Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

domino μου περαστικά γρήγορα. Ελπίζω να την περάσεις την ίωση ελαφρά... για να αρχίσεις σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι!

tassoula μου πέρασες και εσύ το ζόρι σου... Μερικές μαίες ναι είναι φανατισμένες, πιστεύουν ότι σώνει και καλά αν πηγαίνει κάτι στραβά είναι δικό μας φταίξιμο. Και εγώ προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο πιο πολύ γίνεται από μόνη μου, μήπως και τυχόν δεν χρειαστώ πολλή βοήθεια, αλλιώς εύχομαι να μην πέσω σε καμία που να μην είναι πρόθυμη... Ελπίζω με το δεύτερο παιδάκι να τα καταφέρεις καλύτερα.

Hope μου θέλω λίγη βροχή!!! Μετακομίζω προς τα πάνω!!! :tongue::tongue: Είπα πριν τον υπέρηχο να μην φάω κάτι γλυκό, γιατί στο γιατρό όσες φορές πηγαίνω τρώω κάτι καραμέλες που έχει εκεί και μετά δεν κάθεται σε ησυχία να τη μετρήσουμε! χιχιχι

Όσο για το όνομα και εμείς -αν και το πρώτο μας- είχαμε σκεφτεί πολύ πριν την εγκυμοσύνη ότι αν θα κάναμε παιδιά θα τους δίναμε δικά μας ονόματα και όχι παπουδογιαγιάδων... Έχω κάνει μια λίστα, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα...

vanz μου εμένα μου βάζει κάθε φορά εξετάσεις ούρων, γιατί στις αρχές είχα πάθει ουρολοίμωξη χωρίς καν κανένα σύμπτωμα και έπρεπε να πάρω αντιβίωση... Για μαία ούτε εγώ έχω σκεφτεί να συνεργαστώ με κάποια από πριν, απλά ελπίζω να βρω κάποια καλή στο μαιευτήριο να με βοηθήσει εκεί με τον τοκετό κι αν χρειαστεί και μετά όπως μου είπε και μια φίλη μου, μπορεί να έρχεται και σπίτι αν προκύψουν προβλήματα ή για βοήθεια στο θηλασμό...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια!!!! Τι μου κανετε;; βλέπω τώρα που ειμαστε στον 8ο-9ο γλώσσα δεν βαζουμε μέσα!! :lol::lol:

Αγάπη Αγάπη προσπάθησε να κανεις δουλειες το απογευματακι που εχει δροσίσει λιγο και να ξεκουραζεσαι ενδιαμεσα!!! Εγω τις κανω σα γιαγιουλα, αλλα οκυτσου κουτσου κατι κανω..και εννοειται οτι αν εχεις καποιον να σε βοηθησει να τον φωνάξεις!! Αλλιως δεν θα παρεξηγηθει ο μπεμπης αν δεν εχεις κανει γενικη σε ολο το σπιτι, πιο πολυ θα παρεξηγηθεί αν τον πιέζεις τωρα ή αν σηκωνεις βαρη!

effie.k πω πω πω μια γκομεναρα που θα βγει!!! Ενας κοριτσαρος σωστος γενιτσαρος!!!

domino μου περαστικουλια σου!!! Εμενα οταν ημουν αρρωστη με βοηθησε πολυ το ζεστο νερο με λεμονι και μέλι!! Ρωτα τον γιατρο σου αν μπορεις να πινεις 1-2 φλυτζανια καθε μέρα!! Ειναι τελειως φυσικό και δυναμωνει απιστευτα τον οργανισμο!! Κουραση νιωθεις επιπλέον λογω ιωσης.. κατσε να συνελθεις πρωτα και μετά ολα γινονται!!

vanz μου δεν σου κανει μια φορα το μηνα ή τον 1.5 έλεγχο;; Για τη μαια δεν ξέρω να σου πω, αφου ακομα δεν εχω παρει τηλεφωνο αυτη που θα ειναι παρουσα στη γεννα.. αλλά παρακολουθώντας καποια σεμινάρια στο ιντερνετ και διαβαζοντας διάφορα, νομίζω ότι ειναι καλο να την δουμε πριν τη γέννα ειδικά εμεις που θα γινουμε πρωτη φορά μανουλες, ωστε να συζητησουμε μαζι της, να μας δειξει απο πριν καποια πραγματα αλλα και να εχουμε το περιθωριο να σκεφτουμε μεχρι τη γεννα οποιες αλλες αποριες εχουμε!! πχ σημερα παρακολουθησα το δευτερο σεμιναριο της νουτριτσια και ρωτησα για το μαξιλαρακι του μωρου και μου απαντησε οτι τον πρωτο χρονο δεν πρέπει να υπάρχει μαξιλαράκι και οτι το μωρο κοιμάται ανασκελα απο την αρχη και οχι στο πλάι οπως επιμένει η μαμά μου!!

