Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας και ανταποδίδωωω!! :* :D

CelineEng τριδυμάκιααα?!? με το καλό εύχομαι να ναι γερά δυνατά πανέμπρφα και εσύ το ίδιο!! :) καλή υπομονη! Κ η νονά μου είχε τριδυμάκια αγορακια πριν κάποια χρόνια κ μπορεί στην αρχή να τρελάθηκε αλλά τωρα τους βλέπει τους χαίρεται και χαιρεται τα συν!! :)

Κορίτσια εχθές το απογευματακι τα επαιξα!! Το στομάχι μου ηταν χάλια κ οι ορμονες μου τα έπαιξαν.. Ηρθε ο άντρας μου σπίτι από την δουλειά και πάτησα τα κλαμματα γιατί απλά ανακατευόμουν!! Χαχα!! Κιναυτος γελουσεεε!! Τι να κανει κ αυτος?! Τελικά ομως έχω βρει την λύση για μένα για τις αναγούλες "Πατατακια ρίγανη"!!!! Κάνουν θαύματα!!!

Εγώ για τα σουτιέν... Τωρα έκανα στηθος με την εγκυμοσυνη!! Και απο τον 2ο μήνα μόνο αθλητικά!! Δεν αντέχω τα άλλα! Και κορίτσια μόνο μία εταιρεία με βολεύει από σουτιεν οπότε δε ξέρω πολλά...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα,

Σημερα ειμαι μοναχουλα, πηρε ο συζυγος την μικρη και εγω ξεκουραζομαι.

Εχθες ειχα αρκετες συσπασεις με πονο και φοβηθηκα, ετσι σημερα καθισα καναπε.

Τι δυσκολα να κατσεις ξαπλα με ενα δυχρονο που ολο κατι ζηταει, αφηστε που εχω τυψεις οτι την παραμελω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας και ανταποδίδωωω!! :* :D

CelineEng τριδυμάκιααα?!? με το καλό εύχομαι να ναι γερά δυνατά πανέμπρφα και εσύ το ίδιο!! :) καλή υπομονη! Κ η νονά μου είχε τριδυμάκια αγορακια πριν κάποια χρόνια κ μπορεί στην αρχή να τρελάθηκε αλλά τωρα τους βλέπει τους χαίρεται και χαιρεται τα συν!! :)

Κορίτσια εχθές το απογευματακι τα επαιξα!! Το στομάχι μου ηταν χάλια κ οι ορμονες μου τα έπαιξαν.. Ηρθε ο άντρας μου σπίτι από την δουλειά και πάτησα τα κλαμματα γιατί απλά ανακατευόμουν!! Χαχα!! Κιναυτος γελουσεεε!! Τι να κανει κ αυτος?! Τελικά ομως έχω βρει την λύση για μένα για τις αναγούλες "Πατατακια ρίγανη"!!!! Κάνουν θαύματα!!!

Εγώ για τα σουτιέν... Τωρα έκανα στηθος με την εγκυμοσυνη!! Και απο τον 2ο μήνα μόνο αθλητικά!! Δεν αντέχω τα άλλα! Και κορίτσια μόνο μία εταιρεία με βολεύει από σουτιεν οπότε δε ξέρω πολλά...

Ασε και εμενα οι ορμονες μου εχουν χαζεψει, ολο παραπονο ειμαι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Mariren,μηπως βαζεις καμια κρεμα κολπικα για τον τραχηλο;Αυτο που λες οτι ενιωθες να εχεις κατι το κανει η vasclor γιατι αφηνει υπολειμμα..

Εγω επερνα αυτη την κρεμα αλλα εχθες ξεκινησα ουτροζισταν απο το στομα γιατι ειχα παραπολλα υγρα και αγχωθηκα μην σπασαν τα νερα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγω επερνα αυτη την κρεμα αλλα εχθες ξεκινησα ουτροζισταν απο το στομα γιατι ειχα παραπολλα υγρα και αγχωθηκα μην σπασαν τα νερα.

