Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Καλή επιτυχία στις καμπύλες σας :)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Effie.k. και εγώ έχω λίγους ενδοιασμούς απο το ίντερνετ για κούνια γιατί επειδή θα περάσει τα πρώτα χρόνια εκεί πρέπει να είναι και γερές και μέσω κομπιούτερ δεν μπορούμε να έχουμε αποψη ώς προς την ποιότητα. Εγώ στην αρχή θα το βάλω σε καλαθούνα για αυτό θα κοιτάξω για κούνια τέλη Αυγούστου που θα είμαι Πειραιά απλά αν ξέρω κανένα μαγαζί θα πάω εκεί να κοιτάξω. Το πορτ μπεμπέ θεωρώ και εγώ ότι δεν έιναι αναγκαίο για εμάς γιατί που να το πάμε χειμωνιάτικά και είναι μόνο για την αρχή. Το καρότσι μου αρέσουν αυτά που είναι εύχρηστα και κλείνουν σαν ομπρέλες να μπορείς να το πάρεις παντού και να μην πιάνει χώρο. Μάλλον θα πάρω ένα της chicco δεν θυμάμαι πως λέγεται και το έχει και η αδερφή μου και την έχει καταβολέψει. Θα δούμε.

Tatkono τις έχω δει τις προσφορές του beboulino και είναι καλές. Εσύ τα παρέλαβες; Τα είδες απο κοντά; Είναι γερά; Είναι εύχρηστα; Σε ζάλισα ε; Μόνο απο γνωστό που τα έχει δει απο κοντά θα έμπαινα στον πειρασμό να παραγγείλω απο το ίντερνετ γιατί φοβάμαι μήπως ανοίξω τα κουτιά και βρω ότι μπορεί κάτι να λείπει ή ότι δεν είναι αυτό που δείχνει. Όμως μου αρέσουν πολύ κάποια κομμάτια που έχει μαζί και είναι όσα χρειάζομαι οπότε η άποψη σου θα με βοηθήσει αν θα το τολμήσω ή όχι.

U85pp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! :)

Σήμερα πρωι πρωι φύγαμε για την καμπύλη.. Όλα καλά, στην αρχή ούτε ανακατευτηκα ουτε τιποτα.. Στο τελευταίο μισάωρο τα είδα όλα.. Δεν πρόλαβα να σηκωθώ από την αίθουσα αναμονής και να κάνω 5 βήματα τη λέω ζαλίζομαι, δεν προλαβαίνει να με καθίσει η κοπέλα με έπιασε κρύος ιδρώτας, έτοιμη να λιποθυμίσω ήμουν, δεν μπορούσα να μιλήσω.. Στην τελική μου λέει είναι κρίμα να χάσεις την εξέταση είσαι μέσα στους χρόνους και ζορίστηκες ήδη, θα σε ξαπλώσω άμα δε νιωσεις καλυτερα σταματαμε! ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΣ συνήλθα όταν μου βρέξανε το πρόσωπο,και την τελείωσα την εξεταση ξαπλωμένη πλέον!! Δεν θα ξανα αντεχα να το πιω και να φαω τόση ταλαιπωρία στο περίμενε!! Το απογευματάκι θα έχω και τα αποτελέσματα!! Άντε να δούμε!!

mariren μου ναι τα παρέλαβα εδώ και κανένα μήνα (τα συγκεκριμένα που ήθελα και φαντάσου δεν πρόλαβα το καρότσι στο χρώμα που ήθελα!). Απλά για να μην σκονιστούν γιατί είναι πολύ νωρίς ( θα τα ανοίξω στα μέσα του 8ου να αεριστούν και να τα καθαρίσω με ξυδονερο) ανοιξα μόνο το καρότσι 3 σε 1 και την προίκα.. Το καρότσι στην αρχή το φοβόμουν για μικρό αλλά αποδείχθηκε τουμπανο! Χεχε! Το πορτ μπεμπε πιστευω είναι καλό μέχρι και τον χρόνο και κάτι,είχε μέσα και σαν μαξιλαρακι για το μωρο, και η καλαθούνα είναι τεράστια! ΧαχΑ! Εγώ την περίμενα πιο μικρή αλλά για οσους δεν έχουν πάρει κρεβατακι και δενθέλουν να πάρουν είναι ότι πρέπει για 6μηνο σίγουρα! Οι ρόδες είναι μεγάλες και όχι ψεύτικες, όπως και ο κορμός του καροτσιού δεν είναι ψεύτικος, απλά είναι λίγο σαν χοντροκομμένο θα έλεγα.. :/ δηλαδή φέρνουν στις maclaren αν δεν κανω λάθος.. Τώρα για το αν θα με βολέψει θα φανεί στην πορεία! ;) Η προίκα δεν με ενθουσίασε.. Δηλαδή αν δεν την είχε κιολας δεν θα με χάαλαγε... Αυτά! Ελπίζω να σε βοήθησα!! (Δεν ξέρω και πως στέλνουν φωτογραφιες για να σου στειλω να δεις..)

Όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας? με τη ζέστη?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

TatKono μου μπράβο για τα αποτελέσματα! Σου έφυγε κι αυτό το άγχος τώρα! Εγώ την Πέμπτη θα ξέρω γιατί είχα και άλλες εξετάσεις μαζί και αργούν λίγο... Υπομονή! :) Ευτυχώς εμένα πήγε καλά γιατί και εγώ είχα έναν φόβο ότι μπορεί να πέσω κάτω... Και με τη γλυκόζη δεν είχα θέμα, σαν νερό με ζάχαρη :tongue:.

mariren επίσης για το καρότσι να κοιτάξεις να έχει άνετο για το μωρό κάθισμα και καλά υφάσματα που μπορούν να βγουν και να πλυθούν. Βρήκα καρότσια με άθλια υφάσματα εντελώς σαν ψεύτικα. Πάντως αφού θα βάλετε το μωρό σε καλαθούνα μια χαρά, γιατί οι βιομηχανίες κλείνουν τώρα τον Αύγουστο, συν τις άλλες καθυστερήσεις στις παραγγελίες που αντιμετωπίζουν πολλοί λόγω όλου αυτού που έχει γίνει με τις τράπεζες. Και εμάς μας είπαν ότι οριακά ήμασταν που πήραμε τώρα την κούνια, αλλιώς μπορεί και να ερχόταν μετά το μωρό!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε;;;

Σας διαβασα ολες και χαιρομαι που πέρα απο κατι προβληματακια με το σακχαρο και τις γνωστες συσπάσεις δεν εχει καμια καποιο αλλο θέμα!! Πως την παλευετε βρε κοριτσια με τη ζεστη;;; Εγω πλέον ανοιγω αιρ κοντισιον το μεσημερι σιγουρα και το απογευμα στο γραφειο και καποια βραδια!! Νιωθω οτι δεν μπορώ να παρω ανασα! Εχω παψει και να περπαταω.. παντου με το αμαξι!! Ευτυχως θα φυγω 10 μερες διακοπές και θα περπατήσω στο νησι!!

Αυτη την εβδομάδα θα πάω να ψωνισω καλαθουνα και στρωματακι καθως και να κλεισω την κουνια- πολυμορφικό κρεβατι!! Η χαζομάρα είναι οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα μείνω και τι θα κάνω και κανω την κινέζα μέχρι στιγμης!!

Πήγα στον γιατρό την προηγουμενη εβδομάδα για τον ελεγχο του 7ου μηνα.. όλα καλα εκτος απο τα κιλα μου που εχουν πάρει την ανιούσα! Το μωρό στην 28εβδομαδα ηταν 1100γρ.. και μια χαρά κατα τ αλλα... Τωρα θα δω τον γιατρο μου 8/9 μετά το ντοπλερ στις 5/9..

Βρε κοριτσια εσεις οι παλιες.. Μεταξυ 30 με 31 εβδομάδας θα παω Ζακυνθο.. Θα μπορώ να οδηγήσω σε ολη την εθνικη; θα ειναι ολα ενταξει με τα μπανια και τις βολτες ή θα εχω κανενα θέμα; Ξερω οτι ακουγεται τρελο αλλα μου εχει κολλησει μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι θα γεννησω εκει!!

Αλήθεια με τη συχνοουρια πως τα πάτε;; αν μου εδιναν 1 ευρω καθε φορα που πηγαινα θα εβγαζα εξτρα μισθο!!!

Σας αφήνω να κλεισω να πάω σπιτακι μου!!!! Καλοριζικα ολα οσα ψωνισατε για τα μπεμπακια σας!! (Συγνωμη που μπαινω σαν σιφουνας και δεν απευθυνομαι προσωπικά, αλλα με τη ζεστη δεν την παλευω!! θελω απλά να φυγω απο τον υπολογιστη!!)

