Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Να κανω μια χαζη ερωτησουλα; Εσωρουχα μιας χρησης απο που τα αγοραζω; φαρμακειο; εχω αγχωθει κοριτσια. Ο αντρας μου βαφει το παιδικο κ γενικως γινεται ενας χαμος στο σπιτι. Ειναι κ τοσα πραγματα που πρεπει να παρω κ με τα capital control ζοριζομαστε. Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα. Εν τω μεταξυ κουραζομαι ευκολα κ εχω τοοοοσες δουλειες.Θελω να ετοιμασω τα πραγματα μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Αλλα μολις μπει ο Σεπτεμβρης θα παω να ψωνιζω. Με το σπιτι δεν προλαβαινω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! :):):)

Hope! μου, μου είπε να περιορίσω το πολύ και έντονο περπάτημα, τις έντονες δραστηριότητες και να κόψω τις σεξ. επαφές για τις επόμενες 3 εβδομάδες για να περιοριστεί ο κίνδυνος ενός πρόωρου τοκετού, δλδ να περάσει ο καιρός μέχρι να μπω στο μήνα μου, μιας και το μωρό είναι μεγάλο και θα υπήρχαν πιθανότητες. Από εκεί και πέρα μου είπε θα με βάλει σε συστηματικό περπάτημα κλπ... Με τον τράχηλο όχι δεν έχω θέμα, είναι πάνω από 3... Υποστηρίζει πολύ τον φυσ. τοκετό και θέλει να εξαντλήσουμε τον καιρό όσο πιο πολύ πάει...

TatKono και εγώ με το προδέρμ έπλυνα τα ρούχα του μωρού! Και κάθε ένα που μάζευα καθόμουν και τα μύριζα μια ώρα :tongue::tongue:

vanz καλώς ήλθες στο τόπικ μας, όλα με το καλό! Εγώ από ρουχαλάκια προτίμησα ζιπουνάκια με κοντό μανίκι και φορμάκια με μακρύ... Τα πήρα όλα για χειμώνα, δεν ξέρω βέβαια πόσο κρύο θα έχει, αλλά θεώρησα ότι είναι καλύτερα από το να έπαιρνα καλοκαιρινά αφού μπροστά μας έχουμε χειμώνα... Από κιλά εγώ έχω φτάσει στα +12 και από τον προηγούμενο μήνα σταμάτησα ζάχαρη, ψωμιά κλπ και έχω μείνει εκεί...

tassoula φίλη μου που γέννησε σε δημόσιο εδώ στην Αθήνα, πλήρωσε 35 ευρώ το δίκλινο την ημέρα 100 ευρώ αναισθ. και αμοιβή γιατρού 1000 ευρώ... Στο ίδιο νοσοκομείο άλλη κοπέλα που γεννάει σε ένα μήνα θα δώσει αμοιβή γιατρού 1500... Υπερ-τέλεια μου φαίνονται τα 200 ευρώ που έδωσες εσύ...

domino με το καλό οι ετοιμασίες σας! Εσώρουχα μιας χρήσης θα βρεις και σε όλα τα καταστήματα με βρεφικά, εκεί βρήκα και εγώ. Και σου προτείνω αν μπεις σε ένα από αυτά τα μεγάλα να πάρεις όλα σου τα πράγματα από εκεί για να μην ψάχνεις και να μην κουράζεσαι. Βρίσκεις τα πάντα, από αναρροφητήρα μύτης για το βρέφος και φυσιολ. ορό μέχρι εσωρ. μιας χρήσης, επιθέματα στήθους, απορρυπαντικό...

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια τι κάνετε; Χάθηκα λίγο αλλά μπορώ να πω ότι ξεμπερδέψαμε με τις δουλειές και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε :) Ας είναι καλά η μητέρα μου και η αδερφή μου που βοήθησαν γιατί δεν έπαιζε να κάνω εγώ τώρα τέτοια γενική. Το δωμάτιο του μπέμπη άδειασε και είναι έτοιμο για βάψιμο. Απο δευτέρα θα ανέβω μάλλον Πειραιά και θα πάμε να δούμε για τα πράγματα του μωρού. Δεν πλύναμε ακόμα τίποτα γιατί νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα.

