Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και τα βρεφακια μας!! Πηρα τα αποτελεσματα για το ariosa test (αντι αμνιοπαρακεντησης)! οι πιθανοτητες για να εχει ενα απο τα 3 συνδρομα 21,18,13 ειναι λιγοτερο απο 1 στις 10,000!!! Ειμαι τοσο χαρουμενη που επιτελους απο εδω και περα μπορω να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου χωρις αγχος!!!!

TatKono να ζησετε κοριτσακι μου και να ειστε παντα μονιασμενοι, ευτυχισμενοι και με το καλο το μπεμπακακι σας!!!!

effie.k απολαυσε το και για εμας που δεν θα μπορεσουμε να δουμε φετος θαλασσιτσα!!!!! Να προσεχεις και να μη κουραζεσαι! Οαο για τα κιλακια μην αγχωνεσαι πανω κατω ολες τον ιδιο εχθρο εχουμε την ζυγαρια!!! χιχιχιχ!!!

Kitty805 μας ανησυχησες με αυτο που επαθες... χαιρομαι που εισαι καλυτερα μιλα ομως και με τον γιατρο σου να σε συμβουλευσει... παρε και καμια αδεια απο την δουλεια να στην γραψει ο γιατρος! Και εγω δεν εχω κουραγια για πολλα πολλα... ενα πλυσιμο πιατων ενα σφουγγαρισμα και με πιανει η μεση σου η λεκανη μου το ισχιο πωπωπωπω σαν παλιογρια νιωθω ωρες ωρες!!!

hope μου ως παλια μανουλα που ειμαι θα σου πω τι μου εκανε ο γιος μου οταν του κοβαμε την πανα! Επι ενα μηνα ολα καλα τα εκανε στο γιογιο μου ελεγε και απο μονος του μαμα τσισα μαμα κακα.. το βραδυ δοκιμασαμε να την βγαλουμε την πανα και ολα καλααα!! Μεχρι που μια μερα απλα τα ξανακανε πανω του και λεω παει ολος ο κοπος χαμενος... Φαση ειναι που περναει απλα μην παραδωσεις οπλα συνεχισε το ιδιο οπως και πριν για να καταλαβει οτι ετσι κανουμε ολοι και θα συνηθισει!!!

mariren μου ελπιζω να εισαι καλυτερα με τις καουρες ..εγω εχω λιγες αλλα το πολεμαω οσο μπορω με το να μη τρωω οτι μου τις προκαλει!!!

neraidoyla σας βρηκα στην ομαδα!!!! θα τα λεμε κι απο κει συντομα με φωτογραφιες!!! ελπιζω να εισαι καλα!!

celineEng καταρχας πολυ χαιρομαι που τα μωρακια σου ειναι μια χαρα!! Και ολα να πανε καλα ευχομαι μεχρι τελους!!! Υπομονη γλυκια μου θα στο περασει και σε ενα το δαχτυλιδι στο ευχομαι ολοψυχα! Καλοριζικα και τα νεα σου ρουχαλακια να τα ευχαριστηθεις πολυυ!!!

Συγχωρεστε με αν ξεχασα καποια ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσακια μας να ειστε καλα και να εχουμε συντομα νεα σας!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί πρώτον είδαμε τον μικρό και δεύτερον γυρίσαμε σπίτι μας :)

Ο μικρός μια χαρά είναι φτάσαμε τα 827 γρ. αλλά η μαμά έχει ξεφύγει!!! κορίτσια πήρα 7 κιλά!!!!! ο γιατρός μου απλά με κοίταξε λοξά και δεν μίλησε αλλά το ύφος ήταν όλα τα λεφτά :) το ήξερα το τελευταίο κιλό το πήρα σε μία βδομάδα που έμπλεξα με τα ανήψια μου :) και τρώγαμε βλακείες! Αυτό που μου είπε όμως είναι ζόρικο πρέπει να κόψω την ζάχαρη μαχαίρι γιατί ενώ δεν έχω ζάχαρο αυξημένο ο μικρός είναι λίγο μεγαλύτερος απο το κανονικό και ο σάκος το ίδιο! Καλά δεν με νοιάζει θα το αντέξω για να είναι το μωρό καλά :) Οπότε αντίο παγωτάκια, αντίο καρπουζάκι!!!! :)

