Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Είμαι μέλος ναι εδώ και καιρό. Εκεί στηριζομαι στην βοήθεια των κοριτσιών αν χρειαστεί!!

Σε βλέπω πολύ ενημερωμένη μπράβο!!! Καλά κάνεις και απαιτεις την γέννα που επιθυμείς!! Εγώ δυστυχώς ξεκιναω με επαναληπτικη καισαρική λογω ινομυωματος βασικά και φοβάμαι μήπως κάνω πίσω στο θέμα θηλασμού από την αρχή λόγω πόνου. Ελπίζω να με στηρίξουν και οι δικοί μου άνθρωποι. Αααααα και κάτι σημαντικό αυτή την φορά θα κόψω τις επισκέψεις γιατί στην πρώτη είχα οληηηηηη μέρα κόσμο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι μέλος ναι εδώ και καιρό. Εκεί στηριζομαι στην βοήθεια των κοριτσιών αν χρειαστεί!!

Σε βλέπω πολύ ενημερωμένη μπράβο!!! Καλά κάνεις και απαιτεις την γέννα που επιθυμείς!! Εγώ δυστυχώς ξεκιναω με επαναληπτικη καισαρική λογω ινομυωματος βασικά και φοβάμαι μήπως κάνω πίσω στο θέμα θηλασμού από την αρχή λόγω πόνου. Ελπίζω να με στηρίξουν και οι δικοί μου άνθρωποι. Αααααα και κάτι σημαντικό αυτή την φορά θα κόψω τις επισκέψεις γιατί στην πρώτη είχα οληηηηηη μέρα κόσμο!!!

Σου ευχομαι να τα καταφερεις να θηλασεις αφου το θελεις τοσο πολυ!Εγω να σου πω την αληθεια εχω μια ανησυχια για το πως θα συμπεριφερεται η μεγαλη μου κορη οταν ερθει το μωρο.Θα με αφηνει να θηλασω ή θα με καβαλαει στο σβερκο;Πιο πιθανο ειναι το δευτερο:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

neraidoyla μου σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, κάπως έτσι το έχω σκεφτεί και εγώ... Θέλω να απαιτήσω κάποια πράγματα που είναι φυσιολογικά και εννοείται να έχω το μωρό συνέχεια δίπλα μου. Ποιο το νόημα εξάλλου να το κρατάνε κάπου αλλού εφόσον είναι όλα καλά; Είμαι και εγώ σε αναζήτηση παιδιάτρου-συμβούλου θηλασμού...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αγάπη ευχαριστούμε πολύ... Δεν την είχα προσέξει αυτή την ενότητα. Θα την μελετήσω! Εσύ έχεις απευθυνθεί κάπου;

Εμείς κορίτσια εδώ στη Κύπρο δεν κάνουμε αυτο που κάνετε εσείς με τις μαίες. Το μόνο που σκέφτηκα να κανω επειδή ειμαι πολυ ευχαριστημένη απο τη Μαια που παρευρισκόταν στην πρώτη μου γεννά ειναι να της πω αν μπορεί να παρευρεθεί "τυχαία" και στη δεύτερη μου γεννά! 😋

Επίσης κι εγω φάνηκα τυχερή και βρήκα παιδίατρο ο οποίος ειναι πιστοποιημένος σύμβουλος θηλασμού και με βοήθησε πααααραααα πολυ να θηλάζω αποκλειστικά την κορούλα μου για 5 1/2μηνες!

Γιαυτο ειναι σημαντικό να συμβουλευτείτε Σύμβουλο Θηλασμού. Κι όσες δεν έχετε στις πόλεις σας επικοινωνήστε με κάποιον απο την πλησιέστερη πόλη τουλάχιστον τηλεφωνικώς! Μην περιμένετε απο τους γύρω σας να σας στηρίξουν στο θηλασμο ιδιαίτερα εάν αυτές δεν είχαν θηλάσει τα παιδιά τους!

