Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλέ καλέ τα πρώτα γεννητούριαααα!! :)mariren μου γλυκιά μου να σας ζήσει, γερός δυνατός καλότυχος στη ζωή του!!! :) εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να σε λιπγες ημέρες να τον πάρετε σπίτι σας να τον χαρείτε!! :) δεν πειράζει που βγήκε νωρίτερα, αφού όλα είναι καλά!!! :D περιμένουμε νεάκια....!!

kitty μου κ εγώ έχω γραφτεί στα σεμινάρια, αυτής της εβδομάδας δυστυχώς το έχασα, αλλά θα παρακαλουθησω στις 9/9!!! :) μετά έχω στο γενεσις σεμινάριο! :)

marypopins πως εισαι εσυ? η εγκυμοσυνη σου όλα καλά? :)

Αντε κορίτσια πλησιάζει ο καιρός!!!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια μπηκα να δω τα νεα σας και να σας πω οτι εμεις γεννησαμε προχτές. Βιαστικός ο μικρός. Σήμερα βγήκα απο το μαιευτήριο αλλα ο μικρός έμεινε μεσα για παρακολούθηση θα μπω να σας πω τα νεα οταν ξαναμπώ. Πολλά φιλια σε ολες σας.

Να σας ζήσει το μωράκι σας με καλή υγεία και σύντομα να τον έχετε κοντά σας! Αναμένουμε λεπτομέρειες πχ σε πια εβδομαδα εγκυμοσυνης ήσουν οταν γέννησες κλπ!

Γειά σας κορίτσια μπηκα να δω τα νεα σας και να σας πω οτι εμεις γεννησαμε προχτές. Βιαστικός ο μικρός. Σήμερα βγήκα απο το μαιευτήριο αλλα ο μικρός έμεινε μεσα για παρακολούθηση θα μπω να σας πω τα νεα οταν ξαναμπώ. Πολλά φιλια σε ολες σας.

Mariren να σας ζησει ο μπεμπης. Ανυπομονουμε ολες να μας πεις λεπτομερειες οποτε μπορεσεις. Ευχομαι συντομα να τον παρετε στο σπιτι!!!!

Mariren μου να σας ζησει ο μικρουλης συντομα να το παρετε κοντα σας γλυκια μου!! Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και θετικη ενεργεια!!! Οποτε μπορεσεις να μας πες τα νεα σου! :P

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Effie.k ειχες ξεκινησει ενα πολυ ωραιο πινακακι με τα μπεμπακια μας!! Μηπως να αρχισουμε να λεμε πητ γιατι σε λιγο θα παιρνουμε σιγα σιγα σειρα!!!! Αν θες βοηθεια εδω ειμαστε!!! Φιλακια!!

7baa9c7d39.png

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Να ξεκινησω δινοντας και απο δω τις ευχες μου στην Μαριρεν μας!

Να σας ζησει κοριτσι μου ο μπεμπης!Να ειναι γερος και ευλογημενος!Καλο σαραντισμο γλυκια μου!!Ο βιαστικουλης ηθελε να δει τους γονεις του?Χιχι!Ψυχουλα μου!Να ειναι καλα!

Εγω βγηκα χθες απο την κλινικη!Την Παρασκευη το βραδυ αρχισαν παλι οι συσπασεις,οι τιμες στον τοκογραφο ηταν μεγαλυτερες απ οτι την Πεμπτη,αλλα δοξα τον Θεο,ειμαστε καλα,με τα φαρμακα ηρεμησα!Ο γιατρος μου ειπε πως ενδεχομένως να ξαναμπω τελη βδομαδος για ενδοφλεβια,οποτε και να κρατηθουμε αλλη μια βδομαδα,και μπαινοντας στον μηνα να κοψουμε τα χαπια!Αλλα μαλλον μες στον Σεπτεβριο γενναω και γω!Και ο γιατρος δεν πιστευει πως θα παω πανω απο 37βδομαδες!