Φιλάκια σε ολες!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα καλημερα!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! :) άντε κοπέλα μου κι εσύ με το καλό να είναι καλές οι εξετάσεις σου!! :)

kitty μου υπομονηηη και με τη ζεστη κ τη συχνοουρία!! Και εγώ το ίδιο είμαι!! Χιχι!! Και άμα κλωτσάςι κ ο μπέμπης τρέχω κατευθειαν!!!

Οι υπολοιπες τι κάνετε?? που βρισκεστε?!

Γεια σας κ απο εμενα. Χαθηκα κι εγω λογω της ζεστης.. Οχι οτι τη βγαζω στις παραλιες..αλλα κατω απο το κλιματιστικο το οποιο δεν ειναι κοντα στον υπολογιστη. Υποφερω κοριτσια κ πλεον παρατηρησα κ το εξης:οτσν φαω μεσημεριανο μετα εχω τοσο φουσκωμα που νιωθω οτι θα σκασω κ φυσικα δεν ξαναπειναω μεχρι το βραδυ,που θα φαω κανα φρουτο ή γιαουρτι. Πιεζει η κοιλια φαινεται κ αρχισαν κ οι καουρες παλι...Ουφ αντε να δουμε..Τουλαχιστον να δροσιζε λιγο!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα. Πολλα φιλια.

Κορίτσια καλημέρα! Πως είστε?Έχω πολύ καιρό να μπω,αλλά πλέον είναι αδύνατον με την κόρη μου!

Θέλω τις εμπειρίες των κοριτσιών με μικρό τράχηλο!

Έχω μέρες που είχα πετρώματα,χωρίς πόνο!

Χθες συνοδεύονταν από πόνους περιόδου!Πήγα στον γιατρό,έχω συσπάσεις και μήκος τραχήλου 2,4!Ξεκίνησα trofocard και utrogestan και φυσικά ξάπλα!

Με αυτά τα χάπια και ξεκούραση καταφςρατς να διατηρησετε το μηκος τραχήλου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Πως είστε?Έχω πολύ καιρό να μπω,αλλά πλέον είναι αδύνατον με την κόρη μου!

Θέλω τις εμπειρίες των κοριτσιών με μικρό τράχηλο!

Έχω μέρες που είχα πετρώματα,χωρίς πόνο!

Χθες συνοδεύονταν από πόνους περιόδου!Πήγα στον γιατρό,έχω συσπάσεις και μήκος τραχήλου 2,4!Ξεκίνησα trofocard και utrogestan και φυσικά ξάπλα!

Με αυτά τα χάπια και ξεκούραση καταφςρατς να διατηρησετε το μηκος τραχήλου?

Nαι κι εγω αυτα παιρνω εδω κ παρα πολυ καιρο. Βεβαια πετρωματα αμα κουραστω εχω κ τωρα. Η ξεκουραση βοηθαει πολυ. Κ εγω περιμενω να παω στο γιατρο μετα τις 15 να μετρησουμε τραχηλο. Παντως να μην αγχωνεσαι. Ξαπλα τα φαρμακα κ ολα θα πανε καλα. Μηπως εκανες δουλειες κ κουραστηκες;

Διαφημίσεις

Nαι κι εγω αυτα παιρνω εδω κ παρα πολυ καιρο. Βεβαια πετρωματα αμα κουραστω εχω κ τωρα. Η ξεκουραση βοηθαει πολυ. Κ εγω περιμενω να παω στο γιατρο μετα τις 15 να μετρησουμε τραχηλο. Παντως να μην αγχωνεσαι. Ξαπλα τα φαρμακα κ ολα θα πανε καλα. Μηπως εκανες δουλειες κ κουραστηκες;

Domino μου,ή αλήθεια είναι πως την πιο πολυ ώρα είμαι όρθια!Ή μικρη είναι 2 χρόνων,έχει τις ανάγκες της,το σπίτι το ίδιο,και δεν έχω ούτε γονείς,ούτε πεθερικά εδώ!Ζουν 300 χιλιόμετρα μακρυά από μας!

Ευτυχώς μου έτυχε σε αυτή την εβδομάδα, οπότε και παλευουμε για τις 34 βδομάδες( το πρώτο μάξιλαρακι):D!

