Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

1θα μιλήσω ξανά με τον γιατρό μου την Πέμπτη που θα πάω να πάρω ένα χαρτί για την δουλειά μου οπότε και βλέπουμε.. :/ ανησυχησα όμως λίγο.. :/

Εμένα το πέτρωμα μου κρατάει λίγο.. :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας κυρίες μου,

καιρό είχα να δω τα νέα σας και βρήκα την ευκαιρία τώρα που κοιμάται ο μικρός μου!

Αύριο πάω για την β επιπέδου και πήρα σήμερα και τα τελικά αποτελέσματα της άμνιο. Καλό κουράγιο σε όλες μας!!

Κοροτσακια μου καλησπέρα!!

Η περίδεση μας κρατάει ακόμα σταθερά! Τα μικρά μεγαλώνουν και εμένα μεγαλώνει ο γιατρός για έχασα 2 κιλά και τυχαία το πρόσεξε. Μα πως γίνετε;;; Τρώω σαν γουρούνα!! :confused:

Hope μου του μίλησα δυο λεπτά μόνο! Με ραματα το είδα και φοβήθηκα!! Εσύ τι κανείς;; Σε καταλαβαίνω απο ψυχολογικής πλευράς, αλλα πρέπει να σκεφτόμαστε τα μωρακια μας και το άγχος που τους μεταφέρουμε. Τα Εγνατία ακούω και γω! Η μικρή σου δεν παει σε πάρκα ή σε παιδικές χαρές να ξέσκασετε και οι δυο μαζί;

Mariren μόνο το φεγγάρι;; Άλλαξε και ηεποχη επίσημα ημερολογιακό και μας τρέλανε! Αφήστε που εδω νυχτωνει στις 22:30 το βράδυ και έχω σηκώσει ένα σύστημα άμα δεν ειναι σκοτάδι κατασκοταδο έξω δεν κοιμάμαι, δεν κλείνει το μάτι! Έχω σελινιαστει όνομα και πράμα :tongue:

Kitty για σουτιέν θα σου έλεγα να ψάξεις στο Ίντερνετ, να παραγγειλεις 1-2 να δεις εαν σου κάνουν και μετά να παραγγειλεις να έχεις και μετά την εγκυμοσύνη!

TatKono μου σε ευχαριστώ! Μην ανυσηχεις για τον γιατρό αυτός σίγουρα θα ξέρει καλύτερα αλλα καμία φορά πρέπει να του μιλάς του ίδιου γιατι οι μαίες και οι βοηθοί ίσως να μην ξέρουν τα πάντα! Κάντζου ένα ακομα τηλεφώνημα η όταν θα τον δεις καλύτερα ρωτά τον.

Κορίτσια έβαλα το αμάξι προς πώληση για να παρω ενα οικογενειακο και ήδη έχω αγοραστή αλλα δεν έχω βρει τι θα παρω! Πάλι ανάποδα τα έκανα όλα και έβαλα και για αυτο τα κλάματα εννοείιιιιιτε χαχα :tongue:

Ζαχαρωνω ενα καρότσι τωρα να το δείτε να μου πείτε γνώμες http://en.pegperego.com/baby/triplette-pop-up Αυτο!! :rolleyes:

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Γεια σας κορίτσια :)

Σήμερα έτρεχα για τις αιματολογικές και μετά πέρασα και απο τον γιατρό μου - όχι που θα κρατιόμουνα! χααχαχα- του το είπα κιόλας. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα να δούμε τον τράχηλο μετά απο αυτό που έπαθα την πέμπτη που ένιωθα βάρος στον κόλπο. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα και το μωρό μου είναι μια χαρά και ο τράχηλος. Μου έφυγε ένα βάρος. Μάλλον με κλώτσαγε με τα πόδια χαμηλά και για αυτό το ένιωθα. Τώρα θα πάμε πάλι 1 του μήνα για το καθιερωμένο ραντεβού μας και τις μετρήσεις μας. Και εγώ τώρα που ηρέμησα μπορώ να χαζέψω και καμιά βιτρίνα :)

Hope! λογικά το μωρό είναι που χτυπάει χαμηλά αλλά αν συνεχίσεις να πονάς να πάρεις τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις.

