Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Όσο για τις μαιες κορίτσια,στην Ελλάδα,τα τελευταία χρόνια είναι πιο διαδεδομένο!

Όταν στην Γερμανία, για παράδειγμα, το ίδιο το κράτος σου στέλνει μαια στο σπίτι για έναν μήνα,για να σε βοηθήσει! Και δεν πληρώνεται από το ίδιο το άτομο,αλλά από το κράτος!Και το λεω με σιγουριά,μιας και έχω γνωστές μου στη Γερμανία!

Όμως ο ρόλος της,ειδικά κατά τη διάρκεια της γέννας είναι καθοριστικός, περισσότερο απ ότι του γιατρού! Αναφερόμενη φυσικά στο ψυχολογικό κομμάτι!

Αυτή θα σου δείξει τεχνικές αναπνοής,αυτή θα σε χαλαρώσει,αυτή θα είναι δίπλα σου έως ότου έρθει ή ώρα για τις ωθήσεις!

Και μεις εδώ δεν έχουμε κάποια επί πληρωμή,αλλά οι κοπέλες στην κλινική που γεννησα,και θα γεννησω,είναι εξαιρετικές!Ειδικά εάν έχω αυτή που είχα στην πρώτη γέννα, πάλι δε θα καταλάβω τιποτα!

Όσες έχετε την ευκαιρία λοιπόν,να ψαξετε να βρείτε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hope μου η μικρή μου έχει αρχίσει ήδη να πηγαίνει στον παιδικό και φέτος! Απο τη μια ειναι καλο γιατί τουλάχιστον μεχρι το μεσημέρι που θα σχολανει θα εχω χρόνο με το νεογέννητο κι απο την άλλη τρέμω στη σκέψη οτι θα ειναι συνέχεια άρρωστη γιατί θα μαζεύει οτι ίωση κυκλοφορεί στον παιδικό! Ήδη απο τον Αύγουστο μεχρι σημερα αρρώστησε 2 φορές! Ο Θεός να μας δώσει δύναμη και υπομονη! 😊

Τι εγινε εγκυουλες; Που χαθήκατε απόψε; Σαββατόβραδο και το ρίξατε έξω;χαχαχα����

Ναι, ναι, για τρελό clubbing! χαχαχα :tongue::tongue::tongue: Καλά θα ήταν αν κ προσωπικά μου αρέσει να κάθομαι σπίτι, διάβασμα μέχρι αργά και βιντεάκια θηλασμού στο youtube!

Πως είστε σήμερα;;;

Καλή Κυριακή σε όλες!!! :P:p

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κοριτσια!Αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη..εγω εχω ξεπατωθει στις δουλειες που ειχα αφησει πισω τοσο καιρο λογω της ακινησιας,αλλα κ παλι δεν ειναι ετοιμα ολα.Αυριο παλι εχουμε γιατρο για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εγω σημερα δεν νοιωθω καλα. Με πονάει πολυ η κοιλιά μου όλη και η μέση μου...ειμαι ξάπλα και πονάω κυρίως νοιωθω δυσφορία. Δεν ξερω αν ειναι λογω της δυσκοιλιότητας αλλά επίσης δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου να κανω οτιδήποτε.! Επίσης ώρες ώρες νοιωθω κατι τσιμπήματα κάτω χαμηλά. Εσεις τα έχετε νοιώσει αυτά τα τσιμπήματα;

Γεια σας κορίτσια! Εγω σημερα δεν νοιωθω καλα. Με πονάει πολυ η κοιλιά μου όλη και η μέση μου...ειμαι ξάπλα και πονάω κυρίως νοιωθω δυσφορία. Δεν ξερω αν ειναι λογω της δυσκοιλιότητας αλλά επίσης δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου να κανω οτιδήποτε.! Επίσης ώρες ώρες νοιωθω κατι τσιμπήματα κάτω χαμηλά. Εσεις τα έχετε νοιώσει αυτά τα τσιμπήματα;

Γεια σου Αγαπη!Εγω εχω αρκετα τετοια που μοιαζουν με πονακια περιοδου,ειναι συσπασεις.Αν δεις κ συνεχιζονται κανε ενα τηλ. στον γιατρο σου να εισαι σιγουρη,αν κ οσο πλησιαζουμε προς το τελος θεωρουνται φυσιολογικα νομιζω

Καλησπερα καλές μου!Τι κάνετε?Εμείς καλά!Σήμερα επέστρεψε ο άντρας μου, και μου έδειχνε βιντεακια από τον γάμο που παρευρέθηκε χθες,εξού και ο λόγος που έφυγε Γιάννενα,με την κόρη μου να χορεύει ασταμάτητα ηπειρωτικά!Μου λειπειιιι!Χαζομαμααααα!:tongue:!Πριν λίγο φαγαμε ψαράκι,ψαρουκλα δηλαδή,και τώρα ξάπλα!Τι πρωτότυπο!;)!Ο πατέρας μου γύρισε στη βαση του!

Αύριο έχω και γω γιατρό!! Το απόγευμα!

