Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hope! μου άστα... Στο ένα χέρι είμαι με τη βεντάλια και στο άλλο με το μπουκαλάκι νερού... Και όσο για τη θάλασσα, ειδικά εδώ στην Αθήνα τις φοβάμαι, προχθές διάβαζα ένα άρθρο οι περισσότερες είναι μολυσμένες! Με βλέπω με φουσκωτή πισινούλα από τα τζάμπο στο μπαλκόνι! :tongue::tongue: Για βαλίτσα δεν έχω ιδέα, νομίζω τον άλλο μήνα θα αρχίσω να αγοράζω αυτά που χρειάζομαι εγώ και μετά ό,τι είναι για το μωρό!

CelineEng μου σε καταλαβαίνω που είσαι μόνη... Και εγώ κάπως έτσι τον περισσότερο καιρό... Ελπίζω όλα να είναι καλά!

mariren ήρθατε και εσείς με τις ζέστες στην Αθήνα!!! Υπομονή! Και εγώ κοιτάζω για πραγματάκια αλλά δεν έχω αγοράσει κάτι ακόμα... Έχω κάνει μια μικρή έρευνα σε βιοτεχνίες και πρατήρια αλλά μιας και Αύγουστο είναι κλειστά από Σεπτέμβρη βλέπω να κάνουμε αγορές για τα επιπλάκια του μωρού!

domino ούτε και εγώ έχω ακούσει γι' αυτό. Ελπίζω πάντως να πάνε όλα καλά.

neraidoyla σου στέλνω πμ και με τα δικά μου στοιχεία!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Σαςδιαβαζω συχνα οσο μπορω αλλα δεν σας ξεχνω! Ευχομαι ολα να πανε καλα με τα προβληματακια που αντιμετωπιζουμε και να κρατησουμε γερα μωρακια στην αγκαλια μας! Χτες γεννησε η κουνιαδα μου με φυσιολογικο τοκετο το δευτερο παιδακι της!Σημερα την επισκεφθηκαμε και ενιωσα πολυ συγκινημενη που κρατησα το μωρακι αγκαλιτσα καισκεφτομουν οτι σε λιγους μηνες πρωτα ο Θεος θα βρισκομαι σε αυτη την θεση! Ο μπεμπης της βγηκε 4160 γρ ολοκληρος παιδαρος ενα πανεμορφο μωρακι!!! Αντε και στα δικα μας!!! Κουραστηκα ομως πολυ και ηζεστη σημερα ηταν εξοντωτικη!! Ξαπλωσα τομεσημερι και ξυπνησα στις 8μισητο βραδυ!!!! Με βλεπω για ξενυχτι σημερα!!χιχιχι!!! Αυριο εχουμε την β επιπεδου και ενα αγχος το εχω.... Ανυπομονω να δω το μπεμπη μας πααααρα πολυ!!! Θα σας πω τα νεα αυριο!! Σας ευχομαι σε ολες κουραγιο και υπομονη!! Συγνωμη για το μεγαλο μνμ...φιλακια σε ολες!!!!:):)

7baa9c7d39.png

Καλημέρα κορίτσια! :)

Νομίζω ότι σήμερα είναι λίγο καλυτερα τα πράγματα απο μεριάς ζέστης! Να σας ρωτήσω έχετε αλλάξει ήδη σουτιέν; Εγώ λόγω του ότι είχα απο πάντα στήθος μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα έχω αρχίσει να πιέζομαι. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αξίζει να πάρω σε αυτόν τον μήνα εγκυμοσύνης ή να πάρω απο τώρα θηλασμού και να ξεμπερδεύω. Πείτε καμιά γνώμη :)

Hope! δεν είναι νωρίς απο τον 7ο η βαλίτσα; Δεν ξέρω βέβαια γιατί εμένα είναι το πρώτο αλλά εννοείς ότι θα την φτιάξεις απο τον Αύγουστο; Εγώ δεν έχω σκεφτεί καν τι πρέπει να πάρω μαζί όταν έρθει εκείνη η ώρα για το μωρό θα έχω σίγουρα αλλά δεν ξέρω ακόμα για μένα νυχτικό ή πυτζάμα; ρόμπα χρειάζεται; ξέρεις τέτοια πράγματα. Θυμάμαι είχαμε πάρει στην αδερφή μου όταν γεννούσε την ανηψιά μου διάφορα και όταν γέννησε τρέχαμε να της ξαναψωνίσουμε γιατί αυτά που είχαμε πάρει δεν την βόλευαν!!! χααχαχαχα οπότε δεν ξέρω σίγουρα και τι χρειαζόμαστε :) για αυτό μου φαίνεται πολύ κοντά η βαλίτσα μάλλον με αγχώνει!

