Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια. Κι εγω ακομη εχω παρει ελαχιστα πραγματακια. Θα ξεκινησω απο Σεπτεμβρη. Να παρω τα δικα μου να μην αγχωνομαι. Αυτη η φιλη που σας ελεγα δεν ειναι ετων. Απλα φετος το χειμωνα ο αντρας μου ξαναβρεθηκε με τον παιδικο του φιλο που τον εκτιμα παρα πολυ κι ετσι καναμε ολοι μαζι παρεα κ βγαιναμε. Εχουν κ ενα τριχρονο παιδακι. Οποτε δεν ξερω τι πρεπει να κανω με την κοπελα. Την ξερω 9 μηνες. Μου εχει εμπιστευτει καποια προσωπικα προβληματα κ συζητουσαμε οποτε βγαιναμε. Απλα το μηνυμα της ηταν τοσο αποτομο . Δεν μου εχει ξανασυμβει με καμμια γνωστη ή φιλη μεχρι τωρα. Τελος παντων σας ζαλιζω με βλακειες. Απλα δεν ξερω τι σταση να παρω αλλα δεν νιωθω πως μπορω να της τηλ. Δεν εχω ορεξη για καβγαδες .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα παρεούλα!!! :)

domino μου εγώ στη θέση σου δε θα έδινα σημασία αφού όπως λες δεν είναι ετών... κι απο εκεί κ πέρα αν θέλει συνεχίζετε την παρέα χωρίς πρόβλημα!! διαφορετικα (πάλι προσωπικά μιλώντας) θα την άφηνα να παραμιλάει!! αυταααα...

Κορίτσια εχθές παρέλαβε ο άντρας μου τα πράγματα, και μπορεί να του βγήκε το λάδι αλλά 2:30 το ξημέρωμα τα τελείωσε!!!!!! τρελομπαμπάς!!!! θα έσκαγε άμα δε τα έφτιαχνε!!!!!!! εντάξει θέλει τώρα να αλλάξουν οι κουρτίνες, να το διαμορφώσω λίγο εγώ (ξέρετε πως είναι αυτά!) να βάλω τα μπιχλιμπιδάκια κ από Γενάρη να πάρουμε κ την ντουλάπα!!! ( φράγκο δεν έμεινε τώρα! χαχα)

αχχχχχ πλησιάζει ο καιρός!!!!!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ναι πισία!!! :) :) :D:D :D :D με πατάτα φυσικά!!!!! Τέλεια δεν είναι?!? :D :D δεν μένεις και κοντά να σου έφερνα!!!!

Σάμο μένουμε..λίγο απομακρισμένοι από τον πολιτισμο!! Χεχε

Καθε φορα που ερχεται η πεθερα την βαζω κ μου φτιαχνει πισια...τρελαινομαι!Θα μου αρεσε να μεινω σε νησι!Η Σαμος δε ,δεν ειναι κανενα ξερονησι,μια χαρα σε βρισκω,τι τον θες τον πολιτισμο;;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Δες από άποψη ομορφιάς νησιού, πράσινο, μεγάλο, και με υπέροχο φαγητό κ παραλίες δεν το συζητώ είναι υπέροχο νησί!!! :) αλλά όταν έχεις μποφόρ ή καμιά απεργία δεν έχουν τα σουπερ μαρκετς τίποταααα!! Αδειάζουν ΟΛΑΑΑΑ! Μπορεί να κάνει και 2 βδομάδες να γεμίσουν τα ράφια! Και απο γιατρούς........αστα!!! Βασικά για γυναικολόγους ΜΑΚΡΙΑ! Αλλά κορίτσια άμα μπορέσετε κάποια στιγμή να το επισκεφτείτε το νησί! Είναι υπέροχο!! Και πολύ καλές τιμές σε σχέση με άλλα νησιά! (Εχει ακόμα το 16% φπα επειδη είναι ακριτικό)! Και θα απολαύσετε φανταστικές παραλίες!

