Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα!HOPE και εγω ειμαι μια ωρα απο την Αθηνα ,αλλα πηγαινοερχομαι για τα ραντεβου,δεν εχω αλλη επιλογη..Την προγεστερονη την παιρνω κολπικα κ δεν με πειραζει,τα adalat ομως οταν τα παιρνω διπλα με ζαλιζουν γιατι ριχνουν την πιεση..εχεις πολλες συσπασεις;Εγω παρα πολλες,καποιες μερες που ειμαι πολυ χαλια εχω καθε 5 λεπτα..

Τι δύσκολα που είναι νεραιδουλα!Ευτυχώς,που παρόλες τις συσπάσεις που έχεις και γενικώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις,γυρνας στο σπίτι με το μωρό στην κοιλιά!

Σκέψου πως άλλες γυναίκες,με τέτοιο ιστορικό περνούν μεγάλο μέρος νοσηλευόμενες!Άρα τα χάπια πρέπει να εξασφαλίζουν τουλάχιστον τον τράχηλο,σωστά?

Ο γιατρός δε σου συνέστησε με τόσες πολλές συσπάσεις να μείνεις σε κλινική για ενδοφλέβια χορήγηση?

Τι να πω καλή μου?Ή Παναγία μαζί σου! Γολγοθά τραβας και συ!Να είσαι γερή!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά,μαριρεν μου,ποσό ανάποδο είναι το σάκχαρο σου?Χεχε!Σε κυνηγούν όλα τα ανάποδα!

Έννοεις πως έχεις ραγαδες στην κοιλιά?Εάν κατάλαβα σωστά,τότε έχει να κάνει με το δέρμα μάτια μου! Επιλέγεις κάποια κρέμα?Ίσως βοηθήσει! Και δεν είναι απόλυτο πως μεγαλώνοντας ή κοιλιά θα βγαλεις κι άλλες!

Σε τιμώρησε ο μπεμπης? Χεχε!Από τώρα δείχνει χαρακτήρα,έτσι?

Όσο για την αίσθηση που νιώθεις,όταν προσπαθείς να σηκωθεις από το κρεβάτι,χμμμ,μήπως είναι πιάσιμο?Μήπως γεμάτη κύστη?Πάντως να το πεις στον γιατρό!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τι δύσκολα που είναι νεραιδουλα!Ευτυχώς,που παρόλες τις συσπάσεις που έχεις και γενικώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις,γυρνας στο σπίτι με το μωρό στην κοιλιά!

Σκέψου πως άλλες γυναίκες,με τέτοιο ιστορικό περνούν μεγάλο μέρος νοσηλευόμενες!Άρα τα χάπια πρέπει να εξασφαλίζουν τουλάχιστον τον τράχηλο,σωστά?

Ο γιατρός δε σου συνέστησε με τόσες πολλές συσπάσεις να μείνεις σε κλινική για ενδοφλέβια χορήγηση?

Τι να πω καλή μου?Ή Παναγία μαζί σου! Γολγοθά τραβας και συ!Να είσαι γερή!

Ειμαι σε ετοιμοτητα γιατι μπορει να χρειαστει εισαγωγη,προς το παρον με βλεπει καθε 10 μερες -2 εβδομαδες ο γιατρος και ευχομαστε να μην χρειαστει γιατι εχω και ενα αλλο παιδακι που δεν ειναι ευκολο να το αφησω.Στις 34 εβδομαδες θα σταματησω προγεστερονη και μαγνησιο μου ειπε κ στις 36 θα τα σταματησω ολα και οτι γινει..το μονο θετικο ειναι ο τραχηλος μου ειναι καλος γι αυτο δεν με εχει βαλει ακομα κλινικη.Στην πρωτη εγκυμοσυνη μπαινοβγαινα συνεχως για ορο αλλα ο τραχηλος ηταν χαλια κα φοβομασταν περισσοτερο

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Ειμαι σε ετοιμοτητα γιατι μπορει να χρειαστει εισαγωγη,προς το παρον με βλεπει καθε 10 μερες -2 εβδομαδες ο γιατρος και ευχομαστε να μην χρειαστει γιατι εχω και ενα αλλο παιδακι που δεν ειναι ευκολο να το αφησω.Στις 34 εβδομαδες θα σταματησω προγεστερονη και μαγνησιο μου ειπε κ στις 36 θα τα σταματησω ολα και οτι γινει..το μονο θετικο ειναι ο τραχηλος μου ειναι καλος γι αυτο δεν με εχει βαλει ακομα κλινικη.Στην πρωτη εγκυμοσυνη μπαινοβγαινα συνεχως για ορο αλλα ο τραχηλος ηταν χαλια κα φοβομασταν περισσοτερο

Άντε κοπελια μου,θετική σκέψη! Και όλα θα πάνε καλά!

