Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε;Εγω μπορω να πω πως υπηρξα κ καλυτερα.Σημερα εχω κατι ψιλοπονακια χαμηλα στην κοιλια,χθες ελειπε ο αντρας μου ολη μερα κ ζοριστηκα με τη μικρη ,σημερα θα ξαπλωνω ολη μερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και μπεμπακια!!

]Neraidoyla μου προσπαθησε οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι αν τα πονακια χαμηλα ειναι σαν της περιοδου μπορει να ειναι συσπασεις.. Να προσεχεις καλη μου!

Tassoula μου πολυ ωραια ιδεα η ταπετσαρια με τα πονυ ηταν το αγαπημενο μου θεμα οταν ημουν μικρη να φανταστεις οτι ακομα εχω ενα πονυ κουκλακι απο τοτε!!!:tongue: Οσο για τα γλυκα οποτε με κερασουν δεν θα πω οχι ειμαι και λιχουδω χιχιχιχιιχι!!!!!

CelineEng να το παρετε το σπιτακι μην σκεφτεσαι οτι ειναι γρουσουζια και τετοια!!! Αν σας αρεσει παρτε το εσεις θα το γεμισετε με ευτυχια και ομορφες στιγμες!!!!!

Και τωρα το θεμα με τους γοφους την μεση τα ισχια κλπ!!! Μια απο τα ιδια και εγω ξυπναω το πρωι και δεν μπορω ουτε στο ενα ποδι να στηριχτω να φορεσω παντελονι!!! Ποναει η λεκανη αριστερα και με χτυπαει σε ολο το ποδι μεχρι κατω! Απο οσο το εψαξα στο ιντερνετ χαλαρωνουν οι συνδεσμοι στην μεση και θα εχουμε τετοια!!! Και εγω εχω ενα θεμα με την μεση απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη που με κρατησε σχεδον παραλυτη για 6 μηνες!!! Ηταν φρικη....ελπιζω να μην περασω τα ιδια και τωρα!:?:

Ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσια μας να ειστε καλα και συντομα να εχουμε νεα σας!!!!:D

7baa9c7d39.png

Καλησπερα και απο μενα!:DΕυχομαι να ειστε ολες καλα!

Εμεις,δοξα Τον Μεγαλοδυναμο,ειμαστε καλα!

Ο καιρος ειναι κρυος,δυστυχως!:-(!Ποτε επιτελους θα φτιαξει!Χιλιες φορες να εχει πολυ ζεστη,παρα αυτο το πραγμα!

Καλοριζικα τα επιπλακια και τα ρουχαλακια αντιστοιχα,στα κοριτσια που αγορασαν και φυσικα καλα εκαναν!Δεν νομιζω πως υπαρχει προγραμμα για ποτε να τα ψωνισεις!Εκμεταλλευτειτε και τις εκπτωσεις!;)

:arrow:CelineEng μου,να ζυγισετε τα υπερ και τα κατα του σπιτιου!Να κοιταξετε να σας εξυπηρετει απο ολες τις αποψεις!Ηδη αναφερθηκες σε καποια καλα στοιχεια.Δειτε εαν μπορειτε να το αντεξετε οικονομικα,και τοτε προβείτε στην αγορα!Αυτα τουλαχιστον τα βηματα θα ακολουθουσα εγω!

Ειναι ευχαριστο που μπορεις και καθεσαι στη δουλεια!Αλλα και οταν εισαι στο αμαξι,να προσεχεις,και εννοειτε οτι αποφευγεις τα βαρη!

Εγω στη δουλεια ειχα βαρος(πλυν απο τους ψυχιατρικα ασθενεις,και πολλους κατακοιτους),οποτε οσο δουλευα,δεν μπορουσα να το αποφυγω(ποιος να βοηθησει ποιον εκει μεσα),εξου και ειχω μια αποβολη στο ιστορικο μου!

Γι αυτο,πολυυυυυυυυ προσοχη!

