Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες Οκτωβρίου!! :)

Νέα στην παρέα σας καθώς νόμιζα μέχρι σήμερα ότι θα είμαι μανούλα Νοεμβρίου (λάθος πρώτης ημέρας τελ. περιόδου! Τι χαζή! :P)

Επειδή είμαι μακριά από τον γιατρό μου κ τον τόπο που θα γεννήσω λόγω δουλειάς η β επιπέδου θα γίνει 29/6 και ελπίζω να πάνε όλα καλά καθώς είχα κάτι πονάκια έντονα για 2 μέρες αλλά μου πέρασαν μετά από ξεκούραση!

Να ενημερώσω 1η εγκυμοσύνη και στα 22 οπότε δεν κατέχω και πολλά οπότε οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη!! Χιχι!! :)

Καλως σας βρήκα λοιπόν και με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια όλων!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες Οκτωβρίου!! :)

Νέα στην παρέα σας καθώς νόμιζα μέχρι σήμερα ότι θα είμαι μανούλα Νοεμβρίου (λάθος πρώτης ημέρας τελ. περιόδου! Τι χαζή! :P)

Επειδή είμαι μακριά από τον γιατρό μου κ τον τόπο που θα γεννήσω λόγω δουλειάς η β επιπέδου θα γίνει 29/6 και ελπίζω να πάνε όλα καλά καθώς είχα κάτι πονάκια έντονα για 2 μέρες αλλά μου πέρασαν μετά από ξεκούραση!

Να ενημερώσω 1η εγκυμοσύνη και στα 22 οπότε δεν κατέχω και πολλά οπότε οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη!! Χιχι!! :)

Καλως σας βρήκα λοιπόν και με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια όλων!!

Καλωσηρθες,με το καλο το μωρακι σου!Οτι αποριες εχεις μπορεις να μας ρωτας,ειμαστε καποιες που εχουμε ηδη ενα παιδακι.Αν εχεις φβ εχουμε μια φτιαξει κ εκει μια ομαδα

Kitty ,Κατερινακι μην σε ανησυχει το βαρος,σε ποια εβδομαδα εκανες β επιπεδου;Εγω στις 21+4 ,η μικρη ηταν 380 γρ,γατακι

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Ευχαριστώ πολύ!! :)

Αρχικά ήθελα να σας ρωτήσω... Ο γιατρός μου μου είχε δώσει καποια χάπια μαγνήσιο, φολικό οξύ,σίδηρο, ασβέστιο, από τα οποία συνεχίζω μονο το φολ.οξυ κ το μαγνήσιο.. Τα άλλα μου είπε να μην αγχώνομαι άμα τελειώσουν μέχρι να ξαναβρεθούμε γιατί είμαι μικρή σε ηλικία και έχω πολύ καλές εξετάσεις.. Παρόλα αυτά θα μου τα ξανα δωσει στις 29.. Λέτε να δημιουργηθεί πρόβλημα επειδή δνε τα πέρνω?? φανταστείτε αιματοκρίτη ειχα 41 κ όταν επέρνα σίδηρο με επιανε υπνηλία!!!

Επίσης από τον καινούριο υπολογισμό πητ έχω 28/10.. Έχω πάρει περίπου 1,5-2 κιλά.. :/ είναι λίγα ή αγχώνομαι άδικα?? :/

Έχω και αγοράκι!! Παίζει ρόλο?? :/

Γεια σας κορίτσια :)

Σήμερα παρότι την δροσιά εγώ δεν έχω καθόλου διάθεση, νιώθω πολύ πεσμένη και μου φταίνε όλα και φυσικά έχω και το δάκρυ να τρέχει όποτε του έρθει!!! Τι να πω δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται οι ορμόνες μου μου φαίνεται ότι έχουν φρικάρει!

Α! και χτες έπαθα κάτι περίεργο που ούτε ο γιατρός μου μπορούσε να καταλάβει. Η αλήθεια είναι ότι το έριξα έξω και πήγα μέχρι την λαϊκή και χάζεψα τα φρούτα!!! αλλά είχα και αρκετές μέρες να περπατήσω. Μετά είχα πλακωθεί και με τον άντρα μου και κάποια στιγμή που ήμουν όρθια ένιωθα ότι κάτι είχα στον κόλπο μου που με ενοχλούσε. Μου έτυχε δύο φορές μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα. Έχει τύχει σε κάποιο κορίτσι; Λέτε να κουράστηκα τόσο και για αυτό; Αφήστε που ο μικρός λες και το έκανε επίτηδες και με χτύπαγε όλο χαμηλά και εγώ είχα φρικάρει μήπως ήταν από την περίδεση αυτό που ένιωθα μήπως είχα κάνει κάτι και δεν το κατάλαβα. Δράμα η χτεσινή μέρα, ο γιατρός μου μου είπε αν μου ξανατύχει να πάω να με δει. Έχω όλη μέρα σήμερα και κοιτάω μην ξανασυμβεί και κοιτάω το παραμικρό απο έναν ψιλόπονο στο ηβικό οστό έως πόνο στην κοιλιά που ξέρω ότι είναι το έντερο μου αλλά έχω αγχωθεί. Δεν ξέρω μήπως είναι που άλλαξα μήνα, που ο καιρός πάει και έρχετε, δεν ξέρω!!!

