Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

hope μου την παλεύω! Τσακώνομαι λίγο με τη δουλειά,λίγο από δω λίγο από εκεί, προσπαθώ να έχω το μυαλό μου απασχολημένο!! :/ αυτό σκέφτομαι το σπιτάκι μου, τον αντρούλη μου, το παιδί μου, την ηρεμία του νησιού τι ωραία....αλλά άμα χειροτερέψουν τα πράγματα?! :/ πφφφφφ... Τι στο καλό τόσο χάλια θα είναι? :/ ασε ναι πολύ κλάμα!! Και το όσο αντέχει η ψυχή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Και αυτό το έχω διαβάσει, κ το μελένε ντάτα και χίλια δυο!! Σε όλα ΚΛΑΙΩ!! Να διαβάσεις και το 5 κλειδιά! Το μόνο που δεν με άρεσε είναι το τελευταίο της "Μια συγνώμη για το τέλος"... Προσωπικά το σθχάθηκα, απογοητεύτηκα κ πιστεύω ότι ήταν κραυγαλέα αποτυχία! :/ διαβάζω πολύ (δεν φαίνεται άλλωστε!) σε σημείο που να λέω άμα πουλήσω την βιβλιοθήκη μου θα βγάλω την γέννα!! :tongue:

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hope μου την παλεύω! Τσακώνομαι λίγο με τη δουλειά,λίγο από δω λίγο από εκεί, προσπαθώ να έχω το μυαλό μου απασχολημένο!! :/ αυτό σκέφτομαι το σπιτάκι μου, τον αντρούλη μου, το παιδί μου, την ηρεμία του νησιού τι ωραία....αλλά άμα χειροτερέψουν τα πράγματα?! :/ πφφφφφ... Τι στο καλό τόσο χάλια θα είναι? :/ ασε ναι πολύ κλάμα!! Και το όσο αντέχει η ψυχή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Και αυτό το έχω διαβάσει, κ το μελένε ντάτα και χίλια δυο!! Σε όλα ΚΛΑΙΩ!! Να διαβάσεις και το 5 κλειδιά! Το μόνο που δεν με άρεσε είναι το τελευταίο της "Μια συγνώμη για το τέλος"... Προσωπικά το σθχάθηκα, απογοητεύτηκα κ πιστεύω ότι ήταν κραυγαλέα αποτυχία! :/ διαβάζω πολύ (δεν φαίνεται άλλωστε!) σε σημείο που να λέω άμα πουλήσω την βιβλιοθήκη μου θα βγάλω την γέννα!! :tongue:

Αληθειααααα?Ποσό χαίρομαι που βρίσκω ένα άτομο που του αρέσει ή λογοτεχνία!Το ίδιο και γω!Αλλά,με βαριά καρδιά,κατέβασα τα βιβλία μου στην αποθήκη και σε κούτες!:(!Κληρονομιά στα παιδιά μου!Εγω πάλι,δεν τους μπορώ τους έλληνες συγγραφείς, Προτιμώ ξένους και αστυνομικά θρίλερ!Αλλά γενικοτερα,εάν αξίζει θα το αγοράσω,αρκεί να μην είναι συνηθισμένο σε σημείο που να ξέρεις τι λέει η επόμενη σελίδα!

Οχι κορίτσι μου,δεν θα είναι χάλια!Θα το ζήσεις με ηρεμία!Καταλαβαίνω ποσό σε στρεσαρει όλη αυτή ή περίοδος, αλλά όταν θα εχεις τον άντρα σου κοντά,θα είναι καλύτερα!Και αν θες τη συμβουλή μου,μίλησε με τον άντρα σου για την ψυχολογική μετάπτωση που μπορεί να υπάρξει μετά!Τουλάχιστον ο δικός μου,κατάλαβε έγκαιρα τι συνέβαινε και έτσι με βοήθησε και ο ίδιος του πολυ,αλλά και γω έκανα προσπάθειες να βγω από όλο αυτό!Πηγές στο σεμινάριο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα εγκυουλες συνοδοιπορισες!😀εύχομαι όλες να είστε καλα!

Η κορούλα μου ειναι σχεδόν 3! Πήρα αναρρωτική 2 ημέρες να ξεκουραστούμε λιγάκι...