Συγχαρητήρια για την φίλη σου αν δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα προσέχει τα βασικά όχι βάρη, σκύψιμο, ορθοστασία και αρκετή ξεκούραση. Σίγουρα το πρώτο τρίμηνο θα πρέπει να προσέχει περισσότερο αλλά εγώ δεν θυμάμαι να μου είχαν απαγορέψει κάτι. Μόνο να προσέχω μου λέγανε. Όπως και τώρα.

Effie.k. Πάλι καλά δρόσισε νομίζω λίγο σήμερα και θα ξεκινήσουν και βροχές!!! Τι να πω φέτος το καλοκαίρι θα είναι όλο ζέστη κρύο :) Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω με τα πράγματα του μωρού για αυτό θα ρίξω μια ματιά να δω τι παίζει και μετά θα κάνω ότι αγορές είναι να γίνουν. Σίγουρα θα θέλω καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου αλλά δεν ξέρω αν σε αυτά γίνονται εκπτώσεις. Ντουλάπα ακόμα το σκεφτόμαστε αν θα πάρουμε ή αν θα την φτιάξουμε απο την αρχή κανονική για να μην χρειαστεί να ξαναμπούμε στην διαδικασία όταν μεγαλώσει. Όσο για την κούνια δεν ξέρω ακόμα γιατί θέλει η αδερφή μου να βγάλει τον μικρό απο την κούνια τον Σεπτέμβρη και επειδή είχε βγει καλή μήπως έπαιρνα μόνο το στρώμα και την κράταγα. Βέβαια μου αρέσει και το σύστημα 3 σε 1 που έχω δει ότι παίζει και ισχύει για παιδιά απο 0 έως 10. Δεν ξέρω θα βγω για ψάξιμο και θα δω. Εγώ πολλά πρατήρια δεν ξέρω στον Πειραιά αν ξέρεις κανένα και αλλού στείλε μου μήπως πάω και ρίξω καμιά ματιά τι παίζει.

Afroditoula με το καλό η εξέταση σου να είναι όλα καλά. Θα περιμένουμε νέα σου. Συγχαρητήρια και για την κουνιάδα σου, 4160 και φυσιολογικά ε; Μπράβο της :) Με το καλό να κρατήσουμε και εμείς τα μωράκια μας σε λίγους μήνες στην αγκαλιά μας :)

CelineEng σίγουρα και για τον άντρα σου θα είναι δύσκολο να μην μπορεί να σε καλέσει. Να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά.

Neraidoula έχεις πμ.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλες μου!Πως ειστε?Εμεις καλα!Ευχαριστηθηκαμε παιχνιδι,στον προαυλιο χωρο της οικοδομης μας,μαζι με την μικρη μου!Ευτυχως διοτι το μεσημερο εβρεξε!Αλλα δροσισε και σε μας!

Η μπεμπα μου ειναι καλα,κανει και αυτη τις βολτες της,ειδικα το απογευμα δεν εχει ησυχια!

Μαριρεν μου,η αληθεια ειναι πως με ειχαν τρομαξει στην 1η εγκυμοσυνη,οποτε ειπα να την εχω ετοιμη απο τον 7ο,ουτως ωστε,να προσθετω ειτε να αφαιρω πραγματα!Παλι καλα,διοτι,αν και γεννησα 38,5 βδομαδων,καποια πραγματα δεν τα ειχα βαλει,εν αγνοια μου,και ο καημενος ο αντρας μου ζητησε τη γνωμη της γειτόνισσας,οταν ηρθε η ωρα της γεννας,οποτε και αυτη προσθεσε οτι δεν ειχα!Να εξηγησω οτι εμεις δεν εχουμε κανεναν δικο μας εδω που μενουμε,ειμαστε και οι 2 απο αλλες πολεις,1.5 ωρα πιο μακρυα.Εμενα με επιασαν οι πονοι 7 το απογευμα και στις 10 ειχα γεννησει!:rolleyes:Οι γονεις μας,με βρηκαν με το μωρο στο δωματιο!Που να προλαβουν οι ανθρωπου,οποτε ο αντρας μου ανελαβε ολα τα υπολοιπα!

Εγω σουτιεν θηλασμου πηρα απο την στιγμη που αρχισε να μεγαλωνει το στηθος!Για να μην παιρνω 2 ειδων!

