Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Τι κάνετε; Βλέπω μας έχει πιάσει η ζέστη και οι περισσότερες το ρίξαμε έξω! :) Πολύ ζέστη και αυτήν την βδομάδα λέει ότι θα πιάσει 40άρια! Πως τα πάτε με την εγκυμοσύνη; Εμείς ζεσταινόμαστε αρκετά και ο μικρός πότε δίνει ρεσιτάλ στο κούνημα και πότε είναι ήσυχος. Την Τετάρτη έχουμε γιατρό να τον δούμε και να δούμε γενικά πως είμαστε.

Σήμερα πήγαμε στην ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται με το ζάχαρο. Μου έδωσε διατροφή και μηχανάκι να μετριέμαι μετά το φαγητό για να δούμε πως πάμε. Θα δούμε σε 10 μέρες μου είπε θα δει τι εξετάσεις θα με βάλει να κάνω αφού είχα κάνει τώρα την καμπύλη. Μάλλον θα την ξανακάνω την καμπύλη. Βέβαια μου είπε ότι νηστική το ζάχαρο είναι αρκετά χαμηλό για την εγκυμοσύνη και πρέπει να τηρώ πρόγραμμα τρίωρου. Τώρα τρίωρο το φαγητό τρίωρα τα φάρμακα σύν τις μετρήσεις χαμός!!!!! Εντωμεταξύ δεν το έχω με το τρύπημα και άντε να δούμε τώρα που θα έρθει η ώρα να μετρηθω!!! :)

U85pp3.png

Mariren σου έδωσε διατροφή συγκεκριμένη;; μπορείς να μου την στείλεις;;;

Εγώ έχω αύριο γιατρό και θέλω να δω τι θα μου πει. Με βλέπω και για 3η καμπύλη....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα! :)

Τι ζέστη είναι αυτή? δεν μπορείς να αναπνεύσεις! Που θα πάει η κατάσταση?!

mariren μου εμένα ο μικρός μόνο ρεσιτάλ κάνει! Και απότομα ξεκινάει μετά σταματάει και συνεχίζει για πολύ ώρα! Πολύ ενεργητικός μας βγηκε!! Γιατί να κάνεις καθημερινά όμως με το μηχανάκι? δεν είναι κ αγχωτικό και λίγο πολύ τραβηγμένο?? :/ αλλά να μου πεις για να στο λέει... Δεν λες πάλι καλά που τα έχεις ανά τρίωρα?! Δεν θα ξεχνάς τι πρέπει να κάνεις και πότε!!!:P κι εγώ αύριο έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου! Πάμε να δούμε τον μπέμπη μας πόσο μεγάλωσε!

Αυτή τη βδομάδα έχω φάει υπερβολικά πολύ ζάχαρη και νομίζω πρέεπι να σταματήσω! Δεν με βλέπω καλά...! Κατα τα άλλα έχει μειωθεί η όρεξη για όλα! Μόνο δροσερά!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! :D:D:D

Προβλέπεται δύσκολη εβδομάδα με τον καύσωνα... Τυχερά τα μωράκια μας μέσα στην πισίνα τους! Φαντάζεστε όμως να γεννούσαμε τώρα και να έπρεπε να τρέχουμε με το νεογέννητο και όλη αυτή τη ζέστη;;!!!

Εμείς αύριο περιμένουμε την κούνια μας, αλλά δεν θα την συναρμολογήσουμε ακόμα -αν και πολύ θα ήθελα να την φτιάξουμε, να την στρώσουμε- γιατί υπάρχει περίπτωση μετακόμισης... :?

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κορίτσια! :)

Βλέπω αύριο θα πάμε να δούμε τα μωράκια μας :) Εμείς θα ξεκινήσουμε απο τις 6 για να μην μας πιάσει η ζέστη μέχρι να πάμε στον πειραιά αλλά το ραντεβού είναι μεσημεριάτικα οπότε δεν θα την γλιτώσουμε!

