Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! :)

vikib μίλα ελευθερα καλή μου τι συγνώμη!? :) και εγώ όπως είπε η τασσούλα ξελρω μόνο εάν υπάρχει κάποιο θέμα την κάνουν την εξέταση, ο γιατρός βλέπει από τους υπερήχους κ άμα δει κάποιο θεματάκι που πρέπει να ελέγξει το ζητάει! :) Εμένα πχ μ είπε ότι δε χρειάζεται καθόλου γτ και το αίμα κ όλα με το μωρό είναι φυσιολογικότατα! Ουτε καν συσπάσεις δεν έχω!

tassoula λιγότερο από 1 μηναςςςς!! :)

neraidoyla πόσο μεγάλωσε το μωράκι σου Χριστέ μου!!! :) πόσο θα φτάσειιιι?!? νταρντανογυναικα θα γίνει!!:P

marypopins γλυκιά μουυυ.. Πέρασε ο καιρός υπομονή!! Την πάλεψες τα κατάφερες!! :) με την παλλινδρόμηση πρεπει να τα εχεις βρει σκουρα.... Δεν γινεται αυτό το πράγμα.... :/ ποπο... Αφου το μπεμπάκι σου ειναι μια χαρά τι να κανεις?! Να προσεχεις! :)

magda ts θα κοιτάξω κ εγώ γ τις πιτζαμούλες που λες! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο σας ζηλεύω που τα εχετε όλα ετοιμα!! Θέλω κι εγωωωωωω!! :)

Αγάπη το 1ο μου είναι!! Ποπο κι εσύ ταλαιπωρία... Είναι καλυτερα η μικρή σου?? ποπο ολοι μαζι την πατήσατε...? :/ ζορι.... :/ Λες να μου ερθει κ εμένα νωρίτερα ο μπεμπης?! :) γερά να είναι κ όποτε ναναι!! :) με το αγχος αυτό τι θα γινει?! Για όλα εμείς?! :(:confused:

Γεια σας εγκυουλες! Ναι για το άγχος οι μάνες το έχουν μπόλικο! Και πιστεύω ισχύει αυτο που είπε πιο πάνω μια μανούλα οτι στους άντρες η πατρότητα ξυπνάει μετα τη γέννηση του μωρού. Και απο εμπειρία συμπληρώνω οτι ξυπνάει και πολυ αργότερα οταν μεγαλώσει το βρέφος, ιδιαίτερα αν η μητέρα θηλάζει και ο πατέρας δεν μπορεί να συμμετέχει στο τάισμα του βρέφους. Εκεί να δείτε ζόρια κορίτσια!

Συγγνώμη που δεν σας αναφέρω μια μια ονομαστικά αλλά τωρα αρχίζω να μαθαίνω πως να γράφω στο φόρουμ...

Στην κόρη μου θα αργήσει λίγο να της περάσει ο βήχας αφού αρρωστησαμε κι εμείς είπε ο γιατρός και κανει κύκλο η ίωση! Υπομονη τι να κάνουμε. Εμένα με φοβίζει περισσότερο ο πυρετός ετςι όλα καλα αν ειναι μόνο βήχας ή μπουκωμένη μυτούλα!

Βλέπω τις πητ σας πλησιάζετε κορίτσια άντε υπομονη.! Εγω αργω ακόμη εκτός κι αν αποφασίσει να ερθει νωρίτερα ο μπέμπης! Άντε να δούμε και τον πίνακα με τις πητ!

Καλο απογευμα😋

Καλησπερα κορίτσια μου!Τι παιχνίδια μας κάνει ο καιρός?Μας δροσίζει για λιγο και μετα πάλι ζέστη!Θέλω φθινόπωρο βρε κορίτσια!:rolleyes:!Χουχουλιασμα!Χεχε!

Είμαστε καλά,δόξα Τον Θεουλη μας!Καθόλου πόνος,δεν μου έλειψε φυσικά,πολύ ξάπλα,συντροφιά με τον πατέρα μου και τον άντρα μου( νιώθω ήδη ξεχωριστή καλέ,2 άντρες με περιποιούνται αντί να το κάνω εγω:tongue:) και ασχολίες που είχαν πιάσει "αράχνες"! Εννοώ το διάβασμα φυσικά!:D

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ,γιατί να μην γεννήσεις εύκολα? Ποτέ δε ξέρεις!Το εύχομαι για όλες μας αυτό!Χίλιες φορές να τα έχεις έτοιμα τα πράγματα από το να τρέχεις τελευταία στιγμή!Και γω θέλω να είμαι χαλαρή! Να τα απολαμβανεις λοιπόν! Που θα την κοιμιζεις την μπεμπα στις αρχές?Μαζί σου ή στο δωμάτιο της?

Εσείς κορίτσια?

Εγω έχω ΠΗΤ 18 Οκτωβρίου!

VANZ ΜΟΥ,μην το σκέφτεσαι άλλο κορίτσι μου το ενδεχόμενο της καισαρικής και για πιο λόγο στο πρότεινε ο γιατρός!Δε θέλω να σου δημιουργήσουμε εικόνες που δεν ισχύουν!Γέρο μωρό να βγει!

Και συ στο Γένεσις?Όπως είχα αναφέρει,έχω συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει εκεί,θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη!Άρα από Θεσσαλονίκη? Και γω εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα!