Ελπίζω marinen να πάρετε σύντομα το μικρό σας και υπομονη με το θηλασμο! Συμφωνώ κι εγω οτι πρέπει να απαιτήσεις να σου το δώσουν να το βάλεις στο στήθος γιατί αυτο ειναι κεκτημένο δικαίωμα σου! Υπάρχουν και νόμοι να τους πεις σν αρνηθούν!

Λοιπόν όσον αφορά τη ψυχολογία μας κορίτσια συστήνω υπομονη και όσες περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι άρα δεν έχετε να τρέχετε με μεγαλύτερο παιδι, σας πρωτεινω να απολαύσετε αυτο το μηνα που απομένει με το να οργανώνετα και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν πχ σινεμά, να συναντηςετε φίλους, ίσως κάποια βραδινή έξοδο σε εστιατορειο. Μετα Κοριτςια μου θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε, οπως το περιέγραψε και η marinen. Μεχρι να περάσουν οι 2 πρώτοι μήνες νοούμενου οτι δεν θα έχει κολικούς το νινακι!

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά να σας προετοιμάσω!

Ίσως κι εγω γιαυτο ανυπομονώ να γεννήσω γιατί θέλω να περάσω τη δύσκολη αυτή φάση του πρώτου καιρού!

Effie τέλειος ο πίνακας που έκανες και η φωτο με τα παπουτσακια👍

Κοριτσια με τα βιβλια που εχω διαβασει στις δυο εγκυμοσυνες ανοιγω βιβλιοπωλειο κανονικα..Που να το ηξερα νωριτερα να κανουμε ανταλλαγες!Εχω κατεβασει κ πολλα e-books και διαβαζω το βραδυ στο ταμπλετ.

Hope τον Jo nesbo ξεκοκκαλισα τωρα τελευταια,φου σου αρεσει η αστυνομικη λογοτεχνια θα τον ξερεις.Και Μαντα τα εχω διαβασει ολα,ναι ειναι συγκινητικα αλλα νομιζω οτι οι ορμονες της εγκυμοσυνης μας δινουν εναν λογο παραπανω να κλαψουμε:rolleyes:

Tatkono δεν ξερω γιατι τσακωνεσαι με τη δουλεια,εχεις γραψει κατι μαλλον κ το εχω χασει..εχεις κ το αντρακι σου μακρυα,ειναι δυσκολο

Αγαπη δευτερομανουλα κ εσυ αρα ξερεις τι μας περιμενει χιχιχι:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ εγ΄ω τους Έλληνες τους ψιλοκουράστηκα, τα ίδια κ τα ίδια, αλλά οι ορμόνες ρε παιδί μου μού ζητάν αυτούς!! Χαχα !! Φαντασου πριν 2-3 βδομάδες διαβαζα ιστορικό, μετά Πάολο κοελο κ τώρα Μαντά! Τράτζικ κατάσταση!!

Στο σεμινάριο του γενεσις όχι γιατί ακόμα δνε με πήραν τηλ! Ηταν ενα σεμιναριο ονλαιν της νουτρίσια το οποίο παρακολούθησα μισό γιατί κολλούσε απίστευτα, δεν ακουγα τίποτα κ έτσι μετά από 1 ωρα προσπαθειων να καταλάβω τι έλεγε το έκλεισα! Ε δεν γινόταν!

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά κ με τον αντρούλη μου, μια αγκαλιά πόσο μου έλειψε!! :( κι αυτός δεν καταλαβαινει τίπταααααα! :( υπομονηηηη...!!

Νεραιδούλα μου με την δουλειά τσακώνομαι γιατί μου χρωστάνε γύρω στα (χωρίς υπερβολές) 4000? και τους πέρνω τηλ από την προηγούμενη εβδομάδα για να με ενημερώσουν για το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε κ μου μασάνε τα λόγια τους!!! Έτσι μου ερχεται να τα σπάσω όλα!! Τα λεφτά τα περιμένω από τον Γενάρη κ θέλω να μάθω, για να μην έχω κ το άγχος με την γεννα αν ειναι να πληρωθω τον Οκτώβρη!! Δεν μπορώώώώωώ!!! :twisted: πολλά πολλά νεύρα!

Σας έχω ζαλίσει κοριτσάρες χίλια συγνώμη!! Θα στρώσω!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια κ εγ΄ω τους Έλληνες τους ψιλοκουράστηκα, τα ίδια κ τα ίδια, αλλά οι ορμόνες ρε παιδί μου μού ζητάν αυτούς!! Χαχα !! Φαντασου πριν 2-3 βδομάδες διαβαζα ιστορικό, μετά Πάολο κοελο κ τώρα Μαντά! Τράτζικ κατάσταση!!

