Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! :)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα ψώνια θα το κοιτάξω τώρα χαλαρά και μόλις ανέβω Πειραιά θα πάω να πάρω ότι είναι, γιατί μου είπαν και κάτι συγγενείς για δώρα οπότε δεν θα το κάνω μέσω ίντερνετ.

Χτες τιμωρήθηκα επειδή έφαγα λίγο παραπάνω στο βραδυνό και ξέφυγα λίγο :) Έφτασα το ζάχαρο στο όριο, μάλλον θα με κράξει την Δευτέρα η ενδοκρινολόγος αλλά τι να κάνω. Μου έχει ανοίξει η όρεξη τις τελευταίες μέρες και όλο ψάχνω τι να φάω. Άλλά το χειρότερο μου ηταν η καούρα που δεν με άφησε να κλείσω μάτι όλη την νύχτα. Στις 5 το πρωί απελπίστικα και έφαγα μια φρυγανιά και πάλι καλά με βοήθησε γιατί την φοβόμουνα. Δεν το ξανακάνω μιλάμε δεν έχω χειρότερο να μην μπορώ να κοιμηθώ απο την καούρα. Η οποία σήμερα με ακολουθεί ακόμα σε πιο ήπιο βαθμό, άντε να δούμε πότε θα περάσει!

Ομως χτες έκανα και το πρώτο μου μπάνιο :) -βάφτισμα το λένε οι άλλοι - χαχααχα επειδή στην ουσία δεν μπήκα τελείος μέσα αλλά μέχρι το γόνατο και με το κουβαδάκι του ανηψιού μου βρεχόμουνα :) όμως και μόνο η αλλαγή στην θερμοκρασία μου μου έκανε πολύ καλό ένιωθα άλλος άνθρωπος μετά. Και πιο καθαρή!!! που τώρα με τρία - τέσσερα ντους την μέρα λόγω της ζέστης δεν προλαβαίνω να βγω απο το μπάνιο και πάλι στάζω!

Tatkono μπράβο για τις εξετάσεις σου που ήταν καλές γιατί απο αυτό που πέρασες δεν νομίζω ότι θα άντεχες και στην ιδέα να το ξαναπαράσεις. Όσο για τα πράγματα τελικά μου είπαν και για κάτι δώρα που θα μου κάνουν οπότε θα ψωνίσω ότι μου λείπει κανονικά και δεν θα μπω στην διαδικασία να τα πάρω μέσω ίντερνετ τελικα. Ήδη με την αδερφή μου ξεκαθαρίσαμε τα περισσότερα και απο ρούχα για αρχή δεν θέλω πολλά, μερικά ζιπουνάκια θα πάρω και απο τα μεγάλα μου μένει το καρότσι, το κάθισμα και η κούνια. Τα έχουμε δει μόνο να τα κλείσουμε θέλουμε τώρα.

Effie.k. πως ήταν τα αποτελέσματα; Όλα καλά; Άντε να ησυχάσεις και εσύ με το ζάχαρο. Για το καρότσι θέλω το πιο απλό που υπάρχει και να είναι και εύχρηστο για αυτό θα πάρω ίδιο με τις αδερφής μου που το έχουν δοκιμάσει 2 παιδιά και ακόμα στέκεται βράχος :) Μένει να διαλέξω χρώμα και πότε θα το πάρω :) Θα δούμε αρχές Σεπτεμβρη που θα είμαι πάνω λογικά θα τελειώσω και με αυτά. Στην αρχή θα τον βάλω στην καλαθούνα γιατί θέλω τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να το έχω δίπλα στο κρεβάτι και επειδή το δωμάτιο δεν είναι πολύ μεγάλο δεν χωράει η κούνια μέσα. Αλλά δεν θα μπω τώρα και στην διαδικασία να αγοράσω λίκνο για τόσες μέρες μόνο.

Kitty805 μια χαρά το μωράκι σου :) μεγαλώνει καλά. Μόνη σου θα πας στην Ζάκυνθο; Δεν θα οδηγάει ο άντρας σου; Θα πρέπει να κάνεις πολλές στάσεις για να μην πιάνεσαι. Εγώ τους τελευταίους μήνες έχω σταματήσει να πολυοδηγώ γιατί με ενοχλεί η κοιλιά όταν κουνάω τα πόδια. Και νιώθω και καλύτερα γιατί τώρα με την ζέστη σκέφτομαι μην κάνω και ζαλιστώ κιόλας. Καλό θα είναι να πας με κάποιον που θα οδηγάει τούλάχιστον να πηγαίνετε εναλλάξ. Βέβαια εσύ τις αντοχές σου και το σώμα σου τις ξέρεις καλύτερα. Αλλά και στη Ζάκυνθο μην το ρίξεις σε πολλές εξορμήσεις κοίτα να ξεκουράζεσαι αρκετά. Όσο για την συχνοουρία άστα δράμα η κατάσταση δεν προλαβαίνω να βγω απο την τουαλέτα και νιώθω ότι θέλω να ξαναπάω!!!! Φαντάσου τι θα γίνει στον 8ο που θα μεγαλώσει και άλλο η κοιλιά και το μωρό!!!