Παρομοίως ανησυχώ κι εγω πολυ για την αντίδραση της κορούλας μου οταν με το καλο φέρουμε το μπέμπη στο σπιτι και επειδή θα θηλάζω αποκλειστικά αυτο σημαίνει πως θα πρέπει να τον εχω αρκετές ώρες στο στήθος! Εμένα μου φαίνεται πως θα θελει να θηλάσει κι αυτή!😂

Επίσης τωρα που ειναι άρρωστη και ταλαιπωρούμαστε σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα με ένα βρέφος που θα θηλάζει και με ένα νήπιο που θα ειναι όλη την ώρα αρρωστουλα (η κόρη μου όλο το χειμώνα ειναι κρυωμενη με μιξουλα ή αμυγδαλες με πυρετό!). Έχουμε καμία τρίτο μανούλα εδώ να μας γράψει εμπειρίες;

Καλησπερα

Και εγω θηλασα 13 μηνες την μικρη, η μικρη στην αρχη δεν ρουφουσε γαλα λογω ψηλου ικτερου ετσι εκανα γυρω στις 10 μερες να κατεβασω καλα, μιλησα με μαια και πηρα μαγια μπυρας, επισης πηρα και επινα τσαι με γλυκανησο, βοηθαει και στους κολικους, επισης εχει παρομοιο τσαι η welenda, αλλα ειναι πιο ακριβο απο το χυμα στα βιολογικα.

Τελος τις πρωτες μερες χρησιμοποιουσα κρεμε purelan αρκετα καλη αλλα μετα εβαζα απο το γαλα μου. Θυμαμαι οτι τις πρωτες μερες μεχρι να κατεβασω εκανα ζεστο μπανιο και μασαζ στο στηθος `η εκανα κομπρεσες για να μην παθω μαστιτιδα που δεν επινε το μωρο.

Θελει υπομονη, επιμονη και θεληση μετα τις 20 μερες ειναι πιο ευκολα και μετα της 40 το χαιρομουν και εγω αν και θηλαζα ανα 2 με 3 ωρες.

Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα τα νεα μου ειναι περιεργα, ο τραχηλος εξαληφθηκε, εχω διαστολη θελει πολυ ξαπλα για να παρω 2 βδομαδες, το μωρο επειδη εδω και 3 εβδομαδες εχω σταματησει την ασπιρινη παιρνει μονο 100 γραμμαρια την εβδομαδα τωρα ειναι 2300. Υπομονη και ξαπλα απο εμενα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γειά σας κορίτσια μου!! Άργησα να σας γράψω,πολλές δουλίτσες,έτρεχα πάνω κάτω, σημερα ηρθα στα πεθερικά μου, αρραβωνιάζουμε την κουνιάδα μου και έχουμε κ αυτές τις ετοιμασίες!! :) πολύ κούραση κορίτσια αφήστε! Δε με κρατάνε τα ποδια μ ωρες ωρες!! Δεν θυμαμαι τι ειπε ποια γι αυτο συγχωρέστε με θ μιλήσω για οσα θυμάμαι!! :)

Για την ψυχολογία είμαι λίγο καλύτερα κ προσπαθώ μα κυκλοφορώ λίγο δεξια κ αριστερα να ξεχνιεμαι! Για την δουλειά κ τα χρωστούμενα σκεφτείτε ότι μαζί με του άντρα μου φτάνουνε κοντά στα 7000 μαζί με κάτι αλλα λίγα δικά μου που πέρνω από την γέννα κτλ! Κι ομως κάνουν ακόμα τους ανήξερους και μου φαίνεται από βδομάδα θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου να κανονίσει αυτρός!! Δεν γίνεται άλλο έχω αγχωθει οτι δε θα μου φτασουν ουτε για την κλινική!! Ευτυχώς ο γυναικολόγος είναι συνεννοησιμος κ του εξηγησα τι κ πως και δεν έχει πρόβλημα για να του δωσω σε δοσεις κ σιγα σιγα!!

