Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια τι ωραια όλα αυτά που αγοραζετε και φτιαχνετε!!!

Εγώ ακόμα δεν έχω βγει σε άδεια και έχω μουρλαθει στην δουλειά γιαυτό και δεν σας γράφω. Απο βδομάδα όμως σταματάω και πάω διακοπές!!!

Πήγα χθες γιατρό, όλα καλά η μικρή μου είναι 2 κιλά και εγώ συν 9. Ο γιατρός μου έβαλε χέρι.... Για τα κιλά!!!

Τα υπόλοιπα αύριο όταν προλαβω!!! Φιλάκια!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι ωραια όλα αυτά που αγοραζετε και φτιαχνετε!!!

Εγώ ακόμα δεν έχω βγει σε άδεια και έχω μουρλαθει στην δουλειά γιαυτό και δεν σας γράφω. Απο βδομάδα όμως σταματάω και πάω διακοπές!!!

Πήγα χθες γιατρό, όλα καλά η μικρή μου είναι 2 κιλά και εγώ συν 9. Ο γιατρός μου έβαλε χέρι.... Για τα κιλά!!!

Τα υπόλοιπα αύριο όταν προλαβω!!! Φιλάκια!!!

Ακομα δουλευεις κοριτσι μου;Πως την παλευεις;;Καλα ο γιατρος σου ειναι υπερβολικος νομιζω,εγω ειμαι συν 12 και μου λεει μια χαρα εισαι,12-15 κιλα ειναι φυσιολογικη προσληψη βαρους (τον αγαπω τον γιατρο μου :D)

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κοριτσια σας διαβαζω αλλα δεν γραφω, μεγεια τα πραγματακια εμεις δεν καναμε και πολλα γιατι ειμαι ξαπλα ο μπεμπης εχει κατεβει, ο τρσχηλος μειωθηκε σε 1 και εγω ειμαι φοβησμενη αρκετα θελω να περασουν τουλαχιστον 2 εβδομαδες. Μακαρι τα χαπια να με κρατησουν.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσια καλημερα. Ηθελα να ρωτησω κατι. Εσας συμφωνα με την ΠΗΤ ο γιατρος σας ποσες βδομαδες αποκλιση σας εδωσε; Δηλ απο τις 36 εβδομαδες κ μετα ή μπορει κ καποιες βδομαδες πιο νωρις; Η ειναι γενικως απροβλεπτο;

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα! :)

Μάγδα μου μην αγχωνεσαι! Ξεκούραση κ πάλι ξεκούραση!! Και όλα καλά θα πάνε!!

Domino μου εγώ εχθές πήγα στο γιατρό κ τον ρωτησα σχετικά με αυτό που λες για να ξερει στο περίπου να ερθει κ ο αντρας μ! Μου είπε πως δεν μπορει να ξερει από τώρα αλλά μόλις μπουμε στο μήνα μας κ λίγες μερες θα μπορεσει να μας πει σχεδον με σιγουρια.. Πάντως κατα βαση λεει οι ψηλες γυναικες τρωνε όλο τον μήνα (αν δεν υπαρχει ηδη καποιο θεμα με τον τραχηλο) κ οι μικροκαμομενες γεννανε γρηγορα!

Εμεις κοριτσια που πηγαμε εχθες στο γιατρό είμαστε 1.900 κ στα φυσιολογικά ανώτερα, και μ ειπε πως θα φτασουμε 3 και σίγουρα! Όλα είναι πολύ καλά, ο μικρός έχει βαλει το κεφαλακι κάτω κ μας είπε ότο δε θα αλλάξει θέση άλλο..μόνο το σώμα του κουνάει δεξια αριστερα (γι αυτο κ πονάω εγώ ψηλά).. Το μόνο θέμα είναι ότι εγώ έχω δυσανεξία στη λακτόζη και πρέεπι όταν γεννηθεί το μωρό να κάνουμε τις εξτρα εξετάσεις για να μην τύχει να έχει κ αυτό και το θηλάσω κ έχει πρόβλημα.. Μπορεί να χρειαστεί να πάρει ειδικό κ εγώ να μην θηλάσω.... :( αμαν... Και πόσο το θέλω... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κοριτσια σας διαβαζω αλλα δεν γραφω, μεγεια τα πραγματακια εμεις δεν καναμε και πολλα γιατι ειμαι ξαπλα ο μπεμπης εχει κατεβει, ο τρσχηλος μειωθηκε σε 1 και εγω ειμαι φοβησμενη αρκετα θελω να περασουν τουλαχιστον 2 εβδομαδες. Μακαρι τα χαπια να με κρατησουν.

