Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα σας!! :cool:

kitty805 αστα να πάνε με αυτή την τρίχα!!! Δεν παλεύεται!! Εγώ είδα πολύ τριχοφυία στην κοιλιά μου! Δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ πριν και τώρα είμαι γεμάτη τρίχες!! :( δεν εχω κάνει και καθόλου αποτρίχωση κ πόσο άσχημα νιώθω!! Καλά νύχια δεν το συζητάω! Ανέκαθεν έκανα και σε όλη την εγκυμοσύνη κάνω! Με ημιμόνιμο και τώρα κάνω απλό αλλά τον τελευταίο μήνα τα πάνω δεν κάνει να τα έχουμε βαμένα ξέρω.. Πεντικιούρ εννοείται!!! ;) στα πόδια βάζω ξυράφι γιατί πονάω αλλά στο μπικίνι δεν μπορω χωρίς αποτρίχωση! Πως την πάλεψα με ξυράφι μη ρωτατε!!!!

Από ότι είδα οι μετρήσεις σου είναι πολύ καλές! Μην αγχώνεσαι.. Και ήταν φυσιολογικό να ζαλιστείε πρωι πρωι! Ευτυχως καμιά σας δεν είχε τα δικά μου τα καμμώματα! Χαχαχ! Και για τον άντρα σου ασε να χαρεί και αυτός σαν παιδί! Χαχαχαχαχ! Σε λίγο θα του κλέψουν την πρωτιά!! :P

tassoula μου Υπομονή... :/ ξεκίνησαν οι δυσφορίες τώρα... Ποπο... Το μεσημεράκι με το aircodition ελπίζω να ξεκουραστεις!!! Καλά κάνεις τον Σεπτέμβριο με το πάσο σου είναι καλύτερα να οργανωθείς χωρίς να έχεις και το άγχος!! ;) αντε με το καλό λοιπόν να έρθουν εκείνες οι μέρες!! Χιχιχι

neraidoyla νυχτικιά εγώ να σου πω την αλήθεια δεν φοράω γενικά οπότε θα πάρω για την κλινική μία πολύ οικονομικη!! Δεν θα σκάσω κιόλας!! Θα πάρεις και ρομπίτσα?? :/ εγώ ρόμπες δεν βρίσκω πουθενά!! Και τα ψώνια από φαρμακείο (επιθέματα στήθους, σαπουνακια, πάνες κτλ) για τις πρώτες μέρες θα πάρω και εγώ από το ίντερνετ.. Έκανα την έρευνα αγοράς μου και βρήκα ένα πολύ οικονομικό φαρμακείο!! Τώρα για τις πάνες έχω εναν ενδοιασμό... :/ μπαίνεις κιόλας στον μήνα σου?!? αχουυυ... Πότε κιόλας?! Μην μας φύγεις από μανούλα Οκτώβρη!!!!!!

Καλές διακοπές σε όλες!! Καλά να περάσετε και με μέτρο στην κούραση!

, ;) καλές ξάπλες δηλαδη!! Χαχα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tatkono ουτε εγω φοραω νυχτικα κ ρομπες κλπ αλλα σε περιπτωση καισαρικης δεν μπορεις να βαλεις παντελονι οσο εχεις καθετηρα..ρομπα με τιποταδεν παιρνω!!

Στο μηνα μου θα μπω στις 3 Σεπτεμβρη..εχω ακομα!

Για πανες που λες εγω θα χρησιμοποιησω υφασματινες αυτη τη φορα,εχω οργανωθει ηδη..ισως στην αρχη για καποιες μερες βαλουμε τις συμβατικες μεχρι να πιασουμε τα κιλακια που πρεπει για να μας κανουν οι υφασματινες.

Τις τριχες στην κοιλια μην τις πειραξετε!!!Και εγω σαν αρκουδακι ειμαι,ειναι απο τις ορμονες,μολις γεννησουμε θα φυγουν αρκει να μην βαλεις ξυραφια κλπ κ τις αγριεψεις..ειχα κ στην πρωτη εγκυμοσυνη κ μετα εξαφανιστηκαν

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Για τις υφασμάτινες πολύ ταλαιπωρία και πολλά πλυντήρια ... :/ προσωπική μου άποψη... Άμα σε βολέψουν να μας πεις για να ξέρουμε για μετά!! ;)

Τις τρίχες στην κοιλιά δεν στις ξυρίζουν στην γέννα?? :/ για αυτό είπα να τα κάνω με ζεστό κερί... :/

mariren αυτό με το μαξιλάρι είναι μία πολύ καλή λύση, με έχει βολέψει και εμένα αρκετά. Κρατάει κάπως την κοιλίτσα, πιο μαλακά... Ωραία που έχεις και παρεϊτσα και σε βοηθάνε, θα τα τακτοποιήσετε όλα καλύτερα! Και εμένα πολύ το ευχαριστήθηκα που με βοήθησαν οι γονείς μου και πλύναμε, σιδερώσαμε...

