Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

neraidoyla ναι αυτά εννοώ! Στα συγκεκριμένα βρήκα πολλά πράγματα για να πάρω αλλά όχι τόσο ρουχαλάκια γιατί είχαν ακόμα καλοκαιρινά. Αρκετά φορμάκια για χειμώνα, όπως και ζακετούλες και σκουφάκια βρήκα στα Prenatal megastore στο εμπορικό κέντρο δίπλα στα ικέα στον Κηφισό!

Ειχα παρει αρκετα στην κορη μου απο τα orchestra την πρωτη χρονια,μετα δεν ξαναεβγαλα καρτα γιατι δεν ημουν πολυ ευχαριστημενη με την ποιοτητα τους.Ειχα ανακαλυψει κ ενα σαιτ απο Αγγλια με απιστευτα ρουχα σε νορμαλ τιμες κ τελεια ποιοτητα κ δεν το αλλαζα με τιποτα,αλλα με τα capital controls κ τις αλλες ιστοριες θα κανω καιρο να ξαναπαραγγειλω ...

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που να μπει και ο σεπτέμβρης δηλαδη ε?? :/ υπομονή.. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.. :/ εγώ την ζέστη δεν μπορώ και ότι δεν βολεύουμαι να κοιμηθώ με τίποτα.. :mad:. Τα capital controls νομίζω δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα.. :/ γίνονται παραγγελείες από το εξωτερικό κανονικότατα, απλά το θέμα είναι η χρεωστική ή πιστωτική σου ή προπληρωμένη σ... :/ αν δεν κάνω λάθος βέβαια! Κοίταξε το μην τα χάσεις!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Που να μπει και ο σεπτέμβρης δηλαδη ε?? :/ υπομονή.. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.. :/ εγώ την ζέστη δεν μπορώ και ότι δεν βολεύουμαι να κοιμηθώ με τίποτα.. :mad:. Τα capital controls νομίζω δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα.. :/ γίνονται παραγγελείες από το εξωτερικό κανονικότατα, απλά το θέμα είναι η χρεωστική ή πιστωτική σου ή προπληρωμένη σ... :/ αν δεν κάνω λάθος βέβαια! Κοίταξε το μην τα χάσεις!!

Οσες κοπελες προσπαθησαν να κανουν αγορες με καρτα απο εξωτερικο δεν τα καταφεραν,τους στελνουν μειλ οτι δεν δεχονται την καρτα.Ελπιζω να φτιαξουν συντομα τα πραγματα

neraidoyla στα συγκεκριμένα δεν βρήκα ποικιλία στα ρούχα και ότι είχαν ήταν καλοκαιρινά... Εκτός από εξωτερικό εδώ Ελλάδα βρήκες πουθενά αλλού καλή ποιότητα και τιμές; Σε λητώ, ήρα και τέτοια έχεις ψωνίσει;

TatKono εγώ έχω εγγραφεί και παρακολουθώ τα σεμινάρια της nutricia. Είναι δωρεάν και έχεις και άμεση επικοινωνία με τη μαία. Το Σεπτέμβρη αρχίζουν πάλι...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

neraidoyla στα συγκεκριμένα δεν βρήκα ποικιλία στα ρούχα και ότι είχαν ήταν καλοκαιρινά... Εκτός από εξωτερικό εδώ Ελλάδα βρήκες πουθενά αλλού καλή ποιότητα και τιμές; Σε λητώ, ήρα και τέτοια έχεις ψωνίσει;

TatKono εγώ έχω εγγραφεί και παρακολουθώ τα σεμινάρια της nutricia. Είναι δωρεάν και έχεις και άμεση επικοινωνία με τη μαία. Το Σεπτέμβρη αρχίζουν πάλι...

Δεν εχω βγει καθολου για ψωνια γιατι ειμαι στο κρεβατι Εφη μου κ βγαινω μια φορα το μηνα για να παω στο γιατρο.Τα μπενετον εχουν καλες τιμες αλλα δεν τρελαινομαι για την ποιοτητα τους,τα Ηρα ειναι καλα ποιοτικα,τα αγαπημενα μου ειναι τα mothercare ειναι ακριβα μεν αλλα οτι εχω παρει μετα απο τοσα πλυσιματα κ ειναι σαν καινουργια.Επισης λατρευω τα mayoral

Διαφημίσεις

Και εγώ για Mothercare και Ήρα έλεγα, τα Mayoral δεν τα ξέρω αλλά θα τα ψάξω να ρίξω μια ματιά! Σ' ευχαριστώ! Εσείς που έχετε ήδη παιδάκια κάτι γνωρίζετε παραπάνω από εμάς που πάμε στα τυφλά! :tongue::tongue:

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

neraidoyla άσχημο αυτοοο...!! :( κρίμα μακάρι να στρώσουν τα πράγματα.. Γιατί μας κάνουν έτσι?! :/ και εγώ ήθελα να παραγγείλω κάτι πράγματα να κάνω το άλμπουμ για το μωρό...:/ πφφφ...

effie μου είναι μόνο Αθήνα τα σεμινάρια? :/ θα μπω στο σαιτ να δω τι και πως.. Εγώ σήμερα μίλησα με το Γένεσις εδώ θεσνικη και μου είπαν ότι είναι μόνο ένα σεμινάριο για 2.5 ώρες και μετά μόνο όταν θα ειμαι στο νοσοκομείο δειχνουν οι μαίεςς... :/

Πραγματικά εσείς οι ήδη μανούλες βοηθειαααα! Χεχεχε! Εγώ και αν δε πάω στα τυφλά!