Domino μου και εμένα τα φουσκώματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ συχνά αλλά πιέζω τον εαυτό μου να τρώει και ενδιάμεσα λόγω της διατροφής. Εμένα άνοιξε η όρεξη ξαφνικά και θέλω να τρώω διπλή ποσότητα απο το κανονικό αλλά το μετανιώνω μετά, μάλλον όμως δεν είναι πείνα αλλά είναι αχόρταγο το μάτι μου! Δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί έτσι με βλέπω να παίρνω τα διπλά κιλα!

Hope μου εμένα μου τα σταμάτησε τα φάρμακα και είμαι μόνο με ένα μαγνήσιο την μέρα. Την τελευταία φορά που πήγα και με είδε μου είπε ότι ο τράχηλος δεν πιέζεται και είναι σταθερός στο 2,4 ακόμα. Αλλά ούτε μου πρόσθεσε τίποτα ούτε μου είπε να κάνω ενέσεις για τα πνευμόνια. Μάλλον επειδή έχω την περίδεση; Δεν ξέρω. Εγώ δεν καταλαβαίνω αν κάνω και συσπάσεις! Η κάνω και δεν τις καταλαβαίνω γιατί δεν πονάω ή δεν έχω αρχίσει ακόμα. Απλά εμένα μου είχανε πει ότι αν κάνω συσπάσεις θα το καταλάβω σίγουρα γιατί θα πονάω περισσότερο απο άλλες κοπέλες επειδή θα με τραβάει και η περίδεση. Και μάλλον για αυτό δεν δίνω σημασία γιατί την κοιλιά την νιώθω σκληρή μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά από ότι μου έχουν πει είναι η μήτρα αυτή αφού καταλαβαίνω το μωρό. Και που και που μπορεί να νιώσω έναν πόνο ξαφνικά χαμηλά αλλά δεν κρατάει για να το θεωρήσω σύσπαση. Δεν ξέρω σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Πάντως όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι έστω τις ώρες που κοιμάται η μικρή να ξαπλώνεις και εσύ.

Tassoula εμένα μόνο τώρα την τελευταία φορά μου τον είδε απο πάνω τον τράχηλο όλες τις άλλες φορές τον μέτραγε κολπικά για να είναι σίγουρος. Αφού έχεις αρχίσει να έχεις λίγες συσπάσεις γιατί δεν πας στον γιατρό να σου γράψει άδεια για να μην αναγκαστείς να κάτσεις στην δουλειά; Νομίζω ότι και βάση του ιστορικού σου δεν θα είναι δύσκολο να πάρεις απο τώρα άδεια. Έστω να σου γράφει 10 μέρες τώρα 10 μέρες μετά να περάσει σχεδόν και αυτός ο μήνας και μετά να πάρεις την κανονική σου.

Neraidoula η μικρή σου μεγάλωσε αρκετά και αφού ο γιατρός την βλέπει καλά χαλάρωσε και ξεκουράσου όσο μπορείς ακόμα να περάσουν μερικές βδομάδες ακόμα. Και την πρώτη σου κόρη την είχες κάνει πρόωρα;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια!Πως είστε? Εγω έχω ακόμη πετρώματα,αλλά ευτυχώς όχι πόνο!Πρέπει να εξαλειφθούν όμως και αυτά για να μην μειωθεί κι άλλο ο τράχηλος!

Μέχρι την 34 βδομάδα, θα είμαι ξάπλα,θα έρχονται εναλλάξ οι δικοί μου,και ίσως στείλω και την μικρή λίγο στη μαμά,λίγο στην πεθερά!

Οι συσπάσεις στην ουσία είναι πόνοι περιόδου που συνοδεύονται από πέτρωμα στην κοιλιά!Έγω είχα συσπάσεις που δεν καταλάβαινα,έλεγα πως είναι από την ζέστη! Και δεν ενόχλησα τον γιατρό μου!Όμως όταν συνοδεύτηκαν από πόνους,και ή συχνότητα ήταν σχεδόν κάθε 3 λεπτά,πηγα!Ευτυχώς γιατί απέφυγαν την εισαγωγή στην κλινική! Δόξα την Μεγαλόχαρη που έτυχε τώρα,αλλά και πάλι,χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστη,δε θέλω να γεννησω από τώρα βρε κορίτσια!

Είναι νωρίς!

Τις ενέσεις κορτιζόνης τις έκανα με διάφορα 12 ωρών!

