Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα γλυκιες εγκυουλες!Τι κανετε?

Εμεις καλα,δροσιζομαστε,επιτελους!

Βρε κοριτσια,ποσο τυχερες ειστε που δεν εχετε θεματα με αιμορροιδες!Ευτυχως μεχρι στιγμης,τις αντιμετωπιζω με αλοιφη και ειδικο,επουλωτικο,λαδακι!

TatKono μου,απο το διαδικτυο θα παρετε τα πραγματακια?

Εσυ λογικα θα γεννησεις Θεσσαλονικη,σωστα?Σε δημοσιο?

Αληθεια,στο νησι,μετα την γεννα φυσικα,ποτε σκεφτεσαι να πας?

(ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕ?:rolleyes::-P)

Οσο για το μπανιερο,προσωπικα θα σου πω,οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο!Δεν προτιμησα κατι ογκωδες!Για αρχη ειχα παρει ενα στρωματακι/μαξιλαρι,ειδικο για μπανιο νεογεννητων!Δυστυχως,δεν το εχω σπιτι,αλλα κατω στην αποθηκη,για να σου στειλω μαρκα!Το ειχα παρει απο ΛΗΤΩ!

Απο τοτε που ξεκινησε να καθετε εχουμε αυτο http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babygear/products/Ocean-Wonders-Aquarium-Bath-Center! 3σε ενα στην ουσια!Βολευει και για την μεγαλη και για την μπεμπα!

effie.k μου,σημερα εχεις ραντεβου?Αντε,καλα αποτελεσματα!

Καλοφορετα τα ρουχαλακια σας!Πωπωωωω,καλα που ειπες σκουφακια!

Εχω απο την κορη μου,αλλα εχουν ξεχειλώσει,οποτε πρεπει να παω να παρω!Εαν δεν το εθιγες,θα το ειχα ξεχασει τελειως!:confused:

Εγω,οπως προανεφερα,ειχα μαρσιπο!Οπως,λοιπον,λε και συ,ειναι αρκετα βολικος,οταν πρεπει να κανεις καποια δουλεια και πρεπει να εχεις αναγκαστικα το μωρο μαζι σου!Για παραδειγμα,οταν χρειαζοταν να κατεβω στην αποθηκη να παρω πραγματα,εβαζα το μωρο στον μαρσιπο και πηγαινα!

neraidoyla,αντε κοντευεις να μπεις στον μηνα σου!Τι καλα!

Ποσο μεγαλωσε η μπεμπα σας!Απιστευτο!Τι κανει η κορουλα σου?

Καταλαβαινει πως θα εχετε μωρακι στο σπιτι?

domino μου,ευχαριστα λοιπον και τα δικα σας τα νεα!

Εχω και γω καουρες καμαρι!Και η αληθεια ειναι πως νιωθω,οπως ενιωθα στο 1ο τριμηνο!Με ενοχλουν παλι οι μυρωδιες και εχω ταση για εμετο!Πφφφφ!

Νιωθεις τα ιδια?

Προσωπικα,στην πρωτη μου γεννα,φορουσα νυχτικα στο μαιευτηριο!Ενιωθα πολυ πιο ανετα,ασε που διευκολυναν και την εξεταση καθε φορα που ερχοταν ο γιατρος!Ααααα...και ειχα παρει και εσωρουχα μιας χρησης,αν και δεν ειχα μεγαλη αιμορραγια,αλλα επισης με ειχαν βολεψει παρα πολυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις εγκυούλες!! :)

neraidoyla πλησιάζει ο καιρόςςςς! Πως μεγαλώσατε έτσι!! Χεχε!! Τι ωραίο..!! Άντε να δουμε πόσο θα φτάσουν τα μπεμπάκια μας!! :)

domino μου δυσκολεύεσαι ε?? άστα να πάνε κι εγώ.. Η κοιλίτσα με ενοχλεί να σας πω την αλήθεια, και δεν μπορώ εύκολα να σηκωθώ ή που ξαπλώνω.. :/ καούρες ξεκινησα δυο μέρες τώρα και τάση για εμετούς το βράδυ συνήθως.. Πολύ ταλαιπωρία.. Πάντως καλό είναι να περπατάμε όλες μας γιατί ηρεμεί όλο μας το σώμα και είναι πιο εύκολη η γέννα..

