Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! :) τι ωραία μέρα που έχει!! :)

Τι κάνετε?! Εμείς λίγο μια γενικούλα την ξεκίνησε η μαμα!! :tongue:

Νεραιδούλα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! :) ότι χρειαστώ θα σε ρωτήσω αμέσως!! :) να φανταστώ τραβήξατε μεγάλο ζόρι ε? :/

Ντόμινοοοο! Την ίδια πητ έχουμε! :) λες να γεννησουμε παρείτσα?? χιχι!! :):tongue:

Σήμερα κορίτσια ψώνια ψώνια ψώνια!! :) θα τα πουμε το βραδάκι!! Καλό σκ σε όλες!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Να σας ρωτήσω; Θα γεννήσει κάποια απο σας στο ρέα; Έχετε μάθει τιμές; Γιατί χτες που ρώταγα τον γιατρό μου μου είπε να περάσω απο κει να δούμε γιατί έτσι όπως έχουν αλλάξει τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι τιμές; Ξέρει καμία κάτι; Τώρα στο τελείωμα και βλέπω να βγαίνουμε εκτός προυπολογισμού!

Tatkono για τον θηλασμό έλεγα ότι είναι καινούργιο για μένα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Καλά ψώνια :)

neraidoula θα δούμε, μου είπε σε 3 βδομάδες που θα με δει θα τα πούμε για την γέννα. Μου ανέφερε ότι ή θα την κόψουμε νωρίτερα ή στον τοκετό. Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν γίνει νωρίτερα αν πληρώνεις έξτρα ή αν είναι στην τιμή με τον τοκετό. Θα δούμε την επόμενη φορά τι θα μου πει. Πάντως αν είναι έξτρα και ο τράχηλος δεν έχει θέμα θα το πάω με τον τοκετο το πιο πιθανό.

Domino και για μένα είναι η πρώτη φορά και νιώθω σαν χαμένη. Εμένα μου έχει δώσει πητ 15/10 αλλά μου είπε ότι μάλλον για αρχές με βλέπει. Αλλά θα ξέρουμε σίγουρα στο επόμενο ραντεβού. Θα δούμε. Συσπάσεις κάνω και εγώ και μου είπε ότι απο δω και πέρα είναι φυσικό. Προχτές που είχα περπατήσει αρκετά μετά έκανα αρκετές αλλά με διαστήματα οπότε δεν έδωσα σημασία απλά εγώ ακόμα δεν εχω πόνους και δεν πολυανησυχώ. Τώρα σε 10 μέρες θα ανέβω και στην μητέρα μου για να είμαι κοντά στον γιατρό και απο κει και πέρα βλέπουμε.

U85pp3.png

mariren εγω στο Λητω γενναω αλλα δεν εχω ρωτησει ακομα τιμες,παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν ανεβει.Μπορεις να παρεις κ τηλεφωνο στο λογιστηριο του μαιευτηριου να σου πουν.

Κοριτσια μου μιλωντας ως παθουσα εχω να σας πω οτι οταν σας λενε οτι θα γεννησετε νωριτερα εναμιση μηνα πριν την ΠΗΤ ,κατα πασα πιθανοτητα σας προοριζουν για καισαρικη...Στεναχωριεμαι παρα πολυ οταν τα ακουω αυτα γιατι και εγω απο αγνοια και φοβο την πατησα!Επισης οσες εχετε κανει εξωσωματικη,δεν θυμαμαι ποιες ειστε,κατα 90% θα σας βαλουν 15 μερες νωριτερα για καισαρικη ή για προκληση που παλι σε καισαρικη θα καταληξει γιατι ειναι νωρις.Ειναι παγια τακτικη στις εξωσωματικες η καισαρικη.

