Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!! Ειναι το πρωτο μου μνμ! Μολις ανακαλυψα οτι ειστε μαζεμενες τοσες μανουλες του Οκτωβρη και ηρθα να προστεθω κι εγω, λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα ευχομαι να σας γνωρισω σιγα-σιγα! Μολις μπηκα στην 25η εβδομαδα. Εχω μια γλυκια μπεμπουλα στη κοιλιτσα και ανυπομονω να την γνωρισω!

neraidoyla εγω παιρνω σιδηρο ηδη 2,5 μηνες ενα χαπι την ημερα και προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει σοβαρο προβλημα σιγουρα υπαρχει διαφορα βεβαια, αλλα προσπαθω να τρωω φρουτα και να πινω αρκετο νερο

PsD9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας ομορφες μανουλίτσες!! :) Καιρό έχω να σας γράψω αλλά όλο κάτι τυχαίνει και δεν βρίσκω χρόνο!! Γέννησε και μία φίλη τώρα και πήγα να δω το μωράκι της.....τρελάθηκααααα!! Που να έρθει η ώρα του δικού μου με το καλό!!!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά και οι εξετάσεις σας το ίδιο!! Εγώ σε 2 βδομαδες περιπου εχω την καμπυλη αν δεν κανω λάθος!! Εμένα έχει ανοίξει κατά πολύ η όρεξη μου, πιο πολύ σε κάτι δροσερό και σχεδόν πάντα μετά τον μεσημεριανό ύπνο γλυκό!! Ευτυχώς δεν τρωω κάθε φορά που το ζητάω γιατί θα γίνω μπαλονάκι!! Χεχε!! Από την προηγουμενη εβδομαδα μισό κιλό πήρα!! Όπως όλες σας φαντάζομαι το μπεμπάκι μου , ο αντρακλας μου, με έχει τρελάνει στις κλωτσιες στις τουμπες κτλ κτλ!! Και τι ωραια που ειναι!!!

Nefaki καλως ήρθες στην παρέα μας!! Με το καλό να έρθει η μικρούλα σου!! Εύχομαι όλα στην εγκυμοσύνη σου να κυλάνε ομαλά και να κυλήσουν μέχρι το τέλος!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

TatKono σε ευχαριστω για τις ευχες σου! Ευχομαι το ιδιο και για ολες σας!!

Κοριτσια, απ'οτι βλεπω διανυουμε την περιοδο της καμπυλης σακχαρου, κατι που ο δικος μου ο γυναικολογος δεν εχει αναφερει καθολου! Το επομενο ραντεβου ειναι την πρωτη εβδομαδα του Αυγουστου οπου θα εχω μπει ηδη στον 7ο. Θα τον ρωτησω βεβαια τοτε, αλλα μου κανει εντυπωση που δεν μου εχρι πει κατι.

PsD9p3.png

Nefaki καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μπεμπακι σου!!!!

Λογικά θα σου γράψει αρχές Αυγούστου να την κάνεις την καμπύλη!!!

Εγώ αύριο κορίτσια θα έχω τα αποτελέσματα και θα σας ενημερωσω!!!

Έκανα και για τοξόπλασμα!!

Και εγώ σίδηρο παίρνω καιρό τώρα και με την τουαλέτα υπάρχει θεματακι!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

79816520c6c519973c.gif

mariren αύριο πάμε στο γιατρό και έχω μία μικρή αγωνία γιατί πάει και ένας μήνας από την τελευταία φορά και πιο πολύ θέλω να δω πόσα γραμμάρια να έχει φτάσει! Αυτό που φοβάμαι είναι τι θα μου πει ο γιατρός για τα κιλά!

neraidoyla τη μαία την βρήκες μόνη σου ή σου είπε ο γιατρός; Από σίδηρο έπαιρνα τρία χαπάκια την ημέρα και τώρα δύο σε σκόνη επειδή απορροφούνται πιο εύκολα... Ιδιαίτερο θέμα δεν έχω αλλά βέβαια τρώω πολλά φρούτα, βρώμη και πολύ νερό. Στην αρχή ήταν κάπως αλλά νομίζω μετά προσαρμόστηκε ο οργανισμός... Εμένα μου τους αλλάζει και συνέχεια, ο τελευταίος αν και απαίσιος κάνει δουλειά νομίζω...