hope μου σε εσάς δρόσισε?? εγώ γλυκιά μου έχω σκάσειιιι! Δεν την παλευω καθολουυυ! Αν και δεν έχει τόση ζέστη όση είχε! Κάθομαι και ιδρώνω.. :/ τι ωραία που είστε με δροσούλαααα!

Κάποια πραγματάκια από το διαδίκτυο (μπιμπερό, πάνες, επιθέματα, δλδ του φαρμακείου πραγματάκια).. Τα υπόλοιπα δεν βρήκα έτσι κάτι να με ενθουσιάζει και μάλλον σε μαγαζάκια! :) εσωρουχάκια βρήκα έτσι κάποια πακέτα στο διαδικτυο αλλά ξέχασα να δω αν κάνουν αποστολές σ εόλη την Ελλάδα! Θα μπω να δω και θα σας πω αν θέλετε! ;)

Ναι θα γενήσω θεσνικη στο Γένεσις, ήδη έχω ψάξει έχω πάει κ στην κλινική, ο γιατρός μου εκεί είναι ούτως ή αλλως.. Έτσι όπως έψαξα και για το δημόσιο πάντως στο Ιπποκράτειο πχ πήρανε 1800 σύνολο (γιατρό κ δωμάτιο) κ εμένα θα μ βγει γύρω στο 2000.. Οπότε δεν συγκρίνονται οι πολυτέλειες!! :)

Για το νησί, ευτυχώς έχω μία καλή παιδίατρο και δεν φοβάμαι να φύγω νωρίς, τώρα ότι μου πει ο γυναικολόγος κ ο παιδίατρος.. Ο άντρας μου θέλει μόλις πάρω μισό σαραντισμό να γυρίσουμε.. Αν μας πουν το οκ οι γιατροί θα φύγουμε!! Αλλιώς στις 40 ημέρες αν όλα πανε καλά θα έχουμε πάει σιλγουρα σπιτάκι μας!!:-P πως το περιμένω!!!

Για την μπανιέρα σκέφτηκα μήπως με βολέψει αυτη που έχει και δυο ραφάκια από κάτω για να έχω τις πάνες τις κρέμες κτλ.. :/ αλλά αυτή της φίσερ μου την είπαν κ άλλες... Πρέπει να τη δω κ από κοντά! ;)

Αααα και όσο για το νοσοκομειό νυχτικάκια ασυζητητή εγώ γιατί ήση με ενοχλεί το βάλε σορτσάκι βγάλτο, βάλε μπλουζακι κτλ.. !! Και με τις εξετάσεις του γιατρου θα ειναι πιο εύκολα μάλλον!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Βρε κοριτσια,αντιμετωπιζετε προβλημα οταν θελετε να στειλετε μηνυμα?Προσπαθω εδω και ωρα και δεν μπορω να στειλω!Πφφφφ!:mad:

Πάντως καλό είναι να περπατάμε όλες μας γιατί ηρεμεί όλο μας το σώμα και είναι πιο εύκολη η γέννα..

Πραγματι καλη μου,το περπατημα βοηθαει παρα πολυ!Ενας λογος,που πιστευω πως ευθυνεται για τον καλο και ευκολο τοκετο που ειχα στην κορη μου,ειναι και το περπατημα!Εννοειτε πως οσες εχουν θεμα καλο ειναι το αποφευγουν!

σε εσάς δρόσισε??