Ξέρεις τι διάβαζα, Ο Θεός λέει, στέλνει εμπόδια σε αυτούς που μπορούν να τα αντέξουν!Τα στέλνει για να μάθουν! Για να γίνουν πιο δυνατοί!Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε!Σε άλλους πιο εύκολα εμπόδια,σε άλλους πιο δύσκολα!

Σε λίγο διάστημα όλα θα φαντάζουν πολύ μακρινά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γειά σας όμορφη παρείτςα!! Καλά νεάκια ακούω εκτός από μερικά πονάκια και μικροατυχηματάκια... Τι να κάνουμε..? Συμβαίνουν και αυτά! Υπομονή και ξεκούραση!

hope μου αυτό φαντάζομαι κι εγώ! Μια απίστευτη εμπειρία με πολύ γέλιο και απειρία! Η φωτογραφική από την μία πλευρα και εγώ με τον αντρα μου να μας τρέχει ο ιδρωτας!! Χαχαχαχ τι να κάνεις?! νομίζω για τις κουβερτούλες είσαι πολύ καλά.. Πιστεύω ότι δεν θα έχει τόσο κρύο...

effie Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια να είναι με το νέο σας μέλος!! :) Μην στενοχωριέσαι όλοι μας πέρνουμε πολλά!! Χεχε !! Και εγώ να δεις πόσα έχω στο μυαλό μου να πάρω (δεν τα έχω πάρει ακόμα γιατί περιμένω τον σύζυγο!)! Όπου νιώθεις καλύτερα και πιο δροσερά να επιλέγεις!! Και εγώ έχει καιρό που είμαι στην μαμά!! Aircodition και πάλι aircodition!!

mariren βαμβακερά έχω πάρει μέχρι στιγμής και ελπίζω και οι τα δωράκια που θα μου φέρουν να είναι και αυτά!! Τωρα για το καρότσι θα φανεί στηνπορεια αν κάναμε καλή αγορά!!

Αυτό που λες για την κοιλιά εγώ το έχω καταλάβει τις τελευταίες μέρες.. 2-3 φορές ξύπνησα, πήγα να σηκωθώ και με έπιασε ένας έντονος πόνος, λες και με σκίζανε την κοιλιά, μέχρι που ξάπλωσα οπως ήμουν και πέρασε.. Ίσιωσε δηλαδή.. :/ όταν το είχα ξανα πάθει ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και ότι δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό.. Σήμερα με έπιασε και ένας πόνος δεξιά ψηλά στην κοιλιά και δεν ξέρω από τι είναι.. :/ ή κρύωσα ή κουράστηκα.. Έτσι το έριξα λίγο στην ξάπλα για να δω αν θα μου περάσει και μπορώ να πω πως τώρα το νιώθω μόνο άμα είμαι πολύ ώρα όρθια.. Τον γιατρό δεν τον πηρα τηλ είναι σε άδεια, αλλά άμα πονέσω ξανα δεν θα χάσω λεπτό! Ο μπέμπης πάντως κλωτσάει πολύ! :)

neraidoyla γλυκιά μου εύχομαι όλα να πάνε καλά μην αγχώνεσαι και θετική σκέψη όπως σε είπαν ήδη!! :) θα πάνε όλα καλααα

, :)

Φιλάκια σε όλες!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλες μου!😊Τι κάνετε?Εμείς καλά!Σα να δροσιζομαστε λιγάκι,κυρίως τα βράδια!

Από χθες μου αύξησε ο γιατρος το utrogestan(αντί για 1 το βράδυ θα παίρνω 2)!Αλλά δόξα Τον Θεό,μένουμε στην κοιλιτσα!Την Δεύτερα έχω ραντεβού!