TATKONO ΜΟΥ,τι επαθες μωρέ κοπέλα μου?Γιατί αυτή ή ψυχολογική μετάπτωση?Μωρέ καλά λεω,αυτό το τρίτο τρίμηνο μας υπενθυμίζει όλα τα...." καλά" μιας εγκυμοσύνης!Και αυτά όμως,έχουν την χάρη του,σωστά?:eek:Τι να σχολίασω για τα κιλά?Μαρή,εγω που έχω βάλει 12 κιλά,τι πρέπει να κάνω?Να μην τον φοβάσαι τον γιατρό!Παίζουν πολλά ρόλο όσον αγορά τα κιλά!Με ποσά ξεκίνησε,διαβήτης,πίεση κτλ!Μέχρι 12 είναι καλά!Εγω στην πρώτη μου κόρη είχα βάλει 20 κιλά!Ο γιατρός γελούσε κάθε φορά που πηγαινα!Και λίγους μήνες μετά την γεννα,ήμουν και -2 από αυτά που είχα ξεκινήσει!:cool:

Είσαι μια χαρά!Όσο για την κλινική,μα τόση δουλειά έχουν?Βεβαια, μιλώντας με την ξαδέρφη μου,κατάλαβα πως τρέχουν όλη μέρα,οπότε ίσως να έχουν αρκετές γυναίκες!Τι να πω!Και πάλι δεν το δικαιολογω!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,περαστικά σας!Ποσό είναι ή κόρη σού?

Δεν δικαιουσαι βρε κοπέλα μου άδεια?Εγώ ήδη ξεκίνησα άδεια τοκετού από ΙΚΑ,αν και είχα αναρρωτική πιο πριν,εκτός κι αν είναι δική σας επιχειρήση!Καλό κουράγιο κοπέλα μου!

Μωρέ ειναι βιωσιμα,αλλά αγάπη μου,άλλο να νιώθεις έναν πρόωρο τοκετό στην πραγματικότητα και άλλο στα λόγια!

ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ,ψωνισες?Τι καλά που μεγάλες τικερακι!!!!Τι καλό πήρες?Ή κορούλα σου ειναι καλά?

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ,ξεκουραστηκες?Αμάν βρε παιδί μου και αυτό το πέρα δώθε!Αχου,ποσό μεγάλωσε ή μπεμπα σας!Ή βαλίτσα μόνιμα στο αμάξι έτσι?Που να πας χωρίς αυτήν,κάνεις και μια ώρα δρόμο,αν και με την κίνηση που θα έχει ή Αθήνα,μάλλον παραπάνω!

Ή μικρή μένει σπίτι να φανταστώ!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ,λες να είσαι ή επόμενη? Άντε βρε κοπέλα μου,ας το σπρώξουμε λίγο ακόμη!Να μας πεις τα νέα από γιατρό! Θα κάνετε και τοκογραφο?

ΜΑΓΔΟΥΛΑ,κρατας ακόμη έτσι?Τέλεια!Πήρες κρέμα για θηλές?Εγω κορίτσια είχα πάρει στην πρώτη μου κόρη,αλλά την πέταξα ολοκαίνουργια, μιας και έληξε!Το μόνο που με βοηθούσε και μέσα σε λίγα λεπτά περνούσαν πληγές κτλ ήταν επάλειψη με το ίδιο μου το γάλα!Θαυματουργό!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Υπομονή τότε Αγάπη και όλα θα περάσουν! Σιγά σιγά να γίνεται καλά να ηρεμήστε! :) ειδικά εσύ με την μικρή κ φυσικά τον μπέμπη!! :)

Μαράκι πόσο χαίρομαι που είσα καλά ευτυχώς!! Το δικαιούσαι πιστεύω λιγη περιποίηση μετά από τόσα που κάνεις εσύ γιατους άντρες της οικογενειας!! ;) και φυσικά όχι μόνο εσύ όλες οι εγκυούλες!! :D στις αρχές της εγκυμοσύνης όλοι μ λέγανε εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς γιατί μετά δε θα έχει τέτοια! Και εγώ η χαζη δεν καταλάβαινα τι εννοούσανε!! Φυσικά δεν εκμεταλλευτηκα τίποτα παρά μόνο όταν είχα τους πόνους κ την κουραση κτλ κτλ!! Κι έτσι καταλαβα τι μου λέγανε!! Με λίγα λόγια να μην ταλαιπωρούμαστε οι ίδιες σε αυτή την κατάσταση κ να δεχόμαστε βοήθεια από όποιον μπορούμε!! ;) άσε κοπέλα μου σου λέω δεν παλεύεται η κατάσταση με μένα.. Την μία γελάω, μετά κλαίω... Το δάκρυ το έχω έτοιμο, ένώ έχω διαβάσει το "σπίτι δίπλα στο ποτάμι" της Μαντά το ξανα ξεκίνησα για να κλάψω!! Δεν παλεύομαι!! Τσακώνομαι συνέχεια, υπομονή δεν έχω, υψωνω την φωνη μου χωρίς να το καταλαβαίνω... Δράαματα!!! Κ δεν θέλω να βγω από το σπίτι.... :/ πφφφφ.... Πείτε μου γιατροί μου τι μου συμβαινει?!? :roll::(

Όσο για το Γένεσις αγανάκτησα!! Από τη στιγμή όμως που μίλησα με το λογιστήριο κ μ ειπαν τιμες κ τι περιλαμβάνει το πακέτο όλα οκ, αφου απο μεσα ξερω πως ειναι ! Τι να πω... :/

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;;;

Σημερα ειχα μια πολυ γεμάτη μέρα!! Πήγα καταρχήν στον γιατρό μου, με είδε, ολα καλά μου είπε.. Μου απέκλεισε και το ενδεχόμενο οπως με βλέπει τώρα για πρόωρο τοκετό (ειχα αγχωθεί λέμε!) Μου εγραψε νεες εξετάσεις, μου ειπε σε 2 βδομάδες θα σταματήσω το μαγνήσιο και θα πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα για υπέρηχο και τοκογράφημα.