Ηρθε ο αντρας μου Θεσσαλονικη το Σαββατο για να αφησει την μικρη στους γονεις μου!Μου ειπε πως ειχαμε διαφορα 10 βαθμους(εννοειτε 10 παραπανω εκει)!Χεχεχεχε!!!Οποτε,μπορω να μιλαω για δροσιαααα!

Ναι θα γενήσω θεσνικη στο Γένεσις, ήδη έχω ψάξει έχω πάει κ στην κλινική, ο γιατρός μου εκεί είναι ούτως ή αλλως..

Αληθεια?Δουλευει μια ξαδερφη μου εκει!Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη,ξερω και απο την ξαδερφη μου,πως ειναι παρα πολυ καλα,καθαρα και ολα τα κοριτσια εξυπηρετουν!Εαν χρειαστεις κατι,πες μου να την ρωτησω!;)!

Έτσι όπως έψαξα και για το δημόσιο πάντως στο Ιπποκράτειο πχ πήρανε 1800 σύνολο (γιατρό κ δωμάτιο)

:shock::shock::shock::shock::shock:!Διαβασα καλα?Ξερω πως πληρωνεις και στο δημοσιο πλεον,ΑΝΕΠΥΤΡΕΠΤΟ ΦΥΣΙΚΑ,αλλα υπολογιζα γυρω στο 1000ρικο!Ελεος ρε παιδια!Τοτε τι την θελω την ασφαλεια?Γιατι καθε μηνα μου κρατανε τουλαχιστον 300 ευρω για ικα?Ελεος!

Για την μπανιέρα σκέφτηκα μήπως με βολέψει αυτη που έχει και δυο ραφάκια από κάτω για να έχω τις πάνες τις κρέμες κτλ.. :/ αλλά αυτή της φίσερ μου την είπαν κ άλλες... Πρέπει να τη δω κ από κοντά! ;)

Ειναι πολυ βολικη αυτη της fisher!Εμας μας ελυσε τα χερια,ειδικα τωρα,που και οι 2 κορες μας θα τη χρειαστουν εξισου!Ειναι και για μπεμπε και για νηπιο!Δες το απο κοντα,να δεις τι διαστασεις εχει κιολας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγώ όχι! :/ καμιά φορά μου ανανεωνει μόνο του τη σελίδα κ με νευριαζει γιατί σβήνεται το κειμενο!!! Γρρρρ!

Παρεπιπτόντως μόλις τελειώσαμε την μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνουμε με τη μαμά κ τρέχουν τα σάλια μου!!!!

Σας ζηλεύω με τη δροσιααααα!! Αααα.. Θα κάνω καμιά εκδρομούλα μου φαίεται σε κανένα βουνό μέσα στα δάση να δροσιστώ !! Χαχα

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Το μόνο πράγμα που δεν έχω καταλάβει για το γένεσις είναι ότι τη μία μου είπαν ότι τα αναλώσιμα του νεογνού (πάνες κτλ) είναι μέσα κ την άλλη όχι... Μήπως μπορείς να μάθεις τι μας δίνουν?! :/ ευχαριστώ εκ των προτέρωνννν! :) έχω ακούσει τα καλύτερα κ για αυτό το λόγο δεν έψαξα και πουθενά αλλού! Και στο διαβαλκανικό που κοιλταξα ηλταν 300-400 παραπάνω από το γένεσις αλλά αφου και ο γιατρός είναι εκεί χαίρομαι! :)

Και όμως καλά διάβασες! Σοκαριστική τιμή!! Το ίδιο είπε κ ο άντρας μου, καλά μας κοροιδεύουν? τζάμπα ασφάλιση? τζάμπα πληρώνουμε? και επειδή έχει πολυ μα πολύ κόσμο δεν Θα πάω εκεί.. Να μου πεις (χτύπα ξύλο) κάτι να συμβεί εκεί θα σε στείλουν και πάλι δεν θα το έκανα.. Έχω άσχημες εντυπώσεις από δημόσια... :/ πολύ βρωμιά πολύ κόσμος και δεν σε προσέχουν καθόλου... Και σκέψου στο δημόσιο 24 ωρες το 24 σου αφήνουν σε εσένα το μωρό ακόμα και αν έχεις κάνει καισαρική και πονάς, και με τον τόσο κόσμο να μπαινοβγαίνει και τόσα μικρόβια... Οπότε και πάλι δε θα το έκανα... :/

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι πως και για διαβαλκανικο δεν εχω ακουσει τα καλυτερα!