Θα ηθελα παρα πολυ να ειχα γεννησει την κορη μου φυσιολογικα,βεβαια σημασια εχει να ειναι καλα το μωρο θα μου πειτε αλλα γιατι να βγαλεις με το ετσι θελω ενα μωρο 2-3 εβδομαδες νωριτερα ρε γαμωτο..η φυση ξερει καλυτερα.Εχω τον πονο μου εγω και λεω...Ταλαιπωρηθηκα κ παρα πολυ με τη καισαρικη ισως γι αυτο με πειραξε τοσο

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;;

Εγω γυρισα χθες απο τις διακοπές και εχω πέσει σε κατάθλιψη!! Όσο ήμουν στο νησί ημουν τόσο ήρεμη και μπανάκια εκανα και μαυρισα και το βράδυ εβγαινα σα τη σταχτοπουτα (μεχρι τις 12-12.30).. Ο μικρός μου με το που πατήσαμε το πόδι στη Ζακυνθο ξεκίνησε να δινει δυναμικό παρόν!! Ολη μέρα κλωτσιές, τεντωματα και να βλέπω την κοιλιά μου να χορεύει!! Μετά απο κάμποσο περπάτημα στις 24 του μηνα που ειχαμε τοπικο πανηγυρι και μετά απο τα καθημερινά μπάνια, ειχε κατεβει αρκετά ο μικρος και φοβήθηκα οτι Σεπτέμβρη θα γεννήσω!!! Τώρα ευτυχώς είναι ναι μεν πιο κάτω απο οτι παλιά αλλά σε φυσιολογικά επιπεδα! Απο εχθες που γυρίσαμε, τον ακουω ελάχιστα ομως και στεναχωριέμαι!! Χθες οκ ήταν η κουραση του ταξιδιού (Μετα απο 3 ωρες οδηγησης κουράστηκα απίστευτα!!! το εβγαλα βεβαια μεχρι την Αθηνα, αλλα απο Κορινθο και μετά οδηγούσα μηχανικά).

Βρε κορίτσια όσες μενετε σε επαρχια ειστε τυχερές!! Εδώ ειναι άρρωστη η ατμόσφαιρα! Αν ηταν στο χέρι μου θα έμενα κάπου παραέξω!! Σκέφτομαι οτι θα κανω κακο στο παιδάκι μου που θα το μεγαλώσω στην Κυψέλη! Ουτε για βολτα δεν θα εχουμε μέρος να πάμε!!

Καλορίζικα σε ολες τα νέα πραγματάκια που πηρατε για τα μωράκια σας! Χαίρομαι πολύ οταν διαβάζω νέα για τα δωματιάκια των παιδιών!! Εγώ μου φαίνεται θα γεννάω και θα ετοιμάζω το δωμάτιο που θα μεινω με το παιδί!! Μου ζητησε ο πατέρας του να κάνουμε αλλη μια τελευταία συζήτηση πριν πάρουμε τις τελευταίες αποφάσεις (αν και εγώ εχω πάρει κατα 90% την απόφαση μου για χωρισμό). Αλήθεια βρε κορίτσια εχετε καμια γνωστή που ο αντρας της να ήταν τόσο απόμακρος απο το μωρό όσο ηταν έγκυος; Εντάξει του αναγνωρίζω οτι ηρθαν τα πανω κατω στη ζωή του, αλλαξε δουλειά και πλέον δουλευει μακρια 12-15 ώρες χωρίς να είναι σιγουρος για τίποτα.. συν του οτι εμεινε μονος με τη κορη του στο σπιτι που νοικιάσαμε μαζί, αλλά η αδιαφορία του όσον αφορά το μωρό με τσακίζει! Θέλει να ερχεται οταν ειναι να πάω εγώ να ψωνίσω κάτι για το μωρό.. Λέει τη γνώμη του, αν του πω οτι εχω κάτι ανησυχει, θα μου πει να παμε στον γιατρό, αλλά πχ την κοιλιά μου να την χαιδέψει ή να γίνει τρυφερός ή χαζομπαμπάς όπως αλλοι, ουτε γι αστείο!! Φοβάται υπερβολικά μη κάνει κακό στο παιδί ειτε πιέζοντας με, ειτε με τον οποιονδήποτε τρόπο... το σέβεται, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο το αγαπαει.. Βέβαια ειναι ορφανός απο τα 8 του απο μαμά και ο πατέρας του ειναι χειρότερος!! Μεγαλωσε σε ορφανοτροφείο, αλλα μέχρι που μπορώ να του δικαιολογήσω κάποια πράγματα; Τέλος πάντων.. αρκετά σας ζάλισα με τα προσωπικά μου... απλά δεν εχω χαρεί οπως πρεπει ολη την εγκυμοσυνη μου με αυτά τα προβληματα και αυριο μεθαυριο θα πρέπει να πάρω την τελική αποφαση που θα μεγαλώσει το παιδί μου και αν θα εχει τον πατέρα του δίπλα του ή όχι και αυτο με τρελαινει! Ειναι τεράστια ευθυνη!!