Μετά πήγα στα factory για ρουχαλάκια και στα τζαμπο.. και γενικά γυρισα!! Πηρα τη μπανιερα αλλαξιερα απο τα τζαμπο γιατί να πω την αλήθεια επειδή ειμαι ψηλή νομίζω θα με βολέψει!! Θα βαζω απο κατω τα πραγματακια του και θα τα εχω ολα συγκεντρωμενα!! Πηρα και ζιπουνακια, φορμακια, καπελακια/γαντακια/καλτσακια, πετσετομπουρνουζι... να πω την αλήθεια το 0 νουμερο το φοβηθηκα και δεν πηρα πολλά... μου φάνηκε μικρό και πηρα ισα ισα για τον πρωτο καιρο και μετα πηρα μεγαλύτερο!! αααα εβαλα ηδη και το αυτοκολλητο στο αμάξι οτι εχω μέσα μωρό! :D ετσι οπως πηγαινω πλέον για να αποφύγω τις λακουβες, νομίζω χρειάζεται. Με λίγα λόγια τα καταχάρηκα ολα, αν και κουράστηκα πολυ!! Βαρη δεν σηκωσα αλλά οκ..

Hope! Δεν ειναι ωραίο να αισθάνεσαι πριγκίπισσα;; Θελω και εγώ φθινοπωρο.. ή εστω μια γερή μπορα να φυγει αυτη η αρρωστημένη ατμοσφαιρα της Αθηνας!!! Πάντως θελω και εγώ να γεννήσω οπως εσυ το πρώτο σου!!! Τσακα τσακα!! Δεν ειμαι για πολλά πολλά.. Θα τους τρελανω ολους αν υποφερω!!!

effie.k Δεν σας προλαβα με το φαγητό!! Βεβαια απο την Κυριακή εχω να μαγειρέψω!! :mrgreen: Φευγω 8 το πρωι απο το σπιτι και γυρνάω 8 το βράδυ!! Παλι καλα που εχω ενα κρεβατακι στο παταρι και πηγαινω και ξαπλωνω 1-2 ωρες το μεσημέρι αλλιως δεν την πάλευα!! Αααα ΠΗΤ εχω 20/10.. Παντως εχει και τα καλα του το να κανεις μεγαλο μωρό, δεν θα φοβάσαι πως θα το πιάσεις, πως θα το κάνεις μπανιο.. ολα αυτά...

Οσον αφορα τα πονάκια εισαι τυχερή!! Μονο αυτο κράτα!!!

TatKono χιλια ευχαριστώ για την υπενθύμιση!! Το ειχα ξεχάσει τελειως!!!! Εβαλα και στο κινητο να χτυπησει 2 φορες αυριο το πρωι γιατι δεν θέλω να το χάσω με τιποτα!!

Για τα ψυχολογικά μην αισθάνεσαι άσχημα.. εγω νιώθω λιγο οπως το πρώτο τρίμηνο σε αυτά.. Κρατιέμαι να μην ξεσπάσω για 2 λόγους.. πρώτον επειδή το νιώθει ο μπεμπης και τον νιωθω οτι στρεσαρεται.. και δευτερον επειδή φοβάμαι μην γινει χαζομάρα και γεννησω νωρίτερα!! Βεβαια να πω την αλήθεια δεν ξέρω ποτε ειναι προτιμότερο να ξεσπάμε... πριν ή μετά τη γέννα.. Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν πρεπει να συσσωρεύουμε τιποτα μέσα μας γιατί δεν ξερουμε ποτε θα κανουμε το μπαμ.. Πάντως αν δεν θες ουτε απο το σπιτι σου να βγεις σε σημειο που να σε ανησυχεί, ή κατσε σκέψου που πραγματικά θες να πας και να ηρεμήσεις και καντο ή αν δεν βρισκεις τιποτα που να θέλεις να κάνεις, μήπως να απευθυνθείς σε καποια γραμμη ψυχολογικής υποστήριξης!! Εγω εχω σκοπό να το κάνω αν και ολο το αναβάλλω, απλά σκεφτομαι οτι αν μου βγει επιλοχειος καταθλιψη, θα ειναι χειροτερα!! Πάντως εγω σημερα πηγα και εσκασα για χαζομάρες χωρις λογο και νοημα 30 ευρώ ίσα ισα να νιωσω καλυτερα!! Ενιωσα.. γελασα.. ηρεμησα.. και να πω την αληθεια δεν τα μετανιωσα και ας ηξερα οτι θα μπορουσα να παρω κατι χρησιμο με αυτά τα λεφτά!! Κανε κατι για σένα.. μπορεί να ειναι το πιο απλό, αλλά κάντο!!

tassoula μου μην τρως μονο σαλάτες!! Δεν κανει καλό!! Φαε και κρεατάκι και ολα καλά!! Σιγά τα πολλά κιλά!! Θα φυγουν με καλή διατροφή, σημασία εχει οτι το φχαριστήθηκες!! Αντε με το καλό να κλεισεις και βαλιτσουλα να εισαι ηρεμη απο ολα!!!

domino μου ελπιζω τελικά να μην σε κολλησε ο συζυγος!! Παντως ξερω απο πολλες γνωστες μου που κολλησαν οι αντρες τους στις δουλειες τους και μετά αυτοι τα παιδια που ανεβασαν πυρετο!! Ελπιζω να ειναι ολα περαστικά για ολους!!! Για τα πονακια οσο και αν ειναι ταλαιπωρια, ειναι μεσα στο προγραμμα!!