Οσον αφορα το μωρο,πραγματι στο ''Γενεσις'' δεν το εχεις μαζι σου!

Στην κλινικη που γεννησα,την μια και μοναδικη που εχει εδω,το μωρο το εχεις μαζι σου!Το χαρηκα παρα πολυ,δεν ξερω πως θα ηταν σε αντιθετη περιπτωση!Αλλα στην περιπτωση μου,ειχα μονοκλινο,μιας και η διαφορα με δικλινο ή τρικλινο ηταν ελαχιστη!

Απλως,εαν εχεις σκοπο να θηλασεις,να το πεις για να στο φερνουν πιο συχνα!

Αληθεια,σκεφτεστε να θηλασετε?Εχετε ενημερωθει?

Εκ πειρας κοριτσια,που δυστυχως θηλασα μονο 3 μηνες,και αυτο μικτα,θα σας πω πως εαν θελετε να θηλασετε αποκλειστικα μην δωσετε ξενο!Να ακουσετε τις αναγκες του μωρου σας και να κανετε υπομονη!

Εμενα μου ελεγαν να δωσω ξενο για να εδραιωθει πρωτα το γαλα!Μπααρουφες!

Μπορεις να το αφησεις ολη μερα στο στηθος?Καντο!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η αληθεια ειναι πως και για διαβαλκανικο δεν εχω ακουσει τα καλυτερα!

Οσον αφορα το μωρο,πραγματι στο ''Γενεσις'' δεν το εχεις μαζι σου!

Στην κλινικη που γεννησα,την μια και μοναδικη που εχει εδω,το μωρο το εχεις μαζι σου!Το χαρηκα παρα πολυ,δεν ξερω πως θα ηταν σε αντιθετη περιπτωση!Αλλα στην περιπτωση μου,ειχα μονοκλινο,μιας και η διαφορα με δικλινο ή τρικλινο ηταν ελαχιστη!

Απλως,εαν εχεις σκοπο να θηλασεις,να το πεις για να στο φερνουν πιο συχνα!

Αληθεια,σκεφτεστε να θηλασετε?Εχετε ενημερωθει?

Εκ πειρας κοριτσια,που δυστυχως θηλασα μονο 3 μηνες,και αυτο μικτα,θα σας πω πως εαν θελετε να θηλασετε αποκλειστικα μην δωσετε ξενο!Να ακουσετε τις αναγκες του μωρου σας και να κανετε υπομονη!

Εμενα μου ελεγαν να δωσω ξενο για να εδραιωθει πρωτα το γαλα!Μπααρουφες!