Περιμένω και το ντόπλερ την πέμπτη να δω τι θα μας πούνε και μετά. Πάντως μάλλον δεν θα το γλιτώσω το κράξιμο απο τον γιατρό μου γιατί τις τελευταίες μέρες τρώω πάλι παγωτά αν και δεν έχει ανέβει το ζάχαρο μάλλον χαμηλό θα το έλεγα. Αλλά φοβάμαι μήπως ο μικρός είναι πάλι πιο μεγάλος απο ότι πρέπει. Θα δούμε. Πάντως ούτε κιλά έχω πάρει άλλα έχω μείνει στα 7.

Τις τελευταίες μέρες μάλλον ο μικρός κοιμάται αρκετά γιατί παρατηρώ ότι είναι αρκετά ήσυχος και ξαφνικά σαν να ξυπνάει και αρχίζει να τεντώνεται και να κάνει βουναλάκια στην κοιλιά και με τσακίζει. :) Προχτές έφαγα και μία στο στομάχι και τα είδα όλα. καλά που δεν το κάνει συχνά προτιμάει τα πλαινά συνήθως :). Πάντως όσοι με βλέπουν μου λένε ότι έχω πολύ μικρή κοιλιά για 8 μηνών ότι φαίνεται μικρότερη. Άνυπομονώ να πάμε στον γιατρό να τον δούμε για να ηρεμήσω λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω ή έχει γυρίσει προς τα πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω το βουναλάκι που κάνει στο στομάχι τι μπορεί να είναι :)

Κορίτσια δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλες αλλά θα το κάνω με ησυχία και θα απαντήσω. Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε και καλά να περάσουμε :)

U85pp3.png

Να κανω μια χαζη ερωτησουλα; Εσωρουχα μιας χρησης απο που τα αγοραζω; φαρμακειο; εχω αγχωθει κοριτσια. Ο αντρας μου βαφει το παιδικο κ γενικως γινεται ενας χαμος στο σπιτι. Ειναι κ τοσα πραγματα που πρεπει να παρω κ με τα capital control ζοριζομαστε. Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα. Εν τω μεταξυ κουραζομαι ευκολα κ εχω τοοοοσες δουλειες.Θελω να ετοιμασω τα πραγματα μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Αλλα μολις μπει ο Σεπτεμβρης θα παω να ψωνιζω. Με το σπιτι δεν προλαβαινω.

Κι εγώ μια απο τα ίδια.. Δεν ξερω τι να πρωτοπάρω.. Θα 'ναι χρησιμα, αχρηστα... αλλά ας μην αγχωνόμαστε . Κι αν δεν γινουν ολα, μην στενοχωριεσαι , να το ευχαριστηθεις!

vanz καλώς ήλθες στο τόπικ μας, όλα με το καλό! Εγώ από ρουχαλάκια προτίμησα ζιπουνάκια με κοντό μανίκι και φορμάκια με μακρύ... Τα πήρα όλα για χειμώνα, δεν ξέρω βέβαια πόσο κρύο θα έχει, αλλά θεώρησα ότι είναι καλύτερα από το να έπαιρνα καλοκαιρινά αφού μπροστά μας έχουμε χειμώνα... Από κιλά εγώ έχω φτάσει στα +12 και από τον προηγούμενο μήνα σταμάτησα ζάχαρη, ψωμιά κλπ και έχω μείνει εκεί...

Καλως σας βρήκα! Εγώ όλα κι όλα 2 ζιπουνάκια χωρίς μανικάκι και 2 φορμάκια κι αυτα λεπτά. Περιμένω μηπως βρω μεσα στο Σεπτεμβρη χειμωνιάτικα και πάρω μια και καλή αλλά σκέφτομαι μηπως δεν προλαβω???? Τα 12 είναι καλα. Τωρα δεν παίρνεις άλλα? Εγω προσεχω αλλά όλο και κατι φορτωνομαι .... :?

Κορίτσια τι κάνετε; Χάθηκα λίγο αλλά μπορώ να πω ότι ξεμπερδέψαμε με τις δουλειές και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε :) Ας είναι καλά η μητέρα μου και η αδερφή μου που βοήθησαν γιατί δεν έπαιζε να κάνω εγώ τώρα τέτοια γενική. Το δωμάτιο του μπέμπη άδειασε και είναι έτοιμο για βάψιμο. Απο δευτέρα θα ανέβω μάλλον Πειραιά και θα πάμε να δούμε για τα πράγματα του μωρού. Δεν πλύναμε ακόμα τίποτα γιατί νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα.