Εχθές πήγαμε στο γιατρό 2200 ο μπεμπης μας, δραστήριος πολύ κ ο γιατρός με είπε μετά τις 10 οκτώβρη τον περιμένουμε τελικά!! Για να δουμε θα πέσει μέσα!? εγώ νιώθω γυρω στις 15-20!!!

Όσο για τις μαιες πιστευω εξαρταται κ απο το γιατρό κ την μαια που έχει μαζ΄ του κ την κλινική!! Στο γένεσις έχει και "σχολείο" για τις λεχώνες τις ημέρες της νοσηλείας και δεν γίνεται χαμός με τις μαίες κ τους ειδικευόμενους!! Εγώ προσωπικά δεν πήρα μαία γιατί αν θυμαμαι καλά η μαια που έχει στο ιατρείο του ο γιατρος την εχει κ στη κλινική κ ήδη μ έχει βοηθησει σε κάποια πράγματα! Τώρα θα φανει! Δεν αγχωνομαι για να μην χειροτερεψω τις καταστασεις μονο κ μονο απο το αγχος!!

Και κατι αλλο ηθελα να πω αλλά δε το θυμάμαι τώρα!! :tongue:

Αυτάάάαάάάάά... Τι άλλο?? :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γλυκες μου,τι κάνετε?Κορίτσια μου και γω σας διάβασα,αλλά θα σχολιασω άλλη φορά!Από χθες δεν μπορώ να σταθώ καθιστή ρε κορίτσια!Ζαλιζομαι,ακόμη κι όταν ξαπλωνω!Νιώθω άπνοια!Νεραιδουλα μου, εσύ που έπαιρνε ορμόνες,το παθαινες συχνά?Ξέρω πως τα utrogestan το προκαλούν αυτό, αλλά πλέον είναι πολύ έντονο!

ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΜΟΥ,είσαι ή επόμενη?Από τη στιγμή που ξεκίνησε ή διαστολή,δε νομίζω να κρατηθεί και πολύ ο μπεμπης!Με το καλό κορίτσι μου!Υγιές και καλότυχο να είναι!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Από οτι φαίνεται κορίτσια έθιξα μεγαααααλο θεμα με τις μαίες και οι απόψεις διίστανται... κι εγω ακρη δεν εχω βγαλει, οποτε θα παω στη κλινικη , θα παρακολουθησω και το σεμιναριο μου στις 23/9 που εχουν εκει και θα προσπαθησω να γνωρισω καλυτερα τις κοπελες που θα ειναι στο τοκετο μου αν τα καταφερω .... γιατι - χρησιμη ή οχι - να εχω δική μου μαια δεν το σηκωνω οικονομικα...

Τωρα τα νεα μου ειναι περιεργα, ο τραχηλος εξαληφθηκε, εχω διαστολη θελει πολυ ξαπλα για να παρω 2 βδομαδες, το μωρο επειδη εδω και 3 εβδομαδες εχω σταματησει την ασπιρινη παιρνει μονο 100 γραμμαρια την εβδομαδα τωρα ειναι 2300. Υπομονη και ξαπλα απο εμενα.

magda μου γεια σου υπομονη και ξεκουραση.!!! κ ηρεμία ευχομαι !!

Γεια σας κορίτσια! :)

Μπήκα να σας πω τα νέα μας τώρα που έχω λίγο χρόνο. Ο μικρός μάλλον θα βγεί αρχές της βδομάδας θέλουμε να δούμε πως πάει απο βάρος γιατί σήμερα δεν είχε πάρει. Και να παρακολουθήσουμε τον ίκτερο που τον ταλαιπωρει! Όταν γεννήθηκε ήταν 2220 και πήγε 2060 μόλις βγήκε απο την θερμοκητίδα τώρα είναι 2140 και θέλουμε να αρχίσει να παίρνει για να τον βγάλουν.