:arrow:mariren,ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που νιωθεις!Καταρχην πιεζονται τα νευρα στην λεκανη σου,με αποτελεσμα να δημιουργειτε αυτη η αισθηση!Επειτα το σωμα μας ειναι σχεδιασμενο να συγκρατει ενα συγκεκριμενο βαρος!Στη φαση που ειμαστε,επιβαρυνεται ολο και περισσοτερο!Σκεψου πως τα κατω ακρα συγκρατουν ολο το πανω μερος!Οποτε,οχι πολυ ορθοστασια,τα ποδια περισσοτερο σε ανυψωση οταν καθεσαι,απο την αλλη,χαλαρο περπατημα για να σφιξουν οι συνδεσμοι!

Καλη επιτυχια με την εκθεση!Στειλε και κανενα γλυκακι προς τα 'μας!:D

Αληθεια,ασχολεισε επαγγελματικα με αυτο?Δηλαδη μπορεις να μας προτινεις και καμια συνταγη?

:arrow:neraidoyla,ευχομαι να περασουν συντομα τα οποια πονακια εχεις!

:arrow:tassoula,τουλαχιστον εγω τρωω γλυκα!Ειτε θα παρω μικρα παστελια,ειτε σοκολατα,την οποια θα φαω σε μια βδομαδα ομως(απο λιγο καθε μερα)!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου καλη εβδομαδα.. Ελπιζω να ειστε καλα... Θα σας διαβασω ολες μετά.. τωρα ομως εγινε κατι και εχω τρομάξει.. Πηγα στο Ελενα το πρωι για εξετασεις αιματος.. και οπως εβγαινα στην πλατεια απεναντι ζαλιστηκα;; δεν ξερω τι... αλλα επεσε κατω.. ευτυχως ισα που ακουμπησε η κοιλιά μου στο κρασπεδο γιατι εβαλα τα γονατα και τους αγκωνες να κρατηθω.. Το θεμα ειναι οτι τρομαξα πολυ και εβαλα και τα κλαματα και τωρα νιωθω χαμηλά χαμηλα ενοχλήσεις... Τι να κάνω;; ειμαι στη δουλεια εντωμεταξυ τωρα.. ηπια τα τροφοκαρντ μου αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω και εχω φοβηθει

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα κοριτσακια μου καλη εβδομαδα.. Ελπιζω να ειστε καλα... Θα σας διαβασω ολες μετά.. τωρα ομως εγινε κατι και εχω τρομάξει.. Πηγα στο Ελενα το πρωι για εξετασεις αιματος.. και οπως εβγαινα στην πλατεια απεναντι ζαλιστηκα;; δεν ξερω τι... αλλα επεσε κατω.. ευτυχως ισα που ακουμπησε η κοιλιά μου στο κρασπεδο γιατι εβαλα τα γονατα και τους αγκωνες να κρατηθω.. Το θεμα ειναι οτι τρομαξα πολυ και εβαλα και τα κλαματα και τωρα νιωθω χαμηλά χαμηλα ενοχλήσεις... Τι να κάνω;; ειμαι στη δουλεια εντωμεταξυ τωρα.. ηπια τα τροφοκαρντ μου αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω και εχω φοβηθει

Τρόμαξα μόνο που σε διάβασα! Γιατι δεν περνεις τον γιατρό σου να του πεις το έγινε και να πας να σε δει;; Άσε και μια μέρα τη δουλειά!! Οχι τιποτα αλλα να σου φύγει και ο φόβος και η ανησυχία!!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! :D

Πήρα μισή μέρα άδεια και πήγα στο ραντεβού μου..τα μικρά πολυ ωραία στη θέση τους με πολυ καλές μετρήσεις μου έβγαλε 9 σελίδες μετρήσεις δεν ξερω τι ειναι όλες αλλα αφού μου λέει οτι ειναι καλές αυτο εχει σημασία! καλα κάναμε κατι τούμπες...έσπρωχνε ο γιατρός να μετρήσει κλοτσούσαν και αυτά, έγινε το έλα να δεις!! Η μέση που με πονάει και τα πλευρά ειναι επειδή ανοίγω και σπρώχνονται και όλα εκεί μέσα..

Πήγα και πήρα φούστες και φουστάνια ριχτά απο τα h&m απο αυτές με το λάστιχο γιατι για κουμπιά δεν αντέχω πια. Γενικά δεν αντέχω και στα μισά δεν εχω φτάσει ακόμα..Δυσανασχετώ συνέχεια! Ειμαι η μόνη ή νιώθετε και άλλες έτσι;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Γλυκές μου καλησπέρα!!

