Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ειμαι στη 33εβδομαδα και αυτο που με ανησύχησε ειναι αυτά τα τσιμπήματα κάτω χαμηλά σαν να με διαπερνάει στιγμιαία ηλεκτρισμός! Απο οτι διάβασα στο διαδίκτυο ειναι κι αυτο φυσιολογικό. Πως θα πηγαίνω δουλειά όμως με πόνο στη μέση και να μην μπορω να πάρω τα πόδια μου αυτο ειναι ένα άλλο θέμα...

Όσο για αποστείρωση εγω κορίτσια ούτε μηχανή αποστείρωσης πήρα ακόμη αλλά ούτε μπιμπερό γιατί εύχομαι κι ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να θηλάζω αποκλειστικά. Ειναι το μόνο που δεν με ανησυχεί γιατί ούτε πιπίλα θα δώσω μάλλον αρχικά μεχρι να εμπεδωθεί ο θηλασμός.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Neraidoula καλά σε έβαλε στην 37 εβδομάδα για πρόκληση χωρίς λόγο;;; τι φοβόταν δηλαδή;; μα αν είναι δυνατόν.... Εγώ έκανα καισαρική αλλά και πάλι έσπασαν τα νερά τουλάχιστον ήρθε όποτε ηταν έτοιμη η μικρή και ας μην ηταν φυσιολογικά. Τώρα θα πάω προγραμματισμένα αλλά κοιτάμε όσο γίνεται να πάρει χρόνο πιο κοντά στην Πητ και βλέποντας.

Αγάπη έχω και εγώ πόνο στην μέση και ξέρω και από τι είναι. Όπως και να το κάνεις κουραζομαι με την μικρή μου και όσο και να προσπαθώ να αποφυγω τις αγκαλιες δεν γίνεται πάντα. Αυτό σε συνδιασμό με το βάρος με έχει χτυπήσει στην μέση..... Και που είσαι ακόμη, εγώ ψάχνω για καρέκλα πολυθρόνα έχω δει μια στα ικεα γιατί με τον θηλασμό η μέση θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο. Πρέπει να θηλαζουμε αναπαυτικά.

Έχετε πάρει μάρσιπο και αν ναι ποιόν;;

Στις αιμορροΐδες επίσης να αποφεύγεται και τη σοκολάτα. Είχα και εγώ μεγάλο θέμα στο παρελθόν.

Εγώ γιατρό έχω την τρίτη και ανυπομονω!!!! Εκοψα και τα utrogestan και οι συσπάσεις που έχω μου φαίνονται φυσιολογικές. Θα κάνετε επισκληριδιο;;; εγώ θέλω να πάρω την αναισθησιολογο να συννενοηθω!!!

Μαριρεν κάθε φορά που μου έρχεται φτάρνισμα σε σκέφτομαι.... Πότε θα πάρετε τον μικρουλι σπίτι σας;;; άντε να δυναμώσει λίγο ακόμα!!!

Κορίτσια σεξ κάνετε με τους άντρες σας;;; εμείς σήμερα μετά απο καιρό αλλά δεν ηταν και πολύ πετυχημένο..... Ε με την κοιλιά δεν έχεις και άνεση κινήσεων.... Φοβόταν και ο άντρας μου.... Όμως σκεφτόμουν οτι μετά θα πρέπει να περάσουν άλλοι 2 μήνες μετά την γέννα να φύγουν τα λοχεία και θα είναι και ξεραηλα τελείως....

Τι να κάνουν και αυτοί έχουν και ανάγκες ;)

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κοριτσια!Αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη..εγω εχω ξεπατωθει στις δουλειες που ειχα αφησει πισω τοσο καιρο λογω της ακινησιας,αλλα κ παλι δεν ειναι ετοιμα ολα.Αυριο παλι εχουμε γιατρο για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!
Γεια σας κορίτσια! Εγω σημερα δεν νοιωθω καλα. Με πονάει πολυ η κοιλιά μου όλη και η μέση μου...ειμαι ξάπλα και πονάω κυρίως νοιωθω δυσφορία. Δεν ξερω αν ειναι λογω της δυσκοιλιότητας αλλά επίσης δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου να κανω οτιδήποτε.! Επίσης ώρες ώρες νοιωθω κατι τσιμπήματα κάτω χαμηλά. Εσεις τα έχετε νοιώσει αυτά τα τσιμπήματα;
Αγάπη μου,θύμισε μου σε ποια βδομάδα είσαι?

Όπως είπε ή νεραιδουλα,εάν συνεχιστούν να παρεις τον γιατρό!Αλλά,πράγματι από ένα σημείο και μετά είναι φυσιολογικά!Εμπαιδωνεται το μωρό στην περιοχή της λεκάνης και ή μήτρα συσπάται για να προετοιμαστεί για τον τοκετό!