Μπορεις να το αφησεις ολη μερα στο στηθος?Καντο!:D

Μαρακι γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο και ακουσα τους παρατρεχαμενους που μου ελεγαν να μην επιλεξω να εχω το μωρο διπλα μου αλλα να μου το φερνουν μονο οταν πειναει για να ξεκουραστω και καλα απο τον τοκετο...φυσικα το μετανιωσα και απο την δευτερη μερα που πηρα χαμπαρι οτι το μωρο μου ηταν μαζι με αλλα 50 μωρα σε μια κρυα αιθουσα και εκλαιγαν ολα μαζι,ενιωσα λες και ειχα εγκαταλειψει το παιδι μου..και ετσι την κρατησα διπλα μου μεχρι που φυγαμε.Παρολο που ημουν απο καισαρικη κ πονουσα φρικτα,την τριτη μερα σηκωθηκα να περπατησω να φανταστειτε,οποτε ηθελα βοηθεια φωναζα καποια μαια κ ολες ηταν πολυ καλες και με βοηθουσαν.Αυτη τη φορα πρωτα ο Θεος θα ζητησω rooming in.Επισης την πρωτη μερα που το μωρο ηταν μαζι με τα αλλα μου το εφερναν ταισμενο με ξενο γαλα (του ετρεχαν τα γαλατα απο το στομα κ το καταλαβα) με αποτελεσμα να κοιμαται κ να μη θηλαζει καθολου..Σχετικα με τον θηλασμο ειμαι ενημερωμενη,θηλασα την κορη μου 15 μηνες(αποθηλασε μονη της ) αλλα δεν ξερω τωρα στο δευτερο παιδι ποσο ευκολο θα ειναι,δεδομενου οτι η κορη μου ηδη ζηλευει που εχει καταλαβει οτι θα κανουμε μωρακι,πιστευω οτι δεν θα με αφηνει σε ησυχια και ο θηλασμος θελει πολλες ωρες στην αρχη για να εδραιωθει..θελω πολυ να τα καταφερω,θα δειξει!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

neraidoyla μου,συμφωνω τοσο πολυ σε οσα λες!

Πραγματικα και γω δε θα ηθελα να εχω το μωρο μακρυα μου!Επιλογη του καθενος φυσικα!Βιωσα αυτη την εμπειρια,και θα το ξανακανω!

Οσο για τον αν τα ταιζουν ή οχι,το ξερεις εκ πειρας,το γνωριζω και γω,οτι τα μωρα τα ταιζουν και μην πιστευετε εαν σας πουν το αντιθετο!

Αυτο με εκνευριζει!Δηλαδη για ποσο χαζη την περνας την αλλη?Ας πουν απο την αρχη οτι στο φερνω ταισμενο,γιατι βαζεις την λεχωνα και γυναικα που θελει να θηλασει σε ενδοιασμούς?Δεν το καταλαβα ποτε!

Τελος παντων!Ενα μεγαλο μπραβο που θηλασες τοσο κοριτσι μου!

Ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις και τωρα!Αν και το εζησα 3 μηνες,ηταν αξεχαστη εμπειρια!Μοναδικη!Αυτη η επαφη που εχεις με το μωρο,δεν περιγραφεται!:roll:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

κοριτσάκια γεια σας! :D:D

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό, είναι όλα καλά, το μωρό έφτασε τα 2400 γρ. και ο γιατρός μας είπε ότι θα βγει ψηλό και γύρω στα 3500... Ευτυχώς του λέω που δεν πήρα πολλά ρουχαλάκια 0 και μου είπε δεν παίζει να του κάνουν! :tongue: Έχει μία περιτύλιξη αλλά τίποτα ανησυχητικό μου είπε και από εδώ και πέρα αρχίζουν οι επισκέψεις κάθε 2 εβδομάδες και μετά κάθε μία. Μου είπε από σήμερα και για τις επόμενες 3 εβδομάδες να προσέχω πάρα πολύ, να μην περπατάω πολύ, να μην κουράζομαι κλπ, γτ θέλει να εξαντλήσουμε τις εβδομάδες μας κανονικό -να μην έχουμε κανα πρόωρο τοκετό- μετά θα με βάλει σε άλλο ρυθμό είπε. Επίσης έχει αρχίσει και παίρνει θέση -κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, να και ψηλά ακόμα- και αυτό είπε είναι ένα πολύ καλό σημάδι...

