Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Να πω και εγώ την γνώμη μου;;; εννοείται να το ψαξεις με τον θηλασμό αλλά εγώ καλού κακού θα είχα και 1 μόνο 1 μικρό μπουκαλάκι σπίτι μήπως και.......και δεν πάει καλά. Εμένα πχ η πρώτη μου κόρη δεν έπιανε θηλή και αναγκαστικά έβγαζα με θηλαστρο όπότε χρειαστικα μπουκάλια. Είχα παει και dr. Brown αλλά για μένα είναι μούφα και δύσκολα στο καθάρισμα. Ένα μπουκαλάκι θα χρησιμοποιηθεί και αργότερα αν καταφέρεις να θηλασεις αποκλειστικά.

Όσον αφορά τον υπνοσακο τι να τον κάνεις;;; τα νεογέννητα δεν ξεσκεπαζονται γιατί δεν γυρίζουν-κουνιονται κλπ. Για εμένα αετό για αργότερα. Τους 3 πρωτους μηνες δεν θα τον χρειαστείς οπότε μην πετάξεις λεφτά για κάτι τέτοιο. Και εγώ είμαι υπέρ στον ύπνο σάκο φορμουλα και τον χρησιμοποίησα πολύ πολύ.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου γεια σας! :D:D

Πως είστε;;;

Την Πέμπτη πήγαμε στο γιατρό. Όλα είναι πολύ καλά και το μωρό έφτασε τα 1400 γραμμάρια. Στην αρχή τρόμαξα το θεώρησα πολύ αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά και φυσιολογικό! Τον ρώτησα πολλές φορές και με επιβεβαίωσε ότι είναι εντάξει και να μην ανησυχώ.

Επίσης μου είπε ότι οι κλωτσιές γύρω από τον αφαλό δεν είναι ποδαράκια αλλά το κεφάλι του γιατί το μωρό έχει ισχιακή θέση! Λέω μπράβο κουτουλιές η μικρή!!! :tongue::tongue:

Όσο για μένα παρόλο που εξετάσεις, πίεση κλπ όλα είναι τέλεια, μου φώναξε πολύ για τα κιλά μου σε σημείο που έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή... Δεν τον νοιάζει για την εμφάνιση ή για το μετά όσο για προδιαθέσεις για προεκλαμψία και γι' αυτό μου έκοψε τελείως τη ζάχαρη και μου είπε να προσέχω πολύ... Και να πω ότι τρώω αλλά δεν...

Καμπύλη μου έβαλε σε μία εβδομάδα περίπου μαζί με άλλες εξετάσεις...

Τις μέρες αυτές τρέχαμε και σε ότι μαγαζί και βιοτεχνία βρίσκαμε στον ίντερνετ με βρεφικά, πήραμε καρότσι και μάλλον βρήκαμε και την κούνια...

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

tassoula μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! :) ναι και μια φίλη μ για τα brown μου ειπε πολύ δυσκολα στο καθαρισμα γιατι εχει τα πολλά μαραφέτια αλλά ότι της κάνανε δουλειά.. Για αυτό αν και όταν χρησιμοποιησω λέω να κοιτάξω εκεί..(η μοναδική κοντινη μου γέννα για να ξερω περι βρεφών! Χεχε)

Όσο για τον υπνόσακο εγώ φοβόμουν για το χειμώνα.. Μετά σιγ ά σιγά ανοίγει ο καιρός δεν θα σκάσει το μωρό?? :/

effie.k αφού σε διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι είναι όλα μια χαρά να μην αγχώνεσαι!! Βρε βρε ένας κορίτσαρος που έρχεται!!! :) και μην στενοχωριέσαι κ στενοχωρεις κ το μπεμπέ σου... Ο γιατρός το καλύτερο θέλει... Τι να πω... Υπομονή με το φαγητο! Δε μπορούμε διαφορετικά! :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Σιγουρα καλο θα ηταν να εχεις ενα μπιμπερο για ωρα αναγκης,εγω το ειπα γιατι ειχα κανει το λαθος κ ειχα δωσει ενα σωρο λεφτα σε αχρηστα πραγματα για το μωρο τα οποια δεν μου χρειαστηκαν ποτε τελικα κ ολα αυτα επειδη δεν ηξερα.Μεχρι κ αποστειρωτη ειχα παρει κ ενα σωρο πιπιλες κ η κορη μου δεν επιασε ποτε πιπιλα.Ο θηλασμος δεν ειναι ευκολος,θελεις βοηθεια απο καποιον που ξερει στην αρχη.Τασουλα μου αν σε ειχε βοηθησει καποια συμβουλος θηλασμου θα ειχατε βρει λυση κ θα επιανε το στηθος η μικρη,ειμαι σιγουρη.Κ εγω ειχα δυσκολευτει πολυ στην αρχη αλλα ειχα παιδιατρο-συμβουλο θηλασμου που ερχοταν σπιτι κ μου εδειχνε

