Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Έφη,εσείς εκεί χαμηλά πρέπει να υποφερετε!Βέβαια,πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση, Πελοπόννησο μένεις ή Αθήνα?Αν,και στα 2 μέρη ή ζέστη είναι εξίσου έντονη!Έφη μου,μπορεί,όντως να σε πιάσει ξαφνικά πόνος και απλώς να γεννήσεις!

Στην πρώτη μου κόρη,δεν ένιωθα τίποτα,όπως εσύ!Με έπιασαν πόνοι ένα απόγευμα και σε 2 ώρες γεννησα!Οπότε,εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα και εύκολα!

Από ετοιμασίες πως τα πας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφη,εσείς εκεί χαμηλά πρέπει να υποφερετε!Βέβαια,πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση, Πελοπόννησο μένεις ή Αθήνα?Αν,και στα 2 μέρη ή ζέστη είναι εξίσου έντονη!Έφη μου,μπορεί,όντως να σε πιάσει ξαφνικά πόνος και απλώς να γεννήσεις!

Στην πρώτη μου κόρη,δεν ένιωθα τίποτα,όπως εσύ!Με έπιασαν πόνοι ένα απόγευμα και σε 2 ώρες γεννησα!Οπότε,εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα και εύκολα!

Από ετοιμασίες πως τα πας?

Αχ λες να είναι τόσο εύκολο;;;... Μακάρι, καθότι και λίγο φοβιτσιάρα... Αθήνα μένω, ευτυχώς τις πιο πολλές ζέστες τις πέρασα Πελ/νησο στους γονείς μου και ήταν καλά, γιατί εδώ δεν υποφέρεται και μένουμε και ψηλά που έχει κανα δυο βαθμούς διαφορά με το κέντρο!

Από ετοιμασίες όλα έτοιμα! Βαλίτσα έτοιμη, μόνο μια ρόμπα θέλω και σουτιέν θηλασμού, του μωρού έτοιμα, κούνια επίσης, μέχρι και τα πράγματά του στο μπάνιο έχω ετοιμάσει! :D Προσπαθώ να τα έχω όλα οργανωμένα, καθότι μόνη όλη μέρα, αν μου τύχει κάτι καταλαβαίνεις....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βρε κορίτσια εγώ πάλι ξεχασα να ρωτήσω τον γιατρό κι αυτός δεν μου ανεφερε κατι... ντοπλερ κανουν όλες οι έγκυες? σε μενα ουτε λογος δεν εχει γινει...