Nefaki καλώς μας ήλθες! Με το καλό όλα, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος!

tassoula καλά αποτελέσματα. Εμένα μου βάζει κάθε φόρα που κάνω εξετάσεις για τοξόπλασμα και κάτι άλλα, νομίζω πως με όλα αυτά που τρώμε πλέον φοβούνται κι αυτοί...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

79816520c6c519973c.gif

mariren αύριο πάμε στο γιατρό και έχω μία μικρή αγωνία γιατί πάει και ένας μήνας από την τελευταία φορά και πιο πολύ θέλω να δω πόσα γραμμάρια να έχει φτάσει! Αυτό που φοβάμαι είναι τι θα μου πει ο γιατρός για τα κιλά!

neraidoyla τη μαία την βρήκες μόνη σου ή σου είπε ο γιατρός; Από σίδηρο έπαιρνα τρία χαπάκια την ημέρα και τώρα δύο σε σκόνη επειδή απορροφούνται πιο εύκολα... Ιδιαίτερο θέμα δεν έχω αλλά βέβαια τρώω πολλά φρούτα, βρώμη και πολύ νερό. Στην αρχή ήταν κάπως αλλά νομίζω μετά προσαρμόστηκε ο οργανισμός... Εμένα μου τους αλλάζει και συνέχεια, ο τελευταίος αν και απαίσιος κάνει δουλειά νομίζω...

Nefaki καλώς μας ήλθες! Με το καλό όλα, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος!

tassoula καλά αποτελέσματα. Εμένα μου βάζει κάθε φόρα που κάνω εξετάσεις για τοξόπλασμα και κάτι άλλα, νομίζω πως με όλα αυτά που τρώμε πλέον φοβούνται κι αυτοί...

Καλησπερα!Τι ωραια που θα δεις τη μικρη σου αυριο,περιμενουμε τα νεα σας,θα ειναι σιγουρα 1 κιλο!

Σχετικα με την μαια ο γιατρος μου συνεργαζεται με 2-3 κ εγω επελεξα εκεινη που ηθελα.

Γιατι αγχωνεσαι για ρα κιλα;Εχεις παρει πολλα;Εγω ειμαι συν 8-9 αλλα μου ειπε μια χαρα εισαι,φυσιολογικη αυξηση βαρους

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Εγώ έχω ίωση με γαστρεντερίτιδα! Δεν ήμουνα καλά τις τελευταίες τρεις μέρες αλλά απο σήμερα άρχισα να στρώνω! Και τώρα ξεκίνησε και ο άντρας μου αλλά σε χειρότερη φάση απο μένα! Πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι κυκλοφορεί αυτές τις μέρες οπότε προσοχή! Μου είπε αν δεν συνέλθω να τον πάρω να μου δώσει κάποιο φάρμακο για να στρώσει το έντερο! Το ωραίο είναι που νιώθω το έντερο να με πονάει ειδικά τις προηγούμενες μέρες και ο μικρός το έχει βρει παιχνίδι και κλωτσάει μόνο εκεί! Οπότε φανταστήτε τι γίνεται :) Πάλι καλά που νιώθω καλύτερα γιατί είχα πέσει πολύ!

Έκλεισα ραντεβού για την καμπύλη την Τετάρτη που μας έρχεται. Αλλά ξέχασα να ρωτήσω πως θα γίνει και τι θα πρέπει να έχω φάει το βράδυ. Θα τους πάρω τηλέφωνο να μου πούνε.

Nefaki καλώς ήρθες κοπέλα μου με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάρεις την μικρή σου αγκαλιά :)

Tassoula καλά αποτελέσματα να έχεις θα περιμένουμε τα νέα σου. Εμένα για τοξόπλασμα δεν με έχει βάλει να ξανακάνω! Γιατί σας το ζητάει συνέχεια δεν σας έχει πει να προσέχετε τι τρώτε; Εγώ που τον ρώτησα μου είπε αν προσέχω τι τρώω και αποφευγω τα πολλά έξω ειδικά σαλάτες τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αφού εσάς σας το ζητάει συνέχεια θα τον ξαναρωτήσω.

