Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα χαθηκα και εγω προσπαθω να κοψω την πανα στην μικρη και τρεχουμε με το γιογιο,

Τασσουλα και εγω βαζω vaclor 3 φορες, αν θυμαμαι καλα παιρνεις και adalant μου απαγορευσε την θαλασσα γιατι ριχνουν την πιεσει.

Κοριτσια σας διαβασα

Dommino συγχαρητηρια για την β επιπεδου να ηρεμησεις και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου τωρα.

Αληθεια κανατε ψωνια για τα μωρα;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την έκανα την καμπύλη αλλά αύριο θα τα πάρω τα αποτελέσματα οπότε αύριο θα έχω νέα. Επίσης έχω και γιατρό αύριο να δω την μικρούλα μου!! Θα πω στον γιατρό και για τις συσπάσεις που έχω. Μα πόσο προσοχή και ξεκούραση όταν έχω άλλο ένα μωρό στο σπίτι και επισης δουλεύω;;;

Λιωνω από την ζέστη πως θα βγει το καλοκαίρι;;

Άντε να δούμε τι θα γίνει κορίτσια και με την επικαιρότητα να μας φύγει το άγχος!! Τι τραβαμε με την κοιλιά τούρλα;;;

Ααααα και μικρά και συχνά γεύματα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

:-P

Την έκανα την καμπύλη αλλά αύριο θα τα πάρω τα αποτελέσματα οπότε αύριο θα έχω νέα. Επίσης έχω και γιατρό αύριο να δω την μικρούλα μου!! Θα πω στον γιατρό και για τις συσπάσεις που έχω. Μα πόσο προσοχή και ξεκούραση όταν έχω άλλο ένα μωρό στο σπίτι και επισης δουλεύω;;;

Λιωνω από την ζέστη πως θα βγει το καλοκαίρι;;

Άντε να δούμε τι θα γίνει κορίτσια και με την επικαιρότητα να μας φύγει το άγχος!! Τι τραβαμε με την κοιλιά τούρλα;;;

Ααααα και μικρά και συχνά γεύματα!!!

Καλημερα!Και εγω αυριο παω για την καμπυλη.Γιατρο πηγαμε χθες,1100γρ εφτασε η μπουμπουκα μου.Οι συσπασεις θελουν ξεκουραση κ ξαπλα,ζητα βοηθεια Τασουλα απο οποιον εχεις κοντα..να το πεις στον γιατρο μηπως σου δωσει τιποτα.Εγω παιρνω μαγνησιο,ανταλατ κ προγεστερονη

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γειά σας γειά σας!! :) Τι ζέστη και αυτή ρε κορίτσια δεν την παλεύω καθόλου!! Να ναι καλά το aircodition τις ημέρες με άπνοια!! Δεν μπορώ να ανασάνω άμα δεν είναι ανοιχτό!!

Kitty805 ευχαριστώ πολύ!! :) το ίδιο μου είπε και ο δικός μου ο γιατρός, γιατί πήγα σε ειδικό για την εξέταση.. Να μην αγχώνομαι και είναι φυσιολογικό.. Γερό να είναι και ας πέσουμε έξω και 1 βδομάδα που λέεει ο λόγος!!

tassoula μου άστα να πάνε με αυτή την επικαιρότητα.. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.. Αν θα πληρωθούμε.. :/ αν θα έχουμε λεφτά για τα βασικά!! Με 50? την ημέρα αντε βγάλε άκρη!! Πφ... :/

Magda ts έκανα κάτι ψώνια αλλά πιστεύω μέχρι τον Σεπτέμβρη ότι δεν θα κάνω τίποτα άλλο.. Πήρα τα επιπλάκια το καρότσι κτλ..

neraidoyla σε ποια εβδομάδα είσαι?? ποπο ένα μωράκι που έρχεταιιιι!! :) ο δικός μου είναι στα μισά γραμμ ακριβώς!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! :D:D:D

Ζεσταίνομαι πολύυυυυ!!!! Και τα βράδια αδυνατώ να κοιμηθώ... Χθες άνοιξα λίγο το aircondition αλλά επειδή το φοβάμαι λίγο, μην κρυώσουμε στην κατάσταση που είμαστε, κουκουλώθηκα με το σεντόνι!!! Το μόνο καλό είναι ότι η ζέστη μου κόβει την όρεξη, μόνο καμιά σαλάτα και φρούτα θέλω να τρώω, καλύτερα γιατί στο νησί το παράκανα λίγο...

