δεν Θυμάμαι ποια είπε τι γιατί εχω χρόνο οταν βγαζω το γαλα και δεν μπορω να γράψω σε μία μία χώρια. Ομως χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Εμείς ηταν να βγούμε σήμερα αλλά Επειδή ειχε κάνει παλι ικτερο προχτές και μεχρι χτες ηταν στην λάμπα και Επειδή δυσκολευόμαστε με το φαι γιατι κοιμάται Συνέχεια με αποτέλεσμα 3 μερες να μην πάρει βάρος και να αρχισει χτες να βάζει λίγο. Ζητήσαμε να μείνει 2 μερες ακόμα και πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα τον πάρουμε σπίτι.

Σας φιλω. Παω να του βγαλω το γάλα γιατί μας περιμένει!

Με το καλο να ερθει σπιτακι του!Σε σκεφτομαι Μαιρουλα,αν χρειαστεις κατι σχετικο με θηλασμο κ μπορω να σε βοηθησω πες μου

Kitty περαστικα στη μαμα σου!

Hope προσπαθησε να μην βαζεις τιποτα μεσα σου κ να μην στεναχωριεσαι,το ξερω οτι ακουγεται δυσκολο,αλλα πραγματικα χρειαζεσαι μονο ηρεμια κ καλη ψυχολογια στη φαση που εισαι,το ξερεις αλλωστε;)

Effie παρε σλινγκ απο αστερακι κ θα με θυμηθεις κ βαλε το μωρο απο νεογεννητο,να δεις τι υπνους θα κανει:lol:

Διαφημίσεις

Kitty περαστικα στη μαμα σου!

Hope προσπαθησε να μην βαζεις τιποτα μεσα σου κ να μην στεναχωριεσαι,το ξερω οτι ακουγεται δυσκολο,αλλα πραγματικα χρειαζεσαι μονο ηρεμια κ καλη ψυχολογια στη φαση που εισαι,το ξερεις αλλωστε;)

Effie παρε σλινγκ απο αστερακι κ θα με θυμηθεις κ βαλε το μωρο απο νεογεννητο,να δεις τι υπνους θα κανει:lol:

Ευχαριστώ Νεραιδουλα μου,και όλα τα κορίτσια!Πλεον λεω πως ο καθείς όπως στρώνει κοιμάται! Μιλάμε για άτομα ενήλικα,οπότε ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!Τους έχω κόψει τον αερα καιρό τώρα,οπότε,ότι κι αν έχουν μεταξύ τους δεν μου τα λενε,και έτσι δεν φτανω σε σημείο να βασανιζομαι ψυχολογικα!Χθες ομως,μάλλον ο αδερφός μου έφτασε στα άκρα ψυχολογικά και μου είπε όλα όσα ένιωθε!

Τασούλα,έχω λιώσει στο γελιο με το σκυλάκι σας!Τι πλάκα που έχει, και οι 2 βασικά!

Εσύ πως είσαι με τις συσπασεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαίρη μου,το mei tai,είναι παραπλήσιο του μαρσιπου που ανεβασα?

Εννοώ αυτόν εδώ http://www.chicco.gr/el/en_marsipos_go_black_95.html

Ή κάμα σχέση? Ο πρώτος παραπέμπει πιο πολύ σε σλιγκ?

Ρωταω,διότι το mei tai μου άρεσε παρά πολύ,αλλά εάν είναι σχεδόν ίδιο,να μην μπω σε διαδικασία να πάρω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαίρη μου,το mei tai,είναι παραπλήσιο του μαρσιπου που ανεβασα?

Εννοώ αυτόν εδώ http://www.chicco.gr/el/en_marsipos_go_black_95.html

Ή κάμα σχέση? Ο πρώτος παραπέμπει πιο πολύ σε σλιγκ?

Ρωταω,διότι το mei tai μου άρεσε παρά πολύ,αλλά εάν είναι σχεδόν ίδιο,να μην μπω σε διαδικασία να πάρω!

http://www.babywearing.gr/

Εγω εχω παρει απο αυτη τη σελιδα Μαρακι,μπες να δεις τα βιντεακια για να καταλαβεις πως ειναι.Παντως δεν εχουν καμια σχεση με αυτον που εβαλες

Καλησπέρα μανουλίτσες! Πως είστε??

neraidoyla μου χαίρομαι που είσαι καλά!! :) ε σιγά σιγά θα εξαληφθεί και ο τράχηλος και τσουπ θα έρθει το μωράκι αλλά όποτε θελήσει ο Θεούλης! :) έφτασε ο καιρός!! Το πιστευεις?!?