ΤatKono μου,πραγματικά θα απορεις και συ με τον εαυτό σου που θα μπορείς κατευθείαν να ανταπεξελθεις σε όλα αυτά τα πρωτόγνωρα!Το ένστικτο τελικά δρα αμέσως!Και αυτό είναι θαυμαστό! Θα μείνεις πολύ στη μανούλα?

Έφη μου,απίστευτο, αλλά σε είδα στον ύπνο μου!Χαχαχαχα!Καλό?:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα!! :)

Δεν πειράζει κοπέλα μου που στα αύξησε γιατί όπως είπες μένει στην κοιλίτσα το καλό σου!! :) μέχρι να γεννήσω θα μείνω γιατί εδώ είναι ο γιατρός και έχω βαρύνει κιόλας.. Ο άντρας στο νησί... Δύσκολα τα πράγματα!! Είχα και προβλήματα με την εγκυμοσύνη τώρα.. Βασικά τίποτα το ιδιαιτερο αλλά πόνους.. Πάνω δεξια στην κοιλιά έντονους και κάτω αριστερά κάθε φορά που ξυπνήσω.. Το κατω αριστερα ειναι φυσιολογικοτατο μου είπε ο γιατρός, και το πάνω δεξιά είναι επειδγή ο πλακούντας μου είχε αρκετή επαφή με το έμβρυο και τη μήτρα και "ευαισθητοποιηθηκε" αν το θυμαμαι καλά και για αυτό πολύ πόνος κορίτσια.. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ευτυχώς το παθαίνουν πολλές εγκυμονούσες.. Τώρα ξεκούραση και υπομονη! Και στις 27 ξανά ραντεβού!

Οι υπολοιπες??

Διανυσαμε τα 3/4 της εγκυμοσύνης οπότε είναι φυσιολογικό να ξεκίνησαν τα πονακια και οι δυσφορίες!!! Έχουμε βαρύνει είναι η αλήθεια!!

Πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι τώρα;;; εγώ 8 και μπαινοβγαίνει το 9ο.

Ψωνισα και για την μπεμπουλα 3 body και 2 φορμακια για το μαιευτήριο. Έχω από την πρώτη μου κόρη τα υπόλοιπα. Επίσης πήρα μπιμπερο πιπιλα και πάνες το νο1 . Λέω να αρχίσω σιγά σιγά με φτιάχνω την βαλίτσα και να προσθετω έτσι ώστε στον 9ο να την έχω έτοιμη.

Το παρασκευοσαββατοκυριακο θα πάμε εκδομουλα να κάνουμε και κανένα μπανακι και το περιμένω πως και πως!!!!!

Τελικά θα κάτσω στην δουλειά μέχρι τέλος του μήνα, δεν πειράζει μια βδομάδα είναι παραπάνω. Αρχές Σεπτέμβρη θα πάμε Ναύπλιο 2 μέρες και Κόρινθο σε ένα γάμο. Ε μετά μπαίνω στον μήνα μου και θα γεννησω.....:P

Αλήθεια πάει καμία κοπέλα προγραμματισμένα; εγώ λόγω καισαρικής υπολογιζω 6 Οκτωβρίου, όχι αργότερα ίσως νωρίτερα.

Γιατρό έχω στις 25 Αυγούστου για να δούμε τι θα μας πει!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα μου καλημέρα! :) Εγώ πήρα 6.. Μπαινοβγαίνει το 7ο! Καλά είμαστε πάντως από κιλάκια! :) Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια και τ ι ωραια που ξεκινησατε να τα ψωνίζετε όλα!! :) πλησιάζει ο καιρός ε?!? ποπο... Δε το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη! Θα μου πεις εγώ τέλη οκτώβρη έχω πητ! Και πάω με φτ εγώ οπότε, ελπίζουμε να μας έρθει εύκολα και να μην πάρει όλο το μήνα!! :)

Καλημέρα κοριτσάκια!!! :):):)

Hope, TatKono, mariren σας ευχαριστώ πολύ και εσείς με το καλό να ετοιμάσετε τα δικά σας ρουχαλάκια, είναι ωραία να τα φτιάχνεις, να τα τακτοποιείς, να τα χαζεύεις...! :D

Hope μου αλήθεια;;; χαχαχαχα θέλω λεπτομέρειες :tongue:

neraidoyla μου έχε πίστη και όλα καλά θα πάνε. Έχεις και τις δικές μας θετικές σκέψεις!

tassoula καλά να περάσετε στην εκδρομή σας, να το απολαύσετε, να χαλαρώσετε και να πάρετε δυνάμεις!