Αυτά τα νιώθω και γω πιο έντονα 3 μέρες τώρα!Αλλά πλέον δεν ανησυχω!Κάπου είναι και φυσιολογικό!Εκτός εάν πάω Αύριο και μου πει πως γενναω!:rolleyes::confused:!

Την πρωτη στις 37 εβδομαδες ακριβως,αλλα δεν με επιασαν πονοι,με εβαλε η πρωην γιατρος μου με προκληση γιατι φοβοταν να περιμενουμε αλλο κ ειχε τρομοκρατησει κ εμενα κ το δεχτηκα:rolleyes:γι αυτο τωρα το εψαξα πολυ κ αλλαξα γιατρο κ ευχομαι αυτο το μωρο να αποφασισει εκεινο ποτε θα βγει

Γεια σας κι απο μένα ! Κι εγω τελευταια εχω πονους και τσιμπιματακια. Τις τελευταιες 2 μερες εχουν γινει πιο δυνατοι σε βαθμο που νομιζω πως θα κανω εμετο.. Χτες βεβαια μ επιασε κι εκανα το μισο σπιτι γενικη, χοντρη γενικη... μεχρι τα κουφωματα και τα φυλλα απο τις ντουλαπες , μεχρι χαλι επλυνα στο μπαλκονι, υστερια... το αλλο μισο σπιτι δεν ξερω αν αντεχω... οποτε μαλλον επιδεινωθηκε κι απο εκει η κατασταση με τη μεση.. τις υπολοιπες ωρες - που δεν κανω δουλειες - ξαπλα... υπομονη για όλες μας ευχομαι !

Neraidoula καλά σε έβαλε στην 37 εβδομάδα για πρόκληση χωρίς λόγο;;; τι φοβόταν δηλαδή;; μα αν είναι δυνατόν.... Εγώ έκανα καισαρική αλλά και πάλι έσπασαν τα νερά τουλάχιστον ήρθε όποτε ηταν έτοιμη η μικρή και ας μην ηταν φυσιολογικά. Τώρα θα πάω προγραμματισμένα αλλά κοιτάμε όσο γίνεται να πάρει χρόνο πιο κοντά στην Πητ και βλέποντας.

Αγάπη έχω και εγώ πόνο στην μέση και ξέρω και από τι είναι. Όπως και να το κάνεις κουραζομαι με την μικρή μου και όσο και να προσπαθώ να αποφυγω τις αγκαλιες δεν γίνεται πάντα. Αυτό σε συνδιασμό με το βάρος με έχει χτυπήσει στην μέση..... Και που είσαι ακόμη, εγώ ψάχνω για καρέκλα πολυθρόνα έχω δει μια στα ικεα γιατί με τον θηλασμό η μέση θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο. Πρέπει να θηλαζουμε αναπαυτικά.

Έχετε πάρει μάρσιπο και αν ναι ποιόν;;

Στις αιμορροΐδες επίσης να αποφεύγεται και τη σοκολάτα. Είχα και εγώ μεγάλο θέμα στο παρελθόν.

Εγώ γιατρό έχω την τρίτη και ανυπομονω!!!! Εκοψα και τα utrogestan και οι συσπάσεις που έχω μου φαίνονται φυσιολογικές. Θα κάνετε επισκληριδιο;;; εγώ θέλω να πάρω την αναισθησιολογο να συννενοηθω!!!

Μαριρεν κάθε φορά που μου έρχεται φτάρνισμα σε σκέφτομαι.... Πότε θα πάρετε τον μικρουλι σπίτι σας;;; άντε να δυναμώσει λίγο ακόμα!!!

Κορίτσια σεξ κάνετε με τους άντρες σας;;; εμείς σήμερα μετά απο καιρό αλλά δεν ηταν και πολύ πετυχημένο..... Ε με την κοιλιά δεν έχεις και άνεση κινήσεων.... Φοβόταν και ο άντρας μου.... Όμως σκεφτόμουν οτι μετά θα πρέπει να περάσουν άλλοι 2 μήνες μετά την γέννα να φύγουν τα λοχεία και θα είναι και ξεραηλα τελείως....

Τι να κάνουν και αυτοί έχουν και ανάγκες ;)

tasoula το σκεφτομουν για μαρσιπο για να εχω ελευθερια κινησεων κυριως μεσα στο σπιτι και δεν εχω αποφασισει ακομα... εχει πολλα είδη: μαλακούς , σκληρούς, μπερδευτηκα... οι αλλες κοπέλες τι γνωμη εχουν ? μηπως ειναι επικινδυνοι? βολευουν? ειναι ανετα το παιδακι?