Εφη τι να πω για την μπεμπαρα σου,θηριο θα βγει!Εμεις 1100 στις ιδιες εβδομαδες αλλα μου ειπε ο γιατρος πανω απο 3-3,200 δεν θα φτασει με τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Τι κάνετε;

Εγώ σήμερα πήγα για την καμπύλη και αύριο θα έχω τα αποτελέσματα. Ούφ έγινε και αυτό και είχα αγχωθεί ότι θα με πείραζε αλλά πήγε καλά. Τώρα μένει να δούμε πως πάμε!

Πέρασα τρεις μέρες στο κρεβάτι απο την μέση μου και τα είδα όλα! Σήμερα στην ουσία σηκώθηκα και είμαι καλά. Μάλλον το παράκανα το Σάββατο με την ορθοστασία και με τιμώρησε! Απο δω και πέρα θα πρέπει να προσέχω περισσότερο!

Κορίτσια έχετε αρχίσει να ακούτε τον λόξυγγα τον μωρών; Τρομερό είναι έχει πολύ πλάκα το πως αναπηδάει η κοιλιά κάθε λίγο αν είναι εκεί κοντά. Εμείς έχουμε πολύ συχνά μπορεί και 3 φορές την μέρα! :)

Πάντως για τους υπνόσακους και τα μπιμπερό που λέγατε εγώ νομίζω ότι έχει η αδερφή μου να μου δώσει υπνόσακο. Αλλά μπιμπερό θα αγοράσω σίγουρα γιατί μερικές φορές τα μωρά δεν καλοπιάνουν την θηλή και πρέπει να το βγάζεις με θήλαστρο αν έχεις γάλα. Και πιπίλα θα πάρω σίγουρα απο την αρχή γιατί εγώ μεγάλωσα με τα δάχτυλα στο στόμα και αγανάκτησα για να τα κόψω! Ήμουνα μεγάλη όταν τα έκοψα, οπότε αν δω ότι ο μικρός αρχίσει και πιπιλάει δάχτυλο θα δώσω μεγάλη μάχη για να μάθει καλύτερα την πιπίλα που την κόβεις πιο εύκολα!

Effie.k. μια χαρά η μικρή σου μεγάλωσε :) εγώ θα τον δω την Τετάρτη που μας έρχεται και έχω αγχωθεί για το πόσο είναι και αν είναι όλα καλά. Όσο για την ζάχαρη τελικά εγώ συνήθισα και δεν με ενοχλεί αλλά που και που θα ήθελα κάτι για να δροσιστώ!

U85pp3.png

Διαφημίσεις

mariren μου γεια σου!! :) ήταν εύκολη η εξέταση?! :/ αχ πόσο αγχώνομαι!! Για την πιπίλα εγώ όπως επίσης και κανένα από τα αδερφια μου δεν χρησιμοποιήσαμε οπότε μπορεί κ ο μικρός να έχει παρει από μενα!! Χεχε!! Βέβαια είχαμε άλλα θέματα να ησυχάσουμε!! Κουβέρτες,μαξιλαροθηκες κτλ κτλ!! ;)

Καλημερα στις μανουλιτσες και στα μπεμπακια!!! Τι κανετε κοριτσακια μου? Εμεις καναμε την καμπυλη και ηταν ολα μια χαρα ευτυχως!!! Πηγαμε και στον γιατρο και ειμαστε 1240 γρ!!!! Μολις τον ειδαμε στον υπερηχο τρελλαθηκαμε ποσο εχει μεγαλωσει εχει παχυνει με τα μαγουλακια του τα στρουμπουλα!!! Ειχε κατι χειλαρες ακομα το σκεφτομαι!!!! Η πλακα ηταν οτι ειχε το ενα χερι πανω στο κεφαλι ψηλα και με το αλλο κραταγε το ποδι και το βαζε στο στομα!!!! Και ο γιατρος γελαγε που πιπιλουσε το ποδι του!!! Χαχαχα!!!!! Μου ειπε οτι αν συνεχισει να παιρνει βαρος με αυτο τον ρυθμο αφου μολις ελεισα την 27η εβδομαδα θα φτασει πανω απο 3.500!!! Πηγαμε και στο νοσοκομειο τις προαλλες για την αδεια που μου γραφει καθε μηνα και καναμε μια βολτα στο μαιευτικο βρηκαμε την προισταμενη και την ρωτησαμε τι χρειαζεται να φερουμε μαζι για το μωρο οταν ερθει η ωρα. Επειδη ειναι δημοσιο θα τα φερω ολα εγω φορμακια σεντονακια κλπ! Εσεις που γεννατε κοριτσια? Εμεις στο αττικο!! Και εγω εχω παρει μπιμπερο ενα μεγαλο και ενα μικρο για ωρα αναγκης παντως. Αυτα απο μενα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!:D:D