tassoula καλά αποτελέσματα να έχεις! Δουλειά, μωρό, κοιλιά, πόσο δύσκολο, να προσέχεις!

magda TS εμείς δεν έχουμε κάνει ψώνια ακόμα, αλλά κάνω λίστες και ψάχνω πράγματα ώστε να δω τι θέλω, και έχω βρει και κάποιες βιοτεχνίες, γιατί αργότερα που θα έχω φουσκώσει πολύ δεν θα έχω και πολλές αντοχές να γυρνάω και να ψάχνω μαγαζιά...

neraidoyla μπράβο για το μωράκι σας! 1100 ε;;; Πω πω πόσο γρήγορα μεγαλώνουν! Καλά αποτελέσματα με την καμπύλη...

Kitty805 σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου. Αυτό με τη διατροφή μπέρδεμα και ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι, πόσο δύσκολο! Και εγώ θέλω να του κρύψω ένα-δύο κιλάκια αλλά με ζυγίζει κάθε φόρα, οπότε δεν θα το γλιτώσω! :tongue:

Lefki καλώς ήρθες και εδώ... Με το καλό τα διδυμάκια σου, εύχομαι όλα να πάνε καλά!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα κοριτσια!!

Πως τα πατε;;; πειτε μου αν σας εχει ανοιξει η ορεξη ή μονο εμενα αφου δεν τρωω κανονικο φαγητο και πειναω συνεχεια!!

Εγω τωρα θα ξεκινησω να αγορασω την καλαθουνα για αρχη κομπλε με εξτρα στρωματακι και σκεφτομουν και ενα ρηλαξ ή το καροτσι προς το παρον.. μολις στρωσουν τα πραγματα θα δω για κουνια.. Κατι πρωτα δωρακια μου εφερε μια θεια μου που ηρθε απο την Αυστραλια αλλα δεν τα εχω παρει ακομα στο χερι μου να δω τι ειναι και να ξερω να μην αγοραζω 2 φορες.. ρουχαλακια, υπνοσακους κλπ δεν βρισκω τωρα χειμωνιατικα.. Αντε να δω τι θα κανω με μπανακι, αλλαξιερα κλπ... αλλωστε για ενα μεγαλο διαστημα θα ειμαστε στο ιδιο δωματιο.. Και να σας πω κοριτσια μου μετα δεν ξερω τι να κανω.. Αν μεινω στο πατρικο μου θα μοιραζομαστε το ιδιο δωματιο οποτε ολα οκ.. αν ομως παω μονιμα στο σπιτι που νοικιασαμε με το αγορι μου εχω θεματα.. στην αρχη οκ στο δωματιο μας. Ακριβως διπλα εχει ενα δωματιο που το εχει τωρα η κορη του (15 ετων) αλλα δεν θελω να βαλω το μωρο εκει για πολλους λογους... κυριως επειδη δεν της εχω καμια εμπισοστυνη πλεον και δευτερον γιατι ειναι ικανη να καπνιζει στο ιδιο δωματιο, να ενοχλει το μωρο κλπ κλπ κλπ.. ακριβως διπλα στην κρεβατοκαμαρα μας εχει και ενα μεγαλουτσικο δωματιο με ντουλαπα που το ειχαν δωματιο υπηρεσιας, το μειονεκτημα του; ενα μικρο παραθυρακι μονο στον φωταγωγο. Και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.. Εχω και σαλονοτραπεζαρια που κλεινει με πορτα αλλα ειναι στην αλλη ακρη και δεν θελω να πω στην μεγαλη να παει αυτη να μεινει εκει.

Τασσουλα μου εχεις δικιο για το πως να ξεκουραστεις.. καμια προοπτικη για αδεια ε;; ή εστω εξτρα ρεπο μεσα στην εβδομαδα για να προλαβαινεις λιγο να ηρεμεις!!

Νεραϊδουλα να την χαιρεσαι την κοπελαρα και καλα αποτελεσματα!