kitty μου περαστικούλια στην μανούλα σου! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τώρα αφου ολα ειναι καλά!!

mariren μου μην αγχωνεσαι καλέ εμείς εδώ είμαστε δεν φεύγουμε! Όποτε βρισκεις χρονο να μας λες πως είναι το μπεμπάκι σου! Περιμένουμε να μας πεις με χαρά οτι ήρθε την πέμπτη στο σπιτάκι σας!! Να του φιλήσεις τα πατουσακια από μαςςςςςς και υπομονή λίγο ακόμα έμεινε!! :*

hope μου όχι δεν ήρθε ο αντρούλης μουυυυυ... :( έβγαινα και φωτογραφίες μοναχούλα... Ασε....:( μεγάλη προσμονή που λέτε...! Ελπίζω να προλάβει την γεννα το γιαβρί μου όχι για μένα αλλά να δει πρώτα αυτός τον γιο του που τον στερηθηκε από κοιλιάς!! :( όσο για το οτι θα το νιώσω αυτο το αίσθημα με τα παιδιά μου εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω και άλλα παιδάκια και όλοε ο κόσμος να επίσης να το νιώσει αυτό το συναίσθημα!!

tassoula μου να σου ζήσει το σκυλάκια σου!! Αχ να το χαρείτε το γλυκό σας!! Και εγώ έχω ένα Ακίτα Ίνου ("χάτσικο" ταινία με τον richard g.)!!!! Εμένα είναι μικρούλης ακόμα 2 χρονων δε γίναμε, είναι δυστυχώς απρόβλεπτο σκυλί, και φύλακας σωστός γι αυτό και δεν το αφήνεις κοντά σε παιδάκια! Είναι τόσο χαδιάρης και τόσο γλύκας, δεν σε αφήνει από τα μάτια του,και γενικά είνι ναζιάρης αλλά κάνει κ τα απρόβλεπτά του!!! Δεν τον αλλάζω με τίποτα και κανέναν!!! Αλλά θα τον έχω μακριά από το μωρό μου!! Φοβάμαι λίγο...βεβαια όταν είμαι εγώ εκεί κάθεται σούζα, και δεν σηκώνει το βλέφαρο αλλά δεν το διακινδυνεύω!!!

Κορίτσιαααα έχετε σκεφτεί ονοματάκι για το μωρακι?! Εμείς ακόμα δεν τον είδαμε "Δημήτρη" τον βαφτίσαμε!! :tongue: του πεθερού το όνομα αν και δεν ήθελα στην αρχη ονοματα από την οικογένεια, ο αντρας μου λόγω παλαιών αρχών μου το ξεκαθάρισε!! Βέβαια δε με πείραξε καθόλου γιατί είναι πανέμορφο όνομα κ Πολιούχος της πόλης μου!! Ε και σεβάστηκα τον άντρα μου!! :D

Ξεκίνησα και φυσικά πάλι να ψάχνω για την γαμοβάφτιση του χρόνου, να μην τρέχω τελευταία στιγμή και από απόσταση.....! Ξελρω πολύ νωρίς αλλά να "κλεισω" εξ αποστάσεως τα πάντα δεν είναι εφικτό! ΄λλωστε τι κάνω τώρα? κάθομαι! Από το να κάθομαι άσκοπα καλύτερα επικοδομοιτικά!!

Πάλι ξεκίνησα να μιλάω πολύ!! Χαχα!!

Φιλακια!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Α ξέχασα για τους μάρσιπους, την προηγουμενη φορα στον γιατρό ήρθε μια κοπέλα με τον άντρα της και το μπεμπέ, μόλις είχε σαραντήσει ο μικρός, και φορούσε ο μπαμπάς αυτόν της chicco.. Εγώ ένιωσα ότι πνίγεται το μωρό τόσο μικρό και ενω είχα ενδοιασμούς κατά το φεβρουάριο θα πάρω κι εγώ απο τη σελίδα που ανέβαςες νεραιδούλα! :) τα είχα δει κανενα 2-3μηνο νωρίτερα και διαβασα τα καλύτερα!!

