Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Και εδώ αϋπνίες έχουμε!!! Και δουλεύω σε 2 ώρες!!!

Ναι κάμπινγκ σε σκηνή και ηταν όντως πολύ ωραία!!!

Που θα πάτε εσείς;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες καλημέρες!!

Καλά κατάλαβες κοπέλα μου λόγω απόστασης όλα δύσκολα αλλά θα γεννήσω θεσνικη!! :) και απο οτι κατάλαβα αδίκως αγχώνομαι!!

Εγώ κορίτσια δεν θα πάω διακοπούλεςςςς... Πόσο σας ζηλεύω!!! :( πόσο θα ήθελα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα!Τι κανετε κοριτσια;Τι ωραια να εισαι πρωτομανουλα κ να ψαχνεις να βρεις καροτσια κλπ για το μωρακι σου..θυμαμαι να ψαχνω ατελειωτες ωρες κ τι χαρα εκανα οταν αγοραζα τα πραγματακια της!Τωρα ειλικρινα τα εχω ολα,μονο λικνο θα αγορασω γιατι την κουνια δεν θα τη βαλω καθολου στο δωματιο,λογω χωρου.

Κατα τα αλλα οι συσπασεις καλα κρατουν κ το σωμα μου εχει μουδιασει απο την πολυ ξαπλα...αχ να περασει ο καιρος,μετραω τις μερες για το επομενο ραντεβου με το γιατρο.

Ποσο θα ηθελα τωρα να ημουν διακοπες σε ενα νησακι και τι δεν θα εδινα για λιγη θαλασσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γειά σας κορίτσια! :)

Κάμπινγκ, διακοπές ψώνια τέλεια βλέπω όλες είστε απασχολημένες με διάφορα πράγματα. Καλά κάνετε :) τέλεια είναι, εγώ ακόμα Πειραιά και σήμερα έχει αρχίσει πάλι η ζέστη!!! Εγώ για την ώρα ετοιμάζω τα γλυκά για την έκθεση που ξεκινάει την άλλη βδομάδα και ανυπομονώ να πάω στο σπίτι μου!!!!

Χτες τα χρειάστηκα γιατί ο μικρός μου έκανε καψόνια!!! Προχτές το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τις κλωτσιές που μου έριχνε και όλη την άλλη μέρα ήταν πολύ ήσυχος. Αλλά σήμερα άρχισε να κλωτσάει πάλι τον κόλπο!!!! Να είναι καλά και εγώ θα τα υπομείνω όλα :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα!! Δε πειραζει ναναι καλα!! ;) και εμενα εχει 3 μερες με εχει τρελανει!,

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως με την εκθεση!!!

Και επισήμως ναιιιι παρηγγειλα τα πραγματακια του μωρουυυ!!! Ηταν πολύ καλή ευκαιρία και δεν την άφησα να ξεφυγει!! Αντε να δουμεεεε!

Καλημέρα όμορφες!!! :) Μόνο εγώ γράφω και μονολογώ ε?! :( σορρυυυυυυυ!!

Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό μου όλα καλά.. Δεν χρειάζεται να αγχώνομαι για τίποτα την εξέταση θα την δει και αυτός (την β΄ επιπέδου) και θα μιλήσει κ με τον γιατρό που θα μου την κάνει..! Όσο το να με δει και ο ίδιος μου είπε όχι για εξέταση γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις και άλλον υπέρηχο μιας και ο μεγάλος θα τα δείξει όλα όποτε θέλω να πάρω τον συντροφό μου και να πάμε από το ιατρείο μα τα πουμε από κοντά όόόόόσα θέλω κ ότι θέλω! Τι καλός που είναι! Πραγματικά δεν αγχώνομαι για τον συγκεκριμένο γυναικολόγο! Δεν θα τον άλλαζα με κανέναν άλλο! Anywayyyy! Μου έφυγε και αυτό το άγχος!! Για πειτε εσειιιις... Πως ειστε εσεις και τα μπεμπάκια σας?!

Καλημέρα :-)

Μια χαρά κοριτσάκι είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια με τον γιατρό σου. Φέτος δεν θα φτιάξω πολλά γλυκά επειδή έχουν αρκετή δουλειά, αλλά μου αρέσει πολύ και δεν μπορούσα να μην πάω φέτος.