Σήμερα ήρθε και ο μπαμπάς του και τον είδε. Είχε φύγει να πάει για δουλειά γιατί τον είχαν ειδοποιήσει όταν ήταν ακόμα ο μικρός στην εντατική και φόραγε ακόμα μάσκα. Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή που τον είδε. Τον τάισε κιόλας αν και το παράκαναν και μετά είχαμε βγάλσιμο απο παντού!!! Και δεν ξέρω αν θα το ξαναεπιχειρήσει σύντομα αν και τα κορίτσια εκεί του είπαν ότι συμβαίνει όταν τρώει γρηγορα! Άντε να δούμε τι θα μας πούν αύριο :)

Με την ευκαιρία να σας πω και πως μας έτυχε ο μπέμπης τόσο νωρίς αν και όλοι έχουν γελάσει όταν το ακούνε :) Τώρα γελάω και εγώ εκείνη την στιγμή όμως με έπιασε πανικός! Στις 2 του μήνα είχα τα γενέθλια μου και το απόγευμα είπα ότι αφού δεν θα κάναμε κάτι να καλοπιστώ και είχα κανονίσει να κουρευτώ για να μην με δει ό μπέμπης χάλια! όταν θα ερχόταν η ώρα να γεννηθει! Γυρίσαμε στο σπίτι το βράδυ και γύρω στις 10 πήγα τουαλέτα και μόλις σηκώθηκα φταρνίστηκα και ένιωσα κάτι να τρέχει. Φαντάστηκα ότι δεν είχα καλοπάει και για αυτο ένιωσα να τρέχουν σταγόνες. Όμως όταν σκουπίστηκα και είδα τα ροζ έπαθα πανικό! Αρχισα να φρικάρω και να λέω στον άντρα μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξαναπήγα τουαλέτα πριν πάρω τον γιατρό μου για να σιγουρευτώ ότι συνέχιζε και ξαφνικά άνοιξαν οι βρύσες! Τον πήρα τηλέφωνο πανικοβλητη και ξεκινήσαμε. Το μόνο που πήραμε μαζί μας ήταν 2 πετσέτες και 2 μαξιλάρια τα οποία ακόμα δεν ξέρω γιατί τα πήραμε μαζί μας εκείνη την μέρα! χαχαχαχα

τελευταία στιγμή θυμήθηκα το βιβλιάριο! Ο άντρας μου με πήγε αεροπορία στις 12 είμασταν στο μαιευτήριο. Βέβαια ήταν βράδυ και δεν είχε κίνηση. Τι πέρασε ο καημένος τώρα που το θυμάμαι :) Εγώ κορίτσια πιο πολύ υπέφερα να μου κόψουν την περίδεση γιατί είχε τραβηχτεί ο τράχηλος και δεν την έφτανε ο γιατρός να την κόψει! Οι πόνοι με πιάσανε στις 4 και εκεί κάποια στιγμή ζήτησα να μου κάνουν καισαρική γιατί δεν τους άντεχα. Στην αρχή μου είχαν πει ότι δεν θα κάναμε επισκληρίδιο επειδή είχα πάρει την ασπιρίνη αλλά μετά μου την έκανε η αναισθησιολόγος σε μικρή δόση όμως και το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν πότε ερχόντουσαν οι συσπάσεις γιατί όλα τα άλλα τα καταλάβαινα κανονικότατα. Και δεν αντέχω τον πόνο όλο τσακωνόμουν με τον γιατρό μου που με θεωρουσε υπερβολικη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά και δεν έχω υπομονή! Αλλά δεν άντεχα άλλο. Αυτή που με βοήθησε πάρα πολύ και στο τέλος την ντρεπόμουν κιόλας ήταν η μαία μου. Αυτή η ηρεμία της και η προετοιμασία που μου έκανε με κράταγαν λίγο για να μην ουρλιάζω! Τη θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα στην γέννα. Νομίζω δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτήν. Και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της μέχρι τέλους. Τελικά ο μικρός γεννήθηκε στις 9.15 το πρωί φυσιολογικά παρά τους ενδοιασμούς μου :) Αυτή την στιγμή δεν το μετανιώνω με τίποτα :) νομίζω θα άντεχα άλλο τόσο, και φυσικά ο γιατρός μου μου έλεγε μετά ότι μου τα έλεγε ότι μπορώ να το κάνω και εγώ δεν έβγαζα άχνα απο την ντροπή! χαχααχα Συγνώμη αν ήμουνα πολύ περιγραφηκή αλλά έτσι το βίωσα :) Και δεν ήθελα να σας φοβήσω γιατί τελικά δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται ειδίκά αν σε πιάσει η επισκληρίδιος δεν είναι τίποτα!