Καλημερα γλυκιες μανουλες!Τι ωραια λεξηηηη...''μανα''!:D

Πως ειστε?Εμεις ειμαστε καλα,δοξα Τον Παναγαθο!Αν και νιωθω μια πιεση στον κολπο,αλλα δεν ανησυχω,στις εβδομαδες που ειμαστε θα το νιωθουμε!

TatKono μου,αλιμονο εαν δεν βοηθαει και ο αντρας,ειδικα σε περιπτωσεις οπως εμεις,που δεν εχουμε τους δικους μας κοντα,να πεις θα ρθουν για 1 ωρα και θα φυγουν!Αλλα εκτος αυτου,και διπλα να εχεις τους γονεις,με τον αντρα σου μοιραζεσαι τα παντα!Δεν βρισκω λογο να μην βοηθαει!

Νιωθω ευλογημενη που συμμετεχει ο αντρας μου στην ανατροφη του παιδιου,που κατανοει και τις δικες μου αναγκες!

Τα orchestra εχουν ωραια ρουχα,αλλα πολυ στενη γραμμη!Απο την αναγραφομενη ηλικια,εσυ πρεπει να παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο!Την εχω πατησει κι εγω,αλλα και οσοι μας πηραν δωρακια απο κει!

Και ναι,να βγαζετε βολτα τα μωρακια σας!Θα προτινα μετα το πρωτο εμβολιο,και φυσικα σε χωρους καθαρους απο τσιγαρα και οχι πολυ κοσμο!Αλλα ειναι οτι καλυτερο και για αυτα!Η καθε μανουλα αντιλαμβανεται διαφορετικα καποια πραγματα,αλλα καλο ειναι να κραταμε ορια και να μην γινομαστε υπερβολικες,κανει κακο σε μας,στο μωρο,αλλα και στους γυρω μας!

Αχουυυ,εφαγες πισια?Καλα τρελενομαι!Εγω ειμαι μονο απο μαμα ποντια(και αυτο παλι μιση ποντια μιση μικρασιάτισσα),αλλα αγαπω οτι εχει να κανει με τον Ποντο!Ημουν και σε συλλογο ποντιων,και γενικως ασχολουμε παρα πολυ!

Καλοριζικα τα πραγματα σας καλη μου!Αχου τι καλα!Ετοιμο το δωματιακι!Αντε τωρα,σειρα εχει ο μπεμπουλης!Να το διακοσμήσει!

mariren μου,καταληξατε σε καροτσι ή τωρα θα κανετε ερευνα αγορας?Οσο για τα υπολοιπα πραγματακια,εννοειτε να τα παρεις απο την αδερφη σου!Και γω πηρα παρα πολλα απο την κουνιαδα μου!Αλλωστε,ειναι σαν καινουργια!Ποση φθορα να εχουν?

Εχεις συσπασεις καμαρι?Χμμμ,να προσεχεις!Υπαρχει περιπτωση να επηρεασουν την περιδεση?

Οσο μπορεις να μην δινεις σημασια σε πραγματα που θα σου δημιουργησουν αρνητικη ψυχολογια καλη μου!Εσυ εχεις χαρες!Το ξερω πως δεν μπορεις να γυριζεις την πλατη,αλλα να λες μονο να βαλει ο Θεος το χερι του,και να το αφηνεις εκει!:)

Καλεεε,εσεις θα περνατε φωτια!Χαχαχαχαχα!Αχ κοριτσια,ειναι και αυτο ενα απο τα ''καλα'' της εγκυμοσυνης!Ειδες τι κανουν οι ορμονες?

domino μου,μην νομιζεις πως μας ζαλιζεις!Καθε αλλο καλη μου!Το να λες αυτο που σε ''βασανιζει'' ειναι βαλσαμο για την ψυχη!Και ποσο μαλλον,οταν υπαρχουν ανθρωποι για να ακουσουν!

Θα πραξεις οπως νιωθεις!Εαν πιστευεις οτι θα τσακωθειτε,αστο!Δεν αξιζει να χαλαστεις για ''παιδιαρισματα''!Οποιος αγαπα,κατανοει!

Να ρωτησω και κατι?Οταν λες ''δεν ειναι ετων'' τι εννοεις?:oops::oops:

Συμφωνω παντως πως τα νησια εχουν μεγαλο προβλημα τον χειμωνα!