vanz σε ευχαριστώ που ανοιχτηκες και εσύ.. η αλήθεια είναι οτι διαβάζοντας την ιστορία σου σκέφτηκα και άλλα πράγματα... Σε θαυμάζω που έχεις την υπομονή να περιμένεις να γεννήσεις και μετά να πάρεις μια απόφαση! Εγώ δυστυχώς δεν είμαι έτσι. Θέλω να ξέρω που πατάω, γιατί οι δικές μου αποφάσεις επηρρεάζουν και την εδώ οικογένεια μου! Ουτε είναι σωστό να πάρω τα πραγματα μου, να ξεσηκωθούν όλοι εδώ για να μετακομίσω σπίτι του και μετά απο 2-3 μήνες να πω πάλι, ξαναγυρνάω! Δυστυχώς ακόμα απόφαση δεν πήρα, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Δεν ξέρω αν θέλω να μείνω εκεί και το κακό ειναι οτι δεν θέλω να μείνω και εδώ με τους δικούς μου.. Ξέρω οτι είναι πάρα πολύ πιεσμένος, γιατί και που άλλαξε δουλειά δεν τον πληρώνουν κανονικά παρα έναντι και αυτό να φτάσει στο αμήν.. Είναι και ο χαρακτήρας του τέτοιος που πνιγεται σε μια κουταλιά νερό με το παραμικρό και γκρινιάζει με όλα.. Εγώ παλι είμαι το άκρως αντιθετο.. θα βάλω πρόγραμμα και θα προχωρησω τα πραγματα για το καλυτερο! Φοβάμαι ότι πηγαίνοντας στο σπίτι εκεί θα τρέχω εγώ να διορθώνω τα λάθη του, να κρατάω το σπιτι, να υποχρεώνομαι στους δικούς μου για να ψωνίζουμε και πάλι μολις πάω να κάνω μια συζήτηση και να πω κάτι θα είμαι η γκρινιάρα και θα τ ακουω απο πάνω οτι να μην τον αγχωνω αλλο! Δεν ξέρω ειλικρινά που σταματάει το εχω πελαγώσει γιατί ειμαι μόνος μου και που ξεκινάει το έλα να μεινουμε μαζί οπως μου λέει συνέχεια.. Δηλαδή δεν ξέρω αν με θέλει εκεί επειδή οντως έχει σκοπό να φτιάξουν τα πραγματα μεταξύ μας σα ζευγάρι και σαν οικογένεια ή απλά για να έχει εναν ανθρωπο δικο του για βοηθεια στο σπιτι και να πολεμήσει τη μοναξιά του... Πάντως ακομα απο τρυφερότητα τιποτα.. μονο ένα καλως όρισες που μου είπε οταν πηγα μετά απο 3 μηνες σπιτι του.. ενα φερε σιγα σιγα τα πραγματα σου να μενεις εδώ... και εναν τσακωμο σημερα οτι το παιδί μοιαζει σε αυτόν οταν του εστειλα τη φωτο του! :lol:

Το καροτσάκι τσεκαρε το από κοντά και πηγαινε το μια βολτα μέσα στο μαγαζί να δεις αν σε βολευει!! .......

Τώρα όσον αφορά την καισαρική δεν ξέρω τι να πω......

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ και θέλω να χωρίσω είναι οτι δεν εχω φχαριστηθεί την εγκυμοσύνη μου εξαιτιας του.. Φαντάσου οτι γεννάμε σε λιγο καιρό και δεν εχει ιδέα, δεν ρωτάει τιποτα..

Και απο την άλλη εχω τα αδελφια μου εδω που νομίζουν οτι το μωρό θα ειναι κοινοχρηστο και που θεωρούν οτι αυτοι ειναι πιο πανω απο τον πατερα του και δεν θέλω ουτε εδώ να μεινω!!

Kitty δεν φαντάζεσαι ποσο σε καταλαβαινω.. Και θα παρω το θαρρος - περα πο το να σου πω για μενα - να προσπαθησω να δωσω και συμβουλη. Θέλει ρεαλισμό, νομιζω εισαι πιο ρομαντικη απο οτι χρειαζεται. Εξηγώ: οι αντρες πανε κι ερχονται όσο σκληρο κι αν ακουγεται. Δες τα ποσοστα διαζυγιων και μη μιλησω για τα ποσοστα κέρατου ! Αρα ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ σε αντρα ποτε! Λεω εγω... Καλο να τον εχεις διπλα σου και να σ αγαπαει αλλά αν κατσει εκατσε αλλιως ... αντε γεια! Οπότε αφηνουμε τους ρομαντισμους!

Συμβουλή νο2: σκέψου εξυπνα και γιατί όχι και λιγο πονηρα με την καλη εννοια... Αν δεν μεινετε μαζι τωρα να παρει κι αυτος την ευκαιρια να εξοικειωθει με το μωρο τι περιμενεις να γινει μετα? Να προσαρμοστείτε μετα? Που εσυ θα εχεις προχωρησει με τη φροντιδα του μωρου, θα εχεις γινει εξπερ κι αυτος θα μεινει πισω? Εγω θα προτεινα απο κοντα κι ας εχεις και την εννοια του οπως λες! Οι αντρες ειναι μεγαλα παιδια. Ο δικος μου ειναι 52 κι εγω τον φερνω βολτα για το καλο του ψυχολογικα ευκολα. Κι ετσι εχουμε σοβαρες ελπιδες!