Περιμένω και το ντόπλερ την πέμπτη να δω τι θα μας πούνε και μετά. Πάντως μάλλον δεν θα το γλιτώσω το κράξιμο απο τον γιατρό μου γιατί τις τελευταίες μέρες τρώω πάλι παγωτά αν και δεν έχει ανέβει το ζάχαρο μάλλον χαμηλό θα το έλεγα. Αλλά φοβάμαι μήπως ο μικρός είναι πάλι πιο μεγάλος απο ότι πρέπει. Θα δούμε. Πάντως ούτε κιλά έχω πάρει άλλα έχω μείνει στα 7.

Τις τελευταίες μέρες μάλλον ο μικρός κοιμάται αρκετά γιατί παρατηρώ ότι είναι αρκετά ήσυχος και ξαφνικά σαν να ξυπνάει και αρχίζει να τεντώνεται και να κάνει βουναλάκια στην κοιλιά και με τσακίζει. :) Προχτές έφαγα και μία στο στομάχι και τα είδα όλα. καλά που δεν το κάνει συχνά προτιμάει τα πλαινά συνήθως :). Πάντως όσοι με βλέπουν μου λένε ότι έχω πολύ μικρή κοιλιά για 8 μηνών ότι φαίνεται μικρότερη. Άνυπομονώ να πάμε στον γιατρό να τον δούμε για να ηρεμήσω λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω ή έχει γυρίσει προς τα πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω το βουναλάκι που κάνει στο στομάχι τι μπορεί να είναι :)

Κορίτσια δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλες αλλά θα το κάνω με ησυχία και θα απαντήσω. Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε και καλά να περάσουμε :)

Γεια σου mariren! Με το καλό εύχομαι ! Εμένα η μικρή έχει κανονικά τακτοποιήσει τα πόδια της πάνω στο στομάχι μου και τα δεξιά πλευρά, οπότε μονίμως νιωθω μια πίεση στο θωρακα και το στομάχι μου έχει ανέβει στο λαιμό ! Το κεφαλάκι κάτω εδώ και 2 βδομάδες αλλά χωρίς να συντρέχει λόγος πρόωρου τοκετου. Σε αυτη τη φάση αρχίζουν και παίρνουν θεση μου ειπε ο γιατρός.

Γενική ε? Μπράβο... Όλο κάνω πως την ξεχνάω αλλά μαλλον ειναι ηρθε η ωρα της...πφφφφ !

Κοριτσια έτσι όπως ρίχνω μια ματιά, νομίζω οτι έχω τη πιο κοντινή πητ από όλες ή κανω λάθος????

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Πως είστε;Δεν μου έφταναν όσα είχα έχω πεθάνει και από την καούρα τώρα!!!πφφφ

Vanz καλωσόρισες,με το καλό το μωράκι σου!

Τώρα που λέτε για αγορές έχω φάει ένα κόλλημα με ένα ρηλαξ,αλλά πανάκριβο είναι,μάλλον με τη χαρά θα μείνω...4moms mamaroo λέγεται

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

vanz είχα πει και εγώ να περιμένω τα χειμωνιάτικα, αλλά βρήκα και λεπτά και πιο χοντρά για αργότερα, οπότε είπα να τα πάρω εκμεταλλευόμενη και τις εκπτώσεις... Με τα κιλά μου έχει βάλει όριο το πολύ άλλα 4 μέχρι το τέλος, ευτυχώς μέχρι στιγμής είναι σχεδόν εκεί κι αν δεν είχα ξεφύγει στις διακοπές, θα είχα και λιγότερα, αλλά δεν πειράζει αφού είναι όλα καλά...

mariren αυτά τα 'βουναλάκια' τα έχουμε και εμείς κάθε μέρα και είναι απόλαυση να το βλέπεις, τώρα ειδικά που ξέρω ότι είναι ποδαράκια μιας και μου είπε ο γιατρός ότι γύρισε προς τα κάτω...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τώρα που λέτε για αγορές έχω φάει ένα κόλλημα με ένα ρηλαξ,αλλά πανάκριβο είναι,μάλλον με τη χαρά θα μείνω...4moms mamaroo λέγεται

αχ αυτό το ρηλάξ πραγματικά δεν υπάρχει -όπως και η τιμή του βέβαια-... προχθές καθόμασταν πόση ώρα και το χαζεύαμε στο κατάστημα!!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

αχ αυτό το ρηλάξ πραγματικά δεν υπάρχει -όπως και η τιμή του βέβαια-... προχθές καθόμασταν πόση ώρα και το χαζεύαμε στο κατάστημα!!!!