Hope! Στειλε βροχη και απο εδώ! Επαναλαμβανω στειλε βροχη στην Αθηνα!!! Αυτο με τις σκέψεις επιμένω οτι αλλιώς μιλάς σε καποιους που ειναι πιο αντικειμενικοι και δεν θα παρεξηγησουν αυτα που θα πεις και αλλιως στους δικους σου!! Εγω ας πουμε μολις καταλαβε χθες μια φιλη μου τι τρεχει και με πηρε τηλεφωνο να μιλήσουμε της ειπα καποια πραγματα μεν, αλλα οχι ολα.. ίσως απο ντροπη; ισως να μην την στεναχωρήσω;; γενικά παντως δεν της τα ειπα ολα και ας ξέρω οτι ειναι πολυ αντικειμενικος ανθρωπος!!

Οσον αφορά τα πιάτα.. σε πληροφορώ οτι σημερα το πρωι εσπασε και την τελευταια σαλατιερα απο το σετ!! :P Μεχρι και η μάνα μου μου ειπε σε παρακαλώ μην την ξαναφησεις να πιάσει πιάτο στο χερι της και να παρουμε πλαστικά!!! Και κοντευει τα 40 η αδελφουλα μου!! Δεν ειναι μικρο παιδάκι!!

Τωρα για τα ψυχολογικά δεν ξέρω τι να πω.. εγώ σκεφτομαι ηδη πως θα καταφερω να αφηνω το μικρο να το κοιταζει η μαμα μου και να κανω εγω ενα μπανιο ανετα ή να πηγαινω πχ μεχρι τον φουρνο, μεχρι το γραφείο... δεν θέλω να μενω σπιτι ολη μερα καθε μέρα!!! Αυτα τα λεω τωρα βεβαια.. κατσε να ερθει εκεινη η ωρα και βλέπουμε

tassoula μου μην στεναχωριεσαι για το σακχαρο καρδιά μου.. δεν ειναι κατι μονιμο και αν προσεχεις λιγο ολα καλα θα ειναι!! Φροντιζε τη διατροφή σου και ολα θα πανε καλα!!!

Κλεινω το γραφειο να παω σπιτι να μαγειρέψω και επιστρεφω με ιστορια να γελάσετε!!! Φιλια σε ολες!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

effie.k πω πω πω μια γκομεναρα που θα βγει!!! Ενας κοριτσαρος σωστος γενιτσαρος!!!

Να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!! :tongue::tongue::tongue:

Μαζί ήμασταν στο σεμινάριο το πρωί! χιχιχι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα!Μολις καταβροχθισα 2 ιον αμυγδαλου..ας με σταματησει καποιος,εχω ξεφυγει!+14 κιλα κ ανεβαινω :rolleyes:

Για την μαια που λετε την θεωρω απαραιτητη..Την πρωτη φορα δεν ειχα μαια μαζι μου με αποτελεσμα στην κλινικη να περνανε ολες οι μαιες κ οι ειδικευομενοι του οροφου κ να μου βαζουν χερι να δουν τη διαστολη καθε 10 λεπτα,απαραδεκτο!Μετα ομως που ψαχτηκα γιατι καταλαβα οτι ολα αυτα που περασα ως επιτοκος δεν ειναι φυσιολογικα,ανακαλυψα ποσο σημαντικο ρολο παιζει η μαια στον τοκετο.

Καταρχας οτι απορια εχεις ειναι σε ολη την εγκυμοσυνη κοντα σου,σε προτοιμαζει ψυχολογικα κ σωματικα για τον τοκετο με μαθηματα,οταν ερθει η ωρα της γεννας ειναι ςκει διπλα σου οσες ωρες διαρκει ο τοκετος κ δεν επιτρεπει καμια παρεμβαση απο παρατρεχαμενους κ στην ουσια ειναι αυτη που φερνει σε περας τον τοκετο,αν μιλαμε για φυσιολογικη γεννα.Οι περισσοτεροι γιατροι δεν ειναι απο πανω σου συνεχεια στο μαιευτηριο..σε αφηνουν με τη μαια.Επισης η μαια ερχεται καθημερινα στο μαιευτηριο κ ασχολειται μονο μαζι σου για να σε βοηθησει με τον θηλασμο κ επιπλεον ερχεται οποτε την χρειαστεις κ στο σπιτι τις πρωτες 40 μερες.Οι περισσοτςροι γιατροι εχουν δικη τους μαια κ ολα αυτα που λεω συμπεριλαμβανονται στην τιμη που δινει ο γιατρος.Σε διαφορετικη περιπτωση υπαρχουν ανεξαρτητες μαιες που συνεργαζονται με ολους τους γιατρους κ πληρωνονται ξεχωριστα.Η δικη μου ειναι ανεξαρτητη μαια

