Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Hope! Ποδηλατο βρε θηριο;Μπραβο σου!Εγω κουναω το μικρο μου δαχτυλακι κ εχω συσπαση,τραγικη η κατασταση μου..Οποια θελει ας μου στειλει πμ με το ονομα της στο φβ κ εγω την φτιαχνω την ομαδα στο πι κ φι

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!! :D:D

Hope! μπράβο για τα αποτελέσματά σας και τη μπέμπα σας που είναι καλά!

Rosali η ζαλάδα είναι από την απότομη αύξηση της γλυκόζης, μετά κιόλας από τόσες ώρες χωρίς φαγητό... Αχ, και εγώ αυτό τρέμω, μην ζαλιστώ, καθότι και φοβητσιάρα... αλλά αφού ήταν όλα καλά, ησύχασες, πάει κ αυτό...

CelineEng έχετε ιστορικό δηλαδή με διδυμάκια, μια χαρά, οπότε θα το περίμενες ίσως να έχεις και εσύ!...

magda TS όλα καλά θα πάνε και με λίγη προσοχή θα περάσει ο καιρός, υπομονή!

neraidoyla όλα καλά εύχομαι να πάνε και με σένα και αν φτιάξετε σελίδα, ευχαρίστως να τα λέμε και από εκεί!

Σήμερα είχε αρκετή ζέστη και άρχισα να νιώθω τις πρώτες δυσφορίες... Και ακόμα δεν άρχισαν καλά καλά οι μεγάλοι καύσωνες... Για να δούμε πως θα κυλήσει το καλοκαίρι...

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας! Νυχτερινή σήμερα!

Νεραϊδούλα πως τις καταλαβαίνεις τις συσπάσεις;

Rosali μάλλον κατι θα ξέρει η φύση! Ελπίζω να μην μου βγουν μόνο πριν την ώρα τους και όλα τα αλλα φτιάχνονται..

Effie νομιζω επειδή ειναι απο το ίδιο ωάριο δεν εχει να κάνει με κληρονομικότητα.. Αλλα δεν ξερω και ο φίλος μου απο το ίδιο ωάριο ήταν!

Κορίτσια ούτε εγώ εχω facebook, έχει ο φίλος μου αλλα δεν νομιζω να με αφήσει να το χρησιμοποιήσω. Μη με αφησετε μόνη μου :rolleyes:

Εχω κατι πόνους σε όλη τη κοιλιά όλη μέρα σήμερα αλλα δεν ξερω απο τι μπορεί να ειναι!! Τσάκισα βέβαια κατι αθερινακια τηγανητά με πατάτες στο φούρνο το βράδυ παρόλο τα πονάκια.

Άντε καλή βδομάδα!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημερα κοριτσια. Εχω μερες να γραψω. Συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια για τις β επιπεδου. Εγω θα την κανω σε 12 μερες. Ηθελα να ρωτησω ο γιατρος στον υπερηχο εγραψε σε καμμια για κυστεις χοριοειδους πλεγματος στον εγκεφαλο του εμβρυου; Εμας μας βρηκαν κ αυτο. Μπορει να συσχετιζονται με συνδρομα μπορει κ οχι κ πρεπει να απορροφηθουν. Δεν ξερω τι θα μου πουν να κανω στο β υπερ. Αμνιο; δεν ξερω ολο κατι βγαζουν. Με το αγχος θα ειμαι συνεχεια...

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Celineακι οι συσπασεις ειναι ειτε πετρωματα στη μητρα,νιωθεις την κοιλια να σκληραινει κ κανει κατι σαν βουναλακια (πολλες νομιζουν οτι κουλουριαζεται το μωρο) ειτε πονακια σαν περιοδου.Οτιδηποτε σε ανησυχει ή συνεχιζεται τηλεφωνο τον ντοκτορ!

Domino,χαθηκες,αυτο που λες δεν το ξερω,τι σου ειπε ο γιατρος;

Γεια σας κορίτσια! :)

Ανεβήκαμε από χτες στον Πειραιά και μας πιάσανε οι ζέστες νιώθω να λιώνω!!!! και θα κάτσουμε για 2,5 βδομάδες λόγω δουλειάς του συζύγου! Τουλάχιστον θα βγω καμιά βολτίτσα να δω τίποτα πραγματάκια για το μωρό να πάρω ιδέες γιατί λέμε τον Αυγουστο να κάνουμε τις αγορές μας, αφού θα έχουμε ετοιμάσει και το δωμάτιο. Το μόνο καλό με την ζέστη είναι ότι το έχω ρίξει στα φρούτα!