Καλησπερα Μαγδα!Το κανει αυτο η κρεμα,ειναι αηδιαστικη!Οι συσπασεις μπορει να προκαλουνται κ απο κουραση..ξεκουρασου οσο μπορεις.Εγω που ειμαι σε ενα κρεβατι ολη μερα,νιωθω πολυ ασχημα που δεν μπορω να ασχοληθω με το παιδι μου

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Περιμενω να ερθει το μικρο μου, νιωθω αρκετα καλυτερα αλλα θα σηκωθω αυριο το πρωι που θα ειμαι μονη με την μικρη. Νεραιδουλα και εσενα πετρωνει η κοιλια οταν σηκωνεσε;

Περνω 3 χαπια adalant την ημερα απο εχθες αλλα ακομη εχω λιγες συσπασεις

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Περιμενω να ερθει το μικρο μου, νιωθω αρκετα καλυτερα αλλα θα σηκωθω αυριο το πρωι που θα ειμαι μονη με την μικρη. Νεραιδουλα και εσενα πετρωνει η κοιλια οταν σηκωνεσε;

Περνω 3 χαπια adalant την ημερα απο εχθες αλλα ακομη εχω λιγες συσπασεις

ΚαλημεραΚαι το adalat παιρνω,παρολα αυτα εχω ακομα συσπασεις.Με το παραμικρο πετρωνει η κοιλια μου.Να ξερεις οτι οσα φαρμακα κ να παρουμε οι συσπασεις δεν θα σταματησουν εντελως,ετσι θα παμε μεχρι τελους.Απλα με τα φαρμακα ειναι υπο ελεγχο καπως,ειναι πιο λιγες.Επειδη το περναω δευτερη φορα αυτο κ μαλιστα την πρωτη σε χειροτερο βαθμο γιατι δεν ηξερα να το διαχειριστω κ με αγχωνε υπερβολικα η προηγουμενη γιατρος,οποτε κ νοσηλευτηκα με ορο...εχω να σου πω οτι το μυστικο με τις συσπασεις ειναι η καλη ψυχολογια-ηρεμια και η ξεκουραση!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Μετά απο ένα σ/κ με αρκετό τρέξιμο λόγω ενός γάμου που είχαμε τώρα ξεκούραση. Αυτή την βδομάδα με βλέπω απο καναπέ σε κρεβάτι και το αντίθετο. Αύριο θα πάω για τις εξετάσεις για να δω τι γίνεται με τον αιματικρίτη και την άλλη Τετάρτη γιατρό -βέβαια θα δώ μήπως πάω αυτήν την βδομάδα για να δούμε τι είναι αυτό που με έπιασε - αν και κατάλαβα ότι συμβαίνει όταν κουράζομαι. Και την άλλη μέρα απο τον γάμο που δεν είχα καλοκοιμηθεί και ήμουνα ακόμα κουρασμένη μου συνέβη σε μικρότερο βαθμό.

Θα τον ρωτήσω όταν πάω γιατί την άλλη βδομάδα ξεκινάει μια έκθεση που παίρνω μέρος, βέβαια δεν θα σηκώνω βάρη θα είναι ο άντρας μου μαζί αλλά το ξέρω ότι θα με κράξει αλλά είναι η πέμπτη έκθεση που παίρνω μέρος και με έχει μάθει ο κόσμος και ήδη με ρωτάνε. Θα δούμε!

Σήμερα με πόναγε στον ύπνο η λεκάνη μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε απο την μια ούτε απο την άλλη. Τώρα νιώθω ότι κουτουλάω. Δεν έχω καμία όρεξη. Και έλεγα ότι δεν θα με ξαναέπιανε. Ούφφφφ υπομονή!!!!