Εδω εχουμε θεματα εμεις στην επαρχια!Εσεις εκει στο νησι,που η προσβαση τον χειμωνα ειναι ακομα πιο δυσκολη?

Θελω παντως να ρθω!Ευχομαι καποια στιγμη να με αξιωσει ο Θεος!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εννοω οτι την ξερω 9μηνες την κοπελα μεσω της φιλιας που εχουν οι αντρες μας. Σας ζαλιζω με βλακειες κοριτσια. Εμεις τελειωσαμε το βαψιμο αλλα ακομη δεν εχω βρει απο που να παραγγειλω αυτοκολλητα. Θελω κ μια κουρτινα φτηνη να βρω κ απο Σεπτεμβρη το κρεβατακι.

Γεια σας κορίτσια! :)

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των αιματολογικών και ενώ όλα έχουν επανέλθει σχεδόν στα φυσιολογικά, η tsh ανέβηκε και μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι πρέπει να ρυθμίσουμε τον θυροειδή. Τον τελευταίο μήνα και θα αρχίσω χάπι!!! Τι να πω! Μόλις φτιάχνεις το ένα κάτι άλλο χαλάει έλεος!!!

Αστα effie.k. καλά που μας έμεινε λίγος καιρός ακόμα :) και λογικά μετά θα μας περάσει η αφηρημάδα χααχαχα

Tatkono καλωρίζικα τα επιπλάκια σας με το καλό να έρθει και ο μπέμπης και να τα χαρείτε όλοι. Καλά οι μπαμπάδες έτσι είναι δώστους τέτοια και πάρτους την ψυχή. Εμείς που μπήκαμε σε ένα μαγαζί με καρότσια και διάφορα κόντεψε να τα δοκιμάσει όλα!!!! Εγώ δεν τρελαίνομαι για το μπλε και για αυτό επέλεξα φυστικί, τώρα η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου δεν πρόλαβε να φέρει αντίρρηση και επειδή με φοβάται τόσο ευσιγκήνιτη που είμαι με το παραμικρό δεν μιλάει καθόλου ο καημένος οπότε και άλλο χρώμα να ηθελε δεν είχε το περιθώριο να διαμαρτηρηθεί!!! :)

Domino δεν αξίζει ούτε να το σκέφτεσαι, μην δίνεις σημασία αφού η ίδια έχει ξεχάσει πως είναι η διαδικασία της εγκυμοσύνης. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για κάτι τέτοια.

Hope μου μόνο αν αρχίσει να τραβιέται ο τράχηλος και έχω πόνους γιατί θα υπάρχει θέμα μην σκιστεί ο τράχηλος. Όσο δεν πονάω δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπε ο γιατρός. Τώρα θα δούμε την παρασκευή που θα με δει τι θα πει. Εγώ καρότσι αποφάσισα να πάρω ίδιο με της αδερφής μου που είναι δοκιμασμένο σε δύο παιδιά και δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα και τώρα που ξαπλώνει η ανηψιά μου που είναι 6 χρόνων όταν κάνει παλιμπαιδισμούς εξαιτίας του μικρού. Οπότε μάλλον θα το πάρω μεθαύριο για να τα μαζεύω ένα ένα.

U85pp3.png

Με έχει συγχίσει το φορουμ! Αμάν! Μπορεί να φταίει κ η συλνδεση αλλά έγραφα 3 φορές και όταν τελείωνα και πήγαινα να πατήσω να το στείλει μου έκανε refresh τη σελιδα!!:mad: αν είναι δυνατόν! Για να δούμε τώρα!!

hope μου τι ωραίο να βρίσκεις ανθρώπους με ρίζες σου! Χιχι! Η μαμά μου καραπόντια και από τους δύο γονείς, μεγαλωμένη με πολλά ποντιακά φαγητά και πολλά ποντιακα έθιμα! Μην ξεχνάμε και τη γλώσσα! ;) και φυσικά και συλλογους έτσι?!και πάρε και δώσε χορούς! Χαχαχα! Εδώ και ο μπέμπης από την κοιλιά μόλις ακούει ποντιακά χοροπηδάει!! Χαχαχαχα!! Δεν ξελρω πως να στείλω φωτογραφίααααααα!! Ψάχνω όλο το μεσημέρι!!