Νεραιδουλα μου,λες να πας και να σε κρατήσει?Ή βαλίτσα εννοειτε πως είναι ήδη στο αμαξι,έτσι?Έχεις μπει ήδη στη 37η βδομάδα! Τι Καλααααααααα!Δεν αισθάνεται τίποτα?

Έφη μου,νομίζω πως βγαλαμε αράχνες!Βέβαια κρατάμε εφοδια για τις αϋπνίες που μας περιμένουν!Καλά κανείς και ενημερωνεσαι για τον θηλασμό!Την Πατσουρου την έχεις ακούσει? Είναι παρά πολύ καλή!

Αγαπη,τουλάχιστον τον πρώτο μήνα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές,ειδικά εσείς που θα έχετε τα παιδάκια στο σχολείο. Εγω δε την Στέλνω γι αυτό το λόγο!Του χρόνου που θα ξεκίνησε και πάλι δουλειά, θα πάει σίγουρα!

Ρε κορίτσια,πόσο σας ζηλεύω που κάνετε δουλειές! Μην με πείτε τρελή ή υπερβολική! Αλλα, το να ασχολεισε με κάτι σου αδειάζει το μυαλό,σε γεμίζει ενέργεια! Και γω ηθελα να κάνω γενική,αλλά πλέον μόλις γεννηθεί ή μικρή!Ελπίζω να κρατήσει ο καιρος!

Συγνώμη που θα θέσω αυτό το ερώτημα, αλλά έχετε αποστειρωσει τα μπουκάλια?Αχρειαστα να είναι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγάπη μου,θύμισε μου σε ποια βδομάδα είσαι?

Όπως είπε ή νεραιδουλα,εάν συνεχιστούν να παρεις τον γιατρό!Αλλά,πράγματι από ένα σημείο και μετά είναι φυσιολογικά!Εμπαιδωνεται το μωρό στην περιοχή της λεκάνης και ή μήτρα συσπάται για να προετοιμαστεί για τον τοκετό!

Αυτά τα νιώθω και γω πιο έντονα 3 μέρες τώρα!Αλλά πλέον δεν ανησυχω!Κάπου είναι και φυσιολογικό!Εκτός εάν πάω Αύριο και μου πει πως γενναω!:rolleyes::confused:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα καλές μου!Τι κάνετε?Εμείς καλά!Σήμερα επέστρεψε ο άντρας μου, και μου έδειχνε βιντεακια από τον γάμο που παρευρέθηκε χθες,εξού και ο λόγος που έφυγε Γιάννενα,με την κόρη μου να χορεύει ασταμάτητα ηπειρωτικά!Μου λειπειιιι!Χαζομαμααααα!:tongue:!Πριν λίγο φαγαμε ψαράκι,ψαρουκλα δηλαδή,και τώρα ξάπλα!Τι πρωτότυπο!;)!Ο πατέρας μου γύρισε στη βαση του!

Αύριο έχω και γω γιατρό!! Το απόγευμα!

Νεραιδουλα μου,λες να πας και να σε κρατήσει?Ή βαλίτσα εννοειτε πως είναι ήδη στο αμαξι,έτσι?Έχεις μπει ήδη στη 37η βδομάδα! Τι Καλααααααααα!Δεν αισθάνεται τίποτα?

Έφη μου,νομίζω πως βγαλαμε αράχνες!Βέβαια κρατάμε εφοδια για τις αϋπνίες που μας περιμένουν!Καλά κανείς και ενημερωνεσαι για τον θηλασμό!Την Πατσουρου την έχεις ακούσει? Είναι παρά πολύ καλή!

Αγαπη,τουλάχιστον τον πρώτο μήνα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές,ειδικά εσείς που θα έχετε τα παιδάκια στο σχολείο. Εγω δε την Στέλνω γι αυτό το λόγο!Του χρόνου που θα ξεκίνησε και πάλι δουλειά, θα πάει σίγουρα!

Ρε κορίτσια,πόσο σας ζηλεύω που κάνετε δουλειές! Μην με πείτε τρελή ή υπερβολική! Αλλα, το να ασχολεισε με κάτι σου αδειάζει το μυαλό,σε γεμίζει ενέργεια! Και γω ηθελα να κάνω γενική,αλλά πλέον μόλις γεννηθεί ή μικρή!Ελπίζω να κρατήσει ο καιρος!

Συγνώμη που θα θέσω αυτό το ερώτημα, αλλά έχετε αποστειρωσει τα μπουκάλια?Αχρειαστα να είναι!

Τη βαλιτσα την εχω μονιμα στο αυτοκινητο.Εγω εχω αρκετες συσπασεις κ πονακια αλλα πριν μια εβδομαδα που με ειδε ο γιατρος μου επε ολα καλα,αντεχουμε ακομα,αυριο θα δειξει αν εχει αλλαξει κατι.Στον παιδικο κ εγω δεν την παω γιατι φοβαμαι για το μωρο.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια. Ελπιζω ολες να ειστε καλα. Οι εξετασεις καλα πηγαν κ το Doppler.Hope ηθελα να σε ρωτησω τη θρομβωση αιμορροιδων πως την καταλαβαινεις;Νομιζω πως κι εγω απεκτησα θεμα. Εχω κατι ...που μια εμφανιζεται μια εξαφανιζεται...Ουφ!Δεν ξερω τι θα κανω;;Με την εγκυμοσυνη τα εχω δει ολα...Τρωω φρουτα πινω νερο δημητριακα με βρωμα οσπρια ..τιποτα. Ωρες ατελειωτες περναω στην τουαλετα.Οποτε αναγκαζομαι κ παιρνω το γαλα μαγνησιας.