Μου έγραψε να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου μέχρι να ξαναπάω μαζί με τις εξετάσεις του μήνα! Τώρα πάλι θα πάω στις 3 του Αυγούστου να δούμε τον μικρό καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Το γέλιο ήταν που ήταν και η αδερφή μου με τον μικρό μαζί μας και κάτσανε να δούνε τον μπέμπη να δει και ο μικρός γιατί μιλάνε όλοι στην κοιλιά μου :) σιγά μην κατάλαβε αχχααχαχα και ο μικρός μόλις άνοιξε ο υπέρηχος χασμουριόταν και τεντωνότανε. Δεν είχα φανταστεί ότι χουζουρεύουν μέσα στην κοιλιά :) Τρέλα ήταν και μόνο που το έβλεπες έλιωνες :)

Tatkono μου να ζήσετε τα καλυτερα σας εύχομαι και με το καλό να έρθει και το μπεμπάκι σας :) Και εγώ το ίδιο νιώθω όταν με κλωτσάει είναι φανταστικά κάθομαι όποτε μπορώ ξαπλωτή για να τον νιώθω συχνότερα :)

CelineEng μου εγώ τις καούρες τις νιώθω σαν να έχω φάει έναν γάιδαρο και να μου ανεβαίνει στο στόμα αλλά χωρίς να έχω τάση για εμετό :) Ο γιατρός μου είπε να τρώω καμία φρυγανιά όταν το παθαίνω για να μαζεύει τα υγρά. Θα δούμε θα το δοκιμάσω και αυτό. Καλή επιτυχία με το σπίτι :)

Hope μου μια χαρά θα σου βγει και με την καστανή ζάχαρη απλά να ξέρεις ότι εγώ που την έχω δοκιμάσει δεν κρατάει πολύ και θέλει αμέσως ψυγείο. Καλή επιτυχία :) Μακάρι να είναι μόνο καούρες. Δοκίμασε τις φρυγανιές που μου είπε και εμένα ο γιατρός μου ότι βοηθάνε οπότε θα δεις. Εγώ θα δοκιμάσω και την μαστίχα απλά μου είχε τελειώσει και θα πάω να πάρω. Ο άντρας σου κάνει αγωγή και δεν του περνάει; Δεν ήξερα ότι είναι κολλητικό.

Kitty805 αφού ήσουν καλύτερα λίγο μετά μάλλον τραντάχτηκες και λίγο ο φόβος ένιωθες πιο έντονα τις ενοχλήσεις. Μίλα όμως με τον γιατρό σου γιατί μπορεί να θέλει να σε δει προληπτικά. Τον ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι το πόδι μουδιάζει απο την μέση κάποιο νεύρο πατιέται και το παθαίνω. Μου είπε και να με πιάνει εγώ να συνεχίσω το περπάτημα. Όσο για το βάρος σίγουρα επιβαρύνει εμένα τουλάχιστον!!! Δεν έχω ξαναφτάσει στα κιλά που είμαι και ζορίζομαι πρέπει σίγουρα να μαζευτώ! :)

Effie.k να ζήσει το ζευγάρι :) Ελπίζω η αδερφή σου να είναι καλά τώρα. Άστο αυτό με τις τούμπες το σκέφτομαι και εγώ και με πιάνει σύγκρυο! Σαν χελώνα περπατάω και κοιτάω μόνο κάτω. Καποια στιγμή σίγουρα θα κοπανήσω το κεφάλι μου αφού δεν κοιτάω μπροστά μου χαχαχαχα Να περάσεις καλά στο νησί και να ξεσκάσεις. Και φυσικά να προσέχεις.

Afroditoula συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα σας. Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου :)

U85pp3.png

Κορίτσια σας διάβασα όλες!! Όλα τα νέα σας!!!!