domino μου εγώ σκεφτόμουν για αυτοκόλλητα να παραγγείλω από το ebay αλλά δεν ξελρω τι γίνεται με τα κάπιταλ κοντρόλς αλλά και πλέον δεν θέλω να παραγεμίσω το δωματιάκι του μπεμπη!! :) θα κάνω κάτι χειροποίητα διακοσμητικά από χαρτί (ξέρεις αυτές τις μπάλες μπου κρέμονται από το ταβάνι σε χρώματα λαχαν΄, μπλε, κίτρινο) και πιστεύω θα είναι πολύ ωραίιο και υπεραρκετό! :) δεν θέλω να έχω κρεμασμένο τίποτα βαρύ στους τοίχους για να μην πέσει προς το παρών.. Αργότερα βλέπουμε! Κουρτίνα εγώ είδα στη λαική και αύριο θα πάω να πάρω.. Είναι με σχέδια του γουινι και έχει 10?/τεμ έτοιμη ραμμένη! Και πίστεψε με είναι ακριβώς όπως τα καταστήματα! Δεν συμφέρει να πας να δώσεις πολλά χρήματα για κάτι τέτοιο πιστεύω...:/

mariren μου πάλι θεματάκια? :/ δεν πειράζει τουλάχιστον όλα τα άλλα είναι καλά!! Λίγη υπομονή τελειώνει ο καιρός!!:P και θα ανταμειφθείς στο έπακρο!! :)

Χαχαχαχα!! Που ναμιλήσουνε καλέ τώρα?! Αρχικά ξέρουν και δίκιο να έχουν με εμάς σε κατάσταση κύησης εν θα το βρουν! Αυτοι οι ορμόνες!! Χαχαχα!! Ύστερα έχεις το παιδί του στα σπλάχνα σου (έτσι μου λέεει η μαμά μου και με πειράζει) ότι και να του ζητήσεις θα το κάνει!! Χειρότεροι και από παιδάκι που θέλει γλειφιτζούρι!! Χιχι!! Τι καλοί που είναι όμως!! Έπρεπε και εγώ να πατήσω εκεί να οτ κάνω κι εγώ φυστικί αλλά δεν με έκοψε!! Χαχαχα!!

Κορίτσια σήμερα τα έχω δει όλα με τους πόνους πάλι και κανω δυο συσπασούλες...! Αλλάξαμε μεριά τώρα (ο μπέμπης) και εκεί που με πονούσε δεξιά πάνω τώρα με πονάει αριστερά πάνω... Τον μούργοοο! :) ξάπλα κ πάλι ξάπλα! Φοβάμαι μην κάνω το παραμικρό και συμβεί και τίποτα!! Να μπουμε στις 36 και μετά!!

Κορίτσια μου καλησπερα! Τι κάνετε?Εγω όχι πολύ καλά! Μόλις γυρισα από τον γιατρο!Ξεκίνησα πάλι έντονες συσπάσεις,που πλέον συνοδεύονται και από πίεση στον κόκκυγα! Ο τράχηλος σταθερός,ευτυχώς πήγα εγκαίρως,αλλιώς θα δεχόταν πάλι πίεση!Δεν ηταν πολυ αισιοδοξος!Αν μεχρι αυριο δεν μειωθουν θα κανω εισαγωγη στην κλινικη!Δεν θελω να γεννηθει πιο νωρις κοριτσια!Ειμαι αχαριστη?Να είναι γερο φυσικα,αλλά είναι μόλις 2 κιλά.:cry:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Vanz καλωσόρισες,με το καλό το μωράκι σου!