Neraidoula απο τώρα θα κάνεις μαθήματα με την μαία; Εμένα η δικιά μου κάνει απο την 34 βδομάδα και μετά νομίζω. Η δυσκοιλιότητα θέλει όλα αυτά που τρως συν πολύ νερό. Θέλει μερικές βδομάδες να στρώσει εμένα σκέψου έπαιρνα απο τον 4ο μήνα και έστρωσε στο τέλος του 5ου μήνα! Οπότε υπομονή. Αν δεις ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα τότε να ζητήσεις απο τον γιατρό σου να στο αλλάξει.

Effie.k τέλεια που θα δεις αύριο την μικρούλα σου. Μια χαρά θα έχει μεγαλώσει και θα έχει πάρει σίγουρα το κιλάκι της. Μην νοιάζεσαι τώρα και μετά έτσι και αλλιώς μεγαλώνει πιο γρήγορα το μωρό οπότε θα τα πάρουμε τα κιλά μας. Κάποιος μου έλεγε ότι τα πρώτα κιλά είναι δικά μας, στο τέλος είναι του μωρού επειδή θα παίρνει συνέχεια τώρα.

U85pp3.png

Mariren πως είσαι κορίτσι μου;;

Εμένα η καμπύλη με τα 100γρ. γλυκόζη βγήκε καλή και περιμένω να την δείξω στον γιατρό μου την άλλη εβδομάδα. Δηλαδή έχω μια καμπύλη παθολογική και μια όχι..... Συνεχιζω διατροφή διαβήτη καλού κακού. Με βλέπω και για 3η καμπύλη!!!!

Το τοξόπλασμα αρνητικό μια χαρά!!! Εμένα δεν μου βάζει κάθε μήνα. Μόνο τώρα για επανέλεγχο.

Εγώ δεν έχω κάνει καθόλου εξετάσεις ούρων, εσείς κάνετε;;;

Υποφέρω από την ζέστη, αυτό που δεν παλευεται είναι όταν παίρνω το αυτοκίνητο το μεσημέρι μετά την δουλειά, βράζει τόσο πολύ που νομίζω οτι το μωρό θα εκραγεί μέσα στην δουλειά. Δυστυχώς δουλεύω σε λιμάνι και δεν υπάρχει σκιερός χώρος!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κορίτσια! :D:D:D

mariren περαστικά σου γρήγορα! Είναι λίγο βάσανο αυτές οι ιώσεις γενικά, ειδικά για εμάς! Αυτό θα πω του γιατρού σήμερα, τα κιλά είναι του μωρού γιατρέ, όχι δικά μου!!! :tongue::tongue::tongue:

tassoula εμένα στις μηνιαίες εξετάσεις πάντα μου βάζει εξετάσεις ούρων και ευτυχώς γιατί την προηγούμενη φόρα μου βρήκαν ουρολοίμωξη χωρίς να έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα... Να προσέχεις όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο, να το αφήνεις πρώτα ανοιχτό να μπει αέρας και μετά να μπαίνεις εσύ, γιατί έτσι μια φίλη μου έπαθε θερμοπληξία...

neraidoyla έχω πάρει 10 κιλά και γενικά ο γιατρός μου είναι αυστηρός στο θέμα αυτό... θα δούμε το βράδυ! Αλήθεια τη μαία την πληρώνετε ξεχωριστά; θα κάνετε πολλά μαθήματα;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλή σας μέρα ομορφες μανουλίτσες!! :) τι κανετε?? πως είστε?? καλά πάτε όλες με τις εξετάσεις σας μπράβο!! Και περαστικά στις αρρωστούλες!!! Να προσεχουμε τΗν υγεία μας εις διπλούν πρέπει τώρα!! Εμένα πειράζει που δεν με εχει κάνει εξετάσεις ούρων?? μία φορά μόνο στην αρχή... Λογικά τώρα με την καμπύλη δε θα με βάλει? θα τον ρωτήσω κιόλας!!