Και χθες μας συναιβει το εξης περιστατικο!Το πρωι,ερχονται οι μαιες για την νοσηλεια και λιγο πριν φυγουν,μπαινει ξαφνικα απο το παραθυρο ενα κατασπρο περιστερι και καθετε στο κρεβατι!Μειναμε αφωνοι!:o

Kitty805 μου γλυκια!Δεν ξερω πως ακριβως εχουν τα πραγματα στην προσωπικη σου ζωη,δε ξερω πως νιωθεις για τον ανθρωπο αυτο!Αλλα να θυμασαι πως η περιοδος της εγκυμοσυνης,μας δημιουργει αρνητικες σκεψεις και παραλογη ψυχολογια!Εχει τυχει,προσωπικα,να αδικησω ατομα,διοτι δεν μπορουσα να ελεγξω απολυτα την σκεψη μου και παρεξηγουσα καταστασεις!

Μην κανεις βιαστικες κινησεις!Αυτα που μας ανεφερες δεν ειναι αιτιες χωρισμου!Εαν θελεις να τον χωρισεις,αυτα ειναι μονο προφασεις!Και μην με παρεξηγησεις!Δεν θελω να σου χαιδεψω τα αυτια,απλως να σου δωσω μια αντικειμενικη αποψη!Οι αντρες,την περιοδο της εγκυμοσυνης,φοβουνται πολλα!Αλλοι δεν κοιμουνται καν με την γυναικα τους,για να μην τη χτυπησουν καταλαθος!Αυτο δεν σημαινει πως δεν την αγαπουν!Προς Θεου!

Κοιτα να ευχαριστηθειτε αυτη την περιοδο,και την αφιξη του γιου σας!Ηρεμησε και συ,γιατι οσο σκεφτεσαι τοσο πιο ''ενοχα'' θα βλεπεις τις κινησεις του!

Και παλι,σου μιλαω εκ του ασφαλους,με βαση οσα μας εχεις πει!

Αλλα,ειλικρινα,μην βιαστεις!Δωσε χρονο!Αλλα και παλι,οποια αποφαση και να παρεις,να την στηριξεις,με συνοδοιπορο τον γιο σου,και ολα θα πανε καλα!

Ποσο σας ζηλευω TatKono και vanz που πιανουν τα χερια σας και κανετε δημιουργιες για το δωματιο των μωρων σας!Μπραβο!Εγω το μονο που καταφερα να κανω,στην πρωτη μου κορη,ηταν να πλεξω ενα κασκολ!Μεχρι εκει!:rolleyes:!Χιχιχιχιχι!Ντιπ καλε!

tassoula μου,σε πετυχαινουμε στις διακοπες?Περασες καλα κοριτσι μου?

Ελπιζω να ξεκουραστηκες!Η μεση σου πως ειναι?Με ολο το θαρρος TatKono μου,αλλα Τασουλα μου,μην βαλεις θερμαντικη πριν ρωτησεις τον γιατρο σου!Ειδικα θερμαντικη!Ζεστα σε τετοια σημεια και στην κατασταση μας,δεν ειναι οτι καλυτερο!Μπορει να σου δημιουργησει μεγαλυτερες συσπασεις!Εχθες ρωτησα τον γιατρο μου,εαν μπορω να βαζω υποθετω voltaren οταν ποναω εντονα,διοτι στην κλινικη μια μερα μου εβαλαν,και μου ειπε οχι συνεχεια γιατι προκαλει μειωση του αμνιακου υγρου!Οποτε καλες μου,πριν κανετε οτιδηποτε,ρωτατε τον γιατρο!