Μεσα σε ολα τα αλλα θα φύγουν οι γονείς μου για 10 μέρες διακοπές μέχρι 20/09 και θα έχω το σπιτι εγώ και το ενα μαγαζί όσο μπορώ!! Θελω πραγματικά να πάνε διακοπές και αυτοι να ξεκουραστουν, αλλά πλέον για καποιον λόγο νιώθω ανασφάλεια οτι πλέον δεν μπορώ να κάνω μονη μου πράγματα και χρειάζομαι εναν ανθρωπο να στηριχθώ! (Βριστε με καλέ να σταματήσω!! Γυρισα απο διακοπές και με ξαναεπιασε η γκρινια!)

Σε μια βδομάδα εχω το ντοπλερ! Ελπίζω να πάνε ολα καλά.. το περιμένω πως και πως να δω το παιδακι μου τι κάνει.. πως είναι.. Αλήθεια όσες κάνατε ειδατε και προσωπάκι;;

Σε καθε μια δεν γράφω προσωπικά γιατι ηταν πολλες οι σελιδες και τα εχω κανει αχταρμά στο μυαλό μου!! Να καλοσωρίσω την vanz στην παρεα μας και να εχει εναν υπεροχο τοκετό (για εγκυμοσύνη δε λεω αλλο, τον φάγαμε τον γαϊδαρο!)...

Οσον αφορά τα κιλά την τελευταία εβδομάδα εχω τρελά πρηξιματα και με δειχνεις οτι ειμαι +13 κιλά απο την αρχή! Το θέμα ομως είναι οτι ειναι παράλογο όλο αυτό!! Στη Ζακυνθο ημουν πάνω κατω ολη μερα σε σκάλες, συν κολύμπι συν περπάτημα!! Η κοιλιά εχει μεγαλωσει πολυ αλλα η υπολοιπη δειχνω να εχω αδυνατησει!! Αλήθεια για τις κατακρατησεις ξερετε κανένα καλο κόλπο να φυγουν;

Φιλάκια σε ολες!! Συγνωμη για την γκρινια μου και την αναφορά στα προσωπικά μου.. απλά με φιλες και γνωστους δεν μπορώ να τα πω γιατι τους στεναχωρώ και γιατί δεν θα μου μιλήσει κανεις αντικειμενικά, ουτε θα καταλάβουν την αγωνία μου!

Να ειστε ολες καλά και τα μωράκια σας!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας γεια σας!! Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας! Έκανα το shopping therapy μου και γύρισα!! :) λίγα πονάκια από την κούραση αλλά όλα οκ...

neraidoyla μου είναι φυσιολογικό να σπάζεσαι κ να σε πείραξε, να στεμοχωριέσαι... :/ μακάρι να μην είχε συμβεί... :/

kitty805 επιστροφή στο σπίτι λοιπόν!! Πιστεύω και τις διακοπές που έκανες μια χαρά ήτανε!! Δεν πειράζει τώρα υπομονή να ξεκουραστούν και οι δικοί σου για να εχουν δυνάμεις να σε στηρίξουν στη γέννα!!

Οσο για το άλλο θέμα είναι καθαρά δικό σου θέμα και το πως νιωθεις και το τι θέλεις να κάνεις... Το θέμα είναι το παιδί να μεγαλώσει σε ένα ήρεμο και φυσιολογικό περιβάλλον.. Επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και έχω και μικρότερα αδέρφια που τα ζήσανε δυστυχώς πολύ νωρίς,τσακωμους φωνες κτλ, όσο πιο ήρεμα είναι τα πράγματα τόσο το καλύτερο.. Και προπάντων αυτό που λένε μένουμε μαζί για το παιδί πιστεψε με είναι πολύ χειρότερο! Η κατάσταςη τότε ξεφεύγει.. Να κάτσεις λίγο να σκεφτείς να βάλεις κάτω τα πράγματα κ να δεις αν ΕΣΥ θέλεις να ζησεις με αυτόν τον άνθρωπο.. Το παιδί είναι παιδί και δεν μπορείς να του στερήσεις αυτό το πλάσμα.. Μην στενοχωριέσαι που τα λες κάπου... Είναι καλό να τα λες και κάποιος να σε ακούει... Ηρεμείς... :) ελπίζω όλα να πάνε πολύ καλά για το καλό το δικό σου και για του μωρού σου! Και αν θέλεις να κλάψεις κλάψε! Και αυτό καλό είναι!! :)