vanz μου και ολες δηλαδή, σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Δεν ξέρετε ποσο καλό μου κάνει να μιλάω με καποια τριτα ατομα γι αυτό το θέμα!! Νιώθω οτι παίρνω σωστές συμβουλές χωρίς να σκέφτονται μόνο εμένα και να ειμαι εγώ καλά!! Και χωρίς να μου παρουσιάζουν οτι οι αντρες εχουν μονο ευθυνες!! Καλώς ή κακώς ειμαστε κακομαθημένες οι γυναικες του σογιού και πολυ ανεξαρτητες, αρα δεν εχω πάρει και τις καλύτερες συμβουλές!! Πάντως γενικά δεν βασίζομαι σε κανέναν αντρα για πολλά, ετσι εχω μάθει, αλλα ρε γαμωτο ειναι και κουραστικό αυτό!! Δεν μπορείς να στηριζεις μονο εσύ!! Ειναι μεγάλα παιδιά οπου τους συμφέρει και φερονται σαν γεροι αλλου!! Και μιλάω ψυχολογικά πάντα!! Δεν θέλω να σκεφτώ πονηρά.. αν ηταν θα μπορούσα να το κάνω και να κανω και οτι ηθελα, αλλά μου βγαινει το ρομαντικό που λες οτι ξέρεις κάτι; θελω και ο αλλος να προσπαθει σοβαρά για κάτι!! Δεν ειμαι η μαμά του!!

Το φτάσαμε πάλι στα ακρα το θέμα και νομίζω οτι κανεις απο τους δυο δεν θέλει να κανει τοσο πισω οσο νομιζει! Εχουμε μαθει και οι δυο πολυ ανεξαρτητοι και το μαζί μας ειναι πιο δυσκολο!! Παντως και παλι σας ευχαριστω ολες και εσενα ιδιαιτερως που μου ανοιχτηκατε, νομιζα οτι ολες εχουν τους σουπερ αντρες που τρεχουν γι αυτες πριν καν μιλήσουν.. παρά την ηλικία μου 34 σοβαρή σοβαρή σχεση δεν ειχα ποτέ άλλοτε γιατι κανείς δεν με ειχε κάνει να το δω σοβαρά με τη δικη του συμπεριφορά!

Τελικά μίλησες με τον γιατρό σου; Συζητησατε αλλο για τη γεννα;;

Αγάπη Αγάπη Περαστικουλια σας!! Και κοιταξε να ηρεμησεις και οσο μπορείς να ξεκουράζεσαι!! Η δουλειά εκει ειναι και θα σε περιμένει!! Αν μπορεσεις παρε λιγες μερες αναρρωτική να ηρεμήσεις ή αν καταφέρεις να δουλεύεις μειωμένο ωράριο!! Για πρόωρο τοκετό μη το σκέφτεσαι γιατι αγχωνεσαι παραπάνω!! Απλά ειναι λογικό λογω κουρασης να νιωθεις το σώμα σου να αντιδρα!!! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!

neraidoyla γυναικαρα θα βγαλεις!! Με το καλο <3 <3 <3

MARYPOPINS ελα να κανουμε παρεα ολες με την αυπνία!! Παντως για την παλινδρόμηση μου ειπε ο γιατρος οτι στον μηνα που ειμαστε πρεπει να προσεχουμε να μην τρωμε αργά και να μην ξαπλωνουμε αμεσως!! Ευχομαι να ηρεμησεις!!

magda TS αντε με το καλο να κλεισεις το βαλιτσακι σου να ηρεμησεις και απο αυτο!!! Παντως για τις παρεξηγήσεις δεν το συζητάμε!!! οι ορμονες μας παιζουν στο φουλ!! Το μετά φοβάμαι, ποσοι θα μας μιλάνε ακομα!! :lol::lol::lol:

Σας αφήνω προς το παρον, μηπως κλεψω κανα μισάωρο και κλεισω νωριτερα το γραφείο!! Φιλια σε ολες!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κοριτσάκια! :D:D

Αύριο έχουμε ντόπλερ και αγωνιώ! Σα να δρόσισε λίγο τώρα το βραδάκι... Άντε να δούμε!

Hope την κούνια την βάλαμε δίπλα μας γιατί δεν έχουμε άλλο δωμάτιο... Είπαμε να μετακομίσουμε αλλά δύσκολο, άμα τύχει τίποτα τότε βλέπουμε! Αν και πιστεύω πως για κανα χρόνο μπορεί να βολευτεί το μωράκι μαζί μας...

Συμφωνώ για την επάλειψη με το ίδιο μας το γάλα, το τόνισε και η μαία, μάλλον κάνει πολύ καλό, εννοείται θα το έχω υπόψιν μου και εγώ, αν και πήρα και την κρεμούλα της medela, έτσι να υπάρχει.

Kitty μου με γεια τα πραγματάκια σας! Είμαι σίγουρη ότι θα το καταευχαριστήθηκες, είναι τέλεια αυτά τα ψώνια! Αχχ και εγώ θέλω να βάλω το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο από τώρα, αν και ο άντρας μου λέει είναι νωρίς ακόμα, αλλά του λέω δεν πειράζει πρέπει να μας προσέχουν από τώρα, τι στο καρεκλάκι, τι στην κοιλίτσα το μωράκι!

TatKono μου η κατάστασή σου, δεν είναι πολύ σοβαρή, εγκυμοσύνη λέγεται!!! :tongue::tongue: Υπομονή, κάπως έτσι είμαστε όλες... Απλά να είμαστε δυνατές να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και μετά με τα μωράκια μας!

Ανεβάζω και το πινακάκι με τις ΠΗΤ, ό,τι είναι διορθώστε με, αφήνω και τα κοριτσάκια που δεν μπαίνουν πλέον, ελπίζω να είναι καλά και κάποια στιγμή να μας στείλουν τα νέα τους!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren.................αγοράκι.....3/09

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

tassoula...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 6/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

MARYPOPINS............αγοράκι......ΠΗΤ 13/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

afroditoula..................αγοράκι

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

magdaTS....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα κοριτσια!Η Μαριρεν δεν μπηκε καθολου να μας πει τα νεα τους..τι να κανει ο μικρουλης της παρεας;Τους σκεφτομαι...