Νεραιδουλα μου καλή,εύχομαι να φτάσεις τις 36 βδομάδες γλυκιά μου!Αλλά και εάν έρθει πιο νωρίς,να είναι γέρο και δυνατό!Το λεω με επιφύλαξη, εύχομαι να είσαι εντός των ορίων!Κάνε τον σταυρό σου και την προσευχή σου στην Μεγαλόχαρη!

Τασούλα, σταματά τη δουλειά! Εγω σταμάτησα όταν ήμουν νωρις,10 εβδομάδων,λόγω ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος και του χώρου εργασίας!Έκτοτε βγαινω σε αναρρωτική! Τι θα μου πουν?Γιατί δεν συνεχίζει ς να δουλεύεις στο ψυχιατρείο?

Εαν,ο μη γενοιτο,έχεις πιο πολλές συσπάσεις, χαμηλό τράχηλο κτλ,ποιος καλή μου θα σου δώσει τα εύσημα από κει?Ή υγεία ή δικιά σου κοπέλα μου και του παιδιού σου έχει μέγιστη σημάσια!Εάν σταματήσεις,φοβασαι μήπως σε διώξουν?Που φυσικά δεν μπορούν να το κανουν,είναι παράνομο!Ο νόμος καλύπτει την έγκυο!

Ντόμινο,ρωτά τον γιατρό καλού κακού!Και αυτοί άνθρωποι είναι,κάτι μπορεί να τους διαφύγει!

Και ΑΣΕ τις δουλειές!Και γω κώλο δεν εβαζα κάτω!Από το πρωί που ξυπνούσα,το βράδυ καθόμουν! Την ημέρα που είχα τα έντονα πετρώματα καθαριζα το μπαλκόνι!

Παλαμάκια δε μου χτύπησε κανένας!Άντε κορίτσι μου,λίγο έμεινε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα σε όλες!! Βλέπω όλες το λέτε αλλά καμία δεν κάθετε κάτω!! Χαχα!! Καλή σύναμη και ξεκούραδη πάνω από όλα σε όλες σας!! Να πάνε όλα καλά και μην αγχώνεσται!! Δεν είναι καλό...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Hope! Ευχομαι να φτασουμε στις 36 εβδομαδες,αλλα κι αν δεν φτασουμε κ οι 34 με ενεσεις ειναι ενταξει μου ειπε ο γιατρος,ειναι ενα καλο σκαλοπατι,δεν θα χρειαστει πολλες ημερες θερμοκοιτιδα,αναλογα κ το βαρος..Εγω ρε κοριτσι ειμαι στο κρεβατι σε απολυτη ακινησια,παιρνω μια σακουλα χαπια κ τιποτα δεν με πιανει,εχω παρα πολλες συσπασεις,ευτυχως ομως δεν επηηρεαζουν τον τραχηλο,αλλα υπαρχει περιπτωση να μου σπασουν τα νερα ακομα κ αν ο τραχηλος ειναι κλειστος,αυτο φοβαμαι μονο.Θυμισε μου κ την πρωτη σου κορη την ειχες γεννησει νωριτερα;Ειχε χρειαστει θερμοκοιτιδα;

Εγω την πρωτη την εκανα στις 37 εβδομαδες,2600 κ δεν χρειαστηκε να μπει.

Τι φαρμακα σου δινει για τις συσπασεις;

Παντως για τον τραχηλο σου η vasclor κολπικα ειβαι οτι καλυτερο,εγω μολις την ξεκινησα σταματησε να μειωνεται ο τραχηλος

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλησπερα κοριτσια!Πως ειστε?

Νεραιδουλα μου,βλεπεις ποσο διαφορετικο ειναι το ενα σωμα απο το αλλο?Εσυ εχεις μεγαλο διαστημα στο κρεβατι με συσπασεις χωρις να επηρεαστει περαιτερω ο τραχηλος,εμενα σε μικρο διαστημα μειωθηκε αρκετα!Βλεπεις,καθε οργανισμος ειναι τελειος διαφορετικος!

Την πρωτη μου κορη,την γεννησα φυσιολογικοτατα στις 38εβδ4ημ!Σε 2 ωρες!Ουτε πονο,οτι ταλαιπωρια!

Εχω αγχος,διοτι εαν γεννηθει πιο νωρις,πρεπει να φυγει Θεσσαλονικη για θερμοκοιτίδα,εδω δεν εχει νεογνολογικη κλινικη,και επισης τα ασθενοφόρα ειναι μετρημενα,και εξυπηρετουν πολλες περιοχες!Αστα να πανε!

Η γειτονισα μου της οποιας το μωρο ανεβασε την πρωτη μερα πυρετο και επρεπε να φυγει επειγοντως Θεσσαλονικη(τελικα ειχε σοβαρο προβλημα υγειας),ο αντρας της ηταν στο εκαβ και εβαλε μεσο για να παρει ασθενοφορο!Απιστευτο?Κι ομως,αυτα ειναι τα ''καλα'' της επαρχιας!

Με τον στευρο στο χερι!

