Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!!! :D:D:D

TatKono εγώ με τον ύπνο έχουμε τσακωθεί! :tongue: Πέρα του ότι ζεσταίνομαι ακόμα και με το air condition, αδυνατώ να γυρίσω πλευρό, να σηκωθώ, και όταν κοιμάμαι ανάσκελα μετά πονάω παντού... Επίσης κάθε φορά που γυρνάω πλευρό νιώθω να γυρνάνε και όλα μου τα όργανα :tongue::shock: χαχαχα

mariren στο ντόπλερ κάνατε 4D και είδατε τον μικρό;;; Το κάνατε στο μαιευτήριο; Από μέση και εγώ υποφέρω και στο γοφό δεξιά γιατί στη μπέμπα αρέσει να κάθεται συνέχεια δεξιά!...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Effie.k. εμένα ο γιατρός μου είπε να μην κοιμάμαι ανάσκελα γιατί δεν κάνει. Εγώ δεν πήγα στο μαιευτήριο εκεί που είχα κάνει και τις άλλες εξετάσεις πήγα και όταν είδαμε το κεφαλάκι του μας τον έδειξε και σε 4D. Αν και φαινόταν ο μισός γιατί είχε βολέψει τα χεράκια του στην μια πλευρά και κοιμότανε :)

U85pp3.png

Καλημερα κοριτσια. Καλο μηνα. Τι κανετε; κι εγω εχω προβλημα με τον υπνο κ τη ζεστη που ξαναπιασε παλι. Ποτε επιτελους θα δροσισει;;Εγω αποφασισα να παρω μια γυναικα απο βδομαδα κ να αρχισω σιγα σιγα ωστε μεχρι τελους του μηνα να εχω ξεμπερδεψει. Σκεφτομαι οτι ειναι κ η αλλαγη της εποχης μαζεψε καλοκαιρινα κατεβασε χειμωνιατικα. Πρεπει να γινουν ολα αυτα πριν τον Οκτωβρη. Ειναι βαριες δουλειες κ δεν εχω κανεναν. Η μαμα λογω προβληματος υγειας δεν μπορει κ η πεθερα ουτε που μου εκανε νυξη για τιποτα.

Καλημέρα κορίτσια!!! Με το καλό τα μωρακια σας γερά και δύνατα!!!

Συγνώμη που μπαίνω έτσι απότομα αλλά ήθελα να ρωτησω τι κάνει ή celineeng;; Γέννησε;; είναι καλά;;

Ευχαριστώ και συγνώμη και πάλι!!!

yk1yp3.png

καλημέρα mama82 ευχαριστούμε για τις ευχές και εσύ να χαίρεσαι το μικρούλι σου!

έχω πάρα πολύ καιρό να δω τη celing εδώ στο τόπικ και δεν γνωρίζω κάτι... Μήπως γράφει σε κανένα άλλο;... Όπως και να 'χει ελπίζω κ εγώ να είναι καλά...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

domino μου, καλύτερα να κάνεις ό,τι μπορείς τώρα που είναι λίγο νωρίς, για να έχεις μετά το χρόνο που χρειάζεσαι να ξεκουραστείς... Στις εβδομάδες που είμαστε πρέπει να ξεκουραζόμαστε και να κοιμόμαστε αρκετά...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! :)

Κι εγώ χάλια με τον ύπνο και πάλι ο πόνος πάνω δεξιά από τον πλακούντα... :/ δεν πρόκειται να με αφήσει!! :/

domino μου καλά θα κάνεις! Σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι κ φυσικά όχι μόνη σου!! Αυτο που είπε κ η εφη χρειαζόμαστε ξεκουραση!! :) προσοχή! :) εγώ τα χειμερινά πάντα μια βδομαδα πριν τις 28 οκτωβρη τα κάνω όπως κ την γενική οπότε θα στρωσουμε χαλιά με το καλό νοεμρβη μολις γυρισω στο νησί!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπερα στα κοριτσακια και στα μπεμπακια! Καναμε doppler την περασμενη εβδομαδα 1860γρ ο μικρουλης μας!:-D Ολα μια χαρα δοξα τον Θεουλη!! Θεση δεν ειχε παρει ακομα αλλα εχουμε λιγο περιθωριο νομιζω...Εχω αρχισει τα πλυσιματα και σιδερωματα των βρεφικων αλλα η μεση με εχει τσακισει...οσο για τον υπνο μια απο τα ιδια..δεν βολευομαι πουθενα!!! Η πλατη ποναει τα ποδια πονανε ολαααα πονανε!!! Φφφφφφ!!!:( Την Παρασκευη εχουμε doctor και θα ξαναδουμε το μπεμπακι και πολυ χαιρομαστε!!! Καλες διακοπες σε οποια παει και με προσοχη!!! Ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσια που δεν μπαινουν πια να ειναι καλα!!!Φιλακια σε ολες!!!!:-D:-D:-D