Effie.k. και εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μέσα στην κοιλιά μας αλλά μερικές φορές ανησυχώ μήπως ζεσταίνεται περισσότερο όταν εγώ στάζω και νιώθω να καίγομαι! Ελπίζω πως όχι. Θα ρωτήσω αύριο. Μέσα σε αυτή την ζέστη θα μετακομίσετε; Καλό κουράγιο! :)

Tassoula μου έδωσε ένα χαρτί με τα πρέπει και τα δεν πρέπει. Και μου έφτιαξε ένα ψιλοπρόγραμμα πως περίπου να διαλέγω τι θα φάω. Δεν είναι δύσκολο. Παράδειγμα: μου έχει πρωινό με 2-3 παραλαγές (γάλα, γιαούρτι, φρυγανιά με τυρί) ανάλογα που είμαι και τι θέλω να φάω. Δεκατιανό μου έχει φρούτο, το μεσημέρι μου έχει κρέας (μοσχάρι, κοτόπουλο, ψάρι) ή λάδερό μαζί με σαλάτα και 1 φέτα ψωμί ολικής ή ζυμαρικά ή πατάτες βραστές, αν είναί στον φούρνο τότε 2-3 πατάτες μόνο. Όλα με λίγο λάδι μαγειρεμένα. Το απόγευμα μου έχει ζελέ ή κρέμα χωρίς ζάχαρη, καρπούζι λίγο ή πεπόνι ή γιαούρτι και το βράδυ πάλι σαλάτα με κρέας ή τοστ ολικής με τυρί και γαλοπούλα και αν πέσω αργά για ύπνο πρέπει να φάω λίγο γιαούρτι ή γάλα. Δύσκολο δεν είναι αλλά όλα αυτά πρέπει να τα συνδυάσεις και με τις ώρες των συμπληρωμάτων που παίρνουμε και κάθομαι με το ρολόι στο χέρι :) Δες τι θα σου πει ο γιατρός σου γιατί και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αν σου πει διατροφή πες να σου στείλω και πόση ποσότητα πρέπει να τρως απο το καθένα γιατί στα έγραψα ενδεικτικά και μπορεί αυτό που κάνει για μένα να μην είναι για σένα. Πόση ήταν η καμπύλη σου και θα σε στείλει και για τρίτη;

Tatkono πραγματικά και εδώ η ζέστη ανυπόφορη! Άντε να περάσει αυτή η βδομάδα μήπως και δροσίσει λίγο. Και εμένα ο μικρός δεν στέκεται μόνο όταν είμαι όρθια και φτιάχνω τίποτα είναι ήσυχος. Τις τελευταίες μέρες με κοπανάει και κάπου ψηλά στα δεξιά και με τσακίζει τώρα όργανο είναι τα πλευρά είναι πάντως μάχη δίνουμε αυτός απο μέσα και εγώ απο έξω να τον σπρώχνω να αλλάξει θέση! Είμαι και περίεργη να δω με τι με χτυπάει, θα δούμε αύριο αν είναι πόδι ή χέρι! :) Η αλήθεια είναι ότι είχα ανχωθεί αρκετά με την καμπύλη και τώρα αυτό με την μέτρηση μου φαίνεται παιχνιδάκι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι για τις έγκυες είναι άλλες οι τιμές και ότι εγώ έχω σχετικά χαμηλές. Τώρα που μετριέμαι βλέπω ότι κανονικά απορροφιέται το ζάχαρο γιατί φτάνω τις χαμηλότερες τιμές που μάλλον ούτε αυτές θα τις πολυαρέσουν γιατί αν πέσουν περισσότερο κάνουμε υπογλυκαιμίες που ούτε αυτό το θέλουμε! Τι να πω άκρη δεν βγάζεις! Θα δούμε σε 10 μέρες που θα με δει θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε γιατί θα έχουμε μία εικόνα για αυτό με έβαλε να μετριέμαι 4 φορές την μέρα.

U85pp3.png

effie.k μετακομιση με αυτη τη ζεστη και την εγκυμπσυνη....πο ποοοο! Χαρά στο κουράγιο σας!! Εγώ και που πηγαινω στο σουπερ μαρκετ λιώνω και δεν την παλευω!!! Νομίζω πως και τα μπεμπάκια μας πρέπει να ζεσταινονται αν ζεσταινομαστε και εμείς πολυ.... Δεν ξερω ομως! Δικές μου υποθεσεις κάνω!! :P

mariren μου ετσι ακριβώς και εγώ!! Χαχα!!:P κλωτσάει αυτός συνέχεια, με τρομάζει όταν ειμαι ελτοιμη να με πάρει ο ύπνος, ενοχλώ και εγώ λιγο για να αλλαξει θέση μπας και κοιμηθω!! Αστααα!! Χαχα!! Παιχνιδια κανουμε!!