Αφροδιτουλα πολύ χαίρομαι με τα αποτελέσματα σας!!! Τώρα απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου!!!

Tatkono η ώρα η καλή και με ένα υγιές μωρακι στην αγκαλιτσα σας!!!

Kitty805 μήπως ζαλιστηκες λόγω πίεσης χαμηλής ή μετά την αιμοδοσία λόγω χαμηλού αιματοκρίτη;;; βγήκαν οι εξετάσεις αίματος;;

Εγώ έχω μια εβδομάδα που νιώθω όπως το λέτε ανημπορη σαν γριά και πολύ βαριά!!! Έχω πολλά πονακια στην δουλειά, νομίζω από την πολύ ωρα στην καρέκλα, με πιέζουν όλα τα ρούχα και με τα φορέματα νιώθω σαν βαρέλι. Δεν θέλω να χαλασω και λεφτά για ρούχα που δεν πρόκειται να ξανά φορέσω. Έχουν ξεκινήσει συσπάσεις ευτυχώς αραιές αλλά πρέπει να το πω στον γιατρό!!!

Επίσης ζεσταινομαι πολυυυυ!! Πως θα περάσει το καλοκαίρι;; και πως θα περάσουν άλλοι 2 μήνες στην δουλεια;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Επίσης δεν βολευομαι στον ύπνο και κοιμαμαι με μαξιλάρι στην κοιλιά. Εσείς πως κοιμαστε;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε ολες; Διαβασα τα νεα ολων κ χαρηκα πολυ. Εκανα κ εγω τη β επιπεδου ευτυχως αυτες οι κυστεις στο κεφαλακι του μωρου απορροφηθηκαν. Μου ειπαν ομως επειδη το μωρακι ειναι λιγο μεγαλο κ εχω παρει 10 κιλα να παω αμεσα για καμπυλη σακχαρου. Μαλλον εχω διαβητη κυησης...ξερει καμμια σας τι ειναι αυτο; δηλαδη ειμαι διαβητικη; ουφ οποτε παω στους γιατρους ολο κ κατι μου βγαζουν ετσι για να εχω να σκεφτομαι...Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε ολες; Διαβασα τα νεα ολων κ χαρηκα πολυ. Εκανα κ εγω τη β επιπεδου ευτυχως αυτες οι κυστεις στο κεφαλακι του μωρου απορροφηθηκαν. Μου ειπαν ομως επειδη το μωρακι ειναι λιγο μεγαλο κ εχω παρει 10 κιλα να παω αμεσα για καμπυλη σακχαρου. Μαλλον εχω διαβητη κυησης...ξερει καμμια σας τι ειναι αυτο; δηλαδη ειμαι διαβητικη; ουφ οποτε παω στους γιατρους ολο κ κατι μου βγαζουν ετσι για να εχω να σκεφτομαι...Φιλια σε ολες

Πότε θα πας για εξέταση;;; ας βγει πρώτα πριν αγχωθεις και μετά αν έχεις ζάχαρο κύησης θα πας σε ενδοκρινολογο να σου δώσει οδηγίες και διατροφή. Θα έχεις μηχάνημα που θα μετριεσαι πριν και μετά τα γεύματα. Δεν είσαι διαβητική ακόμα τουλάχιστον, μόνο στην εγκυμοσύνη μετά θα επανέλθει ο οργανισμός. Βέβαια έχεις αυξημένες πιθανότητες να κανεις στο μέλλον αλλά δεν είναι τις παρούσης.

Είχα στο πρώτο παιδάκι μου και έκανα διατροφή και τον τελευταίο μήνα ινσουλίνη. Θα κάνω και τώρα, ήδη κάποιες τιμες είναι ανεβασμενες.