Εμείς χθες παρέα με τους γονείς μου ετοιμάσαμε την βαλίτσα και όλα τα ρουχαλάκια του μωρού και τα δικά μου, ώστε να έχω κάποια έτοιμα και αναλόγως να τα προσαρμόσω όταν έρθει η ώρα... Γιατρό τελικά την άλλη εβδομάδα... Πως πέρασε έτσι ο καιρός βρε κορίτσια;;!!! Να έχουμε φτάσει να κουβεντιάζουμε για τη βαλίτσα...

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτστια! :)

Βλέπω λίγο πολύ όλες αρχίσατε να ετοιμάζετε βαλιτσούλες :) Εγώ ακόμα τίποτα. Την έχω άδεια στο παιδικό δωμάτιο. Τελείωσα με την έκθεση του Αγροτουρισμού που είχα και τώρα ξεκουράζομαι. Οριακά ήρθα. Οι τελευταίες 2 μέρες δεν πέρναγαν με τίποτα! Αλλά έντάξει όλα καλά.

Εμένα έχει έρθει η μητέρα μου και η αδερφή μου και προσπαθώ να οργανώσω το σπίτι γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε γενική και να αδειάσουμε το δωμάτιο για να ετοιμαστεί, αλλά μόλις κάνω μία δουλειά μετά τα παρατάω :) Καλά που θα κάτσουν όλη την βδομάδα και θα προλάβουμε να τα κάνουμε. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία όρεξη!

Hope μου άκρη δεν βγάζω με το ζάχαρο, τώρα όταν το μετράω και έχει πέσει πολύ ξανατρώω για να μην πέσει άλλο! :) Ευρυαγγείες είναι αυτές οι κόκκινες φλεβίτσες που βγάζουμε και στα πόδια οι πολύ λεπτές. Ραγάδες δεν έχω βάζω λάδι φυσικά γιατί εγώ έχω και παλιές και λέω αν είμαι τυχερή να μην κάνω και άλλες. Ρώτησα και για το σήκωμα και μου είπε δεν είναι τίποτα απο το βάρος της κοιλιάς είναι, όσο θα μεγαλώνει η κοιλιά θα το νιώθουμε, αλλά μου είπε η αδερφή μου να βάζω μαξιλάρη απο κάτω για να μην πέφτει και είμαι καλύτερα. Μια χαρά θα δεις το μωρό σου μεθαύριο και θα δειτε και πως πάνε όλα. Εμείς περιμένουμε ως τις 27 να τον δούμε ξανά.

Tatkono εγώ αυτό με την κοιλιά το έλυσα με μαξιλάρι γιατί μου είπε οτι είναι απο το βάρος που μετατοπίζεται. Αλλά με το κόλπο την αδερφής μου δεν έχω πρόβλημα τώρα. Βάζω το μαξιλάρι και ξαπλώνει πάνω η κοιλιά και δεν ακουμπάει στο στρώμα οπότε μένει στο ίδιο ύψος. Εμένα όταν με πιάνει πόνος στα δεξιά είναι ο μικρός που κάτι κλωτσάει γιατί έχω ανακαλύψει ότι απο κει είναι το αγαπημένο του μέρος για κλωτσιά και μόλις ξαπλώσω λίγο και τον κουνήσω φεύγει απο εκεί. Ξεκουράσου τώρα και χαλάρωσε :)

Tassoula με για τα καινούργια σας ρουχαλάκια :) και εγώ είμαι στα 7 κιλά αν και το τελευταίο μπαινοβγαίνει λόγο της διατροφής. Αν και παρατήρησα ότι τις τελευταίες μέρες μου άνοιξε η όρεξη και θέλω να τρώω περισσότερο! Και εγώ περιμένω στις 27 να δούμε το μωρό και να μου πει πάνω κάτω πότε υπολογίζει να γεννήσω. Αν και μου έχει πει στις 15 Οκτώβρη νομίζω ότι μέχρι τις 10 θα έχω γεννήσει δεν ξέρω το ένστικτο της μάνας!!!! :)