Καλό βράδυ κορίτσια! Φιλια

Διαφημίσεις

Καλημερα. Εγω εχω αυπνιες κ βραδυνες επιδρομες στο ψυγειο...Παντως Kitty θελω να πω κι εγω πως κ ο δικος μου αντρας φοβαται λιγο κ γενικως δεν ειναι ιδιαιτερα τρυφερος. Λεει τη γνωμη του για τα πραγματα ανησυχει οταν δεν ειμαι καλα ερχεται στο γιατρο παντα...αλλα κι εμενα τωρα στην εγκυμοσυνη φαινεται φοβισμενος κ οχι εκδηλωτικος. Του το λεω ομως εγω. Εσυ του το ειπες εσυ; Οτι θες να ειναι πιο τρυφερος πιο πολυ κοντα σου κ πιο εκδηλωτικος; Δηλ εαν ειναι αυτο μονο το προβλημα θεωρω πως πρεπει να του το πεις απλα . Κ πως δεν ειναι αιτια χωρισμου κατι τετοιο. Η γνωμη μου ειναι αυτη. Θα περιμενουμε νεα σου κ δεν μας ζαλιζεις..

vanz εχει απιστευτες ιδεες για παιδικα δωματια στο ιντερνετ,ορεξη και χρονο να εχεις μπορεις να φτιαξεις πολυ ωραια πραγματα.Και εμεις βαψαμε παλι το παιδικο δωματιο γιατι η μεγαλη μου κορη το ειχε γεμισει παντου μουτζουρες κ ειχε γραψει στους τοιχους..εβαλα κ ενα αυτοκολλητο δεντρο με κουκουβαγιες απο ebay (στο τσακ ειχα προλαβει να το παραγγειλω),οπως κ εναν ξυλινο τρισδιαστατο πινακα φωτιστικο,πραγματικα πολυ ομορφο κ πρωτοτυπο.Επισης χθες παρηγγειλα μοκετα για το παιδικο σε ενα χρωμα σαν σαπιο μηλο,ροζ μωβ καπως και εχει τετοιο παχος που πατας το ποδι κ βουλιαζει...γιατι οπως μας βλεπω εκει θα την βγαλουμε το χειμωνα,εγω κ τα κοριτσια μου ;)

Φωτο δεν ξερω πως να βαλω εδω...αν εχεις φεισμπουκ κ θες να μας βρεις κ απο εκει στειλε μου πμ

neraidoula ο πινακας ακουγεται φανταστικος όπως κι ολα τα αλλα! Για το χαλακι ποσο ζηλεύω! Εγω καταφερα και της πηρα της μπεμπουλας ενα ωραιο απιστευτα μαλακο ροζ φουσκωτο χαλακι το οποιο ομως ειναι στενο σαν διαδρομος οχι τετραγωνο! μεχρι εκει εφτανε το οικονομικο ! και παλι ομως πιστευω θα το χαρουμε !

vanz μου εγώ να σου πω πήγα λίγο στα τυφλά, αλλά μου βγήκε μεγάλο το καρότσι, τώρα για το κλείσιμο κτλ δεν ξελρω να σου πω.. Εγώ τα πήρα όλα σε 1 γιατί το πορτ μπεμπε το χρειάζομαι κ για τις μετακινήσεις κ όλα... Αργότερα όταν θα μεγαλώσουμε λίγο θα πάρω σίγουρα μεγαλύτερο καθισματάκι αυτοκινήτου! Αλλά έχουμε ακόμα... Τώρα θα δεις εσύ οτι σε βολέψει... Για μένα το χερουλι του καροτσιού με βολεύει ενιαίο και όχι 2 χερουλάκια, για να μπορείςνα το κουμαντάρεις κ με το ένα χέρι.. Θα δεις εσένα τι σε βολέψει και προπάντων ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ!!!