7baa9c7d39.png

vanz και kitty είμαι σίγουρη οτι θα αποφασισετε το καλύτερο για τα μωρακια σας!!! Κρίμα να μην έχετε υποστήριξη από τον πατέρα αλλά να είστε ήρεμες για τα μικρά σας και τα υπόλοιπα θα βρεθούν!!

kitty και vanz κορίτσια μου όπως είπες και εσύ vanz χαλαρά, και βλέποντας και κάνοντας...! Όπως και να έχει πρέεπι να κάνεις το καλύτερο για το μωράκι που κουβαλάς στα σπλάχνα σου!!! :) είναι δύσκολα δεν αντιλέγω αλλά θα είναι πιο δυσκολα αμα βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και τις μετανιώσεις μετά!! :/ όλοι μα όλοι περνάνε δύσκολα στην αρχή.. Ειδικά τον πρώτο καιρό... Όταν έρχεται ξαφνική ανακοίνωση (αν και ξέρεις ότι θα έρθει).. Όσους τσακωμούς και χίλια δυο να έχεις, με τη συζήτηση λύνονται πιστεύω όλα... Εύχομαι το καλύτερο για εσας και την οικογένεια σας.......

Καλημερα κοριτσια,καλη εβδομαδα σε ολες!

vanz και kitty,πολυ δυσκολο αυτο που περιγραφετε..εγω λογω του χαρακτηρα μου θα ενιωθα τρομερη ανασφαλεια αν δεν ειχα εναν αντρα να με στηριζει.Για να το παρεις ολο πανω σου θελει τρομερα κοτσια και δυναμη!Ευχομαι να σας ερθουν ολα οπως τα θελετε

vanz και kitty μου, εύχομαι όλα να έρθουν ομαλά και καλά, όποια απόφαση κι αν πάρετε... Δύσκολες κάποιες καταστάσεις, αλλά όταν υπάρχει ηρεμία, συζήτηση και κατανόηση πιστεύω όλα βρίσκουν το δρόμο τους. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει το μωράκι στην κοιλίτσα σας και είμαι σίγουρη ότι με ψυχραιμία και σύνεση θα οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες, ελπίζω κι η kitty να τα διαβάζει και να παίρνει θαρρος. Εγω χτες πηγα στο γιατρο, όλα καλά, είδαμε τη μπεμπουλα, εχει κατεβει κι άλλο με αποτελεσμα απο προχτες να νιωθω πιεση και πονακια ακομα πιο χαμηλα.

Αυτο που με στενοχωρησε ελαφρως είναι πως ο γιατρός - ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος, ξεγεννησε και τη μαμα μου, ειναι εμπιστος - με προετοιμασε λόγω ηλικίας μου - 37 και πρωτοτοκος - για το ενδεχόμενο καισαρικής. Του ζητησα να εξαντλησουμε καθε περιθώριο , συμφώνησε και βλέπουμε. Η θεση της μπεμπας βοηθαει για φυσιολογικο... μακαρι. θα ξερω παραπανω σε 2 βδομαδες. Εσείς εχετε παρομοια παραδειγματα?

Επίσης σημερα βρηκα μετα απο εβδομαδες ψαξιμο ενα γλυκυτατο καροτσακι μαζι με προτ μπεμπε σε καλη τιμή, αυτο εδώ:

http://www.beboulino.gr/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-2-%CF%83%CE%B5-1/fset-602-0603-1815

Τί λετε? Θα επαιρνα μονο καλαθουνα για αρχη αλλα αυτη η περιπτωση μαλλον συμφέρει... Πως σας φαινεται?

vanz μου κι εγώ από το ίδιο κατάστημα τα πήρα τα επιπλα του μπέμπη.. Ήταν καλά απλά λίγο τεράστια! Θα φανεί στην πορεία πόσο καλό θα βγει! Εγώ πήρα νομίζω εκείνο που λέεει 540? ;! Καλό είναι εγώ θα σου έλεγα αν δε θες να δωσεις πολλά λεφτά είναι καλό! Από εκεί κ πέρα βλέποντας κ κανοντας! :)

afroditoula τέλεια ειστε!! Γομαράκι έχει γινει το μπεμπάκι σου!! Άντε με το καλό να έρθει η ωρα που θα το κρατησεις στην αγκαλιά σου!!! :) πάντως σιγά σιγά με τα πράγματα! Έχεις ακόμη καιρό δεν χρειάζεται να βιάστεις να τα ετοιμάσεις και να καταπονείς την μέση σου κ όλο το σωμα σου γενικά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πρώτη φορά γράφω στην παρέα σας.....βρίσκομαι στην 31 η εβδομαδα και νοιωθω οτι ήδη ειμαι πολυ κουρασμένη για να αντέξω μεχρι τον Οκτώβριο...ειναι η δεύτερη εγκυμοσυνη μου και κουράζομαι απίστευτα...