Kitty805 μου καλές διακοπούλες, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς και να προσέχεις εννοείται! Με γεια και τα καινούργια σας πραγματάκια! Οι άντρες με τα καρότσια νομίζω είναι χειρότεροι από εμάς! Λες και αγοράζουν κανα αυτοκίνητο! :tongue:

tassoula δεν ήξερα ότι σε ξυρίζουν και στην γραμμή του αφαλού... Δεν θα ήθελα γιατί μετά δεν θα τις προλαβαίνω... Και εγώ καλοκαιρινές πυτζαμούλες πήρα, σκέφτηκα ότι πολύ κρύο δεν θα έχει και δεν θέλω να ζεσταίνομαι...

neraidoyla για ρίξε μια ματιά στο ousho... έχει ωραία πράγματα και καλές τιμές. Πάντως ούτε εγώ συμπαθώ τα νυχτικά αλλά πήρα δύο μήπως και... Εσένα δηλαδή δεν σου τις πειράξανε τις τρίχες στην κοιλιά;

TatKono και εγώ είδα στην κοιλιά αλλά πιο πολύ είναι σα χνούδι, είμαι και ανοιχτόχρωμη είναι ξανθές και δεν φαίνονται ευτυχώς... Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ξυράφι γιατί όλα τα άλλα τα φοβάμαι, ε και μία μικρή περιποίηση θα την κάνω όταν έρθει ο καιρός, κούρεμα, βαφή, θα προσπαθήσω και το μπικίνι γιατί κάπως μου φαίνεται να μου το κάνουν στο νοσοκομείο... Αχ και αυτό με τις πάνες και εγώ το σκέφτομαι, ποιες θα μπορεί το μωρό! Για αρχή επειδή μου έχουν κάνει κάτι κούτες δώρο λίμπερο, θα τις δοκιμάσω και βλέπουμε...

Πάντως κορίτσια τώρα με τις εκπτώσεις είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για αγορές. Ψάξτε το. Και για τα μωρουδιακά και για τα δικά μας τα του νοσοκομείου. Εξάλλου ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που πιστεύω άνετα μπορούμε να βολευτούμε με καλοκαιρινές ή φθινοπωρινές πυτζαμούλες και ρόμπες...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα στην παρέα μας! Χρόνια πολλά, Υγεία και με το καλό η Παναγία να μας χαρίσει γερά μωράκια!! Ελπίζω όλες να είστε καλά και να περάσετε μια όμορφη μέρα!! Εγώ σπίτι ήσυχα πραγματάκια!! :)

Έφη μου και εγώ για πάνες με λίμπερο έλεγα να ξεκινήσω και μάλλον αυτές θα παραγγείλω από το ιντερνετ που τις βρήκα σε καλή τιμούλα και βλέπουμε!! :/ ποπο τι μας περιμένει!! Χιχι!! :) όσο για τις τριχουλες, τι τυχερή που είσαι!! Εγώ ενώ ανοιχτόχρωμη έκανα στην κοιλιά κάτι γαιδουρότριχες!! Αστα βράστα!! Είμαι και σχετικά ασπρουλιάρααα!!

Και πάλι καλά να περάσετε σήμερα σε ότι και να κανετε!!

Καλημέρα!Εφη μου oysho εχω παραγγείλει ήδη δυο ζευγάρια πυτζαμούλες κ τις περιμένω..αλλα χρειαζομαι σιγουρα κ ενα νυχτικάκι,καπου θα βρω μεχρι να γεννησω τι στο καλο.

Για τις τριχες που λετε,εγω εκανα καισαρικη την πρωτη φορα κ με ξυρισαν πολυ πολυ χαμηλα μονο,οχι ολη την κοιλα,εξαλλου η τομη γινεται στο ηβικο οστο,δεν φαινεται καν απο το εσωρουχο να σκεφτεις.