Σιγά σιγά περνάνε οι μέρες και θα έχουμε και τις καινούργιες μανούλες. Περιμένω να μπείτε όλες στον μήνα σας και να αρχίσω να μαθαίνω τα νέα σας για τα μωράκια σας. Είναι απίστευτο όταν το παίρνεις στα χέρια σου νομίζω ότι εκείνη την ώρα τα ξεχνας όλα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι καλά.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Με την ευκαιρία να σας πω και πως μας έτυχε ο μπέμπης τόσο νωρίς αν και όλοι έχουν γελάσει όταν το ακούνε :) Τώρα γελάω και εγώ εκείνη την στιγμή όμως με έπιασε πανικός! Στις 2 του μήνα είχα τα γενέθλια μου και το απόγευμα είπα ότι αφού δεν θα κάναμε κάτι να καλοπιστώ και είχα κανονίσει να κουρευτώ για να μην με δει ό μπέμπης χάλια! όταν θα ερχόταν η ώρα να γεννηθει! Γυρίσαμε στο σπίτι το βράδυ και γύρω στις 10 πήγα τουαλέτα και μόλις σηκώθηκα φταρνίστηκα και ένιωσα κάτι να τρέχει. Φαντάστηκα ότι δεν είχα καλοπάει και για αυτο ένιωσα να τρέχουν σταγόνες. Όμως όταν σκουπίστηκα και είδα τα ροζ έπαθα πανικό! Αρχισα να φρικάρω και να λέω στον άντρα μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξαναπήγα τουαλέτα πριν πάρω τον γιατρό μου για να σιγουρευτώ ότι συνέχιζε και ξαφνικά άνοιξαν οι βρύσες! Τον πήρα τηλέφωνο πανικοβλητη και ξεκινήσαμε. Το μόνο που πήραμε μαζί μας ήταν 2 πετσέτες και 2 μαξιλάρια τα οποία ακόμα δεν ξέρω γιατί τα πήραμε μαζί μας εκείνη την μέρα! χαχαχαχα

τελευταία στιγμή θυμήθηκα το βιβλιάριο! Ο άντρας μου με πήγε αεροπορία στις 12 είμασταν στο μαιευτήριο. Βέβαια ήταν βράδυ και δεν είχε κίνηση. Τι πέρασε ο καημένος τώρα που το θυμάμαι :) Εγώ κορίτσια πιο πολύ υπέφερα να μου κόψουν την περίδεση γιατί είχε τραβηχτεί ο τράχηλος και δεν την έφτανε ο γιατρός να την κόψει! Οι πόνοι με πιάσανε στις 4 και εκεί κάποια στιγμή ζήτησα να μου κάνουν καισαρική γιατί δεν τους άντεχα. Στην αρχή μου είχαν πει ότι δεν θα κάναμε επισκληρίδιο επειδή είχα πάρει την ασπιρίνη αλλά μετά μου την έκανε η αναισθησιολόγος σε μικρή δόση όμως και το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν πότε ερχόντουσαν οι συσπάσεις γιατί όλα τα άλλα τα καταλάβαινα κανονικότατα. Και δεν αντέχω τον πόνο όλο τσακωνόμουν με τον γιατρό μου που με θεωρουσε υπερβολικη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά και δεν έχω υπομονή! Αλλά δεν άντεχα άλλο. Αυτή που με βοήθησε πάρα πολύ και στο τέλος την ντρεπόμουν κιόλας ήταν η μαία μου. Αυτή η ηρεμία της και η προετοιμασία που μου έκανε με κράταγαν λίγο για να μην ουρλιάζω! Τη θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα στην γέννα. Νομίζω δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτήν. Και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της μέχρι τέλους. Τελικά ο μικρός γεννήθηκε στις 9.15 το πρωί φυσιολογικά παρά τους ενδοιασμούς μου :) Αυτή την στιγμή δεν το μετανιώνω με τίποτα :) νομίζω θα άντεχα άλλο τόσο, και φυσικά ο γιατρός μου μου έλεγε μετά ότι μου τα έλεγε ότι μπορώ να το κάνω και εγώ δεν έβγαζα άχνα απο την ντροπή! χαχααχα Συγνώμη αν ήμουνα πολύ περιγραφηκή αλλά έτσι το βίωσα :) Και δεν ήθελα να σας φοβήσω γιατί τελικά δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται ειδίκά αν σε πιάσει η επισκληρίδιος δεν είναι τίποτα!