Τελος παντω,ευχομαι ολα να πανε καλα!Και μενα ο γιατρος μου ειπε να πιασουμε τις 34 βδομαδες!Εαν τελει,εαν μειωθει κι αλλο ο τραχηλος,θα μπω για ενδοφλεβια χορηγηση,στην κλινικη!

Παιρνω utrogestan 1x3,trofocard 1x3,amoxil 1x3(για παν ενδεχομενο και αποκλεισμο φλεγμονης)!

Εσυ πως εισαι?

Παντως μου ειπε πως η ζεστη σε συνδιασμο με την κουραση μπορει να προκαλεσει περαιτέρω συσπασεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!! Βλέπω όλες το λέτε αλλά καμία δεν κάθετε κάτω!! Χαχα!! Καλή σύναμη και ξεκούραδη πάνω από όλα σε όλες σας!! Να πάνε όλα καλά και μην αγχώνεσται!! Δεν είναι καλό...

Καλη μου,δεν εχεις καταλαβει ακομη ποσο υστερικες ειμαστε εμεις οι γυναικες!Και χωρις παρεξηγηση κοριτσια,αλλα ετσι ειναι!

Μην δουμε λιγη σκονη,κανουμε γενικη ολο το σπιτι!

Εαν δεν παθεις,δε θα μαθεις!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Πως ειστε?

Νεραιδουλα μου,βλεπεις ποσο διαφορετικο ειναι το ενα σωμα απο το αλλο?Εσυ εχεις μεγαλο διαστημα στο κρεβατι με συσπασεις χωρις να επηρεαστει περαιτερω ο τραχηλος,εμενα σε μικρο διαστημα μειωθηκε αρκετα!Βλεπεις,καθε οργανισμος ειναι τελειος διαφορετικος!

Την πρωτη μου κορη,την γεννησα φυσιολογικοτατα στις 38εβδ4ημ!Σε 2 ωρες!Ουτε πονο,οτι ταλαιπωρια!

Εχω αγχος,διοτι εαν γεννηθει πιο νωρις,πρεπει να φυγει Θεσσαλονικη για θερμοκοιτίδα,εδω δεν εχει νεογνολογικη κλινικη,και επισης τα ασθενοφόρα ειναι μετρημενα,και εξυπηρετουν πολλες περιοχες!Αστα να πανε!

Η γειτονισα μου της οποιας το μωρο ανεβασε την πρωτη μερα πυρετο και επρεπε να φυγει επειγοντως Θεσσαλονικη(τελικα ειχε σοβαρο προβλημα υγειας),ο αντρας της ηταν στο εκαβ και εβαλε μεσο για να παρει ασθενοφορο!Απιστευτο?Κι ομως,αυτα ειναι τα ''καλα'' της επαρχιας!

Με τον στευρο στο χερι!

Τελος παντω,ευχομαι ολα να πανε καλα!Και μενα ο γιατρος μου ειπε να πιασουμε τις 34 βδομαδες!Εαν τελει,εαν μειωθει κι αλλο ο τραχηλος,θα μπω για ενδοφλεβια χορηγηση,στην κλινικη!

Παιρνω utrogestan 1x3,trofocard 1x3,amoxil 1x3(για παν ενδεχομενο και αποκλεισμο φλεγμονης)!

Εσυ πως εισαι?

Παντως μου ειπε πως η ζεστη σε συνδιασμο με την κουραση μπορει να προκαλεσει περαιτέρω συσπασεις!

Εισαι πολυ μακρυα απο Θεσσαλονικη;Μηπως θα επρεπε να πας εκει να γεννησεις αν τυχον το μωρο ερθει νωριτερα.Και εγω επαρχια μενω αλλα θα γεννησω Αθηνα,εδω δεν υπαρχει ιδ.κλινικη κ το νοσοκομειο υπολειτουργει..

Απο συσπασεις εχω πολλες,παρα πολλες που εχουν αρχισει κ με δυσκολευουν ,ουτε να ξαπλωσω μπορω ουτε να καθισω καθιστη για πολυ ωρα,νιωθω δυσφορια.Επισης αυτη η ζεστη με διαλυει..αλλα τι αλλο μπορω να κανω,υπομονη!

Καλημέρα!! :)

Έχεις δίκιο hope μου! Μην δούμε λίγο σκονισμένο, λίγο κάτι να μην εκ΄ναι στη θέση του,, λίγο το ένα λίγο το άλλο!!απαπα!! Αμέσως να μας πιάσει υστερία!! Χαχαχα!! Κορίτσια πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να γεννήσουμε όλες φυσιολογικότατα!! Να μην αγχωνεσται και όλα θα είναι καλά!

Καλησπέρα κοριτσια μου! Τι κανετε;; Φυσάει λιγο σημερα στην Αθηνα και σα να παιρνουμε καλύτερες ανάσες!!