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Σας ευχαριστω κορίτσια για τις συμβουλές σας και τη συμπαράσταση! Δυστυχώς ενώ μένω με τη μαμα μου δεν μπορεί να βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού γιατί κι αυτή ειναι άρρωστη. Ίσα ίσα που μπορεί να μας μαγειρεύει και να παίρνει τη μικρή μου απο τον παιδικό κι αυτο ειναι μεγάλη βοήθεια για εμένα! Σιγά σιγά θα κανω τις δουλειές οτι μπορω γιατί σημερα κατάλαβα οτι πρέπει να ξεκουράζομαι κυρίως και μετα οι δουλειές!

Διαφημίσεις

Αχχχ νεραιδουλα τι ωραία τα λες για τις μαίες με επεισες και εμένα!!

Εγώ θα γεννησω σε δημόσιο οπότε δεν μπορώ να έχω όποια μαία θέλω.

Αλήθεια πόσο θα σου κοστίσει η μαία;;

Λέω να κάνω μια επαφή με την μαία του νοσοκομείου που είναι υπεύθυνη για τον θηλασμό για να μπορώ να την φωναξω αν την χρειαστω. Πόσα χρήματα θα πρέπει να την δώσω για να μου δείξει-βοηθησει να βάλω το μωρό στο στήθος;;;

Θέλω να προσπαθήσω να θηλασω αποκλειστικά τουλαχιστον από το ένα στήθος.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αχχχ νεραιδουλα τι ωραία τα λες για τις μαίες με επεισες και εμένα!!

Εγώ θα γεννησω σε δημόσιο οπότε δεν μπορώ να έχω όποια μαία θέλω.

Αλήθεια πόσο θα σου κοστίσει η μαία;;

Λέω να κάνω μια επαφή με την μαία του νοσοκομείου που είναι υπεύθυνη για τον θηλασμό για να μπορώ να την φωναξω αν την χρειαστω. Πόσα χρήματα θα πρέπει να την δώσω για να μου δείξει-βοηθησει να βάλω το μωρό στο στήθος;;;

Θέλω να προσπαθήσω να θηλασω αποκλειστικά τουλαχιστον από το ένα στήθος.

Τασσουλα μου ολα αυτα που λεω τα εμαθα αφου πρωτα την πατησα σαν πρωταρα κ φοβισμενη κ εγω...τωρα στο δευτερο πρωτα ο Θεος ειμαι προετοιμασμενη να απαιτησω σεβασμο κ ολα οσα δικαιουμαι εγω κ το μωρο μου.Εχω ηδη μιλησει με το γιατρο κ την μαια μου για τις επιθυμιες μου κ εχω κανει και πλανο τοκετου.Δεν ξερω καθολου τι γινεται στο δημοσιο,μπορεις ομως να βρεις την μαια που λες κ να ρωτησεις.Οι τιμες στο ιδιωτικο παιζουν απο 200-500 αναλογα τη μαια κ τι προσφερει.Η δικη μου παιρνει 350.

Οσο για το θεμα που εχεις με το στηθος,μπορεις να θηλασεις κ με το ενα,το στηθος θα προσαρμοστει αναλογα,ισως ομως στην αρχη χρειαστεις λιγο βοηθεια απο καποιον που ξερει.Υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα συμβουλοι θηλασμου κ επι πληρωμη αλλα κ εθελοντριες μαμαδες που πολλες φορες ειναι καλυτερες απο τους "ειδικους".Αν χρειαστεις κατι τετοιο πες μου να ψαξω να σου βρω στην περιοχη σου

Υ.Γ. Εαν γεννησεις με επαναληπτικη καισαρικη δεν χρειαζεσαι μαια,μονο συμβουλο θηλασμου που φυσικα θα σου στοιχισει ελαχιστα εως καθολου

neraidoyla μου τι είναι το πλάνο τοκετού;; Κι αν επιτρέπεται τι ήταν αυτό που 'πήγε λάθος' την πρώτη φορά ή που δεν έγινε όπως έπρεπε;... Για να συμβουλέψεις κι εμάς που είναι η πρώτη μας φορά...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τασσουλα μου ολα αυτα που λεω τα εμαθα αφου πρωτα την πατησα σαν πρωταρα κ φοβισμενη κ εγω...τωρα στο δευτερο πρωτα ο Θεος ειμαι προετοιμασμενη να απαιτησω σεβασμο κ ολα οσα δικαιουμαι εγω κ το μωρο μου.Εχω ηδη μιλησει με το γιατρο κ την μαια μου για τις επιθυμιες μου κ εχω κανει και πλανο τοκετου.Δεν ξερω καθολου τι γινεται στο δημοσιο,μπορεις ομως να βρεις την μαια που λες κ να ρωτησεις.Οι τιμες στο ιδιωτικο παιζουν απο 200-500 αναλογα τη μαια κ τι προσφερει.Η δικη μου παιρνει 350.