Υπομονη κοριτσακι μου ειμαστε πολλες που αγχωνομαστε για τον ιδιο λογο...και εγω ξαπλα απο τον Μαιο περιμενω πως κ πως τις 36 εβδομαδες!Ολα καλα θα πανε!Κ να σκεφτεσαι οτι ακομα κ τωρα να γεννησεις εισαι σε καλες εβδομαδες ,το μωρακι θα ειναι μια χαρα:) σου στελνω μια αγκαλια για συμπαρασταση!

Κοριτσια καλημερα. Ηθελα να ρωτησω κατι. Εσας συμφωνα με την ΠΗΤ ο γιατρος σας ποσες βδομαδες αποκλιση σας εδωσε; Δηλ απο τις 36 εβδομαδες κ μετα ή μπορει κ καποιες βδομαδες πιο νωρις; Η ειναι γενικως απροβλεπτο;

Τι εννοεις αποκλιση;Η ΠΗΤ δεν αλλαζει,απλα εχεις περιθωριο αλλες 2 εβδομαδες μετα την ΠΗΤ...μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα μπορει να φτασει μεχρι τις 42 εβδομαδες,με στενη παρακολουθηση εφοσον το μωρο δεν δειχνει να ζοριζεται

Καλημέρα παρεούλα! :)

Εμεις κοριτσια που πηγαμε εχθες στο γιατρό είμαστε 1.900 κ στα φυσιολογικά ανώτερα, και μ ειπε πως θα φτασουμε 3 και σίγουρα! Όλα είναι πολύ καλά, ο μικρός έχει βαλει το κεφαλακι κάτω κ μας είπε ότο δε θα αλλάξει θέση άλλο..μόνο το σώμα του κουνάει δεξια αριστερα (γι αυτο κ πονάω εγώ ψηλά).. Το μόνο θέμα είναι ότι εγώ έχω δυσανεξία στη λακτόζη και πρέπει όταν γεννηθεί το μωρό να κάνουμε τις εξτρα εξετάσεις για να μην τύχει να έχει κ αυτό και το θηλάσω κ έχει πρόβλημα.. Μπορεί να χρειαστεί να πάρει ειδικό κ εγώ να μην θηλάσω.... :( αμαν... Και πόσο το θέλω... :/

Μια χαρα θηριο ο μικρος!Γιατι να μην θηλασεις καλε;;;Και η κορη μου ειχε αλλεργια στα γαλακτοκομικα κ δυσανεξια στη λακτοζη κ μια χαρα τη θηλαζα ,απλα κανεις αποχη απο τις τροφες που πειραζουν το μωρο,δεν ειναι κατι σπουδαιο,μη σε αγχωνει καθολου αυτο.Εξαλλου αφου εσυ εχεις δυσανεξια στη λακτοζη κ δεν τρεφεσαι με γαλακτοκομικα,το γαλα σου θα ειναι χωρις την πρωτεινη που πειραζει τα ατομα με αλλεργια,οποτε πεντακαθαρο κ καταλληλο για το μωρο σου!Μην μπεις χωρις λογο στη διαδιακασια του ξενου γαλακτος γιατι θα θελετε μια περιουσια για γαλα αν το μωρο εχει θεμα,το ειδικο γαλα στοιχιζει 50 ευρω το κουτακι κ κραταει 3-4 μερες...τα ξερω παρα πολυ καλα γι αυτο στα λεω με καλη διαθεση.Συμβουλευσου παιδοαλλεργιολογο κ συμβουλο θηλασμου.Εμεις στο αλλεργιολογικο στο Παιδων καναμε ολες τις εξετασεις,πηγαιναμε συχνα τον πρωτο χρονο.

Τι εννοεις αποκλιση;Η ΠΗΤ δεν αλλαζει,απλα εχεις περιθωριο αλλες 2 εβδομαδες μετα την ΠΗΤ...μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα μπορει να φτασει μεχρι τις 42 εβδομαδες,με στενη παρακολουθηση εφοσον το μωρο δεν δειχνει να ζοριζεται

Ξερω κι εγω; Την τελευταια βδομαδα που πηγα στο γιατρο ειπε δεν μπορει να ξερει με σιγουρια πλεον που το μωρο μεγαλωσε συμφωνα με τον υπερηχο παντα. Απλα η κοιλια εχει μεγαλωσει πολυ δεν μπορω να κοιμηθω κ με πιεζει πολυ κ στο στομαχι. Οτσν φαω μεσημεριανο ειμαι να σκασω μετα. Θα ξαναρωτησω που θα παω για υπερηχο κατα τις 10 Σεπτεμβριου.

