Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

vanz μου κι εγώ 1.73 είμαι και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 78κιλά παρακαλώ (αφρατούλα με τα όλα της!) σε σημείο να μου φωνάζει ο γιατρός γιατί τα τελευταία 10κιλά δε ξέρω πως τα πήρα! Απο 57 που ήμουν έβαλα και έφτασα 67 λόγω προβλήματος μέσης και φαρμάκων και έπρεπε να μειλνω εκεί... Από τον οκτώβρη πέρυσι έβαλα 10 ολόκληρα κιλά!! Αστααα... Αλλά όπως είπε και η hope μας μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι! Αυτό που ζούμε είναι υπέροχο και τα κιλάκια είναι το λιγότερο που πρέπει να σε αγχώνει!! Εγώ του χρόνου πρώτα ο Θεός θα κάνουμε Γαμοβάφτιση και θα ξεκινήσω διατροφή για να τα χ΄ασω! Αλλά μιας και γεννηθεί ο μπεμπάκος μας όλα μου είναι αδιάφορα!!

Όσο για τα πράγματα πήρες ότι πρέπει! Δεν χρειάζονται περιττά έξοδα!!! Αυτά που είπες για πολυτέλειες συμφωνω απείρως! Και εγώ δεν πήρα, γιατί λέω μα πάρω τα βασικά στο πρώτο μωρό και άμα μας αξιώσει ο Ιεός στο επόμενο θα μπορέσω να τα πάρω! :) και εγώ σκέφτομαι πολύ τα χρήματα και το οικονομικό γιατί μας πέσανε όλα μαζί και δεν προλάβαμε ανάσα να πάρουμε αλλά θα τα καταφέρουμε!! :) μην αγχωνεσαι και όλα θα γίνουν! Λίγο δυσκολα αλλά το αποτέλεμσα θα ανταμείψει τον κόπο!! :)

Για πχ εγώ ξεκίνησα απο τον 4ο να ψάχνω προσφορές σε διάφορα προιόντα! Έτσι στον 6ο είχαμε πάρει τα έπιπλα μαζί με το καρότσι κτλ! Τώρα απορρυπαντικό βρήκα κ πήρα να βρίσκεται, παρήγγειλα κ πάνες...! Δεν χρειάζεται άγχος!! (Ρούχα ακόμη δεν πηρα χαχα)

hope μου τι κάνει ο κορίτσαρός σου?? πως πετνάτε τώρα που την ξαν έχεις μαζι σου?? :)

Εγώ χειρότερα νιώθω με την κοιλιά... Λες και έχει ανέβει κοντά στο στήθος και κλωτσάει συνέχεια ο άτιμος!!! Ξεκίνησαν πάλι οι αναγούλες και οι υπνηλίες.. Είναι φυσιολογικο?? :/ αααα.... Και το μωρό πέρνει θέση από τώρα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια μου!

TatKono μου,τελειωσε ο αντρας σου με το δωματιο?Σου εστειλε καλε καμια φωτογραφια να το δεις?

Αχ ναιιιι,ειναι φυσιολογικο αυτο που νιωθεις!Εαν κανεις μια ''ερευνα'',θα ακουσεις απο τις περισσοτερες μητερες/εγκυουλες,πως το καλυτερο σταδιο μιας εγκυμοσυνης ειναι το δευτερο τριμηνο!Στο πρωτο και τριτο εχεις σχεδον τα ιδια συμπτωματα!

Σκεφτεστε για γαμοβαφτιση?Πωπωωω,αρα μεχρι να προσαρμοστεις με τον μπεμπη,πρεπει να ξεκινησεις αλλες ετοιμασιες!Δε θα το κανετε στο νησι,σωστα?

Πηρες τηλεφωνο τελικα στο ''Γενεσις''?

domino μου,εβαλες ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα!Το λαχανι!Πρεπει να εγινε υπεροχο!

Κοριτσακι μου,λυπαμαι παρα πολυ που υπηρξε αυτη η παρεξηγηση!

Δεν ξερω τι σχεση εχετε,αλλα θα σου προτινα να τις μιλησεις,να εξηγησεις πως καθε αλλο παρα τις ξεχασες,αλλα οι υποχρεωσεις δεν σε αφηνουν!

Εχουν παιδια?Ειναι παντρεμενες?