Συμβουλη Νο3: κρατησου οσο μπορεις ανεξαρτητη και μακρια απο πολλους συγγενεις.. βαριες κουβεντες που δεν παιρνει να αναλύσουμε εδω τωρα, ελπίζω να μη με θυμηθείς... Και μιλάω εγώ που δεν έχω Δ-Ρ-Α-Χ-Μ-Η στη τσέπη ....

Αγάπη μου πραγματικά θελει προγραμματισμό σκέψης και παντα να βλέπεις και το καλό του παιδιού

Γειά σας κορίτσια μπηκα να δω τα νεα σας και να σας πω οτι εμεις γεννησαμε προχτές. Βιαστικός ο μικρός. Σήμερα βγήκα απο το μαιευτήριο αλλα ο μικρός έμεινε μεσα για παρακολούθηση θα μπω να σας πω τα νεα οταν ξαναμπώ. Πολλά φιλια σε ολες σας.

Συγχαρητήρια !!!!!

kitty μου κ εγώ έχω γραφτεί στα σεμινάρια, αυτής της εβδομάδας δυστυχώς το έχασα, αλλά θα παρακαλουθησω στις 9/9!!! :) μετά έχω στο γενεσις σεμινάριο! :)

Tatkono κι εγω Γενεσις! ΠΗΤ τι σου εχουν πει?

Εγω βγηκα χθες απο την κλινικη!....

Ποσο σας ζηλευω TatKono και vanz που πιανουν τα χερια σας και κανετε δημιουργιες για το δωματιο των μωρων σας!Μπραβο!Εγω το μονο που καταφερα να κανω,στην πρωτη μου κορη,ηταν να πλεξω ενα κασκολ!Μεχρι εκει!:rolleyes:!Χιχιχιχιχι!Ντιπ καλε!

vanz μου,δε ξερω τι σχεση εχετε με τον γιατρο,αλλα δεν θεωρω πως η καισαρικη εχει να κανει με την ηλικια!Για ονομα του Θεου δηλαδη!Εχω συναδελφισσες σε αυτη την ηλικια που γεννησαν φυσιολογικα!Αλλαααα....διαβασα παρακατω πως δεν θα σας παρει λεφτα,ποτε μαλλον δεν το κανει γι αυτο!Τι να πω βρε καμαρι μου!Εσυ οσο μπορεις να το πιεσεις!

Ναι ρε μαμώτο δεν ειναι για τα λεφτά... μηπως απλά με προετοιμαζει και γι αυτο το ενδεχομενο χωρίς να ειναι το ΄μονο ενδεχομενο...? Οπως ξαναεγραψα θα επιχειρηματολογησω πλέον την αλλη φορα που θα τον δω και βλεπουμε...

Πότε μπαίνουμε στον μήνα μας; όταν μπούμε στην 35 εβδομάδα;;; αν είναι έτσι σε 5 μέρες μπαίνω στον μήνα μου!!!

στον μηνα μας μπαινουμε - αν δεν κανω λάθος - μολις τελειώσει και η 35η βδομαδα

Κορίτσια γειά σας!! :) χαμμένη είμαι λίγο στο διάστημα αλλά τραβάω πολλά τελευταία, ψυχολογικά κυρίως αλλά την παλεύω! :) με έχει τρελάνει το στομάχι, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα όπως στις αρχές! Παρολα αυτά βάζω κιλα! :/ τραγικό? :/ αισίως +7 με το 8ο να μπαινοβγαίνει! Ποιος τον ακούει τον γιατρό! :confused:

Ο ύπνος πλέον είναι γύρω στο 6ωρο, με πολλές διακοπές για...... Wc! :P έπρεπε να είχαν γράψει το ονομά μου στην πόρτα για κατηλειμμένο!! :P

tassoula μου πόσο χαίρομαι που πέρασες όμορφα!! Και για τα κιλάκια ε εντάξει είπαμε, έγκυες είμαστε, δεν το παρακάνουμε αλλά δεν θα τρελαθουμε στην πείνα κ στη λιγούρα!! :tongue: έτσι λέω τον άντρα μου!! :tongue: . μήνα όπως είπαν οι προλαλήσαντες κάθε μήνα πριν από την πητ αλλάζουμε άρα κ μπαίνουμε στον μηνα μας 1 μηνα πριν την πητ μας ή αλλιως στις 36 εβδομαδες! :)

hope μου καλή μουυυυ! Τι καλαααα είσαι μια χαρά!! Ξέρεις πόσο αγχώθηκα με αυτά που έλεγες? στενοχωρέθηκα! Ευτυχώς είσαι πολύ καλυτερα βλέπω!! :) :* στην πόλη σου, εχθές το βράδυ δρόσισε ΕΥΤΥΧΩΣ και σήμερα αρκετά μπορώ να πω, συννεφα κτλ αλλά δε λέεει να βρέξει! Πόσο μ αρεσει η βροχή!! :tongue: στην κλινική πηλρα 3 φορές να κλείσω ραντεβού κ 3 φορές μου είπανε δώστε μας τα στοιχεία σας κ θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να έρθετε! Ακόμα με πέρνουν..... :/ και λέω και να μην πάω να το δω δεν πειράζει, ξέρω πως είναι... Αλλά με συγχυσαν λίγο!!

effie μου μην αγχώνεσαι!! Κι εγώ από συσπάσεις μόνο 3-4 φορές έχω νιωλσει κ έχω καιρό να αισθανθώ! Εγώ ταλαιπωρούμε με τον πλακούντα γιατί ο μπεμπης μας βγαίνει γομαράκι και παίζει με κλωτσιές μπουνιές και μ έχει ερεθίσει υπερβολικά εκίνο το σημείο! Γενικά επειδή έχει κατέβει με το κεφάλι κάτω κ τα ποδια τα κουναλει δεξιά αριστερά, τα σημεια κάτω από το στήθος μου τα έχει κάνει να πονάνε υπερωολικά θα έλεγα! Τι να πεις... Υπομονή!!

vanz μου οχι δεν το κάνουν όλες οι έγκυες και από τη στιγμή που δε στο έχει αναφέρει είναι περιττό για σένα! Κ εμένα που τον ρώτησα μ είπε δεν χρειάζεται!! :) την μοναδική εξέταση που κάνω εγώ και θα κάνω κ μετά την γέννα είναι η εμμεση combs που είναι για το αίμα μιας που ο αντρας μ είναι rh+ Και εγώ rh- !

Πητ έχω 27/10!! Θα γεννησουμε παρείτσα?!? :P

Κορίτσια εγώ για την βαλίτσα μου δεν έχω ετοιμάσει τίποτα! Χαχα! Ούτε τα ρουχαλάκια του μπέμπη έχω πλύνει! Δεν είναι πολύ νωρίς? έχω κ την μαμά μ εδώ που χτύπα ξύλο κάτι να συμβεί θα μου τα ετοιμάσει όλα σε χρόνο dt!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

vanz μου οχι δεν το κάνουν όλες οι έγκυες και από τη στιγμή που δε στο έχει αναφέρει είναι περιττό για σένα! Κ εμένα που τον ρώτησα μ είπε δεν χρειάζεται!! :) την μοναδική εξέταση που κάνω εγώ και θα κάνω κ μετά την γέννα είναι η εμμεση combs που είναι για το αίμα μιας που ο αντρας μ είναι rh+ Και εγώ rh- !

Κορίτσια εγώ για την βαλίτσα μου δεν έχω ετοιμάσει τίποτα! Χαχα! Ούτε τα ρουχαλάκια του μπέμπη έχω πλύνει! Δεν είναι πολύ νωρίς? έχω κ την μαμά μ εδώ που χτύπα ξύλο κάτι να συμβεί θα μου τα ετοιμάσει όλα σε χρόνο dt!