Αχ βρε Εφουλα,γιατι δεν ξετυλιγεται και αυτο το μωρο επιτελους?Καθε φορα που το διαβαζω αγχωνομαι!Εαν παραμεινει ετσι υπαρχει περιπτωση για καισαρικη?Καλε,να μη την ματιασω!Μεγαλουτσικη θα βγει!Φτου σας!

domino μου,καλα θα κανεις και θα παρεις γυναικα!Να ειναι γερη η μανουλα σου,και οποια προβληματα υγειας εχει,να τα ξεπερασει συντομα!Οσο για την πεθερα,λυπαμαι που δεν βοηθαει!Ειναι ασχημο!

afroditoula,αντε βρε κοριτσι,να τα ετοιμαζεις και συ σιγα σιγα!Πως εισαι?

vanz μου,δε ξερω τι σχεση εχετε με τον γιατρο,αλλα δεν θεωρω πως η καισαρικη εχει να κανει με την ηλικια!Για ονομα του Θεου δηλαδη!Εχω συναδελφισσες σε αυτη την ηλικια που γεννησαν φυσιολογικα!Αλλαααα....διαβασα παρακατω πως δεν θα σας παρει λεφτα,ποτε μαλλον δεν το κανει γι αυτο!Τι να πω βρε καμαρι μου!Εσυ οσο μπορεις να το πιεσεις!

Οσο για τους εφιαλτες,βλεπω και γωωωωω!Ειναι ορμονικο καλε!

Κοριτσια μου,σας αφηνω,παω να ξαπλωσω!Ζεστηηηηηηηηη παναθεμα!Ποτε θα δροσισει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Πως ειστε;; Ας πει κάποιος στην ζέστη να φύγει!! Δεν την αντέχω άλλο!!

Εφυγαν σημερα η μαμα με τον μπαμπά για 2 βδομάδες διακοπών και ενώ μεχρι χθες ειχα κατα αγχωθεί και σκεφτομουν τι θα γίνει αν τυχει να γεννησω όσο λείπουν (πάνε Ζακυνθο δεν ειναι και κοντά!), σημερα επιασα τα μαγειρέματα, μια ταψάρα γεμιστά!! (21 μεγάλα κομμάτια, θα τρωμε εδω μέσα 2-3 μέρες!! :lol:) θα κάνω τώρα και ενα κέικ να το έχουμε μη τρώμε σκατολοίδια απέξω και θα τηγανίσω και κατι ψαράκια που άφησε η μαμά!! Αλλα δεν την παλεύω με τη ζέστη!! Αλήθεια κορίτσια ο τοκογράφος που λέτε τι ειναι και απο πότε το κάνουμε;; ειναι αυτή η εξέταση που εχω δει να κάνουν σε καποιες κοπέλες με κάτι σαν λωρίδες γυρω απο την κοιλιά τους;; τι δειχνει ακριβώς;;

effie.k μου γενικά για τον συγκεκριμένο γιατρό ειχα ακούσει και αρνητικά σχόλια.. γνωρίζοντας τον κατάλαβα γιατί.. Ειναι 39 ετών, εχει τρελή δουλειά και δεν εχει καιρό για χάσιμο!! Σε σχεση οτι απο εμένα δεν εχει βγαλει μεχρι στιγμής ουτε ευρώ, μου έχει φερθεί άψογα, αλλα φροντίζω και εγώ να μην τον εχω στα τηλέφωνα ή με χαζές ερωτήσεις και αναλύσεις.. Τον ρωτάω μου απαντάει και τέλος!

Στο θέμα της εξέτασης το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία να δινω εστω και 80 ευρώ για 15 λεπτά υπέρηχο!! πόσο μάλλον που αλλου ζητάνε 120!! Δεν κάνει τιποτα αλλο παρα τις μετρήσεις του μωρού!! Πιο πολύ θα εχω να λέω οτι τα έδωσα για να δω το προσωπάκι του γιου μου παρα για τις μετρήσεις!!