Σιγά σιγά περνάνε οι μέρες και θα έχουμε και τις καινούργιες μανούλες. Περιμένω να μπείτε όλες στον μήνα σας και να αρχίσω να μαθαίνω τα νέα σας για τα μωράκια σας. Είναι απίστευτο όταν το παίρνεις στα χέρια σου νομίζω ότι εκείνη την ώρα τα ξεχνας όλα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι καλά.

Συγκλονιστική η εμπειρία που είχες mariren! Εύχομαι με το καλο να πάρετε το μικρό σπιτι σας! Ποσο εβδομαδων ήσουν οταν γέννησες; Γιατί το βάλανε στην εντατική αφού γεννήθηκε πάνω απο 2 κιλά; Περιμένουμε νέα σας...

mariren μου γλυκια μου τι εζησες κι εσυ?! Χαχα πολύ αστείο!!! :) αφού ολα πήγαν καλά αυτό εχει σημασία!! Με το καλό να παρετε και τον μπέμπη σας σπιτάκι σας!! :) και ο μπαμπας θα αργησει λιγο αλλά θα τον ξανα ταισει φυσικά!! :);) απο ένα φτέρνισμα εγιναν όλα?!?! Χιχι!!

Καλημέρεςςςςςςς!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

mariren μου, μάλλον ο μπέμπης ήθελε να έρθει γρήγορα για να σου κάνει δώρο για τα γενέθλιά σου! Όπως και να έχει παρόλο που ήρθαν όλα τόσο απότομα, ήταν συγκινητική η ιστορία σου αφού γεννήθηκε καλά! Με το καλό να τον πάρετε σπίτι σας! Τελικά τις πετσέτες και τα μαξιλάρια τα χρησιμοποιήσατε;; χαχα :tongue::tongue:

magda μου λες να είσαι η επόμενη;;; Άντε να πάνε όλα καλά!!!

Hope μου ελπίζω να νιώθεις καλύτερα! Να ξεκουράζεσαι!

TatKono μου δεν πρέπει να κουράζεσαι! Στο μήνα που είμαστε πρέπει να ξεκουραζόμαστε όσο πιο πολύ γίνεται για να έρθει εύκολα και ο τοκετός!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες!!! :D:D

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Mariren μαλλον πρεπει να προσεχω να μην φτερνιστω;):)

Κοριτσια η αληθεια ειναι πως θελω να τον κρατησω στν κοιλιτσα 7-10 μερες για να μην χρειαστει θερμοκυτιδα.