Κορίτσια όσο για το καρπούζι συνεχίζω να το τσακίζω! Πήγα να το αντικαταστήσω με το πεπόνι αλλά ούτε το κοιτάω!!!! χααχαχαχα Θα δούμε. Σε ένα πρόγραμμα που είχε δώσει ο ενδοκρινολόγος στην αδερφή μου όταν είχε κάνει διαβήτη κύησης έλεγε ότι μπορείς να τρως ένα φλυτζάνι καρπούζι - πειράζει που εγώ τρώω ένα πιάτο;;;;; - χαχααχχα θα δούμε τι θα μου πει ο γιατρός μεθαύριο. Τουλάχιστον με το καρπούζι έχω κόψει τα πολλά γλυκα. Κάτι δεν είναι και αυτό; :)

CelineEng μου μου φαίνεται ότι αυτές τις μέρες μας επηρέασε και το φεγγάρι! Δεν γίνεται να σεληνιαστήκαν οι ορμόνες όλων μας :) Και εγώ το δάκρυ το είχα συνέχεια στην άκρη του ματιού χαχαχα

Kitty805 εγώ την δική μου εξέταση την έκανα όταν ήμουν 22 + 6 οπότε λογικό νομίζω να ήταν πιο αδύνατο το μωράκι σου αν κάναμε όλες στην ίδια μέρα θα ήταν πολύ μικρές οι διαφορές μας. Μην σε αγχώνει αυτό μια χαρά είναι το μωράκι σου. Λογικά ημερολογιακά σημαίνει ότι ήταν μέσα στις γόνιμες σου.

Magda TS υπομονή με τις συσπάσεις. Σίγουρα είναι δύσκολο όταν έχεις και ένα μικρό παιδί που έχει τις δικές του ανάγκες.

Κορίτσια τελικά τις συσπάσεις τις καταλαβαίνουμε όταν είμαστε όρθιες μόνο; Εμένα συνεχίζει η κοιλιά μου να είναι πέτρα όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα κάθε φορά αλλά τίποτα άλλο, όταν είμαι όρθια δεν μου έχει τύχει.

Α! και όταν είμαι όρθια το μωρό το καταλαβαίνω πλέον πάνω από τον αφαλό στα μισά του στομαχιού και γενικά έχω αρχίσει να στρογγυλέυω, αλλά όταν ξαπλώνω ανάσκελα πάνω απο τον αφαλό είμαι πλάκα και πετάγεται μόνο η κοιλιά μου απο τον αφαλό και κάτω. Τόσο χαμηλά να είναι ακόμα το μωρό;

U85pp3.png

Kαλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Εγω απο χθες νιωθω εντονους πονους στον τραχηλο/κολπο!Θαρρεις και με χτυπαει το μωρο με τα ποδαρακια του!Μολις ξεκουραστω περναει!

Ο καιρος εδω ειναι χαλια!Ναι με εχει δροσια,αλλα περιοριζει τις βολτες με την μικρη!Σημερα βεβαια κατεβηκαμε στον προαυλιο χωρο την πολυκατοικιας μας και επαιξε με τα υπολοιπα παιδακια!

Η ψυχολογια μου ειναι χαλια!Εχω καποια προβληματα με τους γονεις μου,αλλα ευτυχως εχω την οικογενεια μου,οποτε παιρνω δυναμη!

afroditoula μου,ευχομαι να πανε ολα καλα με την εξεταση που θα κανεις!Δεν την γνωριζω!Ποτε με το καλο θα γινει?

neraidoyla,τελεια που το μηκος τραχηλου μενει στασιμο,αλλα εννοειτε πως εσυ προσεχεις!Οσο ειναι αυτο εφικτο!:rolleyes:

Να καλοσωρισω και γω το νεο μας μελος!Με το καλο το μωρακι σου καλη μουTatKono!Να μην αγχωνεσαι για τα κιλα σου,ειναι μια χαρα!Οπως ειπαν και τα κοριτσια το μωρο σου δεν θα επηρεαστεί απο αυτο!Οσο για τα χαπια,ο γιατρος ξερει!Αλλωστε,με τοσο καλο αιματοκριτη και γω δεν βρισκω τον λογο να παρεις σιδηρο!Αληθεια,εχεις σχεση με Θεσσαλονικη?