Σε ποιο καταστημα το ειδες Εφη;;Ειναι φοβερο το ατιμο

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια!!! Εχω καιρο να μπω αλλα σας διαβασα ολες!!! Χαιρομαι που ειστε καλα και εσεις και οι κοιλιτσες σας!! Εμεις την παμε για doppler την Πεμπτη και εχουμε πολυ αγωνια να δουμε τον μπεμπακο μας!!! Απο κιλα ειμαστε +12 καλαααα παμε χαχαχα!!!Απο ετοιμασιες κοντευω εχουμε ακομα τα φορμακια τα οποια λεμε απο Σεπτεμβριο να τα παρουμε οπως επισης και το στρωμα της κουνιας!! Ο μπεμπης εχει ζωηρεψει αρκετα και κανει ακροβατικα!!

Ερωτηση! Γενναει καμια στο Αττικο? Την βαλιτσα την φτιαξατε? εγω οχι ακομα χρειαζομαι ακομα καποια πραγματακια!!! Αυτα απο μενα... συγνωμμη που δεν απαντω σε καθε μια ξεχωριστα!!! Αααα! καλωσηρθες στην ομαδα μας Vanz με το καλο κοριτσακι μου το μωρακι σου!!!!! Φιλια σε ολες!!

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις εγκυούλες!! :) Τι κάνετε γλυκές μου?!

Συγνώμη κορίτσια είχα κάτι προβλήματα με την εταιρεία τηλεφώνου από τον Γενάρη και μου κόψαν το τηλ ενώ έκανα φορητότητα σε άλλη και έμεινα χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ! Έριξα και κάποιους καβγάδες αλλά το κατα ευχαριστήθηκα!!!

navz μου καλωσήρθες!! :) εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Γερό και δυνατό και να απολαύσεις κάθε στιγμή!! :) εγώ είμαι στα +6.. (5.500-6.000) ευτυχώς γιατί ποιος ακούει τον γιατρό!! Από ρουχαλάκια τώρα τέλη του μήνα θα πάω να κάνω ένα ντου να τελειώνω!! Έχω πάρει 2 φορμάκια μακρια και κάποια ζιπουνακια κοντομάνικα... Βρήκα χειμερινά στα prenatal.. Τώρα δεν θα πάρω πολλά φορμάκια γιατί είναι το πρώτο εγγόνι και από τις δυο μεριές οπότε θα μας βομβαρδίσουν σε ρουχαλάκια!! Τα έχω βρει όλα όσα θέλω και μένει το ντου!!

tassoul μου στην αθηνα μια φίλη σε δημόσιο πλήρωσε μόνο 50? !! Θεσνικη δε ξέρω τι γίνεται αλλά εγώ μίλησα γενικά για όλο το πακέτο οπότε δε ξέρω να σου πω λεπτομέριες! Γι αυτό λέω αφού θα μου βγει 200-300 διαφορα θα προτιμήσω την πολυτέλεια!! Πολύ καλά σου βγήκε εσένα η γέννα!!

Δεν θυμάμαι ποια μίλησε για το δωματιάκι και την γενική στο σπίτι, τι ωραία που είναι η βοήθεια για τις ετοιμασίες!! Γενική έκανα πριν φύγω από το νησί και ο αντρας μου έβαψε το δωμάτιο πριν μία εβδομάδα και αύριο φτάνουν τα επιπλάκια μας οπότε κ θα ετοιμάσει όλο το δωματιάκι του μπέμπη μας!! :)

Την πέμπτη έχω και εγώ γιατρό, άντε να δχ το ζουζούνι μας!! Με έχει ταράξει στις σκουντιές και κλωτσιες και θέλω να δω το μουτράκι!! :) το ντόμπλερ κορίτσια το κάνουμε όλες?? εμένα δε μ έχει πει κάτι προς το παρόν... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Αααα! καλωσηρθες στην ομαδα μας Vanz με το καλο κοριτσακι μου το μωρακι σου!!!!! Φιλια σε ολες!!

