Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! :D:D

Από αϋπνίες και εγώ μία από τα ίδια! Και αυτή η ζέστη, αφόρητη! Σηκώθηκα με κάτι φοβερούς πόνους στην κοιλιά και στη λεκάνη, νομίζω ήταν το έντερο...

tassoula μου καλές διακοπές, καλά να περάσετε, να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις! Πάλι καμπύλη, ε;; Ωχ!

TatKono μου και εγώ το νιώθω αυτό και ρώτησα προχθές το γιατρό, μου λέει είναι φυσιολογικό, παρόλο που το μωρό δεν είναι τόσο χαμηλά ακόμα να το νιώθω κάπου στην κύστη...

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας! :)

Ποπο αυπνίες που πέσανε σημερα!! :/ ηταν η πρωτη φορα που από τις 12 ξεραθηκα!!

tassoula μου γιατί μουδιαζουν τα ποδια σου?? :/ από την εγκυμοσύνη?? :/ ηρέμησες καθόλου στις διακοπές ή με αυτούς τουςπόνους τίποτα? :/ ωραίο το ναύπλιο πάντως! Ξεχωριστό! :)

Κορίτσια ώρες ώρες νιώθω το μωρό τόσο χαμηλά, λες και θα βγει κ με πιέζει... Λες κ μεχρι να πάω τουαλέτα θα μ φύγει!! Είναι φυσιολογικό? :/

Tassoula καλή συνέχεια στις διακοπές σου! Κάπου διάβασα στο parents.org οτι το μούδιασμα και το πέταμα στα πόδια ειναι λόγω της εγκυμοσυνης και ειναι φυσιολογικό! Ειναι όμως σπαστικό γτ δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις!

Κι εγω ώρες ώρες νοιωθω να μου φεύγει το μωρο ιδιαίτερα οταν κουράζομαι κι εχω συσπασεις! Κι αυτο ειναι επίσης φυσιολογικο😏

Καλο απόγευμα και βράδυ Σαββάτου σε όλες τις εγκυουλες!

vanz εχω ακουσει απειρες δικαιολογιες για να σε βαλουν για καισαρικη..ομολογω οτι ο γιατρος σου ξεπερναει καθε προηγουμενο,ειναι κριμα να κανεις καισαρικη χωρις λογο.Τι εχει η ηλικια σου;;;Θα τρελαθω!Σε λιγο θα μας πουν οι μελαχροινες κανουν καισαρικη!Που το στηριζει αυτο που λεει τον ρωτησες;;

Καλησπέρα κορίτσια και σας ευχαριστω για το καλωσόρισμα! Vanz συμφωνώ με την προλαλισα οτι η ηλικία σου δεν ειναι λόγος θα καισαρικη!!! Ειναι κρίμα να φας το νυστερι και το υπνωτικό χωρίς λόγο!

vanz θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια... Και εγώ δεν καταλαβαίνω που το στηρίζει για καισαρική... Η ηλικία σου μια χαρά και ούτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα... Μάλλον θα πρέπει να κουβεντιάσεις καλύτερα μαζί του!

vanz μου συμφωνω με τα κορίτσια! Η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην καισαρική, παρα μόνο εαν έχεις κάποιο προβλημα που λες ότι δεν έχεις, ή παρουσιάσεις κάποια επιπλοκη στη γέννα (Να μας προστατεύει όλες και όλα τα παιδάκια ο Θεούλης να μην παρουσιασει καμία).. Οπότε άτοπα όλα όσα σου λέει.. Ενταξει καταλάβαμε θέλει τα εξτρά... :/ τι να πω..?!

Κορίτσια καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Απο οτι διαβαζω κι εγω η ηλικία δεν ειναι πρωταρχικό κριτηριο για κ.τ.. Απλά δεν μπορώ να απευθυνθω αλλού καθως ο γιατρός μου ειναι συναδελφος του μπαμπα μου - που τον εχουμε χασει - και ξεγενναει στη κλινικη που ηταν κι ο μπαμπας μου με όλους τους φιλους και γνωστους εκει... εχει στηθει μια μηχανη ωστε να εχω οσο ανεση μπορω κι ο ιδιος ο γιατρος μου επιμενει να μη πληρωθει γιατι με εχει σαν κορη του... καταλαβαινετε λοιπον οτι πρεπει να ¨παραμεινω¨πιστη ! χαχαχα

ΟΠΟΤΕ αποφάσισα να μιλησω να μιλησω να μιλησω ξανα ξανα και ξανα μαζι του με επιχειρηματα πλεον ωστε να δουμε τι θα κανουμε και μονο αν χρειαστει για το μωρο...