CelineEng μου,πως τα πανε τα μωρακια σου?Μιλησες με τον συντροφο σου?

Ξυπνησε η μικρηηηηηηηηηηη.......

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Mariren μου εγω τρώω 2 πιάτα αλλά ευτυχώς το ψιλοελάττωσα γιατί θέλετε δε θέλετε το πιστευεται ένιωθα κάτι πρηξίματα κ πονάκια όταν έτρωγα (πολύ μάλλον) και έτσι έμεινα με μισή με μίαφετούλα τόση δαααα!! :(

Εγώ συσπάσεις δεν έχω ιδιαίτερα έντονες αλλά μπορεί και να μην τις καταλαβαίνω! Πάντως ξεκίνησα να μην μπορώ να βολεύομαι για υπνο και να στριφογυρνάω!! :/ και ο συντροφός μου να ακούει συνέχεια τα παράπονα!! Χαχα

hope γεια σου και καλώς σας βρηκα!! :) ευχαριστώ πολύ πολύ και ανταποδίδω στις ευχούλες!! :) ναι από Θεσσαλονίκη είμαι γεννημενη και μεγαλωμένη αλλά λόγω δουλειάς ξεριζωμένη!! :/ Μηπως είναι κ καμιά άλλη?? :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα συναδελφισες μουρμουριτσες και ευσυγκινησουλες!

Πως ειστε;;; Εγω δεν την πολυπαλευω να πω την αληθεια.. λειπει η μαμα μου και ο μπαμπας μου και εχω αναλαβει εγω στο σπιτι μαγειρεματα κλπ για ολους μας.. ευτυχως αυτη τη φορα πλενει η αδελφη μου κανα πιατο και τους βαζω να σηκωνουν τα βαρια.. αλλα γενικά δεν την παλευω με γραφειο πρωι απογευμα και καθημερινες δουλειές.. Το μονο που ονειρευομαι ειναι να εχει 30 ωρες η μέρα.. να κοιμάμαι κανονικά και να βρισκω και ωρες να χαλαρωνω...

TatKono νομίζω οτι η δουλειά του πατέρα ειναι να τα ακουει απο τη μητερα ωστε να ειναι ηρεμη!! Δεν βρισκω να κανουν καποια αλλη δουλειά με τοση μεγαλη επιτυχια :lol: :lol:

Hope! εγώ που ρωτησα τη μαμα μου (αν θυμαται καλα μετά απο τοσα χρονια) μου ειπε οτι πολλες φορές δεν μας κλωτσάνε ακριβώς, αλλα τεντώνονται τα καμάρια μας γι αυτο τα νιώθουμε!! Ελπιζω να πανε ολα καλα στα οικογενειακά σου!!

mariren μου φταιει και ο καιρος σημερα που ολοι ειμαστε καπως... μας εχει τσακίσει!! Οσο μπορείς ξεκουρασου και κοιμήσου!! Πλάκα πλάκα αν ισχύει αυτό με τις γονιμες μέρες εγώ το παιδί το επιασα μεθυσμένη το σκ των εκλογων :P

Νεραιδουλα και Μάγδα γιατί πετρωνουν τοσο πολυ οι κοιλιες μας;; δεν εχω καταλαβει ή κατι εχασα απο την συνομιλία σας..

φιλιααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κοριτσια. Ευχομαι να εισαστε ολες καλα κ τα μωρακθα ακομη καλυτερα. Εγω συνεχιζω την ξαπλα λογω τραχηλου κ συσπασεων. Hope κ εμενα με κλατσαει πολυ χαμηλα κ φοβαμαι. Νιωθω πτι θα βγει εξω. Την τεταρτη που εχω ραντεβου θα ρωτησω το γιατρο γιατι το νιωθω ετσι. Εγω εχω βαλει δαχτυλιδι ομως. Οταν σηκωνομαι νιωθω βαρια την κοιλια μου κ μικροενοχλησουλες απο κατω... Αχ νιωθω οτι δεν παιρνανε οι μερες...