Οσο για τα νυχτικα,το ποσο με βολεψαν,δε λεγετε!Φυσικα ειχα και πυτζαμες μαζι!Επισης και εσωρουχα μιας χρησης,πολυ πρακτικα!Και ρομπα ειχα παρει,αλλα ειχε τοση ζεστη στην κλινικη,που δεν χρειαστηκε!Και ειχα γεννησει Απριλιο!

Ευχαριστω τοσο πολυ για τις συμβουλες οσον αφορα τη φιλη μου!Αχ,ολα να πανε καλα!

afroditoula,να σας ζησει το μωρακι!Καλε,ολοκληρο παλικαρι!Να ειναι γερο και ευλογημενο και η ιδια να εχει καλο σαραντισμο!Ευχομαι να πηγε καλα ο υπερηχος καλη μου!

effie.k, μου,ακομη και η πισινουλα η φουσκωτη μια χαρα ειναι!Χεχε!Κριμα να υπαρχει θαλασσα κοντα σου και να μην μπορεις να κολυμπησεις!

gigitsa μου,σου απαντησα στο fb για τον τοπο διαμονης μου!:)

CelineEng μου,επικοινωνησες με τον αντρα σου τελικα?Να μην αγχωνεσαι καλη μου!Πως ειναι τα τριδυμακια σου?

Και γω καλες μου,τα πιο πολλα πραγματα για το μωρο τα ειχα παρει απο την κουνιαδα μου!Εκτος απο καροτσι και καθισμα αυτοκινητου,καθως και καποια αλλα μικροπραγματα!Αν και αυτη εχει αγορια,για αρχη ειχα βολευτει παααααααρα πολυ!Και επειτα απο την βαφτιση,οσον αφορα τα ρουχα!

Ευχομαι και ολα τα κοριτσια μας να ειναι καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε; Εμεις ολοι καλα!!! Καναμε την β επιπεδου σημερα ολα μια χαρα! Ο μπεμπης ειναι 530γρ και ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερος απο την εβδομαδα που ειμαι!! Οτραχηλος μια χαρα και ολα τα υπολοιπα τελεια! Επειδη λογω ηλικιας θα πρεπει να κανω οπωσδηποτε αμνιο αλλα οπως σας ειχα πει λογω παλινδρομης προηγοuμενης κυησης και σε συτην την εγκυμοσυνη ολο το πρωτο τριμηνο ειχα αιμορροια το συζητησαμε με τον γιατρο και καταληξαμε στην αιματολογικη ariosa test. Το εχει κανει ποτε καμια σας;

mariren μου σεευχαριστω πολυ!

Και εγω το ιδιο σκεφτομαι για τα σουτιεν θηλασμου να τα παρω απο τωρα και να ξεμπερδευω...

effie.k, απο οτι καταλαβα και εσυ αθηνα εισαι... πραγματικα ειναι κριμα να μη μπορουμε να παμε σε καμια παραλια που ειναι κοντα μας..

CelineEng κανε υπομονη καλη μου ειναι δυσκολο να εισαι μακρια απο τον αντρουλη σου.. σιγουρα θα εχεις συντομα νεα του μην ανησυχεις!!!

Hope! σε ευχαριστω για τις ευχες σου για το ανιψακι μας!! Μπραβο σας που ευχαριστηθηκατε παιχνιδι οι 3 κουκλες!!

Παντως και εγω την βαλιτσα απο τον 7ο θα την ετοιμασω ξερωωω γω τι γινεται καμια φορα ας ειμαι ετοιμη και ας φαω και ολο τον 9ο!!!

Ελπιζω και ευχομαι και ολα τα υπολοιπα κοριτσια να ειναι καλα!!! Θα τα πουμε ξανα σας φιλω ολες!! :)

7baa9c7d39.png

Καλημερα. Σας διαβαζω αλλα επειδη γραφω απο κινητο δυσκολευομαι να γραψω.

Η μικρη αν δει το ταμπλετ τρελενεται...

Αφροδιτη μπραβο για την β επιπεδου, για το harmony που μερικες φορες δεν βγαζει αποτελεσμα ακουσα.

Domino και εγω δεν ξερω τι ειναιαλλα εμας εφτιαξε το υπερηηχογενες εντερο μεσα σε 3 εβδ, ετσι και το δικο σας.