Hope! μου έχεις δίκιο να ετοιμάζεις την βαλίτσα σου απο τόσο νωρίς αφού στο πρώτο σου παιδάκι έκανες μόνο τρεις ώρες να γεννήσεις :) Και σίγουρα το ότι είστε μόνοι σας και δεν έχετε συγγενείς κοντά είναι λίγο ζόρι.

Afroditoula συγχαρητήρια για τον μπέμπη σας και που ήταν όλα μια χαρά.

Magda TS για την ώρα με τον τράχηλο λέω πως είμαι καλά. Θα δείξει τώρα όταν πάω στον γιατρό να με μετρήσει και ελπίζω να μην έχει αλλάξει. Τρέλα με τα κομπιούτερ έχουν όλα τα μικρά σήμερα, βλέπω εγώ τα ανήψια μου που αν καταλάβουν ότι υπάρχει ανοιχτός υπολογιστής στήνοντε μπροστά και δεν κουνιούνται!!! :)

Kitty805 μια χαρά είναι το μωράκι σου λογικά παίζει ρόλο το πότε πήγες και την έκανες. Τι εννοείς ότι δεν θα κάνεις την καμπύλη λόγω κιλών; Και εμένα η ξαδέρφη μου την έκανε αυτή την ένεση για το αίμα που δεν ήταν ίδιο με του άντρα της.

Domino μου να σκέφτεσαι ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά. Όλα καλά θα πάνε στην β' επιπέδου σου.

CelineEng μου εγώ έλεγα μου είχαν περάσει αυτές οι αλλαγές στην διάθεση μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα αλλά τώρα δεν πρόλαβα να κλείσω τον πέμπτο και με ξαναπιάσανε. Οι ορμόνες μας έχουν τρελαθεί και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απο το να τις υπομένουμε. Που θα πάει θα γεννήσουμε και θα μας φτιάξει πάλι :)

TatKono Καλως ήρθες κοπέλα μου με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάρεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου :) Για τα φάρμακα δεν ξέρω λογικά για να στο λέει ο γιατρός σου θα ξέρει. Εγώ αιματοκρίτη είχα 39 και πριν την β' που είχα πάει είχε πέσει στο 32. Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς τυχερή είσαι εγώ έχω πάρει ήδη 5,5 κιλά και τα κρατάω με το ζόρι να μην πάρω άλλα γιατί ηδη είχα παραπάνω όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το φύλλο του μωρού με τα κιλά έχει να κάνει με τον σωματότυπο και τι εγκυμοσύνη είχες μέχρι τώρα, αν είχες εμετούς είναι λογικό. Αλλά να τρέφεσαι όσο καλύτερα μπορείς γιατί το μωρό παίρνει απο σένα ότι χρειάζεται αλλά πρέπει να έχεις και εσύ για σένα.

Σχετικά με το σουτιέν κορίτσια σας ρώτησα γιατί εγώ έχω να βάλω κανονικό απο όταν έμεινα έγκυος που παρότι το στήθος λόγο του ότι είναι μεγάλο δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα αλλά με ενοχλούν πολύ οι μπανέλες φοράω αθλητικό, αλλά τώρα που καλοκαίριασε δεν μπορείς να το συνδυάσεις με τίποτα, ούτε με πιο καλή μπλούζα ούτε με φόρεμα γιατί δεν φαίνοντε ωραία απο μέσα. Θα πάω να δω μου είπε η ξαδέρφη μου ότι έχει πολύ ωραία στο h&m εγκυμοσύνης/θηλασμού και θα πάω να δω αν υπάρχουν στο νούμερό μου πριν πάω αλλού να βρω. Να δω και ποιες είναι οι διαφορές τους.

Κορίτσια καλά που έχω και εσάς και ξεχνιέμαι :)

U85pp3.png

Ευχαριστώ πολύ!! :)

Αρχικά ήθελα να σας ρωτήσω... Ο γιατρός μου μου είχε δώσει καποια χάπια μαγνήσιο, φολικό οξύ,σίδηρο, ασβέστιο, από τα οποία συνεχίζω μονο το φολ.οξυ κ το μαγνήσιο.. Τα άλλα μου είπε να μην αγχώνομαι άμα τελειώσουν μέχρι να ξαναβρεθούμε γιατί είμαι μικρή σε ηλικία και έχω πολύ καλές εξετάσεις.. Παρόλα αυτά θα μου τα ξανα δωσει στις 29.. Λέτε να δημιουργηθεί πρόβλημα επειδή δνε τα πέρνω?? φανταστείτε αιματοκρίτη ειχα 41 κ όταν επέρνα σίδηρο με επιανε υπνηλία!!!