Διατροφή θέλει και το μωρακι σου θα είναι μια χαρά!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια :)

Tassoula και εγώ έχω αποκτήσει ένα πρόβλημα με τον ύπνο το μαξιλάρι εμένα δεν με βολεύει πάντα το βάζω και το βγάζω. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ότι έχω αρχίσει να έχω κράμπες στα πόδια την νύχτα και ζεσταίνομαι. Και ακόμα δεν έχει ζεστάνει και καλά, φαντάσου μετά!!! Ήδη περπατάω μόνο ξυπόλητη γιατί με ζεσταίνουν πολύ τα παπούτσια!!!

Domino μου συγχαρητήρια για την β' επιπέδου σας που ήταν καλή. Μια χαρά θα είναι όλα. Και εμένα ο γιατρός μου έκοψε την ζάχαρη προληπτικά μέχρι να κάνω την καμπύλη ζαχάρου γιατι και εμένα ο μικρός είναι μεγαλύτερος απο ότι πρέπει. Ο διαβήτης κύησης συμβαίνει αρκετά συχνά γιατί αλλάζουν οι ορμόνες μας ή έχουμε και μια προδιάθεση να κάνουμε και λίγο ότι αφηνόμαστε στο φαγητό και τα γλυκά. Έχει δίκιο η Tassoula πρώτα θα δούμε το αποτέλεσμα και μετά αν χρειαστεί θα κάνουμε και διατροφή. Αν προσέξουμε εμείς μια χαρά θα είναι τα μωρά. Θυμάμαι και η αδερφή μου που είχε κάνει διαβήτη κύησης έκανε διατροφή σε ενδοκρινολόγο και όλα πήγαν καλά και τώρα δεν έχει ζάχαρο.

U85pp3.png

Καλημερα κοριτσια. Ηρθα απο τις 7:30 στο μικροβιολογικο. Μου πηραν αιμα νηστικη κ μετα μου εδωσαν κ ηπια ενα πετιμεζι ζαχαρονερο...Μπηκα ξανα στη μια ωρα κ μου πηραν αιμα και τωρα εχω αλλες δυο μετρησεις αλλες δυο ωρες. Αντε να το κανω κι αυτο γιατι ο γιατρος με εχει αγχωσει με τα 10 κιλα μου... Καλα αποτελεσματα σε ολες σας ευχομαι.

Καλημερα κοριτσια. Ηρθα απο τις 7:30 στο μικροβιολογικο. Μου πηραν αιμα νηστικη κ μετα μου εδωσαν κ ηπια ενα πετιμεζι ζαχαρονερο...Μπηκα ξανα στη μια ωρα κ μου πηραν αιμα και τωρα εχω αλλες δυο μετρησεις αλλες δυο ωρες. Αντε να το κανω κι αυτο γιατι ο γιατρος με εχει αγχωσει με τα 10 κιλα μου... Καλα αποτελεσματα σε ολες σας ευχομαι.

Καλημερα!Καλα αποτελεσματα!Γιατι σε αγχωσε;Εγω 9 κιλα πηρα ουτε καν μου το σχολιασε..υπομονη να περασει η ωρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημερα κοριτσια!Ερωτηση :Μηπως βαζει καμια την vasclor; Κατι θελω να ρωτησω.Καποια θυμαμαι σιγουρα οτι την χρησιμοποιει αλλα ποια;Τα υπολοιπα νεα μου τα ξερετε,τα λεμε κ διπλα στο φβ.Την Τεταρτη παω γιατρο

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!! :)

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! Να είστε καλά! Εύχομαι με το καλό να έρθουν κ τα μπεμπάκια σας!! :)

Μια ερώτηση.. Αν έχεις πάρει πολλά κιλά δηλαδή υπάρχει θέμα με πιθανό διαβήτη? Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα domino μου! Αντε να δεις και τα αποτελέσματα να σου φύγει το άγχος ;)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Η μια μετρηση βγηκε πανω απο το φυσιολογικο κατα 5μοναδες. Οι αλλες τρεις φυσιολογικες. Θα ρωτησω ενδοκρινολογο απο βδομαδα. Παντως ο γιατρος ειπε οτι ειμαι οριακα κ πρεπει να προσεχω τη διατροφη οχι γλυκα οχι ζυμαρικα ψωμια ρυζια πατατες. Ειπε να κανω μικρα γευματα ανα τετραωρο περιπου. Θα πεσει πεινα μαλλον...