TatKono θυμισε το μου καλέ αν μπορέσεις γιατι με τα μυαλα που εχω εγώ θα χάσω πάλι ημερομηνίες!! :lol:

Αγάπη Αγάπη περνάνε οι μέρες και δεν το καταλαβαίνουμε!! Τιποτα δεν ειναι τοσο μακρινό οσο το νομιζουμε!!!

Hope! μου σημασια εχει το μπεμπάκι να είναι καλά και ας γεννηθει και Σεπτέμβρη!! Το περιστεράκι εγω το εχω για καλό οταν μπαινει κάπου!! Βεβαια στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι καλο που δεν υπηρχε και μωρο στο δωμάτιο γιατι εκει σου ερχεται λιγο αποτομα!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ και θέλω να χωρίσω είναι οτι δεν εχω φχαριστηθεί την εγκυμοσύνη μου εξαιτιας του.. Φαντάσου οτι γεννάμε σε λιγο καιρό και δεν εχει ιδέα, δεν ρωτάει τιποτα.. δεν ξέρει αν εχω ετοιμασει βαλιτσα, δεν τον νοιάζει τιποτα, μόνο τα προσωπικά του με την δουλειά που δεν τον πληρωνουν, οι λογαριασμοι που τρέχουν και η κουραση του... και πολυ γκρίνια λέμε!! Οσο και αν προσπαθώ να του σταθώ εγω σε αυτό που περνάει θέλω και καποιον να στεκεται σε μένα!! Αν δεν μπορείς να στηριχθεις καθολου πάνω στον πατέρα του παιδιού σου (δεν μιλαμε για οικονομικα, αυτό το εχω αποδεχτεί) ψυχολογικά, τότε πιο το νόημα;; Αυτό σκέφτομαι και δεν ξερω τι να κάνω...

Και απο την άλλη εχω τα αδελφια μου εδω που νομίζουν οτι το μωρό θα ειναι κοινοχρηστο και που θεωρούν οτι αυτοι ειναι πιο πανω απο τον πατερα του και δεν θέλω ουτε εδώ να μεινω!! Χθες αρπάχτικα με την αδελφη μου για το τι φορμάκι θα βαλει το παιδί οταν βγει απο το μαιευτήριο και για το οτι για πολλοστή φορά δεν θα πάνε να του ψωνίσουν τιποτα απο την μπουτικ του ολυμπιακού γιατί το παιδί θα βάζει ρουχαλάκια της αεκ οπως ο μπαμπας του!! Ξέρω οτι φαινεται γελοίος λόγος αλλά διάλεξα ονοματα για το παιδί χωρίς να το συζητησω.. οπως και Εκκλησία που θα γινει η βάφτιση... Θεωρώ οτι η ομάδα ανηκει δικαιωματικά στον μπαμπά του.. και το να επιμένουν για κατι που το εχουμε πει απο την πρώτη στιγμή (Ασχετα πόσο χαζό ειναι) ειναι σαν να τον ακυρώνουν και αυτόν σαν πατέρα και εμένα σαν μάνα γι αυτά που θέλω για το παιδί μου!! Εχουμε τσακωθεί επίσης για τα χρωματα που θέλω να εχει η προικα του μωρού... για τα χρωματα που θέλω να εχει το δωμάτιο μας... Νομίζουν οτι έχουν δικαίωμα να επιλέγουν και αυτοί για το παιδί μου.. και δεν μιλάω για δωράκι που θα του πάρουν που και πάλι μπορώ να το αλλάξω αναλόγως με το τι μου αρέσει ή τι με βολεύει, μιλάμε για πρακτικά πράγματα!!!

Ετσι ειναι οταν μένουν πολλοι μαζί δυστυχώς!!

Παω να δω το φαγητό και να βάλω μπροστάα το κεικ!! Φιλια σε ολες και μη γεννήσει καμια αλλη μεχρι να επιστρέψω!! :lol::lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Αχ βρε Κατερινα μου,τωρα καταλαβαινω ποσο πιεσμενη εισαι,και μαλιστα απο πολλες μεριες,που δυστυχως τυχαινει να ειναι οι δικοι σου ανθρωποι!