Οσο για το θεμα που εχεις με το στηθος,μπορεις να θηλασεις κ με το ενα,το στηθος θα προσαρμοστει αναλογα,ισως ομως στην αρχη χρειαστεις λιγο βοηθεια απο καποιον που ξερει.Υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα συμβουλοι θηλασμου κ επι πληρωμη αλλα κ εθελοντριες μαμαδες που πολλες φορες ειναι καλυτερες απο τους "ειδικους".Αν χρειαστεις κατι τετοιο πες μου να ψαξω να σου βρω στην περιοχη σου

Υ.Γ. Εαν γεννησεις με επαναληπτικη καισαρικη δεν χρειαζεσαι μαια,μονο συμβουλο θηλασμου που φυσικα θα σου στοιχισει ελαχιστα εως καθολου

Αν σας ενδιαφέρει να συμβουλευτείτε σύμβουλο θηλασμού θα πρέπει να το κάνετε τωρα και μπορείτε να τον βρείτε στη λίστα που την έχει στο parents.org.gr στο περιθώριο που γράφει sos με κόκκινο και απευθύνεται στους νέους γονείς!

Αν σας ενδιαφέρει να συμβουλευτείτε σύμβουλο θηλασμού θα πρέπει να το κάνετε τωρα και μπορείτε να τον βρείτε στη λίστα που την έχει στο parents.org.gr στο περιθώριο που γράφει sos με κόκκινο και απευθύνεται στους νέους γονείς!

Αγάπη ευχαριστούμε πολύ... Δεν την είχα προσέξει αυτή την ενότητα. Θα την μελετήσω! Εσύ έχεις απευθυνθεί κάπου;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

neraidoyla μου τι είναι το πλάνο τοκετού;; Κι αν επιτρέπεται τι ήταν αυτό που 'πήγε λάθος' την πρώτη φορά ή που δεν έγινε όπως έπρεπε;... Για να συμβουλέψεις κι εμάς που είναι η πρώτη μας φορά...

Μεγαλο λαθος θεωρω το οτι δεν ειχα μαια δικη μου..Απο εκει κ περα το πλανο τοκετου ειναι κατι σαν δηλωση των επιθυμιων σου στον τοκετο κ μετα απο αυτον.Πχ. μπορεις να ζητησεις να κινεισαι κ οχι να εισαι ξαπλωμενη (την πρωτη φορα ακομα κ τουαλετα που ηθελα δεν με αφησαν να σηκωθω,μου εφεραν παπια! Τραγικο..δεν ηξερα ομως κ το δεχτηκα)Μπορεις να ζητησεις να μην αποχωριστεις καθολου το μωρο σου,να το θηλασεις αμεσως κλπ (εμενα μου την πηραν κ την ειδα πρωτη φορα μετα απο 5 ωρες..επισης τραγικο)Βασικη προυποθεση να εχεις γιατρο με τον οποιο συμβαδιζεις στις αποψεις,να εχεις μιλησει μαζι του για ολα αυτα απο πριν κ να δεχεται τις επιθυμιες σου..εγω τον εχω βρει αυτη τη φορα!Αν κανεις μια αναζητηση "πλανο τοκετου" στο google θα βρεις αρκετα πραγματα.

Εγω ημουν τυχερη κ βρηκα παιδιατρο που ειναι κ συμβουλος θηλασμου οποτε οτι θεμα αντιμετωπισα με βοηθησε εκεινη!

Στην Πάτρα που μένω δυστυχώς δεν έχει σύμβουλο θηλασμού.

Οπότε μόνο στις μαίες και στις θηλάζουσες μανουλες μπορούμε να απευθυνθουμε!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Στην Πάτρα που μένω δυστυχώς δεν έχει σύμβουλο θηλασμού.

Οπότε μόνο στις μαίες και στις θηλάζουσες μανουλες μπορούμε να απευθυνθουμε!!!

Εισαι σιγουρη οτι δεν εχει;Εδω εχει στην Κορινθο που ειναι μια σταλα πολη σε σχεση με την Πατρα..Εισαι μελος στην ομαδα υποστηριξης θηλασμου της Πατρας στο φεισμπουκ;Εκει θα βρεις πολλες πληροφοριες κ βοηθεια απο τα κοριτσια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...