Για πανες που λετε,θα σας προτεινα να μην παρετε μεγαλες ποσοτητες ακομα και αν βρειτε προσφορες γιατι δεν ξερετε αν θα τις δεχτει το μωρακι.Εμεις τις ειχαμε δοκιμασει ολες,μονο παμπερς κ μπεμπιλινο ανεχοταν,με τις λιμπερο πχ γεμιζε σπυρακια!

Εγω τρωγομαι τωρα να παρω αλλο ενα σλινγκ (μαρσιπο) γιατι θελω μαυρο..δεν βλεπω να μου γλιτωνει:tongue:

Neraidoula πιο μάρσιπο θα πάρεις; εγω ένα babasling που είχα δεν με βολεψε και είμαι στην αναζήτηση τώρα. μήπως να πάρω mai tai ;

Χρόνια πολλά στις Μαρίες που γιόρταζαν, με το καλό τα μωρακια σας!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Neraidoula πιο μάρσιπο θα πάρεις; εγω ένα babasling που είχα δεν με βολεψε και είμαι στην αναζήτηση τώρα. μήπως να πάρω mai tai ;

Χρόνια πολλά στις Μαρίες που γιόρταζαν, με το καλό τα μωρακια σας!!!

Καλημερα,πολυ πρωινη σε βρισκω Τασουλα!Εχω ενα μει ται και ενα ρινγκ σλινγκ απο αστερακι κ ειμαι υπερ ευχαριστημενη.Τωρα θα παρω αλλο ενα σλινγκ αλλα βαμβακερο υφασμα γιατι το αλλο που εχω ειναι λινο.

Σημερα γενναει μια φιλη μου το πρωτο της παιδακι,εχω τοση αγωνια να πανε ολα καλα..

Καλησπερα κοπελιες μου!Τι μου κανετε?Εμεις καλα,δοξα Τον Θεο!Να ευχηθω με την σειρα μου,χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν!Η Παναγια να μας εχει ολους καλα!

Εχθες ειχα ραντεβου στον γυναικολογο!Η μπεμπα μας ειναι 1900 γρ,ενω ο τραχηλος σταθερος στο 2,3(2,4 νομιζα:rolleyes:)!Οποτε συνεχιζουμε χαπια και ξεκουραση,!:)!Εχω την μικρη στην μητερα μου,αλλα δεν προκειτε να την αφησω για πολυ!Ηδη οποτε μιλαμε,με πιανουν τα κλαματα!Μου λειπει παρα πολυ..:cry:!Αποφασισα να μην την ξαναστειλω,ουτε σε πεθερικα,ουτε σε γονεις,βλεπω πως επηρεαζομαι πολυ ψυχολογικα!

Κοριτσια μου,πως τα πατε με αιμορροιδες?Ενω ειπα πως θα τις γλιτωνα σε αυτη την εγκυμοσυνη,τσουυυυπ,σημερα εκαναν την εμφανιση τους!:evil:

Τρεεεεμω,ειχα παθει θρομβωση και ραγαδα πρωκτου και εκτοτε τις τρεμω!Πφφφ!Ξεκινησα σπαθολαδο,αντε να δουμε!

Νεραιδουλαααα,μπαινεις στον μηνα σου 3 Σεπτεμβρίου?Αχ θα τρελαθω!Μωρε,ποτε περασε ο καιρος?

Το σλιγκ βολευει και στον θηλασμο?Εμας ο κουμπαρος μου μας ειχε παρει ως δωρο μαρσιπο,αλλα εαν θυμαμαι καλα,μπορουσες να κανεις χρηση απο τη στιγμη που αρχιζει το μωρο να κρατει μονο του το κεφαλακι του!Το σλιγκ πρεπει να ειναι διαφορετικο σωστα?

Παντως,με βολεψε σε πολλες περιπτωσεις!

Οσο για τις πανες,συμφωνω και γω πως καλο ειναι να μην παρετε πολλες διοτι δεν ξερετε ποια μαρκα θα ταιριαξει στο δερματακι του μωρου!

Παντως,η libero ειχε προκαλεσει ερεθισμο και στην δικη μου κορη!

Οι νυχτικιες πολυυυυ βολικες κοριτσια!Αφου να φανταστειτε,τις φορουσα και μετα την εγκυμοσυνη!Ειχα μια αισθηση ελευθεριας!:)

Kitty805 μου,καλες διακοπουλες κοριτσι μου!Να προσεχεις!

Πως τα πατε με τις ετοιμασιες κοριτσια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κυριες!! Πως είστε εσείς και τα μπεμπάκια σας??