Εφη καλα αποτελεσματα αυριο!

Κιττυ και οσες δουλευετε ακομα απλα σας θαυμαζω!

Μετα απο 4 μηνες ξαπλωμενη τωρα που σηκωθηκα θελω να τα κανω ολα μαζεμενα αλλα δυστυχως το σωμα δεν ακολουθει...λες κ ξεχασα να περπαταω,κουραζομαι αμεσως κ φυσικα οι συσπασεις δινουν κ παιρνουν!Ανυπομονω να γεννησω ρε κοριτσια..ουφ

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

VANZ ΜΟΥ,μην το σκέφτεσαι άλλο κορίτσι μου το ενδεχόμενο της καισαρικής και για πιο λόγο στο πρότεινε ο γιατρός!Δε θέλω να σου δημιουργήσουμε εικόνες που δεν ισχύουν!Γέρο μωρό να βγει!

Και συ στο Γένεσις?Όπως είχα αναφέρει,έχω συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει εκεί,θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη!Άρα από Θεσσαλονίκη? Και γω εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα!

Εντάξει το σκέφτομαι αλλά ψυχραιμα... Τέλος της βδομαδας θα τον παρω για ραντεβου και βλεπουμε... όσο για το Γενεσις δουλευε ο πατερας μου εκει, εχω ακουσει τα καλυτερα... εχω μπερδευτει με το οικονομικό βεβαια, λεω αν παω για τα σεμιναρια να ρωτησω παραπανω λεπτομερειες γιατι φοβαμαι αντι για χ ευρω μη μου βγει χ+1000 ..!

Όσο για το Γένεσις αγανάκτησα!! Από τη στιγμή όμως που μίλησα με το λογιστήριο κ μ ειπαν τιμες κ τι περιλαμβάνει το πακέτο όλα οκ, αφου απο μεσα ξερω πως ειναι ! Τι να πω... :/

Γιατί tatkonouli αγανακτησες? Εχω χασει επεισοδια..

vanz μου και ολες δηλαδή, σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Δεν ξέρετε ποσο καλό μου κάνει να μιλάω με καποια τριτα ατομα γι αυτό το θέμα!! Νιώθω οτι παίρνω σωστές συμβουλές χωρίς να σκέφτονται μόνο εμένα και να ειμαι εγώ καλά!! Και χωρίς να μου παρουσιάζουν οτι οι αντρες εχουν μονο ευθυνες!! Καλώς ή κακώς ειμαστε κακομαθημένες οι γυναικες του σογιού και πολυ ανεξαρτητες, αρα δεν εχω πάρει και τις καλύτερες συμβουλές!! Πάντως γενικά δεν βασίζομαι σε κανέναν αντρα για πολλά, ετσι εχω μάθει, αλλα ρε γαμωτο ειναι και κουραστικό αυτό!! Δεν μπορείς να στηριζεις μονο εσύ!! Ειναι μεγάλα παιδιά οπου τους συμφέρει και φερονται σαν γεροι αλλου!! Και μιλάω ψυχολογικά πάντα!! Δεν θέλω να σκεφτώ πονηρά.. αν ηταν θα μπορούσα να το κάνω και να κανω και οτι ηθελα, αλλά μου βγαινει το ρομαντικό που λες οτι ξέρεις κάτι; θελω και ο αλλος να προσπαθει σοβαρά για κάτι!! Δεν ειμαι η μαμά του!!

Το φτάσαμε πάλι στα ακρα το θέμα και νομίζω οτι κανεις απο τους δυο δεν θέλει να κανει τοσο πισω οσο νομιζει! Εχουμε μαθει και οι δυο πολυ ανεξαρτητοι και το μαζί μας ειναι πιο δυσκολο!! Παντως και παλι σας ευχαριστω ολες και εσενα ιδιαιτερως που μου ανοιχτηκατε, νομιζα οτι ολες εχουν τους σουπερ αντρες που τρεχουν γι αυτες πριν καν μιλήσουν.. παρά την ηλικία μου 34 σοβαρή σοβαρή σχεση δεν ειχα ποτέ άλλοτε γιατι κανείς δεν με ειχε κάνει να το δω σοβαρά με τη δικη του συμπεριφορά!

Τελικά μίλησες με τον γιατρό σου; Συζητησατε αλλο για τη γεννα;;

Kitty μου οτι θες... με μεγαλη μου χαρά !!! Εμενα προχτές μου λεει αν μπεις για καισαρική να πεις τη μαμα σου να πουλησει το αυτοκινητο να πληρωσεις (οχι ετσι αποτομα , πιο απαλα το ειπε, προβληματισμενος...) αλλά εγω στενοχωρεθηκα, πηγα μεσα και μ επιασαν τα κλαματα... μέχρι τώρα έχω πληρώσει μονη μου τα παντα, με δανεικά για να μην τον προβληματιζει το οικονομικό γιατι εχει και διατροφές σε 3 παιδιά απο προηγουμενο γαμο :twisted:..... και η δουλεια του ειναι αβεβαιη... και σημερα με αγκαλιαζε , με φιλούσε, μου μαγειρεψε και ολο μου ελεγε σε ενα μηνακο γενναμε και πηγε και πηρε δωρακια για τη μικρη... ε τι να πεις? αν το δεις χαλαρα για γελια ειναι... μαζι εγκυμονούμε !!

Οτι θες εδω σε μενα !!! Να μιλας για όλα, νομιζω κανει καλό !

Καλησπερα κοριτσια!Η Μαριρεν δεν μπηκε καθολου να μας πει τα νεα τους..τι να κανει ο μικρουλης της παρεας;Τους σκεφτομαι...

Εφη καλα αποτελεσματα αυριο!

Κιττυ και οσες δουλευετε ακομα απλα σας θαυμαζω!