Καλημέρα σας! :)

Ποπο αυπνίες που πέσανε σημερα!! :/ ηταν η πρωτη φορα που από τις 12 ξεραθηκα!!

tassoula μου γιατί μουδιαζουν τα ποδια σου?? :/ από την εγκυμοσύνη?? :/ ηρέμησες καθόλου στις διακοπές ή με αυτούς τουςπόνους τίποτα? :/ ωραίο το ναύπλιο πάντως! Ξεχωριστό! :)

Κορίτσια ώρες ώρες νιώθω το μωρό τόσο χαμηλά, λες και θα βγει κ με πιέζει... Λες κ μεχρι να πάω τουαλέτα θα μ φύγει!! Είναι φυσιολογικό? :/

Tatkono μου κι εγω τωρα ειμαι στην 35η αλλά σχεδον ενα μηνα τωρα τη νιωθω τη μπεμπα να σπρωχνει με αποτελεσμα να εχω πιασιμο εκει κατω , να νιωθω επισης οτι ειναι ετοιμη να βγει κι αλλα τετοια ωραια! Ο γιατρος μου ειπε οτι απλα πιεζει κι αντανακλαται ολη αυτη η πιεση και πιο χαμηλα απ οτι ειναι ...

Κοριτσια καλησπερα και εγω νιωθω τον μπεμπη χαμηλα μαλλον ειναι φυσιολογικο,

Αλλες 10 μερες ξαπλα απο εμενα και μετα αν προλαβω να παω για ψωνια,

Παντος 12 Σεπ εχει το lidl πυτζαμα ψιλη με ζακετακι και σκεφτομαι μηπως παρω για την γεννα, λεει οτι ειναι 100% βαμβακερες, εχει παρει καποια κατι αντιστοιχο γιατι μου αρεσαν.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! :) :) ηρέμησα λιγουλάκι!! Όσο πάει πάντως και πιο βαριά γίνομαι... magda ts κοπέλα μου τι κάνεις πως εισαι?? πυτζαμάκι όταν λες τιραντάκι σορτσακι?? :/ και ξελρεις καθολου την τιμή?? έχω πάρει άλλα ρουχαλάκια από τα lidl παλαιότερα, ένα φορεματάκι κ 2 ζευγη πυτζαμούλες και μου βγηκαν εξαιρετικά!! Το φορεματάκι το φορούσα και πριν την εγκυμοσύνη και τώρα! Το ιδιο και την μία την πυτζαμουλα! Δεν θα φοβόμουν καθόλου να σου πω να αγοράσω κ νυχτικάκι κ πυτζαμουλες από εκει!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

magda και εγώ έχει τύχει να πάρω κάτι πυτζαμάκια και βγήκαν μια χαρά, δεν έπαθαν τίποτα, ούτε τα χρώματα... τα φοράω ακόμα... Τις είδα και εγώ, είναι όμορφες! Εξάλλου οι τιμές τους είναι πολύ καλές, οπότε δεν χάνεις και τίποτα! :D

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα κοριτσάρες μου άϋπνες και μη!!! Τι κανετε;;; Αυτο με την αϋπνία είναι φοβερό!! Κάθε βράδυ κοιμάμαι με 3 τεράστια μαξιλάρια και γυρνάω πλευρό συνέχεια εγω και αυτά.. Μετακομιση καθε τρεις και λιγο για να βολευτώ!! :lol: Πείτε μου κάτι να χαρείτε;; βλέπει και καμία άλλη εφιάλτες κάθε βράδυ;; Δεν υπάρχει ούτε ένα βραδυ τον τελευταίο καιρό που να μην βλέπω οτι έχω προβλημα (συνήθω αιμορραγία) και τρέχω να γεννήσω αρον αρον!!