Hope μπορεις να μου πεις την αλοιφη να την παρω κι εγω; Κι εγω χρησιμοποιω τα μωρομαντηλα κ παντα πλενομαι κ προσπαθω με τη διατροφη. Ελπιζω να περασουν μετα τη γεννα ολα αυτα. Νεραιδουλα ευχομαι ολα να πανε μια χαρα..Πονακια κ τσιμπηματα εχω κι εγω παντως χρειαζεται ξεκουραση . Οι δουλειες του σπιτιου επιδεινωνουν αλλα κ τι να κανεις; κι εγω λιγα λιγα κανω με προσοχη. Με το κρυωμα καλυτερα ειμαι αν κ ακομη εχω φτερνισματα κ μυξουλες κ τα ματια δακρυζουν αλλα ευτυχως πυρετο δεν εκανα. Πολλα φιλια σε ολες.

Καλημερα,

Υστερα απο αρκετους πονους το σκ αυξησα τα χαπια και ειμαι καλα, νομιζω πως θα αντεξω λιγο ακομη.

Δεν αποστειρωσα τπτ γιατι η αποστειρωση κραταει 8 ωρες νομιζω, ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει.

Μαρσιπο δοκιμασα εναν της chicco ενω ηταν σταθερος δεν μπορουσα να βγαλω το μωρο οταν κοιμοταν, το ξυπνουσα με τοσα λουρακια.

Γιατους αλλους ψαχνομαι και εγω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλή εβδομάδα σε όλες! :D:D

Σήμερα μπαίνω στο μήνα μου!!! Έχω λίγη αγωνία η αλήθεια είναι να δω πως θα κυλήσουν τα πράγματα από εδώ και πέρα... Πέμπτη έχουμε πάλι γιατρό!

Για μάρσιπο εγώ έχω σκεφτεί το 'αστεράκι ring sling', το έχω δει σε πολλές μαμάδες έξω και έχω διαβάσει και πολύ καλά σχόλια!

magda μου δεν σε έχω προσθέσει στο πινακάκι μας... Πότε έχεις ΠΗΤ;;;

domino και vanz σιγά σιγά με τις δουλειές, πρέπει να προσέχουμε αυτό τον καιρό!!!

tassoula μου εμάς ο γιατρός μας είπε όχι σεξ. επαφές τον 8ο μήνα μέχρι να μπω στο μήνα μου... Δεν ξέρω τι θα πει από εδώ και πέρα... Όχι βέβαια ότι ήταν και εύκολο, έχεις δίκιο με την κοιλιά, δύσκολα τα πράγματα :tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Kαλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια!!!

effie k. η πητ μου ειναι στις 23/10!:D Μπηκες στον μηνα σου κοριτσακι μου μπραβοοο:D:D αντε με το καλο να πανε ολα τελεια και μεχρι την μεγαλη στιγμη για σενα και για ολες μας!!

Εγω για μαρσιπο δεν το εχω σκεφτει καν λογω προβληματος με την μεση μου δεν νομιζω οτι θα αντεξω πολυ αλλο βαρος...:roll:

magda TS κανε κουραγιο κοριτσακι μου και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι..δεν εμεινε πολυ ακομα!!

domino μου ελπιζω να εισαι καλυτερα με το κρυολογημα και σιγα σιγα ολες μας με τις δουλειες.. και εγω δεν αντεχω πλεον να κανω πολλα πραγματα, με το που κουραστω λιγακι πετρωνει η κοιλια και δεν μπορω ουτε να περπατησω! Ατιμο πραγμα οι αιμοροιδες και μεγαλη ταλαιπωρια ειχα παλιοτερα αλλα τωρα ευτυχως την γλιτωσα! Διατροφη και αλοιφουλα νομιζω θα βοηθησει αρκετα..

vanz ηρεμα με τις δουλειες δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει? Μας πιανει ολες μια υστερια βεβαια σε καταλαβαινω αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν!!

tassoula μου αντε θα δεις το μπεμπακι σου την Τριτη εμεις θα παμε στις 25 του μηνος!!! Επισκληριδιο την σκεφτομαι και εγω να την κανω λογω μεσης..στην προηγουμενη γεννα δεν εκανα και η μεση μου απο τους πονους δεν αντεξε..εμεινα τεζα στο κρεββατι μηνες..ουτε να το θυμαμαι δεν θελω..Ααα οσο για το σεξ εεε ολο και κατι γινεται αλλα με πολυυυυυ προσοχη φυσικα!!:tongue:!

Αγάπη Αγάπη τα τσιμπηματα κατω χαμηλα ειναι φυσιολογικα οσο να ναι πλησιαζουμε...εμενα μου εχουν δωσει αποστειρωση αλλα και εγω ευχομαι να μην χρειαστει καθολου γιατι σαν τον θηλασμο τιποτα στον κοσμο!!! Τον μεγαλο μου τον γιο τον θηλασα 7 μηνες μεχρι που εβγαλε δοντια και αρχισε να με δαγκωνει!!! :tongue:

neraidoyla σημερα εχεις γιατρο? Να μας πεις τα νεα οταν μπορεις...ολα να πανε καλα ευχομαι!!! Και εγω σημερα τελειωσα με την βαλιτσα ουτε διακοπες να πηγαιναμε τοσα πραγματα..:tongue:λογω δημοσιου νοσοκομειου θα πρεπει να τα τα εχω ολα εγω!!! :confused:

Αν ξεχασα καποιο κοριτσακι να με συγχωρεσει! Ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσια που δεν μπαινουν να ειναι καλα!!