TatKono κοιτα να ηρεμησεις και μην κοιτας ειδησεις!! Με 50 ευρω την ημερα ολες ζουμε, αλλα ειναι πιο πολυ η ταλαιπωρια και το αγχος!! Παντως αγορες μπορειτε να κανετε με την χρεωστικη σας!!

effie.k μου αν δεν παγωνει το δωματιο μια χαρα ειναι με το αιρ κοντισιον χωρις σεντονακι. εγω στο δωματιο μου εχω ενα παλιο και βαζω και ανεμιστηρα.. ειναι και οι μονες ωρες που ηρεμω και κοιμαμαι

Ααααα ξεχασα να σας πω.. εστειλα τη μαμα μου σημερα να παρει την ενεση που ειναι να κανω για το αιμα.. τελικα πρεπει να κανω εισαγωγη για μια ωρα στο νοσοκομειο και να μου την κανει μονο γιατρος. Ξερει καμια γιατι;;

Φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα κορίτσια και μωρακια!!!!!

Λοιπον στην μικρή καμπύλη της μιας ώρας βγήκε 144 με όριο το 140. Μου έγραψε να κάνω την άλλη εβδομάδα την μεγάλη καμπύλη να δούμε τι θα δείξει. Το έργο επαναλαμβάνεται λοιπόν, αυτές ήταν οι τιμές μου και στην προηγούμενη. Μου είπε διατροφή διαβητικου εννοείται!!!

Το μωρακι μου είναι 850 γρ. και πολύ ζωηρό.

Έκανα καρδιοτοκογραφο για να δούμε για τις συσπάσεις και είχα κάτι μικρουλες. Τον είδα όμως τον γιατρό μου αγχωθηκε και μου είπε να με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες πάλι και όχι σε 4. Επίσης μου είπε ξεκούραση και αν νιώσω οτι αυξάνονται οι συσπάσεις να πάω αμέσως.

Μα κορίτσια πως γίνεται η ξεκούραση όταν δουλεύω 6 μέρες την εβδομάδα;;; και ειδικά αυτή την εποχή που το άγχος για το τι θα γίνει τελικά χτυπάει κόκκινο;;; μου λένε όλοι οι γύρω μου οτι με κουράζει η μικρή μου κόρη αλλά είναι το ανάποδο. Η μικρή μου με ξεκουράζει απο την ένταση της δουλειάς. Αν δω οτι δεν φτιάχνει η κατάσταση θα πω στον γιατρό να μου γράψει άδεια.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τα υπόλοιπα κορίτσια κάνατε καμπύλη;;

Πως τα πάτε με τον ύπνο;; εγώ κάπως καλύτερα με το μαξιλαράκι μου βέβαια!!!

Από κιλά είμαι ακόμα +6 και άλλο ένα που μπαινοβγαίνει.

Ψώνια εγώ δεν θα κάνω γιατί τα έχω όλα απο την πρώτη ίσως 2 φορμακια ακόμα αλλά από Σεπτέμβρη για να βγουν τα χειμωνιάτικα. Έλεγα να πάρω καρότσι αλλά θα βολευτω με το ένα και βλέπουμε. Κούνια δεν παίρνω θα βάλω την μεγάλη σε κρεβατακι σκέφτομαι αν και ακόμα κοιμάται μαζί μας......

Επίσης πολύ ζέστη και νομίζω οτι εμείς ζεστενομαστε περισσότερο τώρα. Εγώ το βάζω το κλιματιστικό ειδικά το βράδυ!!

Νεραιδουλα 1100 φτου φτου ένας κοριτσαρος!!! Να μας πεις τα αποτελέσματα της καμπύλης!!

Έχετε κάνει ραγαδες;;;; εγώ όχι ακόμα τουλάχιστον αλλά με ανησυχεί η φαγούρα που έχω μήπως είναι προμήνυμα για ραγαδες !!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια. Βλεπω σιγα σιγα ολες με την καμπυλη ζαχαροθ ασχολουμαστε.

Την εκανα κ εγω κ πετιμενω απο Δευτερα να μου πει ο γιατρος. Φοβαμαι οτι θα με κραξει..

Σας γραφω αποτελεσματα . Εκανα τα 100γρ.