Tatkono τον ρώτησα τον γιατρό για το καρπούζι και μου είπε να τρώω λίγο επειδή έχει ζάχαρη! Οπότε πρέπει να το ελαττώσω λίγο αλλά όχι τελείως! :) Και εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες 2-3 μέρες γιατί με πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης και δεν βολεύομαι! Τον γιατρό σου να τον πάρεις να του μιλήσεις γιατί εξάλλου για αυτό τους έχουμε όποτε τους χρειαζόμαστε να μπορούμε να τους βρούμε να μας λύνουν τις απορίες μας.

Kitty805 μια χαρά ξέρεις και πότε το συνέλαβες το μικρούλη σου :) Σημαδιακές μέρες αχαχαχα

Marypopins και εμένα με χτυπάει έτσι χαμηλά. Το δαχτυλίδι είναι σαν την περίδεση;

Effie.k και εμάς είναι πολύ υπερκηνιτικό! Σήμερα που το είδαμε είχε το κεφάλι στον αφαλό μου και μετά ανέβασε και τα πόδια του!! χααχχααχα για αυτό το νιώθω συνέχεια εκεί και λίγο πιο πάνω. Όσο για το πέτρωμα και εγώ τον ρώτησα σήμερα γιατί το έπαθα όταν ήμουνα εκεί και μου είπε ότι αυτό δεν είναι σύσπαση αλλά η μήτρα και η θέση του μωρού. Μια χαρά θα περάσετε στις διακοπούλες σας και στον γάμο της αδελφής σου :)

Ευαγγελία83 καλά αποτελέσματα αύριο στην β' επιπέδου σου και ελπίζω να ήταν καλή και η άμνιο σου.

CelineEng μου μακάρι να μείνουν σταθερές οι περιδέσεις μας μέχρι το τέλος. Μου αρέσει το τικεράκι σου με τα τριδυμάκια που έρχονται. Το καρότσι μου αρέσει, και εγώ σε τέτοιο σχέδιο κοιτάω γιατί θέλω να είναι εύχρηστο και εύκολο στο κλείσιμο.

U85pp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! :) αύριο θα μιλήσω μαζί του για να ηρεμήσω κ εγώ!! :/

Κρίμα και τώρα τι θα τρωω?!? βγήκανε κάτι ωραία νεκταρίνια!! Μιαμ μιαμ!! Λέτε να κάνουν τη δουλεια του καρπουζιου!?

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες έεχετε να ψωνίσετε για τα μωράκια σας (όπως κι εγώ χιχι) και οικονομικά φυσικά βρήκα μία πολύ καλή προσφορά στο www.beboulino.gr ! Έχει και μεταφορική, η αλήθεια όμως δεν είδα πόσο είναι τα μεταφορικά για όσες χρειάζονται! Εμένα θα με βολέψει γιατί είναι θεσνικη κ θα πάω να τα δω πρώτα! Ρίξτε μία ματιά!

Καλησπέρα! Τρώω μεσημεριανό και είπα να μπω να σας διαβάσω ταυτόχρονα!

TatKono εγω έχω φτιάξει το baby shower list μου, και έτσι θα περιμένω να δω τι θα μου πάρει ο καθένας και οτι δεν μου το πάρουν θα πάω να το παρω μέσα Σεπτέμβρη που θα εχει γυρίσει και ο καλός μου ελπίζω μέχρι τότε.. Μπες και στις μανούλες Σεπτεμβρίου και θα δεις έχουνε βάλει τις λίστες τους! Εμένα πολύ με βοήθησαν τα κορίτσια! Τι έγινε με το γιατρό;; Μιλήσατε;;

Mariren υπερκινητικός σου βγήκε ο μπεμπης απο τωρα, φαντάσου τι τούμπες θα κάνει αργότερα! Σε ευχαριστώ για το τικερακι, ειναι αυτο το ίδιο που έχω βάλει και στον υπολογιστή! :D καρότσι ειναι το μόνο που απο όλα όσα έχω δει μου αρέσει και κλείνει-ανοίγει εύκολα..