Tatkonouli εγω εχω πητ 11-14/10 αλλά εχω προαίσθημα για 8/10... εχει γουστο να εχουμε και τον ιδιο γιατρο αφου κι εσυ ντομπλερ δεν... !!!

Μπραβο παντως που δεν εχεις αγχος για τη βαλιτσούλα .. εγω την εχω 1 μηνα τωρα ετοιμη κι ολο βαζω-βγαζω...!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Στείλτε ΠΗΤ να φτιάξω πινακάκι να βλέπουμε που βρισκόμαστε και ποια πλησιάζει!!!

TatKono χαχα αυτό με την τουαλέτα πάλι που το πας!!! :tongue::tongue:

Και τα κιλά από εδώ και πέρα μπαίνουν πολύ εύκολα! Άσε! Πάλι καλά που έχεις τη μαμά σου δίπλα, οπότε μην αγχώνεσαι αφού θα σε βοηθήσει. Εγώ είμαι μόνη μου και έπρεπε να τα έχω όλα έτοιμα! Και επειδή είναι και μεγάλο το μωρό, είχε πει ο γιατρός να προσέχω, οπότε κάπου εκεί αγχώθηκα μην τυχόν και έρθει νωρίτερα, οπότε τα ετοίμασα όλα.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Η

Κορίτσια γειά σας!! :) χαμμένη είμαι λίγο στο διάστημα αλλά τραβάω πολλά τελευταία, ψυχολογικά κυρίως αλλά την παλεύω! :) με έχει τρελάνει το στομάχι, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα όπως στις αρχές! Παρολα αυτά βάζω κιλα! :/ τραγικό? :/ αισίως +7 με το 8ο να μπαινοβγαίνει! Ποιος τον ακούει τον γιατρό! :confused:

Ο ύπνος πλέον είναι γύρω στο 6ωρο, με πολλές διακοπές για...... Wc! :P έπρεπε να είχαν γράψει το ονομά μου στην πόρτα για κατηλειμμένο!! :P

Taktono μου κι εςυ περιμένεις το δεύτερο παιδάκι σου; Οι πητ μας ειναι κοντά εγω ειμαι για 31/10! Δηλαδή τωρα ειμαι 32 και 3 ημερών! Στην κόρη μου έπεσα 9 ημέρες νωρίτερα... Ανυπομονώ σε αυτο να δω τι θα γίνει! Εχω κι εγω καούρες και δυσκοιλιότητα μα το που μπήκα στον 8ο! Παρομοίως με την τουαλέτα παρέα όλη την ώρα!

Κι εμένα η ψυχολογία μου ειναι κάπως και κούραση μαζεμένη λογω του οτι δουλεύω ακόμα και μετα εχω και τη φροντίδα της κορούλας μου η οποία έχει ίωση εδώ και 1 1/2 εβδομαδα και κολλήσαμε κι εμείς!

Εγω τη βαλιτσουλα μου και του μπέμπη μου άρχισα να την ετοιμάζω σιγά σιγά απο τον 7ο μηνα γιατί ειναι πολλα τα ρουχαλάκια που έπρεπε να πλύνω και νΑ σιδερώνω εκτός απο αυτά που έβαλα στη βαλίτσα εννοώ! Ήξερα πως δεν θα άντεχα να τα κανω όλα τελευταία στιγμή. Μου είχε καρφωθεί και η υποψία του πρόωρου τοκετού λόγω της κούρασης κ αγχώθηκα. Τωρα τα εχω όλα τα ετοιμα

Τι εννοείς +7 κιλά μεχρι τον 8ο;

Κορίτσια τα έμβρυα απο οτι διάβασα ειναι βιώσιμα απο την 29η εβδομαδα με ιατρική υποστήριξη γιαυτο μην αγχώνεστε εάν γεννήσαμε κ λιγάκι νωριτερα

Πόσο σας ζηλεύω που τα εχετε όλα ετοιμα!! Θέλω κι εγωωωωωω!! :)