Μετα απο 4 μηνες ξαπλωμενη τωρα που σηκωθηκα θελω να τα κανω ολα μαζεμενα αλλα δυστυχως το σωμα δεν ακολουθει...λες κ ξεχασα να περπαταω,κουραζομαι αμεσως κ φυσικα οι συσπασεις δινουν κ παιρνουν!Ανυπομονω να γεννησω ρε κοριτσια..ουφ

Υπομονη neraidoula !

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου δεν σας εχω ξεχάσει αλλα δεν προλαβαινω!!!!!! Τώρα μπαινω ανάμεσα σε ενα θηλασμό και μια αποστείρωση να μοιραστω μαζί σας το νέο! !! Σήμερα επιτέλους πηρα πρώτη φορά τον μικρό αγκαλιά και τον ταισα! Περιμενω να περάσουν οι μέρες να τον πάρουμε σπιτι! Ενα θα σας πω ξεκουραστειτε γιατι μετα δεν θα προλάβετε! Νιώθω οτι εχω γινει λαστιχο! Ολη μερα τρεχω να βγαλω γαλα ποτε ξεκινάει κανονικα και σταματανε να πονάνε? Οσες εχετε την πειρα βοήθεια! !!! Δεν μπορω να κατσω ακόμα! Και προσπαθω να τελειωσω με τα ρουχα του μικρου αφου δεν προλαβα πριν! Χαμος! Παω να ξαπλωσω γιατι σε μιση ωρα πρεπει να ξαναβγάλω γάλα! Θα μπω να σας πω τα της γεννας μολις ξεκλεψω κανενα μισάωρο! Σας φιλω! Να προσέχετε!

U85pp3.png

Καλημερουδια κοριτσακια μου !! Φυσαει οοολεεεε!!!

mariren μου κανε υπομονή κοπέλα μου!! Ταλαιπωρείσαι γιατί ήρθε το μωρό πιο γρηγορα απ οτι φανταζοσουν, με οτι αυτό συνεπάγεται!! Να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου!! Σημασία εχει οτι ειναι καλά και μόλις τον παρετε σπιτι με το καλο ολα θα φτιάξουν!!! Φιλια πολλά και εχεις την αγαπη μας!!

vanz μου σε θαυμάζω!! Δεν έχω τόση υπομονή το ομολογώ!! Πάντως χαίρομαι που τουλάχιστον το εχει συνειδητοποιησει οτι θα ερθει το μωρό και κανει κατι εστω και το ελαχιστο!! Ο δικος μου πλέον γυρισε σε συμπεριφορές τρελές που ειχε οταν τσακωνομασταν πριν ενα χρονο, πράγμα που δεν θα ανεχτώ αλλο!! Χθες το βράδυ παλι καυγά, παλι κλάματα εγώ.. Του μιλησα, του εξηγησα... Εεε δεν γινεται και αλλο.. Αν ενα μηνα πριν γεννησω δεν σκεφτεται καθολου εμενα ή το μωρό, ώρα του καλη και ας μου κανει νευρα και ας με πληγωνει ολο αυτό!! θα περάσει και θα ερθει κατι αλλο.. Πλέον αφήνω τη ζωή μου στα χερια του Θεου γιατι οποτε πηγα εγω να βαλω το χερακι μου χειροτερα τα εκανα :lol::lol:

neraidoyla μου σιγα σιγα θα τα κανεις ολα!! Ειναι λογικό το σωμα σου να εχει ξεσυνηθισει γενικά... σιγα σιγα θα βρεις ρυθμους!! Σημερα που δροσισε ήρθα στο γραφείο με τα πόδια, μεχρι τα 2 πρωτα τετραγωνα ήμουν λες και μου ειπαν θα ανεβω σε βουνο.. μετά σιγα σιγα ήρθα.. και ολα καλα!! Εγω να πω την αληθεια ενας λογος που περιμενω να γεννησω ειναι να τεντωθω, να σκυβω οσο θελω. να κανω διαφορα.. νιωθω τοσο βαρη το σωμα μου!!

effie.k μου με το καλο το ντοπλερ σου σημερα!! Να βαλετε το σηματάκι γιατι ουτως ή αλλως οταν εισαι εσύ μέσα δεν θα μπορει να κανει τανζανιες ο συζυγος, οποτε να το ξερουν οι πισω!! Αν και μεταξύ μας λιγοι δινουν σημασία!! αααα και σε ευχαριστουμε για το πινακακι!!

Κοριτσια.. κανει νυστα σημερα.. νυστα και πείνα!!! Επειδη 2 μερες δεν τρωω καλά, το πρωί σηκωθηκα και αν δεν ετρωγα ενα τοστ δεν προκειται ουτε μπανιο να κανω ουτε να λουστω ουτε τιποτα.. ενιωθα το στομαχι μου να χορεύει!! Σημερα ελπιζω να παω σπιτι για μεσημέρι να μαγειρέψω... και να κανω και καμια δουλειά!! Δεν θα εχουμε ρουχο στο τελος!! Μη μιλήσω για το ταψί απο την Κυριακη που δεν εχει πλυθει ακομα ή τις γλάστρες που εχω να τις ποτίσω 2 μέρες!! Ουφ.. εχει καμια κανενα καλο τζινι να μου στειλει;;

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κορίτσια μου δεν σας εχω ξεχάσει αλλα δεν προλαβαινω!!!!!! Τώρα μπαινω ανάμεσα σε ενα θηλασμό και μια αποστείρωση να μοιραστω μαζί σας το νέο! !! Σήμερα επιτέλους πηρα πρώτη φορά τον μικρό αγκαλιά και τον ταισα! Περιμενω να περάσουν οι μέρες να τον πάρουμε σπιτι! Ενα θα σας πω ξεκουραστειτε γιατι μετα δεν θα προλάβετε! Νιώθω οτι εχω γινει λαστιχο! Ολη μερα τρεχω να βγαλω γαλα ποτε ξεκινάει κανονικα και σταματανε να πονάνε? Οσες εχετε την πειρα βοήθεια! !!! Δεν μπορω να κατσω ακόμα! Και προσπαθω να τελειωσω με τα ρουχα του μικρου αφου δεν προλαβα πριν! Χαμος! Παω να ξαπλωσω γιατι σε μιση ωρα πρεπει να ξαναβγάλω γάλα! Θα μπω να σας πω τα της γεννας μολις ξεκλεψω κανενα μισάωρο! Σας φιλω! Να προσέχετε!