Νομίζω τα νιώθω και εγω τα μικρά αλλα νομίζω...μπορεί να ναι και η ιδέα μου..

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλησπερα καλες μου!Πως ειστε?Ευχομαι εμβρυακια/παιδακια/μανουλες/οικογενειες,να ειναι καλα!!:D!Εμεις,δοξα Τον Θεο,ολα καλα!Ολο το πρωινο ειμασταν κατω για παιχνιδι!Φροντιζω να μαγειρευω απο το βραδυ τη προηγουμενης ημερας,ετσι ωστε την επομενη να μας βρει χαλαρες και ετοιμες για παιχνιδι!Βρε κοριτσια μου,κυριως οι ηδη μανουλες!Η μικρη μου σημερα εκανε κακα στο εσωρουχο,ενω εδω καταφερνει και τα κανει και στην τουαλετα!Ειναι φυσιολογικο?Να υπενθιμησω πως κλεισαμε 1,5 βδομαδα χωρις πανα,λεει οταν θελει να κανει τσισα(και τα κακα),δεν βρεχει την μεσημεριανη πανα,ουτε οταν φοραει πανα εξω,(για παν ενδεχομενο)!

TatKono μου,πραγματι ο υπνος κατανταει δυσκολος οσο μεγαλωνει η εγκυμοσυνη μας!Οι αντρες μας,δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο απο υπομονη!:mrgreen:

Αχ....ξεριζωμενοι και μεις,αλλα δοξα Τον Θεο,ειμαστε καλα!

Kitty805 μου,οσο μπορεις να ''χωνεις'' τους αλλους για δουλειες!Φυσικο ειναι να κουραζομαστε περισσοτερο!Ασε που και λιγο ζεστη να εχει,εμεις το νιωθουμε σα να εχει καυσωνα!Ακομη χειροτερο!

MARYPOPINS,πως εισαι γλυκια μου?Σημερα εχεις γιατρο?

effie.k μου,καλα να περασετε!Να ειναι γερη και ευτυχισμενη η αδερφουλα σου και να τους ευλογησει ο Θεος με παιδακια!Και γω αισθανομαι οσα αναφερετε,αλλα ειναι αφενος θεμα κουρασης/ορθοστασια,αφετερου λογω διογκωσης μητρας!Σε μενα τουλαχιστον κραταει λιγο!

Ευαγγελία83,καλο υπερηχο κοριτσι!

CelineEng μου,διολου απιθανο να καταλαβες τα μωρακια σου!Τι καλααα!

Καμαρι μου,απο την μια χαιρομαι που μιλησες με τον συντροφο σου,αλλα δεν καταλαβα καλα,ειχε ο ιδιος ράμματα?Εννοειτε οτι βγαινουμε σε παρκα ή στον μοναδικο παιδοτοπο που εχει εδω,αλλα κυριως προτιμαμε τον προαυλιο χωρο της πολυκατοικιας,οπου εχουμε κηπο,ασχολιουνται τα μικρα με τα χωματα και εμεις επιτηρουμε!Το σπιτι μου ειναι στην μια ακρη της πολης και μπροστα εχουμε χωραφια,οποτε ειμαστε σαν σε χωριο!

Δυστυχως η πολη που μενω δεν προσφερει πολλα σε παιδια στην ηλικια της κορης μου!

Μωρεεε,μενεις Λονδινο?Αχχχχ...ερωτας!Ειναι το ονειρο μου να ζησω εκει!Τι παρκα θεε μου!Τι δραστηριοτητες!

Καλ,τελειο το καροτσι!Χεχεχε!Και ακομη πιο τελειο οταν γεμισει!

Οσο για το αυτοκινητο....χεχεχε:rolleyes:..βρε κοπελιααααα!Αντε να βρεις γρηγορα ενα νεο και να σας εξυπηρετει!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον οσον αφορα το προβλημα μου.Προσπαθω να το αποβαλλω,μιας και το προβλημα στην ουσια ειναι με αλλο μελος της,εκει οικογενειας μου,αλλα εγω ακουω τα παραπονα κτλ!Τελος παντων.Δοξα Τον Θεο,θα περασει.