Οποιος αγαπαει πραγματικα,μπορει να καταλαβει κοριτσι μου!Αλλωστε να ξερεις πως οταν ερθει και το μωρο,οι προτεραιοτητες σου για ενα διαστημα θα αλλαξουν,μεχρι να προσαρμοστειτε!Αυτο δεν σημαινει πως πρεπει καποιος να παρεξηγηθει!

Και μεις ειμαστε μια παρεα 5 κοριτσιων,ειμαστε σαν αδερφες,στην κυριολεξια!Μετραμε 20 χρονια φιλιας,η μια εχει παντρεψει την αλλη,εχει βαφτισει παιδια κτλ!Πλεον ειμαστε ολες σε διαφορετικες πολεις,δεν μιλαμε πολυ συχνα,και ειναι λογικο,αλλα σκεφτετε η μια την αλλη και οποτε εχουμε τον χρονο και την ευκαιρια,παντα θα παρουμε τηλεφωνο!Αυτο δεν σημαινει πως καποια πρεπει να παρεξηγηθει!Αλιμονο!Να υπαρχει κατανοηση κοριτσι μου!

Να μην στεναχωριεσαι,να πεις πως ενιωσες με το μηνυμα και με την σταση τους,και να πεις και συ οτι νιωθεις!Χωρις να δικαιολογησε!Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εν τω μεταξυ,δεν σας συνεχισα το μεσημεριανο μου μηνυμα κοριτσια!

Στην πρωτη μας κορη,που ειμασταν και τελειως ασχετοι με το τι να παρουμε,περαν απο ρουχα κτλ,ειχαμε παει στα ''ΛΗΤΩ'' για καροτσι,και απο κει πηραμε και τα υπολοιπα!

Ε,λοιπον,πως μας επεισε η πωλητρια,πηραμε και τοσα ασχετα πραγματα κοριτσια!Να το ενα ειναι χρησιμο,να το αλλο χρησιμο,και πληρωσαμε τζαμπα λεφτα σε κατι που δεν χρησιμοποιησαμε ποτε!Τα κραταω για να τα δωσω στον αδερφο μου,οταν με το καλο κανουν μωρακι,αλλιως θα τα δωρισω αλλου!Σας μιλαω του κουτιου!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Όχι κοπέλα μου δεν το τελείωσε ακόμα!! :( περιμένει αύριο βασικά τα επιπλάκια οπότε τρίτη τετάρτη θα είναι σίγουρα έτοιμο!! :) θα σας στείλω φωτο να δειλτε!! :) κι εμείς ένα γαλάζιο του ουρανού το βάψαμε και θα έχει στοιχεία λαχανί και κιτρινο! :) αχ ποοοοσο το περιμένω!! :) :) :)

Άστα να πάνε γαμοβάφτιση και δε ξελρω τι θα πρωτοπρολάβω!! Όχι δεν θα γίνει σοτ νησί αν και θα ηταν ωραίο αλλά δεν έχει τπτ από επιλογές!! Δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει! Θα το αποφασίσουμε αργότερα! Το σίγουρο είανι σεπτέμβρη!! Και όλα μέσω ιντερνετ οι παραγγελίες κτλ!! Ταλαιπωρια μεγαλη.... :/

Αύριο θα πάρω για να κλείσω την άλλη τετάρτη ραντεβού και για ένα σεμινάριο και για ενημέρωση!! :) να δω πως θα είναι και τα δωματια δεν ξέρω! :)

Στα ψώνια συμφωνώ κι εγώ!! Μην επηρεάζεστε απο κανέναν άλλο εκτός από τους δικούς σας ανθρώπους κ ειδικά αυτούς που κάνανε ήδη παιδιά! Κρίμα είναι και τα πραγματάκια και τα λεφτακια!! :( ποπο κοπέλα μου ποσα εξτρα σας πάσαρε?!?

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εμεις καλα,δοξα τον Θεο!

Κατεβασα την μικρη στον προαυλιο χωρο της πολυκατοικιας,μιας και ηταν κι αλλα παιδακια,ειχε και ωραια μερα,αλλα νιωθω εντονη ατονια,παρολο που καθομουν!Περιμενω τον αντρα μου να γυρισει και να αναλαβει την μικρη για να ξεκουραστω!