Σ ευχαριστώ πολύ !!!!!

navz μου καλωσήρθες!! :) εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Γερό και δυνατό και να απολαύσεις κάθε στιγμή!! :) εγώ είμαι στα +6.. (5.500-6.000) ευτυχώς γιατί ποιος ακούει τον γιατρό!! Από ρουχαλάκια τώρα τέλη του μήνα θα πάω να κάνω ένα ντου να τελειώνω!! Έχω πάρει 2 φορμάκια μακρια και κάποια ζιπουνακια κοντομάνικα... Βρήκα χειμερινά στα prenatal.. Τώρα δεν θα πάρω πολλά φορμάκια γιατί είναι το πρώτο εγγόνι και από τις δυο μεριές οπότε θα μας βομβαρδίσουν σε ρουχαλάκια!! Τα έχω βρει όλα όσα θέλω και μένει το ντου!!

Αχ μόνο εγώ εχω βαλει τοσα πολλά? Παχιά δε με λές.. 71 περιπου κιλα με το υψος που εχω φαινονται νορμαλ σαν εικονα, στρουμπουλιτσα καπως, αλλα η διαφορα ειναι τεραστια με αυτο που ειμουν πριν ... Και πειναω συνεχειααααα..! Τελοσπαντων!

Λοιπον εγω 2 φορμακια, 2 ζιπουνακια... γαντακια, σκουφακι, μια κουβερτουλα φλις, 2 σεντονακια, 2 υποστρωματα, πετσετουλες και μπουρνουζακι και σελτεδακια αρκετα. Αυτα, τιποτα αλλο. Κουνια πηραμε κι εχω ηδη βάψει το δωματιο, το εχω καθαρισει και διακοσμησει. Το δωματιο ειναι ευρυχωρο , εχει κι ενα κρεβατι μονο μεσα που θα με εξυπηρετησει σε πολλά, και ελευθερο χωρο, ειναι οκ. Δεν εχω παρει ουτε καροτσι, ουτε καθισματακι αυτοκινητου, ουτε μαρσιππο, ουτε αλλα ρουχα, δεν προλαβαινω και δεν εχω και ολα τα λεφτα μαζεμενα... τι θα κανω??? Καλά, λικνο, αλλαξιερα, πολυθρονα και μαξιλαρια θηλασμου και λοιπα τα θεωρω πολυτελειες και δεν μπορω και να τα παρω...

Μακαρι να περιμενα κι εγω κανενα δωρακι αλλα δυσκολο.. Λίγοι συγγενεις και καποιοι φιλοι , αυτο...

Κατα τ άλλα από εξετασεις , σε ιδιωτικό είμαι για συναισθηματικους λόγους και δεσιμο με τον συγκεκριμενο γιατρό, απλά ειμαστε πολύ χαλαρα. Δεν μου εχει πει να κανω παρα μονο την αυχενικη που εκανα, τον β΄επιπεδου, κατι αιματος και φυσικα σακχαρο. Τωρα θα τον δε σε 10-15 μερες κι αυτο το ντοπλερ πρωτη φορα το ακουω. Κανουν όλες οι κοπέλες?

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα,δοξα Τον Θεο!Πριν λιγο τελειωσαμε το γευμα μας και ο αντρας μου πηρε μεσα την μικρη να την κοιμησει!

vanz καλως μας ηρθες!Με το καλο να υποδεχτείτε το μωρακι σας,υγιες και ευλογημενο!Θεσσαλονικια?Και γω γεννημενη και μεγαλωμενη στην Θεσσαλονικη,αλλα τα τελευταια χρονια ζω στην επαρχια!:)

Εχεις χρονο καλη μου για να προμηθευτεις τα απαραιτητα για το μωρακι σου!

Εγω ηδη ειχα τα παντα απο την πρωτη μου κορη,οποτε μονο τα φρεσκαρα και ηδη εχουν παρει την θεση τους στο συρταρι!Η κουνια εχει στη θεση της κι αυτη,το μονο που μενει ειναι να φρεσκαρω και τα υφασματα απο πορτ μπεμπε και καθισματακι!:)Οσο για τα κιλα,ξερω πως μας γινονται αγχος και εμμονη,πολλες φορες!Οσο μπορεις να προσεχεις,δε θα σου πω εαν ειναι λιγα ή πολλα!Θα σου πω μονο πως αλλες γυναικες θα εδιναν τα παντα για να ειναι στην θεση μας,ενω το λιγοτερο που θα τους ενοιαζε θα ηταν τα κιλα!Οποτε μην το σκεφτεσαι καμαρι μου!Και γω το σκεφτομαι,ασχετα με το ποσα εβαλα,αλλα πραγματικα νιωθω αχαριστη μετα!Οσο κι αν αλλαζει το σωμα μας,η ευλογια που βιωνουμε μεσα μας,δεν μετριεται!:)

tassoula μου,τι κανεις?Σταματησες τη δουλεια?