I got twins από χορό άλλο τίποτα και εμένα δεν είναι ήσυχος χαμός γίνεται, φαντάζομαι εσύ με τα δύο :) Άσχημα νιώθω και εγώ στους υπερήχους γιατί με πιέζει ο γιατρός για να κάνει καλύτερες μετρήσεις και μετά θέλω 2-3 μέρες να ξεμελανιάσει η κοιλιά :)

CelineEng μάλλον για αυτό άργησες να συνέλθεις λόγω του ότι δεν είχες ξανακάνει νάρκωση. Από κιλά είσαι πολύ καλά και ειδικά για τρίδυμα μην αγχώνεσαι, εγώ έχω πάρει 5,5 κιλά και έχω μόνο 1 μωρό!!! :) Μην ακούς την πεθερά σου πάντα κάτι θα βρίσκει για να στην πει! Έτσι είναι, το κάνουν οι περισσότερες, εμένα είναι μακρυά και αν δεν πάμε εμείς δεν έρχονται, αλλά όταν θέλει να δημιουργήσει κάτι το κάνει και απο κει! Τα πονάκια μπορεί να είναι επειδή ανοίγει η κοιλιά για να χωράνε τα μωρά ή από το έντερο, αν δεν περνάει να πάρεις τον γιατρό σου να τον ενημερώσεις να σου πει τι να κάνεις.

Effie.k εμείς μάλλον ήρεμο θα τον δούμε όταν με το καλό γεννηθεί! :) Και επειδή ο γιατρός μου δεν έχει έγχρωμο υπέρηχο αυτή θα είναι και η τελευταία μας φώτο έτσι. Δεν ξέρω αν το ξαναβλέπουμε έγχρωμο όταν κάνουμε το ντόπλερ και την άλλη εξέταση που γίνεται στο τέλος. Από ζέστη και εγώ ομοιοπαθούσα, νιώθω να ψήνομαι!!! :)

Marypoppins συγχαρητήρια για την β' επιπέδου σου και για το αγοράκι σου :) Εγώ έκανα περίδεση γιατί δεν μου ανέφερε το δαχτυλίδι ο γιατρός μου. Ποια η διαφορά τους; Εμένα ο τράχηλος ήταν απο την αρχή 2,4 εκ. και έχει μείνει το ίδιο μέχρι τώρα. Δεν με έχει βάλει στο κρεβάτι αλλά θέλει να προσέχω τα βάρη και τα πολλά σκυψήματα. Προγεστερόνη παίρνω και εγώ τώρα 1 την ημέρα και μάλλον θα την κόψουμε αν είναι όλα καλά στην επόμενη εξέταση. Θα δούμε!

MagdaTS συγχαρητήρια για την β' επιπέδου σου :) Τελικά με τον τράχηλο κοντεύουμε να έχουμε θέμα οι μισές. Να ξεκουράζεσαι αρκετά και να μην σηκώνεις βάρη. Μην ακούς τι λένε όσοι είναι έξω από τον χορό. Καλά κάνεις και προσέχεις να κάνεις όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.

Rosali μια χαρά ξεμπέρδεψες με την καμπύλη, εγώ την τρέμω γιατί τα γλυκάκια μου τα τρώω όχι συνέχεια αλλά δεν αντιστέκομαι κιόλας :) Εγώ τον ρώτησα για τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου αλλά μου είπε ότι αφού η β' ήταν εντάξει δεν χρειάζεται. Εσύ την έκανες τελικά;

Hope! συγχαρητήρια για την β' σου μια χαρά και η μπουμπού και ο τράχηλος, μπορείς να χαλαρώσεις τώρα. Που βρίσκεις την όρεξη για ποδήλατο; Εγώ δεν το έχω με την γυμναστική καθόλου, κάτι σαν αλλεργία με πιάνει αν πρέπει να κάνω και την αποφεύγω, μόνο περπάτημα κάνω που και που. Μια χαρά τα πάτε με την μικρή αν συνεχίσει έτσι θα την κόψετε γρήγορα την πάνα.