γεια σας κοριτσια ευχομαι σε ολες με το καλο..εγω ειμαι μαμα οκτωβριου 2014..εχω εναν κουκλο 10 μηνων..με λενε βικτωρια και ζω θεσσαλονικη..διαβαζα τα νεα σας και ειναι σαν να τα ζω ξανα..δεν υπαρχουν λογια να εκφρασουν τα συναισθηματα που εχεις οταν γεννας και παιρνεις αγκαλια το πλασματακι που ειχες μεσα σου..εμεις θυλαζουμε ακομα και τρωμε και φαγητακια πλεον...για οποια βοηθεια ρωτηστε με οτι θελησετε..

Γεια σας κορίτσια :)

Βλέπω ξεκινήσαμε τις εξόδους μας για ψώνια ε; Πολύ ωραία είναι εμείς χτες πριν πάμε στον γιατρό περάσαμε απο τα jumbo και για δροσιά και για να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε απο κει.

Λοιπόν εμείς πήγαμε στον γιατρό και έχουμε μεγαλώσει πολύ φτάσαμε τα 1343 γρ. και είναι πολύ καλός, έχει ξεπρηστεί η κοιλιά μας και έχουμε ψηλώσει, αν και δεν μου είπε ύψος γιατί πλέον μου είπε είναι δύσκολο να τον μετράμε. Τον βρήκε πολύ καλό και τελικά ανακάλυψα ότι τα πλευρά και τα όργανα ψηλά μου τα κοπανάει με τα πόδια του γιατί το κεφαλάκι του το έχει κάτω. Μου είπε είναι νωρίς για να πάρει θέσει γιατί έχει χώρο και μπορεί ακόμα να γυρνάει αλλά δείχνει ότι έχει βολευτεί :) Φανταστείτε ότι ο γιατρός έκανε υπέρηχο χαμηλά που μέτραγε το κεφάλι του και ο μικρός με τάραξε στις κλωτσιές!!! Χάρηκα πολύ που είναι καλά. Τώρα θα τον ξαναδώ στο τέλος Αυγούστου που θα πάω για το ντόπλερ μου έδωσε ημερομηνία απο τις 24/8 έως 5/9. Πρέπει να πάρω να κλείσω ραντεβού.

Έχει κλείσει κάποιο κοριτσι ήδη; Σας είπανε τιμή;

Για το ζάχαρο μου είπε ότι είναι όλα καλά γιατί του έδειξα τις μετρήσεις που κάνω και να μην ανησυχώ. Μπορεί τώρα στην εγκυμοσύνη να δυσκολεύεται το σώμα να αφομοιώσει την ζάχαρη μόνο οπότε συνεχίζουμε χωρίς αυτήν :)

Victoria geo να σου ζήσει το αγοράκι σου, γερό και καλότυχο να είναι :)

Tatkono μια χαρά ο μπέμπης, όσο για τα κιλά και εμένα έκανε μια χαρά που είχα μείνει σταθερή στα 7 αν και θα χαιρότανε περισσότερο αν είχα χάσει κιόλας :) Βέβαια του είπα ότι πλέον αφού ο μικρός πέρασε το κιλό δεν θα είναι και 1 τα υγρά και ο πλακούντας; Άρα 5 είναι δικά μου και τα άλλα του παιδιού! Έβαλε κάτι γέλια γιατί είπε ότι αμέσως να ρίξω τα βάρη αλλού!!!! Μα έχω άδικο;

Effie.k. τα μαθήματα θηλασμού που παρακολούθησες στην nutricia γράφεσαι απο τώρα και σε ειδοποιούν όταν ξεκινάνε;

Georgiana μου χαίρομαι που μαθαίνω ότι είστε και οι δυό σας καλά και μεγαλώσατε :) Τέλεια. Όσο για τον διαβήτη κύησης φέτος νομίζω το περνάνε οι περισσότερες εγκυούλες! Πάει η διατροφή και έρχεται χαχαχχα και εγώ μετριέμαι 4 φορές την μέρα, τι να κάνουμε όλα για τα μωρά μας :)

Όσο για τα ρούχα ακόμα δεν έχω ξεκινήσει ψάξιμο γιατί θα έρθει η μητέρα μου με την αδερφή μου και θα ξεκαθαρίσουμε του ανηψιού μου πρώτα και μετά θα δούμε τι άλλο χρειαζόμαστε. Εμένα μου αρέσει και η ποιότητα του ΖΑΡΑ στα παιδικά. Αλλά για αυτά θα πάω στο τέλος του Αυγούστου όταν θα πάω και για το ντόπλερ. Για την ώρα ψάχνω να βρω κούνια, καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου! Θα δούμε. Πήρατε κάτι απο αυτά; Αν ναι τι μάρκα να ρίξω και εγώ καμια ματιά γιατί δεν ξέρω που να καταλήξω!

