Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! :D:D

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Συγχαρητήρια TatKono, domino για τις β επιπέδου και afroditoula για τα καλά αποτελέσματα!

Εμείς γυρίσαμε πίσω στην Αθήνα και ενώ είπα σήμερα θα ζυγιστώ, τρέμω να ανέβω στη ζυγαριά, όπως και τρέμω και τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω... Σίγουρα έχω πάρει κιλά και έχω και εκτός αυτού και λίγο πρήξιμο... Η βέρα μπήκε πίσω στο κουτί της πλέον και προχθές που πήγα να πάρω παπούτσια πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο :? γιατί τα παλιά μου σταράκια με στένευαν κάπως... :(

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Πέρασε το πρώτο σ/κ της έκθεσης και ο μικρός ήταν κύριος την πρώτη μέρα αλλά την δεύτερη με τσάκισε γιατί με χτύπαγε μόνο απο κάτω και δεν μπορούσα να σταθώ και την έβγαλα ψιλοξάπλα σε μια καρέκλα του σκηνοθέτη που είχα πάρει μαζί μου :)

Domino εγώ δεν ξέρω ακόμα για τις μετρήσεις γιατί θα τις κάνω όλες μαζί σε κανα δυο βδομάδες που θα είναι να πάω και στον γιατρό. Δεν μου είπε να τις κάνω άμεσα αλλά μέχρι την 28η βδομάδα για να δούμε τι γίνεται. Να σε ρωτήσω την γλυκόζη την διάλεξες με γεύση; Μου είπαν ότι αν υπάρχει μπορείς να διαλέξεις με γεύση για να μην σε πολυπειράξει.

Tassoula εμένα η κοιλιά ακόμα δεν με τρώει μπορεί μερικές φορές να ξύνομαι αλλά όχι πολύ. Οι κράμπες με θυμούνται πάντα νύχτα εκεί που έχω βολευτεί και με έχει πάρει ο ύπνος τσουπ πετάγομαι πάνω!!!! λες και γίνεται επίτηδες!!! :) Εγώ αυτό που είδα είναι ότι κάτω απο το σουτιέν στα πλάγια έχω κάνει μικρές κόκκινες γραμμούλες απο φλέβες!!!! Τα δικά μας τα κιλά δεν ξέρω αν δείχνουν για διαβήτη εμένα μου είπε ότι η κοιλιά του μωρού είναι μεγαλύτερη απο ότι πρέπει και δείχνει ότι παίρνει πολλύ ζάχαρη απο μένα για αυτό μου την έκοψε. Θα δούμε όταν κάνω την καμπυλη και όταν θα δούμε τον μικρό πιστεύω να είναι όλα καλα.

Tatkono μπράβο για την β' επιπέδου σας μια χαρά το μωράκι σας :)

Effie.k εγώ την βέρα μου την έχω βγάλει ένα μήνα τώρα και μου κακοφαίνεται γιατί την είχα συνηθίσει :) Βεβαια δεν ήθελα να μου σφηνώσει και να την κόψω οπότε θα την βάλω ξανά όταν γεννήσω. Τα παπούτσια ακόμα είναι εντάξει αν και φοράω μόνο σπορτέξ γιατί στα ανοιχτά μετά απο λίγο πρήζονται τα πόδια μου λίγο και μου αφήνουν σημάδια. Δεν φημίζομαι κιόλας για την ισσοροπία μου γιατί δεν είμαι προσεχτική όταν περπατάω οπότε τα έχω βάλει στην άκρη. Όσο για τα κιλά νομίζω ότι τώρα που έκοψα την ζάχαρη έχασα 1 κιλό αλλά θα ξέρω σίγουρα στο τέλος της βδομάδας. Θα δούμε και κάτι καλό απο αυτό :)

U85pp3.png

Εγω την βερα κοριτσια την εβγαλα απο καιρο. Νιωθω πρησμενη ολοκληρη κ τα ποδια μου μεγαλωσαν. Να φανταστειτε φορουσα 36 νουμερο. Εγω πλεον προσεχω το φαγητο. Με την ενδοκρινολογο δεν προλαβα να μιλησω ακομη. Παντως εμενα δεν μου ειπαν να διαλεξω για γευση για τη φορτιση γλυκοζης. Παντως εμενα με ανακατεψε πολυ. Απλα ειχε λιγο κ ελαφρια μυρωδια λεμονιου κ καπως βοηθουσε. Κ νερο μου ειπαν ελαχιστο να πιω. Καλα αποτελεσματα σε ολες.