Ευχομαι και ολα τα κοριτσια μας να ειναι καλα!Και παλι ζητω συγνωμη εαν ξεχασα να αναφερθω σε καποια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια όσες έεχετε να ψωνίσετε για τα μωράκια σας (όπως κι εγώ χιχι) και οικονομικά φυσικά βρήκα μία πολύ καλή προσφορά στο www.beboulino.gr ! Έχει και μεταφορική, η αλήθεια όμως δεν είδα πόσο είναι τα μεταφορικά για όσες χρειάζονται! Εμένα θα με βολέψει γιατί είναι θεσνικη κ θα πάω να τα δω πρώτα! Ρίξτε μία ματιά!

Ωραια η ιστοσελιδα!Αρκετα χρησιμη για ολους!Αχχχ,με το καλο να παρετε τα επιπλακια σας!

Μιλησες με τον γιατρο σου?

Θα σου πω τι κανουμε εμεις!Καθε μηνα μου κλεινει ραντεβου!Η διαφορα ειναι πως την Β επιπεδου την κανει ο ιδιος!

Αλλα υπερηχο κανουμε καθε μηνα!Δεν ξερω εαν αυτη την τακτικη σε σας την κανουν σε ολες τις κοπελες!

CelineEng μου,δεν πειραζει που εχασες κιλα!Ισως λογω ζεστης,εφυδρωσης κτλ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

CelineEng μου,διολου απιθανο να καταλαβες τα μωρακια σου!Τι καλααα!

Καμαρι μου,απο την μια χαιρομαι που μιλησες με τον συντροφο σου,αλλα δεν καταλαβα καλα,ειχε ο ιδιος ράμματα?Εννοειτε οτι βγαινουμε σε παρκα ή στον μοναδικο παιδοτοπο που εχει εδω,αλλα κυριως προτιμαμε τον προαυλιο χωρο της πολυκατοικιας,οπου εχουμε κηπο,ασχολιουνται τα μικρα με τα χωματα και εμεις επιτηρουμε!Το σπιτι μου ειναι στην μια ακρη της πολης και μπροστα εχουμε χωραφια,οποτε ειμαστε σαν σε χωριο!

Δυστυχως η πολη που μενω δεν προσφερει πολλα σε παιδια στην ηλικια της κορης μου!

Μωρεεε,μενεις Λονδινο?Αχχχχ...ερωτας!Ειναι το ονειρο μου να ζησω εκει!Τι παρκα θεε μου!Τι δραστηριοτητες!

Καλ,τελειο το καροτσι!Χεχεχε!Και ακομη πιο τελειο οταν γεμισει!

Οσο για το αυτοκινητο....χεχεχε:rolleyes:..βρε κοπελιααααα!Αντε να βρεις γρηγορα ενα νεο και να σας εξυπηρετει!

Hope μου και εγω απο το βράδυ μαγειρεύω και τάπερ στη δουλειά πια γιατι δεν χορταίνω με τίποτα αλλιώς!

Τι καλα όμως που κάνει φιλίες η μικρούλα σου! Φαντάζομαι εσύ θα θες να ξέσκασετε λίγο περισσότερο ηδικα τωρα που είσαι και έγκυος θες να τη δεις και τι βιτρίνα σου ε; :tongue:

Μη ζηλευεις για το Λονδίνο, μένω μέσα στη μέση και ειναι η βαβουρα ο μόνος ήχος και τα σπίτια θεομικρα! Αφού δυο βδομάδες πήγα στους δικούς μου που έχουνε ενα κανονικό μέγεθος σπίτι λίγο έξω απο το Λονδίνο, και γύρισα και δεν με χώραγε ο τόπος... Τα πάρκα καλα ειναι μέχρι μιας ώρας μετά μαζεύουν πολλούς κινδύνους!