Εμείς ευτυχώς καλά..! Η ξεκούραση ευτυχώς βοήθησε αν και ο μικρός το έχει βρει παιχνίδι με την κοιλίτσα και την ξάπλα!!

hope μου χαίρομα που πανε όλα καλά!! Να προσέχεις!! :) ποπο ποσο σου λείπει η κορούλα σου...:( λογικό είναι... Υπομονή και δεν την ξανα αφηνεις όπως λες! Για αιμορροείδες εγώ καμία εμφάνιση ευτυχώς αλλά και πρώτη φορά ακούω στην εγκυμοσύνη! Πρέπει να είναι δύσκολα...:/

Μάρσιπο εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα πάρω ή έστω σλιγκ.. :/ μπορεί αρργότερα μετά τα Χριστούγεννα να πάρω για τις βολτούλες και για όλα!

Για τις ετοιμασίες κορίτσια τα έχω βρει όόόόλα και μένει να τα πάρω τώρα!! Κτην άλλη εβδομάδα ίσως κάνουμε το μεγάλο ντου!! Χιχι!! Το μονο που δενβρήκαμε ακόμη είναι το φορμάκι με το οποίο θα βγει ο μπέμπης μας!! :/ δεν μου αρεσει τίποτααα... :(

Καλημέρα κοριτσάκια!!! :):):)

Πώς είστε; Εγώ επέστρεψα για λίγο πάλι Αθήνα, αύριο έχουμε γιατρό και ανυπομονώ!

Όσον αφορά τις πάνες βλέπω ότι με τις λίμπερο δεν μείνατε ευχαριστημένες... και εγώ τις έχω επειδή μου τις έκαναν δώρο και μου έστειλαν και πολλά πακέτα από εταιρείες...

Σλίνγκ έλεγα να πάρω και εγώ αλλά ίσως αργότερα, αν και σκέφτομαι ότι μπορεί να βολεύει και μέσα στο σπίτι, να το κρατάω το μωρό λίγο πάνω μου, χωρίς να χρειάζεται να κουράζεται στα χέρια...

Hope! μου κουράγιο με τις αιμορροΐδες... Ξέρω ότι είναι συχνό φαινόμενο στην εγκυμοσύνη, εγώ βασικά δεν έχω δει τίποτα ακόμα... Αλλά το σκέφτομαι τι ταλαιπωρία είναι...

TatKono με το καλό να κάνετε να ψώνια σας και να το απολαύσετε! Φορμάκια για την έξοδο πήρα τρία γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω και τώρα ψάχνω σκουφάκι να ταιριάξω! Πόσο μου αρέσουν τα σκουφάκια στα νεογέννητα, δεν λέγεται!!!! :):)

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Χαχαχα καλά έκανες Έφη μου και πήρες τρία!! Εκείνη την ώρα όποιο σου αρέσει!! :) Είναι σκέτη γλύκα τα σκουφάκια!!! Και εγώ έχω δει πολλά αλλά θα μου φτιάξει και η κουνιάδα μου μερικά! Θα έχω μπολικα! :):-P Αχ από που βρήκες φορμάκια...?? :/ Ένα μόνο μου άρεσε από τα prenatal μάλλον εκείνο θα πάρω... Για να δούμε!! :)

Κορίτσια για μπανιέρα έχετε δει τίποτα? θα έχετε τις απλές ή θα πάρετε με το στηριγμα που έρχονται στο ύψος σου? ή αυτό που είναι και αλλαξιέρα?? Θα βολέψει ή θα πιάσει πολύ χώρο??

Καλημερα!Πηγαμε και εμεις γιατρο χθες,ολα καλα,τραχηλος καλος και η μπεμπου 2400γρ,αλλες δυο εβδομαδες τα χαπακια κ η ξαπλα κ τελος...αντε κοντευουμε!

Tatkono μπανακι εχω ενα της φισερ πραιζ ,ημουν πολυ ευχαριστημενη

Καλημερα κοριτσια κ απο εμενα. Ελειψα λιγες μερες κ χθες εκανα το doppler . Καλα μου ειπε ο γιατρος κ τωρα παλι ξανα τον αλλο μηνα παλι. Εχω βαρυνει παντως κ δυσκολευομαι. Απο καουρες πως πατε; Κι εγω πρεπει να αρχισω τις αγορες αλλα περιμενω να μπει και ο Σεπτεμβρης. Για εσας για το μαιευτηριο τι θα αγοραστε; Πυτζαμα ή νυχτικο για πρακτικους λογους;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...