Τελικά ξανα έκοψα τον σίδηρο!! Μου είπε ο ο γιατρός αφού άρχισε να σε πιανει πάλι υπνηλία δεν χρειάζεται σταμάτα το! :)

Σήμερα έκαναν την εμφανισή τους οι πρώτες ραγάδες!!! :'( κορίτσιααααα εκεί που δεν έβαζα λαδάκι βγήκανε.... :( αν ειναι δυνατόν!! Στα "παχάκια" που λέμε!!! 3 μικρούλες! Έβαλα μπόλικο λαδάκι τώρα ξανά και από εδώ και πέρα καθημερινά και εκει!! Μη βγουν άλλες!!:/ πφφφ.....

Διαφημίσεις

Τώρα που το θυμήθηκα... Μήπως έρχεται αρχίσει για μπιμπερο κτλ? ή για υπνόσακους??

Τι γνώμη έχετε για τα avent της phil.? ή τα dr browns? έχω ακούσει τα καλύτερα και σκέφτομαι να ξεκινήσω με την πρώτη εταιρεία... :/ έχει και τις ίδιες τιμές με τα nuk που στην τελική δεν έχουν και το σύστημα για τους κολικούς.. :/

Όσον αφορά τους υπνόσακους έχετε σκεφτεί? θα τους προτιμείσετε? Και εγώ και ο άντρας μου έχουμε ένα θέμα(εγώ κλειστοφοβικιά ως εκεί που δεν πάει!).. Και μετην κουβέρτα ακόμα δεν μπορούμε να κλείνονται τα πόδια.. Και φοβάμαι να έχω το μωρό έτσι όπως είναι ο υπνόσακος...:/

Τώρα που το θυμήθηκα... Μήπως έρχεται αρχίσει για μπιμπερο κτλ? ή για υπνόσακους??

Τι γνώμη έχετε για τα avent της phil.? ή τα dr browns? έχω ακούσει τα καλύτερα και σκέφτομαι να ξεκινήσω με την πρώτη εταιρεία... :/ έχει και τις ίδιες τιμές με τα nuk που στην τελική δεν έχουν και το σύστημα για τους κολικούς.. :/

Όσον αφορά τους υπνόσακους έχετε σκεφτεί? θα τους προτιμείσετε? Και εγώ και ο άντρας μου έχουμε ένα θέμα(εγώ κλειστοφοβικιά ως εκεί που δεν πάει!).. Και μετην κουβέρτα ακόμα δεν μπορούμε να κλείνονται τα πόδια.. Και φοβάμαι να έχω το μωρό έτσι όπως είναι ο υπνόσακος...:/

Καλημερα κοριτσι!Γιατι να παρεις μπιμπερο;Δεν θελεις να θηλασεις;

Σχετικα με τους υπνοσακους,δεν μου αρεσουν αυτοι που δεν εχουν ποδια,δεν χρησιμοποιησα ποτε.Με βολεψαν ομως παρα πολυ οι υπνοσακοι φορμακια της mothercare που ειναι σαν κανονικο φορμακι απλα πολυ ζεστο.Ετσι την ειχα ολο το χειμωνα κ δεν την σκεπαζα καθολου,το ιδιο θα κανω κ τωρα.

Φυσικά και άμα έχω θα θηλάσω!! Αλλά στην περίπτωση που δεν έχω ή δεν έχω αρκετό και χρειαστεί συμπληρωμα? να μην έχω?? :/

Αυτά με τα ποδαράκια το είδα και έγω! Ειναι οτι πρέπει για να μην ξεσκεπάζεται ε? :) ευχαριστωωω

Φυσικά και άμα έχω θα θηλάσω!! Αλλά στην περίπτωση που δεν έχω ή δεν έχω αρκετό και χρειαστεί συμπληρωμα? να μην έχω?? :/

Αυτά με τα ποδαράκια το είδα και έγω! Ειναι οτι πρέπει για να μην ξεσκεπάζεται ε? :) ευχαριστωωω

Ο θηλασμος ειναι ζητηση κ προσφορα,οσο πιο πολυ βαζεις το μωρο στο στηθος τοσο περισσοτερο γαλα θα παραγει ο οργανισμος σου!Ενημερωσου αν θελεις απο τωρα που εχεις χρονο κ βρες μαια εμπειρη στο θηλασμο για να σε βοηθησει.Υπαρχουν κ συμβουλοι θηλασμου κ εθελοντικες ομαδες που μπορεις να ρωτας τις αποριες σου :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...