vanz μου κι εγώ από το ίδιο κατάστημα τα πήρα τα επιπλα του μπέμπη.. Ήταν καλά απλά λίγο τεράστια! Θα φανεί στην πορεία πόσο καλό θα βγει! Εγώ πήρα νομίζω εκείνο που λέεει 540? ;! Καλό είναι εγώ θα σου έλεγα αν δε θες να δωσεις πολλά λεφτά είναι καλό! Από εκεί κ πέρα βλέποντας κ κανοντας! :)

Τη δουλειά του να κάνει απλώς θέλω γιατί όντως για να δωσω παραπάνω δυσκολο εως αδυνατο... Λες να τη πατήσω? Τίθεται θέμα να χαλάσει ας πούμε αμέσως?

Καλησπέρα κορίτσια! Πρώτη φορά γράφω στην παρέα σας.....βρίσκομαι στην 31 η εβδομαδα και νοιωθω οτι ήδη ειμαι πολυ κουρασμένη για να αντέξω μεχρι τον Οκτώβριο...ειναι η δεύτερη εγκυμοσυνη μου και κουράζομαι απίστευτα...

Καλησπέρα Αγάπη ! Καλωσήλθες! Με το καλό !Κι εγώ σχετικά καινούρια εδώ... 34 εβδομάδων και πλέον πονάκια όλη μερα και καθολου υπνος το βραδυ ... Αλλά χαλάααααλι !!!!!!!!!! Κάνε υπομονή!

αγάπη αγάπη καλωσήρθες στην παρέα μας!!!! :) εύχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σουυυυ! :) καλά και εύκολα γεννητουρια!! ;) αχ κοπέλα μου υπομονή!! Όλες έτσι είμαστε!! Εγώ δεν μπορώ να περπατησω πολυ πολύ κατευθείαν κουραζομαι!! Τι να κάνεις όμως? αποψη γιατρου? πως παει το μωρό απο υγεία? εσύ?

vanz μου όχι δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο! Δεν τους συμφέρει να μείνει κάποιος πελάτης απογοητευμένος από το πρώτο κιολας προιόν!! Καλό φαίνεται από κοντά πάντως! Και τη δουλεια του τη κανει σιγουρα!!

αγάπη αγάπη καλωσήρθες στην παρέα μας!!!! :) εύχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σουυυυ! :) καλά και εύκολα γεννητουρια!! ;) αχ κοπέλα μου υπομονή!! Όλες έτσι είμαστε!! Εγώ δεν μπορώ να περπατησω πολυ πολύ κατευθείαν κουραζομαι!! Τι να κάνεις όμως? αποψη γιατρου? πως παει το μωρό απο υγεία? εσύ?

vanz μου όχι δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο! Δεν τους συμφέρει να μείνει κάποιος πελάτης απογοητευμένος από το πρώτο κιολας προιόν!! Καλό φαίνεται από κοντά πάντως! Και τη δουλεια του τη κανει σιγουρα!!

Μου φαινεται θα το χτυπησω !! Κι οτι γινει ! Ειναι καλη η τιμη . Μονο γα καλαθουνα ή πορτ μπεμπε που κοιτουσα μεμονωμενα ήθελα τα μισά ! Ασε που μ αρεσε και το σχεδιάκι !!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια! :D:D:D

Σήμερα έχουμε γιατρό και ανυπομονώ να δω πως πάει η μικρούλα, αν έχει ξετυλιχθεί και αν έχει πάρει κι άλλο βάρος!!!

afroditoula μεγάλωσε και το δικό σας μωράκι!!! Μπράβο που είναι όλα καλά! Από τα υπόλοιπα υποφέρουμε όλες, άστα!!!

vanz μου ωραίο το καροτσάκι, αν και από προσωπική εμπειρία και επειδή όλο το καλοκαίρι πέρασα να ψάχνω τα πράγματα, τα περισσότερα από αυτά που έβλεπα στο ίντερνετ δεν είχαν καμία σχέση από κοντά, καλύτερα να μπορούσες να το έβλεπες πριν το πάρεις... Αλλά αφού σου λέει και η Taktono ότι έχει ψωνίσει από εκεί ότι είναι οκ τότε όλα καλά! Και αφού δίνει πορτ μπεμπέ στην τιμή, μια χαρά, γιατί καλαθούνες και πορτ μπεμπε είναι μόνο για τους πρώτους 5-6 μήνες, είναι και ακριβά και τζάμπα τα λεφτά...

Αγάπη καλώς ήλθες! Όλα καλά εύχομαι να σου πάνε μέχρι το τέλος και να χαίρεσαι και το πρώτο παιδάκι σου! Είναι και αυτή η ζέστη που σε κουράζει απίστευτα, τουλάχιστον εμένα με εξαντλεί, άσε...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...