Σήμερα πήγα και έκανα το ντοπλερ στο Λητώ! Πλέον συμβαδίζουν η ΠΗΤ και η υπερηχογραφική ημερομηνια!! Ειμαι 33Ε και 4Η και ο μπέμπης μου ειναι 2200γρ!! Μεγάλωσε πολύ το καμάρι μου!! Πίεσα τον γιατρό να μου κάνει και 4D και εδώ που τα λέμε προσπάθησε ο ανθρωπος και έτσι εχω και φωτογραφιούλα του μικρου μου αλλα οχι πολυ καθαρή γιατι ηταν τετοια η στάση του.. Αφήστε που εγλυφε την μπουνιτσα του συνέχεια (μάλλον τοτε ειχε πάει η γευση απο το παγωτό που ειχα φαει νωριτερα :tongue:) Όλα ευτυχώς είναι μια χαρά... Τον ρωτησα τον εκει γιατρό αν μπορούμε να καταλάβουμε το αν θα φάω και ολο τον ένατο μήνα ή όχι.. και μου λέει, το μωρό έχει πάρει θέση (το κεφαλάκι μου ειπε ειναι αναμεσα στη λεκανη και το πωπουδακι του κατω απο το στήθος σχεδον) αλλά κανείς δεν ξέρει.. μπορεί να γεννήσεις και στις 36 εβδομάδες μπορεί και στις 38... Εκεί κάπου φρίκαρα γιατί στις 36 εβδομάδες θα γυρίσει η μαμα με τον μπαμπα απο τις διακοπές τους.. και όχι και τιποτα αλλο.. γελαγα οτι το παιδί πιάστηκε στις προηγουμενες εκλογές, έχε χαρη να βγει στις τωρινες!!

Την Τριτη θα δω τον γιατρό μου να δει τις εξετάσεις και να συζητησουμε και να μου δώσει το τηλέφωνο και της μαίας! Απο βδομάδα πάω να ψωνίσω και τα τελευταία πραγματάκια και θα τα πλύνω θα τα σιδερώσω θα τα βάλω σε βαλιτσα όλα κλειστά τυλιγμένα με ενα μεγάλο σεντόνι και θα τα έχω ετοιμα μη γινει τίποτα και τρέχω μόνη να γεννήσω!! Ευτυχώς η μαμά εραψε τα σεντονάκια του μικρου και τις πάνες αγκαλιάς και απο αυτά ειμαστε ετοιμοι!! Βρε κοριτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση... Θα πάω να πάρω βρεφικό απορρυπαντικό να πλύνω τα ρουχαλάκια του μωρού και τα δικά μου που θα πάρω στο μαιευτήριο.. θα ξεχωρίσω τα λευκά απο τα χρωματιστά κανονικά ή επειδή ειναι ολα τελείως αθώα δεν υπάρχει λόγος;;

Ααααα και κοριτσια ετσι για να τα λέμε και αυτά.. ο μικρός μου ειναι ιδιος εγώ τώρα που τον ειδαμε!! Η μυτουλα του τελικά ειναι η δική μου και ολο αυτό οπως κλεινει τα ματακια του ιδιος μου!!

TatKono μου εγώ αυτό με το μωρό να το νιώθω χαμηλά το παθαίνω συνήθως οταν περπατάω πολύ και το βράδυ που βγαινει η κουραση... Θα σου έλεγα ξάπλωνε να ηρεμείς χαϊδευε και την κοιλίτσα σου και μη φοβάσαι εκεί θα μείνει ακόμα!!!

domino μου οταν με το καλο θα γεννήσεις θα έχεις βοήθεια απο τη μαμά σου; οχι για δουλειές αν δεν μπορεί η γυναίκα, αλλά τουλάχιστον να ειναι λιγο με το παιδί όσο εσύ θα κάνεις δουλειές; Πάντως καλά κανεις και παιρνεις γυναικα, να μην εχεις ανάγκη την πεθερά σου (οχι οτι προσφέρθηκε αλλα λέμε τωρα!)