Κι ομως καλη μου,πληρωνεις σε πολλα δημοσια νοσοκομεια,σε αλλα λιγοτερο,οπως εσυ,σε αλλα περισσοτερο!Και η κολλητη μου που γεννησε στο ''Ιπποκρατειο'' πληρωσε περιπου 1000 ευρω!Στην πολη που μενω,η μαιευτικη ειχε κλεισει για τον λογο αυτο!Εν πασει περιπτωση,το θεωρω λιγοτερο απαραδεκτο να πληρωνεις εστω και 50 ευρω!

domino μου,γιατι μωρε ψυχη μου αγχωνεσαι?Ολα θα γινουν!Αχου,βαφετε το δωματιο?Τι χρωμα?Θα βαλετε και σχεδια?

Οσο για τα capital control,εγω πλεον σε μεγαλες αγορες,δινω την καρτα!

Τα εσωρουχα μιας χρησης τα πηρα απο ''ΛΗΤΩ''!

effie.k μου,μαρη,πες μου πως ειχες επαφες?Αχ ρε καμαρι,δε φοβοσουν?Απαπα,μονο στην ιδεα βρε κοριτσια,αγχωνομαι!:roll:

Να ξεκουραστεις κοριτσι μου!

mariren μου,εννοειτε πως οποιος μπορει να σε βοηθησει με δουλειες κτλ,να το κανει!Και μπραβο που το δεχεσαι!Πιστεψε με,υπαρχουν κοπελες που δυσανασχετουν,ειδικα εαν ειναι η πεθερα!:wink:!Κακως βεβαια,αλλα τελος παντων!

Εσεις τι χρωμα σκεφτεστε να το κανετε?

Να ξερεις πως συνηθως στις εβδομαδες που ειμαστε,το μωρο ηδη ειναι με το κεφαλι κατω!

Ζωηρουλης ο μπεμπης?

neraidoyla μου,πως εισαι?Αρχισαν και οι καουρες?Ασχημο συναισθημα!Και γω τις τελευταιες μερες νιωθω οπως το πρωτο τριμηνο!Ταση για εμετο κτλ!Εαν μπορεις,να πινεις κρυο νερακι,βοηθαει πολυ και φυσικα μικρα γευματα!:wink:

afroditoula,τι κανεις κοπελια μου?Μαζι με την mariren εχετε dopplerΑντε κοριτσια,να σας πανε ολα καλα!

Βρε κοριτσια,ερωτηση,παρατηρησατε εαν η κοιλια σας κατεβηκε αρκετα?Εδω και λιγες μερες νιωθω σα να εκανε ''βουτια'' η κοιλια μου!Αφου 2 μερες τωρα το αναπνευστικο εχει βελτιωθει απιστευτα!:confused:

Και επισης μια συμβουλη,μην παιρνετε πραγματα ασκοπα που δεν θα χρησιμοποιησετε ποτε!Δεν αναφερομαι σε ρουχα,αλλα σε διαφορα αλλα πραγματα!..............συνεχεια μετααααααααααα.........παω στην μικρη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εμεις το δωματιο το βαφουμε διχρωμο γαλαζιο κ λαχανι. Ψαχνω για αυτοκολλητα αλλα αυτα που μου αρεσαν εξαντληθηκαν.Εχω κ ενα αλλο προβλημα. Παρεξηγηθηκαν κανα δυο φιλες επειδη εχω χαθει. Δεν πολυβγαινω λογω ζεστης κ μαλλον με τοσα στο κεφαλι μου δεν σκεφτηκα να τηλεφ. Χθες η μια μου εστειλε ενα μηνυμα πολυ αποτομο. Στενοχωρεθηκα. Ενταξει φταιω αλλα ειλικρινα εχουν πεσει πολλα κ δεν μου αρεσε καθολου ετσι οπως εκφραστηκε. Σοκαριστηκα κ νιωθω πως δεν θελω να της ξανατηλ πλεον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...