Στο σεμινάριο του γενεσις όχι γιατί ακόμα δνε με πήραν τηλ! Ηταν ενα σεμιναριο ονλαιν της νουτρίσια το οποίο παρακολούθησα μισό γιατί κολλούσε απίστευτα, δεν ακουγα τίποτα κ έτσι μετά από 1 ωρα προσπαθειων να καταλάβω τι έλεγε το έκλεισα! Ε δεν γινόταν!

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά κ με τον αντρούλη μου, μια αγκαλιά πόσο μου έλειψε!! :( κι αυτός δεν καταλαβαινει τίπταααααα! :( υπομονηηηη...!!

Νεραιδούλα μου με την δουλειά τσακώνομαι γιατί μου χρωστάνε γύρω στα (χωρίς υπερβολές) 4000? και τους πέρνω τηλ από την προηγούμενη εβδομάδα για να με ενημερώσουν για το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε κ μου μασάνε τα λόγια τους!!! Έτσι μου ερχεται να τα σπάσω όλα!! Τα λεφτά τα περιμένω από τον Γενάρη κ θέλω να μάθω, για να μην έχω κ το άγχος με την γεννα αν ειναι να πληρωθω τον Οκτώβρη!! Δεν μπορώώώώωώ!!! :twisted: πολλά πολλά νεύρα!

Σας έχω ζαλίσει κοριτσάρες χίλια συγνώμη!! Θα στρώσω!!

Τοτε εχεις δικαιο!Να μαλωσεις ξανα κ ξανα κ να τους τα χωσεις,δεν ντρεπονται που εισαι εγκυος να σε συγχιζουν κ να σε κοροιδευουν;

Μαθηματα εγω κανω με τη μαια μου,πολυ χρησιμα οσα λεει ,δεν ειχα ξανακανει,τη Δευτερα εχω παλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κορίτσια η μέση μου είναι κάπως καλύτερα και έχω πάρει τους δρόμους!!!

Τα έχω όλα έτοιμα για την βαλιτσουλα μας τώρα μένει να τα βάλω μέσα.

Αλήθεια τι κουβερτουλα θα πάρετε;;

Έκανα χθες πάλι καμπύλη η οποία δεν βγήκε καλή και θέλω να ενημερωσω τον γιατρό μου. Κάνω ούτος η άλλως μετρήσεις μόνη μου και διατροφή, οι οποίες είναι καλές . τώρα στο τέλος δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάω σε ενδοκρινολογο αλλά οτι μου πει ο γιατρός μου!!!

Επίσης ο αιματοκρίτης μου έχει φτάσει 27. Έχω γιατρό την Τρίτη οπότε υπομονή.

Και εγώ έχω διαβάσει το σπίτι στο ποτάμι που το θεωρώ καταπληκτικό και σχεδόν όλα την Μαντά. Μου αρέσουν τα βιβλία για να περνάει η ώρα μου από το να βλέπω τηλεόραση, που δεν βλέπω καθόλου, αλλά θέλω κάτι ελαφρύ, όχι βαριά λογοτεχνία και δυσνόητη. Απαπαπα με ένα παιδί στο σπίτι μόνο κάτι βαρύ δεν θα μπορούσα!!! Και εγώ έχω πολλά στο ταμπλετ κατεβασμενα.

Μαριρεν τι καλά που πήρες αγκαλιτσα το μικρουλι σου, άντε να το πάρετε και σπίτι σας!!! Να δίνεις στον μικρό σου μαμαδογαλα για να γίνει γρήγορα καλά κάνει τοοοοοοοσο καλό.