Ευχομαι η Παναγιτσα μας να σου δινει δυναμη!Εσυ να εστιαζεις στο μωρακι σου!Ολοι οι υπολοιποι δεν ειναι ανηλικοι!Αλλα μαλλον αρκετα ανωριμοι για να διαχειριστουν καποια πραγματα!Ευχομαι αν συνετιστουν συντομα και επιτελους να σεβαστουν την κατασταση σου!

Εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου!

Καλη ορεξηηηηηη!Και ξεκουρασου λιγο μαρη!

Μαγδουλα μας,εσυ πως τα πας καλη μου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Afroditoula ωραία ιδέα! Στείλτε πητ για να ανανεώσουμε το πινακακι!!!

Hope μου χαίρομαι που όλα πανε καλά! Δηλαδή μανούλα Σεπτεμβρίου θα μας γίνεις και εσύ;!! Όπως κ να 'χε όλα με το καλό εύχομαι! Το περιστέρι καλός οιωνός!!!! Όσο για την περιτύλιξη ο γιατρός δεν ανησυχεί κ δεν εχει πει για καισαρική, γιατί πιστεύει ότι θα ξετυλιχθεί... Μας ειπε θα βγει ψηλό μωρό και ότι τζάμπα πήρα ρουχαλάκια 0 νούμερο! Χαχαχα εντάξει χαίρομαι που πήρε απο τον μπαμπα του που ειναι πανω απο 1,90 γιατί εγώ μετά βίας φτάνω το 1,60!!!:tongue::tongue:

Kitty μου στείλε κ σε μας γιατί εγώ με αυτή τη ζέστη σήμερα ούτε τοστ δεν έχω όρεξη να φτιάξω! :tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

:) τι ωραία όλες είμαστε καλά και οι εγκυμοσυνες πάνε κ αυτές καλά!! :)

hope μου μην αγχώνεσαι! :) φυσικά να ρωτήσει το γιατρό το κορίτσι κ ότι της πει! :) εγώ επειδή τον είχα ρωτήσει για 2 μέρες που με είχε πιάσει με είπε δεν υπάρχει προβλημα για τόσο λίγο.. Χαίρομαι που είσαι καλά κ ζεις εντυπωσιακές καταστάσεις μέσα στο νοσοκομείο!! Χαχα!! :)

kitty μου θα σε υπενθυμίσω!!! :) στείλε κ σε μας λίγα γεμιστά!! :tongue:

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Μαριρεν τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!! Να σου ζήσει το μωρακι και να είναι γερό!!! Να το πάρετε γρήγορα στο σπιτάκι του!!! Άντε ξεκίνησαν οι γέννες!!! Πες μας λεπτομέριες όταν μπορεσεις!!!!

Δεν έχω βάλει κάτι στην μέση μου απλά κάνω υπομονή λίγος καιρός έμεινε. Πονάει ακόμα και πιο πολύ η αριστερή μεριά . οι συσπάσεις μια είναι έντονες και μια δεν καταβαινω τίποτα.

Γυρισα χθες από τις διακοπές και είμαι πτώμα!!! Πάντος πέρασα πολύ όμορφα και άρεσε και στο μωρό που έκανε συνέχεια κολοτουμπες.

Το μόνο οτι ειχαμε ημιδιατροφη και εσκαγα κάθε μέρα στο φαι και στα γλυκά δεν μπορούσα να αντισταθω όταν τα είχα μπροστά μου και μπορούσα να φάω όσο ήθελα. Αποτέλεσμα να πάρω 3 κιλά σε μια εβδομάδα, όσο ήθελα να πάρω μέχρι την γέννα..... Γυρισα φουσκωμενη και πρησμένη!!!! Τώρα σαλάτες όλη μέρα μήπως χάσω τα 2 κιλά!! Ποιος τον ακούει τον γιατρό!!