Καλημερα Μαιρη μου!Στειλε μου στο φεισμπουκ που μπαινω πιο συχνα να σε βοηθησω αν μπορω,γνωριζω αρκετα απο αντλησεις..σου εχουν δωσει πρωτοκολλο απο το μαιευτηριο;Βγαζεις καθε 3ωρο;Εχεις νοικιασει επαγγελματικο θηλαστρο;Οτιδηποτε αλλο θα σου κανει ζημια,θα σε ποναει κ θα σου μειωσει την παραγωγη..να τρως καλα και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις.Αν σε αφηνουν ζητα να τον θηλαζεις τον μικρο οταν πηγαινεις για να αποκτησει επαφη με το στηθος.Σε λιγες μερες θα τον εχεις στο σπιτι ...

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας!Μολις γυρισα απο το μικροβιολογικο,απο τις 8 που ειχα παει.χαμος απο κοσμο..τελευταιες εξετασεις εγκυμοσυνης..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέρα στις εγκυούλες και τα μπεμπάκια!! :) πως είστε κορίτσια?! :) ποπο εξελίξεις τι γινεται?! Χαμός!!!! :)

kitty μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τα λόγια σου! Ελπίζω να ηρεμήσω..! Ισως μου φαίνονται όλα έτσι επειδή δεν έχω κ τον άντρα μου μαζί, δεν είναι κ αυτός πολύ καλά, νεύρα εντάσεις... Άντε να έρθει ο Οκτώβριος να ηρεμήσουμε κορίτσια!! Σε καμιά ωρίτσα έχει κ το σεμινάριο,μπας κ ξεχαστούμε λίγο!!:tongue: όσο για το τζίνι.....είχα την μαμά μου μαζί μου κ μου τα έκανε οοοοολα αυτή!! :) τώρα ξεκίνησε δουλειά ξανά (ευτυχώς λόγω οικονομικών) και τα κάνω εγώ με την αδερφή μου, αλλαααααα χωρίς το φαγητό γιατί δεν μπορώ να μαγειρεύω!! Με ενοχλούν όλα!! Χαχα!

effie μουυυυ όλα καλά θα πάνε με το ντόμπλερ άντε να δεις το μπεμπάκι σου!! Κι εγώ αύριο έχω εξέταση κ θέλω να δω πόσο πιο τεράστιος έγινες ο μικρός!! Χααχχαχα! Ηδη τον νιωθω πολύ!!

vanz μου αγανάκτησα που τους έπερνα τηλ να κλείσω ραντεβού για ενημέρωση, μου λέγανε δώστε μας τα στοιχεία σας και θα σας ενημερώσουμε..3 φορές πηρα κ τίποτα... Κ λέω δε πάει το παλιάμπελο?! Μη συγχυστώ και με αυτό!!! Όσο για τις τιμές ήταν καλές... Άμα θες να σου πω για το γενεσις στειλε μου μηνυμα! Πήρα κ ρώτησα..

neraidoyla πάει κ αυτό ε?!? :) τι ωραία!! Έλα φτάνει ο καιρός μην αγχώνεσαι!! Κι εγώ αυτό είπα εχθές δεν μπορώ ά΄λο κουράστηκα αλλά για κάποιο λόγο γίνονται όλα!! Ταλαιπωριόμαστε τώρα και θα ταλαιπωρηθουμε στην αρχή αλλά το παιδάκι μας θα το πάρουμε μετά αγκαλιά κ θα μας γεμίζει αγάπη,φιλιά χαμογελα!! :)

Και τέλος την γλυκιά νεομανουλίτσαααα mariren μου αγχώθηκα με την βιασύνη που μου περιγράφεις!!! Παπαπαπ!! Υπέροχο αίσθημα ο γιος σου στην αγκαλιά σου... Παναγία μου...!! Να τον χαιρεσαι κ συντομα να τον πάρετε σπιτάκι!! :) δυσκολεύεσαι με τον θυλασμό..? όποτε μπορέσεις γλυκιά μου εμείς εδώ είμαστε! :)

Καλησπεραααα και απο μενα!Τι κανετε καλες μου?Ε,σημερα νομιζω πως μπορουμε να μιλαμε για φθινοπωρινο καιρο!Τουλαχιστον,στην Δυτικη Μακεδονια,η εικονα παραπεμπει σε τετοια εποχη!Αχ,ποσο μου αρεσει!!!!