Οι τραχηλοχτυπημενες τι κανουν;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα!Εχω χασει τη μπαλα με τις τραχηλοχτυπημενες,δεν ξέρω ποιες είμαστε..εγω παντως παω καλα προς το παρον,ο τραχηλος δεν μειωθηκε καθολου,πηγαμε χθες στο γιατρο.Μαγδα αν θες να μπεις και στην μυστικη ομαδα του φβ στειλε μου πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! :D

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλες! Τίποτα νέα ακόμη..

Εγω θα πάω τη Δευτέρα να με δει για τον τράχηλο ελπίζω να ναι όλα καλα! Τουλάχιστον με την περίδεση, τα χάπια και την ακινησία να έμεινε όσος ήταν....γιατι άμα μικραίνει δεν ξέρω τι άλλο να κανω!... Μετά πάμε στα θαύματα!

Ωστόσο με εχει πιάσει μια τρέλα, τη μια κλαίω την άλλη σφυζω απο χαρά και μετά σου ρίχνω και ένα νεύρο! Λέω και στη μάνα μου μπράβο που με αντέχει, εγω θα με είχα κλειδώσει και θα ΄χα πετάξει και το κλειδί :P ο μπαμπάς βέβαια λεει η μάνα μου ήταν χειρότερη...Χειρότερα εγω δεν μπορώ να φανταστώ!

Τι θα φάτε σήμερα;; Εμείς φακές και τις περιμένω πως και πως!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;;

Εγω εκανα σημερα και τον υπέρηχο της καρδουλας του μωρού και ευτυχώς ολα καλά!! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, διαβάζω για τα μωράκια σας γραμμάρια.. Μονο το δικό μου στη β' επιπέδου ηταν 411γρ; και δεν δικαιολογειται γιατι και εγω δεν ειμαι μια σταλιά και ο πατερας του δεν ειναι..

Απο βδομάδα εχω εξετάσεις αιματος και απο οτι μου ειπε η διευθυντρια του Ενδοκρινολογικου στο Ελενας (η οποια ειναι αχωνευτη!), λογω των επιπλέον κιλων που έχω δεν θα κάνω καμπυλη ζαχαρου.. Προς το παρον κανω μετρησεις μονη μου για να δουμε αν υπάρχει κατι ανησυχητικό!! Επίσης τελος Ιουλιου πρέπει να κάνω και μια ενεση γιατι εχω ασυμβατοτητα ρεζους με τον πατέρα του παιδιου..

Αλήθεια πως τα πάτε με τη ζεστη; και καλά σημερα δρόσισε λιγο... Τις προηγουμενες μερες τρελο σύρσιμο απο καρεκλα σε κρεβατι και πάλι πισω!

CelineEng Ελα να κανουμε παρέα με τις αλλαγές της διάθεσης!! Ενα θα σου πω.. σημερα το πρωι εκλαιγα επειδή δεν μου εδιναν σπανακόρυζο! Ειχε βγάλει η μαμα μου να ξεπαγωσει για τον μπαμπα και εγω το λιγουρευομουν και δεν της το ελεγα ξεκαθαρα και τους εστειλα να μου βρουν σπανακοπιτα και μίλκο.. μέχρι να μου βρουν πλάνταξα στο κλάμα γιατι ηθελα σπανακόρυζο, οποτε μου εδωσε οταν καταλαβε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα αλλα μετά δεν αφηνα κανεναν να με πλησιάσει!! Και Πεντελη για τον υπέρηχο μόνη πήγα!!! Ελπιζω να ειχες νεα απο τον αντρα σου!!

neraidoyla Θα σου στειλω και εγω ονομα για την ομάδα στο φεις!!!

magda TS μου μην ακους κανέναν.. οπως νιώθεις εσύ ετσι να κάνεις.. Αν νιωθεις οτι πρεπει να εισαι ξαπλα να είσαι...

afroditoula Να σας ζήσει το μωρό της κουνιάδας και να είναι καλα και το δικο σου!! Μάλλον βιάζεται να μεγαλώσει το καμάρι μου!!