Εγώ χτες βγήκα μια μικρή βόλτα προς αναζήτηση σουτιέν και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βρήκα δύο στην τιμή του ενος. Βέβαια μετά κόπων και βασάνων. Καλά που ήταν και η αδερφή μου μαζί που είναι ψαχούλο!!! :-)

Κορίτσια δεν κρατήθηκα και πήρα και ένα ρουχαλάκι για τον μικρό. Βιάστηκα λέτε? Πάντως το έδωσα στην αδερφή μου να το φυλάξει μέχρι να ξεκινήσουμε τα ψώνια και επίσημα.

U85pp3.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια:) !!

Σας διαβαζω ολες ανελλιπως!! Εμεις ειμαστε μια χαρα αν εξαιρεσω τον βραδυνο υπνο που δυσκολευομαι αφανταστα οπως επισης με εχει πιασει πονος στο ηβικο οοστο και στο ισχιο αριστερα ολα μαζι τι να πω!!!!!

Mariren μου και μενα τα ιδια ο γιοκας, εχει ζωηρεψει πολυ κυριως τα βραδια ξεσαλωνει!!

Πηγαμε και στο γιατρο να δει την β επιπεδου ολα μια χαρα δοξα τω Θεουλη!! Την αλλη εβδομαδα περιμενουμε και τα αποτελεσματα της αιματολογικης για τα 3 συνδρομα. Αντε να βγουν να ησυχασω επιτελους!!!

TatKono ειναι πολυ σημαντικο να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου και να ειναι διπλα σου σε καθε απορια που εχεις. Καλοριζικα και τα επιπλακια σας!!!!!! Ουτε εμεις θα παμε διακοπες φετος και ποσο θα μου λειψει το νησακι μας η Παρος δεν λεγεται! :(

neraidoyla Προσθεσε με και εμενα στην ομαδα σου ειχα στειλει και πμ.

Και εγω με λικνο ξεκινησα τις αγορες μου αν και ο γιος μου ειναι 13χρ τωρα ειναι σαν τα παιρνω τα πραγματακια για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια!!! Κοριτσια εγω να σας πω την αληθεια μερικα πραγματακια τα εχω παρει κατι εσωρουχακια τρελλααα!!! Με τον αντρα μου ανυπομονουμε τοοοσο πολυ για το μπεμπακι που νιωθουμε οτι κυλανε αργααα οι μερες φφφφφ!

Εχουμε βαψει το δωματιο του, και επειδη και οι δυο μας ειμαστε της ζωγραφικης καναμε φιγουρες της disney και ενα ωραιο δεντρο, μαλλον σε μηλια μου βγηκε πανω απο την κουνια του μωρου!!!!

Hope και εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε και πολυ σοβαρο μαλιστα! μεχρι πριν μεινω εγκυος οδηγουσα μηχανακι τωρα δεν υπαρχει αυτη η ευκολια. Προσπαθησαμε να το πουλησουμε να βρουμε ενα αυτοκινητακι μεχρι να μαζεψουμε κανα φραγκο να βγαλουμε σε κυκλοφορια το μεγαλο αμαξι του αντρα μου (εχουμε παραδωσει πινακιδες λογω ανεργιας...) ετσι ουτε θαλασσιτσα ουτε βολτες τιποτα...καμια φορα παιρνουμε του πεθερου μου για να παμε σε κανα γιατρο κτλ...

Αυτα προς το παρον γλυκες μου μανουλιτσες...

Να προσεχετε ολες και να μην κουραζεστε οσο γινεται...

φιλια πολλα!!!! :)

7baa9c7d39.png

Κορίτσια ευχαριστω πολυυυυ!! :)

marirenμου δεν πειράζει! Θα πας και να φροντισεις να μην κουραστεις!! ;) Δεν βιάστηκες καθόλου!! Μια χαρά έκανες και πήρες κάτι.. Γιατί να μην χαρείς λίγο?!?

afroditoulaμου πως σε νιωθωωωωω!!! Να κάνεις καμιά βουτίτσα όπου μπορέσεις!! Χιχι!!