vanz σε ευχαριστώ που ανοιχτηκες και εσύ.. η αλήθεια είναι οτι διαβάζοντας την ιστορία σου σκέφτηκα και άλλα πράγματα... Σε θαυμάζω που έχεις την υπομονή να περιμένεις να γεννήσεις και μετά να πάρεις μια απόφαση! Εγώ δυστυχώς δεν είμαι έτσι. Θέλω να ξέρω που πατάω, γιατί οι δικές μου αποφάσεις επηρρεάζουν και την εδώ οικογένεια μου! Ουτε είναι σωστό να πάρω τα πραγματα μου, να ξεσηκωθούν όλοι εδώ για να μετακομίσω σπίτι του και μετά απο 2-3 μήνες να πω πάλι, ξαναγυρνάω! Δυστυχώς ακόμα απόφαση δεν πήρα, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Δεν ξέρω αν θέλω να μείνω εκεί και το κακό ειναι οτι δεν θέλω να μείνω και εδώ με τους δικούς μου.. Ξέρω οτι είναι πάρα πολύ πιεσμένος, γιατί και που άλλαξε δουλειά δεν τον πληρώνουν κανονικά παρα έναντι και αυτό να φτάσει στο αμήν.. Είναι και ο χαρακτήρας του τέτοιος που πνιγεται σε μια κουταλιά νερό με το παραμικρό και γκρινιάζει με όλα.. Εγώ παλι είμαι το άκρως αντιθετο.. θα βάλω πρόγραμμα και θα προχωρησω τα πραγματα για το καλυτερο! Φοβάμαι ότι πηγαίνοντας στο σπίτι εκεί θα τρέχω εγώ να διορθώνω τα λάθη του, να κρατάω το σπιτι, να υποχρεώνομαι στους δικούς μου για να ψωνίζουμε και πάλι μολις πάω να κάνω μια συζήτηση και να πω κάτι θα είμαι η γκρινιάρα και θα τ ακουω απο πάνω οτι να μην τον αγχωνω αλλο! Δεν ξέρω ειλικρινά που σταματάει το εχω πελαγώσει γιατί ειμαι μόνος μου και που ξεκινάει το έλα να μεινουμε μαζί οπως μου λέει συνέχεια.. Δηλαδή δεν ξέρω αν με θέλει εκεί επειδή οντως έχει σκοπό να φτιάξουν τα πραγματα μεταξύ μας σα ζευγάρι και σαν οικογένεια ή απλά για να έχει εναν ανθρωπο δικο του για βοηθεια στο σπιτι και να πολεμήσει τη μοναξιά του... Πάντως ακομα απο τρυφερότητα τιποτα.. μονο ένα καλως όρισες που μου είπε οταν πηγα μετά απο 3 μηνες σπιτι του.. ενα φερε σιγα σιγα τα πραγματα σου να μενεις εδώ... και εναν τσακωμο σημερα οτι το παιδί μοιαζει σε αυτόν οταν του εστειλα τη φωτο του! :lol:

Το καροτσάκι τσεκαρε το από κοντά και πηγαινε το μια βολτα μέσα στο μαγαζί να δεις αν σε βολευει!! Φαινεται ομορφο!! Εγώ παντως αυτό που πήρα εχει τη καλαθούνα που γινεται μετά καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινητου και θα κάνω το εξής: την καλαθουνα στο σπιτι για να κοιμάται τους πρωτους 3 μηνες και το καθισμα του αυτοκινητου θα το βάζω πανω στο καροτσι τους 3 πρωτους μηνες ωστε να μην τα παιρνω ολα μαζί.. οταν θα βγει απο την καλαθουνα θα εχω το καροτσι κανονικά!! Τώρα όσον αφορά την καισαρική δεν ξέρω τι να πω.. Ειναι θέμα κατα πόσο εμπιστευεσαι τον συγκεκριμένο γιατρό σαν επιστήμονα! Και εγώ ειμαι κατά της καισαρικής ειδικά αν ο μονος λόγος ειναι η ηλικία σου.. Εγώ θα σου ελεγα ριχτου το στο φιλότιμο και πες του να κάνετε μια συμφωνία.. θα περιμένετε να ερθει φυσιολογικά ο τοκετός και αν εκείνη την ώρα με το χέρι στην καρδιά δει οτι πρέπει να κανεις κτ, να το αποφασίσει τότε!! πχ μια φίλη μου που γεννησε πριν λιγες μέρες εκανε κ.τ. γιατι ειναι 42 ετών και ενώ δεν ειχε γενικά θεμα με πιεση την ώρα του τοκετού της ανεβηκε πολυ!!