TatKono μου,και τα δικα σας χρωματα ειναι ωραια!Και επισης μου αρεσει η κιτρινη πινελια!Αχχχχ,θα μου αρεσε να εβλεπα πως εγινε!Οποτε μπορεσεις,στειλε μας!

Ναι ναι,πολλα αδιαφορα και ασκοπα πραγματα αγορασαμε!Εν πασει περιπτωση,οταν ειναι το πρωτο,την πατας!Εκτος εαν εισαι ενημερωμενος!

Αντε,να μπειτε με το καλο σε μια σειρα με τον μπεμπη,οταν ερθει με το καλο,και με την ησυχια σου να ξεκινησεις τα περι γαμου-βαφτισης!

Θεωρω η περιοδος που θα γινει,ειναι ιδανικη,κυριως για τον μικρο!Ηλικιακα ειναι καλα!Διοτι συζητουσαμε με μια γνωστη η οποια εκανε γαμοβαφτιση και το κοριτσακι της ηταν 5 μηνων!Πραγματικα ταλαιπωρηθηκαν ολοι τους!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρείτσα μας!! :) πως είστε κορίτσια?!

Εμείς σήμερα είχαμε κάτι τρεχάματα με κάτι χαρτιά και με έχει πιάσει μία υπνηλία!! Θέλω να κοιμάμαι όλη την ώρα!!! :P επίσης οοοοολα όσα είχα συμπτώματα στις αρχές έκαναν την επιδρομή τους! Ευτυχώς δρόσισε λίγο!

hope μου Κακώς που το λέω αλλά είναι υπέροχο όταν γυρνάει σπίτι ο άντρας και μπορείς να του "πασσάρεις" λίγα πραγματακια!! ;) εμ τι και εμείς να ξεκουραστούμε άνθρωπέ μου!! ;) χεχε!!

Αυτή την εβδομάδα θα πάρω τις κουρτίνες και θα τις στείλω για να δείξει και το δωματιο!! :)

Καλέ πολύ νωρίς κάνανε την γαμοβάφτιση.... Ποπο.... Πολύ ταλαιπωρία.. Εδώ κ εγώ σκέφτομαι ότι θα έχει πολύ τρέξιμο και πολύωρη ορθοστασία στην εκκλησια!! Πιστεύω ακριβώς ότι κι ο μπέμπης θα έχει μεγαλώσει αρκετά για να καταλαβαίνει και να μπορεί και η μαμά κ η πεθερά κ οι οικογένειες τελωςπάντων να τον κρατάνε εκείνη την ημέρα!

domino μουπως είσαι? Αυτές οι παρεξηγήσεις δυστυχώς είναι αναπόφευκτες στην αρχή... Μετά στρώνουν τα πράγματα... Με συζήτηση και κατανόηση και από τις 2 μεριές δεν υπάρχει λόγος για "παιδιαρίσματα"!! Ειδικά όσων αφορά φιλίες χρόνων!! :) και εγώ με τις φίλες μου χάθηκα, για διαφορους λόγους (κυρίως απόσταση), δεν μιλάμε συχνά αλλά όποτε μπορούμε (ή θυμόμαστε! Γιατι ειδικά εγω ξεχνάω εύκολα) μιλάμε ώρες στο τηλ! Και φυσικά ούτε μία κακία! Αλλάξανε τα πράγματα, οι προτεραιότητες... Αλλά η αγάπη και ο σεβασμός μένει! :) ελπίζω να πάνε όλα καλά να μιλήσετε και να είστε καλυλτερα και φυσικά εσύ να σταματήσεις να στενοχωριέσαι!!! :)

Άσχετο σήμερα μίλησα με μια φίλη μου, μου είπε τα καλύτερα λόγια για την orchestra και για τα prenatal το αντίθετο.. Μου είπε πως της χάλασαν τα φορμάκια του μπέμπη πολύ γρήγορα, τα κουμπάκια τους δηλαδή ξιλώθηκαν από την μία μεριά και έμειναν ενωμένα με το άλλο μισό.. :/ Αγχώθηκα λίγο να σας πω την αλήθεια γιατί ήταν από τα λίγα μαγαζιά που είδα φορμάκια που μ άρεσαν.. :/ θα φανεί στο πλύσιμο ;)

Γεια σας κορίτσια! :)