Την βαλιτσα την κανατε; εγω δεν εχω βαλει παντοφλες και νεσεσερ λες να τα ξεχασω και να παρω μαξιλαρια αντι αυτων;

Και εγω στο γενεσις θα γεννησω( πρωτα ο Θεος και αμα φτασουμε εγκαιρως) εκει γεννησα την μικρη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Το βραδυ,και για ενα 2ωρο περιπου πονουσα πολυ,αλλα δοξα Τον Θεο,ειμαι πιο καλα!Τελικα η απνοια που νιωθω οφειλετε στην χαμηλη πιεση!Μετρηθηκα σημερα και εχω 9 με 4,5!Δεν παιρνω φυσικα τον γιατρο,πιθανον ειναι απο την ακινησια!

Ο αντρας μου εφυγε χθες Γιαννενα και γω αδραξα την ευκαιρια και εβαλα τον πατερα μου να περασει το στρωμα μας με τον ατμοκαθαριστη!Εχω κατι νευρα που δεν μπορω ν'ασχοληθω με το σπιτι!Τελος παντων!:rolleyes:

Domino μου,πως ηταν οι εξετασεις σου?Εσυ εισαι καλυτερα?Περαστικουλια κοπελα μου!Ελπιζω να μην ανεβασες πυρετο,και σου προκαλεσει καμια συσπαση!

Εφερες τελικα την γυναικα που μας ειχες αναφερει?

Τα φρουτα δεν σε βοηθουν για να μην εχεις θεματα?Εγω τουλαχιστον με φρουτα και μποοοοολικο νερο(πανω απο 2 λιτρα την ημερα),καταφερα και την αντιμετωπισα,αν και δεν απαλαχτηκα απο τις αιμορροιδες!:mad:!Τι εκνευριστικο!Ευτυχως εχω εμπειρια στο θεμα αυτο,και φροντιζω να μην παθω παλι καμια θρομβωση!Γι αυτο κοριτσια,εαν σας παρουσιαστουν μετα την γεννα,εδωωωω σε μενα!Ειχα παθει και ραγαδα πρωκτου,οποτε ειμαι ειδημων οσον αφορα εκεινη την παλιοπεριοχη!:lol:

Θα τα χασεις καμαρι μου τα κιλα,ειμαι σιγουρη,οπως ολες μας!

tassoula μου,ευχομαι πραγματικα να τα καταφερεις με τον θηλασμο,οπως ολες μας αλλωστε,αλλα ενα παραπανω εσυ,που εχεις και το θεμα με το στηθος!Εχεις απευθυνθει στο parents.org.gr?Υπαρχουν κοπελες που ειναι εμπειρες σε θεματα θηλασμου!Εγω,οσο κι αν θηλασα,το οφειλω σε αυτες!

Εχεις αναιμια μωρε κοπελα μου?Αρα εσυ πρεπει να παιρνεις τακτικα και προ εγκυμοσυνης χαπια!

Οσο για το σακχαρο,αλλαξες κατι στην διατροφη σου ή μηπως αγχωνεσαι?Μας ειχες αναφερει πως ειχες και στην πρωτη σου κορη διαβητη κυησης?

Ωχ,Τασουλα μου,ειχες πολλους επισκεπτες?Βρε κοριτσια,καταλαβαινω πως ενδιαφερονται,αλλα νεογεννητο εχεις μεσα στο δωματιο,και μια γυναικα που θελει,αν μη τι αλλο,ξεκουραση!Ελπιζω να μην γινομαι υπερβολικη,αλλα δεν θα ηθελα πολυ κοσμο!Εμεις ευτυχως ειμαστε μακρυα απο ολους,οποτε δεν θα εκανε ο αλλος διαδρομη 300 χιλιομετρων για λιγα λεπτα επισκεψης!:mrgreen:!Ειμαι κακια?:-(

effie.k μου,δεν ξαναειχες ουρολοιμωξη απο τοτε σωστα?

Αχ Kitty805 μου,ευχομαι να μπορει η μανουλα σου να κραταει για λιγο τον μπεμπη,και να πηγαινεις καμια βολτα!Εκεινη την περιοδο θα ειναι πολυ ανακουφιστικο,για ολες μας!Εμενα με παρακαλουσε η πεθερα μου,η οποια καθησε 2 βδομαδες μαζι μου,να βγαινω εξω,αλλα πραγματικα,ημουν τοσο χαλια,που ακομη κι οταν εβγαινα δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη!Το βλεμα μου ηταν στο κενο!Απλως,δεν συμμετειχα σε τιποτα!Φοβομουν!