Καλα να πάνε ολα οτι και να γινει!!!!

tassoula μου κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορείς!! Αυτό με τα μουδιάσματα τα έχω και εγώ ειδικά τα ξημερώματα, οπως και τα πρηξιματα στα ποδια!! Τα ανεβαζω καπου ψηλά και ηρεμώ!! Μην αγχωνεσαι κατσε να ηρεμήσεις και ολα καλά θα πάνε!! Καλη επιτυχία στη καμπύλη!!

neraidoyla μου γλυκια με το καλο να εξαντλήσεις όλο τον μήνα σου και να γεννήσεις με εναν πόνο!! Περιμένουμε νέα τι θα σου πει ο γιατρός σου τη Δευτέρα!! Αλήθεια ποσο συχνά σε έβλεπε στον 8ο;;

effie.k μου τι κορίτσαρος ειναι αυτος ;; με το καλο να γεννηθεί!! Τα διάφορα πονάκια δυστυχως υπάρχουν θέλει υπομονή, αυτό κατάλαβα εγω!! που θα πάει θα γεννήσουμε!!!

mariren μου σου εξηγησε ο γιατρος γιατι δεν κάνει να κοιμάσαι ανάσκελα; εμενα με ανακουφίζει για λιγη ωρα να ξαπλώνω ετσι.. Παντως ειναι αλλη αισθηση οταν βλέπεις το μωρο 4D, δεν συμφωνεις;; σα να το εχεις ηδη στην αγκαλια σου!!!

afroditoula μου αχ πως μεγάλωσε το μικρουλη σας <3 Παντως για τα πονάκια μην ανησυχεις και μη ζοριζεσαι!! Εγώ πλέον δεν κάνω σχεδόν τίποτα λογω πόνων και λογω ζέστης!! Δεν την αντέχω!! Θελω να δροσίσει απο Δευτερα που λενε!!!

Αγάπη Αγάπη καλως ορισες!!! Με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπάκι σου!! Ισως νιωθεις πιο πολυ κουρασμένη λογω εποχής!! Δεν ξέρω ποτε γεννησες το πρωτο σου παιδάκι, αλλά η αλήθεια ειναι οτι στον μηνα μας με τοση ζεστη δεν παλευεται!!

Hope! μου γλυκιά κάνε υπομονή και έχεις τις προσευχές μας που είσαι στη κλινική!! Να πάνε ολα καλά να ηρεμήσεις και να γεννήσεις φυσιολογικά στην ώρα σου!!

magda TS μου ελα... τον εφαγες τον γάϊδαρο!! 10 μέρες ακομα ξάπλα και μετά θα πάνε ολα καλά!! για την ποιότητα της lidl εχω ακουσει τα καλυτερα!!! Κατα τ άλλα όλα καλά;;

Κοριτσια μου τσεκάρετε εδώ: http://www.nutricia.gr/Pages/webinars

Εχει σεμινάρια 9/9 και 10/9

Αληθεια εχει μιλήσει καμιά σας με μαία;; σας εδωσε οδηγίες;; εμένα την Τριτη θα μου δώσει το τηλεφωνο της!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία σας και αν ξέχασα συγχωρήστε με!! Φιλια σε ολες και στα μπεμπάκια σας!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Kitty μου χαίρομαι που όλα είναι καλά και μεγαλώνει το μωράκι σου! Επειδή θα κάνω και εγώ το ντόπλερ στο Λητώ, πόσο σου στοίχισε; Επίσης εκεί θα γεννήσεις;

Τα ρουχαλάκια εγώ τα ξεχώρισα, κάποια είχαν έντονα χρώματα και τα φοβήθηκα, οπότε προτίμησα να βάλω δύο διαφορετικά πλυντήρια! Τα έπλυνα με προδερμ και του μωρού και τα δικά μου, για να έχουν όλα την ίδια μυρωδιά! :P

Τα σεμινάρια της Nutricia είναι πολύ καλά, τα έχω παρακολουθήσει όλα και το καλό είναι πως στο τέλος μπορείς να μιλήσεις με τη μαία για τυχόν απορίες και ερωτήσεις!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γειά σας κορίτσια μπηκα να δω τα νεα σας και να σας πω οτι εμεις γεννησαμε προχτές. Βιαστικός ο μικρός. Σήμερα βγήκα απο το μαιευτήριο αλλα ο μικρός έμεινε μεσα για παρακολούθηση θα μπω να σας πω τα νεα οταν ξαναμπώ. Πολλά φιλια σε ολες σας.