Φιλια σε ολες!!!!

7baa9c7d39.png

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren.................αγοράκι.....3/09

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

tassoula...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 6/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

MARYPOPINS............αγοράκι......ΠΗΤ 13/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

magdaTS....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλή εβδομάδα σε όλες! :D:D

Σήμερα μπαίνω στο μήνα μου!!! Έχω λίγη αγωνία η αλήθεια είναι να δω πως θα κυλήσουν τα πράγματα από εδώ και πέρα... Πέμπτη έχουμε πάλι γιατρό!

Για μάρσιπο εγώ έχω σκεφτεί το 'αστεράκι ring sling', το έχω δει σε πολλές μαμάδες έξω και έχω διαβάσει και πολύ καλά σχόλια!

magda μου δεν σε έχω προσθέσει στο πινακάκι μας... Πότε έχεις ΠΗΤ;;;

domino και vanz σιγά σιγά με τις δουλειές, πρέπει να προσέχουμε αυτό τον καιρό!!!

tassoula μου εμάς ο γιατρός μας είπε όχι σεξ. επαφές τον 8ο μήνα μέχρι να μπω στο μήνα μου... Δεν ξέρω τι θα πει από εδώ και πέρα... Όχι βέβαια ότι ήταν και εύκολο, έχεις δίκιο με την κοιλιά, δύσκολα τα πράγματα :tongue::tongue:

Kαλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια!!!

effie k. η πητ μου ειναι στις 23/10!:D Μπηκες στον μηνα σου κοριτσακι μου μπραβοοο:D:D αντε με το καλο να πανε ολα τελεια και μεχρι την μεγαλη στιγμη για σενα και για ολες μας!!

Εγω για μαρσιπο δεν το εχω σκεφτει καν λογω προβληματος με την μεση μου δεν νομιζω οτι θα αντεξω πολυ αλλο βαρος...:roll:

magda TS κανε κουραγιο κοριτσακι μου και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι..δεν εμεινε πολυ ακομα!!

domino μου ελπιζω να εισαι καλυτερα με το κρυολογημα και σιγα σιγα ολες μας με τις δουλειες.. και εγω δεν αντεχω πλεον να κανω πολλα πραγματα, με το που κουραστω λιγακι πετρωνει η κοιλια και δεν μπορω ουτε να περπατησω! Ατιμο πραγμα οι αιμοροιδες και μεγαλη ταλαιπωρια ειχα παλιοτερα αλλα τωρα ευτυχως την γλιτωσα! Διατροφη και αλοιφουλα νομιζω θα βοηθησει αρκετα..

vanz ηρεμα με τις δουλειες δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει? Μας πιανει ολες μια υστερια βεβαια σε καταλαβαινω αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν!!

tassoula μου αντε θα δεις το μπεμπακι σου την Τριτη εμεις θα παμε στις 25 του μηνος!!! Επισκληριδιο την σκεφτομαι και εγω να την κανω λογω μεσης..στην προηγουμενη γεννα δεν εκανα και η μεση μου απο τους πονους δεν αντεξε..εμεινα τεζα στο κρεββατι μηνες..ουτε να το θυμαμαι δεν θελω..Ααα οσο για το σεξ εεε ολο και κατι γινεται αλλα με πολυυυυυ προσοχη φυσικα!!:tongue:!

Αγάπη Αγάπη τα τσιμπηματα κατω χαμηλα ειναι φυσιολογικα οσο να ναι πλησιαζουμε...εμενα μου εχουν δωσει αποστειρωση αλλα και εγω ευχομαι να μην χρειαστει καθολου γιατι σαν τον θηλασμο τιποτα στον κοσμο!!! Τον μεγαλο μου τον γιο τον θηλασα 7 μηνες μεχρι που εβγαλε δοντια και αρχισε να με δαγκωνει!!! :tongue:

neraidoyla σημερα εχεις γιατρο? Να μας πεις τα νεα οταν μπορεις...ολα να πανε καλα ευχομαι!!! Και εγω σημερα τελειωσα με την βαλιτσα ουτε διακοπες να πηγαιναμε τοσα πραγματα..:tongue:λογω δημοσιου νοσοκομειου θα πρεπει να τα τα εχω ολα εγω!!! :confused:

Αν ξεχασα καποιο κοριτσακι να με συγχωρεσει! Ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσια που δεν μπαινουν να ειναι καλα!!

Φιλια σε ολες!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια !

Effie κι afroditoula με το καλό ! Τελική ευθεία !!!

Με τις δουλειες θελει προσοχη απο ολες μας, ειδικά μανουλες Οκτωβριου πλεον που πλησιάζει η ώρα !

Εγω δυστυχως δεν εχω κάποιον που να ξερει πχ μαμα αλλά κανονιστηκε να με βοηθησει ο αντρας μου - με χαρά του κιολας! - για τις υπολοιπες δουλειες, χαλιά, καναπέδες, κτλ από Πέμπτη, Παρασκευή και μετά που θα έχουμε χρόνο !

Μόνη μου δεν θα αντεχα πια! Νομιζω πως πρωτη φορα το παραδε΄χομαι και σηκωνω τα χερια ψηλά! δΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ !!!!!!!!!! χαχαχαχαα

Για την μέση μηπως ειναι καλυτερος ο μάρσιππος? Εννοω αλλιώς ειναι να ανεβοκτεβάζεις το παιδί κουνια-αγκαλια-κουνια συνεχεια κι αλλιώς να το στηρίξεις καλά στη πλατη το βαρος μια και καλή ...

τα sling σαν το αστερακι κραταν καλά στη πλάτη? το εχει δοκιμάσει καμια? κι ο κρίκος κραταει καλα? ρωτάω γιατι αν παω σε μαγαζι δεν εμπιστευομαι τις πωλητριες κι 100%...

Διαφημίσεις

Vanz εγώ σκέφτομαι να το πάρω από ένα συγκεκριμένο σάιτ στο Ίντερνετ, που ειναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο γιατί και εγώ τις πωλήτριες δεν τις πολυ-εμπιστεύομαι. Επίσης ξέρω ότι στηρίζουν την πλάτη και είναι πιο ξεκούραστα για εμάς και το μωρό. Επίσης οι κρίκοι που χρησιμοποιούν είναι ειδικοί για αυτή τη δουλειά και δοκιμασμένοι για βάρος.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γειά σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? πως είστε? πως περνάνε οι μέρες?? :)

Εμείς προσπαθούμε, οι αναγούλες έχουν χτυπήσει κόκκινο, με πιάνει το πόδι μου λόγω του πόνου της μέσης, ο μικρός με έχει τρελάνει στις κλωτσιές αλλά χαλάλι του και νιώθω υπερβολικά υπερβολικά κουρασμένη!! Πλέον όσο κοιμάμαι δεν καταλαβαίνω τίποτα γύρω μου και λεω Χριστέ μου ελπίζω όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης λόγω κούρασης να μην είμαι έτσι και δεν τον ακούω! :/ :(

Έτοιμα όλα σχεδόν τα πραγματάκια από ψώνια, περιμένω να μου έρθουν κάτι παραγγελίες και μου έμειναν τα επιθέματα στηθους τα σουτιεν και τα νυχτικάκια... Άντε επιτέλους!! Και μετά πλύσιμο και ετοιμασία της τσάντας!! :)

Αερίσατε τα πραγματάκια του μωρού κορίτσια? πχ εγώ σκέφτομαι να πλένω με ξυδόνερο και να τα βγάλω λίγο να πάρουν αέρα το πορτ μπεμπέ και αυτά για να μην μυρίζουν πλαστικούρα.. :/ τι λέτε??

Πάλι δε θυμάμαι πια έγραψε τι για αυτό θα τα πω γενικά (συγχωρέστε με δεν ειμαι πολύ καλά! :confused: )!

Μάρσιπο εγώ δεν θα πάρω προς το παρόν αλλά γύρω στο φεβρουάριο μαρτιο που θα αρχισω τις βολτούλες πιο άνετα στο νησί γιατί στις αρχές δε θέλω να κρυώνει το μωρό κ θα πελρνω το καρότσι να τον σκεπάζω κτλ! :)

Για την αποστήρωση εμένα μου κάνανε δωρο 4 μπουκαλάκια της νουκ τα οποία θα τα αποστηρώσω αν και όποτε χρειαστεί γιατί προς το παρόν σκοπεύω να θηλάσω!! Συν το οτι αν δεν θηλάσω θα χρησιμοποιήσω τα αβεντ γιατί τα εχω δει σε μια φιλη κ μου λεει ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και έτσι της νουκ είναι λίγο αουτ για μενα τωρα! Σε εκτακτη ανάγκη!!