Βλέπω κοντεύετε να τελειώσετε με τις ετοιμασίες :) μια χαρά εμένα φεύγουν οι δικοί μου σήμερα και εμεις θα ανέβουμε την τετάρτη για να πάμε στον γιατρό την πέμπτη και την παρασκευή. Εμάς μας έμεινε να αγοράσουμε το χρώμα για να το βάψουμε έχω καταλήξει σε ένα φυστικί απαλό και θα ψάξω για αυτοκόλλητα τώρα που θα ανέβω πάνω για να το ζωηρέψουμε λίγο. Τελικά για την ώρα θα πάρω μόνο το καρότσι που το βρήκα. Την κούνια και την αλαξιέρα θα μου την δώσει η αδερφή μου γιατί θα βγάλει τον μικρό και θα τον βάλει σε κρεβάτι. Ήταν αρκετά καλή κατασκευή οπότε δεν βρίσκω τον λόγο για έξτρα χρήματα τώρα που δεν υπάρχουν. Θα πάρω μόνο το στρώμα. Και θα μας δώσει και το κάθισμα του αυτοκινήτου γιατί έχει δύο οπότε θα πάρουμε αυτό που είναι απο νεογέννητο.

Για ρουχαλάκια και ότι χρειαζόμαστε για το μωρό θα τα πάρουμε την πέμπτη λέμε και ότι δεν προλάβουμε όταν ανέβω να κάτσω πάνω.

Εμένα τις τελευταίες τρεις μέρες νιώθω ότι ξεκίνησαν οι συσπάσεις αλλά χωρίς πόνους. Με έβαλε ο γιατρός να μετρήσω κάθε πότε και πόση ώρα αν και δεν ανησυχεί απο αυτό που του περιέγραψα. Αλλά για να είμαστε σίγουροι. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι χτες όλο κάπου έτρεχα και δεν έχω σταθεί καθόλου και νιώθω και στρεσαρισμένη γιατί μάλλον παρακουράστηκα αυτή την βδομάδα. Στεναχωρήθηκα και με κάτι σκηνικά που είδα και επειδή δεν θέλω και πολύ να βάλω τα κλάματα κάνω αμάν και πως να συνέλθω.

Α! και το πετυχημένο; Χτες έβαλα να φτιάξω ένα τοστ και το ξέχασα !!!! Καλά που μύρισε και αρχίσαμε να ψάχνουμε τι είναι. Φρίκη αυτόν τον μήνα νομίζω ότι πρέπει να κόψω το μαγείρεμα :)

vanz καλωσόρισες κοπέλα μου με το καλό το μωράκι σου :) μην αγχώνεσαι για τα κιλά θα τα χάσεις μετά. Εγώ είμαι στα 7 μόνο και μόνο γιατί έκανα ζάχαρο εγκυμοσύνης και με κυνηγάνε ο γιατρός μου και η ενδοκρινολόγος αλλιώς σίγουρα τώρα θα είχα φτάσει τα διπλά τόσο επιρρεπής που είμαι στο φαί και ειδικά στα γλυκά. Άστα το στομάχι έγινε το παιχνίδι του μαζί με τα δεξιά μου πλευρά χαχααχα παλι καλά που έμεινε λίγος καιρός. Όταν είχα πάει πριν ένα μήνα στον γιατρό είχε ήδη το κεφάλι κάτω αλλά μου είπε ότι είναι μικρός και μπορεί να ξαναγυρίσει, τώρα περιμένω να τον δούμε την πέμτπη για να δω τι έχει κάνει. Πότε σου έχουν δώσει πητ; Εγώ θα δω αν θα αλλάξει τώρα στο ντόπλερ. Απο ρουχαλάκια εμένα μου έδωσε η αδερφή κάποια και θα πάω να πάρω ζιπουνάκια κοντομάνικα για μέσα απο τα φορμάκια που θα τα διαλέξω χειμωνιάτικα γιατί δεν νομίζω ότι θα κάνει τόση ζέστη όταν θα γεννήσουμε. Θα δούμε. Λέω να πάω την πέμπτη να ρίξω μια ματιά και θα σας πω.

