Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσακια μου,τι κανετε?Πριν λιγη ωρα επιστρεψαμε απο τον γιατρο!Δοξα τον Θεο,κραταμε ακομη!Σε λιγες μερες θα κοψω και γω τα χαπια και θα μπορω επιτελους να κινηθω!Η μπεμπα μας ειναι 2.800,εχει παρει θεση,ο τραχηλος μειωθηκε λιγο ακομη,αλλα παραμενει σε καλο σημειο!Επομενο ραντεβου στης 28!Αντε να δουμε,θα το φτασουμε?Χιχιχι!Μου εφυγε ενα βαρος!Πραγματικα τωρα ειμαι πιο χαρουμενη!Οχι οτι πριν δεν ημουν!Αλλα νιωθω ανακουφιση!

Μπράβο Hope μου που είναι όλα καλά! Κοντά πάνε τα μπεμπάκια μας στα κιλά!!! :P:p:tongue: Άντε τώρα να ηρεμήσεις λίγο και όλα καλά θα πάνε!!! Θετικές σκέψεις μόνο!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφουλα μου,δεν περίμενα ότι θα έφτανε αυτό το βάρος!Υπολόγιζα γύρω στα 2.500!Πάλι καλά!Πιθανόν να γεννηθεί όσο κόρη μου,3200!Με το δεξί και συ!Μπήκες στο μήνα σου!

Ή νεραιδουλα δν μπήκε ακόμη να μας πει νεα από γιατρό! Λέτε να γεννάει?:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχ ναι ξεχασα να πω για την επισκληρίδιο! Και εγώ θα κάνω ειμαι συνεννοημένη με τον γιατρό γιατί έχω δυο δισκοκήλες στην μέση και δεν θέλω ούτε κ εγώ να συμβεί τίποτα, ούτε κ ο γιατρός μου φυσικά!!!

hope μου πως μεγάλωσε η μπέμπα σας!!!! Παναγιά μου ολόκληρο μωράκι!! Χιχι!! Ευτυχώς όλα πήγανε καλά, είδες που αγχωνόσουν?! Ο Θεός για όλα υπολογίζει!! ;) θα πας και 28 νομίζω και θα βγει, δεν περιμένει άλλο!! :tongue: και πιστεύω με βάση της ταλαιπωρίαςπου πέρασες και τις δυσκολίες είναι πολύ καλά!! :) Καλά όσο για την μικρή σου, έχω μείνει στήλη άλατος!!:) τι γλυκιά τι τρυφερή!!! :) Η ομορφιά μουυυυυ!:) πόσο όμορφα νιώθεις δεν μπορώ με τίποτα να διανοηθώ όταν τα ακούς αυτά τα λογάκια!!!!

Εμείς καλά είμαστε ευτυχώς υπομονή κάνω θα περάσουν όλα που θα πάει!! Οι γιαγιάδες περιμένουν με ανυπομονεσία τον εγγονό και ο μπαμπάς τον γιο!! Τρελό πανηγύρι!! Χεχε!! Δυστυχώς ο αντρας μου δεν μπορεσε να έρθει αλλά μάλλον 10 Οκτωβρη θα είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδω!!!

αγάπη μου και εσύ πολύ καλά την προετοίμασες και πιστεύω να τα κατάλαβε.. Έχει πει τίποτα η μικρή?? αντέδρασε καθόλου??

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Εδω ειμαι κοριτσια ,δεν γενναω ακομη!Καθε Δευτερα γυριζω το βραδυ πτωμα στο σπιτι αφου ειμαι ολη τη μερα στους δρομους,γιατρος,μαια κλπ

Η μικρη εχει κατεβει αρκετα χαμηλα αυτη τη φορα αλλα ο τραχηλος μου αντεχει ακομα,ειναι παλικαρι,οποτε συνεχιζουμε...

Για μαρσιπο που λετε,εχω δοκιμασει τα παντα κ ψηφιζω αστερακι ring sling κ για αργοτερα λιγο που θα βαρυνει το μωρο mei tai. Οι καλυτερες αγορες που εχω κανει,τωρα θα παρω κ αλλο ενα σλινγκ γιατι θελω κι αλλο χρωμα :mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Neraidoula πόσο είναι τώρα το μωρό;; μπράβο που πάει καλά να πάρει όσο πιο πολύ γίνεται!!!