Κορίτσια με τις αιμορροίδες πρέπει να υπάρχει μεγάλο θέμα!! Δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη? :/

Εφη μουυυυυ τωρα που θυμήθηκα εσένα αντε μπηκες και εσύ στα τελευταία βηματάκια!! Με το καλό κοριτσι!! :) με έναν πόνο!! Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά!! :)

Τα πονάκια είναι φυσιολογικότατα (η φοβιτσιάρα τηλεφωνουσα συνέχεια στον γιατρό μου! :tongue: ) και τα τσιμπηματάκια, απλά χρειάζεται λίγη εξτρά ξεκούραση όσο φτάνουμε στο τελος με αρκετό όμως περπάτημα για να διευκολυνθούμε στην γέννα!! Σκεφτείτε πως έπερνα μαγνήσιο από τον 2ο μήνα γιατί είχα πόνους και μου είπε την τελευταία φορά και πως να το σταματήσω δεν πειράζει γιατί θέλουμε να καταλαβαίνουμε σιγά σιγά τα πονάκια για να ξερουμε οτι πλησιάζουμε!! :)

Καλά ποια γιατρός σε κάνει προκληση στις 37??????? :o εμεινα λίγο!! Ενταξει ειπαμε να εισαι στις 38-39 να πεις οτι το μωρό ειναι μεγάλο να το σκεφτώ πάλι....... Τεσπα.... Όσο περισσότερο μπορέσουμε να κρατήσουμε τα μπεμπάκια μας προς την πητ τόσο το καλύτερο γλυκές μου!!! :) ξελρω πολλές λέμε (εγώ δηλαδή) άντε να τελειώνουμε αλλά δεν πειράζει!! Υπομονη!! Όλα για κάποιο λόγο γίνονται!! :)

Οι ήδη μανουλίτσες είναι καλά με τα μωράκια τους?! Τα ετοιμάσατε για τα νεογέννητα?? πως νιώθουν ?? μιας φίλης μου ο μεγάλος μια φορά έριξε τον μπέμπη από την κούνια (ευτυχώς δεν έγινε τίποτα) και στις αρχες δεν τον ηθελε καθόλου ενω τον είχαν προετοιμάσει!! Τώρα ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα!! :)

Αυτααααα πάω να φάω μακαρόνια που τα ζηλεψα!! :tongue: τα λεμε αργοτερα!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γειά σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? πως είστε? πως περνάνε οι μέρες?? :)

Εμείς προσπαθούμε, οι αναγούλες έχουν χτυπήσει κόκκινο, με πιάνει το πόδι μου λόγω του πόνου της μέσης, ο μικρός με έχει τρελάνει στις κλωτσιές αλλά χαλάλι του και νιώθω υπερβολικά υπερβολικά κουρασμένη!! Πλέον όσο κοιμάμαι δεν καταλαβαίνω τίποτα γύρω μου και λεω Χριστέ μου ελπίζω όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης λόγω κούρασης να μην είμαι έτσι και δεν τον ακούω! :/ :(

Έτοιμα όλα σχεδόν τα πραγματάκια από ψώνια, περιμένω να μου έρθουν κάτι παραγγελίες και μου έμειναν τα επιθέματα στηθους τα σουτιεν και τα νυχτικάκια... Άντε επιτέλους!! Και μετά πλύσιμο και ετοιμασία της τσάντας!! :)

Αερίσατε τα πραγματάκια του μωρού κορίτσια? πχ εγώ σκέφτομαι να πλένω με ξυδόνερο και να τα βγάλω λίγο να πάρουν αέρα το πορτ μπεμπέ και αυτά για να μην μυρίζουν πλαστικούρα.. :/ τι λέτε??λ

Πάλι δε θυμάμαι πια έγραψε τι για αυτό θα τα πω γενικά (συγχωρέστε με δεν ειμαι πολύ καλά! :confused: )!

Μάρσιπο εγώ δεν θα πάρω προς το παρόν αλλά γύρω στο φεβρουάριο μαρτιο που θα αρχισω τις βολτούλες πιο άνετα στο νησί γιατί στις αρχές δε θέλω να κρυώνει το μωρό κ θα πελρνω το καρότσι να τον σκεπάζω κτλ

Κορίτσια με τις αιμορροίδες πρέπει να υπάρχει μεγάλο θέμα!! Δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη? :/

Τα πονάκια είναι φυσιολογικότατα (η φοβιτσιάρα τηλεφωνουσα συνέχεια στον γιατρό μου! :tongue: ) και τα τσιμπηματάκια, απλά χρειάζεται λίγη εξτρά ξεκούραση όσο φτάνουμε στο τελος με αρκετό όμως περπάτημα για να διευκολυνθούμε στην γέννα!! Σκεφτείτε πως έπερνα μαγνήσιο από το

Οι ήδη μανουλίτσες είναι καλά με τα μωράκια τους?! Τα ετοιμάσατε για τα νεογέννητα?? πως νιώθουν ?? μιας φίλης μου ο μεγάλος μια φορά έριξε τον μπέμπη από την κούνια (ευτυχώς δεν έγινε τίποτα) και στις αρχες δεν τον ηθελε καθόλου ενω τον είχαν προετοιμάσει!! Τώρα ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα!! :)

Αυτααααα πάω να φάω μακαρόνια που τα ζηλεψα!! :tongue: τα λεμε αργοτερα!

