Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Σημερα μπαινω στο μηνα μου,με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!

Αγαπη καλωσηρθες!Με το καλο το μωρακι σου...οσο για την κουραση αφου εχεις κι αλλο παιδακι λογικο,να προσεχεις οσο μπορεις κ να ξεκουραζεσαι.

vanz το καροτσι μια χαρα μου φαινεται για την τιμη του..οσο για την καισαρικη,μην το δεχτεις κοριτσι μου.Για ποιο λογο να σε βαλει για καισαρικη;;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια!

Σας διαβάζω,αλλά ψυχολογικά δεν νιώθω τόσο καλά για να γράψω!Μπαίνω μόνο να πω στη νεραιδουλα μας,που σήμερα,εάν θυμάμαι καλά μπαίνει στον μήνα της,να της πάνε όλα καλά!Με τη βοηθεία της Παναγίας μας να έχει έναν εύκολο τοκετό,ένα υγιές μωρό!Ταλαιπωρηθηκε αρκετά,τώρα να χαλαρωσεις καλή μου!

Εγω δεν είμαι καλα,!Από το πρωί έχω διάρροια, ανεβασα πυρετό και εδώ και 1,5 ωρα έχω έντονες συσπάσεις ανά 5 με 10 λεπτά!Προσπαθω να βρω τον γιατρο,αλλα μαλλον τον πετυχαινω σε γεννα!Οτι νεοτερο θα σας πω!

Φιλια σε ολες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

vanz μου ωραίο το καροτσάκι, αν και από προσωπική εμπειρία και επειδή όλο το καλοκαίρι πέρασα να ψάχνω τα πράγματα, τα περισσότερα από αυτά που έβλεπα στο ίντερνετ δεν είχαν καμία σχέση από κοντά, καλύτερα να μπορούσες να το έβλεπες πριν το πάρεις... Αλλά αφού σου λέει και η Taktono ότι έχει ψωνίσει από εκεί ότι είναι οκ τότε όλα καλά! Και αφού δίνει πορτ μπεμπέ στην τιμή, μια χαρά, γιατί καλαθούνες και πορτ μπεμπε είναι μόνο για τους πρώτους 5-6 μήνες, είναι και ακριβά και τζάμπα τα λεφτά...

Καλησπέρα effie.k ! Κι εγω ετσι το σκέφτηκα !! Δεν θα το παρω ετσι , αντε, απο το ιντερνετ... Κανονισα να παω την αλλη βδομαδα απο το μαγαζι κανονικα να το δω! Κι ανυπομονω !!

Καλημερα κοριτσια!Σημερα μπαινω στο μηνα μου,με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!

Αγαπη καλωσηρθες!Με το καλο το μωρακι σου...οσο για την κουραση αφου εχεις κι αλλο παιδακι λογικο,να προσεχεις οσο μπορεις κ να ξεκουραζεσαι.

vanz το καροτσι μια χαρα μου φαινεται για την τιμη του..οσο για την καισαρικη,μην το δεχτεις κοριτσι μου.Για ποιο λογο να σε βαλει για καισαρικη;;

Λοιπον για τη καισαρικη ... Μονο λόγω ηλικιας.. Οι εξετασεις μου τελειες, το βαρος μου κανονικο (για το υψος μου παντα - 73 κιλα αυτη τη στιγμη με 1,73 υψος), σακχαρο τιποτα, πιεση τιποτα, η θεση του μωρου ιδανικη.... άλλες ασθενειες τιποτα, ιατρικο ιστορικο ουτε ράμμα, ουτε σφραγισμα δεν εχω κυριολεκτικά.... αλλά "επειδη ειμαι 37 χρονων μπορει να μπω καισαρικη" ... πφφφφ , δεν ξερω.... και δεν θα μαθω μαλλον...

Hope κανε λιγο υπομονη ακομα Μαρακι μου,περασα κ εγω ακριβως τα ιδια που περνας...σημερα ειχα 3 λεπτες να φανταστεις αλλα τωρα ειμαι καλυτερα,στο τελος θα γενναω κ δεν θα το καταλαβω.Μολις θα εχεις νεα να μας ενημερωσεις!!

vanz εχω ακουσει απειρες δικαιολογιες για να σε βαλουν για καισαρικη..ομολογω οτι ο γιατρος σου ξεπερναει καθε προηγουμενο,ειναι κριμα να κανεις καισαρικη χωρις λογο.Τι εχει η ηλικια σου;;;Θα τρελαθω!Σε λιγο θα μας πουν οι μελαχροινες κανουν καισαρικη!Που το στηριζει αυτο που λεει τον ρωτησες;;