Effie ευχαριστουμε για το πίνακακι, είναι πολύ όμορφο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κοριτσιααααα ουουουουου δεν ξέρω για τα δικά σας τα παιδιά, αλλά το δικό μου το τι χαρα κάνει που τρωμε κανονικά σημερα, δεν περιγράφεται!!! Εψησα τωρα μπριζολα και εκοψα μαρουλι και φαγαμε και ο μικρός κουνάει τον πωπό του δεξια και αριστερά απο την χαρά!! Κάθομαι και κοιτάζω την κοιλιά μου!!!

neraidoyla Να σε ρωτήσω.. η μαια σου ειναι σε δημοσιο ή σε ιδιωτικό νοσοκομέιο (ομολογω δεν εχω καλη μνημη!) Πως την πληρώνεις αν επιτρέπεται; στη γέννα ένα ποσό ή τώρα κάθε φορά που κάνετε μαθημα συν της γέννας;;

TatKono πρώτον κάνε ότι μπορείς με τη δουλειά σου για να πάρεις τα χρηματα!!! ή εστω μιλα με το μαιευτηριο να δεις αν δεχονται επιταγες και ζητα να σου κοψουν αυτοί το ποσο του μαιευτηριου σε 1-2 επιταγες και τα υπολοιπα μετρητα!! Πάντως αυτο που λειπει ο αντρας σου ειναι θέμα.. αλλο πράγμα να εχεις το βράδυ μια αγκαλιά να νιωσεις οτι μπορείς να ακουμπησεις κάπου!!

Το σεμινάριο οντως κολλαγε εξωφρενικά!! Τα μισά είδα και μ αρέσει εφυγα και απο το γραφείο νωρίτερα για να ερθω σπιτι να το δω με την ανεση μου!!

Και εννοειτε οτι δεν μας εχεις ζαλισει.. Νομιζω οτι πραγματικά μας κάνει καλο που συζητάμε μεταξύ μας αγνωστες, χωρίς την πίεση του να μην μάθει καποιος γνωστός κατι!!

Hope! καταρχην στο σπιτι ειμαστε τωρα εγω ο αδελφος μου και η αδελφη μου.. Τον αδελφο μου τον χωνω να κατεβάζει τα σκουπίδια (οπουδηποτε αλλου ανακατευτει μετανιώνω χιλιες φορές!!) και η αδελφή μου παρόλο που ειναι πιο προθυμη να βοηθησει, δεν εχει ιδέα!! Επλυνε κατι λιγα πιατακια και ας εκεί!! Τελευταια φορα που επλυνε πολλα πιάτα.. οχι να το θέσω αλλιως.. την τελευται φορα που ξεκινησε να πλυνει πολλά πιάτα καταλήξαμε να σπάσει 6 πιάτα!! Δεν βγαινουμε μάνα μου για να την αφήνουμε να κανει δουλειές!! :-P Οσο λειπαμε στη Ζακυνθο για να βαλει πλυντηριο ειχε πάρει πανω απο 5-6 φορές τηλέφωνο!! Να πω την αλήθεια οταν κανω σιγα σιγα τις δουλειές μου δεν με πειράζει! Σημερα το απογευμα εκανα καποιες αλλα πχ σκουπα δεν εβαλα, ουτε εκανα μπανιο το σκυλοπαιδο μου (καλα αυτη μπορει να την πάω και τωρα πριν κοιμηθουμε) και πρέπει να αλλάξω και σεντονια! Αλλά δεν τρελαινομαι κιολας.. Σιγα σιγα και ολα γινονται!! Αν δουλευα συνεχομενο 6ωρο θα ημουν πολύ καλα!!

Για την Κυψέλη το έθεσες πολύ πολύ κόσμια!! Δεν υπάρχει πια αυτη η περιοχη, απο πολλές απόψεις!! Το μονο καλό που εχει ειναι οτι μπορείς να πας παντου απο εδώ! Και ως εκει! Τιποτα αλλο!!

Όσον αφορά τη μικρή και τον πατέρα σου δεν ξέρω τι να πω.. Ειναι δικοπο μαχαίρι!! Αν ερθει η μικρη σπιτι σου και μενει και ο μπαμπας σου, νομιζεις οτι θα ειναι εντάξει; θα μπορει να φροντιζει και τη μικρή ώστε και εσυ να την εχεις κοντά και αυτου να περνάει η ώρα του;;

Αλήθεια εσένα ποια ειναι η γνώμη σου για την κατάθλιψη; πότε ειναι προτιμότερο να ξεσπάσουμε;;

Αγάπη Αγάπη Κατσε να χαρεις την αδεια σου και να ξεκουραστείς!!! Εγω παντως θα ακολουθησω οσο μπορω τις συμβουλες σου ;)

tassoula μπράβο για τη μέση!! Τωρα οσον αφορά τη καμπυλη μιλα με τον γιατρό σου! Αν οι αλλες μετρησεις σου ειναι καλες δεν βρισκω το λογο να σου πει κατι!!!