Domino μου δεν το ξέρω αυτό. Ο γιατρός σου σου εξήγησε τι είναι;

Neraidoula πάλι μπερδεύτηκα με τις συσπάσεις, γιατί και εγώ νιώθω μερικές φορές ότι το μωρό είναι στην μια μεριά και είναι σκληρή και αν γυρίσω για λίγο στο πλάι και ξανά πάλι ανάσκελα έχει φύγει από εκεί, όμως πόνο ή δυσφορία δεν νιώθω μόνο μια μικρή ενόχληση εκεί που είναι αλλά όχι από κάτω. Δεν ξέρω δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

U85pp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Νερα'ι'δούλα σε ευχαριστώ!. Διαφορετικός μ φενετε ο πόνος μάλλον όπως ειπε η Mariren ειναι που τραβιέται η κοιλιά μου. Σημερα ελάχιστο εχω εαν εχω βέβαια και αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό.

με εχει φάει το άγχος έχουμε να μιλήσουμε με τον μπαμπά μας δυο βδομάδες και :confused: προσπαθώ να μην ανησυχώ γιατι δεν κάνει αλλα...!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλησπέρα σε όλες!

Νερα'ι'δούλα σε ευχαριστώ!. Διαφορετικός μ φενετε ο πόνος μάλλον όπως ειπε η Mariren ειναι που τραβιέται η κοιλιά μου. Σημερα ελάχιστο εχω εαν εχω βέβαια και αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό.

με εχει φάει το άγχος έχουμε να μιλήσουμε με τον μπαμπά μας δυο βδομάδες και :confused: προσπαθώ να μην ανησυχώ γιατι δεν κάνει αλλα...!

Που ειναι ο μπαμπας σας celineακι,το εχω χασει αυτο το επεισοδιο..ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Πως ειναι η μερα σας μεχρι στιγμης?Εμεις ειμαστε καλα!Δοξα Τον Θεο!Πηγαμε το πρωι σε εναν εξωτερικο παιδοτοπο,το χαρηκε τοσο η μικρη,οσο και μεις!Ξεκινησαν για τα καλα και οι ζεστες!:rolleyes:Και ειναι αρχη ακομη!Πρεπει να ειμαστε με ενα μπουκαλι νερο στο χερι!

Καθε μερα η μπουμπου μου υπενθυμιζει πως υπαρχει!Τι χαρα!Ποσο μου ειχε λειψει αυτη η αισθηση!:)

neraidoyla μου,δοξα Τον Θεο,που ολα ειναι καλα,και μπορω,με μετρο φυσικα,να συνεχισω την καθημερινη μου δραστηριοτητα,με οτι κι αν περιειχε αυτη!

Καλη μου,λυπαμαι που εχεις τις συσπασεις,και απ οτι διαβασα εχεις κι αλλο παιδακι που φυσικα εχει τις δικες του αναγκες!Με υπομονη μου,θα περασει ο καιρος!Εσυ να προσπαθεις,αυτο το διαστημα να περναει οσο πιο ευχαριστα γινετε!Σου στελνω μηνυμα για ονομα στο φβ!:D

effie.k μου,αχ κοπελα μου,βλεπω πως μενεις Αθηνα?Φανταζομαι τι ζεστη θα εχετε εκει!Εαν εχεις την ευκαιρια,να πηγαινεις σε καμια κοντινη παραλια(εαν υπαρχει ιδανικη για πιο ευπαθεις ομαδες),να δροσιζεσαι!

domino μου,ελα βρε κοριτσι μου,τι ειναι παλι αυτο?Αχ βρε καμαρι μου,να εχεις πιστη,ολα θα πανε καλα!Καμια φορα και αυτοι οι γιατροι τα κοιτουν τοσο εξονυχιστικα,οχι αδικα παντα,αλλα πολλες φορες πεφτουν εξω!Στη 1η εγκυμοσυνη της κουνιαδας μου,ειχαν βρει στο εμβρυο υπερηχογενες εντερο(εαν το γραφω σωστα),πηγε και σε 2ο γιατρο,ο οποιος διαπιστωσε πως δεν υπηρχε τιποτα το ανησυχητικό!Βλεποντας και κανοντας!Εχεις ολη την θετικη μου ενεργεια και σκεψη!