Effie.k. και εγώ τρελαίνομαι να χαζεύω την κοιλιά μου όταν ξεκινάει αλλά μερικές φορές νιώθω ότι θα πεταχτεί απέξω απο το τέντωμα που κάνει!! αχαχαχα Ο πατέρας του δε δεν κρατιέται τώρα όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο ανυπόμονος να περάσουν οι μέρες και να γεννηθεί με το καλό για να μπορεί να τον κρατήσει πέρα απο το να χαιδεύει απλά την κοιλιά μου και να παίζει μαζί του όταν έχουν κέφια και οι δύο.

Tatkono η αλήθεια είναι ότι νιώθω ευλογημένη που είχα βοήθεια γιατί μόνη μου δεν έπαιζε να κάνω γενική. Τώρα που άδειασε το δωμάτιο νιώθω πιο ήρεμη και χαλαρή περιμένω πως και πως να βαφτεί για να αρχίσουμε να βάζουμε επιπλάκια. Βλέπω ότι πάμε πολλές στον γιατρό την πέμπτη. Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό το ντόπλερ εμένα μου το ζήτησε και για αυτό θα το κάνω, να δω και ότι όλα είναι καλά.

Hope μου ο μικρός κάτι μέρες δίνει ρεσιτάλ και μετά ηρεμή :) Τώρα ειδικά που βρήκε καινούργιο παιχνίδι το στομάχι μου και τα πλευρά μου είναι πολύ απασχολημένος χαχααχα. Εμείς θα το κάνουμε φυστικί απαλό το δωμάτιο και θα κοιτάξω για αυτοκόλλητα. Ο μικρός ήταν με το κεφάλι κάτω απο την προηγούμενη εξέταση αλλά επειδή μου είπε ότι μπορεί να ξαναγυρίσει τώρα με έχει πιάσει μια αγωνία να δω τι έχει κάνει :) Τώρα για τις πεθερές εξαρτάται γιατί υπάρχουν και αυτές που θέλουν μόνο να έρχονται και να διατάζουν έχω δύο παραδείγματα στην οικογένεια. Εγώ πάντως που κάλεσα την δική μου να έρθει τώρα στην αρχή να μείνει μαζί μας για λίγες μέρες να με βοηθήσει, μένει σε νησί, γιατί η μητέρα μου μπόρεσε να πάρει μόνο 1 βδομάδα άδεια απο την δουλειά της για να με βοηθήσει, μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί έχει τα άλλα εγγόνια να προσέχει τώρα που θα πάνε σχολείο και θέλουν την βοήθεια της. Οπότε δεν τις πιάνεις πουθενά, μόνο θα μας πέρνουν συνέχεια να τους πάμε να δούνε τον μικρό αλλά εγώ έχω ήδη δηλώσει ότι χειμωνιάτικα δεν θα το τρέχω απο δω και απο κει το παιδί και το σπίτι μας είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να μας δει. Αλλιώς το καλοκαίρι να είμαστε καλά αν δεν κάνουμε την βάφτιση. Θα δούμε τι θα γίνει να είμαστε καλά πάνω απο όλα και να πάνε όλα καλά ώς το τέλος.

Domino μην στεναχωριέσαι για τις φίλες. Εγώ έχω φιλες 20 κάτι χρόνων που όταν χαθήκαμε γιατί παντρευτήκαμε όλες και κάνανε πριν απο μένα παιδιά δεν μιλάγαμε μόνο στις γιορτές και τώρα που μάθανε ότι είμαι έγκυος με πήρανε γιατί χαρήκανε πολύ. Εγώ δεν το περίμενα, αν αυτες οι φίλες σου δεν είναι παντρεμένες και δεν έχουν παιδιά δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάς.

U85pp3.png

neraidoyla στο orchestra στο Αιγάλεω το είδαμε και καθόμασταν και παίζαμε με τα κουμπιά πόση ωρα!! Χαχα

afroditoula και εγώ έχω ετοιμάσει σιγα σιγά την βαλίτσα... Είπα να την έχω έτοιμη για παν ενδεχόμενο...

vanz εμένα ντόπλερ μου έκανε και τις δύο τελευταίες φορές που πήγα... Είναι για να μετράει την παροχή του ομφ. λώρου... Ρώτα και τον γιατρό σου θα σε πληροφορήσει καλύτερα...