Εγώ κουβερτουλα πήρα μια fleece.. ουτε πολυ βαρια ουτε καλοκαιρινή!! και βλέποντας και κάνοντας!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα κορίτσια! Πως είστε σημερα; Εγω προσπάθησα να κανω μερικές δουλειές στο σπιτι αλλά δεν μπορω...κουράζομαι πολυ και με ποιανει ταχυπαλμία! οΏ½οΏ½ Και εχω να κανω γενική να πληνω κουρτίνες κουρτινοξυλα ριχτάρια για να υποδεχτώ τον μπέμπη μου και δεν ξερω πως θα τα κανω όλα αυτά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! :P:p:p

Χθές κάναμε το ντόπλερ, όλα καλά, τίποτα ανησυχητικό! Η μπουμπούκα έχει πάρει κι άλλα γραμμάρια και έφτασε τώρα τα 2800!!! Δεν μπορέσαμε να τη δούμε γιατί κοιμόταν βαριά και είχε και τα χεράκια μπουνίτσες μπροστά στο πρόσωπο! Το καινούργιο που μάθαμε είναι ότι έχει μαλλάκια! :D:D:D

TatKono περιμένουμε και τα δικά σου νέα από το ντόπλερ!!!!

Αγάπη δυστυχώς όσο βαραίνουμε δυσκολεύουν οι δουλειές του σπιτιού... Δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει; Πρέπει να προσέχεις και να μην κουράζεσαι πολύ!

tassoula εγώ πήρα μία fleece κουβερτούλα και μία άλλη ελαφριά πάλι για να βγει από το μαιευτήριο... Δεν νομίζω να έχει πολύ κρύο εκείνο τον καιρό!

mariren με το καλό να πάρετε το μωράκι σύντομα σπίτι σας και υπομονή με το θηλασμό! Θα περιμένουμε και τα νέα της γέννας σου!

Φιλιά σε όλες, χαίρομαι που σας άρεσε το πινακάκι!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κ απο εμενα. Εγω σημερα θα παω στο γιατρο κ εκανα εξετασεις το πρωι γιατι τις ειχα αμελησει. Κολλησα την ιωση απο το συζυγο κ εχω μπουκωμα καταρροη. Ελπιζω να την περασω ελαφρια χωρις πυρετο. Με τη δυσκοιλιοτητα δεν την παλευω. Οσα λαχανικα κ να φαω μετα αναγκαζομαι να παρω γαλα μαγνησιας. Με τα κιλα παλι...Ειμαι 15συνολο. Με τις ετοιμασιες ακομη. Ελπιζω απο βδομαδα να ξεκινησω αλλα νιωθω τοση κουραση. Δεν εχω δυναμεις για τιποτα... Το πινακακι ειναι φοβερο με τις ΠΗΤ.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Κουβερτούλα κι εγω μια πολύ μαλακη fleece εχω πάρει για να βγούμε από τη κλινική...

Λοιπον εχω ερώτηση... δεν φτάνει που δεν έχω κάνει ντόπλερ, δεν εχω κανει εξετάσεις ουρων πααρα μονο στην αρχη της εγκυμοσυνης, κολπικών υγρών, μερικές επισκέψεις μονο στον γιατρό όπου βέβαια δόξα τω Θεω όλα πάρα πολύ καλά, χτες συνηδειτοποίησα οτι δεν ξερω τον ρόλο της μαίας...

εντελώς φλου την περνάω την εγκυμοσύνη...!!!

εβλεπα που ελεγαν η μαία μου, η μαία μου, δεν εδινα σημασία γιατι εγω θυμαμαι από τον μπαμπα μου που ηταν γυναικολογος οτι οι μαμές ηταν στη κλινικη και βοηθουσαν εκει με τα καθηκοντα τους... όχι οτι τις εχουμε κολλητες απο πριν για μηνες στο σπιτι !!

Ποια η γνωμη σας? Που απευθυνομαστε? Ειναι απαραίτητη η συνεργασία μας απο πριν? Για όλες τις κοπέλες?