TatKono για μπανάκι ρίξε μια ματιά και στο πτυσσόμενο της stokke... εμείς αυτό θα πάρουμε γιατί είναι και βολικό, δεν πιάνει χώρο και το παίρνεις και μαζί σου... Προσωπικά αυτά με τις βάσεις θεωρώ πως πιάνουν πολύ χώρο χωρίς λόγο... Για αρχή βέβαια μάλλον θα αρκεστώ στις πάνινες βάσεις...

domino εγώ πήρα 2 σετ πυτζάμες και 2 νυχτικά... τα νυχτικά δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά ας υπάρχουν, αν και κοπέλες μου είπαν ότι και με τις πυτζάμες μια χαρά βολεύτηκαν και τις εξέταζαν και οι γιατροί...

neraidoyla μπράβο που είναι όλα καλά και για σένα και για το μωράκι σας... έρχεται ο καιρός σιγά σιγά!!!

Hope! εγώ θέλω πολύ να το θηλάσω και προσπαθώ να ενημερώνομαι, διαβάζω ό,τι μπορώ, βλέπω βιντεάκια και ελπίζω να τα καταφέρω... Έχω σκοπό να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό, γιατί και εγώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι κρατάνε το μωρό αλλού μακριά για να μην κουράζεται η μητέρα... Και φυσικά τα ταΐζουν, τι δλδ είναι δυνατόν να τα αφήνουν νηστικά;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

κοριτσάκια γεια σας! :D:D

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό, είναι όλα καλά, το μωρό έφτασε τα 2400 γρ. και ο γιατρός μας είπε ότι θα βγει ψηλό και γύρω στα 3500... Ευτυχώς του λέω που δεν πήρα πολλά ρουχαλάκια 0 και μου είπε δεν παίζει να του κάνουν! :tongue: Έχει μία περιτύλιξη αλλά τίποτα ανησυχητικό μου είπε και από εδώ και πέρα αρχίζουν οι επισκέψεις κάθε 2 εβδομάδες και μετά κάθε μία. Μου είπε από σήμερα και για τις επόμενες 3 εβδομάδες να προσέχω πάρα πολύ, να μην περπατάω πολύ, να μην κουράζομαι κλπ, γτ θέλει να εξαντλήσουμε τις εβδομάδες μας κανονικό -να μην έχουμε κανα πρόωρο τοκετό- μετά θα με βάλει σε άλλο ρυθμό είπε. Επίσης έχει αρχίσει και παίρνει θέση -κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, να και ψηλά ακόμα- και αυτό είπε είναι ένα πολύ καλό σημάδι...

TatKono για μπανάκι ρίξε μια ματιά και στο πτυσσόμενο της stokke... εμείς αυτό θα πάρουμε γιατί είναι και βολικό, δεν πιάνει χώρο και το παίρνεις και μαζί σου... Προσωπικά αυτά με τις βάσεις θεωρώ πως πιάνουν πολύ χώρο χωρίς λόγο... Για αρχή βέβαια μάλλον θα αρκεστώ στις πάνινες βάσεις...

domino εγώ πήρα 2 σετ πυτζάμες και 2 νυχτικά... τα νυχτικά δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά ας υπάρχουν, αν και κοπέλες μου είπαν ότι και με τις πυτζάμες μια χαρά βολεύτηκαν και τις εξέταζαν και οι γιατροί...

neraidoyla μπράβο που είναι όλα καλά και για σένα και για το μωράκι σας... έρχεται ο καιρός σιγά σιγά!!!

Hope! εγώ θέλω πολύ να το θηλάσω και προσπαθώ να ενημερώνομαι, διαβάζω ό,τι μπορώ, βλέπω βιντεάκια και ελπίζω να τα καταφέρω... Έχω σκοπό να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό, γιατί και εγώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι κρατάνε το μωρό αλλού μακριά για να μην κουράζεται η μητέρα... Και φυσικά τα ταΐζουν, τι δλδ είναι δυνατόν να τα αφήνουν νηστικά;;

Καλεεεε και σεις μεγαλωσατε πολυ!Οσο για την περιτυλιξη,εαν ειναι καθησυχαστικος ο γιατρος,τοτε ισως ειναι φυσιολογικο!Αληθεια,γιατι σου ειπε να περιορισεις το περπατημα?Εχεις και συ κοντο τραχηλο?