Hope μου οι επαφές έχουν κοπει εδώ και πάρα πολύ καιρόοοο!!! Χαχα απλά ο γιατρός το ανάφερε μαζί με τα άλλα που πρέπει να προσέχω... Όσον αφορά τα ψώνια οι πωλήτριες ειδικά αν δουν ότι είναι το πρώτο παιδάκι όντως πανε να σε φορτώσουν με ένα σωρό πράγματα! Ευτυχώς πάω με τη λίστα μου για να παίρνω μόνο αυτα που θέλω εγω! Και εμένα η κοιλιά μου έχει κατέβει λίγο, εγω δεν το πολυκαταβαίνω βέβαια, η μαμά μου το πρόσεξε και μου το είπε!

Tatkono μου μην αγχώνεσαι για τα ρουχαλάκια, μπορεί να έτυχε! Η αλήθεια είναι πως στα orchestra εγώ βρήκα πολύ όμορφα πράγματα!

Mariren προσοχή προσοχή! Και εγώ διαπιστώνω λίγη αφηρημάδα τελευταία και με κοροϊδεύουν αλλά τους το ρίχνω στις ορμόνες της εγκυμοσύνης! Χαχα

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ποποπο mariren μου αυτή τη βδομάδα shopping therapy?!? μια χαρά σε βρίσκω!! :):-P τι ωραίο το φυστικί!!! Ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα!!! Δυστυχώς του άντρα μου δεν του αρέσει κ έτσι μείναμε στο κλασσικό μπλε! :) και για τα επιπλα και καλά κάνεις και δεν ξοδεύεις!! ;) αφού είναι καλά και γερά για πιο λόγο να πάρεις καινούρια? ξόδεψε τα χρήματα σε κάτι άλλο! Μπραβο αδερφή!! :)

Όσο για τις συσπάσεις, και τα γεγονότα που μας επηρεάζουν..... ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ναι ναι ξέρω δεν γίνεται να επηρεαστείς αλλά, γίνε λίγο αναίσθητος βρε αδερφέ!! Δεν γίνεται να τα σκεφτόμαστε οοοολα και να τα περνάμε από κόσκινο!! Εγώ νοιάζομαι μόνο λίγο για το οικονομικό γιατί διαφορετικά αγχώνεται υπερβολικά ο άντρας μ! Για όλα τα άλλα ΑΡΝΤΑΝ! Από το ένα αυτή μπαίνει από το άλλο βγαίνει!

Ποπο όσο για τις πεθερές, εντάξει.. Δε λέω πολλά, δεν έχει καιρό που έχω "πεθερά", αλλά επειδή είμαι και η πρώτη νύφη μέσα στην οικογένεια είναι κάπως... Βασικά το βλέπω κ από τη μάνα μου μη λέω χαζά.. Επειδή θα φύγουμε γρήγορα μετά την γέννα (ο άντρας μου θέλει στις 20 μέρες) άρχισαν να παραμιλάνε... Και δε μπορώ καθόλου! Εγώ λέω να πάω στο νησί να είμαστε ο αντρας μου, ο μπέμπης κ εγώ και να κρατήσω μακριά όλους με τα "κάνε αυτό" "κανε εκείνο" "εγώ έκανα αυτο" κτλ... Πιστεύω πως τα παιδιά για αυτό τα κάνουν νέες κοπέλες γιατί έχουν αλλάξει κ οι καιροί!! Οπότε......αφηστε! Μπορώ να πω πολλά για αυτό το θέμα! :/

Σήμερα μίλησα με κάτι φίλες και μ λεει η μία για την άλλη "μην την ακους αυτή δεν έβγαζε καθόλου το μωρό έξω όταν ήταν μικρό..φοβιτσιάρα"! Δεν χρεισιμοποιούσε καθόλου το καρότσι (σχεδον) μέχρι τους 5-6 μήνες είχε γεννήσει κ νοέμβριο! Εγω θα τρελαθώ άμα μένω τόσο μέσα και πιστεύω κ το μωρό δεν πρέεπι να το έχεις κλειστό μέσα.. Για πιο λόγο? :/ αφού κ μπορείς να το ντύσεις και για την μεταφορά έχεις σκεφτεί... :/ εγώ λες να θέλω να το παρακάνω?!? :P δεν τις φοβάμαι καθόλοου τις βολτούλες!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!Βλεπω οτι ολες τρεχετε με ετοιμασιες κ ψωνια κ εγω η γαιδουρα που θα γεννησω πρωτη απ ολες τιποτα δεν εχω κανει.Βεβαια εχω δικαιολογια οτι ειμαι ξαπλα αλλα σε 10 μερες που θα σηκωθω με βλεπω να τρεχω πανικοβλητη.Ουτε βαλιτσα εχω φτιαξει,ουτε τα ρουχα απο την μεγαλη μου κορη εχω πλυνει,τιποτα τιποτα..ελπιζω να μη με προλαβει η μικρη ;)