Πηγα χθες για τον αιματολογικό και τον ενδοκρινολογικό ελεγχο του μηνα.. Δεν γλυτώνω την καμπυλη σακχάρου.. αλλα πειτε μου κατι.. οσες το κανατε με lucozade ποση γλυκοζη σας ειχε δώσει ο γιατρος σας;; Εμενα 75γρ και μου ειπε να πιω ενα ολοκληρο αλλα μονο το classic.. Ο θυροειδής μου ευτυχως ειναι καλα αρα σταθεροποιώ το χάπι και περιμένω τις επομενες απαντησεις!!

TatKono Οντως οι γυναικες εχουμε ενα θεματάκι.. και να σου πω την αληθεια απο το να μην κανουμε τιποτα καλυτερα να κανουμε κάτι.. Εγω στο γραφείο που ειμαι τωρα που λειπει και ο κοσμος εχω σκυλοβαρεθει!! (οχι οτι μπορω να κανω και πολλα.. με το παραμικρο κουραζομαι!)

domino μου για τις καουρες αυτό που με έσωσε ήταν μισο ποτήρι γάλα φρέσκο (οχι σοκολατουχο) και ενα νέο μαξιλάρι που πηρα που ειναι πολυ μεγάλο και σηκώνει πολυ ψηλά το κεφάλι μου!! Μονο ετσι καταφερνω να ηρεμω απο δαυτες!

Hope! τι ενεση ειναι αυτή για τα πνευμόνια;; κάνουν ολες;; πρώτη φορά την ακούω! Και οταν λες πετρωματα εννοεις καποιες φορες που η κοιλιά σκληραίνει για λίγο; Εγω οταν ξαπλώνω και πιανω την κοιλια μου σε καποιο σημειο ειναι πιο σκληρή και υποθετω οτι εκει ειναι ο μικρος.. Παντως ξεκουράσου!! Οι δουλείες δεν τελειώνουν ποτέ.. σιγα σιγα και ολα γινονται!!

tassoula μου Αν νιωθεις οτι δεν μπορείς να κατσεις στην δουλειά απλά μην κάτσεις!! Βαλε τον γιατρό σου μπροστα να σου γράψει άδεια και χωρίς να τσακωθείς πες λυπάμαι αλλα πρέπει να κάτσω!! Και στο λέει αυτό μια που σε οικογενειακή επιχείρηση, ενιωθε τύψεις αν δεν πηγαινε στην δουλειά πρωι απόγευμα και που την τελευταια εβδομάδα λουφαρα 2 πρωϊνά χωρίς τυψεις γιατί πραγματικά δεν αντεχα και ηθελα να ηρεμήσω (σημερα ειναι το δευτερο πρωϊνό που εκατσα και κοιμήθηκα ηρεμα ) ... Όσον αφορά το νησί και το καράβι, ευτυχώς ξέρω οτι υπάρχει γιατρός εκεί που εχει ξεγεννησει πολλες ξαδέλφες μου ή και να χρειαστεί θα παρω το πρωτο καράβι και θα παω στην Πατρα!! Δεν έχει δείξει η εγκυμοσυνη μου οτι χρειάζομαι ιδιαίτερη προσοχή σε κάτι, οποτε καλυτερα να πάω να ξεσκάσω και να κανω ας το πουμε και τις τελευταίες ξέγνοιαστες διακοπές μου (οσο μπορώ)..Εγω γελάω και λέω εχε γουστο ο μικρος να θελει να γεννηθει Πατρα εκει που πιάστηκε... ο πατέρας του ομως δεν το βρίσκει και τοσο αστείο να γεννήσω εκει :-P:razz::-P

neraidoyla μου και μονο που διαβασα για τριλεπτα και για βαλιτσακι τρομαξα!! Ολα καλα θα πανε κοπέλα μου.. κάνε υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά!!! Η μικρη δειχνει απο τωρα αλωστε πόσο δυνατό παιδάκι ειναι!!!