Τώρα που λέτε για αγορές έχω φάει ένα κόλλημα με ένα ρηλαξ,αλλά πανάκριβο είναι,μάλλον με τη χαρά θα μείνω...4moms mamaroo λέγεται

Γεια σου νεραιδούλα !!!! Κι εγω ακριβό το θεωρώ, μακάρι , αλλά δεν...

vanz είχα πει και εγώ να περιμένω τα χειμωνιάτικα, αλλά βρήκα και λεπτά και πιο χοντρά για αργότερα, οπότε είπα να τα πάρω εκμεταλλευόμενη και τις εκπτώσεις... Με τα κιλά μου έχει βάλει όριο το πολύ άλλα 4 μέχρι το τέλος, ευτυχώς μέχρι στιγμής είναι σχεδόν εκεί κι αν δεν είχα ξεφύγει στις διακοπές, θα είχα και λιγότερα, αλλά δεν πειράζει αφού είναι όλα καλά...

Effie εγω πάλι πηγα μια βολτα και σημερα αλλά χειμερινά δεν βρίσκω... Θα περιμενω και φοβαμαι πως δεν θα προλαβω εκπτωσεις , φυσικα... Για τα κιλα κι εγω για τον γιατρό ντρέπομαι και σκεφτομαι και την υγεία μου, οχι τοσο την εμφάνιση. Αν δεν "εδραιωθούν" θα τα διώξω τα άτιμα, θα προλάβω. Απλά εχει επιβαρυνθει πολύ η μέση μου - δεν ειμουν ποτε πανω απο 54 και ανοιγει κι η λεκάνη , ακουω κρακ κρακ, οπως κανουν τα γονατα, οποτε εχω πονο μωρε...

Αααα! καλωσηρθες στην ομαδα μας Vanz με το καλο κοριτσακι μου το μωρακι σου!!!!! Φιλια σε ολες!!

Καλώς σας βρήκα afroditoula !!! Ευχαριστώ !!!!

navz μου καλωσήρθες!! :) εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Γερό και δυνατό και να απολαύσεις κάθε στιγμή!! :) εγώ είμαι στα +6.. (5.500-6.000) ευτυχώς γιατί ποιος ακούει τον γιατρό!! Από ρουχαλάκια τώρα τέλη του μήνα θα πάω να κάνω ένα ντου να τελειώνω!! Έχω πάρει 2 φορμάκια μακρια και κάποια ζιπουνακια κοντομάνικα... Βρήκα χειμερινά στα prenatal.. Τώρα δεν θα πάρω πολλά φορμάκια γιατί είναι το πρώτο εγγόνι και από τις δυο μεριές οπότε θα μας βομβαρδίσουν σε ρουχαλάκια!! Τα έχω βρει όλα όσα θέλω και μένει το ντου!!

Tatkono μου καλώς σας βρήκα ! prenatal ε? Ας πάω κι απο κει μια βόλτα...

vanz καλως μας ηρθες!Με το καλο να υποδεχτείτε το μωρακι σας,υγιες και ευλογημενο!Θεσσαλονικια?Και γω γεννημενη και μεγαλωμενη στην Θεσσαλονικη,αλλα τα τελευταια χρονια ζω στην επαρχια!:)

Εχεις χρονο καλη μου για να προμηθευτεις τα απαραιτητα για το μωρακι σου!

Εγω ηδη ειχα τα παντα απο την πρωτη μου κορη,οποτε μονο τα φρεσκαρα και ηδη εχουν παρει την θεση τους στο συρταρι!Η κουνια εχει στη θεση της κι αυτη,το μονο που μενει ειναι να φρεσκαρω και τα υφασματα απο πορτ μπεμπε και καθισματακι!:)Οσο για τα κιλα,ξερω πως μας γινονται αγχος και εμμονη,πολλες φορες!Οσο μπορεις να προσεχεις,δε θα σου πω εαν ειναι λιγα ή πολλα!Θα σου πω μονο πως αλλες γυναικες θα εδιναν τα παντα για να ειναι στην θεση μας,ενω το λιγοτερο που θα τους ενοιαζε θα ηταν τα κιλα!Οποτε μην το σκεφτεσαι καμαρι μου!Και γω το σκεφτομαι,ασχετα με το ποσα εβαλα,αλλα πραγματικα νιωθω αχαριστη μετα!Οσο κι αν αλλαζει το σωμα μας,η ευλογια που βιωνουμε μεσα μας,δεν μετριεται!:)