Ξεκιναω να φτιάχνω βαλιτσουλα και εγώ έχω έτοιμα τα ρουχαλακια του μωρού και πλυμένα, για μένα ακόμα δεν εχω ετοιμάσει και αγοράσει τίποτα. Αγχωθηκα λίγο με το θέμα.

Πότε μπαίνουμε στον μήνα μας; όταν μπούμε στην 35 εβδομάδα;;; αν είναι έτσι σε 5 μέρες μπαίνω στον μήνα μου!!!

Hope όλα καλά θα πάνε και θα έχεις μια εύκολη γέννα!!! Μια εβδομάδα ακόμα προσοχή και μετά γεννάμε!!!! Καλό που σε πιάνουν τα φάρμακα και οτι χρειαστεί να το κάνεις.

Kitty τι πίεση βιωνεις και εσύ καλή μου. Και όταν έρθει το μωρό θα είναι πιο έντονη γιαυτό να μην βιαστεις με το μωρό μπορεί να αλλαξεις γνώμη. Μπορεί και ο μπαμπάς να ασχολητε συνέχεια με τα της δουλειάς γιατί θα έχει αγχωθει πως θα συντηρήσει το μικρουλι σας και οτι δεν θα μπορεί να τα καταφέρει. Εμένα ο άντρας μου είναι μες στο άγχος γιατί δεν πάνε καλά οι δουλειές αυτή την εποχή και όλη την ώρα μουρμουραει.

Ούτε εμένα ασχολητε καθόλου με την κοιλιά μου ή με το να το νιώσει όταν κλωτσήσει ούτε τίποτα αλλά επειδή βλέπω πόσο πολύ αδυναμία έχει στην πρώτη μου κόρη και πόσο παίζει και ασχολητε και της μαθαίνει πράγματα και είναι πάντα δίπλα της είμαι σίγουρη οτι τα ίδια θα κάνει και με την δεύτερη. Στους άντρες αργεί να ξυπνήσει η πατρότητα πρέπει να την βιώσουν πρώτα οπότε κορίτσια αφήστε τους άντρες σας να ασχολούνται με τα μωρακια όσο πιο πολύ γίνεται!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια. Hope ολα καλα θα πανε. Μια χαρα θα γεννηθει το μωρακι σου. Εξαλλου στις 36 εβδομαδες κλεινουμε 9 μηνες νομιζω... Αντα σιγα σιγα θα αρχισουμε να παιρνουμε σειρα. Εγω εχω κατι πονακια το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα κ θα ξαναπαω για υπερηχο αυτη τη βδομαδα να δουμε πως κατεβαινει το μωρο. Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Εμενα αρρωστησε κ ο αντρας μου με πυρετο κ φοβαμαι μην κολλησω. Ειναι χαλια... Φιλια σε ολες.

Καλημέρα καλές μου!Τι κάνετε?Επιτέλους,δροσισε κορίτσια! Ασε που ο καιρός είναι έτοιμος για βροχή! Μην με πείτε τρελή,αλλά μοιυ αρέσει αυτή ή εικόνα!Και μπροστά από το σπίτι μου έχει μόνο χωράφια ( είμαστε στο τέλος σχεδίου πόλεως),οπότε ή εικόνα γίνετε πιο έντονη!Χαλάρωση λοιπόν και διάβασμα! Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά!Η μπεμπα κινητική,έχω κάτι ενοχλήσεις,μόνο όταν σηκωνομαι!Όλα καλά,δόξα Τον Παναγαθο!

Εφουλα μου,σίγουρα από τη στιγμή που ο γιατρός είναι καθησυχαστικος,τότε δε θα αποτελεί πρόβλημα!Και φυσικά,το παρακολουθειτε!Άντε μωρέ,για κολιέ το πέρασε η άτιμη!Καμάρι μου,πιθανόν θα γίνω μανούλα Σεπτεμβρίου, αλλά εννοειτε πως εσείς είστε η παρέα μου,οι συνοδοιπόροι μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι!Βεβαια,ποτέ δε ξέρεις!Κραταω τις επιφυλάξεις μου πάντα!