Διαφημίσεις

:mad:

Α ξέχασα για τους μάρσιπους, την προηγουμενη φορα στον γιατρό ήρθε μια κοπέλα με τον άντρα της και το μπεμπέ, μόλις είχε σαραντήσει ο μικρός, και φορούσε ο μπαμπάς αυτόν της chicco.. Εγώ ένιωσα ότι πνίγεται το μωρό τόσο μικρό και ενω είχα ενδοιασμούς κατά το φεβρουάριο θα πάρω κι εγώ απο τη σελίδα που ανέβαςες νεραιδούλα! :) τα είχα δει κανενα 2-3μηνο νωρίτερα και διαβασα τα καλύτερα!!

Tatkono αυτοι που λεω δεν εχουν σχεση με τους συμβατικους που βλεπεις τα μωρα πατικωμενα μεσα κ τα λυπασαι...τους χρησιμοποιησα σχεδον 2 χρονια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη,τα εβγαλαν τα λεφτα τους,τωρα θα παρω κ ενα μαυρο σλινγκ που το εχω βαλει στο ματι καιρο κ ειμαι ενταξει.

Αληθεια πως σε λενε,εμενα Μαιρη!

Οσο για το ονομα και εμεις εχουμε αποφασισει,να γεννηθει με το καλο,Χριστινα θα την ονομασουμε

Χάρηκα Μαίρη!! :) τόσο καιρό εδώ και δεν είπαμε τα ονόματα!! :tongue: πολλές Μαρίες έχει η παρέα μας!! Τατιάνα με λένε!! :) (το πήρα το ονομά μου από την Λάμψη μην γελάσετε!)! Πρώτα ο Θεός έτσι να γεννηθεί και ευλογημένη να είναι!! :)

Σλιγκ είπες ε? πιο βολικό? φοβάμαι μην μου καταπονέσει την μέση.. Και τι τιμές έχουν? αν θυμάμαι καλά αυτά είναι που ράβονται στ μέτρα σου?

Εμένα Αναστασία δεν έχει διαφορά με το nick !!!

Εγώ έχω το babasling αλλά δεν με βολεψε. Δεν μπορούσα να το φτιαξω μόνη μου!!!γιαυτό θέλω να πάρω κάτι άλλο αλλά να μην πετάξω άλλα λεφτά και δεν το χρησιμοποιησω.

Εγώ με το καλό την κόρη μου θα την πω Ελένη όπως η μαμά μου. Είπα την πρώτη μου όπως θέλαμε Ηλέκτρα.

Σε 2 ώρες έχω γιατρό!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

kitty μου περαστικά στη μαμάκα σου. Ελπίζω όλα να είναι καλά! Υπομονή με τα υπόλοιπα, ο καιρός πλησιάζει...

neraidoyla από εκεί θα πάρω και εγώ, ελπίζω να τα καταφέρω με την τοποθέτηση του μωρού πάνω μου...

tassoula περιμένουμε νέα σου από το γιατρό...

TatKono εμείς από όνομα θα δώσουμε δικό μας και μάλλον κάποιο λατινο-ελληνικό! Τα ρινγκ σλινγ είναι ίδια για όλους, δεν ράβονται σε συγκεκριμένα μέτρα και από όσα έχω διαβάσει δεν καταπονούν τη μέση και την πλάτη. Μπες και στο σάιτ που ανέβασε η neraidoyla έχει πολλές πληροφορίες.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σου Αναστασία!!! :) πως πήγε ο γιατρός?? ηλέκτρα.....υπέροχοοοο!! :) Ελένη λένε και τη δική μου τη μαμά!! (Πρόλαβε ο αντρας μου και της έταξε το κοριτσάκι αν και όποτε μας αξιώσει ο Θεός!)

Έφη μου, Λατινο-ελληνικο?!? έχει κανένας καταγώγη από εκεί?? τύπου "φραντζέσκα"??? :) θα τα ξανα δω γιατί τα έχω ξεχάσει τελείως!! Αφού δεν βιάζομαι κιόλας θα το ψάξω καλά! :)

Εμείς μόλις γυρίσαμε από ψώνια, αύριο το πρωί έχουμε τα εσωρουχάκια να πάρουμε και όλα έτοιμα!!!!!:D κορίτσια είδα μία πλεχτή κουβερτούλα, φανταστική σε ένα μαγαζί συνοικιακό ΥΠΕΡΟΧΗ! Μέσα στη βδομάδα θα πάει η μαμά μου να την πάρει!! Χιχι!! Ωραίες δεν είναι οι πλεχτες?? θα μου κάνει και η κουνιαδούλα μου μερικά καλτσάκια,σκουφάκια, κτλ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...