Είχα καιρό να σας γράψω καθώς ειχα το ταξίδι και δεν προλάβαινα να πω κιμινο!

Σήμερα παρέλαβα τα πραγματακια του μικρουυυ και τα λάτρεψα! Βέβαια δεν τα ανοιξα για να μην σκονιστούν καθώς είναι πολύ νωρίς!!

Έφαγα και ταλαιπωρία σήμερα κ πονάω αρκετά χαμηλά και θα την βγαλω ξάπλα μέχρι αύριο που έχω τονπολιτικό!

kitty85 πάρε τον γιατρό σου για νασου φύγει το άγχος και να εχει κ αυτος τον νου του ή ακόμα μπορεί να ζητήσει να σε δει!,

celineEng μου κι εγώ έτσι ειμαι!!,! Με ενοχλούν απίστευτα όλα κ έχω κάνει μια κοιλιτσα αστα να πάνε!,(κοιλάρα θα την έλεγα!!) και δεν μπορωωωωωωω!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά αν εξαιρέσεις ότι που και που συνεχίζει να με πιάνει το πόδι μου! Και φυσικά οι καούρες που πάνε και έρχονται! Έχει και καμία άλλη; Περιμένω να έρθει η Τετάρτη για να πάμε στον γιατρό να δούμε τον μικρό. Και αύριο λέμε να πάμε να δούμε ένα μαγαζί για να πάρουμε ιδέες και τιμές! για να ετοιμαστούμε σιγά σιγά.

Έχει έρθει και η αδερφή μου με τα ανήψια μου και μένουμε όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας μου γιατί βάφει το δικό της. Χαμός γίνεται, ο μόνος που την καταβρίσκει είναι ο μικρός, ο οποίος λές και συνδέεται με τα ξαδέρφια του και μόλις τα ακούει με τσακίζει στις κλωτσιές!!! :)

Kitty805 πάρε τον γιατρό σου να τον ενημερώσεις μήπως θέλει να σε δει για να σου φύγει το άγχος. Και πάρε και άδεια απο την δουλειά για να ξαπλώσεις λίγο.

Afroditoula είστε καλλιτεχνικές φύσεις ε; Μια χαρά εγώ δεν το έχω με τίποτα αλλά λέω να το βάψω το δωμάτιο φυστικί με λευκά έπιπλα και θα του βάλω και κάτι αυτοκόλλητα που έχω βρει.

Tatkono μπράβο για τις αγορές σας :) με το να ετοιμάσετε το δωμάτιο του μωρού :) Ελπίζω να περάσατε καλά στο ταξίδι σας. Ξεκουράσου σήμερα γιατί άυριο είναι μεγάλη μέρα. Με το καλό κορίτσι μου δεν είχα καταλάβει ότι είχες και ετοιμασίες για πολιτικό η ώρα η καλή να είναι :)

CelineEng μου αν σας αρέσει το σπίτι τότε να σκεφτείς ότι θα το γεμίσετε εσείς με χαρούμενες φωνές και αγάπη :) Με γεια τα καινούργια σου ρούχα. Μια χαρά τα μπεμπάκια είναι ζωηρά. Λογικό να νιώθεις έτσι σκέψου ότι το σώμα σου τρέχει τώρα για να τους κάνει χώρο. Υπομονή. Εγώ στα h&m βρήκα και σουτιέν και καταβολεύτηκα! Κοιλιά τώρα άρχισα να κάνω γιατί είχα απο πριν. Αλλά δεν πάυουν να με ενοχλούν διάφορα!

Tassoula και εγώ τα γλυκάκια μου τα τρώω αν και προτιμώ το παγωτό. Απλά τώρα τα έχω αντικαταστήσει με το καρπούζι :)

Neraidoula είσαι καλύτερα;

Hope μου δεν ξέρω για τις ενοχλήσεις στο πόδι αλλά μάλλον έχεις δίκιο θα ρωτήσω τον γιατρό μου όταν πάω να μου πει. Στην έκθεση πάω με γλυκά του κουταλιού και ελιές δικές μας.