Καλέ,τι ύψος έχει ο σύζυγος?Εμ,πως να μην γεννηθεί ψηλό το μωρό?Γενικώς,κατάλαβα πως θα βγαλεις μεγάλο μωρό!Μπορείτε να μιλήσετε με πιθανότητες ποσό περίπου θα ζυγίζει?Εγω,με τις τελευταίες σας μετρήσεις,πιστεύω 3500 και πάνω!

Tatkono μου,τι κανείς κοπελίτσα μου?Δροσισε στην πόλη μου?Τελικά επισκεφτηκες την κλινική?

Τασούλα μου,ποσό χαίρομαι που περάσετε καλά!Σε είχα στο νου μου,λόγω των συσπάσεων και του πόνου που είχες στη μέση!Ποτέ θα πας στον γιατρό?

Βέβαια,από τη μια,είναι φυσιολογικό να έχουμε συσπάσεις,προετοιμάζεται ή μήτρα,αλλά όταν συνοδεύονται από πόνο,θέλει ξεκούραση!Μπαίνουμε στον μήνα μας όταν πλέον το κυημα είναι 36 εβδομάδων!

Όσο για τα οικονομικα,δεν μπορείς να μείνεις ανέπαφος,αλλά όσο το δυνατον, να υπάρχει ηρεμία και να σκεφτόμαστε τις χαρές που μας προσφέρει ή ζωή!:D

Domino μου,ναι μωρέ,όλα θα πάνε καλά!Όσο ξεκουραζομαι,δεν έχω και πόνους!Εντάξει,και γω το παρακανα!Περαστικά στον άντρα σου βρε κορίτσι μου!

Πρόσεχε παρά πολύ!Και γω τις τελευταίες συσπάσεις, λόγω πυρετού τις είχα!Οπότε,πρόσεχε μην κολλήσεις και έχετε αντίθετα αποτελέσματα!Κυκλοφορεί και γαστρεντερίτιδα!

Ήρθε ή γυναίκα για τις δουλειές ή το ανεβαλλες λόγω κατάστασης συζύγου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! :D:D

Είπαν από σήμερα θα δροσίσει λίγο... για να δούμε! Χθες έφθασε τους 41!!! :roll::roll:

Hope μου μέσα έπεσες! χαχαχα Εκεί το υπολογίζει και το γιατρός! Του λέω ελπίζω να μη μου πει μετά ότι το βλέπει ακόμα μεγαλύτερο γιατί δεν θα ξέρω από που να το βγάλω! :tongue::tongue:

domino περαστικά στο σύζυγο και προσοχή! Και εμένα ο δικός μου, μου λέει όλοι στη δουλειά είναι άρρωστοι, προσέχει αλλά ελπίζω να μη φέρει τίποτα προς τα εδώ!...

tassoula μπράβο που περάσατε καλά! Που να αντισταθείς με τόσα φαγητά! Και εγώ στις διακοπές πήρα τα περισσότερα, αλλά θάλασσα χωρίς φαγητό δεν πάει! :tongue:

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι ο μήνας μας αλλάζει την ημερομηνία της πητ. Δηλαδή εμένα που μου έχει δώσει πητ 14/10, στις 14/9 μπαίνω στο μήνα μου!

Πάντως βρε κορίτσια εγώ δεν νιώθω τίποτα, ούτε συσπάσεις, ούτε πόνους, ούτε πονάκια... Φοβάμαι ή ότι θα μου έρθει κανα κύμα μαζεμένο και δεν θα μαζεύομαι ή ότι θα γεννάω και δεν θα το πάρω χαμπάρι!!! χαχα :tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...