mariren το τι γελια εκανα με το μπάνιο-βαπτισμα σου δεν λέγεται!! Εγω περιμένω πως και πως να μπω σε θάλασσα.. Ισως σήμερα αν εχω κέφια πω στον αντρα μου να πάμε το βραδάκι.. Παραπονιέται και αυτός οτι θα φύγει το καλοκαίρι και ενα μπάνιο δεν θα εχει κανει και εχει δίκιο μεν.. αλλα απο την αλλη και μονο που σκέφτομαι μια ωρα διαδρομή για να παμε για μια ωρα βουτιά, μου κοβεται κάθε ορεξη!!! Στη Ζακυνθο θα παω με τη μαμα, το σκυλοπαιδο μου και ισως και την αδελφη μου.. η μαμα οδηγεί, αλλά επειδή δεν κάνει να ταράζομαι στην κατασταση μου θα προτιμήσω να το παρω εγώ το αμάξι σε ολη την εθνικη, ειδικά τώρα που ειναι σε αυτο το χάλι!! Ο αντρας μου φέτος θα καθίσει εδώ γιατί με τις δουλειές είναι δύσκολα και το διάστημα που θα λειπω εγώ θα πάρει την θέση ενος αλλου υπαλλήλου πρώτον και δεύτερον, επειδή δεν μας βγαίνουν και οι μέρες για να έρθει και αυτός.. 16 θα φυγουμε εμείς μέχρι 28 περίπου το αργότερο.. 5 του μήνα εγώ εχω τον μεγάλο υπέρηχο.. να είμαστε ολοι μαζί στο ίδιο σπίτι αποκλείεται.. οπότε κάνω υπομονή και ακούω γκρίνια που εγώ θα πάω να ξεκουραστώ και να διασκεδάσω και αυτόν τον παρατάω μόνο του εδώ και πως θα τα βγάλει πέρα.. Βεβαια θα είναι και ένα καλό διάστημα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε μετά και αν θα συνεχίσουμε να ειμαστε μαζί κανονικά και να μετακομίσω στο σπιτι το νέο, ή θα χωρίσουμε σαν ζευγάρι τελείως.. Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση οσο καιρό είμαι έγκυος μονο κακό έχει κάνει σε όλους μας και φοβάμαι οτι αυτη η καταθλιψη που είχα μην συνεχιστεί και μετά την γέννα..

Πάντως τωρα που ανεφερες καρότσια αλήθεια εχω μπερδευτεί και με αυτά.. βλέπω κατι πολυμορφικά (καθισμα αυτοκινητου, πορτ μπεμπε και καροτσι ) και αναρωτιέμαι αν ειναι καλά, αν ειναι γερα.. για ποσο θα κρατησουν.. Μονο εγώ ειμαι αναποφάσιστη και δεν ξέρω τελικά τι να πάρω;;

Φιλάκια κοριτσακια μου.. Καλο σκ

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

kitty805 εμένα μου είπε πως θέλει να την κάνω όπως μου πει αυτός και όχι όπως θέλει το ιατρείο.. Έτσι μου έγραφε 80γρ γλυκόζη (δνε είχε πρόβλημα με την γεύση) και πήγα στο μικροβιολογικό και τους έκανε εντύπωση λεει γιατί αυτοί την κάνουν διαφορετικά. Στην τελική μου συμπληρώσανε άλλα 10γρ γτ αυτοί κάνανε με 70γρ και ήταν με πορτοκάλι (σαν lucozade απλά πιο γλυκό!).. Δεν με πείραξε πάντως εμένα αυτό αλλά μάλλον το ότι δεν είχα φάρι και μου πέρναν αίμα..είμαι και υποτασσική τα είδα όλα!! Ευχαριστώ Τον Θεό που όλα είναι καλά !!

Για την ένεση για τα πνευμόνια δεν μου την έχει αναφέρει καν ο γιατρός.. Δεν ξέρω καν τι είναι αλλά για να μην μου την ειπε πάει να πει ότι δεν χρειάστηκε να την σκεφτούμε... :/

Εγώ αγχώνομαι για τα ρουχαλάκια του κορίτσια... :/ σκέφτομαι μην πάρω τίποτα και έχουμε καμιά αλλεργία...:/ είμαι και νέα μανούλα να μου πάθει και κάτι τέτοιο στις αρχές..... Πολύ ωραία!!! Τα καρότσια κτλ είναι η βόλεψη η δική μας οπότε και να μην με βολέψει εμένα δν με καίει αφού ο μπέμπης μου θα είναι καλά....

Και αυτό το λούσιμο... Αχ... Όσο σκεφτομαι ολτι θα έχω ένα μικρό πλασματάκι στα χεράκια κου για να το λούσω.... :/ απαπαπαπαπαπαπ... Άγχος... Πφφφφφ.... :(

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Μην αναρωτιεστε για τις ενεσεις,τις κανουν μονο οταν εχεις ενδειξεις για προωρο τοκετο γιατι βοηθουν τα πνευμονια του μωρου να ωριμασου λιγο πιο γρηγορα.Και για την καμπυλη που λετε,αν την κανεις με το lucozade,πρεπει να πιεις το κλασσικο ,το πορτοκαλι 400μλ,το ενα μπουκαλι ειναι 380 μλ,παιρνεις κ με μια συριγγα αλλα 20 απο ένα δευτερο και εισαι κομπλε.Εγω επειδη ηξερα οτι δε θα ειχαν στο μικροβιολογικο τα ειχα αγορασει κ τα ειχα στην τσαντα μου.Σαν να δροσισε λιγο εδω..να φυγει αυτο το καλοκαιρι,να φυγει

Γεια σας κοριτσάκια!!! :D:D:D

Πως είστε;

Εγώ δεν άντεξα άλλο τις ζέστες της Αθήνας και ήρθα για λίγο στο πατρικό μου, όπου χθες είχε 18 βαθμούς και ευχαριστήθηκα δροσιά!