Λες να ήταν τα μωρακια;; Θα δούμε απο βδομάδα στο γιατρό! Θα μου κάνει πρώτες μετρήσεις εμβρύων και θα κάνουμε άλλες 3!!!

Ναι ο ίδιος είχε ράμματα, δεν μου ειπε απο τι.. χτύπησε λεει...ε δεν ρώτησα και εγω περισσότερα.

Μη σε πέρνει απο κάτω! Οτι και να ναι το πρόβλημα οτι δεν λύσετε κόβετε!! Δεν κάνει να στεναχωριέσαι εσύ!

Πολλά γράφω κορίτσια με συγχωρείται :rolleyes:

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

CelineEng μου,από εκπομπές που παρακολουθώ,και αφορούν σπίτια στο εξωτερικό, κατάλαβα πως είναι μικρά!Εσείς με τα 3 θα βολευτειτε?

Ή αλήθεια είναι πως ήρθα για μια βδομάδα!Οπότε δεν μπορώ να κρινω!Αλλά,ζηλεψα πολλά!Ίσως γιατί εδώ που μένω δεν έχει βασικά πράγματα! Το κυριότερο, πεζοδρόμια! Τόπος ψυχαγωγίας για παιδιά,διαδραστικά!Τέλος πάντων!

Μπα,δεν ζηλεύω και πολύ τις βιτρίνες!Ειδικά τώρα ότι κι αν πάρεις,θα πάει χαμένο! Και από βρεφικα ρούχα/πράγματα,είμαι γεματη!

Από την άλλη,αυτό που με γεμίζει είναι να περνάει καλά ή μικρή μου.

Εκεί πως είναι οι τιμές?Σε γενικές γραμμές,απ ότι θυμάμαι,μπορείς να βρεις οικονομικά, είτε πολύ ακριβά!Θυμάμαι είχαμε πάρει αρκετά ρούχα για την μικρή μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μόλις κατάφερα να βρω λίγο χρόνο να σας απαντήσω!! (Ετοιμάζομαι για την αποχώρηση προς τα πάτρια εδάφη και δε βρισκω χρόνο!!)

celineeng θα μπω να κοιτάξω κι εκεί μιας και είναι πιο προετοιμασμενες!! ;) ευχαριστώ για την ενημέρωση!! Α στο εξωτερικό έχετε το baby shower άρα μετά ότι δεν έχεις θα ψαχτεις!! Πολύ ωραιο!! ;) με το καλοοοοο!!! Πως και πως περιμένω τα ψώνιααα!! :)

Hope μου και εμείς έτσι είμαστε κανονικά κάθε μήνα κλείναμε ραντεβού και κλείνει κανονικά ο γιατρός με υπέρηχο κτλ.. Απλά εγώ επειδή ήμουν στη Σάμο και δεν μπορούσε να με δει τον Μαιο είχα την τελευταία επίσκεψη τελη Απριλίου και μου είπε θα κάναμε Ιούνη τέλη.. Αλλά.........

Δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό μου αύριο το απόγευμα θα μιλήσουμε να βγάλουμε ακρη!! :) έχει να μου πει και τις πιθανότητες για το down το οποίο μου είπαν και οι 2 γιατροί ότι όλα πήγαν καλά κ δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι αλλά δεν μου είπαν το ποσοστό... Και το mail που μου έστειλε ο γιατρος δεν μου το ανοιγει...:/ τραγικηλ κατάσταση!! Χαχα !! Μήπως αγχώνομαι για το παραμικροοο!??

Αχχχ το Λονδίνο, 2φορες έχω έρθει!! Τι τέλειο, για διακοπές βέβαια δεν ξέρω πως είναι να ζεις κιόλας. Πάντως σίγουρα θα υπαρχουν ευκαιρίες εκεί!!! Επίσης και εγώ ξετρελαθηκα με τα πάρκα!!! Σίγουρα θα ξανά πάω!!!

Πολλά πετρώματα ακούω κορίτσια, να προσέχετε!!! Να ξεκουραζεστε!!

Πόσες δουλεύουν και μέχρι πότε;; εγώ μέχρι να μπω στον 8ο αυτό που προβλέπει ο νόμος δηλαδή.