Καλε,εννοειτε να μην μενει νηστικο το παιδι,αλιμονο!Αλλα οταν μια γυναικα ζηταει αποκλειστικο θηλασμο,καλο ειναι η επιθυμια να γινετε σεβαστη Εφη μου!

Δεν ειναι δυνατον,να ζηταει καποια αποκλειστικο θηλασμο και το παιδι να ερχεται ηδη ταισμενο!Κλαιει?Στη μαμα να το θηλασει!Και αν δεν θελουν να το αφησουν αταιστο,οταν θα ερθει η ωρα να το πανε στη μαμα του,τοτε να ενημερωσουν οτι το παιδι το ταισαν και να μην το παιζουν ανηξερες.Γιατι η αλλη που θα προσπαθησει να το βαλει στο στηθος και το μωρο δε θα θελει γιατι ηδη θα εχει χορτασει,θα αρχισει να δυσανασχετει.

Καταλαβες που ειναι το θεμα μου?Φυσικα και θα τα ταισουν ξενο,ενα μωρο που θα θηλασει αποκλειστικα,μπορει να θηλαζει ανα μια ωρα!Σε πολλες κλινικες,αμφιβαλλω εαν τα πηγαινουν ανα μια ωρα για θηλασμο.

Τελος παντων,σε αυτο το θεμα ειμαστε πολυυυυυυυυυυυυ πισω σαν χωρα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκές μανουλίτσες!! :)

Hope μου στο γένεσις μπορεί να μη το έχεις μαζί σου αλλά αν ζητήσεις αποκλειστικό το τηρούνε κατά γράμμα και δεν το ταίζουν το μωρό! Έχει γεννησει η γειτόνισα πρόσφατα και η ξαδέρφη μου αλλά και ο γυναικολόγος με διαβεβαίωσε ότι άμα τους πεις δεν το ταίζουν οι μαίες.. Ελπίζω να ισχύει!! Γιατί παρόλου που προς το παρόν δεν έχω καμία ένδειξη για γάλα (μία φορά έσταξε το στήθος) ελπίζω να μπορέσω να το θυλάσω αποκλειστικά!!! :) έχω γραφτεί και σε σεμινάρια, κάνουν και στην κλινική ένα μεγάλο σεμινάριο πριν αλλά και όταν γεννάς έχει τις μαίες που σε βοηθάμε αλλά και κάτι σαν "τάξη" λεχώνων!! :) ελπίζω να μπορέσουμε όλες όσες το επιθυμούμε και να μην έχουμε παρατράγουδα!

Δυστυχώς όντως είμαστε πολύ πίσω σαν χώρα! :/

Ποπο έφη μου μεγαλώσατεεεε!!! Τι όμορφοοοο!! Αφου δεν αγχωθηκε ο γιατρός δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι κι εσύ!! ;) πολλές κάνουμε το λάθος και πέρνουμε πολλα σε 0 και τελικά ούτε μία μέρα δε τα φοράνε τα μικρά... Ευτυχώς είχα την μαμά μου μαζί και μου είπε ότι δεν θα κάνουν σχεδόν σίγουρα! Έτσι πήρα 2 εσωρουχάκια 0 και τα υπόλοιπα 3!

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση για τις μπανιέρες κορίτσια! :) θα σας πω που κατέληξα σε λίγες μερούλες! Χεχε!

Σκεφτήκατε καθόλου για απορρυπαντικό ρούχων?? :/ Μαρία μου εσύ που έχεις ήδη την κορούλα σου τι χρεισιμοποιείς? σκέφτηκα το baby planet αλλά λένε δεν καθαρίζει τους λεκέδες καλά..:/ της proderm λένε ότι έχει φανταστικό άρωμα! (Το έχει κ προσφορά τώρα σε ένα σούπερ και σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω!)