Hope μια χαρά και το δικό σου μωρό και απο κιλακια!!! Εγώ νομίζω οτι θα φτάσεις την ημερομηνία την επόμενη!!!

Κορίτσια φοβερή αϋπνία δεν ξέρω τι να κάνω....... Δεν μπορώ να βολευτω με τίποτα και χαζευω στο internet.

Τελειωσα την βαλιτσουλα η οποία είναι έτοιμη να σκάσει!!! Εφτιαξα και μια μικρότερη για την ώρα της γέννας με τα πρώτα ρουχαλακια κ.λ.π.

Αύριο το απόγευμα έχω γιατρό και μετά τον αγώνα οπότε το βράδυ τα νέα μας!!!

Έχω πολλές συσπάσεις τώρα το βράδυ......

Το πρωί εκανα δουλειές στο σπίτι με ρυθμούς χελώνας. έχω και την μικρή που τα σκορπαει όλα και την σκυλίτσα που μαδάει απίστευτα πολύ αυτή την εποχή!!!

Neraidoula εγώ σκεφτόμουν mai tai το έχεις δοκιμάσει;;;

Αποστείρωση και εγώ επιτόπου αν χρειαστεί που εύχομαι όχι!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Σήμερα δεν ξυπνησα με την καλύτερη ψυχολογία!Ο αδερφός μου έχει κάποια προβλήματα, τα οποία συζητούσαμε χθες και με στεναχωρησαν!

Από την άλλη,εμφανισα πάλι ραγαδα πρωκτικού δακτυλιου, και αναρωτιέμαι εάν θα επουλωθεί γρήγορα ή στον τοκετό θα επιδεινωθεί! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι να συμβεί κάτι τέτοιο!:-(!

Νεραιδουλα μου,έλα κορίτσι μου,και σε σκεφτόμουν!Νόμιζα πως θα πηγαινες πρωί στον γιατρό!Κατέβηκε ή μπεμπουλα?Θέμα χρόνου,λοιπόν,για να μειωθεί ο τράχηλος!Έκανες και καρδιοτοκογραφο?

Tatkono μου,πως είσαι?Ο σύζυγος δε θα ρθει για τον αρραβώνα?Αχ,τι γλυκιά αναμονή αυτή του μωρού!Ο άντρας σου ένα παραπάνω!Φαντάζομαι πόσο του λειπετε!Τις κουρτίνες τις είχες στείλει?Κορίτσι μου,όλα αυτά που βιωνω με την κόρη μου,θα τα βιωσεις και συ,και όλες!Είναι εκπληκτικό το μεγαλείο της ψυχής των παιδιών,ή σκέψη τους,τα λόγια τους!

Τασούλα μου γλυκιά,κατάφερες να κοιμηθεις καθόλου?Χαμός στο σπίτι,έτσι? Και γω,υπάρχουν φορές που βαριεμαι να μαζεύω όσα έχει σκορπίσει ή μικρή!Αν και πλέον την βάζω να με βοηθάει στο μάζεμα,κυρίως των παιχνιδιών της!Ευτυχώς είναι συνεργάσιμη!

Έχεις κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών?Είναι σωτήριο βρε κορίτσια!

Αχου,και συ σκυλί?Τι ράτσα είναι?Όνειρο του συζύγου και εμού,εαν είχαμε μονοκατοικία θα περνάμε shar pei!Τα λατρεύω αυτά τα σκυλιά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope μου τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα... Απλά πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορούμε να τ' αντιμετωπίζουμε όσο πιο ανέπαφα γίνεται και να μη φορτιζόμαστε αρνητικά -όσο γίνεται δηλαδή- ειδικά τώρα! Όλα στο τέλος βρίσκουν το δρόμο τους! Εύχομαι και γρήγορη επούλωση, αν και δεν γνωρίζω το θέμα, καταλαβαίνω ότι λες ότι είναι σοβαρό!