Καλησπέρα κορίτσια και σας ευχαριστω για το καλωσόρισμα! Vanz συμφωνώ με την προλαλισα οτι η ηλικία σου δεν ειναι λόγος θα καισαρικη!!! Ειναι κρίμα να φας το νυστερι και το υπνωτικό χωρίς λόγο! Εγω πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα και μου είπε οτι ο μπεμπης πήρε την ιδανική θέση και εύχομαι να παραμεινει! Όλα καλα είπε! Ειναι καμία άλλη στην 31 η εβδομαδα. Βασικά αυριο μπαίνω στην 32η.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γειά σας!Σας γράφω από την κλινική.Μπηκα για καρδιοτοκογραφο το απόγευμα και οι συσπάσεις υποδέχονταν ή μια την άλλη!Οπότε κάναμε εισαγωγή! Πιθανόν λόγω εμπυρετου δυνάμωσαν και δεν με έπιαναν τα χάπια!Ή χορήγηση φαρμάκων πλέον ενδοφλέβια! Και βλέπουμε!

Φιλιά σε όλες καλές μου!Οπότε ξαναβρω χρόνο θα μπω!

Γειά σου αγάπη!!Με το καλό!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope μου εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχεις δύναμη και σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια!!! Όποτε μπορείς να μας ενημερώνεις!

neraidoyla με το καλό, όλα! Να πάνε όλα τέλεια για να υποδεχθείς όπως λαχταράς το μωράκι σου! Είσαι η πρώτη από την παρέα που μπήκε στο μήνα της;!!:D

vanz θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια... Και εγώ δεν καταλαβαίνω που το στηρίζει για καισαρική... Η ηλικία σου μια χαρά και ούτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα... Μάλλον θα πρέπει να κουβεντιάσεις καλύτερα μαζί του!

Αγάπη πήρε και το δικό σας μωράκι θέση! Νομίζω κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα περισσότερα μωράκια δύσκολα αλλάζουν θέση!

Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό. Η μπουμπούκα είναι καλά, ακόμα τυλιγμένη βέβαια και έχει πάρει άλλα 200 γρμ. μέσα σε δύο εβδομάδες, σύνολο 2600! Κάναμε μίνι ντόπλερ πάλι και την επόμενη εβδομάδα εξετάσεις και το μεγάλο ντόπλερ στο μαιευτήριο.

Φιλιά σε όλες και καλή δύναμη!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κοριτσια!! :)

πως είστε? τα μπεμπάκια?

hope μου γλυκιά μου εύχομαι να είσαι καλύτερα κ όλα να πήγαν υπέροχα! Να έχεις ηρεμήσει τώρα που μπηκες στην κλινική κ να έπεσε ο πυρετός! Τι τραβάς κορίτσι μου κι εσύ... :( λες να μας γίνεις μητέρα Σεπτεμβριου?! :D όπως και να έχει γεροί να είστε κ οι 2!!

neraidoyla μου εσύ πως είσαι? όλα καλά? πέρασαν τελείως οι συσπάσεις?

vanz μου συμφωνω με τα κορίτσια! Η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην καισαρική, παρα μόνο εαν έχεις κάποιο προβλημα που λες ότι δεν έχεις, ή παρουσιάσεις κάποια επιπλοκη στη γέννα (Να μας προστατεύει όλες και όλα τα παιδάκια ο Θεούλης να μην παρουσιασει καμία).. Οπότε άτοπα όλα όσα σου λέει.. Ενταξει καταλάβαμε θέλει τα εξτρά... :/ τι να πω..?!

αγάπη εγώ στην 32 είμαι τώρα μπήκα... 27/10 πητ! Τελευταίες μέρες του μήνα κ ο γιατρός ήδη προέβλεψε ότι θα τον "φάω" όλο τον μήνα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια μου γειά σας!Σας γράφω από την κλινική.Μπηκα για καρδιοτοκογραφο το απόγευμα και οι συσπάσεις υποδέχονταν ή μια την άλλη!Οπότε κάναμε εισαγωγή! Πιθανόν λόγω εμπυρετου δυνάμωσαν και δεν με έπιαναν τα χάπια!Ή χορήγηση φαρμάκων πλέον ενδοφλέβια! Και βλέπουμε!

Φιλιά σε όλες καλές μου!Οπότε ξαναβρω χρόνο θα μπω!

Γειά σου αγάπη!!Με το καλό!

Κανε κουραγιο Μαρακι,λιγο εμεινε,δεν πιστευω να σε κρατησει πολυ μεσα.Ευχομαι να βγεις γρηγορα!Και εγω εχω απειρες συσπασεις ,τη Δευτερα πρωτα ο Θεος θα παω να με δει και βλεπουμε..