Τι υπέροχες ιδέες που έχεις!! Φανταστικές θα έλεγα!! Και από ότι φαίνεται πιάνει το χέρι σου!!! Μπράβο σου!!! Αυτό με το όνομα του μωρού ήθελα να το κάνω κι εγώ αλλά δεν άρεσε στον άντρα μου... Τεσπα... Θα δω τι άλλο θα κάνω!!

Σ ευχαριστω tatkono μου! εχει πολλες ιδεες στο ιντερνετ! Πωε βγηκαν οι κορνιζουλες σου ?

vanz μια χαρά πιάνει το χέρι σου και κάνεις θαυματα! :) με το καλό να τα χαρεί και το μωράκι σας. Εγώ που δεν το έχω καθόλου τα έδωσα στην μητέρα μου να τα φτιάξει :)

:) Μακαρι να τα εδινα κι εγω στη μητερα μου αλλά δεν πιανει το χερακι της καθολου !!!

Να καλοσωρίσω την vanz στην παρεα μας και να εχει εναν υπεροχο τοκετό (για εγκυμοσύνη δε λεω αλλο, τον φάγαμε τον γαϊδαρο!)...

Οσον αφορά τα κιλά την τελευταία εβδομάδα εχω τρελά πρηξιματα και με δειχνεις οτι ειμαι +13 κιλά απο την αρχή! Το θέμα ομως είναι οτι ειναι παράλογο όλο αυτό!! Στη Ζακυνθο ημουν πάνω κατω ολη μερα σε σκάλες, συν κολύμπι συν περπάτημα!! Η κοιλιά εχει μεγαλωσει πολυ αλλα η υπολοιπη δειχνω να εχω αδυνατησει!! Αλήθεια για τις κατακρατησεις ξερετε κανένα καλο κόλπο να φυγουν;

Kitty μου καλως σας βρηκα ! Ακου... κι εγω 3-4 χρονια σχεση, συγκατοικιση, τελεια όλα, προταση γαμου και μολις εμαθα για το μωρο μου ειπε να παω στη μανα μου και να κοιταξω να παρω κανενα επιδομα ...! εχω ριξει αρκετο κλαμα ειδικα στις αρχες. εχουμε μιλησει πολυ απο τοτε, εχω φυγει τρεις φορες, εχει μετανιωσει 1003, τελοσπαντων το αποτελεσμα ειναι πως μενουμε μαζι , η σχεση ειναι ξανα πιο ζεστη, με προσεχει, φαινεται να συνηθιζει την ιδεα κι εγω τον αγαπω και καταλαβαινω την φρικη που εφαγε στις αρχες (κυριως οικονομικη καθως εχει κι αλλα 3 παιδια ... κι εγω ειμαι ανεργη , ανασφαλιστη , ανυπαντρη...) οπως και να χει η τωρινη κατασταση πρεπει να ειναι ηρεμη... σου προτεινω να μη παρεις αποφασεις τωρα παρα μονο μετα τη γεννα. εγω ετσι κανω. μονη μου παω στο γιατρο, μονη μου δανειζομαι λεφτα και καλυπτω όλα τα έξοδα, ουτε κοιλια μου εχει χαιδεψει ουτε πως λενε το γιατρο ξερει καλα καλα αλλα το αφηνω ... . πρωτον για το καλο της εγκυμοσυνης, δευτερον για να μπορεσω να εκτιμησω την κατασταση χωρις ορμονικα (!), τριτον για να δω τη πραγματικη συμπεριφορα του απεναντι μας στη πραξη... καποιοι ανθρωποι ειναι πιο σκληροι... αν δω όμως οτι η βελτίωση δεν συνεχίζεται κι οτι αδιαφορει αφου αντικρισει το μπεμπε, την εχω κανει ^_^

Προς το παρον μη στενοχωριεσαι και να σκεφτεσαι το μικρο θαυμα που εχεις στη κοιλιτσα ! :D

Καλημέρα κορίτσια!!! Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο στην μέση μου. Με έπιασε ξαφνικός από το μεσημέρι και διαρκώς χειροτερεύει. Ενώ το πήρα χαλαρά γιατί το πρωί πήγαμε για μπάνιο και σηκώνω συνέχεια την μικρή μου, είπα θα κουραστηκα.... Τώρα στον ύπνο έγινε τόσο έντονος που δεν μπορώ να βολευτω με τίποτα ούτε με μαξιλάρι. Έχω αρχίσει να ανησυχω!!! Έχω και συσπάσεις αλλά όχι έντονες.....

vanz και kitty είμαι σίγουρη οτι θα αποφασισετε το καλύτερο για τα μωρακια σας!!! Κρίμα να μην έχετε υποστήριξη από τον πατέρα αλλά να είστε ήρεμες για τα μικρά σας και τα υπόλοιπα θα βρεθούν!!