Σ ευχαριστώ Hope μου ! Ευκολία που εχεις πραγματακια απο πριν !!! Και όσο για τα κιλάκια, να, απλη επιβάρυνση παρά τη προειδοποίηση του γιατρού... όχι για την ομορφιά///

vanz μου κι εγώ 1.73 είμαι και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 78κιλά παρακαλώ (αφρατούλα με τα όλα της!) σε σημείο να μου φωνάζει ο γιατρός γιατί τα τελευταία 10κιλά δε ξέρω πως τα πήρα! Απο 57 που ήμουν έβαλα και έφτασα 67 λόγω προβλήματος μέσης και φαρμάκων και έπρεπε να μειλνω εκεί... Από τον οκτώβρη πέρυσι έβαλα 10 ολόκληρα κιλά!! Αστααα... Αλλά όπως είπε και η hope μας μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι! Αυτό που ζούμε είναι υπέροχο και τα κιλάκια είναι το λιγότερο που πρέπει να σε αγχώνει!! Εγώ του χρόνου πρώτα ο Θεός θα κάνουμε Γαμοβάφτιση και θα ξεκινήσω διατροφή για να τα χ΄ασω! Αλλά μιας και γεννηθεί ο μπεμπάκος μας όλα μου είναι αδιάφορα!!

Όσο για τα πράγματα πήρες ότι πρέπει! Δεν χρειάζονται περιττά έξοδα!!! Αυτά που είπες για πολυτέλειες συμφωνω απείρως! Και εγώ δεν πήρα, γιατί λέω μα πάρω τα βασικά στο πρώτο μωρό και άμα μας αξιώσει ο Ιεός στο επόμενο θα μπορέσω να τα πάρω! :) και εγώ σκέφτομαι πολύ τα χρήματα και το οικονομικό γιατί μας πέσανε όλα μαζί και δεν προλάβαμε ανάσα να πάρουμε αλλά θα τα καταφέρουμε!! :) μην αγχωνεσαι και όλα θα γίνουν! Λίγο δυσκολα αλλά το αποτέλεμσα θα ανταμείψει τον κόπο!! :)

Για πχ εγώ ξεκίνησα απο τον 4ο να ψάχνω προσφορές σε διάφορα προιόντα! Έτσι στον 6ο είχαμε πάρει τα έπιπλα μαζί με το καρότσι κτλ! Τώρα απορρυπαντικό βρήκα κ πήρα να βρίσκεται, παρήγγειλα κ πάνες...! Δεν χρειάζεται άγχος!! (Ρούχα ακόμη δεν πηρα χαχα)

Για καρότσι αλήθεια, κορίτσια, δεν έχω ιδέα.... ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. Οκ, να ειναι και λίγο πιο ακριβό αλλά όλα αυτά που περιλάμβανουν θα τα χρειαστώ???? Μηπως είναι καλύτερα ξεχωριστό καθισματάκι αυτοκινητου, μια καλαθούνα για τις πρωτες μέρες και ένα απλό καροτσάκι οταν αρχίσουν οι βόλτες απ' οτι ενα πολυκαρότσι? μηπως το πολυκαρότσι είναι δεσμευτικό? Και κλείνει αυτό το πράγμα να χωρέσει στο αυτοκινητο? Από βαρος? Δεν θελω να πάω ασχετη στα μαγαζια.. θα με περιλάβουν οι πωλήτριες κι αντε βρες ακρη μετα...