0 ωρα 85

60 λεπτα 179 με οριο 180

120 λεπτα 145 με οριο 155

180 λεπτα 126 με οριο 140

Νομιζω οτι η πρωτη ωρα ειναι χαλια. Στο μεταξυ υπεφερα. Κοντεψα να μεινω σπο την εξεταση. Με πιασε κρυος υδρωτας μου πεσε η πιεση.. ολα.... δεν προκειται να ξανακανω καμπυλη.ας με βαλει στη διαιτα !!!

Κατα τα αλλα τα μπεμπακια ειναι καλα κ ο τραχηλος στασιμος... υπομονη κανω κ ξαπλες.

Ξεκινησατε ψωνια εσεις ?

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! :D:D:D Καλή εβδομάδα! Πως είστε;;;

Και εγώ τρέμω την καμπύλη, πιο πολύ για τα αποτελέσματα... Στην πρώτη εξέταση φοβήθηκα και τη γλυκόζη αλλά ευτυχώς πήγε καλά, να δούμε στην επόμενη! Κατά τ' άλλα το μωρό μας μεγαλώνει και ανυπομονώ να δω πόσο θα είναι στο επόμενο ραντεβού, πάει και ένας μήνας από τις τελευταίες μετρήσεις... Έχει φτάσει πλέον πάνω από τον αφαλό και είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τις κινήσεις του να διαγράφονται τόσο έντονα!

Lefki μου ψώνια τίποτα ακόμα... αλλά έχω κάνει λίστες, έχω βρει την κούνια που θέλω και προχθές βρήκα και το καρότσι. Αλλά από Σεπτέμβρη μάλλον θα τα αγοράσουμε!

tassoula μου ο ύπνος είναι ένα μικρό βάσανο... Και εγώ με μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά βολεύομαι κάπως, αλλά είναι και αυτή η ζέστη... Και ραγάδες ευτυχώς τίποτα ακόμα και ελπίζω έτσι να παραμείνει. Φροντίζω κάθε μέρα να ενυδατώνω βέβαια την κοιλιά και όχι μόνο!

kitty μου πιστεύω ότι μπορείς να έχεις το μωρό μαζί σας στην κρεβατοκάμαρά σας για αρκετό καιρό, εξάλλου οι μαίες ενθαρρύνουν το να το έχουμε δίπλα μας ακόμα και να κοιμάται μαζί μας το πρώτο καιρό! Μετά όλο και κάποια λύση θα βρείτε...

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κορίτσια :)

Χαίρομαι που όλες είστε καλά :) Και εμείς σήμερα είναι η μέρα της ξεκούρασης και έχουμε αράξει στην καναπέ και διαβάζουμε τα μηνύματά σας :) Βλέπω όλα τα μπεμπάκια είναι μια χαρά το ίδιο και οι μανούλες :)

Κορίτσια η ζέστη ήρθε τελικά και έχουμε αρχίσει να παραζεσταινόμαστε :) Εγώ ενώ έχω αιρκοντίσιον στο σαλόνι που πιάνει όλο το σπίτι αν κλείσω δύο δωμάτια δεν το βάζω γιατί έχω θέμα με τον αυχένα και δεν μπορώ καθόλου να το αντέξω. Βέβαια την ζέστη την υπομένω αυτό που δεν μπορώ είναι όταν ξαπλώνω και ζεματάνε οι πατούσες μου! Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν είναι ζεστές και το βράδυ καθόμαστε με τον μπέμπη που είναι οι καλύτερες του ώρες για να στριφογυρίσει επειδή είμαι ξάπλα :)

Α! το ωραίο είναι που έχει αρχίσει και έχει λόξυγγα και βλέπεις την κοιλιά να κουνιέται όταν τον πιάνει μέχρι να του περάσει ανάλογα που κάθεται :) Θα μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα να χαζεύω τις κινήσεις του. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν γεννηθεί με το καλό :)

Kitty805 με τη ζάχαρη καλά τα πάω μέχρι τώρα δεν την αναζητώ ούτε με νοιάζουν τα γλυκά και τα παγωτά που συναντώ παντού. Άρα μάλλον καλά τα πάμε για την ώρα. Περιμένω να κάνω την καμπύλη και μετά αν πάρω το οκ θα δώ. Απο φαγητό εγώ είμαι στο αντίθετο :) 2 μεγάλα γεύματα και νερό αρκετό. Αυτό να τρώω συνέχεια το είχα στις αρχές τώρα δεν έχω όρεξη μάλλον λόγω ζέστης. Νομίζω στις αρχές έτσι και αλλιώς καλά θα είναι να το έχεις μαζί σου το μωρό στο δωμάτιο σας. Εγώ θα πάρω καλαθούνα γιατί δεν χωράει η κούνια στο δωμάτιο και θα το έχω μέχρι να σαραντήσει σίγουρα και να μπούμε σε ρυθμούς :)