Καλημέρα να έχουμε !! :)

Καλησπερα καλες μουυυυ!Πως ειστε?Εγω καλαααα και πολυ χαρουμενη!Πηγε ο αντρας μου να φερει την μικρη!Το απογευμα θα την εχω εδω!!!Δεν φανταζεστε πως νιωθω!:D

TatKono μου,αστα βραστα απο θεμα ενημερωσης θηλασμου!Ευτυχως στις μεγαλες πολεις κανουν σεμιναρια,οχι μονο για θηλασμο αλλα και για τον τοκετο και οτι αφορα πριν και μετα την εγκυμοσυνη!Εδω στην επαρχια,τιποτα!Τουλαχιστον στην πολη που μενω εγω,που γενικως ειναι πισω σε πολλα!

Καμαρι μου εγω χρησιμοποιω της προδερμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Δεν μενει ιχνος απορρυπαντικου επανω,εχει ελαφρυ αρωμα,αλλα να θυμασαι κατι,οταν με το καλο θα ξεκινησει φρουτα,μην περιμενεις να βγαινουν!Οχι οτι θα ευθυνεται το απορρυπαντικο,απλως καποια φρουτα μενουν πανω στο υφασμα!

Σου στελνω μηνυμα,την απαντηση της ξαδερφης μου για την κλινικη!Να μην στα μεταφερω λαθος!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ποποπο! Έρχεται η κορούλα σου!! Άντε να την χαρείς και μην στενοχωριέσαι!! :) και με προσοχή μην ξεθαρέψεις και σε πει πάλι ο γιατρός ξάπλα και τα συναφή!! :)

Ξελρω δυστυχώς στην επαρχία δεν έχει τίποτα.. :/ μόνο άμα βρεις κάποια μαία και σε πει κάποια βασικά πραγματάκια... :/

Καλά ξέρω το ίδιο μου ελχουν πει όλα για τα φρούτα! Χαχα χαμός!! Όπως και για τις κρέμες, κάποιες δηλαδή δύσκολα πάλι βγαίνουν! Ε δεν πειράζει μωρέ... Τι να κάνεις... :/ δεν πειράζει!! :) οπότε να το προτιμήσουμε το προδερμ! Καμιά δεν μου έχει πει τπτ άσχημο!

Ευχαριστω πολύ για την γρήγορη απαντηση! :)

Καλησπέρα

Γραφω πρωτη φορά εδώ - ως υποψηφια μανούλα Οκτωβριου 2015 - αφου μεχρι στιγμης εγραφα σε αλλο τόπικ του φόρουμ !

Ετοιμάζομαι κι εγώ σιγα - σιγά, εχω πητ 11 Οκτωβριου περίπου κι εχω χάσει λίγο την μπάλα με τις ετοιμασίες ! Κυρίως λόγω του οτι πέφτει φθινοπωρο και δεν ξερω τι να πάρω απο ρουχαλάκια, κτλ.. Εσείς τι προετοιμασιες έχετε κάνει μεχρι στιγμης?

Επίσης από κιλά πώς τα πάτε ? Αφου ειμαστε όλες για Οκτωβρη ίσως βρω συμπαράσταση καθως απο 54 έχω φτάσει αισίως τα 71 (1,73 υψος) κααι στενοχωριέμαι...

Να ευχηθώ με το καλό σε όλες τις κοπέλες !!!! Περιμένω και τις γνωμες σας..

Κορίτσια ποιος σας είπε οτι πληρωνετε στο δημόσιο;; εγώ σε δημόσιο γεννησα και πλήρωσαν μόνο το δωμάτιο γιατί είχα μονοκλινο 55 ευρώ την βραδιά.

Απο εκεί και περα δίνεις στον γιατρό αν θες και οτι θες.

Τα 1800 απο που προκυπτουν;; εκτός αν δώσεις 1500 στον γιατρό που είναι τρελό ποσό..... Εγώ είχα δώσει 200 ευρώ.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...