Hope! Καλη εγκυμοσυνη να εχει η φιλη σου!! Φαντάζομαι χαρά να ειστε και οι δυο μαζι!! Πάντως για την βαλίτσα διάβασα οτι απο τον 7ο καλό θα είναι να υπάρχουν κάποια βασικά μέσα και αναλογως ποσο περνάει ο καιρος να βγαινουν και να μπαινουν πραγματακια.. Το κακο με εμας ειναι οτι η εποχη που θα γεννησουμε θα ειναι περιεργη απο θέμα καιρού.. οποτε τι να βάλεις μέσα; Χειμωνιατικα ή καλοκαιρινα;

mariren και εγώ εχω παρει διαφορετικό τύπο σουτιέν (δεν αγορασα κατι ακριβο προς το παρον) και όσο μου κρατησει για να πάρω οσο πιο αργα μπορώ αυτα του θηλασμου, επειδή θα ειναι δυσκολο να βρω λόγω μεγάλου μεγέθους.. Όσον αφορά τα πραγματάκια του παιδιού εγώ ψηνομαι για τα πολυμορφικά κρεβατάκια... εχω βρει μερικά..βεβαια με προβληματίζει οτι ειναι απο MDF, κατα πόσο θα ειναι γερά... Βρήκα και σε ενα μαγαζι λιγο πιο ακριβό απο ξυλο σημύδας, όπου το κρεβατι μετά θα ειναι 1,90.. Οποια κοπέλα βρει κατι που να αξιζει σε θέμα ποιοτητας/τιμής το λέει σε ολες!!

effie.k Αν οδηγείς προσπάθησε να πας και λιγο πιο έξω απο Αθηνα.. πχ προς Κινεττα ή Σαλαμίνα..και ιδανικά θα είναι καθημερινή βέβαια!! Πάντως μια κοπέλα που ακουσα να λέει στον γιατρο της για μπανιο στη θαλασσα της ειπε ειναι νωρις ακομα οι θαλασσες ειναι παγωμένες!!

i got twins Πως πηγε η δευτερη β επιπέδου;; ελπιζω ολα καλα!!

gigitsa Αυτο με τα κιλά ειναι πονεμένη ιστορία!! Απλά προσεχε οσο μπορείς γιατι αν κρινω απο εμενα που με τα 5 κιλά παραπανω νιωθω λες και εχω 10, εσύ με τις ζεστες θα ταλαιπωρηθείς παραπάνω!!

Ελπιζω και ολες οι υπολοιπες να ειστε καλα και οσες εχετε προβλημα με τον τράχηλο να κανετε λιγο παραπάνω υπομονη και ολα θα πανε καλα!!

Φιλιαααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες. Διαβαζω τα νεα σας..Εγω περιμενω να ερθει τελος του μηνα που θα κανω το β επιπεδου..Αγωνιω μεχρι τοτε..Ελπιζω να πανε ολα καλα. Εγω με τον τραχηλο ειχα απο νωρις θεμα κ με τα φαρμακα εμεινε σταθερος. Τωρα θα τον ξαναμετρησουμε.Παρακαλω ο μπεμπης μου να ειναι υγιης. Εχω πολυ αγχος.

Domino καλημερα!Ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι, με τα φαρμακα κ πολυ ξεκουραση ο τραχηλος θα μεινει στο υψος του:P,μιλαει η πειρα...χαχα δευτερη φορα που το περναω.Αληθεια τι φαρμακα σου δινει;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κοριτσάκια! :D:D:D

domino μου όλα καλά θα πάνε! Θετικές σκέψεις πάντα, για να μην αγχώνεται και το μωρό!

Kitty805 μου δεν νομίζω πως πρέπει να σε ανησυχεί το βάρος του μωρού. Παίζει ρόλο και σε ποια εβδομάδα ήσουν ακριβώς, καθώς τα μωρά ακόμα και μέρα με τη μέρα από εδώ και πέρα παίρνουν συνέχεια βάρος!

afroditoula αν ψάξεις pregnancy tickers στο google θα σου βγάλει πολλά site να μπεις να διαλέξεις. Είναι εύκολο! Μπράβο και για τα αποτελέσματά σας! Πάντα όλα καλά!

mariren εγώ πήρα ένα τύπου αθλητικό αλλά στο πιο κομψό του από αρκετά νωρίς γιατί τα κανονικά είχαν ήδη αρχίσει να με ενοχλούν! Τώρα όμως θα πάω να πάρω εγκυμοσύνης/θηλασμού για να τα έχω και για μετά!

Τι ωραία που σήμερα έχει δροσιά. Χθες κατέβηκα στο κέντρο και έλιωσα, ευτυχώς είχα πάρει και τον καλό μου κοντά, μόνο και μόνο γιατί φοβήθηκα μην μου έρθει καμιά λιποθυμία από τη ζέστη! Πάλι καλά που δεν παραπονέθηκε που τον έσερνα πάνω κάτω στην Αιόλου και μετά όλο το απόγευμα στο κομμωτήριο!:tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...