Για τη vasclor την εβαζα κι εγω μεχρι κ την αυχενικη. Τωρα συνεχιζω με ουτροτζεσταν για τον τραχηλο. Ευτυχως ειναι σταθερος στο 3εκ.

Είναι η τρίτη φορά που γράφω μήνυμα ελπίζω να μου το πάρει!!!

Mariren σε καταλαβαίνω απόλυτα με τις κράμπες είχα την προηγούμενη εβδομάδα και μιλάμε για πόνο!!! Ευτυχώς αυτή την εβδομάδα έχει ηρεμήσει!!!

Εγώ έχω πρόβλημα με την φαγούρα!!! Στο πλάι της κοιλιάς θέλω να βγάλω την πετσα μου!!! Έχω βγάλει και σπυρακια και με τρώνε απίστευτα!!! Λογικά ανοίγει το δέρμα!!!

TatKono τα απότομα κιλά στον μήνα που είμαστε είναι μια ένδειξη διαβήτη αλλά δεν είναι απόλυτο. Ξέρω κοπέλες με πολλαααααα κιλά που δεν είχαν πρόβλημα με ζάχαρο, απλά έτρωγαν!!!

Domino στείλε μας τις μετρήσεις σου να τις δούμε!! Λογικά ο ενδοκρινολόγος θα σου δώσει μηχάνημα γιά να μετριέσαι!!! 3 μήνες υπομονή θέλει κορίτσια, όλα για τα μικρά μας!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Tassoula η πρωτη μετρηση ηταν 74(νηστειας) μετα στα 60λεπτα ηταν 185 και στα 120λεπτα ηταν 144. Μου μετρησαν το σακχαρο κ στα 180λεπτα κ ηταν 55. Μου εδωσαν κ ηπια γλυκοζη 75γραμμαρια. Αν εχει καμμια σας εμπειρια ή γνωριζει κατι ας μου πει την γνωμη της.Παντως δεν μπορω καθολου τα τρυπηματα...

Γειά σας κορίτσιαααα!

Πως πάνε οι εγκυμοσύνες σας?!? :) Μόλις μπόρεσα να καθήσω να διαβάσω με το πάσο μου τα μηνυματά σας γιατί έτρεχα με ψώνια γιατρούς κτλ κτλ!!

domino μου εγώ δεν ξέρω καθόλου από αυτά για να σε βοηθήσω, μακάρι να μπορούσα.. Το μόνο που ξέρω και μπορώ να σου πω είναι ότι σήμερα που πηγα για την β επιπεδου μου είπε ο γιατρός ότι είναι καλά τα κιλά μου, και αυτό που θέλουν είναι να μην ξεπερνάνε τα 12 στον 9ο... :/ και εγώ πήρα 2 μέσα σε μία εβδομαδά και όχι απλά τρόμαξα!!! Αλλά όλα φυσιολογικότατα και δεν με εστειλε για να καλνω εξετάσεις απλά να προσέχω λίγο και να τρωω ανα 3-4 ωρες μικρά γευματάκια!

Και που λέτε πήγα σήμερα πρωι πρωι να κάνω την β επιπέδου (αυπνη σχεδον γιατί είχαμε έναν γάμο εχθές!) και ο γιατρός ήταν πάρα πολύ καλός και ανέλυε τα πάντα!! Μου είπε ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις το αγοράκι μας ίσως είναι μέχρι 3 ημερών μικρότερο από οτι υπολογίζουμε αλλά σίγουρα θα γεννηθεί μέχρι 30 οκτώβρη!! Μας έδωσε και dvd με την εξέταση και βγάλαμε κ φωτογραφίες!! Όλα πολύ πολύ καλά κανένα προβλημα! Ουφ τι ωραιααα! :) συγκινήθηκα κ με την εξέταση και τρέχαν τα ζουμιαααα!! Χιχι!! Ορμονες τι να κανεις!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...