U85pp3.png

Φαντάζομαι τι πάρτυ θα κάνει ο μικρός μέσα στην κοιλίτσα σου!! Πάντως μπορεί να σε τρελαίνει στις κλωτσιές αλλά παραδεχτείτε το!! Είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα κορίτσια!! Κάνω σαν παιδάκι που της φέραν σοκολάτα όταν τον ακουω!! Χεχε

Σε ευχαριστώ καλή μου να είσαι καλά!! :) ναι το έχω ΚΑΙ ΑΥΤΟ το τρέξιμο!! Πφφφφφφ...

TatKono η ώρα η καλή! Με το καλό!! Θελω και γω μα παντρευτώ αλλα δεν μου το χει βάλει ακόμα το δακτυλίδι...δηλαδή ελπίζω κάποτε θα το βάλει :P

Mariren δεν ξερω πως ειναι οι καούρες ακριβώς αλλα κατι λίγες νομιζω τις εχω κι απ'αυτες! Για σουτιέν η αλήθεια δεν κοίταξα, δεν εχω πετάξει στήθος ακόμα...ούτε και είχα ποτέ! Το σπίτι θα το δω αύριο απο κοντά. Καλα ο μικρός σου λέει αυτοί όλοι παίζουν..εγώ στην απ'εξω;! :P με το καλό το ραντεβού!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Πως ειναι σημερα τα εμβρυακια μας?

Εμεις ειμαστε καλα!Ειχα μια ομορφη μερα με τις μικρες μου,εντος και εκτος κοιλιας!Και μιας και νιωθω αρκετα ξεκουραστη,τουλαχιστον ψυχολογικα,ειπα να ετοιμασω ψωμακι σπιτικο και μαρμελαδα κερασι!

Η κορη μου,απο χθες μου κανει τσισα κατω,ενω εδω και 1,5 βδομαδα κανουμε τσισα στο γιογιο!Ειναι φυσιολογικη αυτη τη ανατροπη?Δεν δεχεται να παει τουαλετα!Φανταζομαι πως ειναι μεσα στις μεταπτωσεις της μεταβασης της ηλικιας των 2 ετων(terrible tows)!

:arrow:Kitty805 μου,εισαι καλα?Κοπελα μου γλυκια!Ενημερωσες τον γιατρο?Ευχομαι να περασαν τα πονακια,και να ηταν καθαρα απο το τρανταγμα!

:arrow:CelineEng,πρεπει να ειναι υπεροχη εμπειρια να βλεπεις 3 μικροσκοπικα πλασματακια να κουνιουνται!Εμεις βλεπουμε ενα και λιωνουμε!Σκεψου 3!!!Θα ηθελα τοσο πολυ να ειμαι απο μια γωνια και να παρακολουθω!

Αχ,υπομονη για την μεση!Ισως ο γιατρος σου να μπορει να σου πει καποιες ασκησεις για να βοηθηθεις!Οσο για τα ρουχα με κουμπια,εννοειτε πως πλεον ενοχλουν!Καλοφορετα τα ρουχα σου καλη μου!

:arrow:Μαριρεν μου,ξεκινησαν οι καουρες?Ωωωω ναι,θα τις εχουμε στο 3ο τριμηνο!Και γω ηδη απο χθες νιωθω παλινδρομηση!Βεβαια ευχομαι να μην ειναι κατι αλλο,διοτι ο αντρας μου διεγνωσθει με ελικοβακτηριδιο(γενικως εχει σοβαρο θεμα με τον οισοφαγο,αλλα για κακη τυχη,εχει και αυτο),το οποιο ειναι μεταδοτικο,και περιμενουμε τον επομενο μηνα να κανουμε ειδικη εξεταση μηπως το κολλησα και γω!:rolleyes:

Γιαμιιιιι....τρελενομαι για γλυκα του κουταλιου!Λοιπον,εσυ τοτε που εισαι ειδημον θα μου πεις,ετοιμασα να κανω μαρμελδα κερασι!Αλλα αντι για κανονικη ζαχαρη,εβαλα καστανη!Υπαρχει περιπτωση να μην βγει καλη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες να είστε καλά!!!!