Καλημερα μανουλες!:D!Τι κανετε?Πως ξημερωσατε?Εμεις καλα!Τις πρωτες πρωινες ωρες ειχα κατι ενοχλησεις,σε φυσιολογικα επιπεδα παντα!Απο χθες βρεχει αρκετα,με μικρα διαλλειματα,αλλα φτανει για να μας δροσισει για τα καλα!Αφου κατεβασα μακριμανικο!:rolleyes:!

neraidoyla μου,δικια μας και συ?:D!Τι καλααααα!Ναι τον ξερω τον συγγραφεα,αλλα την περιοδο αυτη της εγκυμοσυνης,οπως και στην πρωτη,απεφυγα να διαβασω κατι τοσο βαρυ!Να φανταστεις τωρα διαβαζω ''ο εκατονταχρονος που πηδηξε απο το παραθυρο και εξαφανιστηκε''!Πολυ χιουμορ,αλλα και πολυ ιστορικες αναδρομες!Ομως το συστηνω!Για πες κανενα αλλο,λιγο πιο ελαφρυ,αλλα να κρατα αμειωτο το ενδιαφερον!

TatKono:shock:,εχω μεινει αφωνη!Σου χρωστανε τοσα λεφτα,εδω και τοσους μηνες και ακομη κανουν υπεκφυγες?Για ονομα του Θεου!Δεν μπορεις να απευθυνθεις σε ανωτερο στελεχος?Μηπως μπορει να βοηθησει και ο συζυγος μιας και ειστε στον ιδιο τομεα?Σημερα εχεις γιατρο καλη μου?

tassoula μου γλυκια,μπηκες και συ στον μηνα σου!Χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα,τουλαχιστον να μπορεις να κινησε χωρις ενοχλησεις!Αγαπη μου,πολυ χαμηλος ο αιματοκριτης!Μα γιατι?Λογω διατροφης διαβητη?Εσυ αναγκαστικα πρεπει να συνεχισεις τον σιδηρο και μετα την γεννα!Οσο για την καμπυλη,σου συνεστησε να το παρακολουθησεις και μετα την γεννα?

Ελα μωρε,βιβλιοφαγα και συ?Αντεεε,να ανταλλάσσουμε αποψεις,διοτι το τελευταιο διαστημα δεν μου αρεσει τιποτα!Θελω να ξερω απο προσωπικη εμπειρια εαν εαν βιβλιο ειναι καλο!Αλλωστε γιατι να ξοδεψεις τα λεφτα σε κατι που δεν αξιζει!:rolleyes:

Αχ,ρωτας για κουβερτουλα!Εγω πηρα πανες βαμβακερες και μια φλις,αλλα μαλλον θα παρω και κουβερτουλα αγκαλιας,βλεπω πως ο καιρος αγριεψε!

Kitty805 μου,μερακλης και καλοφαγας ο μπεμπης ετσι?

Οπως ειπες στην γλυκια μας Τatkono,ειναι ωραιο να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου και τις ανησυχιες σου με αλλα ατομα,ασχετα εαν ειναι αγνωστα!Πολλες φορες,ο γραπτος λογος ''ξεδιπλωνει'' ολες μας τις σκεψεις,ακομη και αυτες που δεν τολμουμε να πουμε!Αλλα και πισω απο μια οθονη,οσο απροσωπο και κρυο κι αν φαινεται,''ελευθερωνεσαι''!Χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτος ο τροπος αντικαθιστα την καθημερινη επαφη και συζητηση σε προσωπικο επιπεδο με αγαπημενα προσωπα!

Λοιπον το μηνυμα σου με εκανε και γελασα πολυ!Εσεις μανα μου θελετε ολοκλησρο νοικοκυριο απο την αρχη!Οποτε,αστο καλυτερα!Απο το να εχετε ενα πιατι φαγητο,βασικα και φαγητο και πιατο στην συγκεκριμενη περιπτωση,καντα ολα εσυ!Χαλαλι!:lol:

Και ναι,βρηκα τι θα κανω με την μικρη!Την αφηνω αλλη μια βδομαδα Γιαννενα,ο πατερας μου φευγει Κυριακη,και γω μενω μονη με τον αντρα μου!Και ερχεται η πεθερα οταν μπω στον μηνα μου!:DΚαι ολα τελεια!