Διαφημίσεις

Όσο για τη διακόσμηση , να σας πω μερικές ιδέες που εφάρμοσα... Εβλεπα πολυ ωραίες φωτογραφίες στο ιντερνετ από ομορφα βρεφικα-παιδικά δωματια και τα λαχταρούσα . Αλλά όλα αυτα ειναι απο δοακοσμητές με πανάκριβα αντικείμενα κτλ, οποτε λέω θα κάνω οτι μπορώ μονη μου. Παρατηρησα λοιπόν - τσεκάρετε το - πως τα περισσότερα δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτελειας ταυτοχρονα που οφείλεται σε συγκεκριμένα αντικειμενα: τα περισσότερα εχουν παιδικό πολυελαιο, για παράδειγμα. Επίσης πολύ συχνα βλέπεις το ονομα απο το μπεμπε γραμμένο πάνω απο τη κουνια. Ζεστα και πολλά υφάσματα, καποια ψευτικη γλαστρουλα πάντα δίνει στυλ, κτλ. Με πολύ λίγα λεφτα λοιπον καταφερα τα εξης: Βαψιμο μονη μου σε αποχρώσεις του ανοιχτού γκρι (9ευρω οι μπογιές) και δημιουργησα διχρωμια χοντρές ρίγες στον έναν τοιχο - τρομερα στυλάτο. πολυελαιο δεν πηρα , ο πιο φτηνος ειχε 60 ευρω. Εκτύπωσα γραμματα -το ονομα της μπεμπας μου- μεγάλα στον εκτυπωτη, τα εκοψα με ψαλίδι, εβγαλα παρτιτουρα πανω σε καφε χαρτόνι απο κατι κουτες που ειχαμε αδειες, τα εκοψα και με κόλλα τα έντυσα με ροζ φόδρα που ειχα στα ραφτικα (κοστος 0). Το κόλλησα πάνω απο την κουνια με διπλης όψεος ταινια και το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο !!! Αλλιως εβρισκα στην αγορα 12 ευρω το κάθε γραμμα ...

Κουρτινες εραψα μονη μου λευκες με ωραιο ροζ ριντο δεξια-αριστερα σαν μουσελίνα αλλά παρα πολύ φτηνα 3 ευρω το μετρο απο υφασματαδικο χονδρικής - ξεπατωθηκα βεβαια στο ραψιμο γιατι τις εκανα στο χερι... Τι άλλο? 3 ραφάκια μαυρα ικεα τα εντυσα με χαρτι λευκο γιατι με αγριευε το μαυρο μες το παιδικο και τα εχω σε μια γωνιτσα βαλμενα. Αυτα εχει καιρο , όταν ειμουν ακομα ελαφρια. Τωρα ετοιμαζω κατι χειροποιητα βαζακια για αυτα τα ραφακια απο μαρμελαδες που θα βαλω μεσα αμμο και βοτσαλακια απο τις διακοπές απο το τοπο που καταγομαι και θα τα τυλιξω με κορδελιτσες απο τη φοδρα που εχει περισσεψει... αυτα... πηρα και κατι πεταλουδίτσες με 2-3 ευρω απο τζαμπο με στρασακια και χρυσοσκονουλα και τις βαζω δεξια αριστερα ... Αυτα...

Πωπω συγνωμη για τη φλυαρια αλλα με ενθουσιαζουν αυτα.. δεν ξερω , θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να δειτε

(εφτιαξα επίσης το ιδιο υφασμα απο τις κουρτινες το λευκο σε σουρα και το εβαλα κατω στη κουνια χαμηλα γυρω γυρω κι ειναι τελειο! Αλλη αισθηση "πριγκηπική" που είπε κι η 6χρονη ανιψούλα μου)

Κορίτσια μου καλησπερα! Τι κάνετε?Εγω όχι πολύ καλά! Μόλις γυρισα από τον γιατρο!Ξεκίνησα πάλι έντονες συσπάσεις,που πλέον συνοδεύονται και από πίεση στον κόκκυγα! Ο τράχηλος σταθερός,ευτυχώς πήγα εγκαίρως,αλλιώς θα δεχόταν πάλι πίεση!Δεν ηταν πολυ αισιοδοξος!Αν μεχρι αυριο δεν μειωθουν θα κανω εισαγωγη στην κλινικη!Δεν θελω να γεννηθει πιο νωρις κοριτσια!Ειμαι αχαριστη?Να είναι γερο φυσικα,αλλά είναι μόλις 2 κιλά.:cry:

Hope εύχομαι ολα να πανε καλα ! Μη στενοχωριέσαι !