Διαφημίσεις

Η ΠΗΤ δεν αλλαζει,αυτο ειναι 100% σιγουρο,απλα υπαρχουν μεγαλα κ μικρα μωρα,αυτο ναι!Μηπως θελει να σε βαλει για καισαρικη νωριτερα με καμια δικαιολογια του τυπου ειναι μεγαλο το μωρο;;Κατι τετοιο μου μυριζει..Ποτε εχεις ΠΗΤ εσυ κανονικα;Αυτη που σου εχουν δωσει εξαρχης βαση των υπερηχων.Αυτο με την κοιλια κ το στομαχι το εχουμε ολες σε αυτες τις εβδομαδες,δεν ειναι κατι ανησυχητικο,μη φοβασαι..και εγω πουθενα δεν βολευομαι,ουτε να κοιμηθω δεν μπορω!

Γεια σας κορίτσια! :)

Γυρίσαμε! Τι κούραση είναι αυτή που νιώθω, με βλέπω να ξεκουράζομαι για καμια βδομάδα!

Κάναμε το ντοπλερ χτες και βγήκε πολύ καλό και ο μικρός έφτασε τα 2034 κιλά :) και έχει πάρει θέση αλλά όχι μέσα στην λεκάνη. Πάντως αυτό που εγώ χαιδεύω συνέχεια είναι ο ποπός του :) και φυσικά έχει βολέψει τα ποδαράκια του στα δεξιά πλευρά μου για αυτό όταν κουνιέται με τσακίζει!!!! Κάναμε και αυτήν την εξέταση - τοκοκαρδιογράφημα; ή ανάποδα - και ήταν μια χαρά και η καρδιά του και οι κινήσεις του μετά απο έναν χυμό γιατί η μπανάνα δεν τον έπιασε που είχα φάι για να είναι ξύπνιος χαχχααχα με τσάκισε στις κλωτσιές και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι :) Συσπάσεις δεν έκανα όσο περίμενα μόλις έφυγα όμως μία συσπασούλα την τσίμπησα στον δρόμο! Ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και απο δω και πέρα δεν θα πρέπει να ανησυχώ γιατί θα είναι πιο συχνές αφού η μήτρα προετοιμάζεται. Το καλό είναι ότι ο τράχηλος δεν έχει αλλάξει και η περίδεση είναι εντάξει. Τώρα θα με δει σε 3 βδομάδες καλώς εχόντων των πραγμάτων. Μου είπε ότι σιγά σιγά να ετοιμάζω την βαλίτσα για να μην τρέχω τελευταία στιγμή και την επόμενη φορά θα δούμε πότε περίπου θα γεννήσω.

Φυσικά δεν την γλίτωσα και μου έδωσε αγωγή για τον κόλπο γιατί έκανα κολπίτιδα! Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν μου έδινε σε αυτήν την εγκυμοσύνη κοντεύω να τα δοκιμάσω όλα!!!! Και ο υπέρηχος του θυροειδή έδειξε έναν μικρό όζο στα αριστερά που είναι άσχετο λογικά με την εγκυμοσύνη αλλά θέλει παρακολούθησει!

Χτες πήγα και στο ικέα να πάρω κάτι πραγματάκια που είχα δει γιατί δεν θα είχα άλλη ευκαιρία. Φανταστείτε μέχρι χαλί του αγόρασα για τον χειμώνα!!!! Για άλλα ξεκίνησα και άλλα βρήκα και πήρα! :) Όμως του βρήκα ύφασμα για κουρτίνα και το άφησα στην μητέρα μου να του την φτιάξει. Είναι στα χρώματα που διάλεξα για την πάντα. Για τα υπόλοιπα θα ανέβω σε 2 βδομάδες. Νομίζω ότι τόσο θα μου πάρει να ξεκουραστώ χααχαχχα

Tatkono και εγώ σήμερα ηρέμησα λίγο αφού ο τράχηλος είναι εντάξει. Τουλάχιστον ο μικρός σου κάνει και καμια αλλαγή εμένα με τσακίζει μόνο δεξιά. Αφού τα πόδαράκια του νομίζω ότι τα έχει επίτηδες εκεί επειδή ξέρει ότι με πονάει και το έχει δει παιχνίδι χααχαχα Μια χαρά ο μικρός σου μεγάλωσε :) Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τον θηλασμό. Και για εμένα καινούργιο θα είναι το θέμα οπότε πάω και εγώ στα τυφλά. Θα δούμε.