Οσο για τις οποιες σκεψεις που μας προβληματιζουν,συμφωνω και παλι μαζι σου!Αν και θελω να σου πω κατι!Δε ξερω φυσικα τι σχεση εχετε με τις φιλες σου,αλλα εγω στις δικες μου ποτε δεν εκρυβα κατι,αν και πολλες φορες ντρεπομουν,οπως ακριβως εσυ,αλλα τα ελεγα!Αυτο με βοηθησε παρα πολυ!Αλλωστε ειμαι κολλητες εδω και 20 χρονια!Ειμαστε 32 πλεον και κανουμε παρεα απο το νηπιαγωγειο!

Ενταξει τα πιατα στο σπιτι?:tongue:!Καλε,εσυ εχεις και σκυλακι σωστα?Σου ειπαν πώς πρεπει να το προετοιμασεις για τον ερχομο του μωρου?

neraidoyla μου,φαε καλε χωρις τυψεις!Γιαμιιιιι,να σου πω,εστειλα και γω μετα τον αντρα μου να μου παρει!:tongue:!Αλλα επειδη μου καθεται βαρια η σοκολατα την εφαγα σε 2 μερες!

Και για αλλη μια φορα μπραβο σου,που ψαχνεις και το παραμικρο που θα σε βοηθησει πριν,κατα τη διαρκεια και μετα τον τοκετο!Αλλωστε ειναι κατι που πρεπει να ευχαριστηθουμε!

Το γεγονος οτι θα εχεις και την μικρη στο σπιτι,ισως δυσχερενει τον θηλασμο,αλλα την εχεις προετοιμασει?Εγω,για παραδειγμα,λεω στην μικρη μου οτι η μπεμπα μας θα πινει γαλα απο το στηθος,και ηδη το λεει και η ιδια πολλες φορες!Ελπιζω και μεις στην πραξη να μην αλλαξουμε!:?

Αγάπη Αγάπη πως εισαι?Την κορη σου θα την στειλεις και φετος παιδικο?Λογω του μπεμπη ρωταω!

Οσο για την ενοτητα που ανεφερες,πραγματικα ουτε και γω την ειχα προσεξει!

Παντως Κοζανη,δεν εχει συμβουλο θηλασμου!:-(!Αλλα,πραγματικα,να ειναι καλα τα κοριτσια στο φορουμ!

TatKono μου,πως εισαι καλη μου?Με το καλο ο αρραβωνας της κουνιαδας σου!Να περασετε καλα!Θα ρθει και ο αντρας σου?

Οσο για τα λεφτα,εχω μεινει αναυδη με το ποσο,για ακομη μια φορα!Ευχομαι να βγαλετε ακρη!

mariren μου,δεν το συζητω,χρησιμα τα μαξιλαρια!Αλλωστε,να μην εχεις το δικο σου μαξιλαρι οταν γεννας?Απορω πως δεν πηρες κι αλλα κλινοσκεπασματα μαζι σου!

Κοριτσι μου,ταλαιπωρηθηκες αρκετα!Ευχομαι να τον παρετε συντομα κοντα σας,εσυ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!Τα ποσα κιλα πρεπει να φτασει?

magda TS μου,τι να πω βρε κοπελα μου,ευχομαι πραγματικα,να κρατηθει,εαν και ειπες πως εχεις ηδη διαστολη!Αληθεια,δεν φοβηθηκε να σε αφησει σπιτι?Εγω θυμαμαι πηγα στο ιατρειο με τραχηλο που ειχε εξαλειφθει και με εστειλε κατευθειαν στο μαιευτηριο!

Και συ ''Γενεσις?''Καλα,θα εχει τρελη δουλεια η ξαδερφουλα μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...