Πήρα και τις εξετάσεις και ευτυχώς η καμπύλη ήταν μια χαρά... Μου έφυγε και αυτό το άγχος! Αύριο μάλλον θα δούμε και το μωρό!

Εμείς κορίτσια ψωνίσαμε όλα τα ρουχαλάκια, βρήκα καλά πράγματα και καλές τιμές και πήρα εσωρουχάκια και φορμάκια, πανάκια, σελτεδάκια, μπουρνούζια και είμαστε έτοιμοι από αυτά! Προσπάθησα να μην πάρω πολλά γιατί δεν προλαβαίνουν να τα φορέσουν τα μωράκια μας. αλλά δύσκολο να κρατηθείς, είναι όλα τόσο όμορφα!

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα καλές μου!Τι κάνετε?Δρόσισε λιγάκι?Πως είναι τα μωράκια εντός και εκτός κοιλιάς?

Εμείς είμαστε καλά!Οι συσπάσεις συνεχίζονται,κυρίως το βράδυ!Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό μου,πιθανόν να με δει!

Ετοίμασα και την βαλίτσα μου,ελάχιστα έχουν μείνει!Αναρωτιέμαι,να πάρω μαζί μου και κουβερτούλα?Εχω βάλει 2 πικέ,μια λεπτή και μια πιο χοντρή!:rolleyes:

Εισαι πολυ μακρυα απο Θεσσαλονικη;

Νεραιδουλα μου,η Θεσσαλονικη απεχει 1,5 ωρα απο δω!Θα ήταν μια καλή εναλλακτική,και φυσικά θα τα είχα όλα δίπλα μου!Αλλά στην παρούσα φάση,απαγορεύεται οποιαδήποτε είδους μετακίνηση!Εν πάσει περιπτώση,αυτό είναι το πιο σημαντικό,υπάρχουν κι άλλα εμπόδια μεν,αλλα δοξα Τον Θεο να λεμε!:)

Εσύ πως είσαι καλή μου?Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξης,παρατήρησες να σου δημιουργεί κάποιο από τα χάπια ζαλάδα?Όποτε λαμβάνω τα χάπια,έπειτα ζαλίζομαι!

Kitty805 μου,εμένα ο γιατρός μου έγραψε γλυκόζη 50 γρ!Στο μικροβιολογικό,μου έδωσαν να πιώ κάτι σαν πορτοκαλαδα!Είχε ευχαριστη γευση,ευτυχώς!

'Οπως ήδη σου απάντησαν,οι ενέσεις κορτιζόνης γίνονται σε περίπτωση πιθανότητας πρόωρου τοκετού!Εξού και τις έκανα!Το να σκληραινει η κοιλιά σου και κάποια σημεία είναι φυσιολογικό!'Οπως είπες,είτε θα είναι το μωρό,είτε η στάση σώματος σου!

Η κοιλιά μου σκλήρυνε/πέτρωνε όλη!Είτε ήμουν όρθια,είτε καθιστή κτλ!:)

Εμείς πάντως,όταν αγοράσαμε καρότσι,ειχαμε παρει τετοιου ειδους!Με καλαθουνα,καθισμα και κανονικο καροτσι!Μας ειχε βολεψει αφανταστα!Και δεν μετραει εαν ειναι πολυμορφικο ή όχι,αλλα να ειναι καλο ποιοτικα!Εμεις θα το χρησιμοποιησουμε και τωρα,που σημαινει πως ειναι απιστευτα γερο!

http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.qualito.gr%2Fprd_images%2FO09-79324-87-1z.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.qualito.gr%2Fproduct_detail.jsp%3FprdId%3DO09-79324-87&h=350&w=350&tbnid=At2-taGrjnWStM%3A&docid=8ehgz2KSvpFMJM&ei=cpDIVfODKIaysQGh0r-4Bg&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=816&page=1&start=0&ndsp=26&ved=0CDEQrQMwBmoVChMI84Tm8LmexwIVBlksCh0h6Q9n

Αυτο εχουμε!:)

Εννοειτε πως ολα εφαρμοζουν στο καροτσι!Αυτο που με βολεψε ηταν το καθισματακι αυτοκινητου!Το εβγαζα και το εβαζα κατευθειαν στο καροτσι χωρις να μετακινω το μωρο!

Εγώ αγχώνομαι για τα ρουχαλάκια του κορίτσια... :/ σκέφτομαι μην πάρω τίποτα και έχουμε καμιά αλλεργία...

Και αυτό το λούσιμο... Αχ... Όσο σκεφτομαι ολτι θα έχω ένα μικρό πλασματάκι στα χεράκια κου για να το λούσω.... :/ απαπαπαπαπαπαπ... Άγχος... Πφφφφφ.... :(

Η αληθεια ειναι πως και γω σκεφτομουν τι ρουχαλακια να παρω,στην πρωτη μου κορη!Ολοι μου ειχαν επισημανει να μην ειναι βελουτε,διοτι αυτα συνηθως προκαλουν αλλεργια!Βαμβακερα λοιπον!