Effie.k. άστα η αλήθεια είναι ότι με καλή παρέα ο καιρός πέρασε γρήγορα :)

U85pp3.png

mariren μου τι ωραία όταν έχεις βοήθεια!! Εγώ δυστυχώς στο σπίτι μου δεν έχω γιατί μένω μακριά από όλους!! Και τι ωραίες οι ετοιμασίες για το δωμάτιο...!! Αχ... Αντε το κρεβατάκι άντε τα ρουχαλάκια όχι έτσι όχι αλλιώς!! Το γλυκό και πόσο ωραίο όταν ξερεις και οτι σε λίγες μέρες θα έχεις το μωράκι σου εκει μέσα!!!!!! :-D

Εμένα ο άντρας μου αρχές Σεπτέμβρη θα βάψει το δωμάτιο, εγώ πήγα είδα κουρίνες και θα του τις στείλω να τις περάσει... Θα αργήσει να γίνει το δωματιάκι δυστυχώς!! :(

Ούτε και εγώ έχω ετοιμάσει βαλιτσα , και δεν έχω πάρει και τιποτα!! Χαχα!! Τέλη Οκτώβρη γεννάω οπότε δεν αγχώνομαι μέχρι τέλη σεπτέμβρη!!

Όσο για τον πόνο με το μαξιλάρι νιωλθω να πιέζεται πιο πολύ... :/ δεν ξέρω... Πφ... Ώρες ώρες πονάει πολύ... :( υπομονή....!

Κορίτσια θα ετοιμαστείτε για την γέννα?!? βάψιμο μαλλιών, πεντικιούρ, κτλ κτλ!!!??? μόλις μπω στον μήνα μου πάντως έφυγα για μποτε!! Μην με δει ο γιος μου σαν τέρας!! Χαχχα!!

Και κάτι ακόμα, αν μπορείτε να μου απαντήσετε... Χαλάουα σας επιτρέπει ο γιατρός σας?? για μπικίνι εννοω.....φουλ...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;;

Σας γραφω με τη βαφή στο κεφάλι!! Οποτε εχουμε λιγη ωρα στην διάθεση μας για να μη μεινω κουρούπα!! :P

Σημερα πήρα τις εξετάσεις μου, η γενική ουρων δειχνει ιχνη λεύκωματος και λιγο ανεβασμένα τα λευκά μου... Πηρα και τις απαντησεις της γλυκόζης.. στο

0 ειχα 86 στα 60' 172 και στα 120' 99.. Βεβαια ζαλίστηκα και ειχα ναυτια την πρώτη ώρα και με εβαλαν να ξαπλώσω (εντάξει ενταξει.. ηταν και πρωι.. νυσταζα κιολας.. καφε δεν ειχα πιει!!). Νομίζω οτι σαν μετρήσεις ειναι καλες!! Αυτό με το λευκωμα με ανησυχεί λίγο, αλλά μπορεί να ειναι και λογω καποιων ενοχλήσεων που νιώθω.

Πήραμε αυτη την εβδομάδα το καθισμα του αυτοκινητου και το πορτ μπεμπε και το καροτσακι του μικρού!! Πηγα με τον αντρα μου.. τον αφησα να επιλεξει χρώμα.. ολομαυρα τα πηραμε ολα!! Οκ.. προτιμούσα να παιρναμε το πορτ μπεμπε σε κοκκινο, αλλα δεν ηθελα να του χαλάσω χατήρι για να εχω καβάτζες για τα υπολοιπα!! Μια αυτό που διάλεξε και μια την ομάδα που θα ειναι το παιδί!! Κατοχυρωσα τα ονοματα και τα υπολοιπα!!

Περιττο να σας πω οτι αφου δεν μας εδιωξαν από τα mothercare παλι καλα!! Δοκιμαζε σε ολα τα καροτσακια τα λαστιχα και τα φρενα!! Λες και θα κανουμε αγωνες!! Μεχρι και τα καροτσάκια για διδυμα κοιταζε!!

Σε 3 μέρες φευγω για διακοπές, οποτε ολα τα υπολοιπα θα τα παρω με το που θα γυρίσω..