7baa9c7d39.png

Καλημέρα σε όλες! :D:D

mariren νομίζω ότι καταλαβαίνω και εγώ τον λόξυγγα του μωρού γιατί μου φαίνεται πιο ρυθμικό το χτύπημα από τις συνηθισμένες κλωτσιές... Καλά αποτελέσματα για την καμπύλη... Όσο για τη ζάχαρη το συνήθισα και εγώ αν και κάπου κάπου ένα παγωτάκι το ονειρεύομαι, ειδικά με αυτές τις ζέστες αυτές τις μέρες.

afroditoula μπράβο για τα αποτελέσματά σας και το μωράκι σας που είναι μια χαρά! Έχουν πλάκα αυτές τις εβδομάδες που έχουν χώρο ακόμα και είναι πιο ενεργητικά και παίζουν με χεράκια και ποδαράκια. Εμάς έπαιζε με τον ομφάλιο και δεν μας άφηνε να τον μετρήσουμε... Εγώ δεν ξέρω που θα γεννήσω ακόμα, ο γιατρός μου είναι σε ιδιωτικά νοσοκομεία, αλλά σκέφτομαι και το δημόσιο... Χθες πήγαμε να δούμε μια φίλη στο Αλεξάνδρας και τα είχε πάρει όλα για το μωρό σεντονάκια κλπ το μόνο που της έδωσαν εκεί ήταν πάμπερς...

neraidoyla εμένα δεν μου είπε κάτι για το βάρος του μωρού, δηλαδή μέχρι πόσο θα φθάσει, δεν ήξερα και εγώ να ρωτήσω, αλλά σίγουρα θα του το πω σε δυο βδομάδες που θα ξαναπάω... Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει...

TatKono αυτή η καμπύλη μας έχει αγχώσει όλες!! Και εγώ την σκέφτομαι, είναι για την επόμενη εβδομάδα. Υπομονή, όλα καλά θα πάνε!! :)

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κι εγώ τέλος της άλλης θα την κάνω την εξέταση!! Πφ... Η μαμά μου πάντως με έχει ετοιμάσει αρνητικά!! Χαχα!! Τι γλυκιά!! Αλλά την θυμαμαι κιολας που έκανε στον μικρό μου αυριό την καμπύλη και δεν μπορούσε να καταπιεί τη γλυκόζη!! Ωχ ωχ ωχ... Να σου πω όμως εδώ άλλα κι άλλα τραβάμε, αυτό θα φοβηθούμε!!?? χαχα!!

Παιδιά εγώ δεν ξέρω αν είναι λόξυγγας... :/ τι διαφορα έχει με τις κλωτσιες΄?!? :)

Γεια σας κορίτσια :)

Βγήκαν τα αποτελέσματα και η μία μονάδα δεν ήταν καλή αυτή του 2ωρου έπρεπε να είχε πέσει περισσότερο οπότε ο γιατρός μου μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο και έκλεισα ραντεβού για την Δευτέρα να δούμε τι θα μας πει.

Tatkono εμένα δεν με πείραξε η γλυκόζη, μόνο όταν την ήπια εγώ είχα διαλέξει με γέυση πορτοκάλι και ήταν σαν να έπεινα αυτή την συμπηκνωμένη πορτοκαλάδα που την αραιώνεις με νερό αλλά χωρίς το αραίωμα, μην αγχώνεσαι απο τώρα όλα καλά θα πάνε. Όσο για τον λόξυγγα είναι ρυθμικό το χτύπημα και κρατάει για λίγη ώρα οπότε όταν θα αρχίσει λογικά θα το καταλάβεις γιατί είναι επαναλαμβανόμενο.

Afroditoula μια χαρά ο μπέμπης μεγαλώνει καλά :) Την τετάρτη θα τον δούμε εμείς και περιμένω πως και πως :) να δω πόσο μεγάλωσε.

Effie.k μια χαρά θα είναι η καμπύλη σου μην αγχώνεσαι απο τώρα :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγω την εκανα με lucozade ,μου εδωσε γραπτη οδηγια ο γιατρος μου κ ολα καλα,την γλυκοζη δεν την σηκωνει το στομαχι μου με τιποτα.