Από αύριο βγαινω σε άδεια οπότε θα ξεκουραστω αν και πήγα και εκλεισα να πάω διακοπές από τετάρτη μέχρι Κυριακή και έχω πληρώσει το ξενοδοχείο. Είμαι σίγουρη οτι έκανα βλακεία και έπρεπε να κάτσω στα αυγά μου.....πφφφφ

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? πως περνάτε?

Εμείς έτσι κ έτσι!! Ο μικρός τα δικά του, εμένα με έπιασε η μέση μου από το πρόβλημα που είχα με τις δυσκοκήλες και δεν μπορώ να περπατήσω καλά... :/ το θέμα είναι ότι δεν είμαι κ στο κρεβάτι μ (ορθοπεδικό) και δεν ξέρω πότε θα στρώσω... :/ άντε να δούμε!!

Εντάξει οι κορνιζούλες βγήκανε πολύ πολύ ωραίες με διάφορα χρώματα κ σχέδια, το ίδιο και οι κρεμάστρες (έβαλα για γατζάκια μικρά ζωάκια που πήρα από το τζάμπο) και πάθαμε όλοι πλάκα από το πόσο ωραία είναι!! :) τα τελείωσα κ γρήγορα !! Τώρα αυτό που είπε κ ο άντρας μου (περιμένω να έρθουμε όλοι μαζι με τον μπεμπη σπιτι να τα κρεμασουμε!!!) !! Αχ... Ρε κορίτσια πως στελνεις φωτο εδώ?!

tassoula μου η μέση σου μήπως είναι σιγά σιγά από το βάρος? ή έκανες καμιά απότομη κίνηση? θα σου έλεγε να κάνεις ένα χλλιαρό ντουζάκι, να αφήσεις πάνω σε εκείνο το σημείο από ψηλά να πέφτει το νερό, και όταν βγεις, να την τρίψεις με θερμαντική (όχι βολταρέν δεν κάνει τίποτα!) και φυσικά να την έχεις καλυμμένη! Ξάπλα σήμερα όλη μέρα και πιστεύω αύριο θα είσαι περδίκι!! :) Ξέρω κάθε λύση και κάθε σενάριο για την μέση...! Τραβιέμαι από τα 17 μου...:/

kitty και vanz κορίτσια μου όπως είπες και εσύ vanz χαλαρά, και βλέποντας και κάνοντας...! Όπως και να έχει πρέεπι να κάνεις το καλύτερο για το μωράκι που κουβαλάς στα σπλάχνα σου!!! :) είναι δύσκολα δεν αντιλέγω αλλά θα είναι πιο δυσκολα αμα βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και τις μετανιώσεις μετά!! :/ όλοι μα όλοι περνάνε δύσκολα στην αρχή.. Ειδικά τον πρώτο καιρό... Όταν έρχεται ξαφνική ανακοίνωση (αν και ξέρεις ότι θα έρθει).. Όσους τσακωμούς και χίλια δυο να έχεις, με τη συζήτηση λύνονται πιστεύω όλα... Εύχομαι το καλύτερο για εσας και την οικογένεια σας.......

Καλημερα κοριτσια,καλη εβδομαδα σε ολες!

vanz και kitty,πολυ δυσκολο αυτο που περιγραφετε..εγω λογω του χαρακτηρα μου θα ενιωθα τρομερη ανασφαλεια αν δεν ειχα εναν αντρα να με στηριζει.Για να το παρεις ολο πανω σου θελει τρομερα κοτσια και δυναμη!Ευχομαι να σας ερθουν ολα οπως τα θελετε