Shar Pei είχαμε και εμείς! Είναι αξιολάτρευτα, ειδικά όταν είναι μικρά είναι μια γλύκα! Μου αρέσει τα παιδιά να μεγαλώνουν με ζώα, μακάρι να είχα και εγώ το χώρο!

neraidoyla θυμάμαι που είχες πει για το αστεράκι ring sling και σε προηγούμενα ποστ γι' αυτό θα πάρω κ εγώ αυτόν! Νομίζω και μέσα στο σπίτι θα μου λύσει τα χέρια κάπως...

tassoula με τις αϋπνίες παλεύω και εγώ και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ διαβάζοντας πράγματα στο ίντερνετ...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βασανιστηκα χθες με τον ύπνο γιατί εκτός όλων έχω και την κόρη μου που θέλει να κολλάει πάνω μου αγκαλιτσαααααα!!

Ένα Κόκερ έχω είναι 12 χρονών και είναι μέλος της οικογένειας!!

Καλημέρα!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! :-)

Βλέπω ότι όλες ετοιμαζεστε σιγα σιγα :-) σας διάβασα ολες αλλά δεν Θυμάμαι ποια είπε τι γιατί εχω χρόνο οταν βγαζω το γαλα και δεν μπορω να γράψω σε μία μία χώρια. Ομως χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Εμείς ηταν να βγούμε σήμερα αλλά Επειδή ειχε κάνει παλι ικτερο προχτές και μεχρι χτες ηταν στην λάμπα και Επειδή δυσκολευόμαστε με το φαι γιατι κοιμάται Συνέχεια με αποτέλεσμα 3 μερες να μην πάρει βάρος και να αρχισει χτες να βάζει λίγο. Ζητήσαμε να μείνει 2 μερες ακόμα και πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα τον πάρουμε σπίτι.

Σας φιλω. Παω να του βγαλω το γάλα γιατί μας περιμένει!

U85pp3.png

Έτσι Έφη μου,όπως τα λες!Πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα θέματα που έχει ο αδερφός μου με τους γονείς μας,και προσπαθώ να το περάσω και στον ίδιο,αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν πως στη ζωή μας τιποτα δεν έχει αξία πέρα από τη ψυχική και σωματική υγεία!Και πως οι χαρές κρύβονται στα μικρά πράγματα,πως ή ζωή είναι απλή και μεις την κάνουμε δύσκολη!Και αυτό με συγχυζει!Όσο για τη ραγαδα,τα λεω και γω μπας και βρω άτομο που πέρασε το ίδιο και δωθεί"παρηγοριά στον άρρωστο":tongue:!Είχες και shar pei?Εντάξει,μπορώ να πω,πως σε συμπαθησα περισσότερο!:D!Δεν είναι επιθετικά σκυλιά,σωστά?

Κορίτσια,πιστεύεται πως το σλιγκ είναι καλύτερο από μάρσιπο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Βασανιστηκα χθες με τον ύπνο γιατί εκτός όλων έχω και την κόρη μου που θέλει να κολλάει πάνω μου αγκαλιτσαααααα!!

Ένα Κόκερ έχω είναι 12 χρονών και είναι μέλος της οικογένειας!!

Καλημέρα!!!!!

Αχουυυ,πρέπει να είναι πολύ παιχνιδιάρικα σκυλιά Τασούλα μου!Ειναι αξιολατρευτα!

Δεν ξεκολλαει ή μικρή από πάνω σου?Τι όμορφη αυτή ή αίσθηση,αυτή ή ανάγκη των παιδιών για τρυφερότητα! Λες όμως να έχεις θέμα όταν γεννηθεί ο Μπέμπης?

Μαριρεν μογγ,χαίρομαι να διαβάζω κάθε φορά πως είστε καλά!Άντε κοριτσάκι μου,λίγο ακόμη έμεινε!Θα πέσει και ο ίκτερος! Λογικό να κοιμάται, τα δημιουργία αυτά ο ίκτερος!