TatKono Να σου πω την αλήθεια μαλλι βάφω και τώρα κάθε μήνα... Ηδη δε νιώθω καλά με την ασπρη ρίζα στο στεφάνι.. Οποτε και τότε θα παω να τα βαψω.. οπως και τα νυχια των ποδιών μου κάνω και θα κάνω (στα χέρια το εχω δεχτει οτι αν δεν βάλω ψευτικο, καλο νυχι δεν θα εχω!)

Για κερι τώρα τι να σου πω.. ο γιατρός μου στους πρωτους μήνες μου ειχε επιτρεψει να κανω οτι θέλω αρκει να μην πονάω και να μην ζορίζομαι ή τσιτώνω... Ειχα κανει 2-3 φορές ποδια και γλουτους και μια το μισο μπικίνι.. αλλα επειδή τσίτωνα απο το αγχος μου ειπα να μην κάνω μέχρι να γεννήσω.. τώρα χρησιμοποιώ μηχανή αποτριχωτική για τα πόδια και οτι περισσευει με ξυραφάκι.. Εμεινε λιγος καιρός αλλωστε μεχρι να γεννησουμε.. μετά μόλις μου δωσει το οκ ο γιατρος θα ξαναρχίσω, γιατι πανω που ειχα δει αποτελέσματα πάλι εχω γουρουνότριχα!! Αλήθεια βρε κοριτσια, εχετε δει εξτρα τριχοφυΐα; ειδικα στο προσωπο; εγω δεν τις προλαβαινω πια!

Για το μπανακι δεν ξέρω τι να σου πω.. δεν ξερω αν θα τα καταφέρουμε, αλλα ξέρω σιγουρα οτι στο πρωτο μπανιο θα εχω 2-3 δικους μου απο διπλα να με κρατανε μη λιποθυμησω απο το αγχος!!

neraidoyla μου ολα καλα θα πάνε!! Θετική σκέψη μονο και ηρεμία!! Μην αγχωνεσαι για το αλλο σου το παιδάκι.. να εισαι σιγουρη οτι θελει μια μαμά και ενα αδελφακι καλα στην υγεία τους πάνω απο ολα!!!

effie.k μου σε βλέπω να σε κλειδώνουν σπίτι να μην πας να ψωνίσεις αλλα!! Αλλα είναι ωραίο συναίσθημα!! Εγω εκανα βολτα το καροτσακι και σκεφτόμουν θα μπει εδω το δικο μου παιδι;; το κανονικό μου παιδί; εγω μεχρι πριν λιγα χρονια εκανα βολτα κουκλάκια σε τετοια καροτσια!!

Hope! μου ακουσα τη συμβουλή σου για το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου και πήρα σχεδόν ένα παρόμοιο απο τα mothercare. Εφαρμοζουν ολα πάνω και με μια κινηση στη λαβή ερχεται μπροστά ωστε το καμαρι μου να κοιτάζει εμένα.. Ετσι θα το μεταφέρω εκτός σπιτιου στην αρχή μονο με το κάθισμα του αυτοκινητου και οταν μεγαλώσει λιγάκι κανονικά στο καροτσι του που ειναι πιο μεγάλο!! Να εχει καλά ο Θεός το μωράκι σου και να το κρατήσει στην κοιλίτσα σου εως οτου ειναι πολυ δυνατο για να βγει στον κοσμο!! Και χαλαλι του ολα τα φαρμακα!!

mariren μου προσεχε με την κοιλίτσα σου!!! Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα μωρά μας πλέον αντιλαμβανονται τα παντα και αντιδρουν!! Αχ ποσο θα ηθελα να μπορουσαμε να τα βλέπαμε συνεχεια τι κανουν εκει μέσα!!! Βεβαια δεν θα καναμε τιποτα αλλο!! Μονο αυτα θα βλέπαμε!!

Όσον αφορά το σάκχαρο σου που κανει αυτα τα σκαμπανεβάσματα, παίζει ρολο και το τι τρως!! Εγώ οταν τρώω εστω και λίγο ψωμί (μαυρο) με το φαγητό βλέπω οτι δεν κάνω τοσες υπογλυκαιμίες όπως κανω αν φάω πχ μια μπριζολα με σαλάτα! ΚΑι μου ειχε πει και η ενδοκρινολογος οτι το καθε γευμα πρέπει να ειναι πληρες!