Τουλάχιστον δεν είναι ανεβασμένες οι τιμές σου!! Μπραβοοο!! :) τωρα και η ενδοκρινολόγος να αποφασισει τι θέλει!! Αμαν !! Χαχαχα!! Πλάκα κάνω.. Εντάξει πιστεύω το θέμα με την υπογλυκαιμία είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.. Δυο τρία γλυκακια.. Μακάρι να μην χρειαστεις πάλι αλλαγές! :/

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα μια βολτούλα κατά το εμπορικό με την μαμά κ τον αδερφό μου και τρελάθηκα με αυτά που έβλεπα... Ρουχαλάκια, ζιπουνάκια, παπουτσάκια, σκουφάκιααα! Αχουυυ.. Πόσο ωραία και πρωτόγνωρα πραγματάκια για μένα...! Φυσικά δεν κρατήθηκα! Πήρα 3 εσωρουχάκια και 2 φορμίτσες μούρλια!! Πάντως έχουν καλές εκπτώσεις.. Ειδικά σε 2 που τα γνωρίζω αρκετά (εχω ψωνίσει για δωρα αρκετές φορές) έχουν φανταστικές τιμές!! Δεν θα ξαναπάρω τίποτα άλλο λέω τον Αύγουστο.. Έχουμε και τον Σεπτέμβρη!!

Καλημέρα και από μένα!

Σαν φάντης μπασούνης μετά από πόσοοοο καιρό :(

Νιώθω πολύ άσχημα είμαι αδικαιολόγητη αλλά που και που διάβαζα νεάκια.... έχω κανα 20άρι σελίδες να διαβάσω....αλλά θα το βγάλω που θα πάει. Σήμερα δε δουλεύω αυτό θα κάνω :)

Τα νέα μας.... Είμαστε 28εβδ πήγα προχθές στον γιατρό 1154 gr το κουτσούνι μας και 24cm :)

Βρέθηκα και εγώ με διαβήτη εγκυμοσύνης και ξεκίνησα διατροφή και κάθε μέρα μετριέμαι 5 φορές και μέρα παρα μέρα 6! Απότι μου είπαν οι γιατροί επηρεάζουν οι ορμόνες τις εξωσωματικής αλλά και η μπόλικη προγεστερόνη που πήρα τους 3 πρώτους μήνες.

Χαλάλι όμως στο μικρο μου. Το πάμε με διατροφή για να μην πάρουμε ινσουλίνη... επίσης κάθεται σαν μαχαραγιάς...με τον κώλο κάτω ο μικρός...

Από κιλά είμαι +6. Αλλά η διατροφολόγος μου είπε οτι ξεκίνησα πιο γεμάτη την εγκυμοσύνη. Είμαι 1,66 και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 69 ενω θα έπρεπε 60! Τέσπα έχω περιθώριο ακόμα 5 κιλά λεει μεχρι το τέλος... Θα δείξει :)

JRfdp2.png

Καλημέρα!!!!! :D:D

Σήμερα σηκώθηκα και ζαλιζόμουν για κανα μισάωρο... :-(:-( δεν το έχω ξαναπάθει και τρόμαξα λίγο. Τι να πω η ζέστη ίσως... Ευτυχώς τώρα κάπως καλύτερα.

Georgiana μου καλώς ήλθες πάλι! Σε χάσαμε, αλλά χαίρομαι πολύ που είστε καλά και εσύ και το μωράκι σας! Καλά κουράγια με τη διατροφή και τις μετρήσεις!

TatKono και mariren το σκεφτόμαστε για μετακόμιση -το σπίτι είναι πολύ μικρό, από τότε που έμενα μόνη μου- και ίσως είναι πιο εύκολο τώρα, πριν έρθει το μωρό... δύσκολο βέβαια από άλλες απόψεις, αλλά τι να κάνουμε!

Πάντως τώρα με τις εκπτώσεις είναι μία καλή ευκαιρία για ψώνια. Προχθές πήγαμε σε γνωστό μαγαζί όπου με τις ήδη εκπτώσεις συν -50% αν έχεις κάρτα μέλους, οι τιμές είναι εξωφρενικά καλές! Οπότε σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε με αγορές όπως προίκα, πετσετούλες, σεντονάκια κλπ και να αφήναμε για το Σεπτέμβριο φορμάκια, μιας και τώρα τα πιο πολλά είναι καλοκαιρινά...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! :)

georgiana χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την εγκυμοσυνη σου και ευχομαι να συνεχισουν όλσα έτσι!! :)

effie.k μου μην αγχώνεσαι.. Είναι λογικό τώρα με τη ζέστη και ειδικά αν ξύπνησες και σηκώθηκες λίγο απότομα.. Εγώ το ελχω πάθει πολλές φορές μέχρι τώρα.. Και φυσικά επειδή με επηρέαζε από το πρωι δεν σηκωνόμουν όλη μέρα παρά μόνο για τα αναγκαία! :/ μακάρι και η μετακόμοιση να σου έρθει εύκολη κοπελα μου!! Για φορμάκια έχει κάποια χειμωνιάτικα ή κάποια που είναι για σεπτεμβρη οκτώμβρη και πήρα τέτοια.. Σεντονάκια κουβερτούλα κτλ περιμένω τον άντρα μου γιατί θέλει πολύ να διαλέξουμε κάτι μαζί για να τα κρατήσει ο μπέμπης ενθυμιο!! ;) αν μπορείς στείλε μου πμ για να μου πεις σε πιο μαγαζί λεςνα παω να κοιτάξω κι εγώ!! :) ευχαριστωωωωω!