Πως τα πας με τις αντλησεις!?Θήλασε καθόλου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

mariren μου, άντε λίγο ακόμα και θα τον έχετε κοντά σας! Να τον γεμίσετε αγκαλιές που σίγουρα θα τις έχει ανάγκη!

Hope μου δεν είναι καθόλου επιθετικά σκυλιά γι' αυτό δεν κάνουν και για φύλακες, είναι υπάκουα, ήσυχα και παιχνιδιάρικα!

Όσο για το σλινγκ πιστεύω -από όσα έχω διαβάσει- ότι ίσως βολεύει καλύτερα στην αρχή, μιας και βοηθάει κ στο θηλασμό και το μωρό είναι κάπως πιο κουρνιασμένο πάνω μας. Και το άλλο κάνει για νεογέννητα αλλά εγώ θα το προτιμούσα για πιο μεγάλο μωρό!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;; Εχετε δει ζόμπι;; έτσι είμαι!! Τραγουδάω το δεν κοιμάμαι τωρα πια τα βραδια! Στις 3 ορθια και υπνος παλι μετά τις 5 και ξυπνημα κανονικά στις 6.30 αλλα παιρνω παραταση οποτε μπορω καμια ωρα! Δεν την παλευω αλλο!! Μέσα σε ολα επεσε η μαμά μου στη Ζακυνθο και χτυπησε στο ματι και στο κεφάλι και ειχε μπει για παρακολουθηση 1 μέρα στο νοσοκομειο και ημουν με το ενα ποδι εδω με το αλλο να φυγω να παω κοντά της!! Ενα σοι με κραταγε να μην φυγω! Οταν εβαλα γνωστους κατω και μου ειπαν οτι ειμαι καλά, καθισα στα αυγά μου, αλλα την ανησυχια μου την έχω!! Κορίτσια αυτο με τις ορμονες δεν παλευεται πλέον.. την μιση μέρα ειμαι ηρεμη σε σημείο χαζομάρας και την αλλη μισή θηριο ανημερο!! Μεχρι να γεννήσω θα εχω τσακωθει μεχρι και με τον παπα της ενοριας!!

Συγχωρηστε με που δεν θα γράψω για την κάθεμια ξεχωριστά, αλλα κουτουλάω!! Σας διαβασα ολες και πέρα απο αυτα τα μικρά χαζα που εχουμε, ειμαστε ολες καλα!!!

Μαριρεν μου γεννησες εντυπωσιακά!! Πως λένε καποιοι με εναν πονο; εεε εσυ με ενα φταρνισμα!!! Αντε με το καλο να τον παρετε σπιτι και να ειναι καλα το πουλάκι μου!! Καλα κανατε και ειπατε να μεινει 2 μερες ακομα για να ειστε πιο σιγουροι!!

Hope! μου για το σκυλάκι μου δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο.. της πηρα νεο κρεβατακι που το εχει καταβολευτεί.. και οσο ειμαι ακομα στο μαιευτηριο θα στειλω με καποιον ενα πετσετακι; ενα ρουχαλακι του μωρου να το μυρισει μεχρι να γυρίσουμε!! Μετα σιγα σιγα αν και ξεροντας τον χαρακτηρα της, ή που θα τον γραφει κανονικοτατα τον μικρό ή που δεν θα αφηνει κανεναν να τον πλησιασει!!

Λατρευω την αντιδραση της κορης σου <3 <3 <3

domino μου σε σχεση με τις αιμορροΐδες εμενα ο γιατρος μου ειχε δωσει αλοιφη και ενα parafin oil το οποιο δεν πηρα.. βεβαια με τον καιρό εφυγαν. περαστικουλια σου γιατι ειναι ατιμο πραγμα!!

Εγω τελικά με μαια δεν ξερω τι να κανω!! Ισως παω απο βδομάδα να παρακολουθησω στο Ελενα κανενα σεμινάριο.. αλλιως με 200-300 ευρώ η μαία, πόσα θα δωσω και στον γιατρο; δεν γινεται!! Πρακτικά!!

Φιλάκια σε ολες σας!! Να προσεχετε!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...