Εφη θυμασαι τιμη για το ρηλαξ;;ΣΧεδον παντου το βλεπω 350 αλλα ειδα κ ενα σαιτ με 250 αλλα εχει εξαντληθει μου ειπαν

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

neraidoyla δεν θυμάμαι, αλλά το Σάββατο που πιθανόν θα πάω για κάτι τελευταία πραγματάκια θα το κοιτάξω!

Tatkono εμείς χειρότεροι και από παιδιά γινόμαστε με κάτι τέτοια! Ο άντρας μου δε ακόμα πιο πολύ! Έπαιζε με όλα! Ρηλαξ, καρότσια, μπανάκια! Χαχαχα

Πάντως και εγώ συμφωνώ με τις βόλτες. Πέρα απο τον πρώτο καιρό που πρέπει να το προσεχεις το μωρό λίγο παραπάνω, μετά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην βγαίνει να παίρνει λίγο οξυγόνο! Και εγώ δεν θέλω να κλειστώ μέσα!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

neraidoyla εύχομαι να μην σε προλάβει όπως λες η μικρή!! Χιχι!! Μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν!! :) εντάξει τα ρουχαλάκια αφού τα έχεις έτοιμα δεν είναι τιποτα το πλύισμο κ σίδερο!! Τα υπόλοιπα μην τα ψάχνεις κ δε τα βρίσκεις είναι το θέμα! :/

effie μου ένα θα σου πω, δεν έχω ζήσει ακόμα ψώνια για το μωρό με τον άντρα μου γτ είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο... Αλλά σήμερα κιόλας μόλις πηλρε τα έπιπλα έτρεξε να τα ετοιμάσει!! Και όταν έβαφε κάθε 3 κ λίγο φωτογραφίες έστελνε!! :P φαντάζομαι στο καρότσι μόλις το ανοίξει τι θα κάνει!! Χαχαχαχαχα!!!:) μετά θα τρέχει με τους φίλους και την μαμά μου για τα υπόλοιπα ψώνια (τα τελευταία) γιατί το κόβω ότι δεν θα την παλεύω να κουνηθώ!!! Εκεί να τον δω!! Χαχα!!

Πάντως δες για την βόλτα του μωρού, αν έμενα κι εγώ αθήνα θα το έβγαζα πιο μεγάλο λίγο το μωρό και φυσικά θα προτιμούσα κάπου μακριά απο το κέντρο (γλυφάδα, άλιμο ή βόρεια πάρνηθα, βαρυμπόμπη, σπάτα..)! Να πέρνει ανάσα το μωρό κι εγώ φυσικά...! Τώρα που θα είμαι στο νησί παντού γύρω καθαρός αέρας είναι..!! Και όσο σκέφτομαι το επόμενο καλοκαιριιιι...!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟΟΟΟΟ!φέτος μόνο 1 εκανα... :( να το βγάζετε βολτούλα το μωρό!! Μετά μπορεί να μας βγει του έξω αλλά δεν πειράζει!! :P

Πάω να φάω... Έχει κάνει η μαμά μου πιροσκί άμα ξέρετε (πόντια!) και έχει μυρίσει όλο το σπίτι!! Γίνεται να τα αφησω παραπονεμένα?!?!χαχα φιλακιαααα τα λεμε μετα!

Πάω να φάω... Έχει κάνει η μαμά μου πιροσκί άμα ξέρετε (πόντια!) και έχει μυρίσει όλο το σπίτι!! Γίνεται να τα αφησω παραπονεμένα?!?!χαχα φιλακιαααα τα λεμε μετα!

Πισια εννοεις;;;Αν ειναι με πατατα στειλε μου μερικα!!

Αληθεια σε ποιο νησι μενετε,δεν θυμαμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...