Επίσης από τον καινούριο υπολογισμό πητ έχω 28/10.. Έχω πάρει περίπου 1,5-2 κιλά.. :/ είναι λίγα ή αγχώνομαι άδικα?? :/

Έχω και αγοράκι!! Παίζει ρόλο?? :/

Δεν εχω παρει κανενα συμπληρωμα μεχρι τωρα γιατι οι εξετασεις μου ηταν μια χαρα,χθες που εκανα εχει πεσει ο αιματοκριτης κ η φεριτινη,λογικα θα ξεκινησω σιδηρο.Με 41 αιματοκριτη πινεις σιδηρο;;:shock:

Εγω εχω παρει 7 κιλα..γελαω με το 1,5-2 :P

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Mariren γλυκια μου σε ευχαριστω πολύ πολύ!! :) Εύχομαι να μην είναι τίποτα αυτό που νιώθεις και να σου φύγει το άγχος για να μπορέσεις να ανάσανεις λίγο!! Χιχι!! Κι εγώ είχα λίγα παραπάνω κιλάκια πριν την εγκυμοσύνη και έχασα 2 στους 3 πρώτους μήνες.. Τώρα έβαλα γιατί δεν έχω καθόλου αναγούλες πλέον αλλά έχω αδυναμίες κ προσπαθώ να τρωω όςο πιο καλά γίνεται ενώ δεν θέλω ιδιαίτερα! Τρωω παααααρα πολλά φρούτα που τα λατρεύω! Κάθε φορά που μου έρχεται λιγούρα τρωω φρουτάκια!! :)

neraidoyla μου μου ειχε δωσει σιδηρο ο πρώτος γιατρός εδώ στη Σάμο πριν πάω στον δικό μου κ πριν δει τις εξετάσεις.. Και πάλι όμως μόλις τις είδε δε μου το σταμάτησε.. Ο γιατρός μου στη Θεσσαλονικη μόλις είδε τις εξετάσεις το σταμάτησε αμέσως (στον 2ο αν θυμάμαι) και στον 4ο μου το εδωσε προληπτικά χωρις να κάνω άλλες εξετάσεις και τωρα στις 29που θα ξανα κάνω μπορεί να μην είναι ανεβασμένο και να μην μου δώσει καν!!

Όσο για τα κιλά είναι λίγα?? :Ο ακούω πολλές έχουν βάλει όσο εσύ κ μου φαίνεται φυσιολογικό!!

Neraidoula δεν βάζω κάποια κρέμα, ακόμα και την προγεστερόνη απο το στόμα την παίρνω γιατί δεν μπορώ την διαδικασία κολπικά. Για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι να ήταν αυτό. Δεν νομίζω ότι έτσι είναι οι συσπάσεις ε ; Δεν ξέρω τι να υποθέσω σήμερα το έχω ρίξει στην ξεκούραση να δω τι θα γίνει. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα αν και νομίζω ότι πήρα κάποιο κρύωμα γιατί νιώθω το έντερο μου περίεργο, βέβαια το ένα δεν ταιριάζει με το άλλο! Τι να πω θα δείξει.

Tatkono καλά κάνεις και τρώς φρούτα εγώ αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα γλυκό!! χαχααχα καθότι γλυκατζού, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες κυνηγάω όλο τα φρούτα μάλλον επειδή είναι δροσερά. Και τρελαίνομαι για το καρπούζι που εγώ έτρωγα μόνο μία φέτα όλο το καλοκαίρι! τώρα το τσακίζω όπου το βρω και δεν ξέρω αν κάνει να τρώμε λόγω της ζάχαρης που έχει. Θα πρέπει να θυμιθώ να ρωτήσω τον γιατρό μου όταν πάω αν και μόνο τα σταφύλια μου είχε πει να αποφύγω. :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλωστο το κοριτσι μας το καινουριο!!!!

Tatkono καλωσηρθες γλυκια μου!!! Με το καλο το μωρουλινακι σου!!! Μην ανησυχεις για τα κιλα σου εγω εχω βαλει 7!! Μακαρι να ειχα βαλει μονο 2!! Οσο για τα φρουτα ο μαναβης της γειτονιας με λατρευει εχει θησαυρισει απο μενα 2 καρπουζια την εβδομαδα μονο για μενα!! Οσο για το σιδηρο εινα πολυυυ καλοος αρα κατι ξερει ο γιατρος σου!!! Ολα θα πανε καλα θα δεις...!!