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! :D:D:D

Βλέπω σιγά σιγά έχουν αρχίσει τα άγχη και οι αγωνίες!!! Εμένα με βρίσκω πολύ χαλαρή και δεν έχω κανένα άγχος και σκέψεις για τη γέννα -και μιλάμε ότι είμαι το πιο φοβητσιάρικο πλάσμα του κόσμου:tongue:- και ανησυχώ μήπως κάτι δεν πάει καλά με 'μενα! χαχα

Επέστρεψα και πάλι στην Αθήνα, παρέα με τους γονείς μου, οι οποίοι με βοήθησαν να κάνουμε γενικό, κάποια τελευταία ψώνια, μετακόμιση κάποια πράγματα και να στήσουμε την κούνια, μιας και ο άντρας μου φεύγει από τις 7 κι έρχεται στις 11 το βράδυ και είναι δύσκολο να κάνει κάτι ο καϋμένος...

Τώρα πάλι μόνη, κι έχω έτοιμη τη βαλίτσα πίσω από την πόρτα, το τηλ για το ταξί, λέω μην τύχει κάτι, τι να κάνω...!!! Αυτή την εβδομάδα έχουμε και γιατρό!

vanz και kitty μου, εύχομαι όλα να έρθουν ομαλά και καλά, όποια απόφαση κι αν πάρετε... Δύσκολες κάποιες καταστάσεις, αλλά όταν υπάρχει ηρεμία, συζήτηση και κατανόηση πιστεύω όλα βρίσκουν το δρόμο τους. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει το μωράκι στην κοιλίτσα σας και είμαι σίγουρη ότι με ψυχραιμία και σύνεση θα οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο!

tassoula μου καλές διακοπές, να ξεκουραστείς και προσοχή! Και εγώ θα σκεφτόμουν να πάω κάπου τώρα στο τέλος, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχεις ανάγκη την ξεκούραση!

TatKono τι ωραίες ιδέες! Στείλε μας καμιά φωτό! Πάνω στην πρώτη σειρά θα δεις ένα κουτάκι με έναν συνδετήρα που λέει 'συνημμένα αρχεία'!

Φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια!! :) συγνώμη αλλά τελικά δεν κατέχω τίποτα στο θέμα με τις φωτογραφίες!! :(

Τι κάνετε πως είστε σήμερα?! Καλό μήνα να έχουμε υγεία πάνω από όλα και να μπούμε με το καλό στην τελικη ευθεία!!!! :)

Πως είναι τα μπεμπάκια?! Οι κοιλίτσες?? ο υπνος με τετοια ζέστη? ανυπόφορος για μενα προσωπικά!!!!!

Γεια σας κορίτσια! :)

Καλό μήνα να έχουμε και με το καλό να μπούμε στον 9ο :)

Εγώ σήμερα δεν καλοκοιμήθηκα γιατί με έπιασε η μέση μου την νύχτα και τώρα το πρωί η λεκάνη μου πίσω και δεν μπορούσα να γυρίσω. Εκεί που ένιωθα τον μικρό στα αριστερά τώρα μου φαίνεται ότι μετακόμισε στο κέντρο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν βιάζεται να πάρει θέση :)

Kitty805 εύχομαι οι αποφάσεις που θα παρεις να είναι για το καλύτερο για σένα και το μωρό. Εμείς στο ντόπλερ είδαμε τον μικρό και έχει αλλάξει, μάλλον έχει παχύνει σε σχέση με την β' επιπέδου που το είχαμε ξαναδει :) τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός για να τον δω και απο κοντά :)

Tassoula και εγώ κάπως έτσι ξύπνησα την νύχτα με την μέση και τώρα έχει μεταφερθεί στην λεκάνη ο πόνος θέλω να πιστεύω ότι θα ηρεμήσει και απλά ανοίγουμε. Είσαι καλύτερα;

Effie.k και εγώ κάπως έτσι είμαι αρκετά χαλαρή με βρίσκω και τους άλλους λιγο ανχωμένους. Αφού τις ετοιμασίες τις πάμε σιγά σιγά και στο τέλος μας βλέπω να τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί θα έρθει το μωρό πριν να είμαστε έτοιμοι :) Ούτε την βαλίτσα δεν έχω αρχίσει να ετοιμάζω! Βασικά τα ρούχα που είχα να πάρω μαζί ανακάλυψα ότι δεν μου κάνουν και πρέπει να ψωνίσω οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω να ανέβω Πειραιά! Θα δούμε :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...