Αγάπη το 1ο μου είναι!! Ποπο κι εσύ ταλαιπωρία... Είναι καλυτερα η μικρή σου?? ποπο ολοι μαζι την πατήσατε...? :/ ζορι.... :/ Λες να μου ερθει κ εμένα νωρίτερα ο μπεμπης?! :) γερά να είναι κ όποτε ναναι!! :) με το αγχος αυτό τι θα γινει?! Για όλα εμείς?! :(:confused:

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπερα κ με το καλο τα ζουζουνια σας.συγνωμη για την παρεμβαση δε θελω να προσβαλω καμια το ντοπλερ ειναι σημαντικη εξεταση ελεγχει πιθανοτητες για προωροτητα,ποσοτητα αμνιακου,τον πλακουντα κ γενικοτερα την κατασταση του εμβρυου.κ πρεπει να γινεται απο πιστοποιημενο εμβρυολογο

Διαφημίσεις

Πάντος για το doppler και εγώ ξέρω οτι δεν είναι απαραίτητο. Εγώ δεν το έχω κάνει σε καμία εγκυμοσύνη γιατί δεν είχαμε κάποιο θέμα με το μωρό.

Ο γιατρός ξέρει αν χρειάζεται ή όχι σύμφωνα με τους υπερήχους!!!

Εγώ πητ έχω 17/10 αλλά πάω προγραμματισμένα για 6/10 καισαρική.

Αύριο πάω για ψώνια να τελειώσω την βαλίτσα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα κοριτσια!Θα σας διαβασω αυριο αναλυτικα γιατι ειμαι ψοφια απο την κουραση..ειχαμε ραντεβου με το γιατρο οποτε ανεβηκαμε Αθηνα κ μετα 3ωρο μαθημα με τη μαια.Ολα καλα,2850γρ η μικρη,το καρδιοτοκογραφημα καλο,οποτε συνεχιζουμε..την αλλη Δευτερα παλι.Καληνυχτα ;) Α και ΠΗΤ εχω 3/10

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κοριτσια. Χαιρομαι που ολες εισαστε καλα.

Tatkono καλα ειμαι. Στο κρεβάτι ακομα. Οι συσπασεις μου πιο εντονες και η αυπνια καλα κρατει ( το βλεπετε αλλωστε). Επισης εχω παλινδρομηση φαγητου κ με εχει πεθανει...

Εγω εχω ΠΗΤ 13-10 για τον μπεμπακο. Αυριο εχω γιατρο. Την εβδομαδιαια επισκεψη.

Αρχισαν οι ιωσεις νωρις νωρις φετος απ ο.τι ακουω. Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.

Καλη δυναμη σε ολες μας μεχρι να παρουμε αγκαλια τα ζουζουνια μας.φιλια κοριτσιααα.

6Ogwp3.png

Καλημερα κοριτσια, εμενα σχεδον μου ετοιμασαν την βαλιτσουλα μενει να αγορασω μια κρεμουλα purelan για το στηθος μετα και πριν το θηλασμο θελω να παρω και τις πυτζαμες απο τα lidl γιατι νομιζω θα βολεψουν.

Doppler μου κανει ο γιατρος καθε φορα γιατι περνω αντιπυκτικες και ελεγχει την αιματωση.

Τασσουλα τοσο γεννηθηκε η κορη μου 36,3 εβδομαδες.

Μαριρεν να σου ζησει με το καλο να γυρισετε ολοι στο σπιτι γεροι και δυνατοι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κιττεν και εγω πατατηρησα οτι σε αυτην την εγκυμοσυνη παρεξηγησα ατομα πιο ευκολα, νομιζω μεχρι το μωρο να γινει 3 μηνων που θα μπειτε σε ενα ρυθμο τα πραγματα θα ειναι περιεργα, δωσε χρονο κ;ι δωσε πρωτοβουλιες στον μπαμπα για να δεθει, πχ εγω φοβομουν το μπανιο και τον ηθελα διπλα μου και ηθελα να το βαζει στον ωμο να ρευτει. Ειναι ειδικος σε αυτα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...