Εφη για το βαρος νομιζω οτι η πιο σιγουρη προβλεψη ειναι στις 32 εβδομαδες στο ντοπλερ.Εμενα ειναι μικρο μωρακι οπως κ η πρωτη μου κορη που γεννηθηκε 2,600.Αν γεννηθει τελειομηνο μου ειπε ο γιατρος θα φτασει το πολυ 3-3,200.

Αυτο με το λοξυγκα το εχουμε καθε μερα,μπορει κ 3-4 φορες την καταλαβαινω ,τοκ τοκ τοκ ρυθμικο

mariren μου έχει 2-3 μέρες που είναι αρκετά ησυχος και αγχώνομαι αρκετά... Τον νιώθω ελάχιστα και για λίγο αντί της συνηθισμένης περιόδου (ναι, φτάναμε και την 30' να μην σταματάει ο μπέμπης!τρέλα σας λέω!) .. Έτσι ελπίζω να ζωηρεύει λίγο για να καταλάβω και τον λόξιγγά μας!! :)

neraidoyla γίνεται και με lucozade?? :/ Να την κάνω κι εγώ έτσι άμα δεν μπορέσω! Εδώ όταν κάναμε την αυχενική όπως και την β επιπέδου που μου δώσανε σοκολάτα κ καραμελίτσες ένιωθα ότι θα τα βγαλω!! Αφήσστε δράμα!!

Κορίτσια πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι τώρα?? Βάζω αργά κιλά και δεν ξέρω αν φταίει κάτι! Και τρωω τα πάντα!! Ο γιατρός μου φυσικά μου είπε ότι είμαι μια χαρά... Έχω πάρει 4.200 συνολικά και είμαι 26 +2!! Και αν δε κάνω λάθος το 1 κιλό είναι περίπου το μωράκι μας?? Θα τον ξανα ρωτήσω πάντως τον γιατρό γιατί όλες με λένε και εγώ έβαζα και εγώ έβαλα και είναι λίγα και πρόσεχε κτλ κτλ!! :/

mariren μου έχει 2-3 μέρες που είναι αρκετά ησυχος και αγχώνομαι αρκετά... Τον νιώθω ελάχιστα και για λίγο αντί της συνηθισμένης περιόδου (ναι, φτάναμε και την 30' να μην σταματάει ο μπέμπης!τρέλα σας λέω!) .. Έτσι ελπίζω να ζωηρεύει λίγο για να καταλάβω και τον λόξιγγά μας!! :)

neraidoyla γίνεται και με lucozade?? :/ Να την κάνω κι εγώ έτσι άμα δεν μπορέσω! Εδώ όταν κάναμε την αυχενική όπως και την β επιπέδου που μου δώσανε σοκολάτα κ καραμελίτσες ένιωθα ότι θα τα βγαλω!! Αφήσστε δράμα!!

Κορίτσια πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι τώρα?? Βάζω αργά κιλά και δεν ξέρω αν φταίει κάτι! Και τρωω τα πάντα!! Ο γιατρός μου φυσικά μου είπε ότι είμαι μια χαρά... Έχω πάρει 4.200 συνολικά και είμαι 26 +2!! Και αν δε κάνω λάθος το 1 κιλό είναι περίπου το μωράκι μας?? Θα τον ξανα ρωτήσω πάντως τον γιατρό γιατί όλες με λένε και εγώ έβαζα και εγώ έβαλα και είναι λίγα και πρόσεχε κτλ κτλ!! :/

Καλημερα,γινεται με 400 μλ lucozade,στο εξωτερικο που ηταν ο γιατρος μου ειναι πολυ συνηθισμενο μου ειπε.Για τα κιλα που λες..εχω παρει 10,δεν ξερω πως,προφανως με επιβαρυνει κ το γεγονος οτι ειμαι στο κρεβατι απο το Μαιο κ δεν κινουμαι καθολου.Ο γιατρος μου παντως μου ειπε οτι ειμαι οκ απο κιλα,πολυ χαλαρο τον βρισκω...

Θα τον ρωτήσω και για την lucozade!! ;) γιατί να ταλαιπωρηθω??!!

Σίγουρα σε επιβάρυνε το ξαπλα.. Αλλά κ πάλι είσαι πάρα πολύ καλά!!

Χαχα δεν είναι σπαστικο να είναι τόσο χαλαρός ο γιατρός και εμείς να αγχωνόμαστε για τα πάντα?! Έτσι ειναι κ ο δικός μου... Χαλλλλαρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...