U85pp3.png

TatKono μου τα σεμινάρια αυτά είναι διαδικτυακά. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από τον υπολογιστή σου, έχουν live εικόνα για να βλέπεις τη μαία και live chat για να επικοινωνείς μαζί της και να τη ρωτάς ό,τι θέλεις! Επίσης προχθές που είχα πάει στα Prenatal είδα ότι και εκεί διοργανώνουν κάποιες συναντήσεις ελεύθερα και δωρεάν!

victoria geo σ' ευχαριστούμε πολύ και να σου ζήσει το μωράκι σου. Να είναι πάντα γερό!

mariren ναι μπορείς να εγγραφείς και μόλις πλησιάζει η ημερομηνία σε ειδοποιούν και σου στέλνουν και τους σχετικούς συνδέσμους για να μπεις. Όσο για κούνια εμείς κοιτάξαμε σε πάρα πολλά μαγαζιά, όσα έβρισκα από το ίντερνετ και πραγματικά κάποια από αυτά ήταν απογοήτευση, πρέπει να τα ελέγχετε από κοντά. Από αυτά που μείναμε πολύ ευχαριστημένοι ήταν κούνιες ελληνικής κατασκευής, οι οποίες ήταν και καλές και γερές! Εμείς καταλήξαμε σε ένα στη Νέα Ιωνία που είδα τελευταία στιγμή στο ίντερνετ και μου φάνηκαν πιο ιδιαίτερες.

Για το καρότσι πρέπει να σκεφτείς τη χρήση που θέλεις, να κλείνει εύκολα και να μην πιάνει πολύ χώρο και να ξαπλώνει εντελώς για να μπορείς να βάλεις το νεογέννητο. Εμείς σαν εξτρίμ τύποι :tongue: πήραμε ένα με 3 μεγάλες ρόδες γιατί θέλουμε να το πηγαίνουμε παντού και ίδιας εταιρείας καθισματάκι αυτοκινήτου το 0 έως 12 που κουμπώνει πάνω στο καρότσι. Πάντως πολλά γνωστά μας ζευγάρια έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι και με το cam family sport. Port bebe δεν πήραμε γιατί θεωρώ ότι είναι για λίγους μήνες, 4,5 και εξάλλου εμάς μας πιάνει και χειμώνας δεν νομίζω να βγάζουμε το νεογέννητο έξω βόλτες...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχα mariren μου έχω πεθάνει στα γέλια!! Χαχαχαχα!! Καλή μου!! Εντάξει αφού πήγε καλά το ραντεβού σας!! :) πόσο μεγάλωσε το μωρακι σας...!! :D

Εγώ τα πήρα από ένα μαγαζί εδώ Θεσσαλονίκη που τα στέλνει σε όλη την Ελλάδα (beboulino) λέγετε και είναι πολύ καλές οι τιμές του και δεν ήθελα να δώσω η αλήθεια είναι πολλά.. Είχε ένα σετ σε πολύ καλή τιμή, τα είδα και απο κοντά τα πραγματα, ικανοποιημένη έμεινα!

effie μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση κοπέλα μου! Μπήκα δήλωσα και συμμετοχή οπότε περιμένω ενημέρωση! Θα δηλώσω και στο γένεσις.. Αυτά...:/

victoria geo να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Γερό και καλότυχο να είναι!! :) αρχές οκτώβρη γέννησες?? πως ήταν ο καιρός?? τι χρειάστηκες?? πως ήταν ο πρώτος χρόνος με το μωράκι σου?? :)

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλό μήνα σε όλες!

Πως τα πάτε με τις ζέστες; Εμείς όλη μέρα σπίτι με το air condition και τα βραδια δύσκολος ο ύπνος πολύ!!!

Αύριο πάμε για εξετάσεις και καμπύλη. Όσες την κάνατε πόσες ώρες πριν μείνατε νηστικές;;;

Καλή Κυριακή!!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα στην παρεούλα! :) καλό μήνα να έχουμε και με ευκολία! :)

Και εμείς εδώ καύσωνα δεν έχει δροσίσει καθόλου! Με τον aircodition από τις 12!! Υπερωρίες βαράει το καημένο!!

Και εγώ αύριο έχω την καμπύλη και μου είπε την προηγουμενη φαε ότι θες και οτι ωρα θες.. Κοιμησου κ μόλις ξυπνήσεις έφυγες για να την κάνεις! Πρωι πρωι να αποφύγουμε και τη ζέστη!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...