Οσον αφορα το θεμα ''καταθλιψη'',θελω σελιδες να στο αναλυσω!Απλως θα σας πω να μην το σκεφτεστε!Υφισταται,και δεν ειναι η λεγομενη ''βλακεια των γυναικων'',οπως την αποκαλουν οι πιο πολυ αντρες!Όποτε δεν αισθάνεστε καλα ή νιωθετε πως υπαρχει κατι που δεν μπορειτε να ελεξγετε να απευθυνεστε σε καποιον!Ειδικα εσεις οι πρωτομανουλες,οταν κοιμαται το μωρο,να κοιμαστε και σεις!Κοριτσια μου,πιστεψτε με,θα σας βοηθησει παρα πολυ ψυχολογικα!Και οποτε μπορειτε,να βγαινετε,ακομη κι αν δεν σαραντησετε!Εστω για μιση ωρα!Μια βολτα το τετραγωνο,που λεει ο λογος!

Απλες συμβουλες,αλλα καταλυτικες!Και να διατηρησετε τον δυναμισμο σας!Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε καλες μου!

Αγάπη Αγάπη μου γλυκια,δεν εχεις καποιο ατομο να σε βοηθησει για αυτες τις δουλειες?Αχ μωρε κοριτσι μου,οτι κι αν κανεις,να προσεχεις πολυ!Δεν θελω να σε τρομαξω,αλλα λιγες μερες πριν ξεκινησουν οι συσπασεις επλενα τα πατζουρια!Που σημαινει οτι ειχα στρεσαρει πολυ τον οργανισμο μου!Να προσεχεις,ναι?

effie.k μου,μπεμπαρα εχετε!Αχ μωρε το γιαβρι μου!Στον υπνο την πιασατε?Εμ,δεν ετρωγες καμια σοκολατα πριν?Χεχεχεχεχε!

Αληθεια κοριτσια,εχετε σκεφτει τα ονοματα των παιδιων σας!

Εμεις σκεφτηκαμε,και ενω στην πρωτη δωσαμε το ονομα της πεθερας μου,στη δευτερη αποφασισαμε ονομα εκτος παπουδογιαγιαδων!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Effie 2800 η μικρή σας μωρό πιασουμενο δηλαδή!!! Μια χαρά!!!

Domino περαστικά σου εύχομαι και να προσέχεις μην κουράζεσαι!!! Όσο για τα κιλά μην αγχωνεσαι θα τα χάσεις μετά απλά λίγο προσοχή μην πάρεις άλλα!!!

Vanz δεν είχα δική μου μαία στο πρώτο παιδί και δεν ξέρω να σου πω την χρησιμότητα της. Φαντάζομαι στον φυσιολογικό τοκετό θα είναι πολύ σημαντική. Εγώ γεννησα με καισαρική οπότε στον τοκετό δεν χρειαζόταν. Βέβαια την χρειαζομουνα μετά για τον θηλασμό κσι πιο πολύ για ψυχολογική υποστήριξη.

Εγώ πέρασα ελαφρά επιλόχειο τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το θέμα του θηλασμού. Μιλάμε για πολυυυυυυυ κλάμα. Τον πρώτο μήνα εκλαιγα κάθε μέρα. Θα σας πω την ιστορία μου για να καταλαβαιτε όσο πιο σύντομα γίνεται. Έχω κάνει εγχείρηση στο ένα στήθος γιατι ειχα μια φλεγμονή και έβγαζε υγρό. Όταν γεννησα λοιπόν από το εγχειρησμενο στήθος δεν έβγαινε το γάλα συν του ότι το μωρό δεν έπιανε θηλή. Απευθυνθηκα σε ειδικούς θηλασμού και μου έλεγαν να προσπαθήσω θα βγάλει κ.λ.π. ενώ ο χειρούργος μου έλεγε δεν θα βγάλει αφού δεν έχει βγάλει ακόμα θα βουλωσαν οι γαλακτοφόροι πόροι. Κλάμα κλάμα κλάμα!!!! Τελικά θήλασε για 3 μισή μήνες μόνο από το ενα στήθος!!! Το άλλο δεν έβγαλε ποτέ όσο και αν προσπάθησα με θηλαστρα κ.λ.π.

Παρόλα αυτά έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα τα καταφέρω αυτή την φορά, πάντως θα προσπαθήσω πάλι. Δεν ξέρω αν θα ζητησω βοήθεια μαίας γιατί είναι λίγο φανατισμενες και δεν δέχονται οτι υπαρχουν και εξαιρέσεις.

Ηope μου έχω αναιμία στίγμα γιαυτό και ο χαμηλός αιματοκρίτης. Το ζάχαρο με έχει στεναχωρησει γιατί ανεβαίνει πολύ τώρα στο τέλος!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...