Domino μου εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα μιλήσουμε για την γέννα με το καλό σε 3 βδομάδες που θα με δει και θα έχω μπει στο μήνα μου. Μάλλον θα θέλει να δει και την θέση του μωρού και τον τράχηλο πως τα πάει. Το ίδιο νιώθω και εγώ σκέψου ότι την νύχτα ξυπνάω γιατί με πιάνει καούρα και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Όσο για την κοιλιά έχω αρχίσει να ζορίζομαι όταν ξαπλώνω και όταν πρέπει να γυρίσω ή να σηκωθώ. Τουλάχιστον δεν μας έμεινε πολύ ακόμα.

Hope μου σε καταλαβαίνω προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς,

vanz μια χαρά πιάνει το χέρι σου και κάνεις θαυματα! :) με το καλό να τα χαρεί και το μωράκι σας. Εγώ που δεν το έχω καθόλου τα έδωσα στην μητέρα μου να τα φτιάξει :)

Neraidoula κοντεύει ο καιρός, μου φαίνεται ότι θα είσαι η πρώτη μανούλα του Οκτώβρη :)

Tassoula λίγο έμεινε για να σταματήσεις την δουλειά. Μετά ξεκουράσου και να χαρείς τα ψώνια σου για το μωρό :)

Magda ξεκουράσου και όλα καλά θα πάνε.

U85pp3.png

neraidoyla μου αυτό μου είπε κι ο γιατρός θα το ψάξουμε από παντού κ με τους παιδιάτρους κ τους αλλεργιολόγους κ βλέπουμε! Δεν θέλω κ εγώ το ειδικό γάλα! Αν είναι δε να μπουμε φυλακή με το πόσο γρήγορα τελειωνει αστοοοοο! :confused::cool:

domino μην αγχώνεσαι για τίποτα... Την ημερομηνία στο περίπου θα στην πει μόλις μπεις στο μηνα σου κ μετα απο 5-6 μερούλες... Νωρίτερα άμα σε πει να το βγάλει το μωρό γιατί είναι μεγαλος κτλ είναι δικαιολογίες!! Ο πατέρας μου γεννήθηκε 6 κιλά, ο θείος μου 5.5!!! Δεν παίζει ρόλο... Θα ταλαιπωρηθείς τώρα με το βάρος και τα σχετικά (όπως όλες) και θα βγει από μονο του το μωρό!! ;)

mariren καλή μου τα πήρε τα κιλάκια του ο μικρός σας!! Χεχεχε!! Κι αυτός παίδαρος θα βγει!! :) πως σε νιώθω με τις κλωτσιές δεν φαντάζεσαι!! :P ξεκινάμε βλέπω όλες τα συχνά ραντεβού ε?!

Ο τράχηλος αφού είναι μια χαρά είσαι πιο χαλαρή!! :) ποπο κολπίτιδα....?! :/ τι σπαστικό κ κουραστικό... :/ περαστικούλια πάντως!! :) αυτο που ειπες το άλλο δεν το κατάλαβα! Ντιπ χαζό! Χεχεχε!! Ψωνια ψώνια ψώνια!!! Βουυυυυυρ στον πατσά!! :) χεχεχεχεεχεχ!!

Εγώ ξεκίνησα να φτιάχνω κάτι κορνίζες χειροποίητες τις οποίες θα τις κάνω σε διάφορα χρώματα με διάφορα σχεδιάκια κ κρεμάστρες για το παιδικό!! Άντε να δούμε πως θα βγούνε...

Πολύ κουραστική μέρα η σημερινη!! Καλό βράδυ!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

mariren μια χαρα σας βρίσκω κ ο μικρος σουπερ στο βαρος..οσο για τις συσπασεις καθολου μην αγχωνεσαι απο εδω κ περα τις θελουμε,δες το σαν προπονηση της μητρας!Λογικα μολις μπεις στο μηνα σου θα σου κοψει κ την περιδεση.

tatkonο μην ανησυχεις καθολου για τον θηλασμο,οτι χρειαστεις εδω ειμαι θα με ρωτας,τα εχω περασει..και εμεις ειχαμε κ αλλες αλλεργιες,στα σιτηρα,σε καποια δημητριακα κ τρεχα γυρευε..

Εμενα ΠΗΤ μου εδωσαν 27Οκτωβριου. Αντε να δουμε. Θα παω στις 10 Σεπτεμβριου για νεο doppler οποτε ελπιζω να εχουμε πιο πολλες πληροφοριες τοτε. Τι να πω βρε κοριτσια; Αγχωνομαι. Εχω κατι συσπασεις αμα κουραστω κατι πονακια. Φοβαμαι..Ειναι κ πρωτη φορα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...