6Ogwp3.png

Χαχα όντως!! Αλλά εχει πολύ γέλιο τον εχω τρελάνει!! Χιχι!!

marypopins ελπίζω όλα να είναι καλά κ να ηρεμήσεις λίγο.. Μην φοβάσαι όλα καλά.. Εγώ να δεις ώρες ώρες νιώθω ότι για να πονάω έτσι βγαινειιι! Αλλά είναι για λιγο ο πονος! Χιχι!! :)

Κορίτσια έχω ένα προβληματάκι κ δεν ξέρω τι να κάνω..

Είμαι 21+5 και πρέπει να κάνω την β΄ επιπέδου.. Λοιπόν πέρνω τηλ στον γυναικολόγο μου κ απαντάει η μαία.. Της λέω το και το οτι λογικά πρέπει να κάνω την β επιπέδου, κ μου λέει δνε την κάνεις σε εμάς αλλά σε έναν συνεργάτη.. Κλασσικά δεν αγχώνομαι λέω ωραία αλλά στον γιατρό πότε θα έρθω γιατί είπε ότι θέλει να με δει τέλη του μήνα έχει να με δει από τον Απρίλιο? μου λέει μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται λέει, θα έρθεις αφού κάνεις την εξέταση μετά από 3-4 εβδομάδες.. :/ και της λέω σίγουρα? ξέρω στην εξέταση θα δω το μωρό κτλ αλλά ο γιατρός μου είναι ο γιατρός μου.. Ναι μου λέει.. Και ελτσι το άφησα.. Πληροφοριακά θα έκλεινα ραντεβου στον δικο μου στις 29 και θα πάω στον αλλον 5/7.. Να αγχωθω?? :/ μήπως πρέπει να πάω και στον δικό μου?? αχουυυυ... Δεν ξέρω τι να καααανω... :/ βοήθειααα...

Ξέχασα να πω ότι θα μιλούσα και με τον γυναικολόγο μου και για τα οικονομικά και τα πρέεπι και μη... Για το πόσο συχνά θα θέλει να με βλέπει, την κλινική για τα πράγματα όλα... :/

Γεια σας κοριτσάκια! :):):)

Τι κάνετε; Πως τα πάτε;

Εμείς όλα καλά, το μωρό μας υπερκινητικό :tongue: ετοιμαζόμαστε για διακοπούλες που θα συνδυάσουμε με το γάμο της αδελφής μου!

mariren νομίζω στις εβδομάδες που είμαστε τώρα η μήτρα φτάνει κάπου στον αφαλό, γι' αυτό ακόμα αισθάνεσαι χαμηλά το μωρό... Και εγώ εκεί το αισθάνομαι και καμιά φορά καταλαβαίνω καμιά κλωτσίτσα γύρω από τον αφαλό!

Hope! μου ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά και να προσπαθείς να μην φορτίζεσαι πολύ αρνητικά και για το καλό του μωρού!

TatKono εκεί που θα πας για την Β επιπέδου, δεν θα έρθει και ο γιατρός σου να παρακολουθήσει; Και εμένα μου την έκανε ο ειδικός αλλά ήταν και ο γιατρός εκεί, οπότε μιλήσαμε για λίγο... Ρώτα τον...

Αυτό που λέτε ότι πετρώνει η κοιλιά, το νιώθω και εγώ και μου κρατάει πολύ και κυρίως προς το βράδυ και ρώτησα τον γιατρό αν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό το φούσκωμα-πέτρωμα και μου είπε όχι, ούτε σύσπαση μου λέει είναι... Εσάς είναι για λίγο ή κρατάει;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...