Σας ευχαριστώ κορίτσια!! :)

Σήμερα μετρημένη από τον γιατρό έχω βάλει 4 κιλάκια και η κοιλιά έχει ξεπεταχτεί!! Κι εμένα τα πόδια μου έχουν τουμπανιάσει και μπορώ να βάλω μόνο ανοιχτά γιατί όλα τα άλλα με σφίγγουν! Ευτυχώς τα δαχτυλάκια μου είναι ακόμα καλά και ελτσι το δαχτυλιδι δεν το έχω βγάλει ακομα!! Και δεν θέλω να το βγαλω γιατί το φοράω λίγο καιρο!!! :(

Την φοβάμαι την εξέταση του ζαχαρου γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τρέχω στην τουαλέτα!!! Ελπίζω όλες οι εξετάσεις σας να βγουν καλές και να μην χρειαστεί να στερηθείτε τίποτα!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κοριτσια. Χαιρομαι που ολες ειστε καλα εκτος απο μικροενοχλησουλες .... neraidoula εγω βαζω τη vasclor πρωι βραδυ. Ο,τι θες πες μου.... Καμπυλη θα κανω και εγγ τηνεπομενη εβδομαδα μπλιαχ....οσο θυμαμαι αυτο το απαισιο πραγμα που πρεπει να πιουμε αηδιαζω... Κατα τα αλλα καναπες κρεββατι συνεχιζεται. Φιλια σε ολες.

6Ogwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια. Σας γραφω απο το διπλανο καφε Σεπτεμβριου. Πρωτογραφτηκα εκει κ εμαθα τα κοριτσια παροτι εχω ΠΙΤ 15.10.

Εχω διδυμακια (για Ενα πηγαιναμε 2 μας προεκυψαν) 1 αγορακι κ 1 κοριτσακι.

Ενω ολα ηταν πολυ καλα μεχρι τη Β επιπεδου την 24 εβδομαδα πηγα στο γιατρο μου κ ο τραχυλος απο 4 πηγε 2.2 ευτυχως κλειστος ομως ενω αλλα κ πολλες συσπασεις.

ο Γιατρο μου ειπεε πως θελει να αποφυγουμε τη περιδεση κ συνεστησε ξεκουραση κ ξαπλα. ειδα οτι καποιες κανατε περιδεση κ αν καταλαβα καλα καποια αλλη κοπελα ειναι στη ιδια φση με εμενα. Αν δεν σας πειραζει να γραφω κ εδωπαροτι μαλλον θα γεννησω νωριτερα..... να νταλλαξουμε εμπειριες μιας κ ειμαστε πανω κατω κοντα σε εβδομαδες.

για αυτο το θεμα τραχηλου κανω καθε εβδομαδα ενεση προγεστερονης lentogest κ ελπιζω να αντεξω μεχρι 32 εβδομαδα. ...

xj92p3.png

Καλησπερα κοριτσια. Σας γραφω απο το διπλανο καφε Σεπτεμβριου. Πρωτογραφτηκα εκει κ εμαθα τα κοριτσια παροτι εχω ΠΙΤ 15.10.

Εχω διδυμακια (για Ενα πηγαιναμε 2 μας προεκυψαν) 1 αγορακι κ 1 κοριτσακι.

Ενω ολα ηταν πολυ καλα μεχρι τη Β επιπεδου την 24 εβδομαδα πηγα στο γιατρο μου κ ο τραχυλος απο 4 πηγε 2.2 ευτυχως κλειστος ομως ενω αλλα κ πολλες συσπασεις.