Καλησπερα κοριτσακια. Ελπιζω ολες να ειστε καλα. Οι εξετασεις καλα πηγαν κ το Doppler.Hope ηθελα να σε ρωτησω τη θρομβωση αιμορροιδων πως την καταλαβαινεις;Νομιζω πως κι εγω απεκτησα θεμα. Εχω κατι ...που μια εμφανιζεται μια εξαφανιζεται...Ουφ!Δεν ξερω τι θα κανω;;Με την εγκυμοσυνη τα εχω δει ολα...Τρωω φρουτα πινω νερο δημητριακα με βρωμα οσπρια ..τιποτα. Ωρες ατελειωτες περναω στην τουαλετα.Οποτε αναγκαζομαι κ παιρνω το γαλα μαγνησιας.

Καλησπερα κοπέλα μου!Πως είσαι με την ιωση?Όταν υπάρχει θρόμβωση,ή αιμορροιδα παραμένει πολύ πρισμενη,!Σε μένα ήταν μέγεθος όπως μια μεσαία ρωγα σταφυλιού,για να σου δώσω να καταλάβεις!Πονουσα σε υπερβολικό βαθμό!

Τα all bran τα δοκιμασες?Εγω είχα πάει στον γαστρεντερολογο όπου και έκανε ανάταξη αιμορροιδας,δηλαδή την πίεσε προς τα μέσα!Επειτα διατροφη!

Θα σου πω τι κανω πλεον, αποφευγω πικαντικα/τηγανιτα!Σκουπισμα ΜΟΝΟ με μωρομαντηλα!Το χαρτί ερεθίζει την περιοχή!Όχι ότι το τηρω παντα, αλλά όταν αρχίζουν τα συμπτώματα,το ακολουθω πιστά! Μετά την κένωση, και όλη τη διαδικασία, μπάνιο με χλιαρό νερό!Και μετά αλοιφή! Αν και βάζω και σπαθολαδο!Όμως τελευταία μου έγραψε ο γαστρεντερολογος αλοιφή συμβατή !ε εγκυμοσύνη και θηλασμό!Κοστίζει βέβαια 18 ευρώ,αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες,είναι πιο καλή!Αααα,και κάτι που ίσως βοηθήσει! Όσο όμως μπορείς να το κανείς!Όταν κανείς μπάνιο, να προσπαθείς να πιέσεις την αιμορροιδα προς τα μέσα!Απαλα,όχι απότομα,λόγω κατάστασης που είσαι!Πίστεψε με,όλα αυτά θα σε βοηθήσουν!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τη βαλιτσα την εχω μονιμα στο αυτοκινητο.Εγω εχω αρκετες συσπασεις κ πονακια αλλα πριν μια εβδομαδα που με ειδε ο γιατρος μου επε ολα καλα,αντεχουμε ακομα,αυριο θα δειξει αν εχει αλλαξει κατι.Στον παιδικο κ εγω δεν την παω γιατι φοβαμαι για το μωρο.

Νεραιδουλα μου,καλό είναι αυτό!Όσο περισσότερο παρεις από τον μήνα,τόσο το καλύτερο!Ξέρω πως κουράστηκες κορίτσι μου,είναι και ή απόσταση στη μέση!Την πρώτη σε ποια βδομάδα την γεννησες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Νεραιδουλα μου,καλό είναι αυτό!Όσο περισσότερο παρεις από τον μήνα,τόσο το καλύτερο!Ξέρω πως κουράστηκες κορίτσι μου,είναι και ή απόσταση στη μέση!Την πρώτη σε ποια βδομάδα την γεννησες?

Την πρωτη στις 37 εβδομαδες ακριβως,αλλα δεν με επιασαν πονοι,με εβαλε η πρωην γιατρος μου με προκληση γιατι φοβοταν να περιμενουμε αλλο κ ειχε τρομοκρατησει κ εμενα κ το δεχτηκα:rolleyes:γι αυτο τωρα το εψαξα πολυ κ αλλαξα γιατρο κ ευχομαι αυτο το μωρο να αποφασισει εκεινο ποτε θα βγει

hope μου ναι την ξέρω! Έχω παρακολουθήσει και τα σεμινάριά της στο youtube! Έχω γεμίσει μπλοκάκι και κινητό με σημειώσεις... Θέλω πολύ να πάνε όλα καλά! Όσο για τα μπουκάλια -όπως λες αχρείαστα να είναι- εγώ τα έχω ακόμα στα κουτιά τους και βλέπουμε...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...