Φιλιαααααα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! :D

Afroditoula ετςι οπως το περιγράψεις το δωμάτιο του μπέμπη ακούγετε υπέροχο! :D Θελω και γω κάτι να βάλω στον ενα τοίχο αλλα απο ζωγραφική εγω άστα καλύτερα......! Τι χρώματος βάψατε; Εγω σκέφτομαι για μπεζ και μπλε ή λαχανί..

TatKono με το καλό τα πραγματάκια!! :D ανυπομονώ και εγω πολύ!

Mariren καθόλου νωρίς! Σε λίγο καιρό θα κυλήσει και το καλοκαίρι και δεν θα έχουμε πάρει χαμπάρι..Αυτο με φοβίζει πολύ εμένα οτι θα γεννάω και ακομα θα θελω να κανω κάτι ακομα.. Και έτσι τελειομανής που ειμαι με βλέπω να σπάνε τα νερά και να αρνούμαι να γεννήσω μεχρι να ειναι όλα έτοιμα :tongue:

Tassoula ζηλευεις το Λονδίνο αλλα εγω ζηλεύω τα κάμπινγκ! Παντού εχει τα καλα του και τα κακά του! Και τα κιλα σου μια χαρά ειναι..σκέψου οτι ειναι το μωρό τα υγρά κτλ κτλ

Hope τι κανείς; Η μικρούλα σου;; Εγω στη δουλεια ευτυχώς κάθομαι ή οδηγαω. Δεν κανω τίποτα βαρη αλλα πολύ άγχος!

Neraidoyla πως πας καλή μου;;

Εγω εχω βάλει στο μάτι ενα σπίτι που μπήκε στη λίστα στο γραφείο για ενοικίαση/πώληση και το θελω! Ειναι έξω απο την πολύ, τα καυςαερια, τους κινδύνους και τη βαβουρα και σε πολύ καλή περιοχή για σχολεία και ασφαλής κτλ κτλ.. Ειναι και καινούργιο και το σπίτι των ονείρων μου. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι οτι το ζευγάρι που το έχτισε δεν έζησε ποτέ μέσα και χώρισαν...δεν ειναι τωρα αυτο γρουσουζιά;; Ή ειμαι απλά ορμονικια απο την εγκυμοσύνη; Εννοείτε για να το παρω θα πρέπει να σπάζω οτι λογαριασμούς αποταμίευσης εχω και εγω και ο σύντροφος μου συν δάνειο!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Γειά σας κορίτσια

Θέλω να σας ρωτήσω αν έχει τύχει σε καμιά. Ξαφνικά αν κάτσω όρθια αρχίζει και μουδιάζει το αριστερό μου ποδι απο το μπούτι και πάει προς το γόνατο και κάτω . Το ίδιο και αν περπατάω. Να είναι από την μέση? Όλα τα περίεργα σε μένα?

Θα διαβάσω τα μηνύματα σας με ησυχία αργότερα. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο :-)

U85pp3.png

Γειά σας κορίτσια

Θέλω να σας ρωτήσω αν έχει τύχει σε καμιά. Ξαφνικά αν κάτσω όρθια αρχίζει και μουδιάζει το αριστερό μου ποδι απο το μπούτι και πάει προς το γόνατο και κάτω . Το ίδιο και αν περπατάω. Να είναι από την μέση? Όλα τα περίεργα σε μένα?

Θα διαβάσω τα μηνύματα σας με ησυχία αργότερα. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο :-)

Αχ και γω κάπως παρόμοια.. Μόνο που εμένα ειναι στα πλευρά και πάει κάτω στη μέση και μέσα στο γοφό! Νομιζω ειναι κούραση ε;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Εγώ έχω βάλει ταπετσαρία στι δωμάτιο της μικρής, τον μεγάλο τοίχο τα μικρά Πόνυ σε λιβάδι. Το είχα πάρει μέσω ίντερνετ και είναι πολύ όμορφο!!!!

Γλυκά τρώτε καθόλου κορίτσια ή παγωτά;;;

Celine να το πάρετε το σπιτάκι αν είναι των ονείρων σας. Δεν πιστεύω ότι θα είναι γρουσουζικο!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...