ο Γιατρο μου ειπεε πως θελει να αποφυγουμε τη περιδεση κ συνεστησε ξεκουραση κ ξαπλα. ειδα οτι καποιες κανατε περιδεση κ αν καταλαβα καλα καποια αλλη κοπελα ειναι στη ιδια φση με εμενα. Αν δεν σας πειραζει να γραφω κ εδωπαροτι μαλλον θα γεννησω νωριτερα..... να νταλλαξουμε εμπειριες μιας κ ειμαστε πανω κατω κοντα σε εβδομαδες.

για αυτο το θεμα τραχηλου κανω καθε εβδομαδα ενεση προγεστερονης lentogest κ ελπιζω να αντεξω μεχρι 32 εβδομαδα. ...

Κοριτσι μου κ εγω εχω κοντο τραχηλο γυρω στα 2,7 και παρα πολλες συσπασεις.Παιρνω χαπια κ προγεστερονη κολπικα κ φυσικα ειμαι ξαπλα...κ προσευχομαι ολα να πανε καλα.Ευχομαι το ιδιο κ σε εσενα!Για την περιδεση δεν ξερω να σου πω,εχουμεομως κοπελες στην ομαδα που εχουν κανει

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κοριτσια. Χαιρομαι που ολες ειστε καλα εκτος απο μικροενοχλησουλες .... neraidoula εγω βαζω τη vasclor πρωι βραδυ. Ο,τι θες πες μου.... Καμπυλη θα κανω και εγγ τηνεπομενη εβδομαδα μπλιαχ....οσο θυμαμαι αυτο το απαισιο πραγμα που πρεπει να πιουμε αηδιαζω... Κατα τα αλλα καναπες κρεββατι συνεχιζεται. Φιλια σε ολες.

Σου στελνω πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κορίτσια αύριο το πρωί πάω για καμπύλη!!!! Άντε να δούμε!!!

Domino καλή είναι η καμπύλη σου. Απλά πρόσεχε λίγο με διατροφή αλλά όχι πείνας!!! Να τρως σωστά!

Εγώ δεν έχω πρηστεί καθόλου και η βέρα μου πάει κανονικά.

Απο κιλά είμαι +7 και τα πήρα αυτόν τον μήνα τα περισσότερα. Μου φαίνεται δύσκολο να πάρω μόνο άλλα 3 μέχρι να γέννησω!!!

Συσπάσεις έχω σε ελεγχόμενη μορφή.

Lefki με το καλό τα διδυμακια σου και να προσέχεις!!! Ξάπλα όσο μπορείς!!

Πως και δεν νοσηλεύεσαι με δίδυμα και συσπάσεις;; εμένα ο γιατρός θα με είχε βάλει μέσα!! Βέβαια πάω σε νοσοκομειακό!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Tassoula καλη επιτυχια. Θα περιμενω τα νεα σου. Δεν εχω προλαβει να μιλησω με ενδοκρινολογο. Αν μαθεις σημερα εσυ κατι παραπανω για τις τιμες πες μας. Εγω δεν ξερω κ πολυ να τα ερμηνευσω αν κ κοιταξα στο ιντερνετ διαφορα.

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου κ εγω εχω κοντο τραχηλο γυρω στα 2,7 και παρα πολλες συσπασεις.Παιρνω χαπια κ προγεστερονη κολπικα κ φυσικα ειμαι ξαπλα...κ προσευχομαι ολα να πανε καλα.Ευχομαι το ιδιο κ σε εσενα!Για την περιδεση δεν ξερω να σου πω,εχουμεομως κοπελες στην ομαδα που εχουν κανει

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Ευχαριστω πολυ Νεραιδουλα. Ευχομαι σε ολες να παμε καλα !!!

Κορίτσια αύριο το πρωί πάω για καμπύλη!!!! Άντε να δούμε!!!

Domino καλή είναι η καμπύλη σου. Απλά πρόσεχε λίγο με διατροφή αλλά όχι πείνας!!! Να τρως σωστά!

Εγώ δεν έχω πρηστεί καθόλου και η βέρα μου πάει κανονικά.