U85pp3.png

mariren Τι λες κοπέλα μου;;; να σου ζήσει!! Γερός και τυχερος να ειναι!! Τον κρατησαν μεσα προληπτικά;; Οποτε μπορεσεις μπες να μας πεις τι εγινε!! Εχω σοκαριστεί και αγχωθεί ταυτοχρονα λέμε!!

effie.k μου, μου στοιχισε 80 ευρώ με την κάρτα που εχω βγαλει και εχω εκπτωση 20%, αλλιως εχει 100 ευρώ.. Δεν ξέρω πως ειναι σε άλλα, αλλά εμένα κράτησε 15 λεπτά με το ρολόι!! Μετρησαν ακριβως διαστάσεις και μετά το παιδευαμε με το 4D για να τραβηξουμε μια ωραία φώτο!!!

Δεν θα γεννήσω εκεί, θα γεννήσω στο Ελενα..

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μπηκα να δω τα νεα σας και να σας πω οτι εμεις γεννησαμε προχτές. Βιαστικός ο μικρός. Σήμερα βγήκα απο το μαιευτήριο αλλα ο μικρός έμεινε μεσα για παρακολούθηση θα μπω να σας πω τα νεα οταν ξαναμπώ. Πολλά φιλια σε ολες σας.

Να σας ζήσει κοπέλα μου, να είναι γερό. Όλα καλά εύχομαι να πανε μεχρι να το πάρετε κοντά σας! Είσαι η πρώτη από το γκρουπάκι μας!!! Κάπως απίστευτο μου φαίνεται και λίγο αγχωτικό... Όποτε μπορείς γράψε μας και για σένα και για το μωρό πως είναι!

effie.k μου, μου στοιχισε 80 ευρώ με την κάρτα που εχω βγαλει και εχω εκπτωση 20%, αλλιως εχει 100 ευρώ.. Δεν ξέρω πως ειναι σε άλλα, αλλά εμένα κράτησε 15 λεπτά με το ρολόι!! Μετρησαν ακριβως διαστάσεις και μετά το παιδευαμε με το 4D για να τραβηξουμε μια ωραία φώτο!!!

Δεν θα γεννήσω εκεί, θα γεννήσω στο Ελενα..

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Και εγώ έχω κάρτα... Τετάρτη θα την κάνουμε εμείς! Αλήθεια αν επιτρέπεται, γιατί πήγες στο ιδιωτικό για την εξέταση αφού θα γεννήσεις αλλού;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ηταν το μόνο που μου ζήτησε ο γιατρος μου και ας το πούμε ηταν κάθετος γι αυτό!!! Θεωρεί οτι οι υπερηχοι στο Ελενα δεν ειναι καλοι, και δεν εχει και άδικο αφού να φανταστείς με το ζόρι μπορείς να το δεις ακόμα και τώρα που ειναι μεγάλο το παιδί!! Στον υπέρηχο της καρδουλας του ειχα φτάσει μέχρι Πεντελη που εχουν απο τα καλυτερα μηχανηματα και το εκανα δωρεάν! αν δεν το εκανα εκει θα επρεπε να πάω στο Ωνάσειο.. Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για μίζα οτι με εστειλε με το ζόρι ιδιωτικά, γιατί μου εχει φερθει απολυτως ανθρώπινα και ακομα και για την αμοιβή του δεν μου ζήτησε τιποτα... οταν του εξηγησα οτι θέλω να με ξεγεννήσει αυτός και ρώτησα ποσα θέλει, μου είπε οτι θες..

Ε τότε εντάξει! Αν και πίστευα ότι και στα δημόσια κάνουν καλή δουλειά σε αυτά, αλλά για να το λέει ο γιατρός σου κάτι θα ξέρει παραπάνω! Και μπράβο του που δεν ζητάει και αμοιβή, γιατί ακούς κάτι φορές κάτι τρελά πράγματα από τους γιατρούς!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...