Hope: τι γίνεται; Είσαι καλύτερα;

Effie.k: τι εννοείς οτι το μωράκι ειναι τυλιγμένο; Σε πια εβδομαδα είσαι;

Tatkono : κι εγω 31/10 εχω πητ...! Πως προέβλεψε ο γιατρός σου οτι θα μεχρι την πητ;

Βρε κορίτσια πως κάνετε παράθεση ένα κείμενο και δεν το βρίσκω να το κανω κι εγω;

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πως κάνετε παράθεση ένα κείμενο και δεν το βρίσκω να το κανω κι εγω;

Είναι τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο από την προηγούμενη φορά που με είχε δει... Τίποτα ανησυχητικό είπε ο γιατρός απλά το παρακολουθούμε. Τώρα είμαι 34 εβδομάδων και 2 ημερών!

Παράθεση κάνεις με το κουμπάκι κάτω δεξιά που λέει 'quote'!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αγάπη μου δεν το προέβλεψε ακριβώς μου είπε σίγουρα θα μου πει τις πρωτες μέρες του 9ου! Μου είπε απλά επειδή είμαι ψηλή γυναίκα έχει χώρο ο μπέμπης και μάλλον θα τον πάρω σχεδόν όλο! Οι μικροκαμμομένες λέει είναι συνηθως αυτές που γεννάνε νωρίτερα.. Βεβαια εκτός απροόπτου κ άλλον "συνθηκών"! Συν το ότι έχω πολύ αραιά κ που συσπάσεις κ ο μικρόςδε βλέπω να βιάζεται ιδιαίτερα!!! Κ αν πάρει κ απο τον πατέρα του..........θα βγει καμια βδομάδα μετά την ΠΗΤ!!! Χεχε!! Όπως και να εχει όπως είπαν κ τα κορίτσια με την κολπική θα φανεί.. Εγώ απλά πάω με το σκεπτικό ότι θα γενήσω Πρωτα Ο Θεός 22 οκτώβρη και βάλε!

Hope: τι γίνεται; Είσαι καλύτερα;

Tatkono : κι εγω 31/10 εχω πητ...! Πως προέβλεψε ο γιατρός σου οτι θα μεχρι την πητ;

οΏ½οΏ½ οπως καταλάβατε δεν μπορω να κοιμηθώ... Σας ευχαριστω για την ανταπόκριση εγκυουλες μητέρεςοΏ½οΏ½καλο ξημέρωμα!

Αγάπη αγάπη καλωσορισες και με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου!!!

Hope όλα θα πάνε καλά τώρα που είσαι μέσα στο νοσοκομείο μην ανησυχεις!!! Θα κατσεις λίγες μερουλες να σε παρακολουθήσουν μέχρι να μπεις στον μήνα σου και με τα φάρμακα θα νιωσεις πολύ καλύτερα.

Σας γράφω απο το Ναύπλιο που είμαι διακοπές. Έχω πρόβλημα με τον ύπνο μουδιάζουν και πετάνε τα πόδια μου και δεν με αφήνει αυτό να ηρεμησω. Σήμερα ειμουνα πολύ καλύτερα μέχρι χθες είχα ακόμα έντονους πόνους στην μέση και πολλές συσπάσεις και επειδή είμαι μακρυά από την πόλη μου είχα αγχωθει παραπάνω. Κάνω μπανακια πολλά και προσπαθώ να μην κουραζομαι πολύ. Την Κυριακή επιστρέφω στην βάση μου!!!

Καλά ψώνια κορίτσια όσες κάνετε!!!! Θέλω και εγώ κάποια μικρό πράγματα για το μαιευτήριο. Όπως πάνες και εσώρουχα για μένα, πιτζάμες-νυχτικα κ.λ.π.

Από Δευτέρα έχω να κάνω πάλι καμπύλη.... Πφφφφφ

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα σας! :)

Ποπο αυπνίες που πέσανε σημερα!! :/ ηταν η πρωτη φορα που από τις 12 ξεραθηκα!!

tassoula μου γιατί μουδιαζουν τα ποδια σου?? :/ από την εγκυμοσύνη?? :/ ηρέμησες καθόλου στις διακοπές ή με αυτούς τουςπόνους τίποτα? :/ ωραίο το ναύπλιο πάντως! Ξεχωριστό! :)

Κορίτσια ώρες ώρες νιώθω το μωρό τόσο χαμηλά, λες και θα βγει κ με πιέζει... Λες κ μεχρι να πάω τουαλέτα θα μ φύγει!! Είναι φυσιολογικό? :/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...