Γεια σας εγκυουλες! Επιβίωσα και σημερα στη δουλειά δόξα το Θεό! Τωρα ξάπλωσα και ο μπέμπης χορεύει τσιφτετέλι μια δεξιά μια αριστερά! Άντε να αντέξω μεχρι την 36η εβδομαδα που θα πάρω αναρρωτική!

Όσον αφορά τον καθαρισμό των ήδη υφιστάμενων παιδικών αντικειμένων οπως ειναι η παιδική κούνια (βοηθά πολυ οταν το μπαμπάκι έχει κολικούς) ή το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, ολα αυτά βγαίνουν τα ντυματα τους και πλένονται στο πληντυριο με την ίδια απορρυπαντικό σκόνη πλησυματος που πλένετε και τα βρεφικά ρουχαλάκια!

Όσον αφορά το μαρσιππο είχα δοκιμάσει κι εγω αυτο της chicco αλλά οταν είχε καταφέρει να σταθεί μόνο του το κεφάλι του βρέφους. Νωρίτερα φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω. Οταν το χρησιμοποίησα όμως ήταν ανακούφιση λίγο γιατί σταματούσε το κλάμα....

Taktono μου μην ανησυχείς για τον ύπνο γιατί οταν με το καλο έχει το μικρούλη κοντά σου θα κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοικτό! Ο ύπνος σου δεν υα ειναι ποτέ ο ίδιος ξανά γιαυτο απολαύσε το τωρα!

Η προετοιμασία της αποδοχής του βρέφους απο τη μεγάλη μου κόρη ειβαι το πρωτο και μεγαλύτερο μου άγχος απο την αρχή της εγκυμοσυνης! Έκανα έρευνα στο διαδίκτυο και εφάρμοσα ήδη κάποια πράγματα οπως δεν αναφερόμαστε ποτέ στο βρέφος ως μωρο αλλά ως ο μικρός αδελφός της, διαβάσαμε παραμύθι με μικρότερο αδελφάκι, παρακολουθεί στο youtube την πεπα το γουρουνάκι που έχει μικρό αδελφό το τζωρτζ, της εξήγησα οτι θα λογω μερικές ημέρες στο νοσοκομείο που θα γεννήσω τον αδελφό της και θα μείνει με τον μπαμπά της στο σπιτι και υα έρθουν μαζί να μας δουν στο νοσοκομείο όπου θα της δώσει και δωράκι ο αδελφός της! Καμια άλλη πρόταση απο εσάς καλοδεχούμενη!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα καλές μου!Τι κάνετε?Εμείς καλά!Δεν περνάει ο χρόνος μέσα στο σπίτι βρε κορίτσια!Μόλις έφυγε ο άντρας μου για δουλειά,βρήκα ευκαιρία να κάνω 2 δουλίτσες,ίσα να πώ πως έκανα κάτι!Ελπίζω να μην μου βγει σε ξυνό!Το απόγευμα στις 6.30 έχω ραντεβού στον γιατρό!Όταν βρω χρόνο(άλλωστε μου περισσεύει:tongue:),θα σας πω τα νέα μας!

neraidoyla μου,περιμένουμε και τα δικά σου νέα καλή μου!Εκτός και αν γεννάς!:rolleyes:!Επιμελώς απαράδεκτη η πρώην γιατρός!Μα είναι δυνατόν να σε βάλει με πρόκληση στις 37 εβδομάδες?Θαρρείς και αν έμενε παραπάνω το μωρό θα πάθαινε κάτι!Μάλλον τότε την βόλευε!Απορώ,σε τι ορκίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι!

effie.k μου,όλα καλά θα πάνε,αρκεί να έχουμε υπομονή και να σκεφτόμαστε θετικά!Αλλά και πάλι,έαν συμβεί το αντίθετο,να μην μας πάρει από κάτω!Να είναι καλά τα παιδιά μας!Αδιαμφισβήτητα,ο θηλασμός είναι ότι πιο φυσικό υπάρχει,αλλά δεν τα καταφέρνουν όλες!Αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας γεμίσει με τύψεις!Και το λέω γιατί ένιωθα απίστευτες τύψεις που είχα θηλάσει μόνο 3 μήνες!Τύψεις λόγω των κριτικών που δεχόμουν!