Οσο για το μπανακι του,ειναι απιστευτη στιγμη η πρωτη σας επαφη με αυτο!Να εχετε ετοιμη την φωτογραφικη!:tongue:

effie.k μου,εκει οπου μπορεις να ξεκουραστεις και να δροσιστεις,εκει να πας!Καλα εικανες λοιπον!Να περασεις υπεροχα!

Αντε μωρε,καλοφορετα τα ρουχαλακια!Πως να αντισταθεις καλη μου?Πως?:)

Εδω,εγω που εχω ηδη ενα κοριτσι,και πααααρα πολλα ρουχαλακια(τα οποια τα ειχα προμηθευτει απο την κουνιαδα μου),και παλι κοιτουσα στα μαγαζια και ελεγα,ελα μωρε νεο μελος να μην εχει καινουργια ρουχα?:tongue::tongue:!

Φυσικα και μου εβαλε φρενο ο συζυγος!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κι απο μενα!HOPE και εγω ειμαι μια ωρα απο την Αθηνα ,αλλα πηγαινοερχομαι για τα ραντεβου,δεν εχω αλλη επιλογη..Την προγεστερονη την παιρνω κολπικα κ δεν με πειραζει,τα adalat ομως οταν τα παιρνω διπλα με ζαλιζουν γιατι ριχνουν την πιεση..εχεις πολλες συσπασεις;Εγω παρα πολλες,καποιες μερες που ειμαι πολυ χαλια εχω καθε 5 λεπτα..

Γεια σας κορίτσια! :)

Μια ώρα έγραφα και με πέταξε απεξω!!!!

Σήμερα πήγα στην ενδοκρινολόγο και με βρήκε μια χαρά. Οι μετρήσεις είναι καλές μόνο νηστική είναι χαμηλή οπότε με έβαλε να τρώω κάτι και πριν πάω για ύπνο. Γιατί δεν θέλει να κάνω υπογλυκαιμίες γιατί και αυτές επηρρεάζουν το μωρό. Τι να πω απο την μια έχουμε να φυλάμε το ζάχαρο και μετά να πρέπει να μην ξεχνάμε και να τρώμε για να μην κάνουμε υπογλυκαιμίες!!!! Τι να πω. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ξανακάνω καμπύλη αλλά τις μετρήσεις θα τις κάνω μέχρι να με ξαναδεί αρχές Σεπτέμβρη.

Χτες κορίτσια έκανα μία βλακεία - κατα λάθος βέβαια - πήγα να πιάσω κάτι και δεν υπολόγισα την απόσταση με την κοιλιά και η κοιλιά μου τράκαρε στην άκρη του καλοριφέρ βέβαια μόλις το κατάλαβα τραβήχτηκα αλλά ο μικρός που ήταν από εκείνη την μεριά με τσάκισε μου έδωσε και κατάλαβα μετά απο αυτό σαν να με τιμωρούσε που τον χτύπησα!!!

Κοίταγα την κοιλιά μου σήμερα το πρωί και παρατήρησα ότι έκανα στα πλάγια και κάτω απο το στήθος ευρυαγγείες! Είναι φυσικό αυτό; Που να μεγαλώσει περισσότερο η κοιλιά!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Νιώθετε μερικές φορές όταν πάτε να σηκωθήτε απο το κρεβάτι σαν να παθαίνει κράμπα η κοιλιά σας και προσπαθεί να ισιώσει; Απο χτες όταν σηκώνωμαι γυρίζω στο πλάει και μετά όταν σηκωθώ όρθια νιώθω σαν να εχει πιαστεί και προσπαθεί να ισιώσει. Γιατί γίνεται αυτό τώρα; Δεν έχω όμως πόνο ή πέτρωμα.

Kitty805 μην περιμένεις να βγάλεις άκρη απο τους άντρες. Πάντα για κάτι παραπονιούντε και κάτι τους φταίει. Να πας στο νησί και να περάσεις καλα. Αφού θα έχεις και παρέα στο αυτοκίνητο όλα καλά. Να πας να ξεκουραστείς.

Effie.k. με γεια τα νέας σας ρουχαλάκια καλά έκανες και ψώνισες :) εγώ το περιμένω πως και πως. Αρκετά σελτεδάκια να πάρεις γιατί μου έλεγε η ξαδέρφη μου πως τις πρώτες μέρες δεν είχε πάρει αρκετά και δεν τα προλάβαινε.

Tatkono να διαλέξεις βαμβακερά ρουχαλάκια ειδικά για την αρχή. Όσο για το καρότσι τα περισσότερα είναι άνετα για τα μωρά θα πρέπει όμως να βολέψει και εσένα γιατί μετά θα σε κουράζει αρκετά όταν θα το χρησιμοποιείς.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...