Καλή μου CelineEng σου εύχομαι και στο κεφαλάκι σου (που λένε και οι μανάδες μας!! ) με το καλό να σου το βάλει το δαχτυλιδάκι και να είστε μονιασμένοι κ ευτυχισμένοι!!!

hope μου. Μήπως η μικρή σου έχει τρομάξει με κάτι ή το κάνει για να της δώσει ή ο μπαμπάς της ή εσύ περισσότερη σημασία? χωρίς να την έχετε αφήσει παραμελλημένη φυσικά εσείς! Ξέρεις μήπως άρχισε τις ζήλειες και λέει κάτσε να μην το κάνω σωστά για να μην με αφήσουν έτσι μετά... Κατάλαβες?? :/ δεν ξέρω τι να πω βέβαια μιας και δεν έχω άλλο μωράκι... :/

Ελπίζω να κανα επανέλθεται στα πριν 1,5 εβδομάδας και όλα ναναι καλά!! :)

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;; Σας ευχαριστω πολυ ολες που απαντησατε..

Δεν εφυγα απο τη δουλειά γιατί δεν μπορούσα, όμως ευτυχως ημουν σε μια καρεκλα και με τα τροφοκαρντ και μετά που ηρεμησα, επαψα να νιώθω!! Σημερα ειμαι σαφως πολυ καλυτερα, αλλά βρε κοριτσια εχω παρει και αλλα κιλά!! Πρέπει να μαζευτώ!! Η κοιλιά μου πλέον φαινεται οτι ειναι εγκυου και οχι απλως εξτρα κιλα.. Δεν έχω δυναμεις για πολλά πολλά.. Νιωθετε ολες να κουραζεστε ακομα και με τα πιο απλά;;

CelineEng Φανταζομαι χαρά με τα μωρά σου ε;;; γερά και τυχερά να ειναι!! Πάντως αυτό με τη δυσανασχέτηση για τα ρουχα το εχω και εγώ!!! Ευτυχως μου πηρε η μαμα μου 3 παντελονια με λαστιχο γιατι φοράω πολυ συγκεκριμενα πλέον που με βολευουν!! Κατι καπρι τζιν που φοραω (ευτυχως μαλακο ελαστικο τζιν) μετράνε τις τελευταιες μερες τους γιατι μετα δεν θα εχω που να βαλω την κοιλιά! Όσον αφορά το σπιτι θα σου ελεγα να πας να το δεις μια δυο φορες ακομα και αν σε τραβαει κατι σε αυτο να πατε και να το γεμισετε με ολη τη θετικη σας ενέργεια!!

TatKono Και εγω χαμπαρι δεν πηρα οτι παντρευεσαι!!! Με το καλο κοπέλα μου να ειστε παντα ερωτευμενοι και αγαπημένοι και με γεια τα πραγματακια του μωρου!! Αυτο με τον γάμο δεν φαντάζεσαι τι γλυτώνεις απο θέμα κουτσομπολιου κλπ κλπ κλπ... Εμένα ολο το σοι μου ασχολειται με εμένα και γιατι δεν εχω παντρευτεί, γιατι δεν πάω να μεινω μονιμα στο αγορι μου κλπ.. Τσιτωνουν τους δικους μου, τους πιανει και το παραδοσιακο τους και ενω δεν μου λενε τιποτα αλλάζει η συμπεριφορά τους ή πετάνε κακίες ή ανακατευονται παντου...

mariren σκεψου κοριτσακι μου να γεννησεις με το καλο και να ξεπεταχτει ο μικρος τι εχει να κανει με τα ξαδελφια του !!! :-P:-P

Αυτο με το πόδι δεν το εχω, αλλα βρες τι σε ξεκουράζει και μιλα με τον γιατρό σου, μηπως σου πει καποιο κολπο!!! Αλλά απο καουρες καλά πάμε.. ειδικά σε καποια περιεργα φαγητά.. Εγώ νομίζω οτι ειναι τροπος να μας πει ο οργανισμος μας, φτάνει τα σκατολοιδια φαε κατι πιο ελαφρυ!!