Θέλω και εγώ οικογενειακό αυτοκίνητο!!!! Έχω ενα punto και δεν μας χωράει το ένα, πόσο μάλλον τα 2. Θα πρέπει να έχω και 2 καρεκλακια.

Γιατρό έχω πάλι μέσα Ιουλίου και θα κάνω και την καμπύλη.

Επίσης μου έχει ανοίξει η όρεξη απίστευτα και όλο πεινάω. Εβαλα και άλλο κιλό σύνολο 6. Πολλά δεν είναι;;; έχουμε δρόμο ακόμα 3 μήνες και κάτι... Πρέπει να κόψω τις βλακιουλες που τρώω.

Σας είπα οτι πήγα κάμπινγκ 4 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα;; ηταν πολύ ωραία κορίτσια και η μικρή μου ενθουσιάστηκε!! Αλήθεια θα πάτε πουθενά διακοπές;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα!Και οι αυπνιες επανερχονται!!!!:(:(

Τι κανετεεεεε?Τετοια ωρα μαλλον θα κοιμαστε(μαλλον ετσι?:rolleyes:)

TatKono μου,καταλαβαινω πως λογω αποστασης του γιατρου,δεν ειναι εφικτο να υπαρχει σειρα(εκτος εαν το καταλαβα λαθος!):)!

Αρα,εχεις σκοπο να γεννησεις Θεσσαλονικη?

Οσο για τ'αποτελεσματα,αλιμονο,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!Ηδη 2 γιατροι σου ειπαν πως δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!

tassoula μου,σου αρεσε και σενα το Λονδινο,σωστα?

Εγω βγηκα σε αναρρωτικη στην 6η βδομαδα κυησης!Δουλευω σε ψυχιατρικη,οποτε ουτε λογος να μεινω παραπανω!Αν και μου λειπει αφανταστα η δουλεια.Ζηλευω οσες μπορουν να μεινουν,ειλικρινα!Αλλα να προσεχετε καλες μου!Οτι μπορουν να κανουν οι αλλοι,να τους αφηνετε!Μιλαω εκ πειρας,διοτι περσυ το καλοκαιρι,που δουλευα ενω ημουν εγκυος,δεν αφηνα κανεναν να με βοηθησει με συνεπεια να αποβαλλω.Προσοχη λοιπον!

Οσο για διακοπες,κλεισαμε και μεις!Και περιμενω πως και πως!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Θέλω και εγώ οικογενειακό αυτοκίνητο!!!! Έχω ενα punto και δεν μας χωράει το ένα, πόσο μάλλον τα 2. Θα πρέπει να έχω και 2 καρεκλακια.

Γιατρό έχω πάλι μέσα Ιουλίου και θα κάνω και την καμπύλη.

Επίσης μου έχει ανοίξει η όρεξη απίστευτα και όλο πεινάω. Εβαλα και άλλο κιλό σύνολο 6. Πολλά δεν είναι;;; έχουμε δρόμο ακόμα 3 μήνες και κάτι... Πρέπει να κόψω τις βλακιουλες που τρώω.

Σας είπα οτι πήγα κάμπινγκ 4 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα;; ηταν πολύ ωραία κορίτσια και η μικρή μου ενθουσιάστηκε!! Αλήθεια θα πάτε πουθενά διακοπές;;;

Αυτο με το αυτοκινητο,πραγματικα προβλημα!Και μεις με τα 2 καρεκλακια πισω,αναγκαστικα εγω θα καθομαι μπροστα!Πφφφ...πως το σκεφτομαι!

Οσο για τα κιλα,δεν θεωρω πως ειναι πολλα για τον μηνα που διανυουμε!

Μην σε αγχωνουν λεγοντας πως ολα μπαινουν στο τελος κτλ!

Εσυ να προσπαθεις να τα διατηρεις οσο μπορεις!Για το μωρο και για σενα!

Καμπινγκ!Πωπωωω!Πρεπει να ηταν πολυ ωραια!Σε σκηνη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...