7baa9c7d39.png

TatKono Καλώς ήλθες! Όλα καλά εύχομαι να σου πάνε μέχρι το τέλος και μην αγχώνεσαι, εδώ είμαστε και εμείς τα λέμε να τα ξεπερνάμε! :):)

afroditoula πριν κάνεις αντιγραφή το λινκ στο τελευταίο στάδιο, διάλεξε εκεί που λέει: Forum signatures: HTML • Babycenter • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code, το PseudoHTML, UBBCode and BB Code, αυτό να κάνεις αντιγραφή και στην επεξεργασία υπογραφής μετά επικόλληση.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα! :D

Kitty μα κάνουμε και παρέα με τέτοιες ορμόνες και με τέτοιες γκρίνιες και οι δυο σίγουρα θα μας κλειδώσουν δεν υπάρχει περίπτωση :P μα και εσύ να κλαις για το σπανακοριζο ;; Χαχα με έκανες και γέλασα! Εγω οτι μου μυρίσει αμέσως το ξεστομίζω!

TatKono 21 εγω κοντά κοντά είμαστε στις ηλικίες!! Καλώς ήρθες!! :D Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς όσα ειναι να πάρεις θα τα πάρεις! Εγω (που με τα τριδυμα δεν ειμαι παράδειγμα για σύγκριση!) έχω πάρει 6!

Mariren Την είχα που την είχα μια τρέλα τωρα θα τους τρελαίνω όλους! Που να γυρίσω και στο δουλειά που με φωναζουν Κρουελα! χαχαχα κάπως έτσι θα ειμαι :twisted::rolleyes:

Φρουτάκια που λέτε πάντα τα τσακιζα τωρα νομίζω το έχω παρακάνει! Καρπούζι δεν τρώω όμως μου σπάνε τα νεύρα τα κουκούτσια (και με το καρπούζι μαλώνω χαχα!)

Σουτιέν εγω δεν ξέρω εαν θα πάρω τωρα, δεν είχα ποτέ και μεγάλο στήθος οπότε θα περιμένω να ξεπεταξει και μετά :P

Όσες έχετε ξανά γεννήσει γίνετε να μας γράψετε τι πήρατε για το μωρό σας και τι χρειαστηκατε;; Όχι για την κλινική (για εκεί μ εχει δώσει ο γιατρός μια λίστα πολύ καλή!) αλλα για το σπίτι γενικά.. Να ξέρω τι περίπου θα αγοράσω γιατι τα βλέπω και δεν ξέρω εαν θα μου χρειαστούν, και πρέπει να τα πάρω και εις τριπλούν οπότε δεν θελω να ξοδεύω χρήματα άδικα!! Έχω βάλει ένα καρότσι στο μάτι που το θελω πολύ!!!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημερουδια κοριτσια!! Τι κανετε;;; Ξεκινησαν παλι οι ζεστες...

Βρε κοριτσια τι εγινε με το καρπουζι; ειναι κατι σαν απαραιτητο για την εγκυμοσυνη;; Και εγω σα τη Μαριρεν.. μια φετα καρπουζι ετρωγα και μαλιστα μονο τη μέρα που εμπαινε μεσα στο σπιτι, το υπολοιπο ουτε να το φτυσω.. και τωρα τρωω καθε μερα σχεδον!!

Οσον αφορα την β επιπεδου μου την εκανα 21εβδ +1 ημερα.. το καλο ή το κακο ειναι οτι βαδίζουμε ακριβως με τις ημερες ημερολογιακά.. Αυτο αραγε τι σημαινει; οτι το επιασα πότε;; ακριβως στις γονιμες μερες ή πιο νωρις;;

TatKono Καλως ηρθες!!! Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να εχεις!!! Εχω 5-6 κιλάκια που εχω πάρει... αν θες τα ανταλλαζω με τα δικά σου για να αισθανόμαστε πιο καλα και οι δυο μας!!:D:D Σημασια εχει το βαρος που παιρνει το μωρό, πέρα απο την πλάκα.. εμεις ειτε παρουμε 10 ειτε 100 κιλά ενα μωρό μεχρι ενα βαρος θα κανουμε!!

mariren κοιτα να μεινεις ξαπλα οσο μπορεις... καλυτερα να προσεχεις παρα να εχεις τρεχαματα αφου δεν ξερει κανεις τι ειναι...

Κοριτσια οποια ξέρει που μπορώ να βρω μεγάλα σουτιέν και ανετα ας πει χωρις να πληρώσω κατι 80αρια που εχω βρει! .. νουμερο απο 115 και πάνω και καπ DD ή Ε...

φιλάκια σε ολες σας και υπομονη σε ολες μας και ολους τους με τις ορμονες μας!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...