Georgiana μου καλωσηρθες κ παλι,θα τα λεμε κ διπλα:tongue:

Effie βρηκες καθολου χειμωνιατικα με εκπτωση;Θα χρειαστω κ εγω μερικα φορμακια για αρχη γιατι η πρωτη μου κορη εχει γεννηθει καλοκαιρι κ ετσι τα μικρα νουμερα ειναι ολα καλοκαιρινα.Να φανταστω τα orchestra λες;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

neraidoyla ναι αυτά εννοώ! Στα συγκεκριμένα βρήκα πολλά πράγματα για να πάρω αλλά όχι τόσο ρουχαλάκια γιατί είχαν ακόμα καλοκαιρινά. Αρκετά φορμάκια για χειμώνα, όπως και ζακετούλες και σκουφάκια βρήκα στα Prenatal megastore στο εμπορικό κέντρο δίπλα στα ικέα στον Κηφισό!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Σήμερα πήγαμε στον γιατρό..! Πολύ καλά είναι ο μπέμπης μας μεγαλώνει, δεν μας εκανε την χαρη να δουμε το προσωπάκι του! Μας είχε πλάτη.. Μεγάλωσε πολύ λέει και είναι καλό που είναι τόσο ενεργητικός!(δε ρωτάει και εμένα που νιώθω ότι έχω τρελομπαλίτσες στην κοιλιά μου! Χαχαχα πλακα κανω!)

Μου φώναξε όμως...:( όχι γιατί έβαλα κιλά στην εγκυμοσύνη (4.5 παραμένω) αλλά επειδή είχα παραπάνω όταν έμεινα έγκυος μου είπε να ξεκινησω διατροφή να μην φτάσουμε πολλά γιατί τα πέρνω όλα στους γοφούς! :( Και εγώ στην παρεούλα σας λοιπόν!! Χιχι

Μου έγραψε και την καμπύλη ζαχάρου, μου είπε να κάνω 5 μετρήσεις(δεν είναι πολλές?) και να ξανα πάω τέλη αυγούστου! Μετά ανά 10 μέρες..:)

Έχετε κάνει κανενα σεμιναριο θηλασμού??

Σήμερα πήγαμε στον γιατρό..! Πολύ καλά είναι ο μπέμπης μας μεγαλώνει, δεν μας εκανε την χαρη να δουμε το προσωπάκι του! Μας είχε πλάτη.. Μεγάλωσε πολύ λέει και είναι καλό που είναι τόσο ενεργητικός!(δε ρωτάει και εμένα που νιώθω ότι έχω τρελομπαλίτσες στην κοιλιά μου! Χαχαχα πλακα κανω!)

Μου φώναξε όμως...:( όχι γιατί έβαλα κιλά στην εγκυμοσύνη (4.5 παραμένω) αλλά επειδή είχα παραπάνω όταν έμεινα έγκυος μου είπε να ξεκινησω διατροφή να μην φτάσουμε πολλά γιατί τα πέρνω όλα στους γοφούς! :( Και εγώ στην παρεούλα σας λοιπόν!! Χιχι

Μου έγραψε και την καμπύλη ζαχάρου, μου είπε να κάνω 5 μετρήσεις(δεν είναι πολλές?) και να ξανα πάω τέλη αυγούστου! Μετά ανά 10 μέρες..:)

Έχετε κάνει κανενα σεμιναριο θηλασμού??

Μεγαλωνουν τα μωρα μας!Πολυ αγχος με τα κιλα μερικοι γιατροι..πφφφφ,ευτυχως ο δικος μου ειναι χαλαρος,ειμαι συν 10 τωρα κ μου λεει μια χαρα εισαι 12-13 κιλα ειναι η φυσιολογικη αυξηση βαρους στην εγκυμοσυνη.Θελω να περασει γρηγορα ο Αυγουστος,δεν την παλευω αλλο με τη ζεστη κ τις συσπασεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...