Hope! σε χαιρομαι που εκανες και μαρμελάδα και ψωμί!!! Τωρα για την μικρουλα σου δεν ξέρω.. αλλά παιδιά ειναι όλο και κατι θα αλλάζουν και ενας Θεος ξερει γιατί!!

afroditoula και neraidoyla μου ελπιζω να τα πηγαινετε καλυτερα με τα πονάκια σας!

Τασουλα μου αν εχεις τα χρηματα ειναι η καλυτερη εποχη να αγορασεις μεγαλο αμάξι!! Μακαρι να βρεις αυτο που ψαχνεις!! Τωρα για το καμπινγκ να ξερεις σε θαυμάζω! Εγω ενω μου αρεσει σαν ιδεα να παω διακοπές κυριολεκτικα διπλα στη θαλασσα, παραειμαι κακομαθημενη για να μπορεσω να μεινω εκει!! Εγω οπως πανε τα πραγματα μονο με θαυμα θα πάω Ζακυνθο διακοπές!! Ειναι και τοσα τα εξοδα με το μωρό που απο οπου και αν το δω δεν ξερω τι να κανω!!

Αληθεια εσεις καταλαβαινετε που ειναι το παιδακι σας μέσα στην κοιλιά;; εμενα φαινεται που ειναι πιο τουρλωτη τη μια δεξια την αλλη αριστερα!!! το χαιδευω και αναρωτιεμαι τι ειναι εκει που πιάνω!! :-P

Φιλια στις υπολοιπες!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!:D:D:D

Διάβασα τα νέα σας, χαίρομαι που μέσες άκρες είστε καλά, αλλά να προσέχετε πολύ! Πριν λίγο έπεσε η αδελφή μου από κάτι μαρμάρινες σκάλες και με έπιασε η καρδιά μου όταν σκέφτηκα ότι μπορεί να ήμουν εγώ στη θέση της!

Προχθές που είχαμε το γάμο της κουράστηκα πολύ αφού έπρεπε να κάνω πολλά πράγματα και είχα πόνους χαμηλά έντονους και στη μέση, ευτυχώς με λίγη ξεκούραση πέρασαν.

Εδώ στο νησί ο καιρός είναι πολύ καλός και όσο βλέπω τις βροχές στην Αθήνα, δεν θέλω να γυρίσω...

Πρέπει να έχω πάρει και κιλά, σίγουρα δηλαδή, αφού τρώμε συνέχεια εδώ, και ποιος ακούει τον γιατρό!

Φιλιά σε όλες! Να προσέχετε!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα παρείτσα!! :)

Kitty805 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!! Εύχαομαι με το καλό και στα δικά σου όταν κ όποτε εσείςτο αποφασίσετε!! :)

Αυτό είναι το τελευταίο για μένα, ο γάμος σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε! Τώρα προέχει το μωρό και να ειμαστε εμείς καλά και όχι να παντρευόμαστε αλλά το κάναμε για να ξεμπερδεύουμε με τα γραφειοκρατικά μετά της γέννας αφού ούτως ή άλλως του χρόνου θα γίνει γαμοβάφτιση πρώτα ο Θεος! Είχα όμως και πάλι εντάσεις για τον πολιτικό αλλά από το 1 μπαίνει από το άλλο βγαίνει!! Χιχι!!

effie.k γλυκιά μου απόλαυσε τον ηλιοοοοοο!! Κάμε μπανακιααα! :) Να σας ζήσουν κιόλας! Μην αγχώνεσαι και εγώ επισήμως έφτασα τα 3κιλάκια!! :) και η κοιλιά όχι απλά φαίνεται!! Χεχε!! Έβαλα εχθες 2 φορέματα, κορίτσια η κοιλίτσα μου ήταν μεγααααλη!! Και ειμαστε τωρα στον 6ο!!! Δηλαδή στον 8ο πως θα ειμαααιιιι?.? :) δεν πειράζει !! Είναι γλυκούλικο όμως!! Πως μου αρεσει!!

Καλημέρα σε όλες λοιποοοον!! Να προσέχετε τις κοιλίτσες σας και τον εαυτούλη σας!! Δεν μας εμεινε και πάραπολύς καιρός!! Καλό μήνα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...