CelineEng μου,αγαπη μου,και να δημιουργηθει η ομαδα στο φβ,ποτε δε θα αφησουμε την αρχικη μας ομαδουλα!

Που ειναι καμαρι μου ο συντροφος σου και εχετε μερες να μιλησετε?(οτι θεωρηθει ακαταλληλο να υποθει εδω,ειτε θεωρηθει η ερωτηση πολυ προσωπικη να μην απαντησεις:D)

Μαριρεν μου,ενα μεγαλο ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥ απο μενα για να δροσιστεις!Και μεις εχουμε ζεστη Δυτικη Μακεδονια,αλλα η ζεστη εκει δεν παλευεται!Αχ,αυτες οι αγορες ειναι υπεροχες!

Χεχε,μου αρεσει πολυ το ποδηλατο!Οπως ειπα με ανακουφιζει,με χαλαρωνει!Βεβαια το κανονικο ποδηλατο,με κουραζει καποιες φορες,αλλα ειναι θεμα συνηθειας!

Ποτε σκεφτεστε να ετοιμασετε βαλιτσες?Εγω στη πρωτη μου εγκυμοσυνη,την ειχα ετοιμη απο τον 7ο!

Oσο για τις συσπασεις ή τα πετρωματα,νιωθεις σαν να σκλυραινει η κοιλια σου απο εξω προς τα μεσα!Κυριως αυτο που ενιωσα εγω,στην 1η εγκυμοσυνη,ηταν σας επακολουθο αυτου που εγραψα επανω,πως ολο μου το κορμι πετρωνε!

Τα υπολοιπα που μοιαζουν με πετρωματα ειναι συσπασεις της μητρας λογω αυξησης του μεγεθους αυτης!

Ομως,οπως ειπατε,οποιαδηποτε ανησυχια,μονο ο γιατρος μπορει να λυσει!

Καλεεεε,δε σας ειπα!Βγαζω σταγονες γαλα απο το στηθος,κατι που δεν ειχα στην κορη μου!Ο γιατρος μου ειπε πως ειναι απολυτως φυσιολογικο!

Καλες μου,ειμαι πολυ χαρουμενη και θελω να το μοιραστω μαζι σας,μιας και καταλαβα πως καποιες απο εσας εχετε κανει εξωσωματικη!Μια πολυ καλη φιλη,εμεινε εγκυος μετα απο εξωσωματικη!Το εμαθα σημερα!Ειναι η πρωτη φορα που κανει!Πρεπει να προσεχει περισσοτερο?Θελω τοσο πολυ να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Που ειναι ο μπαμπας σας celineακι,το εχω χασει αυτο το επεισοδιο..ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Νεραϊδούλα tour κάνει απο τα τελευταία που κανει η Αγγλία! Ειναι στρατιωτικός. Δυο βδομάδες ησυχία όμως δεν εχουνε κανει ποτέ! Και οι άλλες κοπέλες τα ίδια σκέφτονται..

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλες μου,ειμαι πολυ χαρουμενη και θελω να το μοιραστω μαζι σας,μιας και καταλαβα πως καποιες απο εσας εχετε κανει εξωσωματικη!Μια πολυ καλη φιλη,εμεινε εγκυος μετα απο εξωσωματικη!Το εμαθα σημερα!Ειναι η πρωτη φορα που κανει!Πρεπει να προσεχει περισσοτερο?Θελω τοσο πολυ να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!

Αχ τι όμορφα!! Είστε και φίλες και εγκυουλες μαζί όποτε θα έχετε να μοιραστιτεεε!! Άντε με το καλό τελειομηνο και εκείνο το μωράκι να ναι!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

καλησπερα κοριτσια,

hope απο που εισαι βρε απο τη Δυτικη Μακεδονια εγω Πτολεμαιδα,

Παιδια μη μιλατε για κιλα ,εγω εχω βαλει ηδη 10!!!Συμφωνω και εγω για facebook, στελνω τωρα μηνυμα...

φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...