Απο κιλά είμαι +7 και τα πήρα αυτόν τον μήνα τα περισσότερα. Μου φαίνεται δύσκολο να πάρω μόνο άλλα 3 μέχρι να γέννησω!!!

Συσπάσεις έχω σε ελεγχόμενη μορφή.

Lefki με το καλό τα διδυμακια σου και να προσέχεις!!! Ξάπλα όσο μπορείς!!

Πως και δεν νοσηλεύεσαι με δίδυμα και συσπάσεις;; εμένα ο γιατρός θα με είχε βάλει μέσα!! Βέβαια πάω σε νοσοκομειακό!!

Domino πηγαινω καθε εβδομαδσ κ με μετρησε στο καρδιοτοκογραφο κ στο νοσοκομειο. Επειδη τελευταια φορα μοτ πε οτι δεν εχουμε πολλες συσπασεις μου συνεστησε μονο απολυτη ξεκουραση. Τωρα το τσεκαρουμε καθε εβδομαδα. Κοριτσια ξερετε αν ο τραχηλος μπορει να μακρυνει ?

xj92p3.png

Καλημερα κορίτσια!! :) εύχομαι σε όλες καλές εξετάσεις, καλά αποτελέσματα!! Και φυσικά πολύ ξεκούραση τώρα που αρχισαν οι ζέστες!!

Από ότι ξέρω και μ έχουν πει για μια φίλη που έκανε περίδεση, ο τράχηλος μπορεί να μυκρένει αλλά όχι να μεγαλώσει.. Απλά μόλις δουν οι γιατροί ότι υπάρχει κάποιο θέμα, 25-20 πρέπει να είναι το όριο, συνιστά ή φαρμακευτική αγωγή για ήπιες καταστάσεις, ή περίδεση και φυσικα πολυ πολυ ξεκουραση..

Ελπίζω να ίστε όλες καλά και να μην έχετε κανένα προβληματάκι!! Και αν πρέπει να κεκουραζομαστε για να ειναι καλά τα μπεμπάκια μας θα το κάνουμε φυσικά!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια :)

Τι κάνετε; Βλέπω το έχουμε ρίξει όλες στην ξεκούραση :) Ο μικρός κάνει τα κόλπα του πλέον και τον καταλαβαίνω πολύ καλά και όταν είμαι καθιστή και όρθια. Προχτές ξενυχτίσαμε παρέα γιατί γένναγε η ξαδέρφη μου και περίμενα τα νέα και ο μικρός έκανε πάρτυ :) Πλέον η κοιλιά πάει και έρχεται απο τις κλωτσιές :)

Domino και εμένα μου είπαν ότι υπάρχει η κλασσική γλυκόζη και μετά με άρωμα λεμόνι ή πορτοκάλι για να μην σε πειράζει πολύ. Με το λεμόνι και σε ανακάτεψε φαντάσου σκέτη. Εγώ απο φαγητό δεν νομίζω ότι τρέφομαι πολύ καλά γιατί τώρα με την ζέστη δεν έχω όρεξη και τρώω μόνο το μεσημέρι τρώω καλά και το βράδυ αν έχω όρεξη, ενδιάμεσα προσπαθώ να τρώω κανένα φρούτο για να μην μένω νηστική αλλά δεν τρελαίνομαι. Δεν είναι και το καλύτερο που κάνω και σίγουρα θα με κράξει ο γιατρός μου αλλά μόνο νερό θέλω να πίνω.

Tatkono το ίδιο πρόβλημα έχουμε εγώ σκέφτομαι μόλις πιο την γλυκόζη θα θέλω οπωσδήποτε νερό και μετά σίγουρα τουαλέτα :) Άντε να δούμε. Πότε θα την κάνεις ; Εγώ θα πάρω την άλλη βδομάδα να κλείσω ραντεβού.