Το πρωί θα κάνω και την δεύτερη διπλή δόση κορτιζόνης, για τα πνευμόνια του μωρού!Εσάς θα σας κάνει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

domino αυτά τα φουσκώματα έχω και εγώ αλλά το βράδυ και νιωλθω ότι θα σκάσει η κοιλιά μου! Μου έχει ανοιξει εμένα και η όρεξη.....βραστα!! Υπομονή με την ζέστη.. Έχει κανα δυο τρεις μέρες πάντως που δρόσισε!

hope μου που χαθηκες εσύ? Κορίτσι μου μην κουράζεσαι τόσο πολύ.. :/ ξέρω δεν γίνεται να τα αφήσεις κιόλας αλλά δεν θα γίνει και τίποτα αν μια μερα δεν συμμαζευτεί το σπίτι! Εγώ όταν είχα τους πόνους περιόδου γύρω στον 3-4 μήνα μου είχε δώσει τροφοκαρντ και πέρνω ακόμα και σήμερα ασταμάτητα 3 φορές την ημέρα και μου είχε πει ο γιατρός στην αρχή μα μην κουράζομαι και να την βγάλω ξάπλα για 2 μερούλες! Περδίκι έγινα! Φυσικά μετά όταν συνήλθα έκανα πάλι δουλειες και κουραζόμουν αλλά μόλις ένιωθα να με τραβάει κάτι ξάπλωνα απευθείας και αναλάμβανε ο συζυγος! Αν ξεκουραστείς πιστεύω όλα θα πάνε πολύ καλα! Και μην αγχώνεσαι θα τις πιάσεις τις βδομαδουλεςςςς! :) δεν μας έμεινε και πολύς καιρός ακόμα!! Χεχε!! :P

Ενεση κορτιζονης δεν εκανα. Καλα που το ειπες Hope.Θα το ρωτησω στο γιατρο στο ραντεβου που εχω για να κανω κι εγω. Σε ποσο διαστημα κανεις τη δευτερη δοση μετα την πρωτη;Παντως χθες κι εγω που κουραστηκα ειχα πετρωματα κ μετα απο το φοβο μου εκατσα στο κρεβατι την υπολοιπη μερα κσημερα ενιωθα καλυτερα. Αλλα λεω να μη το ρισκαρω να ξανακανω δουλειες. Οτι κανει ο συζυγος κ εγω το φαγητο μονο.

Και εγώ έχω πετρώματα και πλεον συνοδεύονται και από πόνους περιόδου!! Δεν έχω όμως συνεχόμενα για να ανυσηχησω τον γιατρό. Μου είπε αν επιδεινωθεί να πάω να με βάλει στο nst. Έχω ιστορικό συσπάσεων από την προηγούμενη εγκυμοσύνη.

Εγώ έχω πίεση και πρόβλημα στην δουλειά και θέλουν να κάτσω ένα μήνα παραπάνω.... Δεν ξέρω τι να κάνω εμένα μου φαίνεται απο τώρα πολύ δύσκολο πόσο μάλλον μετά...

Τον τράχηλο πως τον μετράνε; κολπικά;;

Hope ξεκούραση κορίτσι μου για να μην βασανιστεις είναι νωρίς ακόμα!!!

Kitty δεν φοβάσαι που θα είσαι σε νησί και χρειάζεται καράβι;; εγώ φοβάμαι γιαυτό διακοπές χωρίς καράβι φέτος. Επίσης θα κλείσω τελευταία στιγμή γιατί φοβάμαι μην γίνει τίποτα και χάσω και τα λεφτά που θα έχω προ πληρώσει.

Ο γιατρός μου θα είναι σε άδεια την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου. Έχω ραντεβού πάλι 25/08. Θα έχουμε μπει στον 8ο και τον φοβάμαι αυτό το μήνα.

Τι να κάνω με την δουλειά;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κοριτσια!Εγω εδω παρεα με τις συσπασεις μου..την Κυριακη με επιασαν ανα τρια λεπτα,εφτιαξα βαλιτσα κ ετοιμαστηκα για εισαγωγη,αλλα μου εδωσε δυο μπουσκοπαν κ χαλαρωσε η μητρα,βεβαια ακομα πολλες εχω παρολη την ξαπλα κ τα φαρμακα οποτε ειμαι σε ετοιμοτητα.Σημερα με ειδε ο γιατρος,καναμε τις ενεσεις για τα πνευμονια κ θα κανω αλλες δυο αυριο.Το μωρο φαινεται καλα,εφτασε 1850γρ κ μαλιστα εκανε αναπνευστικες κινησεις στον υπερηχο.Μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι σημαδι ωριμοτητας του εμβρυου,ειναι πολυ δυνατη για τις εβδομαδες της.Ευχομαι ολα να μας πανε καλα κοριτσια,καντε υπομονη

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...