Τωρα για τους αντρες.. δεν ξέρω τι να πω.. τώρα που πλησιάζουν οι μέρες και το εχει πάρει στραβά και πεισματικά μου ξαναρρώστησε μπας και με συγκινήσει ή μπας και βγει απο πανω οταν γυρίσω οτι αυτός ψυχορραγουσε και εγώ τον παρατησα για να κανω διακοπές!! (γενικά οταν θέλει να πετυχει κατι πάντα κατι τον ποναει! :twisted: - ο γαμπρος στον πεθερο θα μοιασει!)

tassoula μου εγω εχω πάρει 10 κιλά και πρέπει να προσέχω πολυ γιατι ανα ημέρες το ξεφτιλίζω!!! Όσον αφορά τη γέννα ο γιατρός μου ειπε οτι στο ντοπλερ θα μπορέσει να μου πει με περισσοτερη ακριβεια ποτε περιπου και πως υπολογίζει να γεννήσω... Αν και φοβαται πολυ για προεκλαμψία..

Αντε με το καλό ολες να ετοιμάσετε δωματιάκια και βαλιτσουλες!!! Το νου σας κοριτσάκια αν δεν μπω οσες μέρες θα λείπω, μη γεννήσει καμία!! Απο Σεπτέμβρη μη σας πω απο Οκτωβρη και μετά ολες!!! Να προσεχετε και να ειστε καλα!!

Ελπιζω να καταφέρω να ξαναμπω!!! Φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Kitty805 μιλησες με τον γιατρό σου για τις εξετάσεις;; μην αγχωνεσαι δεν θα είναι τίποτα!!!

Καλά να περάσεις στις διακοπουλες σου και να μην κουραζεσαι!!! Ααα με γεια και τα πραγματακια του μωρού!!!

Tatkono Ξέρω περιπτώσεις που κάνανε κερί πριν γεννήσουν αλλά εγώ πχ δεν θα μπορούσα. Βέβαια ήδη με το ξυραφακι έχω χιλιοκοπει γιατί δεν βλέπω... Και στην πρώτη το ίδιο παθαινα και τελικά μου Βάλανς και οι μαίες δεν το γλύτωσα, εννοείται χωρίς καν νερό!!! Μου κάνανε και σε αφαλο από κάτω γιατί δεν πρέπει να υπάρχει ούτε χνούδι!!!

Μαριρεν άσε την μαμά και την αδελφή να το κανουν το σπίτι, εσύ άραξε και λεγε τι θες!!!!:P

Ακόμα δεν έχω πλύνει τα ρουχαλακια του μωρού, μου φαίνεται πολύ νωρίς και οτι θα σκονιστουν πάλι μέχρι την γέννα.

Θέλω να πάρω και πυτζαμουλες καλοκαιρινές για το μαιευτήριο, ακόμα ζέστη θα κάνει!!! Από Σεπτέμβριο που θα βγω σε άδεια θα τα οργάνωσω!!!

Δεν κοιμηθηκα καθόλου καλά σήμερα είχα καούρες, ενοχλήσεις, πόνους και με φαγαν και τα κουνούπια.....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κι απο μενα!

Κατερινα κανε ενα τηλεφωνακι στον γιατρο να σου πει για τις εξετασεις...παντως κ εγω που εκανα χθες γενικη αιματος τα λευκα μου ηταν ανεβασμενα κ φοβηθηκα αλλα μου ειπε οτι στην εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικο να ειναι ανεβασμενα.

Τι ωραια που ξεκινησατε τις αγορες,ποσο μου αρεσει να ψωνιζω,σκετη ψυχοθεραπεια ειναι,αλλα αυτη τη φορα δεν χρειαζομαι πολλα πραγματα τα εχω ολα απο την πρωτη μου κορη.

Αυτες τις μερες προσπαθω να συγκεντρωσω καποια πραγματα για την κλινικη και να κανω καποιες αγορες,μονο μεσω ιντερνετ φυσικα και δεν βρισκω τιποτα..θελω ενα νυχτικο και μια πυτζαμα καλοκαιρινη αλλα δεν..

Την αλλη Τεταρτη παμε γιατρο και μετα απο 3 Σεπτεμβρη μπαινω στο μηνα μου κ θα με βλεπει καθε εβδομαδα για καρδιοτοκογραφο...αντε λιγο εμεινε.

Οσες πατε διακοπες καλα να περασετε!Καντε μια βουτια κ για μενα!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...