Marypoppins βλεπω μέχρι να γεννήσουμε με το καλό να πρέπει να αλλάξουμε καναπέδες και κρεβάτια :) Όλα θα τα κάνουμε για τα μικρούλια :)

Lefki μου καλως ήρθες και στην παρέα μας και με το καλό τα μωράκια σου. Και εγώ παρακολουθώ τα κορίτσια Σεπτεμβρίου επειδή στην ουσία μέρες μας χωρίζουν για να παίρνω ιδέες και λύσεις στα διάφορα θέματα. Εγώ έχω κάνει περίδεση την 13 βδομάδα γιατί ο τράχηλος μου μετά απο αφαίρεση μέρους του είναι 2,4 εκ. οπότε δεν ήταν διαπραγματεύσημο :) και ο γιατρός μου είχε πει ότι όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα γιατί μετά τα παιδιά παίρνουν βάρος και πιέζουν. Στην αρχή μου είχε συστήσει ξεκούραση και έπαιρνα και προγεστερόνη την οποία την έκοψα την προηγούμενη βδομάδα και τώρα παίρνω μόνο το μαγνήσιο. Όμως δεν έχω συσπάσεις μέχρι τώρα και ελπίζω να μην κάνω. Γιατί μου είπε ότι αν αρχίσουν οι συσπάσεις θα πρέπει να κόψουμε το ράμμα για να μην τραυματίσουμε τον τράχηλο. Τώρα αν μακραίνει δεν ξέρω δεν το έχω ρωτήσει γιατί όσες φορές τον έχει δει μου λέει ότι όλα είναι καλα. Αλλά θα τον ρωτήσω στην επόμενη συνάντηση να μας λυθεί η απορία.

Tassoula καλά αποτελέσματα στην εξέταση σήμερα. Και εγώ που έχω πάρει 7 κιλά μέχρι τώρα δεν ξέρω πως θα τα κρατήσω. Θα δούμε :)

Ελπίζω και τα υπόλοιπα κορίτσια με τα μικρούλια τους να έιναι μια χαρα :)

U85pp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τι κανετε;; Εγω χθες ειχα γιατρό!! Στις 25 εβδομάδες (24+4 βασει υπερηχογραφήματος) Ειμαστε 750γρ αντρακλες!! Όλα καλά μου ειπε ο γιατρός!! Φωναξε για το ενα κιλο που ξέρει οτι πηρα (η ζυγαριά μου ξερει ομως οτι πηρα 2 και ας του το εκρυβα! :oops::oops:) Μου φώναξε βεβαια για τη διατροφή μου, αλλα επειδη του πήγα και τις μετρήσεις του ζαχαρου και τις αλλες εξετάσεις που ηταν αψογες, δεν μου είπε τιποτα παραπάνω.. Τον ρώτησα για τις ζαλάδες και μου εξηγησε οτι μεταξυ 20-30 εβδομάδων αλλάζει ο ογκος του αιματος (αν θυμαμαι καλα) και πεφτει η πιεση πιο ευκολα, γι αυτο και θελει πιο πολυ προσοχή + τη ζέστη!! Τον ρώτησα και για μπανιο στη θαλασσα και μου ειπε ή νωρις το πρωί ή αργα το απογευμα με αντιηλικακο, με καπελάκι, με πολυ ενυδάτωση και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μονη στη θάλασσα! Πρεπει να εχω συνεχεια καποιον διπλα μου.. Στις 28 θα κάνω και την ενεση επειδη εχω ασυμβατοτητα ρεζους με τον πατερα του παιδιου και πρέπει να κλεισω ραντεβου και για το doppler!!

Μετά πήγα στην ενδοκρινολογο.. και εκει φωνές για τη διατροφή μου γιατι το ζαχαρο μου ειναι χαμηλό και μου ειπε οτι δεν τρώω κανονική ποσοτητα φαγητου και εχω κοψει του υδατανθρακες!! Της ξηγησα οτι τρωω κανονικά απλα δεν μπορω κανονικη ποσοτητα μαζεμενη και μου ειπε σε καθε γευμα υδατανθρακες να αποφευγω τις υπογλυκαιμιες!! Μου εδωσαν παλι διαιτα.. αλλα δεν γινεται!! Πτοσπαθω οσο μπορω.. αλλα να κοψω καποια βασικα φρουτα ή γλυκάκι κλπ δεν προκειται! Εχω ελαττωσει τα φρουτα και εχω ξεκινησει τις σαλατες οσο μπορώ και γιαουρτάκι και κριθαροκουλουρα.. αλλα ενα σκατολοιδι την ημερα το εχω σιγουρα :oops:

Επίσης ρωτησα και τον γιατρο για την γέννα.. Επειδη με εχουν τρελανει καποιες φιλες μου τον ρωτησα για καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό.. ευτυχως που ειναι αυτος που ειναι και δεν εριξε φασκελο (αλλα ειμαι σιγουρη οτι κατι θα ειπε απο μεσα του!) Μου εξηγησε οτι αυτο ειναι κατι που θα το δουμε οταν μπω στον μηνα μου και αναλογως πως θα ειναι οι μετρησεις, το μωρο κλπ κλπ..

afroditoula πολυ χαιρομαι για τα καλα αποτελεσματα του τεστ!! Δεν ειναι υπεροχο που ηρεμησες και θα απολαυσεις αυτό που ζεις;; Χίλια μπραβο!!

mariren Να σου ζήσει το ανηψάκι!! Γερό και καλοτυχο να ειναι!! Ζωηρουλης ο μικρος σου ε;;; Δεν ειναι υπεροχο; εγω καθομαι και βλέπω σε πιο μερος της κοιλιάς καθεται καθε φορά και του χτυπάω ή το χαιδευω!! Πως τα πας με το κοψιμο της ζαχαρης;; Αντε να κανεις την εξεταση και να ειναι ολα καλα!!!

tassoula με το καλο να κανεις και εσυ την καμπυλη και να εχεις καλα αποτελεσματα!! Το θεμα του υπνου ειναι πονεμένη ιστορια!! σε κρεβάτι διπλο, 2 μαξιλαρια και μια πικε κουβερτα και δεν ξερω πως να βολευτω!! Ωρες ωρες απλωνομαι σαν το χταποδι και πιανω ολο το κρεβατι μεχρι να βρω μια θεση βολικη!! Αυτο με τη φαγουρα προσεξε το μηπως αλλαξες και κατι σε αφρολουτρο ή απορρυπαντικο;

domino οοολεεεε για τις κυστουλες για αρχη!! Προσεχε οσο μπορεις με την διατροφη για να μην αναγκαστεις να παρεις επιπλέον μέτρα στο μέλλον!! Παντως εμενα αν μου ελεγαν να τρωω ανα 4 ωρες θα τους σκοτωνα!! Εχει ανοιξει η ορεξη σας γενικά;; Παντως τα πρηξιματα τωρα ξεκινησαν!! Εγω δεν αναγνωρίζω το προσωπο μου!!

neraidoyla υπομονη με την ξαπλα κοπέλα μου!! Ολα καλα θα πανε!!

TatKono Συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα της β επιπέδου!! Απ οτι μου εχουν πει φιλες μου που εχουν γεννησει αυτό με τις μερικες μερες διαφορά δεν ειναι τιποτα και αλλαζει μηνα με τον μηνα.. Εμενα αλλες φορες μου τον βγαζουν 1 μερα διαφορα αλλες φορες 3.. αλλα ειναι νορμαλ ολα!!

MARYPOPINS καλα αποτελεσματα να εχεις στην καμπυλη σου και υπομονη με την ξαπλα!!! Σας θαυμάζω ολες οσες εχετε τοση υπομονη και αγαπη για τα μωρακια σας ωστε να ακολουθειτε κατα γραμμα οτι λεει ο γιατρος!!

effie.k Να ζησει η αδελφη σου!! Οσον αφορα τα πεσιματα τα φοβαμαι και εγω οσο δεν φανταζεσαι!! Πλέον προσεχω που παταω.. Με τις βροχες για 7 τετραγωνα εφερα το αγορι μου να με παρει με το αμαξι γιατι δεν υπηρχε πιθανοτητα να περπατησω σε τετοιους δρομους!!

Lefki μου καλως ηρθες.. Δεν ξερω για να σε βοηθησω, αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Φιλακια και καλα κουραγια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...