Αγάπη Αγάπη,δεν μπορείς καμάρι μου να βγείς σε άδεια κυήσεως?Δεν θυμάμαι εάν το είχαμε συζητήσει,και συγχώρα με εάν το είχαμε αναφέρει!Εάν η δουλεία σου είναι καθιστική τότε θα σου πρότινα να έχεις ένα μαξιλάρι στην πλάτη,εάν πάλι έχει ορθοστασία,μήπως να φοράς πιο ανατομικά/αναπαυτικά παπούτσια!

tassoula μου,και γω μετά την αναφορά της μαριρεν για το φτέρνισμα,κάθε φορά που το κάνω,κοκαλώνω!:D!Βέβαια,από τις αρχές,όταν φτερνιζόμουν,μου έφευγαν ούρα!Πφφφ!Πολύ κουραστικό!:rolleyes:

Όσο για την επισκληρίδιο,δεν έκανα ούτε στην πρώτη μου κόρη,αλλά δεν θα κάνω ούτε τώρα!Ειλικρινά,την φοβάμαι πιο πολύ απ'ότι τους πόνους της γέννας!Βέβαια,δεν είχα και άσχημη εμπειρία!Δεν πονούσα όσο αναφέρουν άλλες γυναίκες!Και είχα γρήγορο τοκετό!Εάν αυτή τη φορα υποφέρω,ίσως να προβώ στην διαδικασία!:mad:Εμάς,μάρσιπο μας είχε πάρει δωρο ο νονός της μικρής μου!Και μπορώ να πω,πως έμεινα ικανοποιημένη,τον χρειάστηκα αρκετές φορές!

http://www.chicco.gr/el/en_marsipos_go_black_95.htmlΑυτος είναι!

Σεξ?????Τι είναι αυτό!Καλά,εγώ,από την πρώτη μέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος το έκοψα!:cool:!Φοβόμουν πάρα πολύ κορίτσια!:roll:

vanz,εεεε,είσαι τρελήηηη!Χιχιχιχι!Καλά καλέ,γενική?Ξεκουράσου τώρα,καλά?Αν και δεν είναι υπέροχη η αίσθηση καθαριότητας που νιώθεις μετά!Ανάθεμα σε.....ζηλεύω!

domino μου,η αλοιφή είναι η εξής,Cicatridina Β? Pommade!Απλώς,όπως σου ανέφερα,είναι πολύ ακριβή!Εγώ την πήρα 18 ευρώ!Και εγγυημένα πως καλύπτει θηλάζουσες και εγκύους!3 φορές ρώτησα τον γιατρό!Και άν μπορείς,να βρείς σπαθόλαδο!Και αυτό κάνει θαύματα!Λογικά θα υπάρχει σε μαγαζιά με βότανα!Εμείς το φτιάχνουμε μόνοι μας!

Μάγδα μου,άντε βρε κοπελιά μου,αντέχεις ακόμη?Τέλεια,είσαι και με διαστολή!Όλα να πάνε καλά!

TatKono μου,τι κάνεις κοπελιά μου?Με το καλό και τα υπόλοιπα πραγματάκια σου!Εγώ τις επενδύσεις από πορτ μπεμπέ και καθισματάκι,τα έπλυνα στο πλυντήριο!Απλώς τα έχω στην ντουλάπα της μικρής και θα τα εφαρμόσω όταν έρθει η ώρα!

Την κόρη μου την έχω προετοιμάσει!Απο τη στιγμή που κοιμάται πλέον στο δικό της κρεβάτι,απο μόνη της μου λέει πως η κούνια είναι για την μπέμπα!Όσο είναι στα Γιάννενα και μιλάμε στο τηλέφωνο με ρωτάει τι κάνει η αδεφούλα της και πως θέλει να παίξει μαζί της!Και το πιο συγκινητικό,το είπε στην μητέρα μου,η οποία της λέει μια μέρα''Η γιαγιά έχει ένα κορίτσι καλό'' και η δικιά μου της απαντάει ''όχι γιαγιά ένα αλλά 2,και τη αδεφούλα!''!Έκανα τον σταυρό μου!Και είναι μόλις 2,5!Τι σου είναι τα παιδιά!Και μεις μακαρόνια φάγαμε σήμερα!:D:D!

Αφροδιτουλά,που είσαι κοπέλα μου!Είστε καλά?

Μαριρεν μου,εύχομαι ο μπεμπακος σας να είναι καλά!Φιλιά πολλά στα πατουσάκια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου,τι κανετε?Πριν λιγη ωρα επιστρεψαμε απο τον γιατρο!Δοξα τον Θεο,κραταμε ακομη!Σε λιγες μερες θα κοψω και γω τα χαπια και θα μπορω επιτελους να κινηθω!Η μπεμπα μας ειναι 2.800,εχει παρει θεση,ο τραχηλος μειωθηκε λιγο ακομη,αλλα παραμενει σε καλο σημειο!Επομενο ραντεβου στης 28!Αντε να δουμε,θα το φτασουμε?Χιχιχι!Μου εφυγε ενα βαρος!Πραγματικα τωρα ειμαι πιο χαρουμενη!Οχι οτι πριν δεν ημουν!Αλλα νιωθω ανακουφιση!

Νεραιδουλααααα μου,που εισαιιιιι?Ειχες και συ ραντεβου σημερα?Μηπως γεννας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...