Μαρακι μου σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι....ακριβως στην εβδομαδα που εισαι τωρα σας ειχα γραψει κ εγω οτι ημουν με τη βαλιτσα στο χερι ετοιμη να κανω εισαγωγη γιατι ειχα συσπασεις 3 λεπτες!Πηρα 2 μπουσκοπαν που μου ειπε ο γιατρος μου κ ηρεμισα και ετσι το αποφυγαμε...Ηρεμισε οσο μπορεις το ξερω οτι ειναι δυσκολο!

vanz εχει απιστευτες ιδεες για παιδικα δωματια στο ιντερνετ,ορεξη και χρονο να εχεις μπορεις να φτιαξεις πολυ ωραια πραγματα.Και εμεις βαψαμε παλι το παιδικο δωματιο γιατι η μεγαλη μου κορη το ειχε γεμισει παντου μουτζουρες κ ειχε γραψει στους τοιχους..εβαλα κ ενα αυτοκολλητο δεντρο με κουκουβαγιες απο ebay (στο τσακ ειχα προλαβει να το παραγγειλω),οπως κ εναν ξυλινο τρισδιαστατο πινακα φωτιστικο,πραγματικα πολυ ομορφο κ πρωτοτυπο.Επισης χθες παρηγγειλα μοκετα για το παιδικο σε ενα χρωμα σαν σαπιο μηλο,ροζ μωβ καπως και εχει τετοιο παχος που πατας το ποδι κ βουλιαζει...γιατι οπως μας βλεπω εκει θα την βγαλουμε το χειμωνα,εγω κ τα κοριτσια μου ;)

Φωτο δεν ξερω πως να βαλω εδω...αν εχεις φεισμπουκ κ θες να μας βρεις κ απο εκει στειλε μου πμ

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε?? εγώ προσπαθώ.. :/ πλέον ο μικρός με ταράζει και κοντεύει να με σκίσει την κοιλιά (που έχει γίνει κοιλάρα!) και πονάω πολύ... :/ ώρες ώρες λες και σουβλιές δέχομαι από μια απλή κλωτσιά κάτω από το στέρνο..

hope μου καλή μου γιατί έτσι?! :/ τι τραβάς κι εσύ?? :confused: Δεν σε αφήνουν πια αυτά τα προβληματάκια... Δεν θα γεννηθεί νωρίτερα μην αγχώνεσαι! Αφού το πρόλαβες... Ο γιατρός το σου είπε να κάνεις? έχει κατέβει το μωρό? :/ πάλι μόνο ξάπλα πρέπει να την βγάλεις? :/ αχ κορίτσι μου.....:-( ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! :) και άμα γεννήσεις αύριο, την μπεμπούλα σου θα την πάρεις λίγο νωρίτερα αγκαλιά!! Όλα καλά θα πάνεεεεε... :) ο Θεούλης ξέρει τι κάνει κ πότε το κάνει... Η Παναγίτσα είναι μαζί σας και θα είναι!

vanz μου εγώ να σου πω πήγα λίγο στα τυφλά, αλλά μου βγήκε μεγάλο το καρότσι, τώρα για το κλείσιμο κτλ δεν ξελρω να σου πω.. Εγώ τα πήρα όλα σε 1 γιατί το πορτ μπεμπε το χρειάζομαι κ για τις μετακινήσεις κ όλα... Αργότερα όταν θα μεγαλώσουμε λίγο θα πάρω σίγουρα μεγαλύτερο καθισματάκι αυτοκινήτου! Αλλά έχουμε ακόμα... Τώρα θα δεις εσύ οτι σε βολέψει... Για μένα το χερουλι του καροτσιού με βολεύει ενιαίο και όχι 2 χερουλάκια, για να μπορείςνα το κουμαντάρεις κ με το ένα χέρι.. Θα δεις εσένα τι σε βολέψει και προπάντων ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ!!!

Τι υπέροχες ιδέες που έχεις!! Φανταστικές θα έλεγα!! Και από ότι φαίνεται πιάνει το χέρι σου!!! Μπράβο σου!!! Αυτό με το όνομα του μωρού ήθελα να το κάνω κι εγώ αλλά δεν άρεσε στον άντρα μου... Τεσπα... Θα δω τι άλλο θα κάνω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...