Εμεις ειμαστε καλα!Φτου,μην μας ματιασω!Ο μονος μου προβληματισμος ειναι τι θα κανω με την κορη μου κοριτσια!Ηδη την εχω μια βδομαδα Γιαννενα,στην πεθερα!Να ερθουν απο Δευτερα ολοι μαζι?Να την κρατησουν αλλη μια βδομαδα?Να κρατησω εγω τον πατερα μου αλλη μια βδομαδα εδω?Ο οποιος,ομολογω,πως βαρεθηκε!Αλλο το να εισαι στον τοπο σου,με τις ασχολιες σου,και αλλο καπου που δεν εχεις τι να κανεις ολη μερα!Πφφφφ!Τι μπελας οταν τους εχεις ολους μακρυα!Αλλα και τι λυτρωση!:mrgreen:cool:

TatKono μου,εισαι καλυτερα?Αχ,αυτες οι ορμονες!Εισαι και μακρυα απο τον αντρα σου,ολα μαζι συμβαλλουν!Λοιπον,ξεσπασε τωρα,για να μην σε πιασει μετα καμια επιλοχειος!Στο λεω εκ πειρας,διοτι στη πρωτη μου κορη,η επιλοχειος κρατησε περιπου 5 μηνες!Να σκεφτεσαι το σπιτι σας στο νησι,πως θα περασει τοσο γρηγορα ο καιρος,που θα ειστε πλεον ολοι μαζι,οικογενεια,στην φωλιτσα σας!Και οσο μπορεις βολτες!Οσο επιτρεπει η κατασταση φυσικα!Μην διαβαζεις,μην ακους και μην βλεπεις πραγματα που θα σε φορτισουν!

Ελα μωρε,τοσο συγκινητικο ειναι το συγκεκριμενο βιβλιο της Μαντα?Το εχω ακουσει,αλλα το μονο που εχω διαβασει απο την συγκεκριμενη ειναι το ''οσο αντεχει η ψυχη'',οπου και αυτο εχει κλαμα!

Kitty805 μου,διαβαζοντας το μηνυμα σου ειλικρινα ενιωσα μια εντονη θετικη ενεργεια!Μου εβγαλες ολη σου τη ζωντανια!Μπραβο σου!Να ακολουθεις αυτη τη γραμμη,καλα μην μεινεις και αφραγκη:tongue::tongue:,αλλα να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν!Πρεπει να εισαι ανθρωπος αυθορμητος και χαμογελαστος,δεν αξιζει να ταλαιπωρησε ψυχικα για κανεναν καλη μου!

Αυτη η Αθηνα,κολαση!Εμενε ο αντρας μου Κυψελη,αποπνικτικά!Και το λεω κοσμια,για να μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη!Οποτε,σε καταλαβαινω απολυτα!

Οσο για την επιλοχειο,το εθεσες πολυ σωστα!Οπως προανεφερα,το εζησα,οχι μονο σε μενα,αλλα και στη δουλεια μου!Ειμαι νοσηλευτρια,σε ψυχιατρικη κλινικη,και ειχαμε γυναικες με επιλοχειο!Ασχημο πραγμα κοριτσια!Οποτε,παντα θετικη σκεψη,και να ζηταμε βοηθεια,απ οπου κι αν ειναι αυτη!

Οσο για τον πατερα του παιδιου,τι να πω βρε κοριτσι μου!Εαν δεν μπορει τωρα να αναλάβει ευθυνες,τι θα γινει μετα?Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να αλλξουν τα πραγματα ριζικα!Και χαιρομαι που εισαι συνειδητοποιημενη και ξερεις που πατας!Σε θαυμαζω!:)

Μαρηηηη,τοσα ατομα ειστε σπιτι,βαλε και τους αλλους να κανουν κατι!Εσυ θελεις να ξεκουραστεις και λιγακι!

effie.k μου,με το καλο η εξεταση κοριτσακι μου!Να μας πεις τα νεα σας,οποτε μπορεις!Που να μετακομισετε τωρα!Μια χαρα θα βολευτειτε!Και μεις που εχουμε ξεχωριστο δωματιο,σε πληροφορω πως μεχρι και πριν λιγους μηνες κοιμομουν στο ιδιο δωματιο με την κορη μου,διοτι ξυπνουσε συνεχεια για νερο!Και ειναι 2,5 χρονων!Οσο για την κρεμα,καλα εκανες και πηρες!Και γω την ιδια ειχα!Και χρησιμοποιουσα μια το γαλα μου,μια την κρεμα!:)

Μπραβο βρε κοριτσακι για τον πινακα!Ευχαριστουμε που ασχοληθηκες!

neraidoyla μου,αχ βρε ζουζουνα,τι να πω,υπομονη?Εσυ ξερεις πως το βιωνεις!Πιαστηκες,ε?Λοιπον,αφου γεννησεις,δικαιουσαι ενα καλο μασαζ!Αν και σε βλεπω να τρεχεις σαν τον Βεγγο,οχι γιατι δε θα προλαβαινεις,αλλα γιατι αυτο θα σε ευχαριστει μετα απο τοσο καιρο ξαπλας!:-D!Θα σου βγει ολη η ενεργεια!Καθε φορα που βλεπω μηνυμα σου,λεω γεννησε αυτη!:tongue:

vanz μου,ετσι ψυχραιμα να το σκεφτεσαι!Δε νομιζω να σου παρει λεφτα,απο τα λεγομενα σου,δε μου δινει αυτη την εντυπωση!Φυσικα,εσυ να εισαι προετοιμασμενη για ολα!

Μαριρεεεεεεν μουυυυυ,αντε βρε κοριτσι μου,να παρετε με το καλο τον γιο σας στο σπιτι!Οπως ειπες και η νεραιδουλα μας,να την ρωτας οτι αποριες εχεις!Θηλασε πολλους μηνες και εχει γνωση και εμπειρια,μπορω να πω πολλες φορες,περισσοτερη εμπειρια εχει μια τετοια γυναικα απο καποια που το σπουδασε!Πιστεψε με!Ολα θα πανε καλα!

Οπως ειπε,να το βαλεις στο στηθος!Να το απαιτησεις,γιατι συνηθως δεν το συμβουλευουν!Και αν πιασει καλως,αλλιως την επομενη φορα!Και πολλα υγρα!Ζεστο μπανακι,λιγο μασαζ στην πλατη,θα κατεβει το γαλα!Και οχι αγχος!

Φιλια στα πατουσακια σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...