Magda TS απο ψώνια μόνο ένα φορμάκι έχω πάρει για τον μικρό γιατί το είχα σταμπάρει καιρό και μου άρεσε πολύ. Τώρα τον Αύγουστο θα ξεκαθαρίσω τα πράγματα που μου έχει δώσει η αδερφή μου και μετά θα κάνω τις αγορές. Για κούνια και καρότσι έχω δεί τι θέλω αλλά θα τα κλείσω τέλος Αυγούστου.

Tassoula εγώ είμαι στο άλλο άκρο. Δύο μεγάλα γεύματα και πολύ νερό και αν το θυμηθώ κανένα φρούτο ή γιαούρτι που δεν με τραβάει τίποτα για την ώρα να φάω. Θα δούμε.

Effie.k το ίδιο περνάω και εγώ με την ζέστη. Το καλό είναι ότι είμαι στα ίδια κιλά δεν πήρα παραπάνω για την ώρα και είμαι χαλαρή γιατί έχω μείνει στα 7. Θα δούμε παραπέρα τι θα γίνει. Εμείς θα πάμε πάλι να τον δούμε στις αρχές Αυγούστου και μου φαίνεται ότι έχουν κολλήσει οι μέρες μερικές φορές. Εσύ πότε θα πάς; Και εμένα τώρα έχει ανέβει ψηλά και είναι πολύ ωραίο να το νιώθεις και να το βλέπεις :) Το ωραίο είναι που όταν είμαι όρθια ο μικρός έιναι ψηλά πάνω απο τον αφαλό και όταν ξαπλώνω μαζεύεται χαμηλά στην κοιλιά. Πως γίνεται αυτό βέβαια δεν κατάλαβαίνω την μια πάνω την άλλη κάτω.

Lefki πότε θα πάς στον γιατρό για να δει την καμπύλη να μας πεις και πως βρήκε τα αποτελέσματα σας. Εγώ μόνο ένα κορμάκι πήρα στον μικρό που μου άρεσε και για τα άλλα στο τέλος του Αυγούστου να τα κλείσω. Εσύ έχεις πάρει τίποτα;

U85pp3.png

Leuki τι εκανες οταν σου επεσε η πιεση στηνκαμπυλη; Πολυ το φοβαμαι... Στην προηγουμενη εξεταση αιματος κ κολπικη καλλιεργια επαθα το ιδιο και φοβαμαι για την καμπυλη. Σου εδωσαν κατι; Η μονο νερακι;

6Ogwp3.png

Εγώ αύριο είναι να κάνω την καμπύλη την μεγάλη.

Έφαγα 3 φρούτα στις 7 το απόγευμα και τώρα με έχει κόψει η πείνα!! Πως θα αντεξω μέχρι αύριο δεν ξέρω. Νομίζω και εγώ οτι θα λιποθυμησω. Νηστικη με τόση γλυκόζη ο οργανισμος θα πάθει κρίση!!!!

Επίσης η ζέστη δεν αντεχεται με τίποτα.

Πάω για ύπνο να ξεχάσω την πείνα !!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα μαμαδες κ μπεμπακια!Τι κανετε;Εμεις εδω ζεσταινομαστε,αλλα κανουμε υπομονη..Επομενο ραντεβου με το γιατρο στις 6 Αυγουστου κ την ιδια μερα εκλεισα για μαθημα με την μαια ,να δω πως θα αντεξω τοσες ωρες..Ρε κοριτσια ξεκινησα σιδηρο πριν δυο εβδομαδες κ με εχει διαλυσει η δυσκοιλιοτητα.Εχετε αναλογα θεματα;Φρουτα,λαχανικα,φυτικες ινες κ γιαουρτια δεν μου κανουν τιποτα..

Οσες εχετε καμπυλη κουραγιο!Εγω ευτυχως ξεμπερδεψα,βγηκαν κ τα αποτελεσματα,ολα καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...